ثبت شرکت در آمریکا و بررسی شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت در آمریکا ، مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت، انواع شرکت ها در آمریکا و مراحل و هزینه های ثبت شرکت در آمریکا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهند گرفت. آیا مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت امکان پذیر است؟ انواع شرکت ها در آمریکا کدامند؟ شرکتهای حقوقی خارجی در ایالات متحده آمریکا چگونه ثبت می شوند؟ شرایط شرکتهای حقوقی در نیویورک و کالیفرنیا چیست؟ آیا خرید شرکت در آمریکا امکان پذیر است؟ آیا خرید شرکت در آمریکا منجر به اعطای اقامت می شود؟ آیا برای مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت و تاسیس انواع شرکت ها در این کشور، نیاز به ارائه طرح تجاری می باشد؟ این ها سوالات عمده ای هستند که اکثریت افراد هنگام بررسی بحث ثبت شرکت در آمریکا و مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت برایشان به وجود می آید و ما در این مقاله سعی بر آن داشتیم تا به تمامی این سوالات از منظر علمی پاسخ صحیحی ارائه نماییم. مهاجرت به آمریکا همواره رویای بسیاری از افراد سراسر دنیا می باشد و بسیاری از افراد ثروتمند در تلاش هستند تا از طریق پروسه هایی مانند ثبت شرکت در آمریکا، خرید شرکت در آمریکا و یا کار آفرینی در این کشور، به آمریکا مهاجرت نمایند. شما عزیزان می توانید جهت بررسی شرایط خود و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت و انواع شرکت ها در آمریکا، با کارشناسان موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
اخذ اقامت آمریکا با ثبت شرکت ارزان در 30 ثانیه
- دانلود
- 0 ثانیه
- 458
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
.
اخذ گرین کارت و اقامت آمریکا با سرمایه گذاری ( EB5 Visa )
- دانلود
- 10 دقیقه
- 48 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 10 دقیقه
- 179 K
ثبت شرکت در آمریکا و شرایط عمومی
ایالات متحده آمریکا که به طور عامیانه با نام های ایالات متحده و یا آمریکا معرفی می گردد، کشوری متشکل از 50 ایالت می باشد. این کشور با مساحتی بالغ بر 9.8 میلیون کیلومتر مربع سومین کشور پهناور دنیا لقب می گیرد و وسعت آن به قدری است که مساحت این کشور تنها مقدار کمی از مساحت کل قاره اروپا کمتر است. اکثریت بخش های این کشور در آمریکای شمالی واقع می باشد و این کشور از شمال با کانادا و از جنوب با کشور مکزیک هم مرز است. کشور آمریکا با جمعیتی در حدود 328 میلیون نفر، سومین کشور پرجمعیت دنیاست و در این زمینه تنها کشور های چین و هندوستان را جلوتر از خود می بیند. پایتخت کشور آمریکا شهر واشینگتن است و پرجمعیت ترین شهر آن نیویورک می باشد. واحد پول این کشور نیز دلار آمریکاست. کشور آمریکا کشوری بسیار پیشرفته است و بزرگترین اقتصاد دنیا را بر اساس تولید ناخالص داخلی در اختیار دارد و همچنین از لحاظ قدرت خرید دومین کشور دنیا لقب گرفته است. کشور آمریکا بزرگترین وارد کنند در دنیاست و در زمینه صادرات نیز در رتبه دوم قرار دارد. با وجود اینکه کشور آمریکا تنها 4 درصد از جمعیت کره زمین را در خود جای داده، 31% از کل ثروت دنیا را در اختیار دارد. کشور آمریکا همچنین از لحاظ متوسط حقوق کارمندان نیز در سطح بالایی قرار دارد و همینطور به دلیل کیفیت زندگی بالا و اثبات خود به عنوان یکی از بزرگترین قطب های دنیا، همواره محبوب بسیاری از افراد بوده و هر ساله بسیاری از افراد از روش های مختلف برای « مهاجرت به آمریکا » اقدام می کنند. در ادامه به بررسی ثبت شرکت در آمریکا و امکان اخذ اقامت از این روش خواهیم پرداخت و همچنین روش های مشابه را برای علاقه مندان مهاجرت به آمریکا معرفی خواهیم نمود.
آمریکا در یک نگاه
نام کشور | ایالات متحده آمریکا |
پایتخت | واشینگتن، دی.سی |
بزرگترین شهر | نیویورک |
زبان ملی | انگلیسی |
مساحت | ۹٬۸۳۳٬۵۱۷ کیلومتر مربع |
جمعیت | 330 میلیون نفر |
واحد پول | دلار آمریکا |
تعداد ایالات | 50 |
ثبت شرکت در آمریکا و اخذ اقامت آن
یکی از مهم ترین مواردی که متقاضیان ثبت شرکت در آمریکا تمایل به دانستن آن دارند این موضوع است که آیا امکان مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت و یا حتی خرید شرکت در آمریکا امکان پذیر است و یا امکان این کار وجود ندارد؟ در این رابطه می بایست بگوییم که بر خلاف تصور عمومی، نه تنها ثبت شرکت در آمریکا جهت کسب سود برای اتباع کشور های دیگر امکان پذیر می باشد حتی اخذ اقامت آمریکا از طریق ثبت شرکت و حتی خرید شرکت در آمریکا نیز میسر است. در این راستا متقاضیان می توانند با ثبت شرکت در کشور آمریکا از مزایای سیستم مالیاتی این کشور استفاده نمایند و همچنین با خرید شرکت در آمریکا نیز می توانند، از طریق کسب و کار موجود در آمریکا به سود برسند. علاوه بر آن متقاضیانی که تمایل به اخذ اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری دارند، می توانند از طریق پروسه های کار آفرینی در آمریکا اقدام نموده و اقامت این کشور را اخذ نمایند. پروسه هایی نظیر ویزای EB-5 و E-2 به متقاضیان این اجازه را می دهد تا به کار آفرینی در کشور آمریکا مشغول گردیده و بتوانند به همراه خانواده خود به آمریکا مهاجرت نمایند. به منظور کسب اطلاعات بیشتر توجه شما را به ویدئوی زیر جلب می کنیم :
فایل ویدئویی در خصوص اقامت از طریق ثبت شرکت در آمریکا
به اعتقاد بسیاری از افراد، آمریکا سرزمین فرصت هاست. کسانی که در ایران شرکت دارند و حداقل یک سال از تاریخ ثبت شرکت و فعالیت در آن شرکت می گذرد، در صورتی که واقعاً روی شرکت کار می کنند، می توانند از طریق اقامت قانونی آمریکا را بگیرند. به این صورت که شعبه ای از شرکت خود را در آمریکا ثبت می کنید و مدیران ارشد شرکت به همراه خانواده های خود، می توانند برای انجام امور تجارت شرکت به آمریکا آمده و اقامت این کشور را دریافت کنند. این روش جدیدی است که توسط موسسه MIE اقدام می شود.
توضیحات تکمیلی را می توانید از زبان استاد ملک پور ببینید و بشنوید :
- دانلود
- 0 ثانیه
- 459
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 4 دقیقه
- 6 K
ثبت شرکت در آمریکا و استانداردهای سرمایه گذاری در آمریکا
یکی از موضوعات مهمی که افراد سرمایه دار هنگام انتخاب کشوری برای سرمایه گذاری در نظر می گیرند، استاندارد های سرمایه گذاری موجود در آن کشور و رفتار دولت آن کشور با اتباع خارجی می باشد. این موضوع در رابطه با بحث ثبت شرکت درآمریکا نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد و می بایست مورد بررسی دقیق قرار گیرد. در ادامه به بررسی استاندارد های سرمایه گذاری آمریکا خواهیم پرداخت:
نرخ مصادره اموال: نرخ مصادره اموال در کشور آمریکا نشان دهنده رفتار دولت با اتباع خارجی در این کشور و امنیت اموال این اشخاص می باشد. هر چقدر این عدد به 1 نزدیک تر باشد، اموال متقاضی امنیت بیشتری دارد و این کشور رفتار مناسب تری با متقاضیان دارد. در نمودار زیر مشاهده می نمایید که نرخ مصادره اموال در آمریکا معادل 1 می باشد و این خبر خوبی برای متقاضیان ثبت شرکت در آمریکا می باشد.
نرخ شفافیت بین المللی: نرخ شفافیت بین المللی در آمریکا نشان دهنده فساد در دستگاه قضایی این کشور و مبارزه این کشور با فساد می باشد. هر چقدر این عدد به 100 نزدیکتر باشد فساد کمتر است. این نرخ در انتهای سال 2019 معادل 69 بوده است و این موضوع می تواند فرد سرمایه گذار را با تردید هایی مواجه نماید.
ثبت شرکت در آمریکا و شاخص های اقتصادی تأثیرگذار
از دیگر مواردی که فرد سرمایه گذار می بایست هنگام ثبت شرکت در آمریکا در نظر بگیرد، شاخص های اقتصادی تاثیر گذار در این کشور است. این شاخص ها نشانگر این هستند که آیا می توان از آمریکا به عنوان مقصد مناسبی یاد نمود یا خیر. در ادامه به بررسی تعدادی از این شاخص ها می پردازیم:
نرخ مالیات: با بررسی نرخ مالیات در کشور آمریکا می توان پی برد که آیا این کشور شرایط مناسبی را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد و یا شرایط مناسبی برای سرمایه گذاری در این کشور فراهم نیست. همانطور که در نمودار زیر ملاحظه می فرمایید نرخ مالیات شرکتی در آمریکا در ابتدای سال 2020 معادل 21 درصد می باشد و نرخ مالیات بر درآمد نیز معادل 37 درصد می باشد که این میزان در مقایسه با کشور های اروپایی کمتر است.
نرخ مالیات شرکتی
نرخ تولید ناخالص داخلی: نرخ تولید ناخالص داخلی هر کشور نشان دهنده رشد اقتصادی این کشور است. هر چقدر این نرخ بالاتر باشد، پیشرفت اقتصادی آن کشور نیز بیشتر است. نرخ تولید ناخالص داخلی در کشور آمریکا در سال 2020 معادل 2.1 درصد است که این مقدار قابل قبولی می باشد
نرخ بیکاری: نرخ بیکاری آمریکا نشان دهنده میزان بیکاری در این کشور و تمایل نیروی کار متخصص خارجی به مهاجرت به این کشور می باشد. همانگونه که در نمودار زیر پیداست، نرخ بیکاری آمریکا در سال 2020 معادل 3.6 درصد است که این آمار برای این کشور بسیار قابل قبول می باشد.
نرخ تورم: نرخ تورم آمریکا نشان دهنده ثبات اقتصادی این کشور است و با بررسی آن می توان پی برد که آیا این کشور برای سرمایه گذاری جز بهترین گزینه ها جای دارد یا خیر. همانگونه که در نمودار زیر می بینید نرخ تورم آمریکا در سال 2020 معادل 2.5 درصد می باشد و دلیل عمده آن بخاطر افزایش قیمت سوخت است.
با در نظر گرفتن آمارها و تحلیلهایی که خدمت شما عزیزان از بانک تجارت جهانی ارائه شد می توان به این نتبجه رسید که سرمایه گذاری در آمریکا گزینه مطمئن می باشد و تصمیم به ثبت شرکت در آمریکا یک سرمایه گذاری با ریسک اندک و عاقلانه به نظر می رسد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
چگونه در خارج از کشور سرمایه گذاری کنیم تا به سود برسیم؟ ( خم و چم سرمایه گذاری خارجی )
- دانلود
- 10 دقیقه
- 112 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 10 دقیقه
- 371 K
ثبت شرکت در آمریکا و انواع شرکت
در این بخش به بررسی انواع شرکت ها در آمریکا خواهیم پرداخت. هنگامی که قصد ثبت شرکت در آمریکا را دارید می بایست آشنایی کامل را با انواع شرکت ها در آمریکا داشته باشید تا بتوانید بسته به قصد و هدفتان، شرکت مد نظرتان را به ثبت برسانید. انواع شرکت ها در آمریکا که قابل ثبت شدن هستند عبارتند از:
شرکت سهامی (corporation) :
این دسته از شرکت ها تحت مالکیت سهامداران آن قرار دارند. شرکت های سهامی می توانند گزینه مناسبی برای مشاغل با ریسک متوسط یا بالاتر، مشاغلی که نیاز به جمع آوری پول دارند و مشاغلی باشند که قصد دارند “عمومی شوند” یا در نهایت فروخته شوند باشد و این نوع شرکت ها در حالت های زیر قایل ثبت هستند:
- C corp : نوعی شرکت که ماهیت حقوقی مستقلی از صاحبانش دارد. شرکت های سهامی می توانند به سود برسند، موظف به پرداخت مالیات هستند و می توانند مسئولیت قانونی داشته باشند. شرکت های سهامی بالاترین سطح امنیت را در مقابل مسئولیت شخصی به مالکانشان ارائه می نمایند، اما می بایست در نظر داشته باشید که هزینه ثبت شرکت های سهامی بیشتر از انواع دیگر شرکت است. شرکتها همچنین نیاز به ثبت اسناد، فرآیندهای عملیاتی و گزارش های پیشرفته تری دارند. بر خلاف شرکت های انحصاری، مشارکت ها و شرکت های مسئولیت محدود، شرکت های سهامی مالیات بیشتری را بر پایه سودشان پرداخت می نمایند. در برخی موارد، به ازای سود شرکت های سهامی، دو بار مالیات تعلق می گیرد. دفعه اول هنگامی که شرکت سود می کند و مجددا زمانی که این سود میان سهام داران تقسیم گردیده و این افراد مالیات شخصیشان را پرداخت می نمایند. شرکت های سهامی حیاتی مستقل از سهامدارانشان دارند و اگر سهامداری شرکت را ترک کند و یا سهامش را بفروشد، C corp بدون هیچ مشکلی به فعالیت خود ادامه خواهد داد. شرکت های سهامی از مزیت افزایش سرمایه برخوردار هستند زیرا می توانند از طریق فروش سهام سرمایه خود را افزایش داده و این موضوع می تواند برای جذب کارمندان تاثیر بسزایی داشته باشد.
- S corp : این نوع شرکت، نوع خاصی از شرکت سهامی است که به منظور عدم پرداخت مالیات مجدد مانند روش C corp طراحی شده است. این نوع شرکت این امکان را دارد تا سود ها و برخی ضرر ها را مستقیما به درآمد شخصی مالکانش انتقال دهد بدون اینکه این افراد مشمول نرخ مالیات شرکتی گردند. مالیات این نوع شرکت در تمامی ایالات یکسان نیست اما اکثریت آنها همان میزان از مالیات را که دولت فدرال تعیین نموده قبول دارند. برخی ایالات این نوع شرکت را بر اساس سودشان در صورتی که بیش از حد مشخصی باشد شامل مالیات می نمایند و در برخی ایالات نیز این نوع از شرکت را به رسمیت نمی شناسند و آنرا همانC corp محسوب می نمایند. این دسته از شرکت ها دارای محدودیت هایی هستند. برای مثال S corp نمی تواند بیش از 100 سهامدار داشته باشد و تمامی این سهامداران می بایست شهروندان آمریکا باشند. S corp نیز همانند C corp ماهیت مستقل از سهامدارانش دارد و در صورت ترک شرکت توسط سهامدار و یا فروش سهام هایش، شرکت به کار خود ادامه خواهد داد.
- B corp : این دسته از شرکت ها با هدف های اجتماعی و محیط زیستی تشکیل می شوند و در اکثر ایالات آمریکا به رسمیت شناخته می شوند. این دسته از شرکت ها از نظر اهداف، مسئولیت پذیری و شفاف سازی با C corp متفاوت هستند اما میزان پرداخت مالیاتشان تفاوتی ندارد. این شرکت ها بر پایه هدف و سود تشکیل می شوند. سهامداران این شرکت ها موظفند تا علاوه بر سود مالی نوعی منافع عمومی را نیز به وجود آورد. در برخی از ایالت ها نیاز است تا این دسته از شرکت ها گزارش های سود سالیانه خود را ارائه دهند كه نشان دهنده سهیم بودن آنها در زمینه منافع عمومی است.
- سازمان های منافع مردمی: این سازمان ها برای کار های خیریه، آموزشی، مذهبی، ادبی و علمی تشکیل می شوند. به دلیل اینکه کار این نهاد ها خدمت به عموم است، این شرکت ها معاف از مالیات هستند و این بدین معناست که هیچگونه مالیاتی را به ازای سود حاصل پرداخت نمی کنند. این سازمان ها می بایست اثبات نموده که قصد دارند با این سود که به دست آورده اند چه کاری انجام دهند و سودی که کسب نموده اند را به اداره مالیات گزارش دهند.
شرکت مسئولیت محدود (LLC):
به صورت کلی شرکت های مسئولیت محدود این امکان را به شما می دهند تا از مزایای شرکت های سهامی و شرکت های مشارکتی استفاده نمایید. این دسته از شرکت ها شما و در بسیاری از مواقع از دارایی هایتان مانند منزل، اتومبیل و حساب بانکیتان در مقابل مسئولیت شخصی محافظت می نمایند و در صورت شکایت و اعلام ورشکستگی در امان خواهید بود. سود و زیان حاصل از این شرکت بدون نیاز به پرداخت مالیات شرکتی وارد حقوق شخصی شما می گردد اما می بایست بدانید که اعضای شرکت مسئولیت محدود به عنوان خویش فرما شناخته می شوند و می بایست مالیات مرتبط به آن را پرداخت نمایند. شرکت مسئولیت محدود در برخی ایالات عمر محدودی دارد به صورتی که وقتی شخصی به این شرکت می پیوندد یا آنرا ترک می نماید، در برخی ایالات می بایست آن شرکت منحل شود و یا تحت مالکیت جدیدی دوباره شکل بگیرد مگر در صورتی که توافق داخلی در این شرکت برای خرید، فروش و انتقال مالکیت انجام شده باشد. این نوع شرکت می تواند برای شغل هایی با ریسک متوسط و بالاتر و مالکانی که دارایی شخصی زیادی دارند و می خواهند محافظت شوند و همچنین مالکانی که تمایل به پرداخت مالیات کمتری نسبت به شرکت های سهامی دارند مناسب می باشد.
شرکت های مشارکتی (Partnership):
این نوع شرکت ساده ترین ساختار را در بحث ثبت شرکت دارد. ثبت این نوع شرکت ها به سه صورت امکان پذیر است:
- مشارکت عمومی (General Partnership): در این نوع شراکت همه شرکا به صورت مجزا و مشترک مسئول بدهی های این شراکت هستند. شرکا می توانند خود ماهیت حقوقی و یا مستقلی داشته باشند
- مشارکت محدود (Limited Partnership): شراکتی که در آن حداقل یکی از شرکا مسئولیت نامحدودی در قبال این مشارکت دارد و شریک دیگر دارای مسئولیت محدود می باشد ( این بدین معناست که شریک دارای مسئولیت محدود، مسئولیتی در قبال بدهی های آن شرکت بیش از مبلغی که قرار بوده سرمایه گذاری کند ندارد). شرکای محدود در اکثر مواقع در مدیریت شرکت نقش ندارند.
- مشارکت با مسئولیت محدود (Limited Liability Partnership): مشارکتی است که در آن شرکا مسئولیت محدودی در قبال بدهی های شرکت دارند و تنها در مواردی که مرتکب غفلت و اشتباهی شده باشند می بایست مسئولیت آنرا بپذیرند. این نوع شرکت تنها در برخی ایالات به منظور راه اندازی شغل هایی نظیر وکالت، حسابداری و معماری قابل ثبت است. این نوع شرکت در اکثر مواقع تنها راه برای ثبت دفاتر حقوقی می باشد.
انواع شرکت ها در آمریکا را بررسی نمودیم اما نکته بسیار مهم این است که از میان این نوع شرکت ها، تنها انواعی که توسط افراد خارجی قابل به ثبت رسیدن هستند C corp و شرکت مسئولیت محدود می باشند و اتباع خارجی امکان ثبت شرکت در حالت های دیگر را ندارند.
ثبت شرکت در آمریکا و هزینه های موردنیاز
هنگامی که بحث ثبت شرکت در آمریکا می شود، از نکاتی که متقاضیان تمایل به دانستن آن دارند، هزینه های جانبی و مقدار آنهاست. در بسیاری از مواقع این هزینه ها در انتخاب کشور مقصد تعیین کننده هستند و گزاف بودن آنها می تواند متقاضی را در انتخاب آن کشور برای سرمایه گذاری دچار تردید نماید. هزینه های جانبی ثبت شرکت برای انواع مختلف آن متفاوت می باشد اما بصورت کلی این هزینه ها زیاد نیستند و متقاضی می تواند با هزینه اندکی به ثبت شرکت بپردازد. در ادامه به بررسی هزینه های ثبت شرکت و هزینه های جانبی آن برای ثبت شرکت مسئولیت محدود، شرکت سهامی C و شرکت سهامی S خواهیم پرداخت و میزان آنها را به صورت تقریبی اعلام خواهیم نمود:
نوع شرکت | هزینه ثبت شرکت (دلار آمریکا) | هزینه ثبت نام مالیات (دلار آمریکا) | هزینه های دولتی (دلار آمریکا) | هزینه باز کردن حساب بانکی برای شرکت (دلار آمریکا |
مسئولیت محدود | 1590 | 950 | 310 | 4950 |
شرکت سهامی C | 1750 | 750 | 310 | 4950 |
شرکت سهامی S | 1750 | 750 | 310 | 4950 |
همچنین مواردی که می توان در ثبت یک شرکت در آمریکا بدان توجه نمود عبارتست از :
حصول اطمینان از پیکره بندی قانونی کسب و کار مورد نظر شما
فعالیت شما باید در حیطه قانونی و تعریف شده دولت آمریکا باشد.
ثبت نام مورد نظر شما برای ثبت شرکت در آمریکا که در ۳ قالب “حیطه فعالیت تجاری” ، “نام فرضی” و ” نام های ساختگی” می توانند به کار گرفته شوند.
اخذ شماره مالیاتی فدرال
ثبت نام شرکت خود در اداره درآمد ایالتی
اخذ مجوز های لازم مانند مجوزهای محیطی
ثبت شرکت در آمریکا و نقاط مثبت
ثبت شرکت در آمریکا مزایای خودش را به همراه دارد. از جمله این مزایا می توان به امکان سرمایه گذاری در کشور آمریکا و دسترسی به اقتصاد این کشور اشاره نمود. همچنین با ثبت شرکت در کشور آمریکا با رعایت الزامات سرمایه گذاری و یا روش تاسیس شعبه جدید از شرکت خود، می توانید به بازار کار این کشور و نیرو های متخصص آن نیز دسترسی داشته باشید. ثبت شرکت در کشور آمریکا می تواند در های بازار جدیدی را به روی کسب و کار شما باز کند و شما می توانید سرمایه و کالا های خود را به این کشور انتقال داده و در این کشور به تجارت بپردازید. از مهم ترین مزایای ثبت شرکت در کشور آمریکا نیز می توان به ثبات سیاسی این کشور اشاره نمود که این موضوع تاثیر مستقیمی بر امنیت اقتصاد شما دارد. این نکته را متذکر می شویم که این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور تهیه گردیده و استفاده از آن بدون ذکر منبع پیگرد قانونی را به دنبال خواهد داشت. اگر تمایل به سرمایه گذاری و اخذ اقامت از این طریق را دارید می توانید از روش « کار شرکت » در بسیاری از کشورهای اروپایی یا کشور کانادا به این مهم دست یابید. « اقامت کار شرکت » به پروسه ای اطلاق می گردد که متقاضی با ثبت یک شعبه از شرکت خود، شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت را برای خود و خانواده اش فراهم می سازد. به جهت کسب اطلاعات جزئی تر و کامل در خصوص اقامت کار شرکت می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید :
راهنمای جامع اخذ اقامت از طریق کار شرکت
ثبت شرکت در آمریکا و خدمات مؤسسهMIE
همانطور که می دانید موسسه ملک پور روش های متعددی را به تازگی برای اخذ اقامت اروپا و آمریکا به علاقه مندان معرفی کرده است. روش اقامت آمریکا با ثبت شرکت یا همان کار شرکت آمریکا نیز یکی از این روش هاست. این روش پیچیدگی های خاص خود را دارد که لازم است در ابتدا در صورت تمایل به اقدام از این روش، با کارشناسان موسسه تماس گرفته تا شرایط خود و چگونگی انجام پروسه کار را بررسی نمایید. در صورتی که قصد ثبت شرکت را در کشوری دیگر دارید، استفاده از مشاوره کارشناسان با تجربه و بهره گیری از تجربیات وکیل معتبر می تواند شما را در این زمینه یاری فراوانی نماید و این موضوع در رابطه با ثبت شرکت در کشور آمریکا نیز صدق می کند. دریافت مشاوره صحیح از این جهت حائز اهمیت است که پس از بررسی شرایط و خواسته های شما، مشاوران با تجربه می توانند بهترین مسیر را برای شما ترسیم نموده تا در آن مسیر گام بردارید و بسته به هدف خود به موفقیت برسید. بهره گیری از کمک های وکیل مجرب نیز همواره به دلیل آشنایی این افراد با قوانین و مقررات کشور مد نظر، از حائز اهمیت ترین نکات در بحث ثبت شرکت می باشد. موسسه MIE با افتخار اعلام می نماید که با داشتن مشاورینی مجرب با سابقه کاری بالا می تواند شما را در این مسیر به بهترین شکل راهنمایی نموده و به کمک بهترین تیم وکلای مجرب در کشور آمریکا، مسیر ثبت شرکت در آمریکا را برای شما عزیزان تسهیل نماید.
فایل ویدئویی در خصوص :
.
آموزش تصویـری و گام به گام ثبت نـام لاتـاری
- دانلود
- 5 دقیقه
- 30 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 5 دقیقه
- 103 K
این ویدئو مخصوص اعضای یوتیوب موسسه MIE تهیه شده است و در تاریخ 10 مهر به صورت کامل در یوتیوب رسمی موسسه منتشر خواهد شد.
ثبت شرکت در آمریکا و مراحل ثبت آن
یکی از مباحثی که در بحث ثبت شرکت در آمریکا مهم می باشد، شناخت مراحل ثبت شرکت و اجرای دقیق آنهاست. در صورتی که در این مسیر مرحله ای را فراموش نموده و یا از قلم بندازید، ثبت شرکت شما ممکن است با مشکل مواجه گردد و اجازه ثبت شرکت در آمریکا به شما داده نشود. از همین جهت، متقاضیانی که قصد ثبت شرکت در کشوری دیگر را دارند این کار را از طریق وکیل مهاجرتی دنبال می کنند تا در طول این پروسه با مشکل مواجه نشوند. در ادامه به بررسی مراحل ثبت شرکت در کشور آمریکا خواهیم پرداخت و آنها را معرفی خواهیم نمود:
- انتخاب نوع سازمان تجاری که قصد تاسیس آن را دارید
- انتخاب محل ثبت شرکت
- پیدا کردن نماینده مورد تایید محلی
- ثبت شرکت
- اخذ شماره مالیاتی
- اخذ آدرس پستی در آمریکا ( در صورت لزوم)
- افتتاح حساب بانکی
- افتتاح حساب تجاری جهت واریزی پرداخت مشتریان
- اخذ بیمه
- اخذ شماره تلفن برای کسب و کارتان
با پشت سر گذاشتن موارد فوق می توانید شرکت خود را در آمریکا ثبت نموده و آن را راه اندازی نمایید.
ثبت شرکت در آمریکا و طرح تجاری (بیزینس پلن)
از مواردی که می تواند برای متقاضیان ثبت شرکت در آمریکا مهم باشد، این است که آیا پیش از ثبت شرکت نیاز به ارائه طرح تجاری می باشد و یا امکان آن هست که متقاضی در ابتدا شرکتی را ثبت نموده و پس از آن طرح تجاری خود را ارائه نماید؟ در پاسخ به این سوال می بایست بگوییم که هیچ قانونی مبنی بر اینکه فرد متقاضی می بایست هنگام ثبت شرکت خود طرح تجاری ارائه نماید وجود ندارد و شخص می تواند بدون ارائه بیزنس پلن نیز شرکت خود را در آمریکا ثبت نماید اما افرادی که قصد تجارت در آمریکا را دارند می بایست بدانند که داشتن طرح تجاری می تواند به آنها در راستای کسب درآمد در کشور آمریکا کمک فراوانی نماید. با داشتن طرح تجاری مناسب نقشه مسیر رسیدن به موفقیت را در دست خواهید داشت و با اجرای آن می توانید در کسب و کارتان به کسب درآمد بپردازید و موفق شوید.
ثبت شرکت در آمریکا و نکات مهم نهایی
برای ثبت شرکت در کشور آمریکا می بایست مراحل آن را به صورت دقیق طی نموده تا در این پروسه به مشکلی بر نخورید. شما می توانید حتی با خرید یک شرکت یا کمپانی در حال فعالیت در آمریکا نیز به اقامت آمریکا دست یابید. همچنین اگر قصد شما اخذ اقامت آمریکا می باشد می توانید از طریق پروسه های کار آفرینی این کشور اقدام نموده و اقامت این کشور را اخذ نمایید. موسسه ملک پور با افتخار اعلام می نماید که علی رغم تحریم هایی که آمریکا علیه مردم ایران وضع نموده است، امکان سرمایه گذاری در کشور آمریکا و اخذ اقامت در این کشور را برای ایرانیان فراهم نموده و شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شخص جناب ملک پور وقت مشاوره رزرو نمایید و در این رابطه اطلاعات تکمیلی کسب کنید.
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص ثبت شرکت در آمریکا
.
✅ آیا مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت امکان پذیر است؟
بله! شما می توانید با تأسیس یک شعبه از کمپانی خود یا خرید بیزینس های آماده در آمریکا به این مهم دست یابید.
✅ انواع شرکت ها در آمریکا کدامند؟
• شرکت سهامی (corporation)
• شرکت مسئولیت محدود (LLC)
• شرکت های مشارکتی (Partnership)
✅ آیا خرید شرکت در آمریکا امکان پذیر است؟
بله! این امر ممکن است.
✅ آیا خرید شرکت در آمریکا منجر به اعطای اقامت می شود؟
بله.
✅ آیا برای مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت و تاسیس انواع شرکت ها در این کشور، نیاز به ارائه طرح تجاری می باشد؟
هیچ قانونی مبنی بر اینکه فرد متقاضی می بایست هنگام ثبت شرکت خود طرح تجاری ارائه نماید وجود ندارد و شخص می تواند بدون ارائه بیزنس پلن نیز شرکت خود را در آمریکا ثبت نماید. اما افرادی که قصد تجارت در آمریکا را دارند می بایست بدانند که داشتن طرح تجاری می تواند به آنها در راستای کسب درآمد در کشور آمریکا کمک فراوانی نماید.
آیا با مدرک مهندسی میشه در شاخه های غذایی شرکت ثبت کرد
سلام دوست عزیز. نوع شرکت را میشه با وکیل بررسی کرد و در کل خیلی عوامل دیگر باید مورد بررسی قرار گیرد
سلام
برای ثبت شرکت در آمریکا داشتن مدرک تحصیلی لازمه یا خیر ؟
سلام، اصولا یک مدرک حداقلی نیاز است
من خودم ویزای اقامت آمریکا رو گرفتم . آیا توی آمریکا با ثبت شرکتی که من در ایران مدیرعاملش هستم ، میتونم برای سایر اعضای هیئت مدیره اقامت آمریکا رو بگیرم ؟
سلام. دوست عزیز در برخی موارد محدود این امکان وجود دارد. باید دقیق تر با کارشناسان بررسی نمایید
سلام میخواستم ببینم چگونه میشود از شرکتی که در امریکا ثبت شده و شرکت مهاجرتی تحصیلی a2zهست آدرس و ایمیل و تلفن بدست اورد .و از صحت شرکت که قانونیه و ثبت شده اطلاع پیداد کرد .این شرکت مربوط به خانم دکتر ژولیا رنجبره .اگر امکان داره کمکم کنید .من با ایشون قرار داد داشتم الن حدود۵ ماهه تمامی راههای ارتباطی مثل ایمیل و وات ساپ و اینستا و تلفن شرکت و…همه را قطع کردند و پاسخ نمیدهند .
سلام. باید از ارگان های مربوطه در این کشور و از طریق یک وکیل این موضوع را پیگیری بفرمایید
با سلام خدمت شما. سوال بنده اینه که آیا برای ثبت یک شرکت تولید ابزار صنعتی در ایالت متحده نیاز هست که همه ی مدیران آن مدرک تحصیلی مربوطه(مهندسی) را دارا باشند؟
سلام. باید با یک وکیل متخصص این موضوع را چک کرد
با سلام میخواستم بدونم میشه با راه اندازی فست فود در امریکا اقامت گرفت با خیر
سلام. از یک طریقی باید اقامت گرفته باشید که اجازه راه اندازی فست فود داشته باشید
باسلام میخواستم بدونم با راه اندازی یک فست فود در امریکا میتوان به اقامت رسید یا نه
سلام. در کامنت قبلی پاسخ داده شد دوست عزیز
سلام و عرض ادب
برای ثبت شرکت در آمریکا آیا باید اقامت این کشور رو داشت یا خود عمل ثبت شرکت موجب دریافت اقامت هم میشه ؟
و اینکه حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در آمریکا چقدره؟
سلام. از طریق ثبت نمایندگی شرکت میشه اقامت موقت دریافت کرد. حدود دویست هزار دلار حداقل باید بتونید در نظر بگیرید
سلام و عرض احترام
آیا برای ثبت شرکت در ایالات متحده باید در ابتدا اقامت این کشور را داشت یا خود ثبت شرکت یا خرید شرکت در این کشور موجب اقامت نیز می گردد؟ و حداقل سرمایه برای ثبت شرکت چقدر می باشد ؟
سلام دوست عزیز. در کامنت قبلی سوال شما پاسخ داده شد
سلام من برای ثبت برند فشن خودم در آمریکا درکل چه مقدار هزینه به دلار باید داشته باشم تا برندم ثبت بشه؟ (کلی هم وکیل و هم کارهای مهاجرتی)
سلام. دوست عزیز این موضوع هزینه هارو باید پس از مشورت با وکیل براتون برآورد کنند
سلام. وقت به خیر.من یه بیزبنس پلن عالی دارم و در رابطه با ثبت شرکت ارزان چند سوال دارم که ممنون میشم همین جا جواب بدید.
1.اون صد هزار یا 200 هزار دلار برای خودمون باقی می مونه یا ممکنه از بین بره؟ 2.ایا دو نفر می تونن با هم شریک باشند و هر دو اقامت بگیرن؟
3 . هزینه وکالت شما از صفر تا صد چقدر میشه؟
با تشکر
سلام . اون مبلغ برای خودتون و برای بیزنس شما هست. دو نفر که جدا از هم باشند باید هر کدام مبلغ جداگانه بدهند. هزنیه حق الوکاله طبق نظر وکیل مشخص می شود
سلام آیا با ویزای تحصیلی میشه استارت آپ یا شرکت راه انداخت
سلام. با اقامت تحصیلی در داخل محیط میشه در این خصوص اقدام کرد
باسلام. میخوام شرکت llc ثبت کنم…
آیا به علاوه اون مبلغ حدود 8000دلار. چیز دیگه ای هم باید پرداخت کنم؟
ممنون از پاسخگویی شما
سلام. هزینه های قانونی و هزینه وکیل هم خواهید داشت. اما اینو باید وکیلی که باهاش صحبت میکنید میتونه دقیقش رو تعیین کنه
آیا مدرک تحصیلی در پروسه تاسیس شرکت در آمریکا اهمیتی دارد و اگر بله حداقل مدرک مورد نیاز چی هست
سلام. مدرک تحصیلی میتونه تاثیر مثبت بیشتری داشته باشد. معمولا با مدرک دیپلم هم میشه اقدام کرد
عرض سلام و ارادت…
دانشگاهی که در اون تحصیل کردیم هم مهمه یعنی حتما باید در دانشگاه خوب و درجه یک دولتی تحصیل کرده باشیم یا خیر؟؟؟
مثلا اگر کسی مدارکی از دانشگاه های بدون کنکور ایران مثل "دانشگاه علمی کاربردی" داشته باشه هم اون مدرکش قبوله؟؟؟
سلام دوست عزیز. برای ثبت شرکت این موارد خیلی مهم نیست
ثبت شرکت مشارکتی چند نفر چقدر هزینه دارد؟
سلام دوست عزیز
در این نوع سرمایه گذاری باید از مشاورین ما راهنمایی کسب نمایید.
سلام با ویزای تحصیلی میشه استارت آپ یا شرکت تاسیس کرد
بعد در پروسه اقامت تاثیر داره
سلام. وقتی اقامت تحصیلی داشته باشید بله
سلام
میزان سرمایه برای ثبت شرکت باید چقدر باشه تا اقامت بتونی بگیری ؟
اون طرح های کارآفرینی که ۶۰۰,۰۰۰ ، ۱,۲۰۰,۰۰۰ میخواست که فعلاً لغو شده
پس از چه طریقی ثبت شرکت منجر به اقامت میشه ؟
سلام و عرض ادب دوست عزیز در حال حاضر برای ویزای eb5 این امکان وجود دارد و شما می توانید بین 500 هزار دلار تا 1 میلیون دلار در امریکا سرمایه گذاری نمایید و اقامت این کشور را اخذ نمایید.
سلام
برای ثبت شرکت در امریکا باید اقامت امریکا رو داشته باشیم یا با ثبت شرکت میتونیم اقامت بگیریم؟؟؟؟؟؟
سلام و عرض ارادت
دوست عزیز برای ثبت شرکت در امریکا ابتدا می بایست بیزینس پلن ارایه دهید و پس از تایید ان نسبت به ثبت شرکت اقدام و پس از آن می توانید برای اخذ اقامت اقدام نمایید.