آیا مهاجرت کنیم؟
آیا مهاجرت کنیم؟ و چطور مهاجرت کنیم؟ دو سوال اساسی است که معمولا افرادی که به دنبال یافتن شرایط بهتر برای زندگی هستند، از خود می پرسند. اما قبل از هر چیز باید بدانید که هدف از مهاجرت چیست؟ و با دید باز برای مهاجرت اقدام کنید.
قطعا مهاجرت یک پروسه سخت و پر از فراز و نشیب است، اما اگر هدف شما از مهاجرت این است که به اهدافتان دست یابید و به موفقیت برسید، به طور حتم می توانید موفق شوید. بنابراین قبل از هر تصمیمی لازم است که هدف خود را از مهاجرت مشخص کنید و سپس با دیدی باز و با نگرشی مثبت این پروسه را آغاز کنید.
شما با مطالعه ی این مقاله ی علمی می توانید پاسخ سوالات تداعی شده در ذهن خودتان را بیابید. در اینجا با هم به بررسی زیر و بم مباحث مربوط به مهاجرت می پردازیم تا شما عزیزان بتوانید در مورد مهاجرت، بهترین تصمیم را بگیرید. واضح است که که به قطعیت نمی توان گفت که به کجا مهاجرت کنیم؟ و آیا مهاجرت کنیم؟ زیرا ویژگی ها و شرایط هر شخصی منحصر به فرد است و در شرایط مشابه می توان گفت که توانایی ها و عکس العمل های هر فرد متفاوت است.
اگر شما عزیزان پس از مطالعه ی این مقاله نتوانستید که به جمع بندی درستی در رابطه با موضوع مهاجرت برسید، می توانید که با کارشناسان خبره موسسه مشاوره MIE تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند گردید. در ادامه ی این مطالب، عناوین زیر برای شما مورد تحلیل قرار می گیرد:
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص اینکه
آیا مهاجرت کنیم؟
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 12 دقیقه
- 2 K
چرا مهاجرت کردم؟ [ در 30 ثانیه ]
- دانلود
- 30 ثانیه
- 899
آیا مهاجرت کنیم؟ بررسی کلی موضوع مهاجرت
طبیعتا گاهی برای افراد پیش می آید که در طول زندگی خود برای بهبود اوضاع زندگی و پیشرفت در زمینه های مختلف، به فکر مهاجرت می افتند. اشخاص معمولا در ابتدای مهاجرت خود، به دلایل مختلف دچار مشکلاتی می شوند و حتی ممکن است که در ماه های اول دچار افسردگی و پشیمانی شوند. مهاجرت آری یا خیر؟ پاسخ این سوال در درون هر فرد نهفته است. زیرا روحیات و توانایی هر فرد با دیگری فرق دارد و شخص در ابتدا باید تمامی این جوانب را به دقت بسنجد. مدیر محترم موسسه دراین مورد این گونه می گوید: من اگر دوباره به گذشته برگردم باز هم مهاجرت را انتخاب می کنم زیرا پیشرفت و رفاهی که پس از مهاجرت به آن دست پیدا کرده ام، در صورت عدم مهاجرت برای من امکان پذیر نبود. بدیهی است که در این راه دشواری هایی نیز وجود دارد که در ادامه بیان می کنیم. به طور کلی در این مقاله به شما می گوییم که مهاجرت درست یا غلط ، آیا از ایران برویم؟
راز بزرگ مهاجرت
چگونه یک مهاجرت موفق داشته باشیم؟
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدیو
- دانلود
- 8 دقیقه
- 18 K
آیا مهاجرت کنیم؟ بررسی فلسفه مهاجرت
دیدگاه های مختلفی در مورد مهاجرت وجود دارد. در اینجا ما به شما کمک می کنیم که به سوال آیا مهاجرت کنیم؟ که ذهن شما را درگیر کرده است، پاسخ دهیم. واقع بینانه بخواهیم بیان کنیم، انسان ثروت کسب می کند تا زندگی کند نه اینکه زندگی کند تا ثروت بدست آورد. این یک دیدگاه بسیار کلیدی و با ارزش است. شما باید قبل از اقدام به مهاجرت دیدگاه خودتان را اصلاح کنید و زیبایی های زندگی را ببینید. برای تغییر نگرش های خود می توانید در وبینارهای پول و ثروت شرکت کنید تا در مسیر پولسازی و ثروت قرار بگیرید. هر کس با پارادایم ها و باورهایی که دارد و میزان هزینه ای که برای باورهای خود دارد زندگی می کند. هم چنین برای شناخت کامل مسیر های مهاجرتی و بهترین کشورها، مشاهده پکیج مسیر سبز مهاجرت، قبل از هر اقدامی به شما کمک شایانی خواهد کرد و شما را مانند یک کارشناس مهاجرتی آگاه می کند.
تعداد زیادی از افراد هستند که می خواهند در بهترین جاهای دنیا زندگی کنند بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنند. انسانها بر اثر وابستگی به پول فکر می کنند اگر پول را خرج کنند دچار مشکل می شوند، در صورتی که اگر کسی بخواهد در مکان های خوب دنیا زندگی کند باید سرمایه گذاری کند و اینکه هنری برای ارائه دادن داشته باشد. در این ویدیو مشاهده می کنید که چقدر زیبایی در دنیا وجود دارد که در صورت خواستن و تلاش می توانید به آنها دست پیدا کنید:
چرا مهاجرت کردم؟
دلایل مهاجرت استاد ملک پور را از زبان خودشان بشنوید:
در این ویدئو به این سوال اساسی که آیا مهاجرت کردن کاری درست است یا نه؟ پاسخ داده می شود. و خواهیم دانست که افراد مختلف با توجه به فاکتورهایی که برای زندگی ایده آل خود در نظر می گیرند، می بایست به این سوال پاسخ دهند. کیفیت زندگی از لحاظ مادی و معنوی ممکن است برای افراد مختلف متفاوت باشد. به طور مثال برخی از افراد ترجیح می دهند که در جایی خوش آب و هوا و آرام باشند. سیستم قضایی و اداری سالم و بدون فساد نیز یکی از معیارهای مهم برای انتخاب مقصد مهاجرتی است. آینده فرزندان، موقعیت های رشد و پیشرفت و آزادی و آرامش از دیگر معیارهای افراد مختلف است. بنابراین بر اساس طرز تفکرتان و معیارهایی که برای زندگی خواهید داشت، می توانید به این سوال پاسخ دهید.
- دانلود
- 15 دقیقه
- 1
فایل صوتی این ویدیو
- دانلود
- 15 دقیقه
- 30 K
آیا مهاجرت کنیم؟ معرفی روش های مهاجرت
در بسیاری از کشورها و جوامع شرایطی وجود دارد که باعث شده است افراد برای کسب زندگی بهتر و رفاه بیشتر، به فکر مهاجرت بیفتند. مهاجرت راه های مختلفی دارد که در زیر مشاهده می فرمایید:
مهاجرت از طریق تحصیل
مهاجرت از طریق کار
مهاجرت از طریق ازدواج
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت از طریق تولد
و مهاجرت از طریق پناهندگی ( این روش به دلیل خطرات بسیار زیاد مالی و جانی به هیچ وجه توصیه نمی شود )
در اینجا کوشش شده است تا همه ی این راه ها به صورت خلاصه شده برای شما عزیزان شرح داده شود. از جمله مهم ترین سوالاتی که در ذهن افراد علاقه مند به مهاجرت نقش بسته است این است که مهاجرت درست است یا غلط ، آیا از ایران برویم؟ یا خیر. توصیه می کنیم برای پیدا کردن پاسخ این سوال، ادامه ی مطلب را با دقت بخوانید.
فایل ویدیوئی موسسه ملک پور در مورد
صفر تا صد مهاجرت
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدیو
- دانلود
- 31 دقیقه
- 25 K
مهاجرت از طریق کار
چطور مهاجرت کنیم؟ یکی از پاسخ های این سوال، مهاجرت از طریق کار می باشد که شیوه ی مناسبی برای مهاجرت محسوب می شود. مهاجرت کاری خود دارای دو نوع ویزا می باشد:
جاب آفر ( JOB OFFER ):
این ویزا به کسانی داده می شود که در کشور مقصد پیشنهاد کاری داشته باشند. یعنی کارفرمایی در کشور خودش نتوانسته باشد نیروی متخصص مورد نیاز خودش را استخدام کند و پس از جستجوی ناموفق در پی انتشار آگهی در نشریات داخلی، درخواست خود را در نشریات بین المللی ارائه داده باشد.
جاب سیکر: ( JOB SEEKER ):
کشورهایی هستند که به شما این امکان را می دهند تا با دریافت ویزای جاب سیکر در مدت زمان مشخص شده در آن کشور به دنبال کار بگردید و در صورت پیدا کردن کار ویزای شما را به ویزای کاری تبدیل می کنند.
مهاجرت از طریق تحصیل
مهاجرت به کانادا ، سختی های مهاجرت ، مهاجرت از ایران ، چگونه مهاجرت کنیم ؟ یکی دیگر از شیوه های مهاجرت به کشورهای سطح بالا ( طبق آمار و ارقام و از نظر شاخص های کیفیت زندگی ) مانند : آلمان و کانادا و اتریش و … مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. شرایط تحصیل در هر کشوری با کشور های دیگر متفاوت است. به عنوان مثال در کشورهای آلمان، کانادا و انگلستان، گپ تحصیلی بسیار حائز اهمیت است در صورتی که در کشورهای دانمارک، اتریش و هلند این موضوع اهمیت چندانی ندارد و فرد می تواند گپ تحصیلی بیش از 3 سال هم داشته باشد. مسئله ی مهمی که برای مهاجرت از طریق تحصیل در نظر داشته باشید، هزینه های تحصیل است. تحصیل در برخی از کشورها در صورت داشتن شرایط رایگان است و دانشجو فقط باید هزینه ی ثبت نام در دانشگاه را بپردازد. در بسیاری از کشورها شما در صورت داشتن رزومه ی قوی و مدرک زبان با نمره بالا، بورسیه تحصیلی دریافت نمایید.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
در پاسخ سوال چطور مهاجرت کنیم؟ می توان گفت که مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یکی از شیوه های مهاجرتی کم ریسک برای کسانی است که وضعیت مالی خوبی دارند. در زیر روش های مختلف سرمایه گذاری در خارج از کشور را برای شما بیان کرده ایم:
خرید ملک:
یکی از شیوه های سرمایه گذاری است که شما با انجام این کار در برخی از کشورها مانند: قبرس اروپایی، یونان، و اسپانیا به قیمت مشخص می توانید اقامت و سپس در صورت داشتن شرایط تعیین شده تابعیت آن کشور را بدست آورید.
ثبت شرکت:
برای ثبت شرکت در کشورهای خارجی فرد باید بیزینس پلن داشته باشد. شما با ثبت یک شرکت و استخدام شدن در شرکت خودتان به علاوه ی پرداخت مالیات، می توانید در مدت زمان تعیین شده، اقامت آن کشور و سپس تابعیت آن کشور را بدست آورید.
خود حمایتی:
به این صورت است که شما نشان دهید توان پرداخت هزینه های زندگی خودتان را دارید و تا زمانی که موفق به دریافت اقامت نشده اید اجازه ی کار را ندارید. این روش در کشورهایی مانند: اتریش، فرانسه، یونان و سوئیس اجرا می شود و به شخص و خانواده ی او اقامت اعطا می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ی بهترین کشور برای سرمایه گذاری مراجعه کنید.
مهاجرت از طریق ازدواج
در برخی کشورها اگر شما با فردی که تبعه آن کشور را دارد ازدواج کنید، می توانید اقامت آن کشور و سپس پس از گذشت مدت زمان مشخصی تابعیت آن کشور را بدست آورید. برای این کار باید سن شما به حد نصاب قانونی رسیده باشد و همچنین ثابت کنید که ازدواج شما سوری نبوده و رابطه شما واقعی است. علاوه بر این باید نشان دهید که توانایی پرداخت هزینه های زندگی خود و همسرتان را دارید. معمولا در این روش باید حداقل 3 الی 5 سال از ازدواجتان گذشته باشد تا بتوانید تابعیت آن کشور را کسب کنید.
مهاجرت از طریق تولد
قانون تابعیت معمولا از دو طریق خاک و خون اجرا می شود. تابعیت از طریق خون بدین معناست که اگر حداقل یکی از والدین نوزاد تابعیت آن کشور را داشته باشد، به آن نوزاد تابعیت اعطا می شود و تابعیت از طریق خاک بدین گونه است که نوزاد باید در خاک آن کشور متولد شده باشد.
مهاجرت از طریق پناهندگی
پناهندگی یکی از روشهای خطرناک مهاجرت است که به هیچ عنوان توصیه نمی شود و مورد تایید موسسه مشاوره ملک پور نیست. در این روش شما باید نشان دهید که به واسطه ی رنگ پوستتان و یا تفاوت در دین و مذهب، در کشور خودتان در معرض خطر هستید. در این روش سر و کار شما با قاچاقچیان انسان است که هیچ تضمینی برای سلامتی شما در مسیر مهاجرت وجود ندارد و ممکن است در این راه تمام دارایی خود و حتی جانتان را از دست بدهید.
آیا مهاجرت کنیم؟ بررسی نکات مثبت مهاجرت
مسلما مهاجرت تبعات مثبتی به همراه دارد که افراد با در نظر گرفتن آنها برای مهاجرت اقدام می کنند. افراد مستعد و تلاش گر با مهاجرت به کشورهای پیشرفته به موفقیت هایی دست می یابند که در صورت ماندن در کشور خود، نمی توانند به آن اهدافی که دارند برسند و یا مسیر برای آنها بسیار دشوار خواهد بود.یکی دیگر از نکات مثبت مهاجرت دسترسی به امکانات رفاهی و تفریحی زیاد است که در کشورهای سطح بالا وجود دارد. اشخاصی هستند که فکر می کنند در کشورهای اروپایی کانون خانواده از هم گسسته و متزلزل است که یقینا این تفکر اشتباه محض است و وابستگی شدید در بین خانواده ها وجود دارد. شرایط جغرافیایی و آب و هوا از نکات مهم مهاجرت است که حتما مخاطبان مهاجرت در نظر دارند و مطلع هستند که آب و هوای مناسب و معتدل کشور مقصد چقدر می تواند به فرد کمک کند. تساوی حقوق زن و مرد در کشورهای پیشرفته از دیگر مسائلی است که در بسیاری از کشورها به آن توجه نمی شود.
آیا مهاجرت کنیم؟ بررسی نکات منفی مهاجرت
کسانی که برای مهاجرت اقدام می کنند باید نکات منفی مهاجرت را نیز در نظر داشته باشند. یکی از مواردی بسیار حائز اهمیت است، دلتنگی و افسردگی است که در ماه های اول مسافرت شخص احتمالا به آن دچار می شود. هر شخص وقتی به کشور دیگری مهاجرت می کند، به دلیل دوری از اقوام و دوستان ممکن است دچار فشارهای روحی شود که طبیعی است. یکی دیگر از موارد قابل بحث زبان جدیدی است که فرد باید با آن تکلم کند اما در صورتی که شخص از قبل برای یادگیری آن زبان اقدام کرده باشد و آشنایی نسبی با زبان آن کشور داشته باشد در این زمینه دچار مشکل نمی شود و به راحتی می تواند با جامعه ارتباط برقرار کند و طبیعتا به دنبال آن از فشارهای روحی و حس تنهایی او کاسته می شود.