آشنایی با قوانین کشور استرالیا
هر کشوری برای برقراری امنیت، آسایش و نظم یک سری قوانین را تعبیه کرده که متناسب با حوزه های مختلف این قوانین شکل می گیرند. آشنایی با قوانین استرالیا موضوعی است که در این مقاله به طور کامل مورد تحلیل قرار گرفته تا بتوانید قبل از مهاجرت و زندگی در این کشور در خصوص تمامی قوانین استرالیا شناخت داشته باشید. اگر می خواهید به استرالیا مهاجرت کنید و فکر می کنید که پس از آشنایی با قوانین استرالیا نیاز به دریافت مشاوره مهاجرتی دارید، می توانید با موسسه MIE اتریش تماس برقرار کنید و از خدمات رایگان این مجموعه استفاده نمایید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
.
شرایط مهاجرت به استرالیا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 4 دقیقه
- 127 K
آشنایی با قانون اساسی استرالیا
قانون اساسی استرالیا مجموعه قوانینی است که استرالیا بر اساس آن اداره شده و دارای یک سیستم حکومتی فدرال است. 3 فصل اول قانون اساسی استرالیا 3 گروه جدا از هم پارلمان، قوه مجریه و قوه قضائیه را به همراه نقش آن ها در اداره استرالیا تعریف می کند. در واقع قدرت ایجاد و مدیریت قوانین استرالیا بین این 3 گروه تقسیم شده و این تقسیم بندی بر اساس اصل «تفکیک قوا» می باشد. بر اساس این اصل، قدرت حکومت باید بین مجلس، قوه مجریه و قوه قضائیه توزیع شود تا هر گروهی از تمام اختیارات برخوردار نباشد. هر گروه باید در حوزه های مشخصی از مسئولیت کار کند تا اقدامات سایر قوا را بررسی کند. پارلمان که به آن مجلس قانون گذاری نیز گفته می شود از پادشاه (با نمایندگی فرماندار کل)، سنا و مجلس نمایندگان تشکیل شده است. قوه مجریه، قانون را اجرا کرده و متشکل از پادشاه (با نمایندگی فرماندار کل)، نخست وزیر و وزیران می باشد. در نهایت قوه قضائیه درباره قانون قضاوت می کند و از دادگاه عالی استرالیا و دیگر دادگاه های فدرال تشکیل شده است. استرالیا تفکیک کامل قوا ندارد. زیرا برخی از نقشهای پارلمان، قوه مجریه و قوه قضاییه همپوشانی دارند. مثلاً نخست وزیر و وزیران بخشی از قوه مجریه و مجلس هستند. قضات دیوان عالی، نخست وزیر و وزرا رسماً توسط فرماندار کل که بخشی از پارلمان و قوه مجریه است منصوب می شوند.
قوانین حقوقی استرالیا
سیستم حقوقی استرالیا اشکال مختلفی داشته و شامل یک قانون اساسی مکتوب، کنوانسیون های قانون اساسی نانوشته، اساسنامه ها، مقررات و سیستم حقوقی عرفی است که از نظر قضایی تعیین شده است. دانستن قوانین حقوقی برای علاقه مندان به مهاجرت به استرالیا، خالی از لطف نیست. نهادها و سنت های حقوقی آن اساساً از سیستم حقوقی انگلیس نشأت گرفته است. استرالیا یک حوزه قضایی عرفی دارد و سیستم قضایی آن از سیستم حقوقی Common law(قانون انگلیس) سرچشمه گرفته است. به عبارتی کشورهایی که از سیستم حقوقی عرفی انگلیس پیروی کرده و از آن تاثیر پذیری دارند common law می باشند. قانون مشترک کشور در سراسر ایالت ها و سرزمین های استرالیا یکسان می باشد. در واقع، این کشور یک سیستم حقوقی رایج داشته که در زمان استعمار از انگلستان به ارث رسیده است و دو منبع اصلی حقوق استرالیا عبارتند از:
- تصمیمات اتخاذ شده توسط قضات در دادگاه ها
- قواعد حقوقی که توسط مجلس و کسانی که مجلس اختیارات را به آنها تفویض کرده است.
قوانین استرالیا برای زنان
به دلیل برخی ساختارها، سنتها، کلیشهها و نگرشها در مورد زنان و نقش آنها در جامعه، زنان همیشه فرصت و توانایی دسترسی و احقاق حقوق خود را مانند مردان ندارند. برای مدت طولانی، استرالیا به دلیل حمایت از حقوق زنان در سراسر جهان از طریق برنامه کمک های حفظ صلح، مشارکت منطقه ای و مداخلات در نهادهایی مانند شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، به رسمیت شناخته شده است. قوانین استرالیا برای زنان شامل حقوق آموزش، مراقبت های بهداشتی، دسترسی برابر به قانون، حق زندگی مستقل، داشتن پول شخصی، سفر به هر کجا که می خواهند، رای دادن، تخصص داشتن و برابری از هر جهت است.
قوانین استرالیا برای زندگی
هنگامی که صحبت از قوانین زندگی در استرالیا می شود، ممکن است تمایل داشته باشید راجع به قوانین عجیب کشور استرالیا اطلاعاتی داشته باشید و یا در کنار آگاهی از قوانین زندگی تمایل داشته باشید که راجع به قانون حمل اسلحه در استرالیا نیز آگاهی پیدا کنید. ابتدا راجع به قوانین زندگی در این کشور صحبت می کنیم و سپس به قانون حمل اسلحه و قوانین عجیب می پردازیم. قوانین زندگی در استرالیا برای شهروندان این کشور به یک شکل و برای مهاجران و دارندگان اجازه اقامت موقت و دائم به شکل دیگر تعریف شده است. طبق قانون شهروندان می توانند در استرالیا زندگی، کار و تحصیل کنند و از بیمه، مسکن و حق رای خود استفاده کنند. در استرالیا اعتقادات دینی و مذهبی واحدی تعریف نشده و آزادی انتخاب دین و مذهب وجود دارد. جدا از این که این کشور مهاجر پذیر نیست ولی در این کشور به حقوق مهاجران باید احترام گذشته شود. جدا از این موارد قوانین عجیبی برای زندگی در استرالیا تعیین شده که شامل ممنوعیت پوشش تماماً مشکی، فروش سیگار به افراد زیر 18 سال، انبار کردن سیب زمینی و غیره است. در خصوص حمل اسلحه نیز باید گفت که انواع مختلفی از اسلحه ها وجود دارند که خرید و حمل برخی از آن ها ممنوع است و افراد زیر 18 سال نمی توانند اسلحه داشته باشند. داشتن اسلحه در این کشور ملزم به داشتن مجوز قانونی از دولت فدرال می باشد.
قوانین کشور استرالیا برای مهاجرین
استرالیا به دلیل کیفیت بالای زندگی، اقتصاد مرفه و جمعیت متنوع که در حال حاضر میزبان ده ها هزار مهاجر از سراسر جهان است، یک انتخاب محبوب برای مهاجرت می باشد. روش های مهاجرت به استرالیا شامل ازدواج، کار، تحصیل، سرمایه گذاری، تولد، پناهندگی و روش افراد خاص بوده که طبق قوانین کشور استرالیا هر یک از این روش ها دارای قانون مربوط به خود است. اغلب مهاجرینی که استرالیا را برای ادامه زندگی خود انتخاب می کنند، یکی از روش های تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری را انتخاب می کنند که این سه روش جزو پرتقاضاترین روش های مهاجرتی استرالیا هستند. در ادامه راجع به قانون استرالیا برای هر یک از این روش ها را بحث می کنیم:
- قوانین کشور استرالیا برای مهاجرت کاری
قوانین مهاجرت به استرالیا از طریق کار اینطور تعیین شده که حتما برای کار در این کشور باید دارای پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما باشید. البته طبق قانون کسانی که از طریق روش کارگران ماهر بخواهند در استرالیا مشغول به کار شوند، داشتن پیشنهاد شغلی یک امتیاز محسوب می شود و بدون آن و با داشتن سایر شرایط کاری نیز می توانند برای ویزای کاری استرالیا درخواست دهند.
- قوانین کشور استرالیا برای مهاجرت تحصیلی
همانطور که برای هر کاری قانونی وجود دارد برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا هم این موضوع صدق می کند. علاقه مندان به تحصیل در استرالیا طبق قانون و سیستم آموزشی این کشور و با توجه به سن خود ابتدا باید در یکی از مدارس و یا دانشگاه های استرالیا پذیرش تحصیلی بگیرند. طبق قانون تحصیل در دانشگاه های استرالیا با استفاده از بورسیه تحصیلی ممکن است و دانش آموزان و دانشجویان در حین تحصیل خود می توانند همراه با خانواده خود به استرالیا بیایند. که همراه برای دانش آموزان شامل والدین و برای دانشجویان شامل همسر و فرزندان زیر 23 سال در صورت مجرد بودن، است. همچنین در نظر داشته باشید که طبق قوانین سن و معدل متقاضی در کنار داشتن مدرک زبان انگلیسی ضروری می باشد.
- قوانین کشور استرالیا برای مهاجرت سرمایه گذاری
از آنجایی که روش های سرمایه گذاری متنوعی در استرالیا وجود دارد، قوانین سرمایه گذاری نیز در این خصوص متفاوت می باشد. نوآفرینی، اشتغال زایی و کارآفرینی در استرالیا از جمله این روش ها هستند که برای هر یک از این روش ها شرایط و قوانین فرق دارد. به عنوان مثال یک روش سرمایه گذاری در استرالیا به میزان 2.5 میلیون دلار استرالیا است که در این روش محدویت سنی برای سرمایه گذار وجود دارد ولی برای روش سرمایه گذاری 5 میلیون دلاری استرالیا محدودیت سنی تعریف نشده است.
اقامت سرمایه گذاری استرالیا بدون مدرک زبان
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 4 دقیقه
- 17 K
پرسش و پاسخ متداول در خصوص آشنایی با قوانین استرالیا
✅ قوانین استرالیا در چه زمینه هایی وضع شده اند؟
تمامی قوانین استرالیا شامل قوانین اساسی، قوانین حکومتی، حقوق زنان، حقوق مهاجرتی، حقوق شهروندی و زندگی و غیره است که هر کدام دارای توضیحات منحصر به خود است.
✅ سیستم حقوقی استرالیا به چه صورت است؟
سیستم حقوقی استرالیا اشکال مختلفی داشته و شامل یک قانون اساسی مکتوب، کنوانسیون های قانون اساسی نانوشته، اساسنامه ها، مقررات و سیستم حقوقی عرفی است که از نظر قضایی تعیین شده است.
✅ قانون اساسی استرالیا بر چه پایه ایی می باشد؟
قانون اساسی استرالیا مجموعه قوانینی است که استرالیا بر اساس آن اداره شده و دارای یک سیستم حکومتی فدرال است.
✅ قوانین کشور استرالیا برای زنان چگونه است؟
زنان می توانند از حقوق آموزش، مراقبت های بهداشتی، دسترسی برابر به قانون، حق زندگی مستقل، داشتن پول شخصی، سفر به هر کجا که می خواهند، رای دادن، تخصص داشتن و برابری از هر جهت بهره ببرند.
با سلام.میخاستم بدونم اگر بافردی در استرالیا ازدواج کنم که تابعیت استرالیایی داره :
1)بعد از ورود به استرالیا میتونم بلافاصله برای کار اقدام کنم ( مهندسی رباتیک).
-اگرجوابتون خیر است ،پس چه مدت میتونم اقدام کنم
2)اگه بخام بلافاصله ادامه تحصیل بدم (آیلتس دارم میگیرم)چطور باید عمل کنم .
سپاسگزارم از این همه تلاشی که انجام میدید.
با سلام برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.