ویزای استارت آپ ترکیه و مقدمه ای بر آن
اصطلاح استارت آپ یا نوآفرینی به شرکتی اطلاق می شود که با یک ایده جدید اقدام به راه اندازی کسب و کار کرده و در مراحل اولیه فعالیت خود قرار دارد. استارت آپها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس میشوند که میخواهند محصول یا خدماتی را توسعه دهند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد. این شرکت ها عموما با هزینه های بالا و درآمد محدود شروع به کار می کنند، به همین دلیل است که به دنبال سرمایه از منابع مختلفی مانند سرمایه گذاران ریسک پذیر هستند. کشور ترکیه همانند کشورهای دیگری نظیر کانادا و آمریکا طرح راه اندازی استارتاپ را پیاده سازی کرده و شرایط ایده پردازی و عملی کردن آن را هم برای شهروندان خود و هم برای سرمایه گذاران خارجی فراهم نموده است.
در این مقاله تمامی مراحل و شرایط مربوط به راه اندازی یک استارت آپ و نحوه اخذ ویزای استارت آپ ترکیه را بیان خواهیم کرد. در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی در خصوص اخذ ویزای کارآفرینی ترکیه می توانید با مشاوران موسسه مهاجرتی MIE تماس برقرار کنید و رایگان مشاوره اخذ کنید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
.
اگر قصد مهاجرت به ترکیه دارید باید این نکات را بدانید:
- دانلود
- 15 دقیقه
- 45 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 15 دقیقه
- 151 K
شرایط اخذ ویزای کارآفرینی ترکیه (استارت آپ)
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کارآفرینی ترکیه
انواع شرکت ها در ترکیه
10 ایده استارت آپی برای ترکیه
مزایای اخذ ویزای استارت آپ ترکیه
دریافت ویزای استارت آپ ترکیه از طریق موسسه ملک پور
سوالات متداول در رابطه با ویزای استارت آپ ترکیه
سخن پایانی
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
اقامت نوآفرینی
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 9 K
شرایط اخذ ویزای کارآفرینی ترکیه (استارت آپ)
خوشبختانه کارآفرینان خارجی می توانند برای دریافت ویزای استارت آپ ترکیه اقدام کنند. استارتآپ برای سرمایهگذارانی که میخواهند فعالیتهای خود را در ترکیه توسعه دهند، سودآوری کنند و از فضای کسبوکار خوب لذت ببرند، قابل توجه است. برای راه اندازی استارت آپ در ترکیه و کارآفرینی، نیاز به ثبت یک شرکت معمولی است، بنابراین نیازی به رعایت الزامات خاصی ندارد. ایجاد یک تجارت در ترکیه و دریافت ویزای کارآفرینی ترکیه می تواند چالش برانگیز باشد. در ترکیه آنچه که استارت آپ را از سایر مشاغل متمایز می کند فعالیت در بخش های نوآورانه است که باید نیازهای خاص مشتریان را برآورده کند. بنابراین، ممکن است به مقدار قابل توجهی پول برای شروع کار نیاز داشته باشید. به همین دلیل، استارت آپ معمولاً به منابع مالی خاصی از طرف سرمایهگذاران و یا پلتفرمهای تأمین مالی جمعی متکی هستند. به عنوان مثال در مورد شرکت با مسئولیت محدود خصوصی در ترکیه است به حداقل 10 هزار لیر نیاز است. برای اخذ ویزا همانطور که گفته شد ابتدا باید در این کشور ثبت شرکت انجام دهید که مراحل آن به این صورت است:
- اخذ شماره مالیات بالقوه از اداره مالیات
- تعیین محل شرکت شما
- تصمیم گیری در مورد نوع شرکت شما (شرکت سهامی (JSC) یا شرکت با مسئولیت محدود (LLC)
- یافتن یک شریک حرفه ای و قابل اعتماد در یک کشور خارجی برای فرآیند راه اندازی شرکت
- ثبت شرکت به صورت قانونی
- افتتاح حساب بانکی
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
اقامت نوآفرینی
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 13 دقیقه
- 7 K
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کارآفرینی ترکیه
کسانی که تمایل دارند ویزای استارت آپ یا نوآفرینی ترکیه را دریافت کنند به جز اساسنامه، طرح تجاری و مدل کسب و کار به اوراق خاصی برای تهیه نیاز ندارند. باید در نظر داشته باشید که برای کسب و کارتان وجود یک سرمایه گذار الزامی است. اساسنامه همراه با اطلاعات مربوط به سهامداران و مدیران باید در دفتر ثبت تجارت بایگانی شود و بر اساس آن، استارت آپ گواهی ثبت خود را دریافت کند. شماره شناسایی مالیاتی معمولاً پس از ثبت شرکت صادر می شود. پس از اطمینان از داشتن این شرایط زمانی که برای ویزای استارت آپ ترکیه درخواست می دهید باید این مدارک را ارائه کنید:
- پاسپورت
- داشتن بیمه
- عکس قطعه
- اثبات تمکن مالی
- بیزینس پلن
- پر کردن فرم درخواست اخذ ویزا
- و….
انواع شرکت ها در ترکیه
انواع مختلفی از اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارند که می توانند برای ایجاد شرکت های نوپا در ترکیه اقدام کنند، با این حال، شرکت با مسئولیت محدود خصوصی انتخابی ترین گزینه توسط سرمایه گذاران داخلی و خارجی است. در ادامه به دسته بندی انواع شرکت ها در ترکیه می پردازیم:
ثبت شرکت برای اشخاص حقیقی
- مشارکت عادی
- شرکت های انحصاری
ثبت شرکت برای اشخاص حقوقی
- شرکت های سهامی (با حداقل سرمایه 50 هزار لیر)
- شرکت های با مسئولیت محدود (با حداقل سرمایه 10 هزار لیر)
- مشارکت های محدود
- مشارکت های ثبت شده
- شرکت های با مسئولیت محدود تقسیم شده به سهام
10 ایده استارت آپی برای ترکیه
اگر میخواهید در ترکیه استارت آپ خود را راه اندازی کنید، میتوانید از ایدههای استارت آپی زیر برای الهام بخشی استفاده کنید. بسته به بودجه تخصیص یافته، کسب و کار شما می تواند شرایط متفاوتی را تجربه کند. در اینجا 10 ایده تجاری وجود دارد که می توانید در ترکیه آن ها را امتحان کنید:
- خدمات کمک مجازی
از آنجا که بسیاری از مشاغل در اینترنت در حال رشد هستند و با این دستور العمل موفق هستند، می توانید به خدمات کمک مجازی اختصاص داده شده به شرکت هایی که می خواهند بهتر سازماندهی شوند فکر کنید. شما می توانید این خدمات ac را سفارشی کنید.
- یک شرکت اعتباری
از آنجایی که خدمات مالی تقاضای زیادی دارد، می توانید برای استارتاپی از این نوع در ترکیه درخواست. تامین مالی به صورت اعتباری نیازمند یک طرح تجاری پیشرفته است.
- یک تجارت کارواش دوستدار محیط زیست
نگرانی برای محیط زیست همچنان توجه مقامات در سراسر جهان را به خود جلب می کند. ترکیه نیز از این قاعده مستثنی نیست، بنابراین می توانید یک کارواش سازگار با محیط زیست راه اندازی کنید، در این استارت آپ می توانید از محصولات سازگار با محیط زیست استفاده کنید.
- آژانس مسافرتی
ترکیه هر ساله تعداد قابل توجهی از گردشگران را جذب می کند و خدمات اختصاص یافته به این بخش با سرعت زیادی در حال بهبود است. آژانس مسافرتی که به گردشگری داخلی و خارجی می پردازد می تواند یک ایده استارت آپی خوب در ترکیه باشد.
- یک شرکت بیمه
یکی دیگر از ایده های تجاری خوب، راه اندازی یک شرکت بیمه در ترکیه است. حتی اگر چنین فعالیت هایی نیاز به بودجه بیشتری داشته باشند تا در اسرع وقت در بازار ادغام شوند، چنین استارت آپی می تواند موفق باشد.
- خدمات طراح گرافیک
شرکت های زیادی هستند که به دنبال خدمات گرافیکی برون سپاری شده هستند. شما می توانید استارت آپ هایی را در ترکیه راه اندازی کنید که چنین امکاناتی را در این کشور و همچنین در خارج از کشور ارائه می دهند.
- خدمات ایجاد وب سایت
همانطور که در بالا ذکر شد، بسیاری از کسب و کارها توجه خود را به آنلاین و امکانات ارائه شده معطوف کرده اند. بنابراین، شما می توانید خدمات ایجاد وب سایت را ارائه دهید که می تواند سود ثابتی را به همراه داشته باشد.
- یک شرکت طراحی داخلی
این تجارت هم برای علاقه مندان و هم متخصصان این حوزه است که می خواهند به تنهایی فعالیت کنند و درآمد کسب کنند. بازار در این راستا دائما در حال تغییر است و چنین استارت آپی می تواند یک ایده تجاری خوب باشد.
- یک رستوران در ترکیه
استارت آپ ها در ترکیه می توانند یک کسب و کار رستوران نیز داشته باشند. صرف نظر از اینکه منویی را با محصولات داخلی یا بین المللی انتخاب می کنید، با توجه به سود کلانی که هر ساله در این صنعت ثبت می شود، ایده کسب و کار موفقیت آمیز خواهد بود.
- فروشگاه آنلاین
کسب و کار اینترنتی یک بخش سودآور است و همچنان در سطح بین المللی گسترش می یابد. اگر در زمینه تجارت الکترونیک سود می خواهید، می توانید یک فروشگاه آنلاین برای ارائه محصولات مختلف از جمله پوشاک، کفش، جواهرات و غیره باز کنید.
مزایای اخذ ویزای استارت آپ ترکیه
ایجاد یک استارت آپ در ترکیه، قطعا پیچیدگی های خاص خود را دارد. اما مطمئنا علاقه مندان به این کار، به دنبال یافتن مزایا و دلایل موجه برای ایجاد یک کسب و کار نوآورانه در ترکیه هستند. بنابراین اگر تصمیم به راه اندازی چنین سرمایه گذاری تجاری دارید، می بایست از مزایای راه اندازی یک کسب و کار برای صاحبان آن مطلع شوید.
رئیس بودن استقلال و آزادی را برای تصمیم گیری در مورد موفقیت کسب و کار شما فراهم می کند. سود مالی نیز یکی از مهم ترین مزایای راه اندازی یک کسب و کار کوچک است. اگرچه داشتن یک کسب و کار صرفاً دارای ریسک مالی بالایی است، اما اداره کردن کسب و کار به شما فرصتی می دهد که درآمد خوبی را کسب کنید. مدیریت کسب و کار با درگیر شدن در تمام مراحل کسب و کار شما فرصت های یادگیری زیادی را ایجاد می کند. که به شما امکان درک بهتر و آزادی خلاق را می دهد. ترکیه با هزینه های عملیاتی پایین، نیروی کار واجد شرایط، هزینه های مصرف کننده پایدار و مشوق های ارائه شده توسط دولت ترکیه، مزایای زیادی برای خارجی ها دارد. هزینه های مصرف کننده قوی و تولیدکنندگان محلی که از صاحبان مشاغل حمایت می کنند نیز از مزایای ایجاد یک تجارت در ترکیه است. ترکیه با هزینه های عملیاتی مناسب می تواند یکی از مقاصد ترجیحی برای سرمایه گذاران خارجی باشد. با این حال ذر سال های اخیر شرایط اقتصادی تقریبا نامتعادل و نه چندان قوی، سبب شده است که کمتر سرمایه گذارانی برای انتقال سرمایه خود به این کشور، اقدام کنند.
دریافت ویزای استارت آپ ترکیه از طریق موسسه ملک پور
اخذ اقامت از طریق استارت آپ در ترکیه و برخی دیگر کشورها امکان پذیر است. پرطرفدار ترین کشور برای نوآفرینی یا استارتاپ، کاناداست. بنابراین اگر گمان می کنید که شرایط لازم را برای اخذ ویزای استارتاپ، دارید، حتما در این خصوص با کارشناسان مجرب و مطلع مشورت کنید. با این حال، حمایت یک متخصص در این زمینه برای انتخاب بهترین کشور برای استارتاپ، انتخاب ایده استارتاپی، جذب سرمایه گذار و … بسیار مفید خواهد بود. اما چگونه می توان یک طرح کسب و کار متناسب با نیازهای کارآفرینان ایجاد کرد؟ مدیریت کسب و کار برای هر شرکتی مهم است و شامل یک سری وظایف است. موسسه ام آی ایی اتریش به شما کمک می کند تا بدانید که مدیریت کسب و کار چیست و چگونه باید آن را انجام داد. وظایف اداری خاصی مانند تجزیه و تحلیل بودجه، حسابداری، بازاریابی و ارتقاء، اجرای راه حل های تجاری و بسیاری موارد دیگر وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. اگر به دنبال اخذ مشاوره برای استارتاپ خود در بهترین کشورها دنیا از جلمه کانادا، پرتغال، هلند، انگلستان و … هستید می توانید با کارشناسان و مشاوران ما در موسسه MIE تماس برقرار کنید و به صورت رایگان اطلاعات اولیه خوبی را کسب کنید. موسسه ملک پور بیش از 15 سال سابقه کاری دارد و پرونده های مهاجرتی و استارت آپی زیادی را به ثمر رسانده است.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه ویزای استارتاپ ترکیه
.
✅ چه کسانی می توانند در ترکیه استارت آپ داشته باشند؟
با توجه به قانون شرکت در ترکیه، کارآفرینان داخلی و خارجی با داشتن یک ایده کاملا نو و جدید، در صورت جذب سرمایه گذار می توانند برای افتتاح استارت آپ در ترکیه اقدام کنند.
✅ آیا برای ثبت استارت آپ به آدرس تجاری در ترکیه نیاز دارم؟
بله، استارت آپ در ترکیه فعال می شود، بنابراین، آدرس کسب و کار در شهر انتخابی الزامی است.
✅برای ثبت شرکت و راه اندازی استارتاپ در ترکیه به چه مقدار سرمایه نیاز است؟
بسته به نوع شرکت و ایده کسب و کار، سرمایه مورد نیاز متفاوت است. به طور مثال در کمترین حالت ممکن تنها برای سرمایه اولیه شرکت با مسئولیت محدود خصوصی در ترکیه است به حداقل 10 هزار لیر نیاز است.
مزایای اخذ ویزای استارت آپ ترکیه کدامند؟
ترکیه با هزینه های عملیاتی پایین، نیروی کار واجد شرایط، هزینه های مصرف کننده پایدار و مشوق های ارائه شده توسط دولت ترکیه، مزایای زیادی برای خارجی ها دارد.