چگونه ویزای تحصیلی آمریکا بگیریم؟
شاید برایتان سوال باشد آیا با وجود شرایط پیش آمده آیا امکان اخذ ویزای تحصیلی آمریکا برای متقاضیان تحصیل ایرانی در این کشور وجود دارد؟
مدارک ویزای تحصیلی آمریکا و شرایط تمدید آن نیز شاید برایتان سوال باشد.
در این نوشتار علاوه بر موارد فوق و دیگر شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا به بررسی ویزای تحصیلی آمریکا با همسر یا بصورت سینگل نیز خواهیم پرداخت.
لطفا در ادامه با ما همراه باشید
ویزای دانشجویی آمریکا و مقدمه ای بر آن
ویزای دانشجویی آمریکا ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا و اخذ ویزای تحصیلی آمریکا به جهت تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی در آمریکا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقاطع مختلف چیست؟ در چه صورتی می توان به بورسیه تحصیلی آمریکا دست یافت؟ هزینه های زندگی دانشجویی در آمریکا چقدر است؟ آیا می توان با اخذ ویزای دانشجویی آمریکا به اقامت و تابعیت این کشور دست یافت؟ بهترین دانشگاههای آمریکا کدامند؟ در این مقاله به این سوالات و دیگر سوالات در باب اخذ ویزای تحصیلی آمریکا و به طور کلی مهاجرت تحصیلی به آمریکا پاسخ خواهیم داد و مهم ترین نکات پیرامون آن را خدمت شما عزیزان بیان خواهیم نمود. شایان ذکر است که اخذ ویزای توریستی آمریکا به بهانه های مختلف نظیر گردشگری، دیدار خانواده و آشنایان و … نیز بسیار مشکل و به اصطلاح عامیانه نشدنی است. امید داریم که با نگارش این مقاله تمامی ابهامات شما در باب اخذ ویزای دانشجویی آمریکا را بی پاسخ نگذاشته باشیم، علی ای حال، در صورت وجود هر گونه سوال می توانید با دفاتر موسسه مشاوره ای MIE تماس برقرار نموده و با مطرح کردن ابهامات مهاجرتی خود در باب مهاجرت تحصیلی به آمریکا یا هر کشور دیگر بصورت رایگان از مشاوره تلفنی برخوردار شده و ابهامات خود را مرتفع نمایید.
در ادامه نوشتار ویزای دانشجویی آمریکا به طرح مباحثی در باب عناوین زیر خواهیم پرداخت :
شرایط عمومی ویزای دانشجویی آمریکا چیست؟
به طور کلی، اتباع دیگر کشور هایی که قصد ورود به ایالات متحده آمریکا را دارند، نیازمند اخذ ویزا هستند، خواه این ویزا یک ویزای non-immigrant ویزا باشد که برای اقامت موقت اخذ می گردد و خواه یک ویزای immigrant ویزا باشد به جهت اقامت دائم. لذا اگر قصد تحصیل در آمریکا دارید، می بایست ویزای دانشجویی آمریکا یا ویزای دانش آموزی این کشور را اخذ نمایید که رشته تحصیلی شما و مدرسه و دانشگاه مقصد تحصیل تان معین می کند که ویزای دانشجویی آمریکا ی شما از نوع F باشد یا M .
از دیگر ویزاهای دانشجویی و ویزاهای تحصیلی آمریکا می توان به ویزاهای زیر نیز اشاره کرد :
ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1 :
شاید بتوان گفت که مشهور ترین ویزای دانشجویی آمریکا ، ویزای F-1 باشد. همانطور که در جدول بالا به آن اشاره شده است، ویزای نوع F-1 برای ورود به دانشگاهها، کالج ها، دبیرستانها، مدارس ابتدایی خصوصی، سمینارها، هنرستانها و … کاربرد دارد. چنانچه متقاضی اخذ ویزای دانشجویی آمریکا تمایل داشته باشد که بعنوان همراه، همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را با خود به آمریکا ببرد، می بایست برای همراهان ویزای F-2 را اخذ نماید.
ویزای دانشجویی آمریکا از نوع B-2 :
این ویزای دانشجویی آمریکا برای آن دسته از متقاضیانی صادر می گردد که قصد دارند در کشور آمریکا یک دوره تحصیلی یا آموزشی کمتر از 6 ماهه را بگذرانند. شایان ذکر است که متقاضی با اخذ این نوع ویزا قادر نخواهد بود همراهانش را با خود به آمریکا ببرد.
ویزای دانشجویی آمریکا از نوع M-1 :
تفاوت ویزای دانشجویی از نوع M-1 با دیگر ویزاهای دانشجویی آمریکا این است که برای متقاضیانی که قصد دارند در رشته هایی نظیر فنی و حرفه تحصیل نمایند، صادر می شود. متقاضیان می توانند برای با خود بردن همراهان و اعضای خانواده اش ( همسر و فرزندان زیر 21 سال ) ، درخواست ویزای M-2 نماید.
ویزای دانشجویی آمریکا از نوع J-1 :
ویزای دانشجویی آمریکا از نوع J-1 به ویزای فرصت مطالعاتی آمریکا نیز شهرت دارد و برای متقاضیانی که به قصد تحقیق یا تدریس به کشور آمریکا ورود می نمایند، صادر می گردد. مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به طول دوره خواهد بود، لکن عموما متقاضی می بایست پس از گذشت 2 سال از آمریکا خارج گردد و برای ادامه فرصت مطالعاتی اش مجددا اقدام به اخذ این ویزا نماید. بمنظور با خود بردن همراهان که شامل همسر و فرزندان زیر 21 سال می باشند، در این خصوص ویزای J-2 اخذ می گردد.
پس از رفع ممنوعیت سفر به آمریکا مشکلاتی که در خصوص ویزاهای دانشجویی برای ایرانیان طی 4 سال گذشته توسط ترامپ به وجود آمده بود مرتفع خواهند شد و ایرانیان مجدد شانس تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی را خواهند داشت. آمریکا از دیرباز گزینه اول دانشجویان بین المللی جهت دنبال کردن رویاهای خوب و رسیدن به اهداف بوده است. برخی از مزایای بی شما تحصیل در کشور آمریکا :
✅ بالاترین سطح دانشگاه ها در جهان
✅ بیشترین تنوع رشته در دانشگاه ها
✅ فرصت های شغلی بسیار زیاد
✅ شرایط مناسب جهت اخذ اقامت
✅ تنوع بورسیه های تحصیلی و کمک هزینه های دانشجویی
✅ امکان بردن همراه
✅ تحصیل و زندگی در محیط انگلیسی زبان
✅ امکان اقدام برای دوره های کار تحصیل
✅ بیش از ۱۵۰ دانشگاه و کالج آمریکا در رده بندی های بین المللی به عنوان مثال Times Higher Education از جایگاه بسیار مناسبی برخوردارند.
✅ انعطاف پذیری در سیستم آموزشی ( بدین معنا که غالبا تا سال دوم تحصیل کارشناسی ملزم به انتخاب رشته نخواهید بود. )
✅ با هزینه سالانه ۵٫۰۰۰ دلار و یا حتی کمتر و در برخی موارد بیش از ۵۰٫۰۰۰ دلار دانشگاه های آمریکا مناسب هر بودجه ای است.
در راستای پایان ریاست جمهوری آقای دونالد ترامپ، مقایسه تعداد ویزاهای دانشجویی صادر شده برای ایرانیان از سال ۲۰۰۹ الی ۲۰۲۰ می توانید تعداد صدور این ویزا را در طول هشت سال کار آقای اوباما و نیز چهار سال آقای ترامپ با یکدیگر مقایسه نمائید :
شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی چیست؟
برای بسیاری از دانش آموزان مقطع دبیرستان در ایران، علی الخصوص دانشجویان مدارس خاص نظیر تیزهوشان، اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع لیسانس ، بدون اغراق یک آرمان و آرزوی بزرگ است. تحصیل لیسانس در آمریکا 4 سال به طول می انجامد و متقاضیان به جهت ورود به دانشگاههای این کشور در مقطع لیسانس ملزم به گذراندن آزمون SAT می باشند. در واقع آزمون SAT مهارت ها و توانایی دانش آموزان متقاضی ورود به دانشگاههای آمریکا را در زمینه های زبان انگلیسی، ریاضیات، علوم و … مورد محک قرار می دهد و اخذ نمره بالا در این آزمون نمایانگر آمادگی دانش آموز به جهت ورود به کالج یا تحصیل در دانشگاه مورد نظر است. هزینه های تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بسته به نوع خصوصی و دولتی بودن دانشگاه، موقعیت و ایالتی که دانشگاه در آن واقع است و لایف استایل شخصی متقاضی از 10 تا بیش از 30 هزار دلار آمریکا متغیر است. هر چند گرفتن بورسیه تحصیلی در مقطع لیسانس در این کشور امکان پذیر اما بسیار مشکل است، اما با توجه به گران بودن شهریه دانشگاهها و کرایه خوابگاههای دانشجویی، بهتر است برای قبل از هر اقدامی ارزان ترین دانشگاههای آمریکا را بشناسید، سپس جهت اخذ ویزای دانشجویی آمریکا برای تحصیل در مقطع لیسانس اقدام نمایید.
شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد چیست؟
بمنظور اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا، ارائه مدرک معتبر لیسانس به همراه ریز نمرات و ترجمه رسمی الزامی است. مدت زمان تحصیل در این مقطع عموما 2 سال است اما در رشته هایی خاص نظیر روزنامه نگاری حتی با 1 سال می توان فارغ التحصیل شد. متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های فنی-مهندسی و مدیریت کسب و کار ملزم به قبولی در آزمون GRE یا GMAT می باشند. برای تحصیل در رشته ای نظیر رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا قبولی در آزمونی موسوم به LSAT از الزامات است. دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود در این مقطع می بایست همانند دانشگاههای دیگر کشور پایان نامه خود را ارائه نمایند. شایان ذکر است که اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا شدنی و امکان پذیر است.
شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع دکترا چگونه است؟
برای اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی آمریکا و تحصیل در مقطع دکتری در این کشور ، ارائه مدرک معتبر فوق لیسانس به همراه ریز نمرات و ترجمه رسمی از الزامات است. متقاضیان به منظور اخذ پذیرش می بایست با استاد راهنما یا سوپر وایزر وارد مذاکره شوند و با تأیید وی اقدام به اخذ پذیرش نمایند. مدت زمان تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا 4 تا 5 سال به طول می انجامد. متقاضیان در دو سال ابتدایی این مقطع، در کلاسهای تدریس و سمینارها شرکت نموده و واحد آموزشی خود را می گذرانند و دو تا سه سال انتهایی را به Research و ارائه تز دکترای خود می گذرانند. متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع دکتری می بایست دارای رزومه ای بسیار قوی از مقالات ارائه شده در مجلات معتبر علمی، سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی و دیگر جوایز یا آثار علمی معتبر باشند.
چه بورسیه هایی برای تحصیل در آمریکا وجود دارد؟
چنانچه مایل به مهاجرت تحصیلی به آمریکا و اخذ ویزای دانشجویی آمریکا هستید، این امکان برای شما وجود دارد که از بورسیه هایی که بصورت کامل یا جزئی هزینه های شهریه و زندگی دانشجویی تان را پوشش دهند، برخوردار شوید. دولت ایالات متحده آمریکا و همچنین دانشگاههای این کشور برای دانشجویان بین المللی و همچنین دانشجویان بومی این کشور، هر ساله بورسیه های تحصیلی را اختصاص می دهند که در این بخش از مقاله ویزای دانشجویی آمریکا ، در قالب لیست، بورسیه های تحصیلی که در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و PhD در این کشور قابل دریافت هستند، ارائه گردیده است:
بورسیه تحصیلی موسوم به American Association on Health and Disability(AAHD)
انجمن آمریکایی که در زمینه سلامتی و معلولیت فعالیت دارد، یک بورسیه تحصیلی را در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته سلامتی و معلولیت برای دانشجویان فراهم نموده است. این یک بورسیه کامل نیست و به دانشجویان مبلغ 1000 دلار در سال کمک هزینه پرداخت می نماید. شایان ذکر است که تنها دانشجویان بومی آمریکا واجد صلاحیت دریافت این بورسیه می باشند.
بورسیه برنامه پژوهشی Tile VIII برای سال 2021
این بورسیه برای دانشجویان آمریکا در مقطع دکترا در رشته های مرتبط به علوم انسانی و اجتماعی قابل دریافت است.
بورسیه دانشگاه تکنولوژی آرکانزاس
دانشگاه تکنولوژی آرکانزاس فرصت تحصیل برای دانشجویان بین المللی را برای تحصیل در لیسانس در همه مقاطع دانشگاه آرکانزاس فراهم می کند.
بورسیه اتحادیه بین المللی ریاضی
اتحادیه بین المللی ریاضی یک فرصت تحصیلی برای کشورهای در حال توسعه برای تحصیل در رشته ریاضیات در اتحادیه ریاضی بین المللی فراهم می کند.
بورسیه تحصیلی Kitten Scholarships at Simmons University in US
دانشگاه سایمونز، یک فرصت تحصیلی برای دانشجویان بین المللی را برای تحصیل در مقطع لیسانس در همه رشته فراهم می نماید.
بورسیه تحصیلی فولبرایت
این بورسیه تحصیلی، یک بورسیه کامل در کشور ایالات متحده آمریکاست و دانشجویان بین المللی که قصد دارند در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به تحصیل ادامه دهند، می توانند برای دریافت این بورسیه درخواست دهند. این بورسیه همچنین می تواند به دانشجویان تحصیلات تکمیلی خارج از مدارج تحصیلی نیز اعطاء شود. بورسیه فولبرایت آمریکا هزینه های تحصیل، کتاب های درسی، هزینه های هواپیما، مصارف زندگی و بیمه درمانی را پوشش می دهد.
این ها فقط تعدادی از بورسیه هایی است که شما می توانید بمنظور مهاجرت تحصیلی به آمریکا ضمن گرفتن ویزای دانشجویی آمریکا برای دریافت آنها درخواست دهید. خوشبختانه در کشور ایالات متحده آمریکا بورسیه های تحصیلی زیادی در دانشگاهها، مقاطع و رشته های تحصیلی متفاوت وجود دارد که شما با جستجو در گوگل و مراجعه به وبسایت های رسمی دانشگاهها یا وب سایت scholarships ads به بسیاری از آنها دست یابید و با دریافت اطلاعات کامل برای هر بورس قبل از Deadline برای دریافت آنها درخواست دهید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله شرایط بورسیه تحصیلی آمریکا مراجعه نمایید.
هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا چقدر است؟
یکی از مهترین دغدغه های افرادی که بدنبال اخذ ویزای دانشجویی آمریکا هستند، میزان هزینه های زندگی در این کشور است. هزینه تقریبی زندگی دانشجویی در ایالات متحده آمریکا در حدود 10 هزار تا 12 هزار دلار در سال است که این هزینه ها بطور میانگین در ماه به 700 تا 1000 دلار خواهند رسید. البته این هزینه ها شامل هزینه های خوابگاه یا خانه های دانشجویی، غذا، مسافرت، خرید کتب درسی، پوشاک مناسب هر فصل و همچنین تفریحات می باشد. در زیر لیستی از هزینه های زندگی دانشجویی را به تفکیک هر بخش عنوان خواهیم کرد :
- کتب درسی و دیگر لوازم مورد نیاز تحصیل در حدود 500 تا 1000 دلار در سال
- هزینه مسافرت درون کشور ایالات متحده در حدود 300 تا 700 دلار در سال
- هزینه خوابگاه دانشجویی در حدود 5000 تا 7500 دلار در سال
- هزینه زندگی در خارج کمپ و خوابگاههای دانشجویی و اجاره مسکونی در حدود 300 تا 600 دلار در ماه ( البته بستگی به موقعیت محل تحصیل شما دارد )
- هزینه خورد و خوراک در حدود 2500 دلار در سال خواهد بود ( اگر شما وعده های غذایی زیادی نداشته باشید )
- هزینه پوشاک در حدود 500 دلار بصورت سالانه برآورد می شود ( اگر شما در یک منطقه سرد در حال تحصیل باشید )
- هزینه های شخصی و متغیر نیز در حدود 2500 دلار در سال می باشد
جدول زیر نیز می تواند دید خوبی از هزینه های تقریبی ماهیانه زندگی دانشجویی در آمریکا را به شما ارائه دهد :
شایان ذکر است که این مقادیر از زندگی دانشجویی در هر ایالت متفاوت از دیگر ایالت های آمریکاست.
گام به گام تا کار در خارج از کشور
⭐️ محصول ویدئویی بی سابقه برای مشتاقان پیدا کردن کار در خارج از کشور ⭐️
شما با تهیه و تماشای این محصول ویدئویی می توانید به تنهایی ( بدون کمک وکیل مهاجرت ) در خارج از کشور کار پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.
شرایط کار دانشجویی در آمریکا چگونه است؟ آیا دانشجویان خارجی اجازه کار دانشجویی دارند؟
هزینه های زندگی دانشجویی در آمریکا نه تنها برای دانشجویان بین المللی بلکه خود دانشجویان بومی این کشور بالاست و کار دانشجویی ضمن تحصیل می تواند در کاهش برخی از این هزینه دانشجویان را یاری نماید. بسیاری از دانشجویان بین المللی از جمله دانشجویان ایرانی متقاضی اخذ ویزای دانشجویی آمریکا همواره به دنبال پاسخ این سوال می گردند که آیا امکان کار دانشجویی ضمن تحصیل در آمریکا برای آنها وجود دارد یا خیر؟ اگر بخواهیم به این سوال به صورت کوتاه پاسخ دهیم، بله! اما دانشجویان بین المللی بمنظور کار ضمن تحصیل در آمریکا دارای محدودیت هایی هستند که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.
دانشجویان بین المللی که دارای ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1 و M-1 هستند، این اجازه را دارند که در محیط کمپ دانشجویی خود در قالب برنامه های آموزشی ویژه به کار دانشجویی پرداخته و برخی از هزینه های خود را پوشش دهند. یکی دیگر از محدودیت هایی که در زمینه کار دانشجویی در آمریکا وجود دارد این است که دانشجویان مجوز کار دانشجویی را در خارج از کمپ دانشجویی در طول سال اول تحصیل خود ندارند. از جمله کار های دانشجویی که در محیط کمپ دانشگاه قابل انجام است، می توان به کار در کتابخانه، کافه تریا و همچنین مرکز دانشجویی هر دانشگاه اشاره کرد.
دانشجویان متقاضی اخذ ویزای دانشجویی آمریکا می توانند پس از اتمام سال اول تحصیلی خود در خارج از کمپ دانشگاه در قالب یک سری برنامه های ویژه به کار دانشجویی پرداخته و بدینوسیله با کسب درآمد به پوشش برخی از هزینه های تحصیل خود پردازند. این برنامه های ویژه شامل :
- آموزش عملی اختیاری یا Optional Practical Training (OTP)
- آموزش عملی اختیاری در زمینه ریاضیات، مهندسی، تکنولوژی و علوم Science, Technology, Engineering, and Mathematics (STEM) Optional Practical Training Extension
- آموزش عملی در زمینه تحصیل دانشجو Curricular Practical Training (CPT)
برنامه OPT برنامه ای است که به دانشجویان بین المللی اجازه می دهد در ایالات متحده آمریکا به صورت موقت تا حداکثر 12 ماه به کار مشغول شوند. این برنامه 12 ماهه می تواند هم قبل از پایان تحصیلی دانشجویان به پایان برسد و هم بعد از آن؛ اما خاطر نشان می کنیم که دانشجویان بین المللی مجازند که مجموعا 12 ماهه این فرآیند را چه پیش از اتمام و چه پس از اتمام مقطع تحصیلی خود به انجام برسانند.
آیا همراه داشتن یا سینگل بودن در اخذ ویزای دانشجویی آمریکا تأثیری دارد؟
این امکان برای دانشجویان بین المللی متقاضی اخذ ویزای دانشجویی آمریکا فراهم است که در هر زمان برای پیوستن همراه و وابستگان درجه یک شان به خود در آمریکا درخواست دهند. وابستگان یا در اصطلاح Dependents بعنوان همسر ( شریک زندگی ) و فرزندان مجرد خرد سال تعریف می شوند. لازم به ذکر است که دانشجویان بین المللی که دارای ویزاهای تحصیلی F-1 و J-1 هستند، واجد صلاحیت ارائه درخواست جهت الحاق فرزندان بالای 21 سال شان به خود نمی باشند. همراهان یک دانشجوی بین المللی متقاضی تحصیل در آمریکا می توانند به جهت اخذ ویزای F-2 و J-2 شان درخواست دهند؛ واضح تر آنکه همراهان می توانند هم بصوت همزمان با متقاضی به ایالات متحده ورود نمایند و هم می توانند پس از ورود متقاضی به خاک آمریکا و مدتی پس از شروع سال تحصیلی اش به وی بپیوندند.
یکی از مهمترین نکات به منظور بردن همراهان با خود به آمریکا این است که به دولت این کشور نشان دهید که از توانایی مالی کافی به منظور حمایت اقتصادی از خود و خانواده تان در خاک آمریکا برخوردار می باشید. بعنوان مثال یکی از نیازمندیهای بردن همراه برای تحصیل در دانشگاه ویسکانسین این است که اثبات کنید به ازای همسر مبلغ 5000 تا 7000 دلار و به ازای هر فرزند مبلغ 6000 تا 7000 دلار بر روی حساب شما وجود دارد. دولت ایالات متحده آمریکاست که دانشگاهها را ملزم می کند تا این قبیل شروط را برای دانشجویان بین المللی بمنظور ارائه درخواست جهت الحاق همراه وضع نماید.
برترین دانشگاههای آمریکا کدامند؟
طبیعی است که متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی آمریکا از جدیدترین رنکینگ بین المللی دانشگاه های این کشور در سال 2019 آگاهی داشته باشند و معتبرترین دانشگاههای آن را بشناسند تا بنا بر سطح دانش، تخصص و حوزه تحقیقاتی خود بتوانند درخواست اخذ پذیرش از دانشگاه مناسب را داشته باشند. دانشگاه MIT به مدت 7 سال متوالی، مقام بهترین دانشگاه جهان و ایالات متحده آمریکا به خود اختصاص داده است. دانشگاه کلمبیا نیز در سال 2019 با پیشرفت خود توانسته است در رنکینگ بین المللی QS 2 رتبه صعود کرده و به رتبه 16 دست یابد.
بهترین دانشگاههای آمریکا در سال 2021 |
دانشگاه MIT |
دانشگاه استنفورد |
دانشگاه هاروارد |
دانشگاه تکنولوژی کالیفرنیا CalTech |
دانشگاه شیکاگو |
دانشگاه پریسنتون |
دانشگاه پنسیلوانیا |
دانشگاه کرنل |
دانشگاه Yale |
دانشگاه کلمبیا |
دانشگاه هاروارد در 1636 میلادی در ماساچوست در آمریکا بنا شده است. در واقع 5 درصد از عزیزانی که برای اپلای هاروارد اقدام می نمایند در این دانشگاه پذیرش می شوند. در برخی از رشته های دانشگاه هاروارد ورود به رشته مورد نظر سخت است مانند رشته پزشکی. متقاضیان تحصیل در Harvard University می بایست انگیزه زیادی برای ورود به این دانشگاه داشته باشند، زیرا فراهم کردن شرایط تحصیل و هم پذیرش و ویزا امر آسانی نیست.
در وبسایت دانشگاه هاروارد تمام کورس ها ، تمام رشته ها و شرایط پذیرش admission نیز بیان شده است. برای Apply کردن شما ابتدا باید شرایط مورد نیاز را در وبسایت دانشگاه برای هر کورس ببینید. سپس CV خود را برای دانشگاه ارسال کنید. بعد از آن باید فرم درخواست پذیرش را پر کنند و اینکه انگیزه خود را برای تحصیل در این دانشگاه بیان نمایند. جناب استاد ملک پور برای نوشتن یک انگیزه نامه خوب برای پذیرش تحصیلی را در یک ویدئوی رایگان آموزش داده اند که کافی است شما این واژه را با کلیدواژه ملک پور سرچ کنید تا به آن دسترسی پیدا کنید. تمام مدارک نیز باید ترجمه رسمی شوند، اما این دانشگاه شرایطی را نیز فراهم کرده است که مدارک تحصیلی که ترجمه غیر رسمی شده اند نیز مورد قبول باشد.
در این وبسایت شرایط اسکالرشیپ های مختلفی بیان شده است که می توان با توجه به شرایط آنها را اخذ کرد. در دانشگاه هاروارد فرصت تحصیل در رشته هایی مانند MBA نیز فراهم است. شایان ذکر است که فرصت تحصیل در دانشگاه هاروارد، برای عزیزانی که در دانشگاه آزاد با معدل بالا فارغ التحصیل شده اند، نیز وجود دارد.
دانش آموزانی که در دانشگاههای انگلیس با معدل بالا درس خوانده اند نیز می توانند برای اخذ پذیرش شانس خود را امتحان کنند کما اینکه این افراد شانس خیلی خوبی برای اخذ پذیرش در دانشگاه هاروارد را دارند.
این دانشگاه حتی دارای summer camp نیز می باشد و افرادی که در این دوره ها شرکت می کنند از دانشگاه مدرک معتبری را دریافت می کنند.
اطلاعات بیشتر را می توانید در این ویدئو ببینید و بشنوید :
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص شرایط اپلای و تحصیل دانشگاه هاروارد آمریکا
- دانلود
- 19 دقیقه
- 59 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 19 دقیقه
- 201 K
در لینک زیر اطلاعات مناسبی در خصوص تحصیل در یکی از دانشگاه های محبوب و پرطرفدار آمریکا برای دانشجویان ایرانی خواهید یافت :
تحصیل در دانشگاه هاروارد آمریکا
مدارک مورد نیاز اخذ ویزای دانشجویی آمریکا چیست؟
هر دانشجوی بین المللی متقاضی تحصیل در مدارس یا دانشگاههای آمریکا، نیاز خواهد داشت که برای ورود به این کشور و اقامت تحصیلی خود، ویزای دانشجویی آمریکا را اخذ نماید. برای اغلب دانش آموزان یا دانشجویان متقاضی تحصیل در آمریکا ، ویزای F-1 صادر می گردد. طرح کلی پروسه اخذ ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1 را می توان در فلوچارت زیر نمودار ساخت که در ادامه به ارائه توضیحاتی در خصوص آن خواهیم پرداخت :
اخذ پذیرش از مدارس و دانشگاههای مورد تأیید SEVP
قبل از ارائه درخواست جهت اخذ ویزای دانشجویی آمریکا F-1 ، شما باید به یکی از مدارس یا دانشگاههای که مورد تأیید SEVP یا Student and Exchange Visitor Program می باشد، درخواست پذیرش داده و پذیرش خود را اخذ نمایید.
پرداخت هزینه SEVIS و دریافت I-20
به محض اینکه درخواست شما مبنی بر اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر مورد تأیید واقع شد، می بایست به منظور ثبت نام در Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) هزینه SEVIS I-901 را بپردازید. سپس دانشگاه یا مدرسه مورد نظر شما فرم I-20 را برای شما تدارک خواهد دید. این فرم I-20 به آفیسر صدور ویزایی که قرار است با شما در سفارت مصاحبه نماید، ارائه خواهد شد. اگر همسر یا فرزندان شما قصد داشته باشند که حین تحصیل تان در آمریکا با شما اقامت داشته باشند، نیاز است که به صورت جداگانه فرم I-20 برای هر یک از آنها به آفیسر ارائه گردد، اما همراهان نیازی ندارند که در SEVIS ثبت نام نموده و هزینه ای پرداخت نمایند.
پر کردن فرم درخواست ویزا
نحوه درخواست به جهت اخذ ویزای دانشجویی آمریکا نوع F-1 بسته به نوع سفارت یا کنسولگری که شما با آن مکاتبه می کنید، متفاوت خواهد بود. شما حتما باید هزینه اپلیکیشن ویزای خود را پرداخت نمایید که این هزینه به هیچ عنوان به شما مستردد نخواهد شد. پر کردن فرم درخواست ویزای F-1 به صورت اینترنتی قابل انجام است که این قابلیت به شما اجازه می دهد که فرم DS-160 را کامل نموده و از آن پرینت بگیرید تا آن را با خود به قرار مصاحبه با آفیسر ببرید.
تعیین وقت سفارت و آماده شدن برای مصاحبه
پس از پر کردن فرم های مذکور شما می بایست از سفارت یا کنسولگری ایالات متحده وقت مصاحبه بگیرید. وقت تعیین شده توسط سفارت برای مصاحبه با شما بسته به موقعیت، فصل و دسته بندی ویزا متنوع است. پس هر چه زود تر برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا اقدام کنید، بهتر است. یک ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1 می تواند تا 120 روز قبل از شروع دوره تحصیلی شما در آمریکا صادر شود، اما شما قادر خواهید بود که تنها 30 روز پیش از شروع ترم تحصیلی تان به خاک آمریکا ورود کنید.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1 که باید در مصاحبه سفارت به آفیسر ارائه دهید، عبارتند از :
- یک پاسپورت معتبر
- اپلیکیشن ویزای غیر مهاجر ، فرم DS-120
- رسید پرداخت هزینه فی ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1
- یک قعطه عکس پاسپورت
- ارائه گواهی تأیید صلاحیت برای اخذ ویزای غیر مهاجر F-1 و فرم وضعیت دانشجو ( فرم I-20 )
سایر مدارک مورد نیاز که ممکن است توسط آفیسر از شما خواسته شود، شامل رونویس تحصیلی، دیپلم های تحصیلی، مدارج تحصیلی و گواهی های تحصیلی خواهد بود. همچنین شما می بایست با ارائه مدارکی اثبات کنید که پس از پایان تحصیلات، قصد ماندن در آمریکا را ندارید و به کشور خود بازخواهید گشت. مهم تر از همه اینها نیز ارائه مدارکی دال بر اثبات برخورداری از تمکن مالی جهت تحصیل در این کشور می باشد که این امر با ارائه پرینت حساب های بانکی و سایر طرق دیگر امکان پذیر است.
وضعیت پیدا کردن کار پس از تحصیل در آمریکا چگونه است؟
به صورت تلویحی اشاره کردیم که بهترین راه شروع کار در آمریکا وقتیکه در حال تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس هستید، کار در کمپ دانشگاه بعنوان یک اینترن در بخشی از برنامه تحصیلی خودتان است. هر چه مهارت های کاری خود را در زمینه رشته تحصیلی تان تقویت کنید و حتی تعداد مهارتها و تخصص خود را بالا ببرید، شانس شما در آینده پس از اتمام تحصیل به جهت دریافت یک پیشنهاد کاری و جلب حمایت یک کارفرمای آمریکایی بیشتر خواهد بود. اینتر شدن یک راه ایده آل برای توسعه مهارت هایتان است. لذا بهتر است که در مورد شغل مورد علاقه و اهداف شغلی خود در آمریکا بیشتر یاد بگیرید و صلاحیت های خود را به یک کارفرما نشان دهید. طبق آمار، بیش از نیمی از دانشجویان به طور مستقیم دوره اینترنی خود را به یک پیشنهاد کاری تبدیل می نمایند.
اگر دارای یک ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1 هستید، اجازه کار از طریق CPT را در زمینه تحصیلی خود دارید. شما ضمن کار از طریق برنامه اینترنی CPT و اتمام پروژه های محوله در طول این دوره اینترنی به کارفرمایان نشان خواهید داد که صلاحیت های لازم برای دریافت یک پیشنهاد شغلی را دارا هستید.
یک سوال که ممکن است برای بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی آمریکا پیش بیاید این است که آیا پس از فارغ التحصیلی در آمریکا برای کار در آمریکا نیازی به دریافت یک پیشنهاد شغلی دارند یا خیر؟
ضرورتا خیر! اگر بیش از حداقل یک سال تحصیلتان در آمریکا گذشته باشد، صلاحیت دریافت OPT را در زمان فارغ التحصیلی دارید. گفتیم که OPT مخفف Optional Practical Training یا « آموزش عملی اختیاری » است که می تواند به شما اجازه کار در آمریکا تا به مدت حداکثر 12 ماه پس از فارغ التحصیلی را بدهد.
OPT یک بعنوان ملحقات ویزای F-1 به شما اجازه می دهد که در زمینه تحصیلی خود به دنبال کار بگردید. برخلاف دیگر ویزاهای کاری آمریکا، داشتن OPT مشروط به برخورداری از یک پیشنهاد کاری نیست و بدون نیاز به دریافت یک پیشنهاد کاری می توانید به کار بپردازید.
همانطور که شاید دریافته باشید، OPT یک مجوز کار موقت 12 ماهه می باشد و حداکثر تا یک سال پس از پایان تحصیل، منقضی خواهد شد. در این نقطه است که شما نیاز به اخذ یک Job Offer یا دریافت یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آمریکا خواهید داشت. بعبارت بهتر برای اینکه به کار در آمریکا ادامه دهید می بایست ویزای دانشجویی آمریکا از نوع F-1 خود را تبدیل به ویزایی موسوم به Employer-Sponsored Visa کنید. ویزای حمایت کارفرمایان در آمریکا اغلب با عنوان H1B یاد می شود که مربوط به مشاغل خاص است. بمنظور اخذ ویزای H1B نیازمند به استخدام درآمدن برای یک کارفرمای آمریکای دارید. کارفرمای شما می بایست درخواست استخدام شما را به US. Lottery ارائه دهد که در آپریل هر سال، کارفرمایان می توانند تنها یک بار در طول کل سال این درخواست را داشته باشند. لذا اگر Deadline آن را از دست بدهید، می بایست تا آپریل سال آینده منتظر بمانید.
هر ساله بسته به تعداد درخواست ها 85000 ویزا یا بیشتر صادر خواهد شد و بسته به سال 30 درصد تا 50 درصد درخواست ها ویزا دریافت خواهند نمود که به طور معمول 4 تا 5 ماه پس از برگزاری لاتاری ( قرعه کشی ) صادر خواهند شد. شما صلاحیت کار در آمریکا را تا زمانی که ویزای کاری دریافت نمایید، نخواهید داشت، لذا تا دریافت ویزای کاری می بایست در کشور خود منتظر بمانید تا ویزای شما صادر گردد. ویزای H1B خود مجوزی خواهد بود که مجددا به خاک آمریکا ورود کنید.
بمنظور اخذ ویزاهای H1B که بوسیله لاتاری اهدا می شوند، به طور معمول باید مهارت های تخصصی “حرفه ای” مانند علوم، حسابداری، تجزیه و تحلیل داده ها، پزشکی، توسعه محصول تخصصی، علوم کامپیوتری و مهندسی را دارا باشید. شایان ذکر است که ویزاهای H1B غیر لاتاری برای کارمندان در بخش غیر انتفاعی نیز صادر می شود. یک کارفرمای غیر انتفاعی می تواند یک موسسه آموزشی، تحقیقاتی، بیمارستان یا موسسه دولتی باشد. اگر به دنبال استخدام در بخش غیر انتفاعی هستید، مطمئن شوید و این گزینه را بررسی کنید. در حال حاضر برخلاف ویزاهای H1B که از طریق لاتاری صادر می گردد، هیچ محدودیتی در مورد ویزاهای H1B غیر انتفاعی وجود ندارد و در طول سال صادر می شوند. لازم به ذکر است که ویزای کاری H1B در دسته ویزاهای non-immigrant ویزاها قرار می گیرد و منجر به اخذ اقامت دائم و تابعیت آمریکا نمی گردد.
خواندن این مقاله نیز می تواند برای شما مفید باشد:
وضعیت اقامت پس از اتمام تحصیل در آمریکا چیست؟
همانطور که در بخش های قبلی مقاله اشاره شد، شما به منظور اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در حین مصاحبه سفارت به آفیسر صادر کننده ویزا اثبات کنید که پس از تحصیل به میهن خود بازخواهید گشت و در آمریکا ماندگار نخواهید شد. اساسا مهاجرت از طریق تحصیل و اخذ اقامت تحصیلی در تمامی کشور های منجر به اخذ اقامت دائم، تابعیت و پاسپورت نخواهد شد و فرض بر این است که متقاضی پس از پایان اتمام تحصیلات خود به موطن خود باز می گردد. اما بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی آمریکا و تحصیل در این کشور همواره به این فکر می کنند که آیا امکان اخذ اقامت دائم، تابعیت و پاسپورت آمریکا پس از تحصیل برای شان وجود خواهد داشت یا خیر؟
پاسخ آری است. همانطور که اشاره نمودیم اگر پس از تحصیل بتوانید در آمریکا کار پیدا کنید می توانید به اقامت دائم یا گرین کارت آمریکا دست یابید. از جمله راههای دیگری که پس از تحصیل می توانید به گرین کارت و به طبع آن به پاسپورت آمریکا دست یابید، می توان به اخذ ویزای کاری EB-3 ، ازدواج با یک شهروند آمریکایی حین تحصیل و سرمایه گذاری در آمریکا و راه اندازی یک کسب و کار در این کشور اشاره نمود. این مقاله توسط موسسه ملک پور به نگارش رسیده است؛ لازم به ذکر است که هر گونه نسخه برداری از آن به هیچ عنوان مورد رضایت این موسسه نبوده، شرعا حرام و قانونا قابل پیگیری است.
پرسش پاسخ متداول در خصوص شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا
✅ انواع ویزای دانشجویی آمریکا کدامند؟
انواع ویزاهایی که متقاضی برای تحصیل در آمریکا می تواند اخذ نماید عبارتند از : ویزای F1 ، B2 ، M1 ، J1 . شایان ذکر است که هر کدام از این ویزاها برای مقاصد مختلف به متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آمریکا اعطاء می گردد.
✅ چگونه ویزای دانشجویی آمریکا بگیریم؟
برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا ابتدا می بایست از یکی از دانشگاهها ، کالج ها یا مراکز آموزشی این کشور پذیرش یا Admission دریافت نمایید. شما با داشتن نامه ادمیشن می توانید به سفارت این کشور مراجعه کرده و با ارائه مدارک مورد نیاز به اخذ ویزای دانشجویی آمریکا مبادرت ورزید.
✅ شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا چیست؟
شما با داشتن نامه پذیرش و همچنین مدارکی از جمله سوابق تحصیلی و قبولی در مصاحبه با آفیسر ویزا می توانید موفق به اخذ ویزای دانشجویی این کشور شوید.
✅ شرایط سنی اخذ ویزای دانشجویی آمریکا چیست؟ آیا برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا محدودیت سنی وجود دارد؟
برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای آمریکا محدودیت سنی وجود ندارد؛ اما آفیسری که در سفارت با شما مصاحبه می کند در صورتی که سن شما بالا و گپ تحصیلی تان بیشتر از 4 سال باشد، امکان رد شدن ویزای شما بالا خواهد بود. شایان ذکر است متقاضیانی که قصد تحصیل در مقاطع دکترا و پست دکترا دارند، چندان سخت گیری بر روی محدودیت سنی شان نمی شود.
✅ آیا اخذ ویزای دانشجویی آمریکا بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟
بله.
✅ میزان تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا چقدر است؟
یکی از شرایط مهم در اخذ ویزای دانشجویی آمریکا مسئله تمکن مالی است که شما باید به سفارت نشان دهید. به طور کلی هزینه تحصیل در آمریکا و میزان تمکن مالی بسته به رشته ، مقطع ، نوع دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید متفاوت است. اما اگر بخواهیم یک فرمول کلی در زمینه میزان تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا به شما بدهیم باید بگوییم که اگر والدین تان یا خودتان قادر باشید که هزینه یک سال تحصیل ( شهریه ) + هزینه های زندگی دانشجویی در آمریکا را به آفیسر نشان دهید، از این لحاظ هیچ مشکلی برای اخذ ویزا نخواهید داشت.
✅ آیا شرط معدل برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا وجود دارد؟
بله بسته به دانشگاه شرط معدل متفاوت است. بسیاری از دانشگاههای آمریکا معدل بالای 16 را ملاک صدور پذیرش قرار می دهند.
✅ شرایط ویزای دانشجویی آمریکا برای متأهلین چگونه است؟
بسته به نوع ویزای تحصیلی نوع M و F ی که دریافت می کنید امکان بردن یا نبردن همراه وجود دارد.
✅ آیا اخذ ویزای دانشجویی آمریکا بصورت تضمینی حقیقت دارد یا کلاهبرداری است؟
در دنیای مهاجرت و اخذ ویزا هیچ تضمینی وجود ندارد و کسانی که این عبارت تضمین استفاده می نمایند صرف بازار گرمی می باشد. اما نمی توان این را منکر شد که بهرمندی از یک وکیل مهاجرتی می تواند ریسک ردی ویزای شما را به شدت کاهش دهد.
ویزای دانشجویی آمریکا به همراه تمامی نکات مهم و اساسی مرتبط با مهاجرت تحصیلی به آمریکا و تحصیل در آمریکا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. بهترین دانشگاههای جهان در آمریکا واقع شده اند و آرزوی هر طالب علم و دانشی است که در دانشگاههای این کشور مدارج بالای تحصیلی را طی نماید. چنانچه شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا را دارید، این امکان برای شما فراهم است که با توجه به مطالب موجود در این مقاله به هدف خود دست یابید. متقاضیانی که علاقمند به تحصیل پزشکی در آمریکا هستند نیز می توانند پس از تحصیل به مدت 4 سال در رشته هایی نظیر داروسازی، زیست شناسی و … و قبولی در آزمونی موسوم به آزمون MCAT موفق به ورود به دانشکده پزشکی در این کشور شوند. امید است توانسته باشیم که به بهترین وجه به سوالات و ابهامات شما در باب اخذ ویزای دانشجویی آمریکا پاسخ داده باشیم اما در صورت وجود هر گونه سوال و ابهام در ذهن تان می توانید آنها را در قسمت پرسش و پاسخ همگانی یا در قسمت دیدگاههای همین مقاله مطرح و درج نمایید و تا در سریعترین زمان ممکن شبهات شما رفع گردد.
سلام.
با ویزای f1 و f2 میشه به ایران رفت و امد داشت یا در تمام طول مدت تحصیل اجازه خروج و ورود مجدد به امریکا وجود ندارد؟
سلام. اجازه ورود و خروج دارید
سلام روز بخیر
من از یک دانشگاه در آمریکا بورسیه کامل دریافت کردم
سوال در مورد دریافت ویزا هست من خواهرم سیتیزن آمریکاست و میخوام بدونم آیا روی ویزای من تاثیر دارد یا خیر؟ چه کاری میتونم انجام بدم برای توجیح علت بازگشت؟
سلام. شاید در نظر آفیسر تاثیر داشته باشد. چون ویزای کانادا آفیسر محور است نمی توان به صورت دقیق پیش بینی کرد این موضوع رو. می تونید علقه های دیگری در ایران نشان دهید رای اثبات دلیل بازگشت
سلام.وقت بخیر.سوالم اینه که آیا ریجکتی تحصیلی کانادا در ویزای تحصیلی آمریکا تاثیر دارد؟
دوم اینکه امکان اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های رنک بالا مانند هاروارد واسه فردی که در ایران دوره ی لیسانس و فوق لیسانس را از دانشگاه غیرانتفاعی فارغ التحصیل گشته است، امکان پذیر است؟
سوال آخر، شانس ویزا و متقابلا اقامت دائم برای تحصیل در مقطع دکترا را پیشنهاد می فرمایید یا مستر مجدد؟
سلام دوست عزیز. اگر رزومه خیلی قوی نباشد و سن مناسب باشد بهتره که برای مستر مجدد اقدام بشه. اما واقعا باید شرایط را دقیقتر بررسی نمود. در خصوص موضوع ریجکتی کانادا بله تاثیر منفی میزاره تقریبا. در خصوص انشگاه هاروارد هم اگر روزومه قوی داشته باشید بله می تونید اقدام کنید
با سلام و خسته نباشید
حداقل نمره که عرض کردید اکثرا 16 به بالا صلاحیت دارن
نمرهی تحصیلی است؟ یا نمرهی آزمون های دانشگاه؟…..
سلام. نمره های تحصیلی
با عرض سلام
من 36سالمه مدرک مهندسی عمران_نقشه برداری دارم…میخواستم ببینم برای گرفتن رشته زبان میتونم اقدام کنم…مدرک زبان ندارم…
سلام. دوست عزیز تحصیل در کانادا مدرک زبان نیاز دارد. با کارشناسان شرایط رو دقیق تر بررسی نمایید
با درود و سپاس .
من پسرم ترم آخر کارشناسی در رشته ی ریاضی و کامپیوتر در کشور قبرس هست . قصد رفتن به آمریکا رو داره . البته پسر خواهرم سیتیزن اونجاس و خواهرم هم تابستون داره میره . سه پرسش دارم سپاسگزار میشم پاسخ بفرمایید . ۱_ شما فرمودین که می بایست با ارائه مدارکی اثبات کنید که پس از پایان تحصیلات، قصد ماندن در آمریکا را ندارید و به کشور خود بازخواهید گشت. چجوری میشه اینو بهشون ثابت کنیم با توجه به اینکه پسرم مشمول بود و با وثیقه از ایران خارج شد و نمی تونه به ایران برگرده ؟ ۲_ چه زمانی اقدام کنه برای پذیرش و مصاحبه و دریافت ویزا ؟ ۳_ چون سرمایه ما محدود هست (حدود ۳۰ هزار دلار) آیا دانشگاهی هست که وام بده یا حمایت مالی کنه یا راه دیگه ای وجود داره ؟
سلام دوست عزیز. منظور از اثبات قصد بازگشت معمولا ارائه تمکن مالی مناسب می باشد. وام معمولا از ابتدا به ساکن داده نمی شود. اگر برای 6 تا 8 ماه آینده میخواد اونجا باشه باید از الان اقدام کنه. کلا در خصوص ویزا آفیسر تصمیم میگیرد و سلیقه ایی عمل می کند
سلام
من ٤٠ سالمه و فوق مالي دارم با ١٥ سال سابقه كار در بانك و ايلتس ٧ الان هم پذيرش mbaرو دارم از يكي از دانشگاه آمريكا ، چقدر شانس ويزا دارم؟
سلام دوست عزیز. شانس ویزا را اصلا نمیشه تخمین زد. زیرا هم مساله سن برای مرحله ویزا مهم است همیشه، و هم اینکه ویزهای آمریکا کاملا بر اساس سلیقه آفبسر می باشد و قانون ثابتی ندارد
ممنون از جواب :
آیا شما امکان اقدام برای من را دارید ؟
و اینکه در صورت ریجکتی ، برای ویزا توریستی و یا اقسام دیگه ویزا به مشکل بر خواهم خورد ؟
و در آخر آیا صدور ویزا برای دانشجویان ایرانی شروع شده و طبق روال سابق عادی است یا هنوز سخت گیری می کنند ؟
با تشکر
سلام. برای ویزای دانشجویی در صورتی که شرایط اقدام را داشته باشید میشه برای شما اقدام کرد. با کارشناشسان صحبت کنید که شرایط اولیه شمارو بررسی کنند
با سلام،
من 33 سالمه، لیسانس داروسازی دارم، آیا برای گرفتن پذیرش فوق لیسانس در رشته های مرتبط و با رشته های مثل Public Health و یا حتی MBA در مقطع فوق لیسانس شانسی دارم؟
تمام اقوام همسرم، در آمریکا هستند آیا این مورد تاثیر مثبت یا منفی دارد؟
با تشکر
سلام دوست عزیز. در صورتی که مدرک زبان داشته باشید شانس اقدام خواهید داشت. اما در خصوص موضوع اقوام نمیشه به یک قانون ثابتی استناد کرد. زیرا ویزای آمریکا کاملا سلیقه ایی و طبق نظر آفیسر می باشد
سلام
من به تازگی برای مقطع دکتری از دانشگاهی در آمریکا پذیرش گرفتم. حالا در مرحله دریافت I20 و اخذ ویزا هستم. من دانشگاه دولتی تحصیل کردم و دانشگاه من اصل مدارک رو در اختیار من نمیزاره (باید حتما خریداری بشه). حالا میخواستم بدونم چه راهکاری دارم که در مرحله گرفتن ویزا دچار مشکل نشم. ریزنمرات انگلیسی غیر رسمی رو به من میدن اما اصل مدرک رو نمیدن!
سلام دوست عزیز. باید با یکیک از کارشناسان ارشد صحبت کنید که کامل شمارو راهنمایی کنند
سلام من ۳۳ سالمه و ده سال سابقه کار توی رشته تکنیسن رادیولوژی دارم ولی مقطع تحصیلیم کاردانیه .میخواستم بدونم
۱) امکان دریافت ویزا تحصیلی جهت ادامه تحصیل توی رشته خودم رو در مقطع کارشناسی توی آمریکا دارم؟
۲) حداقل نمره آیلتس جهت اخذ پذیرش باید چند باشه ؟
۳)حضور اقوام درجه یک در آمریکا میتونن به عنوان اسپانسر مالی عمل کنن ؟
۴) تمکن مالی توی سال ۲۰۲۱ باید چقدر باشه؟
بابت راهنماییهاتون متشکرم
سلام دوست عزیز. برای تحصیل در این رشه به صورت مستقیم و با سن 33 سال برای آمریکا تقریبا دارای ریسک می باشد. آیلتس بالای 6 مورد نیاز است. اقوام نمی تونن به عنوان اسپانسر باشن. تمکن مالی هم حدود ده تا دوازده هزار تا می باشد
با درود
سئوال داشتم.
در ویزای f1 آمریکا سابقه کار در ده سال گذشته را ارائه داده ام. آیا بعداً برای گرفتن ویزای H1B و یا گرین کارت که این سابقه را ارائه می دهم، مجددا با کارفرما تماس میگیرند و از آن ها استعلام می کنند و یا جستجوی پیشین خود را ملاک تصمیم گیری قرار می دهند؟
سلام. دوست عزیز. این احتمال وجود دارد که در زمان ارائه گرین کارت این موضوع را دوباره استعلام کنند
سلام،
می خواستم بدانم
آیا برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا باید تست مدیکال داد
سلام. بله عمولا نامه پزشکی نیاز هست
سلام خسته نباشید من دانشجوی سال دوم پزشکی تهران هستم . رتبه ۷ تجربی کنکور سراسری و رتبه ۸ دانشگاه . می خواستم بدونم ، الان ویزای دانشجویی رو می تونم بگیرم و ادامه تحصیل رو در یکی از دانشگاه های امریکا بگذرونم ؟
سلام دوست عزیز. ادامه این رشته را نمی توان داد. بلکه در صورت داشتن شرایط لازمه باید از ابتدا این رشته را شروع کرد
سلام و خداقوت. اگر دانشحجویی در کشور اروپایی تحصیل کرده باشد بر روی شانس ویزای دانشجویی آمریکا تأثیر خواهد داشت؟
سلام
دوست عزیز تاثیر گذار خواهد بود ولی در نظر داشتت باشید چون شما همچنان تابعیت ایرانی دارید ریسک ویزای شما بالا خواهد بود.
سلام وقتتون بخیر؛
من دانشجوی کارشناسی مهندسی نفت هستم و فقط برای آمریکا میخواهم اپلای کنم.
با وجود تحریم ها آیا امکانش هست؟
یا راهی برای این کار وجود دارد؟
مثلا میتوانم دو رشتهای با مهندسی شیمی کنم و با از طریق شیمی اپلای کنم؟
سلام و عرض ارادت
دوست عزیز در حال حاضر و با توجه به ممنوعیت های دولت ترامپ ریسک ویزای امریکا فوق العاده بالاست. در هر صورت رشته مستر می بایست با رشته تحصیلی مقطع لیسانس تان مرتبط باشد
سلام وقتتون بخیر ، من الان دارم ارشد علوم سیاسی در دانشگاه شهید بهشتی میخونم ، برای دکترا میخوام بورسیه از نوع RA بگیرم از دانشگاه های آمریکا ، اما رزومم مناسب نیست … بنظرتون اگه یه مقاله ISI تو مدت یکسال بنویسم شانسم بالا میره؟ من الان 24 سالم هست
سلام و عرض ادب
دوست عزیز صرف نظر از اینکه بورسیه امر رقابتی ست ،برای دریافت بورسیه داشتن چندین مقاله isi ،معدل بالا ،سطح زبان خیلی خوب و سابقه پژوهشی خوب مانند تالیف کتاب و …. تاثیر گذار می باشد.
سلام خسته نباشید
می خواستم بدونم الان بخوام با 37 سال سن برای فوق لیسانس تو آمریکا اقدام کنم شانس ویزا شدنم چقدره؟
سلام و عرض ادب دوست عزیز صرف نظر از سن شما که برای تحصیل در آمریکا بالاست در حال حاضر اخذ ویزاهای آمریکا بسیار دشوار می باشد .
سلام و ععرض ادب. از مقاله علمی و کاملتون خیلی ممنونم. من تافل 90 دارم، 25 سالمه و لیسانس مهندسی برق دارم. مجرد هستم. آیا برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های آمریکا در مقطع فوق لیسانس شانس اقدام دارم؟ یا باید حتما به جای تافل مدرک آیلتس ارائه بدم؟ ممنونم از پاسخگویی شما
سلام و عرض ارادت
دوست عزیز برای تحصیل در امریکا تفاوتی در ارائه مدرک آیلتس و تافر وجود ندارد و شما میتوانید مدرک تافل را ارائه دهید
با عرض سلام
من 36سالمه مدرک مهندسی عمران_نقشه برداری دارم…میخواستم ببینم برای گرفتن رشته زبان میتونم اقدام کنم…مدرک زبان ندارم…
سلام. دوست عزیز تحصیل در کانادا مدرک زبان نیاز دارد. با کارشناسان شرایط رو دقیق تر بررسی نمایید
سلام و عرض ادب
ببخشید من 36 ساله دارای مدرک فوق لیسانس مکانیک دارای مقلات معتبر و ISI نمره زبان آیستس 7 هستم .آیا میتونید برای من در آمریکا برای مقطع دکترا پذیرش بگیرید؟هزینه اش چقدر میشه؟
سلام و عرض ادب
شرایط تحصیلی شما بسیار عالی ست و امکان اخذ پذیرش برای شما وجود دارد ولی با توجه به ممنوعیت های دولت آمریکا امکان اخذ ویزا با ریسک بسیار بالائی همراه خواهد بود .
با عرض سلام و خسته نباشید،
می خواستم بپرسم که آیا تحصیل در آمریکا رایگان هست؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز به طور معمول تحصیل در کشورهائی نظیر اتریش ، آلمان،فرانسه و نروژ رایگان می باشد .
باسلام و عرض ادب
بنده ۱۸ سالمه دارای آیلتس ۷ آکادمیک هستم میخواستم بدونم امکان تحصیل دانشگاهی با سرمایه ۲۰ هزار دلاری در آمریکا در این شرایط وجود داره یا خیر؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز از آنجا که شما به عنوان دانشجوی بین المللی می بایست شهریه پرداخت کنید . این میزان سرمایه شما برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی شما کافی نیست و نیاز به تقویت دارد.
سلام و عرض ادب
آیا دانشجویانی که در آمریکا مشغول تحصیل هستند پس از دوسال که ویزای آنها منقضی میشه و باز مشغول تحصیل هستند،برای تمدید ویزا حتما باید از آمریکا خارج شوند و به سفارت بروند یا اینکه داخل آمریکا میتوانند ویزای تحصیلی خود را تمدید کنند،با تشکر
سلام و عرض ارادت
دوست عزیز برای تمدید ویزا نیاز به خروج از کشور نیست و شما در خاک آمریکا می توانید ویزای خود را تمدید نمائید .
سلام
مقالتون خیلی خوب بود. مرسی که اینقدر کامل و مفصل توضیح دادین. من یه سوالی داشتم اونم اینه که میشه از آمریکا بورسیه تحصیلی واسه دانش آموزا گرفت؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز امکان اخذ بورسیه در این مقطع از تحصیل بسیار مشکل هست و در شرایطی که فرد دانش آموز سابقه تحصیلی و پژوهشی عالی داشته باشد می توان برای اخذ بورسیه اقدام کرد.
سلا و عرض ادب. ایا در حال حاظر به ایرانی ها ویزای تحصیلی در امریکا رو میدن به خاطر این تحریم های که از سوی دولت امریکا لحاظ شده؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز با توجه به قوانین سخت گیرانه دولت آمریکا علیه ایرانیان اخذ ویزاهای این کشور با ریسک بسیار بالائی همراه هست .
سلام
واقعا ممنون بابت مقالتون. خیلی کامل بود و جواب تمام سوالاتم رو گرفتم. فقط بفرمایید که من ۲۷ سالمه و لیسانس مکانیک دارم. ایلتس ۶ دارم میتونم برای امریکا اقدام کنم؟ مطئنن ویزا میشم؟
سلام
ممنون از شما دوست عزیز در حال حاضر و با توجه به قوانین سختگیرانه دولت آمریکا عیله ایرانیان ویزای این کشور با ریسک بسیار بالائی همراه هست .
سلام خسته نباشید . من دانشجو ی سال دوم پزشکی تهران هستم .رتبه ۷ کنکور و رتبه ۸ دانشگاه هستم . می خواستم بدونم با این شرایط ، می تونم ویزای دانشجویی رو بگیرم ؟ و گرفتن این ویزا سخت هستش ؟
سلام دوست عزیز. برای رشته پزشکی در این کشور باید سطح زبان خوب و رزومه قوی داشته باشید. امکانپذیر هست اما شرایط راحتی نخواهد داشت. حتما با یک کارشناس متخصص صحبت کنید
سلام بر شما
میخواستم بدونم آیا امکان اخذ بورسیه در امریکا وجود داره؟ من 18 سالمه و الان دانشجوی ترم اول دانشگاه امیرکبیر رشته برق هستم. آیلتس 7 دارم. آیا شانسی دارم؟
سلام
دوست عزیز در حال حاضر امکان اخذ ویزای تحصیلی با توجه به قوانین سختگیرانه دولت ترامپ با ریسک بسیار بالائی همراه هست. در نظر داشته باشید اخذ بورسیه در مقطع لیسانس به ندرت امکانپذیر می باشد .
سلام خسته نباشید. سپاس از مقاله کامل شما در زمینه تحصیل در آمریکا، بنده 28 سالمه و مدریت بازرگانی خوندم و آیلتس آکادمیک دارم و 4 سال و نیم هست که فارغ التحصیل شدم می خواستم بپرسم با توجه به شرایطی که گفتم برای آمریکا چقدر شانس دارم، اقوام زیادی هم در آمریکا داریم.
سلام و عرض ادب
دوست عزیز شرایط شما برای اخذ پذیرش تحصیلی بسیار مناسب هست.ولی با توجه به قوانین سخت گیرانه دولت آمریکا علیه اتباع ایرانی ویزای شما با ریسک بسیار بالائی همراه خواهد بود.
سلام وقتتون بخیر آیا با توجه به تراول بن ترامپ امکان اخذ ویزای تحصیلی امریکا هم اکنون وجود داره ؟ و اینکه گپ تحصیلی برای امریکا چقدر در نتیجه ویزا مهمه
؟ ممنونم
سلام
دوست عزیز متاسفانه در حال حاضر اخذ ویزای تحصیلی با ریسک بالائی همراه هست ولی غیر ممکن نیست و تحت شرایطی خاص صادر می گردد.امریکا از جمله کشورهائی هست که به گپ تحصیلی اهمیت زیادی می دهد
با سلام
ممنون از اطلاعات خوبتون ، فقط برای هر مقاله یا نوشته ای که می زارین اگه تاریخ آن رو پای هر مقاله بنویسین خیلی خوب میشه. چونکه الان نمی دونیم که این اطلاعات به روز هستش یانه. نه فقط این صفحه کلا عرض کردم
با تشکر
با سلام ، مرسی از توجه شما ، حتما این موضوع پیگیری میشه و به زودی این گزینه اضافه میشه