شرایط و مدارک مورد نیاز اپلای و پذیرش تحصیلی آمریکا
در این مقاله به صفر تا صد اپلای به آمریکا ، مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در آمریکا ، مراحل ثبت نام در دانشگاه های آمریکا می پردازیم و اینکه چگونه اپلای به آمریکا کنیم و از دانشگاه مورد نظرمان پذیرش تحصیلی بگیریم؟ را در این مقاله مورد بررسی علمی قرار می دهیم. مدارک لازم تحصیل در آمریکا چیست؟ نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای آمریکا چگونه است؟ هزینه اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا چقدر است؟ تاثیر دانشگاه در اپلای و حداقل معدل برای اپلای به دانشگاههای آمریکا چه میزان است؟ چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟ مدارک لازم برای بورسیه تحصیلی آمریکا چیست؟ در این مقاله سعی بر این نموده ایم که به سوالاتی از این قبیل پاسخ صحیح و به روز بدهیم. در صورتی که قصد کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در آمریکا را دارید، می توانید با بخش مشاوران موسسه MIE تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان در این خصوص بهره مند گردید. در ادامه عناوین زیر را مورد مطالعه قرار خواهید داد:
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص:
تحصیل در تاپ ترین دانشگاه های دنیا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 11 دقیقه
- 49 K
بررسی شرایط کلی پذیرش تحصیلی و نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای آمریکا
متقاضیان تحصیل در دانشگاه های کشور آمریکا می بایست شرایط و مدارک لازم و مورد نیاز برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا را داشته باشند. برای دریافت پذیرش تحصیلی آمریکا یکسری شرایط عمومی برای رسیدن به این مهم وجود دارد و برای اخذ پذیرش از یکسری دانشگاه های خاص علاوه بر داشتن این شرایط عمومی می بایست شرایط اختصاصی هر دانشگاه را داشته باشند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. از جمله مهمترین نکات اپلای به آمریکا داشتن مدرک زبان انگلیسی است که بسته به مقطع تحصیلی نمرات مختلفی را نیاز دارد. علاوه بر مدرک زبان برخی دانشجویان نیاز به شرکت در آزمون هایی همچون GMAT، GRE، ACTو LAST دارند. از دیگر شرایط مهم اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاه های آمریکا این است که متقاضی می بایست حداقل دارای مدرک دیپلم 12 ساله باشد چرا که با داشتن دیپلم 11 ساله و.. امکان اپلای دانشگاه های آمریکا وجود ندارد. علاوه بر آن دانشجویان نیاز به داشتن انگیزه نامه و.. نیز دارند. از دیگر موارد مهم برای دریافت پذیرش تحصیلی آمریکا که می توان به آن پرداخت این است که سن و سال فرد و همچنین گپ تحصیلی وی مورد توجه قرار می گیرد. به طور کلی افرادی که گپ تحصیلی آنها کمتر از 4 سال باشد شرایط راحت تری برای دریافت پذیرش تحصیلی دانشگاه های آمریکا دارند.
فایل ویدئویی در خصوص خدمات موسسه MIE برای تحصیل در خارج از کشور
- دانلود
- 7 دقیقه
- 575 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 1957 K
شرایط اپلای به دانشگاههای آمریکا در مقطع لیسانس
ساده ترین مقطع تحصیلی برای اپلای دانشگاه های آمریکا ، اپلای کارشناسی آمریکا می باشد. دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی در آمریکا را دارند می بایست در ابتدای امر مدرک دیپلم 12 ساله خود را یا معادل آن را داشته باشند. در صورتی که فرد دارای مدرک دیپلم 12 ساله باشد می بایست مدرک زبان آیلتس 6 یا معادل آن تافل 61 تا 89 (بسته به دانشگاه های مختلف متفاوت است)، PTE، دولینگو یا غیره را داشته باشد. شایان ذکر است که اگر مدرک زبان مورد نیاز را نمی توانید ارائه دهید این امکان برای شما فراهم است تا با اخذ پذیرش کاندیشنال در این مقطع به تحصیل بپردازید. متقاضیان می بایست مدارک مورد نیاز جهت اپلای در مقطع کارشناسی آمریکا را به دانشگاه مد نظر خود ارائه نمایند. این موارد جزو شرایط عمومی مربوط به اخذ پذیرش دانشگاه های آمریکا است. علاوه بر این شرایط عمومی هر دانشگاه شرایط اختصاصی مربوط به خود را نیز دارد.
شرایط اپلای به دانشگاههای آمریکا در مقطع فوق لیسانس
متقاضیانی که تحصیلات خود را در مقطع لیسانس یا معادل آن به پایان رسانده باشند، می توانند پس از آن برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور آمریکا اقدام به اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا نمایند. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا فرد می بایست دارای رزومه علمی قوی باشد. بنابراین، متقاضیان می بایست رزومه یا CV خود را به طور کامل به دانشگاه ارائه نمایند. اگر دانشجویان خارج از کشور به ایالات متحده آمریکا بیایند می بایست توانایی خود را در زبان انگلیسی به عنوان یک شرط ورود ثابت کنند. متقاضیانی که برای مقطع فوق لیسانس در کشور آمریکا اقدام می کنند می بایست دارای مدرک زبان آیلتس6.5، تافل 70 و یا PTE با نمره حداقل 7 باشند. ( هر چند موسسه MIE امکانی را فراهم نموده است تا برای تحصیل فوق لیسانس در آمریکا در برخی رشته ها با پذیرش مشروط و گذراندن دوره pre master موفق به ادامه تحصیل در این مقطع نیز شوید.) از دیگر مدارک مورد نیاز جهت اپلای فوق لیسانس آمریکا داشتن حداقل دو توصیه نامه است. این توصیه نامه بهتر است توسط استاتید حرفه ای نوشته شده باشد که داوطلب را به عنوان دانشجو یا کارمند می شناسند و می توانند درباره مناسب بودن آنها برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد در آمریکا نظر دهند. این محتوا باید استعدادهای فرد را به نمایش بگذارد و نمونه های خاصی از دستاوردهای گذشته آنها را بیان کند.
شرایط اپلای دکتری به دانشگاههای آمریکا
کشور آمریکا همواره به عنوان یکی از کشورهایی که در زمینه تحقیق و توسعه پژوهش سرمایه گذاری کلان انجام می دهد و بودجه دولتی زیادی را به بخش آموزش تخصیص می دهد در دنیا زبان زد است. بیش از 4500 دانشگاه در کشور آمریکا وجود دارد که دوره دکترا را ارائه می نمایند. مدت زمانی را که دانشجویان در مقطع دکتری تحصیل می نمایند بین 4 الی 6 سال به طول می انجامد. دانشجویان سالیانه هزینه ای بین 28 الی 40 هزار دلار را متقبل می گردند. البته بورسیه های تحصیل در این مقطع بسیار در دسترس می باشد. تحصیل دکتری در آمریکا به این گونه است که دانشجویان بین 1 الی 4 سال به صورت آکادمیک مشغول به تحصیل هستند و 2 سال نیز روی پایان نامه خود کار می کنند.
عموما دانشجویان برای تحصیل در مقطع دکتری بایستی مدرک زبان سطح بالایی را ارائه نمایند ( عموما آیلتس 7 به بالا) و بسیاری از دانشگاه ها برای سنجش دانشجویان از آن ها می خواهند تا در آزمون هایی مانند GRE، GMAT و… شرکت نماید و نمره قبولی در آن آزمون ها را ارائه نمایند. برخی از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان مصاحبه ای نیز با آن ها انجام می دهند، لذا داشتن تسلط کامل به زبان انگلیسی در مقطع دکتری بسیار ضروری می باشد و دانشجویان بایستی برای اخذ چذیرش از دانشگاه مدرک زبان ارائه نمایند.
چگونه از دانشگاههای آمریکا پذیرش بگیریم؟
متقاضیان تحصیل در آمریکا برای دریافت پذیرش تحصیلی خود می توانند با تماس با موسسه MIE و دریافت مشاوره با مشاوران این موسسه برای دریافت پذیرش تحصیلی خود از دانشگاه های آمریکا اقدام نمایند. متقاضیانی که قصد دریافت پذیرش تحصیلی از کشور آمریکا را دارند، می بایست مدارک لازم تحصیل در آمریکا که شامل موارد زیر است را ارائه نمایند:
- دیپلم 12 ساله
- سوابق تحصیلی و ریز نمرات تحصیلی در مقاطع قبلی
- مدرک زبان مورد نیاز
- گذرنامه
- CV یا رزومه
- مدارک هویتی
- رسید پرداخت شهریه
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه هاروارد
دانشگاه هاروارد یکی از ده دانشگاه برتر جهان و یکی از مشهور ترین و بهترین دانشگاه آمریکا می باشد. مسلم است که شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه هاروارد نسبت به سایر دانشگاه ها کمی متفاوت است. دانشگاه هاروارد در سال 1636 میلادی تاسیس شد و در ایالت ماساچوست قرار گرفته است و بیش از 35 هزار دانشجو دارد. شرایط اپلی و اخذ پذیرش از دانشگاه هاروارد بسته به رشته مورد نظر متفاوت است. بنابراین دانشجویان هر رشته بسته به رشته مورد نظرشان ممکن است شرایط مختلفی را برای دریافت پذیرش تحصیلی دانشگاه هاروارد تجربه کنند. زنده یاد مریم میرزاخانی استاد ریاضی جهان، باراک اوباما، جان اف کندی، مارک زاکربرگ و بیل گیتس از جمله افراد مشهوری هستند که در این دانشگاه تحصیل نمودند. برخی از شرایط مورد نظر برای اپلی دانشگاه هاروارد از قرار زیر است:
- مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 7.5
- شرکت در آزمون های GRE و GMAT
- انگیزه نامه
- توصیه نامه
- رزومه تحصیلی قوی
- و..
دانشگاه هاروارد دو ددلاین را برای اخذ پذیرش در طول سال در نظر گرفته است که در 1 نوامبر و 1 ژانویه است. همچنین شروع کلاس ها نیز از ماه جولای و ژانویه هر سال خواهد بود. هزینه درخواست برای پذیرش در دانشگاه هاروارد 75 دلار می باشد و دانشجویان بین المللی باید فرم های Common Application، the Universal Application و the Coalition Application را به طور صحیح پر کرده و ارائه نمایند. حداقل معدل برای دریافت پذیرش دانشگاه هاروارد معدل 4.18 از 5 می باشد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص شرایط اپلای و تحصیل دانشگاه هاروارد آمریکا
- دانلود
- 19 دقیقه
- 59 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 19 دقیقه
- 220 K
در لینک زیر اطلاعات مناسبی در خصوص تحصیل در یکی از دانشگاه های محبوب و پرطرفدار آمریکا برای دانشجویان ایرانی خواهید یافت :
تحصیل در دانشگاه هاروارد آمریکا
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه MIT
دانشگاه Massachusetts Institute of Technology که با نام مخفف MIT شناخته می شود یکی دیگر از بهترین دانشگاه های جهان است که در ایالت ماساچوست آمریکا واقع است. هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی از سراسر جهان به این دانشگاه وارد می شوند و نزدیک به 12 هزار دانشجوی بین المللی مشغول به تحصیل در این دانشگاه هستند. متقاضیانی که قصد تحصیل در دانشگاه MIT را دارند می بایست آزمون SAT را پاس کرده و نمره زبان معادل آیلتس 7 را داشته باشند. از دیگر شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه ام آی تی به موارد زیر می توان اشاره کرد:
- معدل بالا
- انگیزه نامه
- توصیه نامه
- تاییدیه قبولی در آزمون SAT،GRE،GMAT
- ریز نمرات تحصیلی
- و سایر شرایط اختصاصی برای هر رشته
ددلاین های دانشگاه ام ای تی آمریکا معمولا در 1 نوامبر و 1 ژانویه هر سال می باشد و کلاس های ترم پاییز از روز 1 سپتامبر و ترم بهار از 16 فوریه آغاز خواهند شد. حداقل معدل برای اخذ پذیرش از دانشگاه MIT مشخص نشده است اما معمولا افرادی که دارای معدل 3.5 از 5 هستند شانس بالاتری برای موفقیت در این دانشگاه دارند هزینه بررسی پرونده برای اخذ پذیرش این دانشگاه 75 دلار می باشد.
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد
دانشگاه استنفورد ایالات متحده آمریکا توسط لیلند استنفورد در سال 1885 در شهر سن خوزه تاسیس شد. دانشگاه استنفورد همواره جزو 10 دانشگاه برتر جهان شناخته می شود. از جمله شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد می توان به موارد همچون:
- آیلتس 7 یا تافل 100
- انگیزه نامه
- توصیه نامه
- رزومه تحصیلی بسیار قوی
- ریز نمرات تحصیلی
- و.. اشاره کرد
در حال حاضر نزدیک به 17 هزار دانشجو از سراسر جهان در دانشگاه استنفورد مشغول به تحصیل هستند. سیمین دانشور، امید کردستانی یکی از اعضای ارشد توییتر و همچنین محمدرضا عارف سیاستمدار ایرانی از جمله ایرانیانی هستند که در این دانشگاه تحصیل نموده اند. همچنین مریم میرزاخانی، عباس میلانی و بهرام بیضایی از جمله اساتید ایرانی این دانشگاه بوده و هستند. ددلاین های مربوط به دانشگاه استنفورد در نوامبر و جولای هر سال می باشد. حداقل معدل برای دریافت پذیرش تحصیلی دانشگاه استنفورد 3.96 از 5 است. ددلاین این دانشگاه از روز 1 نوامبر هر سال آغاز خواهد شد و شروع کلاس ها بسته به دانشکده های مختلف در پاییز و بهار آغاز خواهد شد. هزینه بررسی پرونده ها برای اخذ پذیرش در دانشگاه استنفورد نیز 90 دلار می باشد.
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه ییل ( Yale )
یکی دیگر از دانشگاه های برتر جهان دانشگاه ییل آمریکا می باشد. این دانشگاه در اوایل قرن 17 میلادی و در شهر نیوهیون آمریکا تاسیس گردید. این دانشگاه متشکل از دانشکده های متنوع است که از سراسر جهان هرساله دانشجویان زیادی وارد این دانشگاه می گردند. ددلاین این دانشگاه از اوایل نوامبر تا اوایل ژانویه می باشد. شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه ییل بسته به رشته های مختلف متفاوت است. دانشکده حقوق این دانشگاه یکی از بهترین دانشکده های حقوق در دنیا می باشد که فارغ التحصیلانی همچون جورج بوش، بیل کیلینتون، هیلاری کیلینتون و جان کری را داشته است. از جمله شرایط عمومی برای تحصیل در این دانشگاه را می توانید در ذیل مشاهده بفرمایید:
- آیلتس 7
- پروپوزال
- رزومه تحصیلی قوی
- توصیه نامه
- نمرات آزمون GMAT و GRE
حداقل معدل برای دریافت پذیرش دانشگاه ییل نمره 4 از 5 می باشد. ددلاین ارسال مدارک برای دانشگاه ییل از 1 نوامبر آغاز خواهد شد. هزینه بررسی پرونده برای اخذ پذیرش دانشگاه ییل 80 دلار می باشد. زمان آغاز ترم پاییز این دانشگاه نیز از 31 اگوست آغاز خواهد شد.
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه CalTech
دانشگاه California Institute of Technology که با نام اختصاری CalTech شناخته می شود در سال 1891 در شهر پاسادانا آمریکا تاسیس شد. این دانشگاه از جمله دانشگاه های معتبر جهان است که هر ساله پذیرای دانشجویان زیادی از سراسر جهان است. این دانشگاه یکی از بهترین و مشهورترین دانشگاه های مهندسی جهان می باشد که برخی از بهترین دانشمندان مهندسی جهان از این دانشگاه فارغ التحصیل شدند. دانشجویان ایرانی نیز امکان تحصیل در این دانشگاه را در ایالات متحده آمریکا دارند. ددلاین این دانشگاه برای مقطع کارشناسی در ماه نوامبر میلادی است و برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در ماه دسامبر هر سال می باشد. در ذیل با شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه CalTech آشنا خواهید شد:
- شرکت در آزمون SAT و ACT
- دو توصیه نامه
- مدرک زبان (بسته به هر رشته و مقطع متفاوت است)
- رزومه تحصیلی با نمرات بالا
- و..
این دانشگاه حداقل معدل برای دریافت پذیرش را ندارد ولی معمولا افرادی که حداقل معدل 3.5 از 5 را دارند شانس بالاتری برای اخذ پذیرش دارند. زمان آغاز کلاس های ترم پاییز این دانشگاه از 27 سپتامبر، ترم زمستان از 3 جولای و ترم بهار از 28 مارچ آغاز خواهد شد. هزینه بررسی پرونده اخذ پذیرش از دانشگاه Caltech 75 دلار می باشد.
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های آمریکا
در مطالب پیشین با شرایط اپلای و اخذ پذیرش از بهترین دانشگاه های آمریکا آشنا شدیم. به طور کلی افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه های آمریکا را دارند می بایست یکسری شرایط عمومی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور را داشته باشند. دانشجویانی که قصد اپلای برای دانشگاه های آمریکا را دارند می بایست شرایط زیر را فراهم آورند:
- اکثر دانشگاه ها به شما این امکان را می دهند که مستقیماً در وب سایت های آنها برای اپلای اقدام کنید. هنگام مراجعه به دانشگاه های آمریکا حتماً الزامات را با دقت بخوانید. برخی از آنها نیاز به قبولی در آزمون های GRE ، GMAT، MCAT و LSAT نیاز دارند و برخی دیگر به عنوان بخشی از روند درخواست، اسناد دیگری همچون نمونه کارها، لیست اختراعات ثبت شده و.. را درخواست می کنند.
- دانشجویان غیر آمریکایی ملزم به ارائه مدرکی هستند که مهارتهای انگلیسی زبان آنها برای شرکت در کلاسها را به اثبات برساند. از جمله این مدارک زبان می توان بهTOEFL iBT ، IELTS Academic ، PTE Academic یا C1 Advanced اشاره کرد.
- معدل: حداقل معدل برای اخذ پذیرش دانشگاه های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال برای اخذ پذیرش از دانشگاه ییل متقاضی باید حداقل معدل 4 از 5 را داشته باشد.
- گپ تحصیلی: برای بالا بودن شانس اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی آمریکا بهتر است گپ تحصیلی فرد کمتر از 4 سال باشد.
هزینه اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا
دانشجویانی که مدارک مورد نیاز اپلای آمریکا و مراحل ثبت نام در دانشگاه های آمریکا را طی می کنند می بایست برای انجام پروسه پذیرش تحصیلی خود هزینه ای را به همین دلیل پرداخت نمایند. این مقاله توسط مشاوران موسسه ملک پور به نگارش و رشته تحریر درآمده است. هرگونه کپی برداری از آن شرعا، عرفا و قانونا غیر مجاز شناخته می شود. هزینه های مربوط به اخذ پذیرش از دانشگاه های مختلف آمریکا متفاوت است اما معمولا بین 75 الی 100 دلار می باشد. که برای نحوه پرداخت و شرایط مربوط به آن در سایت هر دانشگاه اطلاعات مربوط به آن بیان شده است. در صورتی که قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارید، می توانید با تهیه پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس استاد ملک پور است با شرایط و مدارک مورد نیاز راه های مختلف مهاجرت در کشورهای برتر دنیا آشنا شوید.
برای تهیه این پکیج بی نظیر به لینک زیر مراجعه نمایید.
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص شرایط و مدارک مورد نیاز اپلای و پذیرش تحصیلی آمریکا
چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟
برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا باید شرایط مورد نظر که در سایت هر دانشگاه هست را فراهم آورید.
مراحل ثبت نام در دانشگاه های آمریکا چیست؟
در ابتدا فرم مربوط به پذیرش تحصیلی تکمیل و ارائه خواهد شد و سپس مدارک دیگر همچون مدرک زبان و مدارک هویتی باید به دانشگاه ارائه گردد.
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های آمریکا چیست؟
مدرک زبان، مدارک هویتی، پرداخت هزینه بررسی مدارک، اخرین مدرک تحصیلی، ریز نمرات و..
حداقل معدل برای اپلای به دانشگاههای آمریکا چند است؟
برای پذیرش دانشگاه های آمریکا افراد می بایست معدل دوره تحصیلی پیشین خود را در حد نمرات سطح A و B کسب نموده باشند.
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه هاروارد به چه صورت است؟
برای اخذ پذیرش از دانشگاه هاروارد می بایست متقاضی دارای رزومه تحصیلی قوی، مدرک زبان، توصیه نامه و.. داشته باشد و بتواند از پس آزمون های ورودی دانشگاه برآید.
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه ام آی تی چیست؟
برای تحصیل در دانشگاه MIT افراد باید دارای معدل بالا بوده و همچنین تاییدیه قبولی در آزمون SAT،GRE،GMAT را داشته باشند.
شرایط اپلای و اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد چیست؟
شرکت در آزمون های مورد نیاز، مدرک زبان، رزومه تحصیلی قوی و سایر شرایط اختصاصی مندرج در سایت دانشگاه از جمله شرایط مورد نیاز برای اپلای دانشگاه استنفورد می باشد.
مدارک لازم برای بورسیه تحصیلی آمریکا چیست؟
داشتن رزومه تحصیلی قوی، داشتن مدرک زبان معتبر با نمرات بالا از جمله شرایط عمومی دریافت بورسیه های تحصیلی در دانشگاه های ایالات متحده آمریکا می باشد.
سلام وقت بخیر
من دیپلم هنرستان دارم و الان فوق لیسانس . دیپلمم یعنی ۱۱ سال، یعنی آمریکا برای دکترا نمیتونم برم؟
سلام. باید شزایط دقیق تر را با کارشناسان بررسی نمایید
با سلام
آيا در صورت اخذ پذيرش از دانشگاه هاي آمريكا، اخذ ويزا براي همسر وي نيز امكان پذير است؟
با تشكر
با سلام، باید در ابتدا وضعیت اقامت شما مشخص شود تا بتوان برای همسر اقدام کرد.