مقدمه ای بر تفاوت ریجکت، ریفیوز، دینای و …
هنگام سفر به یک کشور خارجی، باید برای دریافت ویزای آن کشور درخواست داد و به سفارت خانه کشور مورد نظر مراجعه کرد. هنگام درخواست ویزا و مراجعه به سفارت خانه مدارکی از شما خواسته می شود که باید آنها را تهیه کنید و به سفارت تحویل دهید. در این میان ممکن است به هر دلیلی درخواست شما رد شود. در صورت رد شدن درخواست ممکن است با کلماتی مانند ریجکت ویزا، ریفیوز، دیپورت و دینای رو به رو شوید. در این نوشتار قصد داریم به توضیحی درباره این کلمات و تفاوت بین ریجکت و ریفیوز بپردازیم. هر کدام از این کلمات معنای خاص خود را دارند به طور مثال ریجکتی ویزا به معنای دریافت جواب منفی از طرف سفارت برای اقامت یک کشور است و رفیوز ویزای به این معنا است که مدارک تحویل داده شده به سفارت ناقص هستند. در ادامه به طور دقیق تر تفاوت بین ریجکت و ریفیوز را بیان می کنیم. شما عزیزان و همراهان همیشگی موسسه، می توانید سوالات خود را با مشاورین موسسه MIE در میان بگذارید و پاسخ آنها را در کم ترین زمان ممکن دریافت نمائید. شما می توانید از طریق برقراری تماس از مشاوره رایگان تلفنی موسسه بهره مند شوید و سوالات خود را در زمینه تفاوت بین ریجکت و ریفیوز از مشاورین ما بپرسید.
فایل ویدوئویی موسسه MIE در خصوص اینکه :
.
چطور می توان ویزای قطعی گرفت؟
- دانلود
- 27 دقیقه
- 8 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 27 دقیقه
- 38 K
معنای ریجکت ویزا
هر فردی که قصد دارد برای تحصیل، گشت و گذار، کار و غیره به یک کشور خارجی سفر کند باید برای دریافت ویزا اقدام کند. ویزا جهت اجازه ورود فرد به کشور مقصد صادر می شود. ممکن است به هر دلیلی با درخواست ویزای فرد موافقت نشود، به این عمل ریجکت ویزا یا visa-rejection گفته می شود. دلایل مختلفی برای رد کردن ویزا وجود دارد. در صورتی که با درخواست ویزا موافقت نشود، در واقع به مرحله تصمیم گیری نمی رسد. همچنین هزینه هایی که جهت درخواست ویزا توسط فرد پرداخت شده قابل استرداد نیست و ریجکتی ویزا در پاسپورت وی به عنوان تاریخچه ثبت خواهد شد.
دلایل مختلفی برای رد ویزا وجود دارد که برخی از آنها شامل ناقص بودن فرم، اشتباهات و اشکال ناخوانا، انتقال نامنظم وجه، طبقه بندی ویزای نامشخص، کشف سابقه کیفری علیه متقاضی ویزا، بودجه ناکافی برای زندگی در کشور مقصد، اسناد نامنظم قرار داده شده، از دست دادن سند صحیح یا مدارک ناقص و غیره می باشد. متقاضی ویزا می تواند از کارشناسان حرفه ای کمک بگیرد تا از چنین اشتباهاتی جلوگیری کند.
فایل ویدئویی موسسه MIE درخصوص دلایل ریجکتی ویزاها
- دانلود
- 16 دقیقه
- 113 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 16 دقیقه
- 365 K
رفیوز، رایج ترین عبارت برای رد درخواست ویزا
با درخواست ویزا به سفارت خانه، اعتبار فرد مورد بررسی قرار می گیرد تا مشخص شود که آیا فرد تمام موارد لازم برای تایید درخواست را دارد. مواردی که باید رعایت شود این است که گواهی تمکن مالی ارائه شود، پاسپورت شما اعتبار داشته باشد، فرم اطلاعات صحیح تکمیل شود، عکس ها در فرمت مورد نظر ارائه شوند و غیره. در صورتی که موارد درخواستی به طور کامل و با رعایت موارد مورد نیاز ارائه نشوند درخواست شما رد خواهد شد و تا چندین ماه فرصت درخواست مجدد نخواهید داشت. پس باید در ارائه مدارک دقت کافی داشته باشید تا درخواست شما رد نشود.
در صورتی که از مرحله معتبر بودن درخواست به درستی رد شدید، به مرحله بررسی می رسید. در این مرحله تمامی مدارک لازم با دقت بررسی خواهند شد. همچنین علاوه بر اینکه باید شرایط و قوانین مهاجرتی کشور مقصد را برآورده کنید، شرایط شما باید مورد تایید افسر سفارت نیز باشد. افسر سفارت صلاحیت شما برای دریافت ویزا را رد یا تایید می کند. با توجه به شرایط شما و بررسی افسر کنسولگری، در صورتی که درخواست شما ریجکت شود، طی یک نامه که فرمت خاص خود را دارد، شما را از این وضعیت مطلع خواهند کرد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص چگونه ویزا بگیریم؟ ( راهنمای 0 تا 100 اخذ ویزا )
- دانلود
- 32 دقیقه
- 118 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 31 دقیقه
- 380 K
فرق ریجکت و ریفیوز ویزا
اصطلاحاتی که برای رد کردن ویزا به کار می روند از لحاظ لغوی به معنای رد کردن، نپذیرفتن و غیره هستند اما در واقع تفاوت هایی با هم دارند. اکنون می خواهیم تفاوت ریجکت شدن و ریفیوز شدن ویزا را بررسی کنیم. ریجکت ویزا با ریفیوز ویزا معنای کاملا متفاوتی دارند. ریجکت ویزا در صورتی اتفاق می افتد که شخص فرم درخواست را اشتباه پر کرده باشد، مدارک وی ناقص باشد، در پرداخت وجه خطایی رخ دهد و مشکلاتی از این قبیل داشته باشد، درخواست وی به مرحله تصمیم گیری نمی رسد و رد خواهد شد. اما ریفیوز ویزا زمانی است که از معتبر بودن درخواست تایید می شود و در مرحله بررسی قرار می گیرد. در این مرحله توسط افسر سفارت شرایط شخص مورد بررسی قرار می گیرد و تایید یا رد شدن درخواست بر عهده افسر می باشد.
این نکته حائز اهمیت است که در هر سفارت معنی رفیوز و ریجکت ویزا ممکن است متفاوت باشد. به عنوان مثال در نامه های که سفارت روسیه برای رد کردن درخواست ویزا صادر می کند از reject برای اعتبار نداشتن ویزا استفاده می شود که نمی توان به رای آن اعتراض کرد. اما از کلمه refuse برای مواردی استفاده می شود که درخواست معتبر به صلاح دید افسر سفارت رد شده باشد و می توان به آن اعتراض کرد.
تفاوت ریجکت با دیپورت ویزا
در عنوان قبل فرق ریجکت با ریفیوز را توضیح دادیم. یکی دیگر از اصطلاحاتی که طی فرایند درخواست ویزا و مهاجرت به کشور مقصد ممکن است با آن مواجه شوید، واژه دیپورت است. هر کشوری قوانین مهاجرتی و شهروندی خاص خود را دارد و به منظور دفاع از کشور و مردم خود قوانین و مقرراتی را در نظر دارد. بنابراین اگر مهاجران و شهروندان مقیم کشور مقصد عمدی یا غیر عمدی، قوانین و مقررات را زیر پا گذاشته و از آنها سرپیچی کنند از این کشور دیپورت خواهند شد. واژه دیپورت به معنای اخراج شدن است، پس دیپورت شدن از یک کشور یعنی اینکه شخص باید کشور مقصد را طبق قوانین آن کشور ترک کند و در واقع اخراج می شود. اخراج شدن از یک کشور ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد و بر اساس مقررات و قوانین خاصی انجام می شود.
دلایل مختلفی برای دیپورت شدن شخص وجود دارد، معمولاً به این دلیل که قانون را زیر پا گذاشته یا به دلیل اینکه حق قانونی حضور در آنجا را ندارد. به عنوان مثال شخص به جرم مواد مخدر محکوم و از کشور اخراج شده است یا بسیاری از پناهندگان به اجبار به کشورهایی که از آنجا آمده بودند بازگردانده شدند، دولت از اعطای وضعیت پناهندگی به آنها خودداری کرد و آنها را اخراج کرده است. ریپورت معمولا به دلیل موضوعات حقوق و عدالت، مسائل اجتماعی و غیره، اتفاق می افتد.
تفاوت ریجکت و دینای شدن ویزا
از دیگر واژه هایی که در ریجکت درخواست ویزا استفاده می شود، deny شدن ویزا است که بیشتر در نامه های ریجکت درخواست ویزا، توسط سفارت آمریکا بهکار برده می شود. در صورتی که افسر سفارت تشخیص دهد که شخص واجد شرایط دریافت ویزا نیست درخواست وی را رد می کند و در نامه ریجکت ویزا از کلمه دینای استفاده می کند. در واقع واژه دینای شکل رسمی و اداری همان ریفیوز است.
کلمات deny و refuse مترادف هستند اما تفاوت چشمگیری که با هم دارند این است که در جواب نامه های ریجکتی ویزای ایالات متحده نمی توانید اعتراض داشته باشید. این امکان وجود دارد که بلافاصله مجددا برای اخذ ویزای این کشور اقدام کنید. از دلایل دینای شدن درخواست ویزای آمریکا می توان به ناقص بودن فرم درخواست و ارائه مدارک ناقص اشاره کرد.
فایل ویدئویی در مورد دلایل ریجکتی و رد شدن ویزای تحصیلی کانادا – آقای افضلی
- دانلود
- 7 دقیقه
- 28 K
پرسش و پاسخ رایج در خصوص تفاوت ریجکت، ریفیوز و سایر اصطلاحات
.
✅ریجکت شدن ویزا به چه معناست؟
هنگامی که برای مهاجرت به یک کشور، به سفارت خانه کشور مقصد درخواست ویزا می دهید، ممکن است به هر دلیلی درخواست شما رد شود، که به این امر ریجکت ویزا می گویند.
✅تفاوت ریجکت و دینای چه می باشد؟
دینای شکل رسمی و اداری همان واژه ریفیوز است که در بیشتر در نامه های رد درخواست ویزای آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد.
✅ریفیوز به چه معناست؟
رفیوز یکی از اصطلاحات رد درخواست ویزا می باشد، هنگامی که معتبر بودن درخواست تایید شود، توسط افسر سفارت مدارک و شرایط فرد مورد بررسی قرار می گیرد که به این مرحله رفیوز می گویند.
✅دلایل ریجکت درخواست ویزا چه می باشد؟
از دلایل رد کردن ویزا می توان به نداشتن تمکن مالی برای زندگی در کشور مقصد، ناقص بودن فرم درخواست، پرداخت اشتباه وجه، داشتن سابقه کیفری و غیره اشاره کرد.