ویزای فنلاند و بررسی اینکه چگونه ویزای فنلاند بگیریم؟
ویزای فنلاند ، انواع ویزای مسافرت و مهاجرت به کشور فنلاند و شرایط آن، همچنین ویزاهایی که منجر به اخذ پاسپورت فنلاند می شود، در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد.
- انواع ویزاهای کشور فنلاند کدامند؟
- چگونه ویزای فنلاند بگیریم؟
- مدت زمان صدور ویزای فنلاند چقدر است؟
- چگونه وقت سفارت فنلاند بگیریم؟
- کدام یک از ویزاهای فنلاند منجر به اقامت و اخذ پاسپورت می گردد؟
- آیا « ویزای فنلاند تضمینی » ادعایی درست است یا کلاهبرداری است؟
فنلاند کشوری واقع در حوزه اسکندیناوی و جز یکی از بهترین کشورهای جهان از نظر سطح رفاه اجتماعی می باشد. به همین دلیل جز کشورهای بسیار پرطرفداری برای مهاجرت می باشد. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا بتوانید پاسخ تمامی سوالات خود را در خصوص ویزای فنلاند دریافت نمایید. موسسه ملک پور با سابقه چندین ساله متخصص در زمینه اخذ انواع ویزا برای هر نقطه از دنیا، می تواند راهنمای شما برای انجام کلیه امور مهاجرتی شما باشد. همچنین شما می توانید با تماس با مشاورین متخصص این موسسه از مشاوره رایگان و تخصصی در این زمینه بهره مند گردید. آنچه که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت :
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص چگونه ویزا بگیریم؟ ( راهنمای 0 تا 100 اخذ ویزا )
- دانلود
- 32 دقیقه
- 118 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 31 دقیقه
- 382 K
شرایط اخذ ویزای فنلاند 2021
بسته به هدف سفر شما به فنلاند، انواع مختلفی ویزا برای این کشور وجود دارد. ویزای فنلاند می تواند از طریق یکی از راه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و… اخذ گردد و راهی برای ورود، اقامت و در نهایت پاسپورت این کشور می باشد. بنابراین، شرایط اخذ ویزای فنلاند 2021 بسته به نوع ویزای متفاوت است. به عنوان مثال اگر قصد تحصیل در فنلاند را دارید یکی از شرایط مورد نیاز داشتن پذیرش از یک دانشگاه در فنلاند است و یا اگر قصد کار در این کشور را دارید باید از یک کارفرما در فنلاند پیشنهاد شغلی بگیرید. در ادامه به بررسی انواع ویزاهای کشور فنلاند پرداخته و همچنین راه های ورود به این کشور را توضیح خواهیم داد.
بمنظور دستیابی به اطلاعاتی در خصوص مهاجرت به فنلاند و شرایط زندگی در این کشور پیشنهاد می گردد به این لینک مراجعه نمایید.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 3992 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 568 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد نا امیدی در مهاجرت
- دانلود
- 6 دقیقه
- 568 K
فایل صوتی پر از انرژی مثبت موسسه ملک پور ( بدون محدودیت limitless )
- دانلود
- 11 دقیقه
- 568 K
ویزای فنلاند و انواع ویزا
ویزای نوع A
این نوع ویزا همانند سایر ویزاهای کشورهای حوزه شنگن برای کشور فنلاند نیز صادر می گردد که ویزای ترانزیت نیز نامیده می شود. دارنده ویزای نوع A با این ویزا تنها اجازه دارد برای تغییر مسیر سفر خود در فرودگاه های کشورهای شنگن پیاده شود و برای ادامه سفر خود به خارج از شنگن پرواز خود را تعویض کند.
شهروندان کشورهای زیر نیاز به یک ویزای ترانزیت دارند |
افغانستان |
بنگلادش |
اریتره |
اتیوپی |
غنا |
عراق |
ایران |
جمهوری دموکراتیک کنگو |
نیجریه |
پاکستان |
سومالی |
سری لانکا |
ویزای نوع B
این نوع ویزا به دارنده مجوز خروج از فروگاه را می دهد و فرد دارای این ویزا می تواند از مسیرهای زمینی به کشورهای خارج از شنگن سفر کند. طول اعتبار این ویزا 5 روز می باشد.
ویزای نوع C
ویزای نوع C از نوع ویزاهای اقامت کوتاه مدت می باشد. طول مدت این ویزا معمولا بسته به نوع و هدف سفر متغیر است و در انواع تک ورودی، دو ورودی و چند ورودی صادر می گردد. ویزای تک ورودی به دارنده مجوز می دهد تنها یک بار به کشورهای شنگن وارد شود و پس از خروج اجازه ورود مجدد به وی داده نمی شود. در ویزای دو ورودی اجازه ورود به کشورهای شنگن تا دوبار در طول مدت اعتبار ویزا مجاز می باشد و در ویزای چند ورودی همانطور که از اسم آن مشخص است، هیچ محدودیتی برای دارنده این ویزا برای چندین بار ورود به حوزه شنگن وجود ندارد. مدت این ویزا معمولا 6 ماهه می باشد و شخص دارنده این ویزا می تواند در طول مدت این ویزا 90 روز در حوزه شنگن اقامت داشته باشد. اعتبار این ویزا از زمان ورود شخص به حوزه شنگن شروع می گردد.
ویزای نوع D
این نوع ویزا از نوع ویزاهای اقامتی می باشد و ویزای ملی ( National Visa ) نیز نامیده می شود که برای افرادی صادر می گردد که قصد تحصیل، کار و … در کشورهای حوزه شنگن را دارند. این نوع ویزا نیز همانند ویزای تایپ C می تواند به صورت تک ورودی و چند ورودی باشد. اشخاص با ویزای چند ورودی هر زمان می توانند به راحتی به کشورهای شنگن ورود و خروج داشته باشد و با این برای تحصیل، فرصت مطالعاتی، تجارت و همچنین بازدید از اعضای خانواده در این کشورها اقامت داشته باشند.
ویزای توریستی فنلاند
ویزا به معنای مجوز ورود برای یک مسافرت به یک کشور می باشد . برای یک ویزای کوتاه مدت در فنلاند و کمتر از 90 روز در فنلاند می توانید ویزای بازدید و ملاقات دریافت نمایید . در صورت نیاز به ویزای کشورهای شنگن ، بر اساس توافق انجام شده ، شهروندان کشورهای عضو پیمان شنگن نیازی به دریافت روادید و ویزا نخواهند داشت . افرادی که از هر کدام از کشور های عضو شنگن ویزا دریافت نمایید می توانید با گذر نامه و اسناد مسافرتی خود به سایر کشور های شنگن سفر نمایید . حتی اگر شما نیازی به ویزا برای بازدید از فنلاند نداشته باشید، شما نیاز به یک گذرنامه معتبر یا سند سفر دیگر که توسط فنلاند پذیرفته شده است خواهید داشت . در صورتی که شما نیازی به ویزا نداشته باشید ، می توانید هر 90 روز در هر دوره 180 روزه در فنلاند یا در قلمرو دیگر کشور شنگن باقی بمانید .
کشور های عضو شنگن عبارت اند از : اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیختن اشتاین ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالتا ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد و سوئیس می باشد .
ویزای فنلاند از طریق تحصیل
تحصیل در مقاطع ابتدایی و متوسطه در فنلاند به زبان فنلاندی ارائه می گردد. سیستم آموزشی برای این مقطع طی یک دوره 9 ساله از 7 تا 16 سالگی برای دانش آموزان برنامه ریزی شده است. پس از آن دانش آموزان می توانند برای ادامه تحصیلات خود 3 سال در مقطع متوسطه ادامه تحصیل دهند که پس از آن بتوانند برای مقطع لیسانس وارد دانشگاه شوند و یا اینکه در دوره هایی برای یادگیری یک حرفه خاص، به مدت سه سال تحت آموزش باشند و جذب بازار کار گردند. ویزای فنلاند برای دانش آموزان در این مقطع تحصیلی چندان پیشنهاد نمی گردد؛ چرا که دانش آموز حتما نیاز به قیم دارد. به همین دلیل ویزای فنلاند برای تحصیل در این مقطع توصیه نمی شود و شما می توانید برای کشورهای انگلیسی زبان نظیر کانادا و انگلیس اقدام نمایید.
ویزای فنلاند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی
اخذ ویزای فنلاند برای تحصیل در مقطع لیسانس منوط به داشتن پذیرش از سوی یک دانشگاه می باشد. اخذ پذیرش دانشگاه در فنلاند، اگر شما زبان فنلاندی بدانید، در دانشگاه های دولتی این کشور و به صورت رایگان ممکن است. تحصیل برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا که تمایل دارند به زبان انگلیسی تحصیل کنند، دیگر رایگان نمی باشد و هزینه ها به صورت میانگین بین 6 تا 13 هزار یورو در سال می باشد که این میزان نیز بسته به دانشگاه و رشته نیز می تواند تغییر کند. شروع تحصیل در فنلاند در ژانویه و سپتامبر هر سال می باشد. دوره تحصیلی در این مقطع معمولا 3 تا 4 سال می باشد و شخص دانشجو به شرط اینکه به زبان های رسمی این کشور آشنا باشد، می تواند 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشد.
ویزای فنلاند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
دریافت ویزای فنلاند برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس امکان پذیر می باشد. تحصیل در این مقطع به دو زبان انگلیسی و فنلاندی ارائه می شود و شخص با داشتن آگاهی کافی به یکی از این زبان ها می تواند برای تحصیل در این مقطع اقدام نمایند. از نیازمندی های شخص برای اخذ پذیرش در دانشگاه، نمره زبان آیلتس 6،5 و معدل بالای 14 می باشد. هزینه تحصیل در این مقطع در حدود 10 تا 18 هزار یورو برای دانشجویان بین المللی متغیر می باشد.
ویزای فنلاند از طریق تحصیل در مقطع دکترا
متقاضیان تحصیل در مقطع دکترا در کشور فنلاند نیاز به ویزای فنلاند دارند. دکترا در کشور فنلاند به دو صورت ارائه می شود که شامل دکترای عمومی و دکترای تحقیقاتی می باشد. کسانی که برای برنامه دکترای عمومی اقدام می کنند، تحصیلشان زیر نظر یک دانشگاه و اساتید راهنمای خود با دریافت کمک های مالی می باشد و دانشجویان دکترای تحقیقاتی صرفا به صورت کاملا مستقل با تحقیق و پژوهش بر روی یک موضوع خاص و بدون دریافت کمک های مالی از سوی دانشگاه، تحصیل می کنند.
برای تحصیل در مقطع دکترا زبان انگلیسی معمولا ارائه نمره زبان آیلتس 7 از شرایط اخذ پذیرش می باشد. همچنین تاییدیه از سوی یک استاد راهنما الزامی می باشد.
در ادامه جدولی از چند دانشگاه کشور فنلاند خدمت شما ارائه می شود.
به جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ویزای تحصیلی فنلاند از همین وبسایت مراجعه نمایید.
ویزای فنلاند از طریق کار
اخذ ویزای فنلاند از طریق کار منوط به داشتن شرایطی، امکان پذیر می باشد. فنلاند یکی از کشورهای اتحادیه اروپا می باشد که از نظر اقتصادی در سطح بسیار بالا و جز کشورهای پیشرفته در اروپا محسوب می گردد؛ اما در سال های اخیر به دلیل بحران نیروی کار متخصص، نرخ بیکاری در این کشور نسبت به سایر کشورهای حوزه اسکاندیناوی بالاتر می باشد. نرخ بیکاری در فنلاند در سال 2021 در این کشور کمتر از 10 درصد می باشد. در جدول زیر می توانید تغییرات نرخ بیکاری در سال های 2020 تا 2021 را مشاهده کنید.
اخذ ویزای فنلاند از طریق کار منوط به داشتن یک اقامت در این کشور می باشد. به این معنی که شخص برای اینکه بتواند در این کشور مشغول به کار شود، ابتدا باید توسط یک کارفرما در این کشور پیشنهاد شغلی(job offer) دریافت کند و پس از آن باید یک نوع اقامت مرتبط با رشته شغلی خود در این کشور داشته باشد . انواع اقامت کاری در این کشور در قالب موارد زیر می باشد:
- مجوز اقامت برای افراد شاغل
این نوع اقامت برای اشخاصی صادر می گردد، که حرفه و کار آن ها جز مشاغل عمومی می باشد و در دسته بندی خاصی قرار نمی گیرند. به عنوان مثال مشاغلی نظیر نظافتچی، آشپز، پرستار بچه و …. در این نوع اقامت قرار می گیرند.
- اجازه اقامت برای نیروی کار به صورت فصلی
یک اقامت 9 ماهه می باشد که برای کارگران فصلی صادر می گردد و با این اقامت نیروی کار برای مدت محدود، جهت کارهای موقت از سوی کارفرما به کار دعوت می شود. این مشاغل می تواند باغبانی، جنگلداری و فستیوال و جشنواره و … باشد.
- اقامت پس از تحصیل
فارغ التحصیلان در کشور فنلاند می توانند قبل از اتمام پایان تحصیل خود، در این کشور کار کنند و اقامت کار پس از تحصیل دریافت نمایند. طول مدت این اقامت 12 ماهه می باشد.
- اجازه اقامت برای افراد متخصص
این اقامت برای اشخاصی صادر می گردد که در مشاغل خاصی مشغول به کار می شوند و جز آن شغل نمی توانند در حرفه دیگری کار کنند. به عنوان مثال مشاغلی نظیر پست های تخصصی، مدیریت شرکت ها، معلمان و پژوهشگران در غالب این نوع اقامت قرار می گیرد.
- اجازه کار بر اساس یک نوع اقامت دیگری
اگر شخصی در غالب یک نوع اقامت به جز اقامت کاری مجوز کار داشته باشد، می تواند در این کشور کار کند و اقامت داشته باشد . به طور مثال کسی که با ویزای همراه وارد فنلاند شده است، می تواند در قالب اقامت خود در این کشور کار کند.
به طور کلی باید گفت شخصی که به دنبال اخذ ویزای کار فنلاند می باشد، باید ابتدا بتواند یک پیشنهاد شغلی از این کشور داشته باشد؛ پس از یافتن شغل و دریافت job offer ، کارفرما برای اقامت مرتبط با پوزیشن شغلی وی اقدام نماید و پس از این مراحل ویزای فنلاند برای کار را دریافت کند.
ویزای فنلاند از طریق درمان
ویزای فنلاند از طریق درمان برای بیمارانی که خارج از اروپا و در کشور های جهان سوم هستند، طی شرایطی قابل دریافت می باشد. بیمار و دارنده ویزای درمان به واسطه این ویزا برای طول مدت درمان می تواند وارد کشور فنلاند شود و اقامت داشته باشد. مدارکی که نیاز است بیمار برای این ویزا ارائه دهد به شرح زیر می باشد:
- نامه ای دال بر شرح حال بیمار از سوی بیمارستان و درخواست درمان در فنلاند برای بیمار در یک بیمارستان یا مرکز درمانی
- فرم پذیرش از سوی بیمارستان مد نظر در فنلاند که در آن طول مدت درمان، تاریخ شروع درمان و تمامی اطلاعات مربوط به درمان در آن نامه وجود داشته باشد.
- ارائه نامه ای دال بر پرداخت هزینه های درمان به میزان 30 درصد از کل هزینه یا نامه ای که اثبات کند هزینه درمان بیمار از سوی یک ارگان، فرد و یا یک موسسه تامین می گردد.
- ارائه نامه ی تمکن مالی که نشان دهد شخص از پس هزینه درمان و زندگی خود در طول مدت ویزایش بر می آید.
- بیمه درمانی همراه
- بلیط رفت و برگشت
- نامه ای دال بر اینکه خدمات درمانی که در کشور فنلاند ارائه می شود در کشور مبدا وجود ندارد.
با ارائه این مدارک شخص می تواند درخواست ویزای فنلاند برای در درمان ارائه دهد.
ویزای فنلاند از طریق سرمایه گذاری
کشور فنلاند یکی از کشورهایی می باشد که داد و ستد به یورو می باشد به همین دلیل می تواند مقصد مناسبی برای سرمایه گذاری باشد. سرمایه گذاری در فنلاند می تواند در بخش صنعت و فن آوری باشد. از شاخص های مهم و تاثیر گذار برای سرمایه گذاری در هر کشور توجه به شرایط اقتصادی و همچنین میزان ریسک سرمایه گذار در آن کشور می باشد. کشور فنلاند در این مورد جایگاه مناسبی دارد.
برای سرمایه گذاری، فرد نیاز به یک بیزنس پلن دارد، این بیزنس پلن باید طوری طراحی گردد که برای این کشور سود آوری داشته باشد و مورد قبول باشد. حداقل سرمایه برای سرمایه گذاری در این کشور 100 هزار یورو می باشد که باید حتما به صورت ارزش نقدی و به صورت سپرده در بانک در یک حساب کوتاه مدت و به اسم صاحب حساب باشد. پس از تایید بیزنس پلن و ثبت شرکت و ایجاد بیزنس در قالب ثبت شرکت مسئولیت محدود و یا از طریق شراکت شما می توانید در این کشور تجارت خود را آغاز کنید.
مدارک لازم برای ویزای فنلاند
جهت اخذ ویزا برای هر کشوری مدارکی مورد نیاز است که در ادامه مدارکی که برای اخذ ویزای فنلاند مورد نیاز است، خدمت شما ارائه می شود . دقت داشته باشید که برای هر مسیری نظیر تحصیل یا کار مدارک دیگری علاوه بر مدارک ارائه شده اضافه می گردد.
- فرم درخواست ویزا
- 2 قطعه عکس طبق استاندارد مشخص شده
- پاسپورت با اعتبار بالای 6 ماه
- نامه تمکن مالی
- بیمه نامه برای مسافرت با ارزش 30000 یورو
- برای ویزاهای توریستی ارائه برنامه سفر و زمان ورود و خروج همچنین محل اقامت شخص در طول مدت ویزا
- برای ویزای تحصیلی ارائه نامه پذیرش از سوی دانشگاه
- برای ویزای کاری قرار داد منعقده با یک کارفرما در فنلاند
دلایل ریجکت انواع ویزاهای فنلاند
ویزا ممکن است به دلایل خاصی که در قوانین مشترک که ویزای شنگن دارد، رد شود. موارد عبارتند از:
* شما مدارک سفر معتبر ندارید
* شما توجیهی برای اثبات هدف و شرایط اخذ اقامت فنلاند خود ارائه نمی کرده اید
* شما برای مدت زمان اقامت ، ابزار لازم و کافی ندارید
* شما قصد بازگشت به کشور مبدا ندارید
* شما ممکن است ممنوعیت ورود به فنلاند یا به یک کشور دیگر شنگن داشته باشید یا به عنوان یک خطر عمومی برای نظم عمومی، امنیت داخلی یا روابط بین الملل مورد توجه قرار گیرد.
انواع ویزاهای فنلاند که قبلا به شما اعطا شده است لغو خواهد شد در صورتی که شرایط صدور آن در زمانی که آن را صادر شد، برآورده نشود.
انواع ویزاهای فنلاند که قبلا به شما اعطا شده است لغو خواهد شد، در صورتی که شرایط برای صدور آن دیگر تحقق نیافته است.
ویزای فنلاند و وکیل متخصص ویزا
لازم به ذکر است که اخذ ویزای فنلاند فرایندی می باشد که نیازمند تخصص و مهارت در حوزه حقوق بین الملل می باشد. از این رو بسیار مهم است که برای انجام پروسه اخذ ویزای خود از تجربه و تخصص یک وکیل مهاجرت و متخصص ویزا استفاده کنید. یکی از دلایلی که پیشنهاد می کنیم در این خصوص حتما با یک وکیل با تجربه اقدام نمایید، تجربیات اشتباهی است که ممکن است از طریق افراد غیر متخصص در اختیار شما قرار گیرد؛ چرا که در صورت نقصی پرونده و همچنین چیدمان مدارک اشتباه، امکان رد شدن ویزای شما را رقم میزند. به همین دلیل برای جلوگیری از این موارد، پیشنهاد ما به شما این است با یک وکیل متخصص برای انجام پروسه خود اقدام نمایید. موسسه ملک پور با تخصص 15 ساله در امر مهاجرت برای اخذ ویزای فنلاند و تمامی راه های مهاجرت می تواند با مشاوره تخصصی شما را برای انجام پروسه خود کمک کند. این مقاله توسط تیم موسسه ملک پور به رشته تحریر در آمده است و استفاده غیر مجاز و کپی کردن آن حرام و غیر اخلاقی بوده و پیگرد قانونی نیز خواهد داشت.
چگونه وقت سفارت فنلاند رزرو کنیم؟
بعد از مباحث مطرح شده نوبت پاسخ به این سوال است که چگونه وقت سفارت فنلاند بگیریم؟ درخواست وقت سفارت، برای اخذ ویزای فنلاند از طریق سایت سفارت این کشور در تهران، امکان پذیر می باشد. تنها متقاضیانی که می خواهند برای ویزاهای کوتاه مدت اقدام کنند، از طریق سایت سفارت باید درخواست خود را ارائه دهند. برای درخواست وقت سفارت ویزاهای شنگن ابتدا باید به لینک ویزاهای شنگن وارد شوید و برای درخواست وقت ایمیلی را به قسمت درخواست ویزا ارسال کنید و درخواست ویزای خود را ثبت کنید و هزینه آن را پرداخت نمایید که این هزینه فقط به یورو باید در مرکز درخواست ویزا پرداخت شود. پس از این مراحل اطلاعات بیومتریک شما شامل عکس دیجیتالی و اثر انگشت شما ثبت می گردد. پس از اینکه اطلاعات خود را ثبت کردید می توانید در سایت از طریق وارد کردن شماره رسید و تاریخ تولد خود وضعیت درخواست خود را بررسی کنید.
https://www.vfsglobal.com/Finland/Iran/Farsi/index.html
حال که متوجه شدید که چگونه می توانید برای سفارت فنلاند وقت بگیرید شاید نیاز باشد که از سوالاتی که در سفارت از شما پرسیده می شود اطلاع داشته باشید. زیرا برخی از مامور های دیپلماتیک ممکن است متقاضی را ملزم به شرکت در مصاحبه شخصی کنند. از جمله سوالات مدنظر علت سفر، علت انتخاب روش مورد نظر برای اخذ ویزا می باشد.
ویزای فنلاند و توصیه های مهم
پاسپورت فنلاند در جایگاه مناسبی در رنکنیگ بین المللی پاسپورت ها قرار دارد اما جالب است بدانید که از لحاظ آب و هوایی و همچنین موقعیت جغرافیایی، این کشور چندان مناسب ایرانیان نمی باشد. مناطق شمالی فنلاند دارای آب و هوای سرد می باشد و به همین دلیل زندگی در این مناطق دشوار است و بیشتر مردم در مناطق جنوبی ساکن هستند. این کشور از نظر وسعت، ششمین کشور اروپاست و یکی از نکات مهم در باب ویزای فنلاند و اخذ اقامت در این کشور، این است که افراد باید به زبان انگلیسی مسلط باشند، همچنین باید زبان فنلاندی و سوئدی را نیز یاد بگیرند. هزینه های زندگی در فنلاند در مقایسه با کشورهای دیگر اروپا و به خصوص منطقه شنگن، نسبتا بالاست. به همین دلیل پیشنهاد می شود برای کشورهای با همان سطح کیفیت زندگی اما با هزینه زندگی کمتر اقدام نمایید.
پرسش و پاسخ متداول در خصوص شرایط اخذ انواع ویزای فنلاند
انواع ویزای فنلاند کدام است؟
ویزا های فنلاند شامل ویزای تولد، ازدواج، پناهندگی، کار، تحصیل، توریستی و سرمایه گذاری می باشند. از نظر تایپ ویزا نیز به ویزای نوع A یا فرودگاهی ، نوع B یا ترانزیت ، نوع C یا کوتاه مدت ، بازدید و توریستی ، نوع D بلند مدت تقسیم بندی می شود.
آیا سفر به فنلاند بدون ویزا امکان پذیر است؟
ایرانیان می بایست جهت سفر به فنلاند ویزای این کشور را اخذ نمایند و سفر به این کشور بدون پاسپورت و روادید امکان پذیر نیست.
شرایط اخذ ویزای توریستی فنلاند چیست؟
متقاضیان می بایست برای اخذ ویزای توریستی فنلاند علقه مادی و معنوی در کشور خود نشان دهند تا بتوانند افسر ویزا را متقاعد کنند که پس از اتمام سفرشان به کشور خود بر می گردند. همچنین داشتن دعوت نامه معتبر نیز می تواند به شما جهت اخذ ویزای توریستی کمک کند.
وقت سفارت فنلاند چگونه گرفته می شود؟
شما می توانید با مراجعه به سایت سفارت فنلاند، وقت سفارت را با توجه به پروسه مد نظرتان اخذ کنید.
مدارک لازم برای ویزای فنلاند چیست؟
جهت اخذ ویزای فنلاند می بایست مدارک مختلفی را ارائه نمایید که بسته به نوع ویزای مد نظر شما این مدارک متفاوت می باشند.
شرایط نوبت دهی سفارت فنلاند برای ویزا چگونه است؟
شما می بایست درخواست ویزای خود را در سایت سفارت فنلاند ثبت نمایید و پس از این امر وقت سفارت شما به ایمیلتان ارسال خواهد شد.
مصاحبه سفارت فنلاند چگونه است؟
قرار ملاقات برای مصاحبه : متقاضی ویزای فنلاند باید فقط در طول ساعات اعلام شده با سفارت تماس داشته باشد.
آیا اخذ ویزای فنلاند تضمینی کلاهبرداری است یا حقیقت؟
در زمینه امر مهاجرت هیچ گونه تضمینی وجود ندارد اما استفاده از خدمات وکیل معتبر می تواند شانس شما را برای اخذ ویزا افزایش دهد.
مدت زمان دریافت ویزای فنلاند چقدر است؟
مدت زمان دریافت ویزای فنلاند بسته به نوع ویزای مد نظر شما متفاوت است و برای پاسخ به این سوال می بایست در ابتدا نوع ویزای مد نظرتان را مشخص بفرمایید.
آیا اخذ ویزای فنلاند بدون دعوتنامه امکان پذیر است؟ شرایط آن چیست؟
اخذ ویزای فنلاند بدون دعوتنامه و تنها با ارائه علقه در کشور متقاضی امکان پذیر است اما می بایست دقت نمایید که داشتن دعوتنامه می تواند شانس اخذ ویزای شما را افزایش دهد.
پیگیری درخواست ویزای فنلاند چگونه انجام می شود؟
جهت پیگیری درخواست ویزا معمولا وقتی برای ویزا سابمیت می کنید یک رسید به شما تعلق می گیرد که بر روی آن یک شماره اپلیکیشن وجود دارد. بر اساس همین شماره اپلیکیشن شما می توانید به سایت مورد نظر سفارت مراجعه نموده تا با وارد کردن شماره مخصوص خودتان از وضعیت ویزای خود مطلع شوید. در برخی اوقات نیز نتیجه ویزای شما را در یک پرتال نشان میدهند. همچنین در برخی موارد از سفارت با شما تماس گرفته می شود و نتیجه ویزا به شما اعلام میگردد.
هزینه اخذ ویزای فنلاند چقدر است؟ قیمت ویزای فنلاند چقدر است؟
هزینه ویزای فنلاند بسته به نوع ویزا که مد نظر شما می باشد و شما می بایست جهت پاسخ به این سوال در ابتدا نوع ویزای مد نظرتان را انتخاب بفرمائید.
آیا پناهندگی به فنلاند با ویزای توریستی امکان پذیر است؟
یکی از روش هایی که افراد در فنلاند پناهنده می شوند از طریق ویزای توریستی است اما این امر به هیچ عنوان توصیه نمی گردد و یکی از دلایل اصلی بی اعتمادی کشور ها در اعطای ویزا به ایرانیان همین امر است.
سلام
همسرم قصد تحصیل در فنلاند رو داره ولی در حال حاضر آمادگی رفتن نداره و مدارکش کامل نیست. برای 2022 شرایط اخذ ویزا رو سعی داریم فراهم کنیم. خواستم بدونم دانشگاههای فنلاند چند بار در سال پذیرش دارن و برای 2022 چه ماهی میشه برای پذیرش و اخذ ویزای فنلاند اقدام کرد؟
سلام. برای ژانویه و سپتامبر میشه اقدام کرد