مقدمه ای بر کشورهایی که ویزای همراه می دهند
ویزای همراه به معنی همراهی همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال در بعضی از کشورها مثل کانادا فرزندان زیر ۲۲ در هنگام مهاجرت از طریق روش های مختلف می باشد. همه ساله افراد بسیاری به منظور تغییر و بهتر کردن سبک زندگی، تحصیل، کار و سرمایه گذاری در کشور های تاپ، تصمیم به مهاجرت می گیرند. در این بین مسئله ای که در میان تمام متقاضیان مهاجرت مشترک می باشد همراهی خانواده خود و تامین یک زندگی استاندارد، مطلوب و راحت برای خود و خانواده شان می باشد.
اما در برخی از روش ها و در بعضی از کشورها شخص متقاضی مجبور می شود به دلیل دوری از خانواده و عزیزان دچار مشکلات، فشار های روحی و دلتنگی شود و به وطن خویش بازگردد. به همین منظور کشورهای مهاجر پذیر در سراسر دنیا برای جلوگیری و رفع این مشکل، نوعی ویزا برای خانواده متقاضیان مهاجرت در نظر گرفته اند که به آن ویزای همراه یا ویزای الحاق خانواده گفته می شود.
در برخی موارد همراهان مانند همسر با اخذ ویزای همراه اجازه کار فول تایم دارند. اما در برخی کشورهای دیگر مانند هلند این امکان فراهم نیست. به علاوه در بسیاری از کشورها وقتی ویزا دریافت میکنید فرزندان زیر ۱۸ سال میتوانند تحصیل رایگان داشته باشند.
از انواع کاربردهای ویزای همراه، می توان به ویزای همراه دانشجویی نیز اشاره کرد. افرادی که قصد ادامه تحصیل به خارج از کشور را دارند بهتر است درباره شرایط ویزای همراه دانشجویی آن کشور نیز اطلاعات کسب نمایند. به عنوان در برخی کشورها مانند انگلیس ویزای همراه دانشجویی به جز در موارد محدود، دیگر اعطا نمی شود. اما برخی کشورهای دیگر مانند کانادا، اتریش، سوئد، فنلاند و … شرایط خوبی برای ویزای همراه دارند که می توانید جزئیات بیشتر آن را در فایل ویدئویی زیر مشاهده نمایید.
سپس با ما همراه باشید تا در این مقاله به بررسی اینکه کدام کشورها ویزای همراه می دهند؟ و بررسی ویزای همراه برای پارتنر، ویزای پیوست به همسر، ویزای همراه تحصیلی، ویزای همراه دانشجویی، ویزای همراه برای والدین، ویزای دیدار از بستگان، ویزای الحاق خانواده بپردازیم.
فایل ویدوئویی موسسه MIE در خصوص اینکه :
.
شرایط اخذ ویزای همراه دانشجویی
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 0 ثانیه
- 45
فایل ویدوئویی موسسه MIE در خصوص اینکه :
.
چطور می توان ویزای قطعی گرفت؟
- دانلود
- 27 دقیقه
- 8 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 27 دقیقه
- 38 K
ویزای همراه چیست؟
ویزای همراه که با آن ویزای الحاق خانواده نیز گفته می شود، که برای به طور معمول برای اعضای درجه یک متقاضی صادر می شود. همسر، فرزندان تا 18 سال (البته شرایط سنی در برخی کشورها مانند آمریکا، کانادا و استرالیا فرزندان تا 21 سال است) و در برخی کشورها نیز والدین شخص متقاضی و همسر در این دسته قرار می گیرند.
هدف ویزای همراه که توسط اداره مهاجرت کشورهای مورد تقاضا صادر می شود جهت پیوستن اعضای خانواده به شخص برای حفظ آرامش روحی روانی و بستر خانوادگی می باشد. الزامات و شرایط خاص برای دریافت ویزای همراه می تواند از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد، اما به طور کلی شامل ارائه مدارکی مبنی بر نسبت همراه و رعایت قوانین و مقررات مهاجرت کشور میزبان است.
با ویزای همراه معمولا همسر و فرزندان شخص متقاضی اجازه دارند تا در آن کشور در کنار متقاضی اصلی زندگی، کار و تحصیل نمایند. در این نوع ویزا در اکثر مواقع همسر اجازه کار فول تایم و فرزند اجازه تحصیل رایگان دارند. البته باید گفت اینکه کدام کشور ها ویزای همراه می دهند مستقیما به قوانین آن کشور بستگی دارد. همچنین در رابطه با پیگیری ویزا مطالعه مقاله پیگیری درخواست ویزا در کشورهای مختلف می تواند اطلاعات مفیدی در این باره در اختیار شما عزیزان قرار دهد.
چه کسانی می توانند ویزای همراه دریافت کنند؟
برای دریافت ویزای همراه باید در ابتدا در نظر بگیریم که چه کسانی می توانند ویزای همراه یا ویزای پیوست به همسر دریافت کنند و در واقع اینکه کدام کشور ها ویزا همراه می دهند؟ در جواب این سوال باید گفت افرادی که واجد شرایط برای دریافت و اخذ ویزای همراه هستند بسیار محدود اند و تمامی افراد نمی توانند برای ویزای الحاق خانواده درخواست کنند. از آنجایی در اکثر کشور ها مدت زمان ویزای همراه به مدت زمان اقامت فرد متقاضی اصلی وابسته است در صورتی که اقامت شخص بالاتر از شش الی نه ماه باشد، می تواند با توجه به قوانین و شرایط کشور مقصد برای همسر و فرزندان تا 18 خود ویزای همراه و ویزای الحاق خانواده در خواست دهد. در قسمت زیر قصد داریم به بررسی اینکه ویزای همراه به چه افرادی از خانواده تعلق می گیرد بپردازیم.
- ویزای همراه برای همسر و فرزند
- ویزای همراه برای فرزندان بالای 18 سال
- ویزای همراه برای والدین
- ویزای همراه برای سایر اعضای خانواده
فایل ویدوئویی موسسه MIE در خصوص:
.
روش های مهاجرت
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 0 ثانیه
- 692
ویزای همراه برای همسر و فرزند
اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزند معمولاً مستلزم رعایت شرایط خاص و ارائه مدارک مختلف برای اثبات صحت روابط خانوادگی است.
شرایط اخذ ویزای همراه برای همسر:
- ازدواج قانونی: زوجین باید ازدواج قانونی داشته باشند و ازدواج باید هم در کشور مبدأ و هم در کشور میزبان به رسمیت شناخته شود.
- واجد شرایط بودن شخص متقاضی: شخص متقاضی باید دارای وضعیت قانونی اقامت، درآمد کافی و توانایی حمایت مالی از همسر و فرزند را داشته باشد.
- رابطه واقعی: اثبات اینکه رابطه زناشویی واقعی است و صرفاً به منظور اخذ ویزا نیست، بسیار مهم است. این ممکن است شامل ارائه شواهدی از زندگی مشترک، مانند حساب های مالی مشترک، عکس ها و مکاتبات باشد.
شرایط دریافت ویزای همراه برای فرزند:
- محدودیت سنی: ویزای همراه به طور معمول برای فرزندان زیر 18 سال صادر می شود.
- رضایت والدین: هر دو والدین یا قیم قانونی معمولاً باید رضایت کودک را برای سفر و اقامت در کشور میزبان ارائه دهند. در موارد حضانت انفرادی، ممکن است مستندات قانونی مناسب مورد نیاز باشد.
مدارک زیر نیز برای اخذ ویزای همراه همسر و فرزند مورد نیاز است:
- فرم های درخواست ویزا: فرم های درخواست ویزا را برای همسر و فرزند تکمیل و امضا کنید. فرم ها را معمولاً می توان از سفارت یا کنسولگری کشور میزبان دریافت کرد.
- پاسپورت: اطمینان حاصل کنید که همه متقاضیان دارای گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار بیش از تاریخ مورد نظر برای ورود به کشور میزبان هستند.
- سند ازدواج: ارائه یک کپی از سند ازدواج برای اثبات وضعیت تأهل قانونی زوجین.
- گواهی تولد: شامل گواهی تولد برای هر کودک متقاضی ویزا برای تأیید سن و رابطه خانوادگی آن ها باشد.
- اسناد تمکن مالی: شخص متقاضی ممکن است نیاز به ارائه اسناد مالی مانند صورت حساب بانکی، نامه های استخدامی یا اظهارنامه مالیاتی داشته باشد تا توانایی حمایت از خانواده را حداقل به مدت 2 سال نشان دهد.
ویزای همراه برای فرزندان بالای 18 سال
فرزندان بالای 18 متقاضی اصلی:
در صورتی که یک الی چند فرزند شخص متقاضی بالای 18 سال باشد وی باید با توجه به شرایط خود و فرزندان از روش های دیگر اقدام کند. یا اگر در تصمیمات ابتدایی برای مهاجرت است باید کشور ها و روش هایی را انتخاب نماید که فرزندان حداقل تا سن 24 سالگی در پرونده شخص متقاضی قرار گیرند. یا اینکه با اخذ ویزای تحصلی برای فرزندان بالای 18 سال برای پیوست فرزند اقدام نمایند. پیشنهاد می شود در صورتی که قصد مهاجرت دارید و نمی دانید کدام مسیر و روش برایتان مناسب است، با موسسه mie تماس بگیرید و از مشاوره رایگان و تحصصی بهره مند شوید.
ویزای همراه برای والدین
والدین متقاضی اصلی:
دریافت ویزای همراه برای والدین مشمول شرایط خاص می شود و همگان واجد شرایط برای دریافت این نوع ویزا نمی باشند. در واقع اولویت دریافت ویزای همراه با همسر و فرزندان است. اما در صورتی که فرد متقاضی بتواند ثابت کند که پدر و مادر از لحاظ مالی و روحی به وی وابسته اند، می تواند برای گرفتن ویزای همراه والدین برای پدر و مادر خویش اقدام کند.
ویزای همراه برای سایر اعضای خانواده
فرزند خوانده متقاضی اصلی:
در واقع اگربه صورت قانونی کودکان و فرزند خواندگان تا 18 سال تحت سرپرستی و کفالت متقاضی اصلی باشند، متقاضی اصلی می تواند با ارائه مدارک متبنی بر سرپرستی قانونی کودک برای دریافت ویزای همراه اقدام نمایید.
مادر بزرگ و پدر بزرگ متقاضی اصلی:
دریافت ویزای همراه برای پدربزرگ یا مادربزرگ هم شبیه به شرایط دریافت ویزای همراه برای مادر و پدر می باشد البته به ندرت پیش می آید این نوع ویزای همراه به پدر بزرگ یا مادربزرگ تعلق گیرد.
در واقع همانطور که گفته شد، باید دانست فقط خانواده درجه یک فرد در اولویت هستند و این افراد شامل همسر و فرزندان مجرد و زیر 18 سال می شود. البته با توجه به روش های مهاجرت می بایست به این نکته اشاره کرد که در بعضی از روش ها این امکان وجود دارد که شما بتوانید همزمان با مهاجرت خود برای پدر و مادر خود و پدر و مادر همسر خود در خواست اقامت یا پاسپورت دهید. لازم به ذکر است در پروسه مهاجرت سایر اعضای خانواده همچون خواهر یا برادر و… در پرونده متقاضی مهاجرت قرار نمی گیرند و نمی توانند از این طریق از ویزای همراه بهره مند شوند.
کدام کشورها ویزای همراه می دهند؟
گفته شد که ویزای همراه در واقع نوعی مجوز ورود برای همسر و فرزندان متقاضی اصلی مهاجرت می باشد که ضمن ورود به کشور مقصد به همسر وی اجازه کار و به فرزندان اجازه تحصیل رایگان می دهد. البته در این پروسه استثنا هم وجود دارد و ممکن است کشور مقصد برای همراهان متقاضی ویزای همراه صادر نکند. در پروسه مهاجرت شما به عنوان دانش آموز، دانشجو بین المللی، نیروی کار یا سرمایه گذار با توجه به قوانین کشور مقصد می توانید برای ویزای همراه دانشجویی، ویزای همراه تحصیلی یا ویزای همراه برای پارتنر اقدام کنید.
ویزای همراه کانادا
کشور کانادا این امکان را برای مهاجرین فراهم می کند تا بعد از نقل مکان به کشور کانادا یا همزمان با نقل مکان بتوانند برای اضافه شدن خانواده خویش درخواست ویزای همراه یا ویزای الحاق خانواده دهند. دارندگان ویزای همراه کانادا (اگر برای همسر صادر شود)به محض ورود به کشور کانادا این مجوز را دارند که برای کار و تحصیل در این کشور اقدام نمایند. در این پروسه افراد براساس شرایط خود می توانند ویزای همراه مد نظر را درافت نمایند. البته باید توجه داشته باشید که برای گرفتن ویزای همراه دانشجویی کانادا باید به آفسیر ویزا اثبات نمایید:
- از تمکن مالی کافی و خوب برخودار هستید و متقاضی اصلی باید ثابت کند که می تواند خرج و مخارج زندگی خود و خانواده خود را پوشش دهد.
- از نظر جسمی افراد باید در سلامت کامل باشند.
- پرونده قضایی نداشته باشند.
- قصد تحصیل یا کار را نداشته باشند مگر اینکه اجازه کار آن کشور به شما داده شده باشد.
- حضور شما در آن کشور برای امنیت کانادا خطری نداشته باشد.
ویزای همراه کانادا شامل افراد زیر می شود:
افراد زیر می توانند از ویزای تحصلی کانادا بهره مند شوند:
- همسر شخص متقاضی اصلی که دارای ویزای دانشجویی می باشد.
- فرزند وابسته به شخص متقاضی ویزای دانشجویی کانادا
- والدین متقاضی برای تحصیل در مقطع مدارس( در این روش کودکان زیر 12 سال در کانادا می توانند برای تنها یکی از والدین خود پدر یا مادر درخواست ویزای الحاق خانواده داشته باشند.)
شما می توانید از دو طریق برای ویزای همراه کشور کانادا درخواست دهید:
- ویزای همراه کاری (open work permit)
- همراه توریستی TRV
- برای دریافت ویزای همراه متقاضی می تواند با توجه به شرایط و قوانین، همزمان یا بعد از 4 الی 5 ماه برای ویزای همراه دانشجویی یا ویزای همراه برای پارتنر درخواست خود را به ثبت برسانند.
لازم به ذکر است از آنجایی که کشور ایران جز کشور های high risk می باشد بهتر است تا برای بالا بردن شناس ویزا و جلوگیری از ریجکتی ویزا برای ویزای همراه همزمان با متقاضی اصلی تحصیل درخواست داده نشود.
در خصوص بحث کار و روش های سرمایه گذاری در کانادا از قبیل کار آفرینی و استارت آپ، ویزای همراه برای خانواده و فرزندان تا 21 الی 22 سال بصورت همزمان می باشد.
ویزای همراه استرالیا
کشور استرالیا نیز با توجه به قوانین و شرایط کشور خود به خانواده درجه یک دانشجویان بین المللی، متقاضیان کار و سرمایه گذران ویزای همراه استرالیا اعطا می کند. همچنین بدانید برای بالا بردن شانس ویزا، پیشنهاد می شود که برای مقاطع تحصیلی در خصوص دریافت ویزای همراه همزمان اقدام نشود. شرایط ویزای همراه تحصیلی در استرالیا به صورت زیر می باشد:
- در صورتی که متقاضی اصلی تحصیل برای گذراندن دوره کارشناسی در استرالیا اقدام کند همسر وی اجازه کار 20 ساعت در هفته را دارد.
- در صورتی که متقاضی اصلی تحصیل برای گذراندن دوره کارشناسی ارشد اقدام نماید، همسر وی می تواند بصورت تمام وقت در این کشور مشغول به کار شوند.
- همسر متقاضیان اصلی تحصیل می توانند برای تحصیل در دوره های تحصیلی کمتر از 3 ماه اقدام نمایند.
شرایط ویزای همراه تحصیلی برای فرزندان در استرالیا به شرح زیر است:
- فرزندان متقاضی تحصیل باید زیر 18 باشند
- فرزندان باید مجرد باشند.
دانش آموزان بین المللی نیز این امکان را دارند تا برای پیوست یکی از والدین خود، پدر یا مادر در خواست ویزای گاردین یا همان قیم وسرپرست را داشته باشند. طبق نظام آموزشی کشور استرالیا کودکان از سن 6 سالگی مجاز به تحصیل در مقطع مدارس می باشند.
در بحث ویزای کار استرالیا یا ویزای های مبتنی بر سرمایه گذاری هم این امکان برای افراد فراهم است تا با توجه به قوانین کشور استرالیا بتوانند برای دریافت ویزای همراه درخواست نمایند.
ویزای همراه آمریکا
همانطور که گفته شد، اکثرکشورها برای متقاضیان تحصیل، کار و سرمایه گذاری با اعطای مجوز ورود، به خانواده درجه آنان، این امکان برایشان فراهم می کند تا وارد خاک کشور مقصد شوند و بتوانند در آنجا شروع به کار و تحصیل نمایند. کشور آمریکا نیز به منظور حفظ استاندارد زندگی برای خانواده افراد متقاضی تحصیل، کار و سرمایه گذاری در آمریکا این شرایط را به وجود آوره است تا آنان با دریافت ویزای همراه آمریکا وارد این کشورشوند. ویزای همراه دانشجویی آمریکا یکی از انواع ویزای همراه آمریکا است که به آن ویزای F2 یا J1 نیز می گویند. این ویزا به همسر و فرزندان تا 21 سال فرد متقاضی دارنده ویزای دانشجویی F1 اجازه می دهد تا وارد خاک ایالات متحده آمریکا شوند و در کنار متقاضی اصلی شروع به کار و تحصیل نمایند. لازم به ذکر است که شخص دارنده ویزای دانشجویی آمریکا باید نشان دهد که دارای تمکن مالی خوب و کافیست و می تواند از پس خرج و مخارج زندگی خود و خانواده خویش بر آید.
ویزای های کاری آمریکا:
ویزای H-1B1
کار در حوزه مشاغل خاص |
ویزای H-1B2
کار در پروژه های مربوط به وزارت دفاع |
ویزای H-1B3
کار در حرفه مد و فشن |
ویزای H-2B
کار در مشاغلی غیر از کشاورزی |
در ویزا های همراه کاری آمریکا، خانواده متقاضی کار می توانند از طریق دریافت ویزای H4 که برای اقامت موقت 3 ساله که قابل تمدید هم می باشد، اقدام نمایند. در این نوع از ویزا همسر شخص متقاضی اجازه کار در کشور آمریکا را دارا می باشد.
ویزاهای سرمایه گذاری در آمریکا:
ویزای EB5 | ویزای همراه برای همسر و فرزندان تا 21 سال مجاز می باشد.
همسر اجازه کار تمام وقت و فرزندان اجازه تحصیل دارند. |
نوع اقامت: اقامت دائم |
ویزای E1 | ویزای همراه برای همسر و فرزندان تا 21 سال مجاز می باشد.
همسر در صورت گرفتن مجوز کار، اجازه کار تمام وقت و فرزندان اجازه تحصیل دارند. |
نوع اقامت: ویزای موقت دو ساله قابل تمدید |
ویزای E2 | ویزای همراه برای همسر و فرزندان تا 21 سال مجاز می باشد.
همسر در صورت گرفتن مجوز کار، اجازه کار تمام وقت و فرزندان اجازه تحصیل دارند. |
نوع اقامت: ویزای موقت دو ساله قابل تمدید نامحدود |
همچنین حتی اگر شما در ایالت متحده آمریکا پارتنر یا نامزدی داشته باشید، می توانید با ارائه اسناد و مدارک مربوطه و اثبات آن، در صورتی که نامزد شما در آمریکا دارای شرایط خوب مالی باشد و در دو سال گذشته یک دیگر را به صورت حضوری ملاقات کرده باشید، برای دریافت ویزای نامزدی یا همان 1k در خواست خود را به ثبت برسانید. این ویزا به صورت معمول 90 روزه می باشد و شما باید در مدت زمان ویزای نامزدی، ازدواج خود را در کشور آمریکا ثبت کنید. به علاوه برای اطلاع از شرایط ویزای EB3 آمریکا، که مربوز به استخدام در آمریکا می باشد، می توانید مقاله مرتبط با آن را مطالعه بفرمایید.
ویزای همراه دانمارک
در واقع در پروسه دریافت ویزای همراه برای پارتنر، همسر یک دانشجوی اینترنشنال و بینالمللی میتواند با دریافت ویزای وابسته دانشجویی دانمارک به همسر خود در این کشور بپیوندد. همراه متقاضی اصلی تحصیل در کشور دانمارک به صورت همزمان می تواند برای دریافت ویزای همراه اقدام کند. البته پیشنهاد می شود که همراهان متقاضی اصلی بعد از چند ماه درخواست خود را مبنی بر دریافت ویزای همراه به ثبت رسانند. همچنین برای اطلاع از چگونگی دریافت ویزای تحصیلی دانمارک می توانید با کلیک بر روی لینک مربوطه، مقاله آن را مطالعه بفرمایید. به علاوه ویزای همراه کشور دانمارک به همسر متقاضی اصلی اجازه کار و به فرزندان تا سن 18 سالگی وی اجازه تحصیل در کشور دانمارک را می دهد.
ویزای همراه هلند
برای اقدام و دریافت ویزای همراه دانشجویی هلند باید بدانید که همراهان متقاضی اصلی نمی توانند همزمان با شخص دارنده ویزای دانشجویی هلند برای دریافت ویزای همراه هلند اقدام نمایند. در این نوع ویزا، همسر دانشجو اجازه کار ندارد مگر با گرفتن مجوز کار از اداره کار دولت هلند.
ویزای همراه اتریش
در کشور اتریش ویزای همراه اتریش برای خانواده و همراهان دانشجویان بین المللی از همان ابتدا درخواست می شود و در این نوع ویزا همسر دانشجو در صورت داشتن مجوز کار می تواند در کشور اتریش شروع به کار نماید.
ویزای همراه آلمان
صدور ویزای همراه آلمان و ویزای پیوست به همسر در کشور آلمان به شرح زیر است:
دوره های کالج زبان | ویزای همراه ندارد | |
دوره های دانشگاهی | ویزای همراه دارد | همزمان نیست |
روش های کاری | ویزای همراه دارد | همزمان است |
ویزای همراه انواع روش های مهاجرتی
در این قسمت از مقاله قصد داریم به بررسی ویزای همراه انواع روش های مهاجرتی و اینکه کدام کشور ها ویزا همراه می دهند؟ بپردازیم. از آنجایی که شرایط دریافت ویزای همراه در اکثر کشور ها شبیه به هم می باشد، مطالب برای شما به صورت دسته بندی شده درآمده است.
تحصیل: به صورت کلی در روش های تحصیلی در اکثر کشور ها، اعضای خانواده درجه یک افراد می توانند همزمان یا با فاصله چند ماهه به دانشجوی متقاضی تحصیل بپیوندند. لازم به ذکر است که در بعضی از مقاطع تحصیلی و همچنین در یکسری از کشورها ویزای همراه به خانواده متقاضی اصلی تعلق نمی گیرد.
کار و سرمایه گذاری: در صورتی که افراد در کشور مقصد جاب آفر و پیشنهاد شغلی داشته باشند یا بخواهند از طریق روش های سرمایه گذاری وارد کشور مقصد شوند می توانند در اکثر مواقع به صورت همزمان برای دریافت ویزای همراه اقدام نمایند.
ازدواج: در خصوص دریافت ویزای همراه از طریق ازدواج، این امکان برای متقاضیان وجود دارد که بخواهند از طریق ثبت رسمی ازدواج خود در کشور مقصد یا سایر کشور های همسایه ایران همانند ترکیه، از دریافت ویزای همراه بهره مند شوند. در روند این پروسه بعد از ثبت ازدواج، متقاضی ویزای همراه باید به دولت کشور خود ثابت کند که از اوضاع مالی خوب و مناسبی برخوردار است و می توانند از همسر خود حمایت کند و از لحاظ مالی، تمامی نیاز های وی اعم از مسکن، خوراک، پوشاک و هزینه های زندگی را پوشش دهد. همچنین آنان باید به اثبات رسانند که ازدواج آنان به صورت کاملا رسمی و قانونی ثبت شده است و در این روند ازدواج صوری به هیچ عنوان پذیرفته نمی شود.
پناهندگی: آگاه باشید اگر همسر یا فرزندان شما در ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا هستند، می توانید همسر یا هر فرزند مجرد زیر 21 سال را در پرونده و درخواست پناهندگی خود بگنجانید. به یاد داشته باشید در کشور های عضو اتحادیه اروپا شما می توانید همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را پرونده قرار دهید. اگر قبلاً به شما پناهندگی اعطا شده است، می توانید برای همسر یا فرزندان خود برای دریافت ویزای همراه پناهندگی درخواست کنید. لازم به ذکر است موسسه MIE در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد و به هیچ عنوان این روش پر خطر را به شما عزیزان پیشنهاد نمی کند. توصیه می شود قبل از اقدام برای شروع امر مهاجرت حتما باید کارشناس و مشاور مهاجرت مشورت نمایید.
اشخاص و شرایط خاص: اگر شما از متقاضیان مهاجرت با شرایط خاص هستید، بدانید به صورت کلی، زمانی که بخواهید از طریق روش های کاری، تحصیل و سرمایه گذاری مهاجرت کنید، می توانید همسر و فرزندان را به همراه خود به صورت همزمان یا با فاصله چند ماهه کشور مقصد ببرید و آنان را از مزایای زندگی، کار و تحصیل در آن کشور بهره مند سازید. برای مثال اگر فردی در قرعه کشی لاتاری آمریکا برنده شود و گرین کارت آمریکا (اقامت دائم) این کشور مدرن را دریافت کند، همسر و فرزندان تا 21 شخص هم می توانند از این طریق گرین کارت آمریکا را ازهمان ابتدا دریافت نمایند.
بهترین زمان برای درخواست ویزای همراه
در رابطه با اخذ ویزای الحاق خانواده و ویزای همراه برای پارتنر باید بگوییم که با توجه به قوانین کشور هاو اینکه کدام کشور ها ویزا همراه می دهند، زمان درخواست و صدور ویزای همراه با هم متفاوت است. در این میان گفته می شود برای کشور هایی مانند سوئد، اتریش و فنلاند درخواست همزمان برای ویزای همراه دانشجویی و یا ویزای پیوست به همسر کاملا امکان پذیر است. اما برای سایر کشور های دیگر از جمله کشور های آفیسر محور همچون کانادا، آمریکا، استرالیا و کشور های اروپایی از جمله هلند، بلژیک، آلمان، نروژ، دانمارک و… بهتر است تا با فاصله چند ماه از هم اقدام کنید.
مدارک لازم برای درخواست ویزای همراه
برای در خواست ویزای الحاق خانواده و ویزای همراه تحصیلی باید توجه داشته باشید که هر کشور با توجه به قوانین حاکم بر جامعه خویش برای مهاجرین ضوابط و قوانین در نظر گرفته است و متقاضیان دریافت ویزای همراه می توانند با در دست داشتن مدارک و شرایط زیر می توانند برای دریافت ویزای همراه اقدام نمایند.
- متقاضی اصلی تحصیل، کارو سرمایه گذاری و همراهان وی باید پاسپورت معتبر داشته باشند.
- متقاضی باید مدارک مربوط به کار، تحصیل و سرمایه گذاری وهمچنین تمکن مالی خود را به سفارت کشور مقصد ارائه دهد.
- همراهان متقاضی اصلی می بایست معاینات پزشکی مبنی بر بیمه بودن خود را به سفارت و اداره مهاجرت کشور مقصد ارائه دهند.
- شخص متقاضی باید تمکن مالی کافی و منابع مالی معتبری برای پرداخت هزینههای زندگی و خرج و مخارج همراهان خود داشته باشد و بتواند آن ها را حمایت کند.
- فرد متقاضی اصلی و همراهان وی باید فرمهای مربوط به ویزا را به صورت دقیق تکمیل نمایند.
- شخص متقاضی اصلی باید مدارک دال بر داشتن رابطه قانونی و شرعی با همراهان خود را به دولت و سفارت کشور مقصد ارائه دهد.
شرایط تمکن مالی ویزای همراه
در خصوص تمکن مالی برای در خواست ویزای همراه تحصیلی، ویزای پیوست به همسر، ویزای همراه برای والدین یا ویزای دیدار از وابستگان شخص متقاضی اصلی باید به اثبات برساند که از اوضاع مالی خوبی برخوردار است و در طول مدت اقامت خود می تواند از خانواده خویش(همسر و فرزندان) حمایت کند و می تواند تمامی هزینه های زندگی از جمله مسکن، خوراک و پوشاک را برای اعضای خانواده تامین نماید.
لیست کشور هایی که ویزای همراه دارند و در شرایطی به همسر اجازه کار می دهد:
آرژانتین |
استرالیا |
اتریش |
بلژیک |
برزیل |
بلغارستان |
کانادا |
کرواسی |
قبرس |
دانمارک |
استونی |
فنلاند |
فرانسه |
آلمان |
هنگ کنگ |
مجارستان |
ایرلند |
لتونی |
ایتالیا |
لیتوانی |
مالت |
هلند( در صورت داشتن مجوز کار) |
نیوزلند |
نروژ |
پرو |
لهستان |
پرتغال |
اسپانیا |
سوئد |
سوئیس |
اسلواکی |
آمریکا |
اسلوونی |
انگلستان |
پاسخ به سوالات متداول درباره چه کشورهایی ویزای همراه می دهند؟
ویزای همراه چیست؟
ویزای همراه نوعی مجوز است که به همسر و فرزندان متقاضی مهاجرت اجازه می دهد تا آنان هم به همراه وی وارد خاک کشور مقصد شده و شروع به کار و تحصیل کنند.
ویزای همراه در اروپا شامل چه کسی می شود؟
به صورت کلی ویزای همراه شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می شود.
ویزای همراه تحصیلی همزمان برای چه کشوری امکان پذیر است؟
در خواست ویزای همزمان تحصیلی برای سه کشور فنلاند، سوئد و اتریش امکان پذیر می باشد.
آیا ویزای همراه اجازه کار دارد؟
بله به صورت کلی در اکثر کشور ها همسر شخص متقاضی اصلی بعد از ورود به کشوربا توجه به نوع ویزای متقاضی اصلی، اجازه کار بصورت نیمه وقت و تمام وقت را دارد.
به اشتراک گذاری این مطلب