پناهندگی به آمریکا در سال 2021 و بررسی شرایط آن
در این نوشتار به بررسی موضوع پناهندگی به آمریکا پرداخته و مسائل مهم و مرتبط با این موضوع همچون: شرایط درخواست پناهندگی در سفارت امریکا، جدیدترین قوانین پناهندگی به آمریکا ، هزینه پناهندگی به آمریکا ، مراحل و قوانین پناهندگی آمریکا را در این مقاله به طور کامل مورد بررسی علمی قرار خواهیم داد.
- شرایط پناهندگی به آمریکا چیست؟
- بهترین ایالات آمریکا برای زندگی کدامند؟
- آیا پناهندگی تضمینی به آمریکا امکانپذیر است؟
- می توان برای پناهندگی آمریکا با ویزای توریستی اقدام نمود؟
- چگونه می توان وکیل پناهندگی به آمریکا را پیدا نمود؟
- امکان مهاجرت به آمریکا از طریق ترکیه وجود دارد؟
- چگونه پناهنده آمریکا شویم؟
- آیا مهاجرت قاچاقی به آمریکا راهی امن برای رسیدن به این کشور است؟
در ادامه به تمام نکات مربوط به این موارد می پردازیم. همانطور که مستحضر هستید در حال حاضر مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی برای ایرانی ها غیر ممکن است. خیلی از عزیزان درصدد این هستند که برای ارزانترین راه مهاجرت به آمریکا اقدام کنند. لازم به ذکر است بدانید موسسه مهاجرتی MIE هیچ گونه خدماتی در زمینه مهاجرت ندارد و این مقاله صرفا برای کسب اطلاعات شما می باشد. همچنین شما می توانید برای روش های قانونی و جایگزین مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی با موسسه تماس بگیرید تا بتوانید بهترین روش و ارزانترین راه مهاجرت به آمریکا را برگزینید.
فصل تازه سیاست های مهاجرتی امریکا
.
جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا در اولین روز کاری خود و ساعتی پس از مراسم تحلیف، فرمان لغو منع ورود شهروندان چند کشور مسلمان نشین، از جمله ایران، به امریکا را امضا کرد.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 259 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 765 K
شرایط عمومی پناهندگی به آمریکا
طبق جدیدترین قوانین پناهندگی به کشور آمریکا ، سالانه یک دهم جمعیتی که به ایالت متحده آمریکا سفر می کنند فرم پناهندگی امریکا را پر می کنند و با توجه به اینکه این کشور از پیشرفته ترین کشورها در دنیا است و عضو کنوانسیون ژنو می باشد، همواره مورد توجه پناهجویان بسیاری بوده است. میزان پناهندگی به این کشور از سال 1990 میلادی بالغ بر دو میلیون نفر بوده است. مزایای بسیار کشور آمریکا از قبیل توسعه صنعتی و اقتصاد پیشرفته از دلایل حجم بالای تعداد مهاجران از طریق پناهندگی به این کشور می باشد. آمریکا با مساحتی حدود سه میلیون و ۷۹۷ هزار کیلومتر مربع، سومین کشور بزرگ جهان می باشد. جمعیت این کشور حدود ۳۲۵ میلیون و ۷۱۹ هزار نفراست. آمریکا از سمت شمال با کشور کانادا و از سمت جنوب با مکزیک هم مرز می باشد. زبان اکثر مردم آمریکا، زبان انگلیسی و واحد پولی این کشور، دلار ($) است. پایتخت ایالت متحده آمریکا واشنگتن و پرجمعیت ترین شهر آن نیویورک به حساب می آید. بهترین ایالات آمریکا برای زندگی را با در نظر گرفتن ملاک های مختلف میتوان نیوهمپشایر ، ماساچوست و هاوایی دانست.
طبق جدید ترین قوانین پناهندگی به آمریکا ، براساس آمار و ارقام وزارت خارجه ایالات متحده در سال 2019 ، فقط در حدود 30،000 نفر در ایالات متحده پناهندگی دریافت کردند . که در نمودار زیر قابل مشاهده می باشد :
پناهندگی به آمریکا و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)
به دلیل عضویت ایالات متحده آمریکا در کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل متحد توجه بسیاری از متقاضیان برای مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی شده است. کنوانسیون ژنو پیمانی است که بین کشورهای عضو آن امضا شده است و از پر اهمیت ترین مواد حقوق بین الملل بشر دوستانه می باشد. بر طبق کنوانسیون ژنو، پناهنده کسی است که در کشور خودش به خاطر نژاد، مذهب، باورهای سیاسی و عضویت در گروه های اجتماعی دچار مشکل و تهدید شدید روحی و جسمی است. پناهندگی آمریکا به دلیل دارا بودن شرایط خاص از جمله آزادی مذاهب، اعتقادات و بیان، حق زندگی برای نژاد های گوناگون، یکی از مقاصد مهم افراد پناهجو برای یافتن کشوری حامی می باشد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص پناهندگی بخاطر امنیت جانی
- دانلود
- 3 دقیقه
- 1
خطرات پناهندگی به آمریکا
بسیاری از افراد برای پناهندگی آمریکا با ویزای توریستی و یا به صورت قاچاقی از روش پناهندگی اقدام می کنند و در اکثر اوقات با توجه به شرایطشان با همان هزینه پناهندگی به آمریکا امکان اقدام از روش های قانونی را دارند. مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی قطعاً پر ریسک ترین و خطرناک ترین راه مهاجرت به این کشور می باشد. در سال های اخیر هموطنان بسیاری برای پناهندگی آمریکا با ویزای توریستی درخواست داشتند، با جواب منفی رو به رو شده اند. لطفا به این نکته هم توجه بفرمایید که فرد پناهنده ممکن است تا سالها بعد امکان بازگشت به کشورش را نداشته باشد. در صورت بازگشت به کشور، به دلیل اینکه خلاف ادعای مطرح شده در مدارک ارائه شده جهت پناهندگی خود عمل نموده است، فرد مورد بازخواست اداره مهاجرت آمریکا قرار می گیرد. این موضوع حتی ممکن است موجب باطل شدن گرین کارت او شود. در پناهندگی به آمریکا تنها داشتن کیس کافی نیست و پناهنده باید اثبات کند که جانش در خطر بوده و به همین دلیل کشور خود را ترک کرده است. بعضاً به خاطر اخذ رأی مثبت از دادگاه، شخص به دروغ متوسل می شود و ارزش و اعتبار خود را هم در کشور اصلی خود و هم در کشور پذیرنده از دست خواهد داد.
توجه به این نکته ضروری است که کارمندان سفارت بسیار دقیق و حرفه ای هستند و همانند بازپرس اداره آگاهی فرد را بازجویی می کنند. پروسه پناهندگی به آمریکا بسیار پیچیده و دشوار است و پناهندگان گاها سال ها را در بلاتکلیفی سپری می کنند. همچنین افرادی هستند که بدون آگاهی مهاجرت قاچاقی به آمریکا را انتخاب می کنند. این معنی است که توسط افرادی سودجو که تعهد برای پناهندگی تضمینی به آمریکا می دهند و به وسیله قایق از طریق دریا اشخاص را می خواهند به مقصد برسانند و متقاضی فکر می کند پناهندگی ، ارزانترین راه مهاجرت به آمریکا می باشد و در این صورت با خطرات بسیاری مواجه می شوند و گاها در مسیر جان خود را از دست می دهند. دسته ای دیگر از افراد برای پناهندگی آمریکا از طریق ترکیه اقدام می کنند که به بن بست می رسند و دچار سردرگمی و بلاتکلیفی می شوند. امکانات پناهندگی در آمریکا نیز در حد رفع نیازهای اولیه فرد است و حتی افراد بعد از رسیدن به آمریکا و درخواست پناهندگی، مجبورند در کمپ های پناهندگی و با شرایط سخت زندگی کنند.
مراحل پناهندگی در آمریکا
مراحل و قوانین پناهندگی آمریکا شامل روال خاص می باشد. برای درخواست پناهندگی به آمریکا، شخص به مدت یک سال از زمان ورود خود به کشور آمریکا فرصت دارد. در غیر این صورت بایستی اثبات نماید که شرایطش در این مدت تغییر یافته و اگر به کشورش بازگردد، شکنجه و آزار و اذیت خواهد شد. پس از آنکه فرد درخواست پناهندگی به آمریکا داد، با نماینده اداره مهاجرت آمریکا مصاحبه خواهد داشت. مصاحبه اولیه 45 روز بعد از درخواست پناهندگی در سفارت امریکا انجام می شود. در این مصاحبه ادله و مدارک متقاضی بررسی خواهد شد. عموماً تصمیم گیری درخصوص درخواست پناهندگی به آمریکا در مدت پنج ماه پس از تاریخ ثبت درخواست مشخص می شود، مگر آنکه موارد و شرایط خاص وجود داشته باشد. طبق مراحل و قوانین پناهندگی آمریکا در صورتی که در مدت 180 روز از گذشت درخواست پناهندگی در سفارت امریکا، متقاضی جواب دریافت نکند، می تواند از دولت آمریکا تقاضای اجازه کار داشته باشد. اکثرا پناهندگان در آمریکا از حمایت مالی، اسکان، خوراک و پوشاک بهره مند هستند. هر زمان که با درخواست پناهندگی فرد متقاضی موافقت گردد، می تواند برای خانواده خود نیز درخواست ورود به آمریکا دهد.
برای دستیابی به اطلاعات رسمی و قانونی شرایط پناهندگی در آمریکا به وب سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا بخش پناهندگی مراجعه کنید.
طبق مراحل و قوانین پناهندگی آمریکا لازم به ذکر است که در تقاضای الحاق همسر، پناهنده باید قبل از ورود به آمریکا ازدواج کرده باشد و در خصوص فرزندان نیز بایستی قبل از ورود او به آمریکا بدنیا آمده باشند یا اینکه همسرش در زمان ورود او به آمریکا باردار بوده باشد. یک سال پس از پذیرفتن درخواست پناهندگی به آمریکا ، فرد متقاضی می تواند درخواست گرین کارت بدهد. گرین کارت در واقع اجازه اقامت دائم در آمریکا است و فرد دارنده آن از تمام خدمات شهروند آمریکایی مانند کار، زندگی، آموزش و امثالهم به غیر از حق رأی بهره مند می باشد.
درخواست پناهندگی در سفارت امریکا
ایالات متحده در محل دیپلماتیک خود در خارج از کشور پناهندگی نمی دهد. به عبارت دیگر درخواست پناهندگی در سفارت امریکا در سایر کشور ها ممکن نیست. طبق قوانین ایالات متحده، ایالات متحده فقط برای بیگانگانی که به صورت فیزیکی در ایالات متحده حضور دارند پناهندگی می دهد. با این حال، دولت ایالات متحده برنامه پناهندگان را برای بیگانگان خارج از ایالات متحده اجرا می کند. متقاضی برای واجد شرایط بودن تحت برنامه پناهندگان ایالات متحده باید تعریف پناهنده را رعایت کند:
متقاضی باید نشان دهد قادر به بازگشت به کشور خود نیست. زیرا مورد آزار و اذیت یا ترس قرار خواهد گرفت. ترس مبنایی از آزار و شکنجه بر اساس نژاد، دین، ملیت، عضویت در یک گروه اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی می تواند باشد. علاوه بر این، شخص باید بتواند ثابت کند که قبلاً در یک کشور خارجی مستقر نشده است و باید در اولویت های خاص پردازش پناهندگان قرار گیرد.
کیس های پناهندگی آمریکا
شرایط پناهندگی به آمریکا با بررسی و قبول کیس ارائه شده توسط فرد امکان پذیر است. کیس به مجموعه ای از ادعاها گفته می شود که فرد متقاضی ارائه می دهد. کیس های پناهندگی در آمریکا معمولا سیاسی، اجتماعی و مذهبی هستند. این مقاله جهت بالا بردن اطلاعات شما عزیزان در خصوص پناهندگی به آمریکا و خطرات آن می باشد و هرگونه کپی برداری از آن، بدون ذکر منبع، منع شرعی دارد و حرام است. همانطور که گفته شد، پناهنده به کسی گفته می شود که بدلیل داشتن مذهب یا نژاد خاص و عقاید سیاسی در کشور خود ترس از کشته شدن، آزار و شکنجه دارد. در زیر به بررسی مهم ترین کیس های پناهندگی در آمریکا می پردازیم:
پناهندگی به آمریکا براساس مذهب:
شرایط پناهندگی در آمریکا براساس مذهب به این صورت است که دین فرد در کشورش مورد قبول نیست. نمونه بارز این کیس بهائیان در ایران هستند. همچنین تغییر دین در ایران خطرناک است و اکثراً افراد به کشورهای دیگر رفته و تغییر دین می دهند، البته تنها داشتن کیس مذهبی منجر به اخذ پناهندگی نمی شود و فرد باید نشان دهد در اثر این تغییر مذهب جان او در خطر می باشد.
پناهندگی به آمریکا براساس جنگ:
در این نوع کیس افراد به دلیل آن که در کشورشان دچار جنگ هستند، به کشورهای عضو کنوانسیون ژنو پناه می آورند. مثال بارز این کیس سوری ها هستند.
پناهندگی به آمریکا براساس عقاید سیاسی:
در این نوع کیس، اشخاص به خاطر فعالیت در گروه های سیاسی خاص در کشورشان از نظر جانی در خطر هستند.
پناهندگی به آمریکا و شرایط اجتماعی:
در برخی موارد افراد در کشوری که زندگی می کنند با شرایط بسیار سختی مواجه هستند و برای داشتن زندگی بهتر و داشتن رفاه اجتماعی برای پناهندگی اقدام می کنند.
روش های جایگزین پناهندگی به آمریکا
اشخاصی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند می بایستی قبل از هر اقدام، انواع راه های مهاجرت به آمریکا را بررسی نمایند تا بتوانند تصمیم درستی اتخاذ کنند. در ادامه به روش های قانونی که می تواند جایگزین مناسبی برای پناهندگی به آمریکا باشد پرداخته ایم :
پناهندگی به آمریکا و روش جایگزین از طریق تحصیل
آمریکا به دلیل دارا بودن سیستم آموزشی با کیفیت بالا از محبوب ترین کشورها برای ادامه تحصیل می باشد و سالانه تعداد دانشجویان بین المللی در آن رو به افزایش است. شما می توانید در مقاطع مختلف از جمله : دبیرستان، لیسانس، فوق لیسانس و دکترا اقدام کنید. هزینه تحصیل در آمریکا بسته به رشته و دانشگاه متفاوت عموماً بین 20 تا 45 هزار دلار در سال است. توجه به این نکته حائز اهمیت است که برای دریافت پذیرش و ویزا نداشتن وقفه تحصیلی و همچنین سن اهمیت بسیار بالا دارد.
پناهندگی به آمریکا و روش جایگزین از طریق کار
مهاجرت کاری و اخذ ویزای کار آمریکا به دلیل داشتن اقتصاد قوی و صنعت رشد یافته آمریکا، محبوب می باشد. آمریکا جزو کشورهایی است که حقوق بالایی به کارگران پرداخت می کند. از معروف ترین ویزای کاری آمریکا ویزا H1B است که برای اخذ این ویزا فرد به جاب آفر از یک کارفرما در آمریکا نیاز دارد. نوع دیگری از ویزای کار آمریکا EB3 است که برای مشاغل مورد نیاز کشور آمریکا می باشد. ویزایP از جمله دیگر ویزاهای کار آمریکا است و مختص هنرمندان و ورزشکاران حرفه ای می باشد. ویزای J1 ویزای فرصت مطالعاتی است و قابلیت تبدیل به ویزای کاری را دارد. البته لازم به ذکر است که بدانید نرخ بیکاری در سال گذشته به طور عجیبی به 14.7 درصد رسید اما در سال جدید مجددا این نرخ به شدت کاهش یافت و در حال حاضر این نرخ به 5.4 درصد رسیده است. نمودار نرخ بیکاری سال جدید آمریکا را در شکل زیر می توانید ملاحظه بفرمایید :
گام به گام تا کار در خارج از کشور
⭐️ محصول ویدئویی بی سابقه برای مشتاقان پیدا کردن کار در خارج از کشور ⭐️
شما با تهیه و تماشای این محصول ویدئویی می توانید به تنهایی ( بدون کمک وکیل مهاجرت ) در خارج از کشور کار پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.
پناهندگی به آمریکا و روش جایگزین از طریق ثبت نام در لاتاری
یکی از بهترین راه های جایگزین روش پناهندگی، ثبت نام در قرعه کشی دریافت گرین کارت آمریکا یا همان لاتاری است. متقاضیان ثبت نام در این قرعه کشی معمولا افراد عادی هستند که شرایط خاص و ویژه ای برای اقدام از سایر روش ها را ندارند. از آنجا که ثبت نام در لاتاری نیازمند داشتن شرایط سختی از لحاظ سوابق کاری، تحصیلی و تمکن مالی نمی باشد، لذا این روش می تواند به عنوان یکی از گزینه های راحت برای دریافت اقامت به جای پناهندگی محسوب شود. این روش نسبت به پناهندگی بسیار کم خطر، نسبت به تحصیل بسیار کم زحمت، نسبت به سرمایه گذاری بسیار کم هزینه و نسبت به روش های کار و ازدواج و تولد نیز بسیار سهل تر است. افرادی که از طریق این قرعه کشی برنده می شوند، از همان ابتدا گرین کارت آمریکا را دریافت می کنند، به همین دلیل این روش برای اکثر علاقه مندان به مهاجرت به آمریکا خصوصا ایرانیان، اقامت با ارزشی محسوب می شود.
برای کسب اطلاعات کامل و آگاهی در امر ثبت نام لاتاری می توانید با مشاورین مجرب موسسه ملک پور تماس حاصل نمایید.
پناهندگی به آمریکا و روش جایگزین از طریق سرمایه گذاری
کشور آمریکا با توجه به دارا بودن پیشرفته ترین اقتصاد در سطح جهان، یکی از بهترین و کم ریسک ترین کشورها برای سرمایه گذاری می باشد. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایهگذاری در دو پلن EB2 و EB5 قرار می گیرد. اما میزان و نحوه سرمایهگذاری در هریک از این روشها، متفاوت است. سرمایه گذاری روشی پر هزینه است و باید با مشورت متخصصین امر مهاجرت و تجارت انجام شود. البته این امکان وجود دارد که با سرمایه 500 هزار دلاری نیز این سرمایه گذاری انجام شود. اما این در صورتی است که سرمایه گذاری در آمریکا در مورد مشاغل مشخص و هدفمندی و یا مناطق روستایی انجام شود. در این روش شخص باید در پروژه های تجاری که در کشور آمریکا است شریک شود. در این روش باید سرمایه گذاری خود را به مدت 5 سال نگه دارد. در طول این 5 سال به سرمایه شما سود نیز تعلق خواهد گرفت. لازم به ذکر است تعداد 10.000 نفر سالانه می توانند برای دریافت ویزای EB5 درخواست دهند. برای کسب اطلاعات کامل و آگاهی در امر سرمایه گذاری با مشاورین مجرب موسسه ملک پور تماس حاصل نمایید.
پناهندگی به آمریکا و روش جایگزین از طریق تولد
اخذ اقامت در آمریکا از طریق تولد بر طبق سیستم خاک است یعنی فرزندی که در خاک آمریکا از پدر و مادری خارجی متولد می شود تابعیت کشور آمریکا را اخذ می نماید. لازم به ذکر است که در آمریکا چند تابعیتی قابل قبول است و فرزند علاوه بر اخذ تابعیت آمریکا می تواند تابعیت پدر و مادر خود را نیز اخذ نماید.
پناهندگی به آمریکا و روش جایگزین از طریق ازدواج
یکی از ارزانترین روش های مهاجرت به آمریکا اخذ ویزای ازدواج می باشد. جهت اخذ اقامت آمریکا از طریق ازدواج دو نوع ویزا وجود دارد:
ویزای نامزدی: اعتبار ویزای نامزدی آمریکا بین سه ماه تا یک سال می باشد و مخصوص افرادی است که با یک شهروند آمریکایی نامزد می شوند و یا قرار است ازدواج کنند.
ویزای ازدواج آمریکا: ویزای ازدواج آمریکا برای اتباع آمریکا قابل استفاده است و همسر خارجی از همان ابتدا گرین کارت آمریکا را اخذ می نماید. طول مدت پروسه این ویزا عموماً بین یک تا دو سال است.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
.
چطور آسان به آمریکا مهاجرت کنیم؟ ( ویزای آسان آمریکا )
- دانلود
- 11 دقیقه
- 23 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 11 دقیقه
- 119 K
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص پناهندگی آمریکا
✅ شرایط پناهندگی به آمریکا چیست؟
پناهندگی آمریکا با دارا بودن شرایط خاص از جمله آزادی مذاهب، اعتقادات و بیان، حق زندگی برای نژاد های گوناگون، رخ دادن جنگ در کشور و.. ممکن است.
✅ بهترین ایالات آمریکا برای زندگی کدامند؟
بهترین ایالات آمریکا برای زندگی را با در نظر گرفتن ملاک های مختلف می توان نیوهمپشایر، ماساچوست و هاوایی دانست.
✅ آیا پناهندگی تضمینی به آمریکا امکانپذیر است؟
خیر! اقدام برای هیچ یک از روش های مهاجرتی را نمی توان تضمینی اعلام نمود. توجه داشته باشید که این روش برای مهاجرت توصیه نمی شود.
✅ چگونه می توان وکیل پناهندگی به آمریکا را پیدا نمود؟
موسسه مشاوره ای MIE ضمن اینکه هیچ خدماتی در این خصوص ارائه نمی دهد، این روش را نیز توصیه نمی کند.
✅ امکان مهاجرت به آمریکا از طریق ترکیه وجود دارد؟
خیر! دسته ای از افراد هستند که برای پناهندگی در آمریکا از ترکیه اقدام می کنند که به بن بست می رسند و دچار سردرگمی و بلاتکلیفی می شوند.
✅ چگونه می توان مهاجرت قاچاقی به آمریکا داشت؟
به دلیل مخاطرات جدی که در این مسیر وجود دارد. مهاجرت از این طریق ابداً توصیه نمی شود.
پناهندگی
موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام وقت بخیر میخوام به آمریکا پناهنده گی بیتم میشه راهنمایی کنید؟ ممنون
سلام. ممکن است مطالبی برای آشنایی با پناهندگی را به منظور مطالعه بیشتر روی سایت بگذاریم، اما موسسه خدمات پناهندگی را ارائه نمی دهد.
سلام اقای ملک پور و همکارانش من 20 سالم قصد مهاجرت دارم به امریکا برم و انجا زندگی کنم از طریق ازدواج و یا کار ویا اگر اینها نشد از طریق خدمت به ارتش امریکا میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام. در خصوص ازدواج باید یک کیس ازدواجی در این کشور داشته باشید که شرایط لازمه را داشته باشد. در خصوص خدمت به ارتش آمریکا این موضوع برای یک ایرانی میسر نمی باشد
سلا خسته نباشید اقایی ملک پور می خواستم بدونم با پاسپورت سنت لوسیا یا سنت کیتس را به دست اورم می تونم به امریکا مهاجرت کنم ممنون میشم جواب بدید
سلام. بله می تونید به آمریکا برید
سلام اقای ملک پور و همکارانش من 20 سالم قصد مهاجرت دارم به امریکا برم و انجا زندگی کنم از طریق ازدواج و یا کار ویا اگر اینها نشد از طریق خدمت به ارتش امریکا میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام. در خصوص ازدواج باید یک کیس ازدواجی در این کشور داشته باشید که شرایط لازمه را داشته باشد. در خصوص خدمت به ارتش آمریکا این موضوع برای یک ایرانی میسر نمی باشد