چگونه ویزا بگیریم؟ و بررسی آن
چگونه ویزا بگیریم؟ این سوالی است که اکثر علاقه مندان به مهاجرت از کارشناسان و متخصصان این رشته می پرسند؟ شرایط دریافت ویزای توریستی و نحوه متقاعد کردن آفیسر به صورت کاملا علمی در این مقاله مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد. با توجه به سوال های فراوان از صفر تا 100 نحوه اخذ ویزای توریستی در این نوشتار آموزش داده شده است و به سوالات اساسی زیر نیز پاسخ داده ایم.
- چگونه ویزا بگیریم؟
- از کجا بدانیم که سفارت کشور مورد نظر مان چه مدارکی برای اخذ ویزا از ما می خواهد؟
- نحوه برخورد با آفیسر صدور ویزا چگونه باید باشد؟
- علقه چیست؟
- انواع علقه کدام است و چه تاثیری در صدور ویزا دارد؟
- cover letter چیست و چه تاثیری در صدور ویزا دارد؟
ما در این مقاله به این سوالات و سوالات دیگر در مورد چگونگی اخذ ویزا پاسخ داده و مهم ترین و اصلی ترین نکات در این زمینه را بیان می نماییم. در واقع این مقاله یک مقاله ناب است که اطلاعاتی که در آن به شما عزیزان ارائه می شود، بسیار ارزشمند می باشد، زیرا بسیاری از شرکت های مهاجرتی با داشتن همین اطلاعات، مبالغ سنگینی را به جهت اخذ ویزا از مشتریان خود می گیرند. لذا اگر می خواهید که با هزینه کمتری ویزای کشور مورد نظر تان را اخذ نمایید، به شدت توصیه می کنیم که این مقاله ارزشمند از دست ندهید و آن را تا انتها بخوانید.
موسسه ملک پور مفتخر است که به پاس وفاداری شما مشتریان و موکلان عزیز، این اطلاعات بسیار مهم را به صورت رایگان و به مدت محدود در اختیار شما بزرگواران قرار می دهد. چنانچه پس از خواندن این مقاله هر نکته یا مسئله ای در مورد اینکه چگونه ویزا بگیریم؟ در ذهن تان نقش بست، می توانید با دفاتر این موسسه تماس برقرار کرده و از مشاوره رایگان برخوردار شوید یا آن را در انتهای همین مقاله در بخش دیدگاه ها مطرح کنید، تا همکاران ما در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگو باشند.
فایل ویدوئویی موسسه MIE در خصوص اینکه :
.
چطور می توان ویزای قطعی گرفت؟
- دانلود
- 27 دقیقه
- 8 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 27 دقیقه
- 38 K
اخذ ویزا برای اکثر متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور مسئله بسیار مهم و حیاتی می باشد که گریزی از آن نیست. بسیاری از شما عزیزان که قصد دارید که یا به صورت موقت و توریستی به یک سفر تفریحی خارجی بروید یا به بهانه دیدار یک دوست و یکی از اعضای خانواده به خارج از کشور سفر داشته باشید یا به طور کلی قصد مهاجرت کاری،تحصیلی، سرمایه گذاری و … را به خارج از کشور دارید، در هر حال شما در بیشتر موارد نیاز به اخذ ویزا دارید. متاسفانه با وجود سخت گیری هایی که سفارت اکثر کشور ها در صدور ویزا برای ایرانیان دارند، پروسه اخذ ویزا برای ما ایرانی ها به یک پروسه پیچیده تبدیل شده است. البته این سخت گیری دلایل خاص خود را دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
چگونه ویزا بگیریم؟ و شرایط عمومی
بسیاری از شما عزیزان تمایل دارید که به خارج از کشور مسافرت یا مهاجرت داشته باشید و لازمه این سفر یا هجرت، اخذ ویزا یا روادید است، اما متاسفانه به دلیل اینکه از نحوه صدور ویزا و چگونگی اخذ آن اطلاعی ندارید، مجبورید که مبالغ هنگفتی را به این منظور بپردازید. در واقع ما در این مقاله، آموزش صفر تا 100 چگونه ویزا بگیریم؟ را به شما عزیزان ارائه می دهیم تا مجبور به پرداخت این مبالغ هنگفت نشوید. در واقع هدف این است که شما را به جایی برسانیم که بدون این که نیاز به شخص خاص یا شرکت مهاجرتی خاصی داشته باشید، بتوانید به تنهایی ویزا بگیرید تا به عنوان مثال اروپا را بگردید یا به آمریکا مسافرت داشته باشید و به هر جایی که تمایل داشته باشید، بروید. پس با ما در این مقاله که ضمیمه آن یک ویدئوی بسیار ارزشمند است، همراه باشید تا اصول و قواعد اخذ ویزا را به صورت مجانی به شما عزیزان آموزش داده و حتی الامکان نکات مهم آن را شرح دهیم.
ما در این مقاله قصد نداریم که در مورد فلسفه ویزا و نکات جانبی و پیرامون آن به بحث بپردازیم و قصد داریم مستقیما به سراغ نحوه اخذ ویزا و اصول و قواعد اخذ ویزا برویم. در واقع شما با دانستن این اصول و قواعد، قطع به یقین می توانید پرونده سفارت خود را به درستی چیده و آن را به آفیسر به گونه ای ارائه دهید که منجر به اخذ ویزا شود. نکته جالب توجه این است که ما در این مقاله در مورد اخذ ویزای کشور خاصی اطلاعاتی ارائه نمی دهیم و این اصول و قواعد در واقع برای اخذ ویزای همه کشور ها به کار برده می شود، بنابر این اگر شما می خواهید که نحوه اخذ ویزای کشور خاصی، مانند ویزای توریستی کانادا یا ویزا توریستی آمریکا را یاد بگیرید، علاوه بر خواندن این مقاله پیشنهاد می کنیم که ویزای کشور مورد نظر خود را با کلید واژه ملک پور در گوگل سرچ کنید تا به کامل ترین اطلاعات در این باره دست یابید.
چگونه ویزا بگیریم؟ و دلیل سخت گیری در صدور ویزا برای ایرانیان
اخذ ویزا ماهیتا به این معنی است که شما با داشتن مجوزی به نام ویزا ( روادید ) به کشور مورد نظر خود مسافرت کرده و پس از مدت معین و کوتاهی اقامت در آن کشور، به وطن خود باز گردید. پر واضح است که یکی از بهترین روش های درآمد زایی یک کشور، جذب توریسم و نتیجتا صدور ویزای توریستی آسان برای مردم سایر ملل است. به همین دلیل است که بسیاری از کشور ها در چند ساله اخیر تمام تلاش خود را روی این مقوله گذاشته اند که قوانین صدور ویزا را هر چه ساده تر کنند. حتی برخی از کشور ها تصمیم گرفته اند که برای جذب توریست به کشور خود، الزام اخذ روادید و ویزا را از مردم برخی کشور های دیگر را بردارند. برای مثال شما برای سفر توریستی به کشور های ترکیه یا ارمنستان، نیازی به اخذ ویزا ندارید. خود این امر مؤید این است که دولت کشور های ترکیه و ارمنستان حساب ویژه ای بر روی درآمد حاصل از صنعت توریسم باز کرده اند و به همین خاطر، قانون الزام اخذ ویزا را برای سفر به کشور خود برداشته اند تا مردم سایر کشور ها بتوانند به راحتی به کشور ترکیه یا ارمنستان بیایند.
بنابر این ورود توریست به یک کشور، به معنای ورود پول به آن کشور است. لذا قوانین صدور ویزا در چند ساله اخیر ساده تر شده اند. اما متاسفانه به دلیل این که تعداد زیادی از ایرانیان در سالهای اخیر به بهانه سفرهای توریستی، توانسته اند که به کشور های اروپایی و کانادا یا آمریکا بروند و به جای آنکه به وطن خود برگردند، در آن کشور ها می مانند و به بهانه های مختلف کیس های پناهندگی تشکیل داده و درخواست پناهندگی می دهند، پروسه اخذ ویزا برای ایرانیان، با وجود این قوانین ساده اخذ ویزا همچنان مشکل و تا حدودی پیچیده است.
بر اساس قانون و مطابق کنوانسیون 1945 ژنو ( کنوانسیون پناهندگی ) وقتی فردی خارجی به یکی از کشور های عضو این کنوانسیون، نظیر سوئیس، هلند، دانمارک، آلمان، اتریش، فرانسه، کانادا، آمریکا و … سفر کرده باشد و درخواست پناهندگی دهد و ادعا کند که خوف شدید دارم که اگر به کشور خود برگردم، بخاطر عقیده ام، عضویتم در گروه اجتماعی یا سیاسی خاص ، تغییر دینم و … مورد آزار و اذیت یا شکنجه یا مرگ قرار می گیرم، کشوری که عضو کنوانسیون ژنو می باشد، پناهجوی مورد نظر را به کشور خود باز نمی گرداند و موظف است که مطابق کنوانسیون برای آن پناهجو، هزینه های اولیه زندگی از جمله خوراک، پوشاک و مسکن را تهیه نماید. در واقع داشتن پناهجو برای دولت یک کشور هزینه ای است که هیچ سودی در پی ندارد و به همین دلیل است که بسیاری از کشور ها، سخت گیری خاصی در صدور ویزا برای ایرانیان دارند.
جدای از این مسئله که بسیاری از پناهجویان چه خطراتی را به جان می خرند تا به کشور مورد نظر خود برسند و در خواست پناهندگی دهند و چه کیس دروغین ارائه می دهند تا به هر قیمتی در آن کشور بمانند، سوال این است که چرا با وجود راههای قانونی مهاجرتی که بسیاری از این راهها، از پناهندگی ساده تر و کم هزینه تر و همچنین بی خطر هستند، اما باز بسیاری افراد، از روش غیر قانونی پناهندگی اقدام به مهاجرت می نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پناهندگی، معایب و خطرات جبران ناپذیر آن و اینکه چه راههایی با توجه به شرایط شما برای مهاجرتتان مناسب است می توانید به لینک های زیر مراجعه نمایید.
چگونه ویزا بگیریم؟ و اصول و قواعد اخذ ویزا
با توجه به آنچه که گفته شد، دلیل سخت گیری صدور ویزا برای ایرانیان مشخص است. لذا شما به عنوان یک توریست یا مهاجری که قصد ورود به یک کشور را دارید، اگر در حین مصاحبه به آفیسر صدور ویزای آن کشور، اثبات کنید که قصد ماندن دائمی و درخواست پناهندگی به آن کشور را ندارید و برنامه تان این است که پس از اتمام سفر به وطن خود باز خواهید گشت، به احتمال قوی درخواست ویزای شما پذیرفته خواهد شد و استیکر ویزا را بر روی پاسپورت خود خواهید داشت. حال سوال این است که چگونه به آفیسر صدور ویزا ثابت کنیم که قصد ما از سفر به آن کشور درخواست پناهندگی نیست و قرار است که به کشور خود باز گردیم. اینجاست که مفهومی به نام علقه ( به انگلیسی tie ) به وجود می آید. در واقع شما باید به آفیسر صدور ویزا ثابت کنید که به کشور خود، علقه یا وابستگی دارید تا او را قانع و متقاعد نمایید که مهر یا استیکر پذیرفته شدن ویزای شما را بزند و آن را رد نکند. سوال اصلی که در این بخش از مقاله ممکن است به ذهن شما متبادر شود این است که چه چیزی را به عنوان علقه معرفی کنیم تا آفیسر متقاعد شود؟ جواب این است که علقه می تواند، میزان دارایی نقدی در حساب بانکی در ایران، ملک و املاک، سند شرکت، داشتن همسر و فرزند و … در ایران باشد. در ادامه مقاله به شرح انواع علقه پرداخته و اطلاعات بیشتری در این زمینه را خدمت شما عزیزان ارائه می دهیم.
چگونه ویزا بگیریم؟ و ارائه انواع علقه به آفیسر صدور ویزا
همانطور که گفته شد، شما به وسیله نشان دادن علقه و وابستگی به کشور خود می توانید به آفیسر صدور ویزا اثبات کنید که در ایران مزایا و زندگی خوبی دارید که باعث می شود به جای ماندن در کشور مورد نظر ، به ایران باز می گردید. گفتنی است که علقه یا وابستگی به 2 نوع تقسیم می شود :
چگونه ویزا بگیریم؟ و نحوه ارائه علقه ها به آفیسر صدور ویزا
برای اینکه بتوانید هر چه بیشتر رأی مثبت آفیسر صدور ویزا را به درخواست اخذ ویزای خود جلب نمایید، بهتر است که علاوه بر علقه های مادی، علقه های معنوی خود را نیز ارائه دهید. برای نشان دادن علقه های مادی می توانید پرینت حساب بانکی در طول 6 ماه گذشته، سند ملک و املاک و … را نشان دهید. برای اثبات علقه های معنوی نیز گواهی یا سند محضری ازدواج، شناسنامه فرزند، گواهی پزشکی مبنی بر وابسته بودن پدر و مادر تان به شما را ترجمه کرده و به عنوان ضمیمه درخواست صدور ویزا به آفیسر ارائه دهید. بهترین مثالی که می تواند در این زمینه زد این است که چنانچه یک دختر خانم مجرد، بعنوان علقه، تنها میزان دارایی کافی را در حساب بانکی اش یا سند ملک و املاکی را نشان دهد، احتمال رد شدن ویزای او وجود دارد. زیرا آفیسر ممکن است تشخیص دهد که احتمال ماندن این دختر خانم در کشور مورد نظر بیشتر از برگشتن او به وطن خود است، زیرا در ایران کسی را ندارد و کسی به او وابستگی ندارد.
چگونه ویزا بگیریم؟ و نحوه پیدا کردن و پر کردن اپلیکیشن ویزا
تا کنون بصورت تئوری به شما آموختیم که بوسیله چه مدارکی می توانید نظر مثبت آفیسر صدور ویزا را به خود جلب نمایید و آشنایی لازم را با پروسه اخذ ویزا پیدا کرده اید. حال به سراغ گام های عملی اخذ ویزا می رویم. برای شروع، در ابتدا می بایست به وب سایت رسمی سفارت کشور مورد نظر خودتان مراجعه نمایید و فرم درخواست صدور ویزای مورد نظر خود را ( چه ویزای توریستی، چه تحصیلی، چه کاری و … ) دانلود نمایید. پس از دانلود فرم می بایست، اطلاعات و فیلد های موجود در فرم را به صورت کاملا دقیق و با صداقت پر نمایید.
قسمت توضیحات اپلیکیشن بسیار مهم است، زیرا آفیسر صدور ویزا قبل از اینکه با شما مصاحبه کند، فرم درخواست و توضیحات داخل فرم را می خواند و به یک دید اولیه از شما می رسد. پس بسیار مهم است که شما چگونه آن فرم اپلیکیشن را پر می کنید. لازم به ذکر است که داشتن کار و شغل در ایران هم می تواند یک علقه مادی محسوب شود و هم یک علقه معنوی. اما به این بستگی دارد که شما چگونه در قسمت توضیحات فرم، کارتان را شرح داده باشید. به این فکر کنید که آیا آفیسر با خواندن فرم شما به این نتیجه می رسد که عاشق کارتان هستید و درآمد بالایی از این کار دارید تا قانع شود که قصد شما برگشتن است نه ماندن.
بعضی از اپلیکیشن ها از شما cover letter می پذیرند، به این معنی که در این cover letter شما می توانید توضیحات کاملی در مورد خودتان بنویسید و خودتان را به نحوه قابل قبولی پرزنت کنید و آن را به عنوان یک لایحه به ضمیمه درخواست اصلی روی پرونده خود قرار دهید.
پس از آنکه فرم را پر کردید می توانید به صورت آنلاین آن را در سایت سفارت آپلود کرده و برای صدور ویزا درخواست بفرستید. سفارت نیز برای دریافت مدارک اولیه مورد نظر از شما و مصاحبه با آفیسر صدور ویزا، برای شما وقت تعیین می نماید که در آن صورت شما باید در تاریخ و ساعت مقرر به سفارت مراجعه نموده تا مدارک اولیه مورد نیاز را به آفیسر تحویل داده و با او مصاحبه نمایید. اگر بخواهیم در یک جمله بگوییم که توضیحات اپلیکیشن را درست پر کنید و ویزای خود را بگیرید، گزاف نگفته ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه پر کردن فرم و تهیه مدارک صدور ویزا می توانید به سایر محصولات ویدئویی موسسه ملک پور مراجعه کنید.
چگونه ویزا بگیریم؟ و نحوه ارائه مدارک اولیه مورد نیاز برای اخذ ویزا
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا را نیز می توانید در وب سایت سفارت کشور مورد نظر تان پیدا نمایید. پس از پر کردن فرم و تهیه مدارک بهتر است که آن ها را به صورت دقیق و بدون نقص تهیه کرده و همانگونه و به همان تعدادی که کپی مدارک خواسته شده ارائه دهید. باز هم خاطر نشان می کنیم که قبل از ورود به سفارت و رفتن برای ارائه مدارک و مصاحبه با آفیسر مدارک را چک کنید که چیزی از قلم نیفتاده باشد. حین ورود به سفارت نیز در برخورد با آفیسر به صورت مرتب در پرونده و منظم ارائه دهید تا استرس نگیرید و دست پاچه نشوید، زیرا در طول ارائه مدارک و وقت سفارت آفیسر شما را زیر ذره بین تحلیلی خود قرار می دهد.
بهتر است که چند هفته قبل از وقت مقرر، ترجمه های مدارک و گواهی دادگستری و مهر وزارت امور خارجه را تهیه کرده باشید. حتما مدارک اصلی را از مدارک کپی جدا نموده و نظم و چینش مدارک را رعایت کنید.
چگونه ویزا بگیریم؟ و تفاوت ویزای objective و ویزای subjective
بطور کلی کشور ها، برای صدور انواع ویزا و مدیریت متقاضیان اخذ انواع مختلف ویزا از دو روش استفاده می نمایند:
چگونه ویزا بگیریم؟ و نحوه رفتار با آفیسر ویزا
در طول زمان ارائه مدارک و وقت مصاحبه، آفیسر صدور ویزا رفتار شما را به دقت تحلیل و بررسی می کند. باز هم لازم می دانیم که یاد آور شویم مدارک را از قبل و بدون نقص تهیه نموده تا حین تحویل آن ها به آفیسر دستپاچه نشوید. لبخند زدن و آرامش داشتن در طول مدت زمان ملاقات با آفیسر بسیار مهم است. آرامش داشته باشید و هر مدرکی که آفیسر از شما می خواهد به او ارائه کنید و هر سوالی که می پرسد در نهایت احترام پاسخ دهید. نشان دادن اینکه نظم دارید و به صورت دقیق در مدت زمان مقرر با مدارک بدون نقص به سفارت مراجعه کرده اید، نیز می تواند نظر مثبت آفیسر را برای صدور ویزا جلب نماید. در حین مصاحبه نیز سوالاتی از شما پرسیده می شود که اگر در مورد پاسخ به آن سوالات آمادگی کافی داشته باشید، به نفع شماست.
یک نکته بسیار مهم در برخورد با آفیسر این است که خودتان را به نحوی نشان دهید که آفیسر با خود فکر کند که اگر شما حتی برنگردید و در آن کشور پناهنده شوید، به نفع آن کشور هستید. مثلا اگر دارای سواد یا تخصص بالایی هستید، خود را به گونه ای نشان دهید تا آفیسر با خود فکر کند که اگر در کشور او بمانید، باز به نفع آن کشور است.
چگونه ویزا بگیریم؟ و آشنایی با محیط سفارت
برای اخذ ویزا بهتر است بسیاری از فاکتور ها را در نظر بگیرید. علاوه بر خود آفیسر و اینکه ویزایی که شما درخواست اخذ آن را دارید سابجکتیو است یا آبجکتیو است، بهتر است از قبل با محیط سفارت نیز آشنایی داشته باشید. مثلا اگر قصد اخذ ویزای توریستی آمریکا را دارید، بهتر است بدانید که در اکثر سفارت های آمریکا در کشور های مختلف، قبل از اینکه با کیف مدارک وارد شوید شما را بازرسی بدنی می کنند و کیف را در زیر دستگاه مورد تفتیش قرار می دهند. پس از آن که موفق به ورود به سفارت شدید، با محیطی مانند محیط یک بانک مواجه می شوید که آفیسر های جوان در پشت یک باجه قرار دارند و شما باید از دستگاهی شماره ای دریافت کنید که پس از اعلام اینکه چه شماره ای به کدام باجه مراجعه کند، به باجه مورد نظر مراجعه می کنید. در برخورد با آفیسر ویزای توریستی آمریکا باید نهایت دقت را داشته باشید که آفیسر از شما خوشش بیاید، زیرا نظر نهایی صدور ویزا را تنها او صادر می کند. گفتنی است که سفارت آمریکا شنود دارد و صدای شما را قبل از مراجعه به باجه استراق سمع می نمایند.
چگونه ویزا بگیریم؟ و سوالات آفیسر صدور ویزا از شخص
بعد از ارائه مدارک اولیه مورد نیاز، نوبت به مصاحبه با آفیسر صدور ویزا می رسد. آفیسر حین مصاحبه از شما سوالاتی می پرسد تا شما را بیشتر بشناسد و قصد شما را از رفتن به این سفر جویا شود. شما باید با این سوالات آشنا باشید تا در حین مصاحبه غافلگیر نشوید. برای اینکه بدانید معمولا آفیسر چه سوالاتی می پرسد، در گوگل آن را با کلید واژه ملک پور سرچ کنید تا به خوبی با این سوالات آشنا شوید. در آینده نزدیک هم ویدئویی در همین مورد ضبط خواهیم کرد و آن را بصورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد. در برخی از موارد دیده شده که آفیسر سوالی نمی پرسد و رفتار شما را زیر نظر قرار می دهد، پس نحوه درست رفتار کردن بیشتر از آن چیزی که فکرش را می کنید، مهم است.
همچنین این مقالات نیز ممکن است برای شما مفید باشد:
سلام میخواهم بدانم الان بهترین کشور برای اقدام من کدام است که 1379 فوق لیسانس فلسفه دارم 1390 لیسانس حقوق گرفتم مترجم سه کتاب هستم که آخریش 1400 به چاپ رسیده
سلام. دوست عزیز موارد دیگر مانند سن، سطح زبان و…. نیز مهم است
من از شما درخواست داشتم که قضیه تحصیل در هلند را برایم روشن کنید وپله به پله پرداختی ها ونحوه اقدام از ابتدا تا انتها را بگویید متشکرم فراموشتان نمیکنیم
سلام. در صورتی که مدرک زبان در حد آیلتس 6 به بالا را بتونید ارائه دهید امکان تحصیل در دانشگاه های این کشور را خواهید داشت. هزینه ها از حدود 10 هزار تا 14 هزار یورو در سال متغیر می باشد
سلام میخواستم تشکر کنم بابت مطالب خوبتون
سلام دوست عزیز ، ممنون از حسن توجه شما، موفق باشید
سلام وقتتون بخیر. تشکر میکنم از جناب دکتر ملکپور عزیز .. ممنون بابت اطلاعات مفید و دقیقتون
بنده، لیسانس حسابداری دارم. ۲۸ ساله و متأهل
میخوام برای ویزای تحصیلی ایتالیا اقدام کنم،
ولی اونجا میخوام تغییر رشته بدم و پزشکی بخونم. امکانش هست؟؟
و باید این موضوعو توی پروندهم قید کنم؟
سلام. دوست عزیز بنده ادمین سایت می باشم. در خصوص تغییر رشته این امکان وجود دارد
سلام وقتتون بخیر. اول ازهمه ممنونم بابت اطلاعات کامل و دقیقتون دکتر ملکپور عزیز
بنده لیسانس حسابداری دارم. 28ساله و متأهل
میخواستم برای ویزای تحصیلی ایتالیا اقدام کنم. و میخوام اونجا تغییر رشته بدم و پزشکی بخونم
آیا این امکان وجود داره؟؟
و میخوام بدونم که وقتی میخوام پروندم رو به سفارت ارائه بدم و باآفیسر مصاحبه کنم، لازم هست که این موضوعرو توی پرونده قید کنم، یا فقط باید شرایط حال حاضرم رو شرح بدم؟؟
سلام دوست عزیز. بنده ادمین سایت هستم. امکان تغییر رشته وجود دارد. اما نیازی نیست در زمان سفارت و در پرونده قید شود
ببخشید من دینمو تغییر دادم و جونم در خطره میخواستم برای ویزا آمریکا اقدام کنم باید چه کاری برای گرفتن ویزا انجام بدم
سلام. موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد
سلام من معافیت تحصیلی دارم.خواستم بپرسم اول باید از سایت epolice مجوز خروج از کشور دریافت کنم بعد اقدام به دریافت ویزا و بلیط بکنم؟ در صورتیکه جواب مثبت هست توی سایت epolice.ir از کجا بدونم که چه تاریخی رو برای خروج از کشور و بازگشت به کشور بزنم وقتی حتی نمیدونم اون 6 مرحله دریافت خروج از کشور با موفقیت انجام میشن یا نه.تازه ودیعه هم میخوان(چطور اول ودیعه و تاریخ و …. رو مشخص کنم قبل از اینکه نه ویزایی دارم نه چیزی؟). این قضیه منو گیج کرده.
سلام.اینکه برای چه نوع ویزایی میخواید درخواست بدید مهم است . و برای این موارد جزئی باید با کارشناسان متخصص صحبت نمایید
می گویند خداوند بر روی زمین فرشتگانی می فرستد که شما فقط حس میکنید انسانی بزرگ هستند اما واقعا این افراد فرشتگان زمینی اند دکتر ملک پور از همین فرشتگان هستند که خداوند در بین ما ملت ایران آفرینش کرده مؤدب خوش اخلاق دارای علم کافی و راهنمایی بی نظیر،
خداوند در همه حال شما را محفوظ بدارد
سلام دوست عزیز. بسیار ممنونیم از شما بابت الطافتون. انشالله که همیشه موفق و شاد و پیروز باشید
سلام وقت بخیر بنده ۲۶ سالمه و لیسانس حسابداری دارم ولی میخام از طریق مدرک تافل برای پیشنهاد کاری در کره اقدامکنم هنوز هممدرکم رو نگرفتم.
آیا میشه با این شرایط دنبال کارفرما بگردم؟شانس برای
مهاجرت و قبولی دارم؟ چون مدرک لیسانسم زبان نیست
ممنون میشم کمکم کنید اگر مدرک دیگری به جز تافل نیاز هست یا ..
سلام. شما باید از طریق موسسات کاریابی این کشور رزومه تون براشون ارسال کنید و درخواست جاب آفر یا همان پیشنهاد شغلی دهید
سلام وقتتون بخیر
من شرایطم برای مهاجرت تحصیلی مناسب هست و میتونم مهاجرت کنم اما تک فرزندم و اگر برم مادرم تنها میمونن. کشوری هست (چه اروپایی چه آمریکایی) که من بتونم برای مادرم هم در طول تحصیلم ویزای بلند مدت بگیرم و ایشونم با خودم ببرم؟
سلام. ایشون از طریق ویزای توریستی می تونن در هر سال برای چند ماه در کنار شما باشند
با سلام و عرض ادب خدمت استاد گرانقدر و دوست داشتنی بزرگوار
استادجان ممنون بابت راهنمایی زیباتون و اطلاعات مفید و انرژی مثبتتون
سلام دوست عزیز. ممنون از حسن توجه شما. موفق باشید
باعرض سلام من ساکن بلوچستان 28سال مدرک لیسانس تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی
زبان مبتدی و قصد مهاجرت به کشورالمان یا هلند دارم برای نار یاتحصیل فوق دیپلم گیاهپزشکی دارم
پول 60ملیون هم بیشتر ندارم
سلام دوست عزیز . برای تحصیل و مهاجرت تحصیلی نیاز به پشتوانه مالی حدود سی هزار یورو در سال می باشد
سلام عرض ادب خدمت اساتید موسسه بزرگ ملک پور . من جوانی هستم ۱۹ ساله دانشجوی مقطع کاردانی رشته مهندسی تاسیسات حرارت مرکزی با رتبه ۲۰۰۰ دولتی درس میخونم . اما به این رشته علاقه ای ندارم میخوام برم دنبال ساخت و طراحی طلا و جواهر در دانشگاه های اروپا . بیشتر علاقم به کشور دانمارک . کانادا . و المان هست . اما تردید دارم کدوم رو انتخاب کنم . میخواستم بدونم کدوم کشور و کدوم دانشگاه برای این رشته مناسب هست . از لحاظ زندگی درامد رفاه اجتماعی و اخذ اقامت دائم و پاسپورت راحت تر هست . و این که من از نوجانی موسیقی کار میکنم میخواستم بدونم تاثیر داره یا نه. و این من مدرک زبان ندارم متاسفانه ممنون میشم جواب بدین با تشکر
سلام. برای رشته های هنری در انگلیس، فرانسه،ایتالیا و… میشه اقدام کرد
اسم حبیب الله
اسم پدر کریم
نمبر تذکره 96378
نمبر تلفن 0767209668
آدرس ایمیل [email protected]
تاریخ تولد 2003/1/14
سن 18
تخلص جعفری
سلام. دوست عزیز سوال شما مشخص و واضح نیست. باید در خصوص سن مدرک و رشته تحصیلی، سطح زبان و میزان پشتوانه مالی و… کامل بفرمایید که بهتر بشه شمارو راهنمایی کرد
سلام.بسیار اطلاعات مهم و مفیدی رو ارائه دادید ممنونم و خدا قوت.
خیلی ممنون بابت اطلاعات
سلامت و موفق باشید دوست عزیز
سلام وقت شما بخير در ابتدا بسيار سپاسگذار از راهنماييهاى خوبتون بايد به عرض برسونم بنده دو سال پيش ويزاى توريستى هلند رو گرفتم با اينكه اولين بارم بود ولى ويزاى مالتى پل رو دريافت كردم با وجود اين وقتى براى ويزاى توريستى كانادا اقدام كردم ريجكت شدم دليلشم زده بودند تراول هيستورى در هر حال اگر براى كانادا يا آمريكا به صورت توريستى راهنماييم كنيد ممنون ميشم .
با سلام
دوست عزیز متاسفانه میزان ریجکتی ویزای کانادا چه از طریق تحصیلی و چه توریستی در سال 2019 بسیار بالا بوده است. در هر صورت توصیه می شود برای بررسی مدارک ارائه شده لطفا با موسسه تماس بگیرید تا مشاورین شما را راهنمائی کنند.
درود بر شما
اوایل اسفندماه ۹۷ درخواست ویزای توریستی از سفارت هلند داشتم که علیرغم تمکن مالی و مدارک شغلی و سند ازدواج و مدارک همسر و فرزندم، ریجکت شدم.
سلام
دوست عزیز با توجه به اینکه ویزاهای توریستی با ریسک بسیار بالائی همراه شده توصیه می گردد قبل از اقدام با وکلا و کارشناسان مهاجرتی مشورت نمائید . در هر صورت مدارک شما نیاز به بررسی دارد.لطفا با موسسه تماس بگیرید تا مشاورین شما را راهنمائی کنند.
با سلام و عرض ادب
جناب آقای ملک پور بنده فوق لیسانس برق دارم و میخواستم برای دکترای آلمان یا کانادا اقدام کنم.زبان خارجی ام خوبه ولی مدرک ندارم. بنظر شما واسه این رشته کدوم کشور بهتره و اولین قدمها برای اینکه پذیرش بگیرم جمع کردن مدرک هست یا نوشتن مقاله؟
با سلام، برای اقدام جهت دکترا شما باید سوپروایزر داشته باشید. داشتن پروپوزال جذاب نیز یکی از پارامترها برای پذیر هست. همچنین شما باید با اساتید ارتباط بگیرید و برای هر استاد رزومه خودتون رو بفرستین بعد از تایید روزمه هست که استاد تصمیم میگیره پروپوزال شما رو بخونه یا خیر. پس داشتن رزومه قوی خیلی تاثیر گذار اهست.
ما می تونین برای پذیرش دکترا کمکتون کنیم.
درود بر شما وقت بخیر
چندتا سوال داشتم
اول اینکه من یکبار از سفارت هلند ریجکت شدم چون به وسیله یک اشنا اقدام کردم که ایشون زیاد وارد نبودن متاسفانه و الا مدارکی که اقای دکتر فرمودن تا ۹۰٪کامل در پروندم بود و اینکه برای پاک شدن ریجکتی باید چیکار کنم که بتونم مجددا اقدام کنم؟؟؟
دوم اینکه یکسری مدارک از جمله بیمه رزرو هتل در کشور مقصد چطوری باید انجام بدم که به قول اقای دکتر عزیز برای اینکارا هزینه زیاد پرداخت نکنم
با سپاس فراوان
با سلام ، دوست عزیز باید کاملا نامه ریجکتی ویزاتون بررسی بشه . میتونین از کسانی کمک بگیرین که در اونجا مقیم هستند، پیشنهاد می کنیم که حتما با دفاتر تماس بگرید و درخواست وقت مشاوره کنین
باعرض سلام
در حال حاضراقدام برای دریافت ویزای توریستی امریکا اقدام درستی است.میشه بنده رو راهنمایی کنید
با سلام ، غیر از راه تحصیلی ورود به آمریکا خیلی سخت شده و برای ویزای توریستی هم که مدارک و شرایط خاص میخواد سخت از بقیه راه ها، ولی اگه تمامی مدارک مهیا باشه میشه شانس رو امتحان کرد.
سلام استادملکپور.خداقوت,بنده مجردهستم و دانشجوی سال اول حسابداری ازدانشگاه بین المللی امام رضا(ع)شهرمشهدمقدس.اشنایی بازبان انگلیسی ندارم .20 سالمه وعلاقه دارم که ویزای تحصیلی سوئدیانروژیافنلاندیااتریش یاسوئیس و… . میخواستم ببینم براکارشناسی هم میتونم ویزابگیرم یا یاخیر؟ یا بایدحداقل مدرک کارشناسی داشته باشم؟ من پول ندارم. یه راهی پیش روم بذاریدکه پول کم بخوادچه ویزای تحصیل چه کار یا هرچی دیگه.باتشکر
با سلام ، اگر قبولی کنکور سراسری ایران رو دارین میشه برای اتریش اقدام کرد که دانشگاه ها رایگان هست ولی این به معنی این نیست که شما هیچ هزینه ای نکنید چون هزینه های زندگی و برخی هزینه های جانبی تحصیل کاملا معمول هستند و باید سرمایه لازم رو داشته باشید.