ویزای آذربایجان و بررسی شرایط و مدارک اخذ انواع ویزای جمهوری آذربایجان
ویزای آذربایجان ، شرایط مسافرت و مهاجرت از طریق انواع ویزای جمهوری آذربایجان در این نوشتار مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. انواع ویزای آذربایجان کدامند؟ آیا می توان ویزای آذربایجان در مرز را گرفت؟ هزینه و قیمت ویزای آذربایجان چقدر است؟ شرایط اخذ ویزای آذربایجان در فرودگاه چگونه است؟ شرایط اخذ ویزا آذربایجان با وجود کرونا چگونه است؟ راههای ارتباطی آدرس سفارت و کنسولگری آذربایجان در شهر های مختلف ایران چیست؟ در این نوشتار تلاش نمودیم تمامی مطالبی که به جهت دریافت ویزای آذربایجان برای ایرانیان و انواع آن و راههایی که موجب اخذ ویزای آذربایجان می گردد را خدمت شما سروران به صورت کامل و مفصل عرض نماییم. از آنجایی که مهاجرت امریست خطیر، توصیه می نماییم به منظور بالا بردن سطح آگاهی و دانش خود مقاله هایی که به همت کارشناسان تهیه گردیده است را از دست ندهید. به جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارزیابی شرایط خود می توانید به کلیه دفاتر موسسه ملک پور ، ( MIE ) تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید. همچنین در صورت هر گونه سوال و یا ابهامی می توانید در قسمت دیدگاه ها که در ذیل همین مقاله قرار دارد سوالات خود را مطرح نمایید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود. در ادامه مباحث زیر را شرح و بسط خواهیم داد :
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص چگونه ویزا بگیریم؟ ( راهنمای 0 تا 100 اخذ ویزا )
- دانلود
- 32 دقیقه
- 118 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 31 دقیقه
- 382 K
فایل ویدئویی موسسه MIE درخصوص دلایل ریجکتی ویزاها
- دانلود
- 16 دقیقه
- 113 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 16 دقیقه
- 366 K
ویزای آذربایجان و شرایط عمومی
کشور آذربایجان بزرگترین کشور قفقاز محسوب می گردد که در شرق اروپا و در مجاورت دریای خزر واقع شده است. کشور ایران همسایه جنوبی ، کشور ارمنستان و ترکیه همسایه غربی ، کشور روسیه همسایه شمالی و همچنین کشور گرجستان همسایه ای در شمال غربی کشور آذربایجان هستند. همینطور کشور آذربایجان مرز آبی را با کشورهای قزاقستان و ترکمنستان دارا می باشد . سرزمین آذربایجان تا قریب به دویست سال قبل جزء خاک ایران بود ولی در جنگ ایران و روسیه، طی قراردادهای گلستان و ترکمنچای به روسیه ملحق شد.نوع حکومت کشور آذربایجان، از پارلمانی با مجلس قانونگذار تشکیل شده است. رئیس جمهوری کشور آذربایجان هر ۵ سال یک بار از طریق آرای مردمی انتخاب میگردد. جمهوری آذربایجان در قیاس جمهوری هایی که به تازگی استقلال یافته اند، به سبب بهره برداری از منابع نفتی در حال حاضر در منطقه صادرکننده محصولات گازی محسوب میشود و سرمایهگذاری در این کشور پس از استقلال توسعه بیشتری داشته است. کشور آذربایجان پس از استقلال دچار تورم فزاینده ای به دلیل آثار جنگ قره باغ شد که با همراهی سیاست های آزاد سازی قیمت ها و خصوصی سازی اقتصاد موجب شد که مردم جمهوری آذربایجان دچار کاهش قدرت خرید شده و فشار اقتصادی بسیاری را تجربه نموده اند. البته با افزایش درآمدهای حال از فروش محصولات نفتی، رشد سرمایهگذاری خارجی، کسب اعتبارات صندوق بین المللی پول و بانک جهانی و کمک های کشورهای اروپایی سبب ساز رشد اقتصادی کشور آذربایجان گشت. در نمودار زیر میزان رشد اقتصادی کشور آذربایجان را در چند سال اخیر مشاهده می نمایید.
جدول اطلاعات عمومی کشور آذربایجان
ویزای آذربایجان و انواع آن
ویزای آذربایجان بسته به اهداف و مقاصد ورود و مدت اقامت در کشور آذربایجان انواع متفاوتی دارد که در ادامه به توضیح مفصل در این باب خواهیم پرداخت تا متقاضیان دریافت ویزای آذربایجان با توجه به شرایط خود اقدام به اخذ آن نمایند.
- ویزای عادی
مدت زمان اعتبار ویزای عادی به منظور یک بار ورود و خروج به کشور آذربایجان 90 روز است. ویزای عادی آذربایجان خود نیز به دو صورت می باشد که عبارتند از:
- ویزای یکبار ورود:افرادی که تمایل به اخذ این ویزا دارند، در طول مدت اعتبار ویزا تنها یک بار قادر به ورود و خروج به خاک آذربایجان خواهند بود.
- ویزای کثیرالورود: مدت زمان اعتبار این نوع از ویزای آذربایجان که ویزای کثیرالورود نام دارد تا زمان 2 سال بعد از صدور آن خواهد بود. افرادی که به دریافت این نوع ویزا اقدام می نمایند می توانند به کررات به خاک آذربایجان ورود و خروج نمایند.
- ویزای دیپلماتیک یا خدمت آذربایجان
این نوع ویزای آذربایجان به افرادی تعلق می گیرد که در چارچوب سفرهای رسمی دولتی به کشور آذربایجان ورود می نمایند. لازم به ذکر است تنها در مدت زمان اعتبار این ویزا می توان به کشور آذربایجان ورود نمود.
- ویزای ترانزیت اذربایجان
ویزای آذربایجان با نام ترانزیت برای افرادی صادر میگردد که مقصدشان کشوری ثالث می باشد و قصد عبور از خاک کشور آذربایجان را دارند. مدت اعتبار ویزای آذربایجان با نام ترانزیت حداکثر ۳۰ روز پس از تاریخ صدور می باشد و مدت زمان مجاز جهت اقامت در آذربایجان حداکثر تا پنج روز است. مدت زمان اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با توجه به نوع وسیله نقلیه زمینی ، دریایی، هوایی و سایر وسایل نقلیه و مقصد مورد نظر تعیین خواهد نمود.
این نوع از ویزای آذربایجان برای توریست ها یا افرادی است که به دلایل شخصی به آذربایجان سفر می کنند و برای مدت 3 ماه یا 1 سال معتبر است . شما می توانید یک ویزای تک ورودی یا یک ویزای دو نفره برای مدت 3 ماه یا یک ویزای چند ساله برای یک سال درخواست دهید.
- ویزای فرودگاهی اذربایجان
در فرودگاه های بین المللی جمهوری آذربایجان برای اتباع جمهوری اسلامی ایران ویزای آذربایجان یکبار ورود با 30 روز اقامت صادر می گردد.
- ویزای تجاری آذربایجان
این نوع از ویزای آذربایجان برای کسانی که به منظور مناسبات تجاری به آذربایجان رفت و آمد دارند اختصاص داده می شود. لازم به ذکر است به منظور دریافت این نوع ویزا متقاضیان دریافت ویزای تجاری آذربایجان باید یک نامه شرکت به نامه سفارت آذربایجان در مورد طبیعت کسب و کار و تمام نهادهای تجاری که بازدید می کنید، نیاز دارید.
ویزای آذربایجان و ویزای تحصیلی
کسب ویزای تحصیلی آذربایجان یکی از راه های اخذ اقامت این کشور می باشد . لازم به ذکر است اقامت تحصیلی خود به تنهایی منجر به اخذ اقامت دائم کشور آذربایجان نمی گردد و جهت اقامت آذربایجان باید نوع اقامت این کشور را تغییر داد. می توان با یافتن کار پس از پایان تحصیلات یا یافتن کار مناسب اقامت کاری آذربایجان را اخذ نمود. تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی برای دانشجویان بین المللی امکان پذیر خواهد بود. تحصیل در کشور آذربایجان در مقطع کارشناسی 4 سال ، کارشناسی ارشد 2 سال و دکترا 2 سال به طول خواهد انجامید. هزینه تحصیل در دانشگاه های آذربایجان بسته به رشته و دانشگاه متفاوت می باشد که بسته به رشته 2000 تا 5000 دلار آمریکا هزینه در بر خواهد داشت. مدارک مورد نیاز ویزای آذربایجان به صورت دانشجویی عبارتند از:
- ۱ عدد عکس
- پاسپورت
- هزینه اداری (۲۰ دلار آمریکا)
- فرم درخواست ویزا
از جمله دانشگاههای معتبر کشور آذربایجان عبارتند از:
- دانشگاه معماری و ساختمان در آذربایجان
- دانشگاه طب باکو
- دانشگاه ملی نفت
به منظور دست یابی به اطلاع عمیق تر می توانید سری به لینک تحصیل در آذربایجان هم بزنید.
فایل ویدئویی در خصوص خدمات موسسه MIE برای تحصیل در خارج از کشور
- دانلود
- 7 دقیقه
- 524 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 1684 K
ویزای آذربایجان و ویزای کار
ویزای کاری آذربایجان زمانی به متقاضیان تعلق خواهد گرفت که یک کارفرما از اتباع آذربایجان در یک موقعیت کاری مایل به استخدام اتباعی خارج از آذربایجان باشد. به منظور اخذ ویزای کاری آذربایجان شرایط و الزامات ذیل باید رعایت گردد:
- متقاضی اخذ ویزای کاری آذربایجان باید حداقل 18 سال سن داشته باشد
- هیچ متقاضی از اتباع آذربایجان به جهت کار در موقعیت شغلی مورد نظر یافت نشود
- کار فرمایی که تمایل به استخدام نیروی کاری متخصص خارجی دارد باید از اداره مهاجرت مجوز کار وی را اخذ نماید
- گواهی تاییدیه مرجع مربوطه مبنی بر نیاز به یک متخصص خارجی در موقعیت شغلی ذکر شود.
- تائید مجوز اقامت متقاضی در آذربایجان
- گواهی سلامت
- پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
- متقاضی باید مجوزی مبنی بر اجازه کار در خارج از کشور خود به اداره کار کشور آذربایجان ارائه نماید
- کلیه مدارک تحصیلی معتبر
- ارائه حداقل 5 سال سابقه کاری به منظور کار در موقعیت شغلی که تمایل به کار در کشور آذربایجان دارد
به شما عزیزانی که تمایل به کار در کشور آذربایجان دارید توصیه می نماییم قبل از هر اقدامی به نمودار زیر که نرخ بیکاری کشور آذربایجان در سالهای اخیر را نشان می دهد نیز توجه داشته باشید.
ویزای آذربایجان و ویزای درمانی
این نوع ویزا به جهت درمان به متقاضیان اختصاص می یابد صرفا جهت دریافت خدمات پزشکی برای افراد بیمار در خارج از کشور صادر می گردد. با دارا بودن این ویزا متقاضیان مجاز به سفر به آذربایجان و اقامت در این کشور به مدت زمان معینی خواهند بود البته لازم به ذکر است که برای دریافت این ویزا باید ثابت نمود که قادر به دریافت خدمات پزشکی اینچنین در کشور مبدا نیستند. به منظور دریافت ویزای آذربایجان به جهت درمان، مضاف بر مدارک ذکر شده جهت اخذ ویزا، باید مدارک ذیل را ارائه نمود:
- نامه پزشکی معتبر از طرف پزشک/ کلینیک/ بیمارستان کشور مبدا
- تمکن مالی لازم به جهت درمان و هزینه های اقامت در آذربایجان
- گواهی پزشکی از بیمارستان یا دکتری در کشور آذربایجان به منظورتایید
- فیش واریزی پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای آذربایجان و ویزای بلند مدت
به جهت اقامت آذربایجان برای مدت زمانی بیشتر از 90 روز ، به ویزای بلند مدت آذربایجان نیازمند خواهید بود که منطبق با شرایط و اهداف سفر خود باشد. ویزاهای کاری، تحصیلی و الحاق به خانواده در زمره ویزاهای بلند مدت کشور آذربایجان قرار می گیرند که با توجه به شرایط خود می توانید برای آن ها اقدام نمایید. ویزاهای بلند مدت جهت اقامت موقت افراد صادر شده و امکان تبدیل شدن به اقامت دائم را، طبق شرایط و عواملی دارند. در رابطه با ویزاهای بلند مدت و شرایط اخذ اقامت دائم و همچنین موارد مهم در رابطه با اخذ ویزای آذربایجان می توانید تعداد کثیری فایل تصویری که در کلیه سایت های موسسه ملک پور تهیه گردیده مشاهده نمایید. همچنین مقالات بسیاری با استفاده از منابع قوی و موثق در این زمینه به رشته نگارش درآمده که با مطالعه آنها اطلاعات بسیار در این زمینه کسب خواهید نمود.
ویزای آذربایجان و مدارک لازم برای اقدام
از جمله مدارک مورد نیاز به جهت اخذ ویزای آذربایجان عبارتند از:
- فرم پرشده تقاضای ویزا توسط متقاضی
- اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
- دو عدد عکس ۴*۳
- گواهی بیمه پزشکی
- فیش واریزی هزینه صدور ویزا
- نامه تمکن مالی
- پروانه کسب ، ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای تجار و صاحبان مشاغل )
- سند ملک ( در صورت موجود بودن )
- نامه بازنشستگی ( برای بازنشستگان )
- گواهی اشتغال به کار
ویزای آذربایجان و وکیل متخصص ویزا
اخذ ویزای كشور آذربایجان دارای مراحل ، شرایط و سختگیری های خاص خود می باشد که به منظور طی نمودن تمامی مراحل بصورت صحیح جهت اخذ ویزای آذربایجان در ابتدای امر اخذ مشاوره با وکیل متخصص در امور مهاجرتی و بین الملل الزلمی خواهد بود. موسسه ملک پور با بیش از 15 سال سابقه در زمینه مهاجرت و امور بین الملل آماده است تا شما سروران را در رابطه با راههای اخذ ویزای آذربایجان یاری نماید. اخذ ویزای آذربایجان از طرق تحصیل ، تجارت و کار امکان پذیر خواهد بود که هر کدام از انواع ویزاها ، مدارک و الزامات خاص خود را دارا خواهند بود. در صورتی که تمایل به اخذ ویزای آذربایجان را دارید می توانید در ابتدای امر با کارشناسان مجرب در امور مهاجرت از طریق مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید و در صورت دارا بودن شرایط لازم جهت مهاجرت با مشاوره آنلاین با متخصصان و وکلای مجرب در امور مهاجرت و بین الملل موسسه ملک پور اطلاعات کاملی در باب کشورهایی مهم و همچنین ارزیابی شرایط خود به منظور انتخاب مسیر و مقصدی مناسب ،مهاجرتی ایمن و مطمئن را تجربه نمایید.
ویزای آذربایجان و وقت سفارت
متقاضیانی که به منظور اخذ ویزای آذربایجان اقدام می نمایند، حتما باید قبل از سفر به کشور آذربایجان، پروسه جمع آوری تمامی مدارک مورد نیاز به جهت دستیابی ویزاهای کوتاه مدت و یا بلند مدت را آغاز نمایند . کشور آذربایجان در کنار صادر نمودن ویزای اتباع خارجی در سفارتخانهها و کنسولگریهای خود در خاک کشورهای مبدا به صورت حضوری ، از تاریخ 10 ژانویه2017 به صدور ویزای آنلاین از طریق سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) اقدام کرده است. در این خصوص ، جمهوری اسلامی ایران هم در لیست کشورهایی که امکان دریافت ویزا به صورت آنلاین را دارند قرار گرفته است و از این طریق هموطنان ما قادر به دریافت ویزای الکترونیکی خواهند بود. به منظور دریافت این ویزا در مرحله نخست باید اسکن پاسپورت با اعتبار 6 ماه تهیه و به وبسایت ASAN visa مراجعه نموده و ثبت نام نمایید. همچنین می توان به صورت آنلاین هزینه صدور ویزا که 24 دلار می باشد را پرداخت نمود.مدت زمان پروسه صدور ویزا 3 روز کاری می باشد و تا 90 روز اعتبار خواهد داشت؛ لازم به ذکر است دارندگان این ویزا مانند ویزای حضوری عادی نمیتوانند بیشتر از 30 روز در کشور آذربایجان اقامت داشته باشند.کشورهایی که می توان از طریق ASAN visa به صورت آنلاین ویزا تهیه نمود در جدول زیر مشاهده خواهید نمود.
- سفارت جمهوری آذربایجان در تهران
- تهران، پاسداران، خيابان نيستان سوم، كوچه راستوان، پلاک ۱۶، کدپستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱۱۴
- تلفن تماس: ۵-۲۲۵۵۹۵۵۳ (۰۲۱)
- فکس: ۲۲۵۵۸۱۸۳ (۰۲۱)
- کنسولگری سفارت آذربایجان در ایران
- تهران، نیاوران، خیابان شهید پورابتهاج، خیابان خداوردی، کوچه سیزدهم غربی، نبش کوچه شیرافکن، پلاک ۵
- تلفن تماس: ۲۲۲۹۱۱۴۴(۰۲۱)
- آدرس پست الكترونيكي: [email protected]
- کنسولگری سفارت آذربایجان در تبریز
- تبریز، بلوار ولیعصر، خیابان عارف، پلاک ۹
- تلفن تماس: ۳۳۳۳۴۸۰۳ (۰۴۱)
ویزای آذربایجان و توصیه های مهم
در صورتی که متقاضی ویزای آذربایجان و اخذ پاسپورت آذربایجان هستید پیش از هر اقدامی، شرایط کلی و ویژگی های تمامی کشورهای مطرح و تاپ اروپایی و سایر نقاط جهان نظیر کشورهای هلند ، دانمارک ، اتریش ، کانادا ، آلمان و… را با کشور آذربایجان مقایسه نمایید که با توجه به هزینه هایی در این مسیر صرف می گردد آیا آذربایجان مقصد مناسبی خواهد بود؟ در رابطه با مواردی همچون سرمایه گذاری ، کار و تحصیل توجه به شرایط اقتصادی کشور مقصد ، نرخ بیکاری و یا امکان کار پس از فارغ التحصیلی و پارامترهای سطح کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود. این نوشتار توسط متخصصان و کارشناسان موسسه ملک پور همکار موسسه MIE به منظور ارتقا اطلاعات و آگاهی شما هموطنان تهیه گردید است و لازم به ذکر است کپی برداری از آن قانونا و شرعا حرام است و مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.
سلام وقت بخیر!
مصطفی هستم، شهروند و ساکن افغانستان. آذربایجان در افغانستان سفارت و یا کنسولی ندارد. افغانستان هم در لیست اخذ ویزا الکترونیکی آذربایجان نیز قرار ندارد.
آیا من از طریق سفارت آذربایجان در تهران ویزا سیاحت اخذ کرده میتوانم یا خیر؟
سلام. می توانید با آژانس های هواپیمایی این موضوع را بررسی نمایید