کارآفرینی در آلمان و بررسی شرایط راه اندازی استارت آپ در آلمان
کارآفرینی در آلمان ، ویزای کارآفرینی آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه و کارآفرینی در این نوشتار مورد بررسی قرار می گیرد. آیا کارآفرینی در آلمان موجب اخذ اقامت می شود؟ انواع روش های کارآفرینی در آلمان چیست؟ آیا ویزای استارت آپ آلمان منجر به اخذ اقامت این کشور می شود؟ شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی چگونه است؟ شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق کارآفرینی چیست؟ شرایط ثبت شرکت در آلمان چیست؟ انواع ثبت شرکت در آلمان چیست؟ کشور آلمان با توجه به اینکه جز کشور های صنعتی و پیشرفته اقتصادی به شمار می رود، نظر افراد زیادی را برای اخذ اقامت و تابعیت به خود جلب کرده است. لذا در این باب ممکن است سوال باشد که آیا مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه و کارآفرینی امکان پذیر است یا خیر که در این نوشتار به آن خواهیم پرداخت. در صورتی که شما عزیزان بعد از مطالعه این نوشتار سوالی در باب کارآفرینی در المان داشتید می توانید با شماره های موسسه MIE تماس بگیرید و از متخصصین امر مهاجرت این مجموعه مشاوره رایگان دریافت کنید. همچنین می توانید با طرح سوال خود در بخش سوال بپرسید همین وبسایت، در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت کنید.
فایل ویدئویی در خصوص خوب تجارت کنیم – موانع سرمایه گذاری را بشناسیم!
- دانلود
- 19 دقیقه
- 55 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 19 دقیقه
- 190 K
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
چگونه در خارج از کشور سرمایه گذاری کنیم تا به سود برسیم؟ ( خم و چم سرمایه گذاری خارجی )
- دانلود
- 10 دقیقه
- 112 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 10 دقیقه
- 365 K
شرایط عمومی کارآفرینی در آلمان
کشور آلمان عضو اتحادیه اروپا است و جزوه کشورهای حوزه شنگن به شمار می رود. این کشور بعد از ژاپن و آمریکا جزو 3 کشور صنعتی دنیا می باشد و در حال حاضر میزبان 28 برند و شرکت معتبر جهانی است؛ لذا این کشور می تواند جایگاهی امن برای سرمایه گذاران و کارآفرینان باشد. شرایط اقتصادی پر سود این کشور به سرمایه گذاران و کارآفرینان این امکان را می دهد تا بتوانند در شرایط خوبی سرمایه گذاری خود را انجام دهند و به سود خوبی دست پیدا کنند. همچنین به دلیل نیاز مبرم به نیروی کار این کشور مقصد افراد زیادی به سبب کاریابی می باشد فلذا کارآفرین نیز برای تامین نیروی کار خود هیچ دغدغه ای ندارد و می تواند از نیروی کار جوان و پر انرژی کمک بگیرد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
.
بررسی راههای اخذ اقامت آلمان و شرایط زندگی در آلمان
شما با مشاهده این ویدئو به پاسخ این قبیل سوالات دست خواهید یافت :
✅ آلمان چگونه کشوری است؟
✅ شرایط زندگی در آلمان چگونه است؟
✅ چه راههای برای اخذ اقامت آلمان وجود دارد؟
✅ شرایط کار در آلمان و مهاجرت کاری به آلمان چگونه است؟
✅ شانس کاریابی در آلمان چقدر است؟
✅ بهترین رشته ها برای کار در آلمان کدامند؟
✅ آیا می توان از ایران جهت کاریابی در آلمان آلمان اقدام کرد؟
✅ شرایط تحصیل در آلمان چگونه است؟
✅ وضعیت دانشگاههای آلمان چگونه است؟
✅ هزینه تحصیل در دانشگاههای دولتی و خصوصی آلمان چقدر است؟
✅ شانس کاریابی پس از تحصیل در آلمان چند درصد است؟
✅ آیا امکان اخذ اقامت آلمان پس از فارغ التحصیلی وجود دارد؟ چگونه؟
✅ آیا می توان در دوره های زبان آلمانی برای یادگیری زبان آلمانی شرکت و ادامه تحصیل کرد؟
✅ خلق و خوی مردم آلمان چگونه است؟
✅ شرایط سرمایه گذاری در آلمان چگونه است؟
✅ بهترین روش جهت اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟
✅ شرایط پناهندگی به آلمان چگونه است؟
و…
برای مشاهده این ویدئو و پاسخ سوالات بالا پیشنهاد می شود که ویدئو یا پادکست زیر را Play بفرمایید :
- دانلود
- 13 دقیقه
- 107 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 13 دقیقه
- 201 K
شرایط اخذ اقامت و مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه و کارآفرینی
عزیزان متقاضی کارآفرینی در آلمان به این نکته توجه نمایید که صرف کارآفرینی در این کشور منجر به اخذ اقامت نمی شود. به این معنا که شما باید ابتدا از دیگر روش های مهاجرت به آلمان دارای اقامت این کشور باشید و سپس طرح تجاری (business plan) خود را به کارشناسان اقتصادی اتاق بازرگانی آلمان و همچنین وزرات مربوطه ارائه دهید. این کارشناسان و ادارات دولتی میزان سودآوری طرح شما، سابقه شما در زمینه ارائه شده، میزان سرمایه و تجربه شما را به عنوان یک فرد کارآفرین می سنجند. در صورتی که این طرح مورد قبول واقع گردد شما می توانید فعالیت خود را به عنوان کارآفرین در آلمان آغاز نمایید.
استاندارد های سرمایه گذاری در آلمان
در بحث انواع سرمایه گذاری در خارج از کشور باید چندین موضوع و پارامتر مهم بررسی و در نظر گرفته شوند. نرخ مصادره اموال، نرخ کنترل فساد و نرخ رشد اقتصادی را در بحث سرمایه گذاری در آلمان از طریق کارآفرینی باید در نظر گرفت.
نرخ مصادره اموال:
این نرخ از 1 تا 7 بررسی می شود و به این معنا می باشد که اگر کشور آلمان و کشور مقصد با یکدیگر دچار مشکلات اقتصادی و سیاسی شوند، اموال شما یا سرمایه گذاری شما در امان خواهد بود و توسط کشور آلمان مصادره نخواهد شد. همانطور که مشاهده می فرمایید نرخ مصادره اموال در کشور آلمان میزان 1 را دارد که پایین ترین مقدار می باشد و ریسک سرمایه گذاری را در این کشور به شدت می کاهد. در نمودار زیر نرخ مصادره اموال در کشور آلمان را مشاهده می فرمایید:
نرخ کنترل فساد:
نرخ کنترل فساد اداری در دستگاه های دولتی و قضایی اگر پایین باشد، شما می توانید این اطمینان را داشته باشید که در زمان دادخواهی حق خود در هر دستگاه قضایی و اداری به مشکلات برخورد نمی کنید و در صورتی که حق با شما باشد می توانید دادخواهی کنید. هر چه این نرخ پایین تر باشد نشاندهنده قدرت حاکم بر سیستم قضایی کشور است. در نمودار زیر نیز میزان نرخ کنترل فساد را در کشور آلمان مشاهده می فرمایید:
شاخص های تاثیر گذار بر سرمایه گذاری و کارآفرینی در آلمان
بعد از آن که شما کارآفرینی خود را در یک کشور انجام دادید و یک بیزنس و کسب و کار راه انداختید، پارامتر هایی دیگری نیز هستند که بر میزان سود و زیان شما و رشد کسب و کار و کارآفرینی شما تاثیر بسزاییی خواهند گذاشت. این پارامتر های شاخص های تاثیر گذار بر سرمایه گذاری هستند که شامل: نرخ بیکاری، نرخ مالیات بر درآمد شخصی، نرخ مالیات بر درآمد شرکتها و نرخ تورم است.
نرخ بیکاری در آلمان
کشور آلمان جز قطب های صنعتی دنیا به شمار می رود و به همین خاطر این شرایط فراهم گردیده است تا نیاز به نیروی کاری نیز افزایش یابد و نیروی کار بیکار در این جامعه پایین باشد. لذا با توجه به این دلایل گفته شده نمودار نرخ بیکاری در آلمان در ادامه گویای موضوعات می باشد:
نرخ مالیات بر درآمد شخصی
در این کشور شما موظف هستید تا به ازای حقوقی که دریافت می کنید و درآمدی که دارید، چند درصد از آن را به صورت مالیات به دولت این کشور پرداخت کنید. این مالیات همان مالیات بر درآمد شخصی افراد است. با توجه به نمودار زیر شما باید از درآمد خود 45 درصد آن را به عنوان مالیات به دولت کشور آلمان بپردازید:
نرخ مالیات بر درآمد شرکتها
با توجه اینکه شما در زمان تاسیس یک شرکت یا راه اندازی یک کسب و کار به آن جان می بخشید و به صورت تیمی نیز در این کشور فعالیت می کنید، این شرکت درآمد جدای از درآمد شما دارد. لذا باید از میزان درآمد این شرکت مقداری را به دولت این کشور تحت عنوان مالیات بر درآمد شرکتها پرداخت کنید. در نمودار زیر مشاهده می نمایید که در کشور آلمان هر شرکت باید 30 درصد از میزان درآمد خود را به دولت این کشور پرداخت کند:
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد بهترین کشور برای پول در آوردن
- دانلود
- 15 دقیقه
- 20 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 15 دقیقه
- 41 K
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد سرمایه گذاری در خارج از کشور
- دانلود
- 9 دقیقه
- 21 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 9 دقیقه
- 85 K
شرایط لازم برای راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی در آلمان
اگر شما از آن دسته از افراد هستید که مایل به سرمایه گذاری در آلمان از طریق کارآفرینی هستید، باید شرایطی که در ادامه آن ها را بیان خواهیم کرد را داشته باشید. چند مورد از مهمترین موارد در این بحث هدف شما از کارآفرینی در این کشور می باشد و باید بدانید که تنها افرادی در این مسیر موفق هستند که سرمایه مورد نیاز را برای سرمایه گذاری در آلمان از طریق کارآفرینی داشته باشند. ارائه تقاضانامه و تمکن مالی مناسب و اخذ تاییدیه از دولت این کشور، همچنین نشان دادن اینکه این بیزنس و کارآفرینی شما تاثیر مثبتی بر اقتصاد این کشور خواهد داشت. با توجه به پتانسیل های بالای این کشور برای سرمایه گذاران و کارآفرینان آلمان مقصد خوبی می تواند باشد. البته عزیزان باید توجه داشته باشند که در این کشور برندها و شرکت های سطح بالای جهانی در حال فعالیت می باشند و شما در رقابت بزرگ اما پر سودی قدم گذاشته اید.
کارآفرینی و ثبت شرکت در آلمان
بهترین روش در باب سرمایه گذاری در کشور آلمان از طریق ثبت شرکت می باشد که خود یک نوع کارآفرینی نیز به شمار می رود. البته اقدام از این طریق روش ها و مبانی خاص خود را دارد که شخص باید حتما از آن آگاهی داشته باشد. برای مثال شرایط اولیه کارآفرینی از طریق ثبت شرکت در آلمان داشتن سرمایه 25000 یورو می باشد. این مبلغ به دو نیم تقسیم می شود و نیمی از آن در بانک قرار می گیرد و نیمی دیگر در حساب شرکت. با این حساب شرط اصلی داشتن حساب بانکی در آلمان است که باید حتما از قبل اقامت این کشور را داشته باشید. البته یکی از خوبی های ثبت شرکت در این کشور عدم نیاز به بیزنس پلن پیچیده است؛ زیرا کافی است این بیزنس پلن دارای توجیه اقتصادی خوبی و نیز سودآوری باشد. بنابراین مراحل ثبت شرکت در آلمان به صورت زیر است:
- انتخاب نامی برای شرکت و دریافت تأییدیه نام
- تهیه اساس نامه
- افتتاح حساب بانکی برای شرکت به عنوان شخص حقوقی
- ثبت اسناد مربوطه در اداره ثبت شرکت های کشور آلمان
- اعلامیه صادرشده از جانب اداره امور تجاری و اقتصادی
- ثبت نام جهت مالیات
- ثبت نام کارمندان
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان
[KGVID]https://malekpourlaw.net/wp-content/uploads/2020/06/سرمایه-گذاری-و-ثبت-شرکت-در-آلمان.mp4[/KGVID]
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 12 دقیقه
- 13 K
مدارک مورد نیاز جهت کارآفرینی در آلمان
برای اجرای کارآفرینی خود و رسیدن به اهداف این اقدام باید در ابتدای کار قدم های محکمی برداشته شود و اولین قدم نیز ارائه مدارک قوی و معتبر است. در صورت ناقص بودن از هر یک از مدارک این مسیر به بن بست خواهد خورد. در همین قسمت باید اشاره کنیم که اگر بیزنس پلنی که شما برای کارآفرینی خود ارائه می کنید به اندازه ای قوی باید و تاثیرات مثبتی بر اقتصاد این کشور بگذارد، طرح توجیهی شما برای قبولی شانس بیشتری خواهد داشت. لذا لیستی از مدارک اولیه برای ارائه طرح و کارآفرینی به شرح زیر است
- پاسپورت دارای اعتبار
- ارائه یک بیزنس پلن معتبر و قوی
- فرم تکمیل شده درخواست جهت بیزنس پلن
- سوابق و رزومه تحصیلی
- سوابق و رزومه کاری
- برای سنین بالای چهل سال، گواهی امکان اشتغال
نحوه ارائه بیزنس پلن برای کارآفرینی در آلمان
به صورت کلی در اقدام برای کارآفرینی ارائه یک بیزنس پلن خوب و واضح از کسب و کاری که می خواهید انجام دهید، شانس قبولی شما را بالا می برد. بنابراین در بحث کارآفرینی در کشور آلمان نیز همین امر صادق است. زیرا بیزنس پلن خود نشاندهنده هدف شما از کارآفرینی و ثبت شرکتتان است. همانطور که اشاره کردیم ارائه یک بیزنس پلن پیچیده و ناموزون نشاندهنده قدرت شما نیست و نیازی به ارائه همچین بیزنس پلی نیست. یک بیزنس پلن خوب خصوصیات زیر را دارا می باشد:
- هدف از این کار و مسئولیت کلی این کسب و کار
- میزان سرمایه
- نوع محصول و خدمات آن
- مشخص نمودن بازار هدف
- میزان درآمد، هزینه ها، سودها و زیان ها
- رقیب های کارآفرینی شما
- قیمت هر محصول برای فروش یا خرید
- طبقه بندی کارمندان با توجه به گروه های کاری
- نحوه بازاریابی و فروش محصول
- نتیجه کلی
مطالعه مقالات زیر می تواند برای شما بسیار مفید باشد و اطلاعات بیشتری در مورد نتایج و آثار اقامتی آلمان یا اتریش و دیگر کشورهای اروپایی در اختیار شما قرار دهد :
پرسش و پاسخ متداول در خصوص شرایط سرمایه گذاری در آلمان از طریق کارآفرینی و ویزای استارت آپ آلمان
✅ آیا کارآفرینی در آلمان منجر به اخذ اقامت می شود؟
خیر! صرف کارآفرینی در این کشور منجر به اخذ اقامت نمی شود.
✅ برای کارآفرینی و ثبت شرکت در آلمان چقدر سرمایه نیاز است؟
شرایط اولیه کارآفرینی از طریق ثبت شرکت در آلمان داشتن سرمایه حدود ۲۵۰۰۰ یورو می باشد.
✅ شرایط ارائه بیزنس پلن برای کارآفرینی در آلمان چیست؟
کافی است این بیزنس پلن دارای توجیه اقتصادی خوبی و نیز سودآوری باشد. لازم بذکر از که طرح اقتصادی ( business plan ) شما می بایست دارای ابتکار ، نوآوری و خلاقیت باشد تا اطاق بازرگانی این کشور مجاب شود مجوز های مربوطه را برای شروع فعالیت استارت آپی خود صادر نماید.
✅ مراحل ثبت شرکت در آلمان چیست؟
- انتخاب نامی برای شرکت و دریافت تأییدیه نام
- تهیه اساس نامه
- افتتاح حساب بانکی برای شرکت به عنوان شخص حقوقی
- ثبت اسناد مربوطه در اداره ثبت شرکت های کشور آلمان و …
✅ مدارک اولیه برای ارائه طرح و کارآفرینی در آلمان چیست؟
- پاسپورت دارای اعتبار
- ارائه یک بیزنس پلن معتبر و قوی
- فرم تکمیل شده درخواست جهت بیزنس پلن
- سوابق و رزومه تحصیلی
- سوابق و رزومه کاری
- برای سنین بالای چهل سال، گواهی امکان اشتغال
✅ مواردی که باید در بیزنس پلن ثبت شرکت در آلمان ارائه شود، چیست؟
- هدف از این کار و مسئولیت کلی این کسب و کار
- میزان سرمایه
- نوع محصول و خدمات آن
- مشخص نمودن بازار هدف
- میزان درآمد، هزینه ها، سودها و زیان ها و …
✅ مزایا و معایب کارآفرینی در آلمان چیست؟
شاید بزرگترین عیب راه اندازی کسب و کار و ایجاد یک بیزینس کارآفرینانه در آلمان این است که صرفا و به تنهایی سبب اعطای اقامت به شما نمی شود. مزایای بسیاری را نیز می توان برای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در آلمان بر شمرد از جمله اینکه :
- امنیت بالا و ریسک کم سرمایه گذاری در آلمان
- وفور نیروی کار ماهر و حرفه ای
- امکان اخذ وام هایی با بهره اندک برای توسعه کسب و کار خود
- سهولت در فرآیند راه اندازی یک استارت آپ یا کسب و کار جدید