پناهندگی سوئد و بررسی قوانین جدید پناهندگی در سوئد
پناهندگی سوئد ، شرایط ، خطرات ، مراحل و پروسه پناهندگی و روش های جایگزین پناهندگی کشور سوئد در این مقاله به صورت کامل مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط پناهندگی به سوئد چیست؟ آیا سوئد برای پناهندگی گزینه ای مناسب است؟ آیا پناهندگی به سوئد با ویزای توریستی امکان پذیر است؟ وضعیت کمپ پناهندگان در سوئد چگونه است؟ حقوق ماهیانه پناهنده در سوئد چقدر است؟ بهترین راه پناهندگی به سوئد چیست؟ بهترین کیس پناهندگی به سوئد کدام است؟ وضعیت تحصیل پناهندگان در سوئد چگونه خواهد بود؟ چگونه می توان با وکیل پناهندگی در سوئد ارتباط گرفت؟ این ها متداول ترین سوالاتی است که در خصوص شرایط مهاجرت غیر قانونی به کشور سوئد پرسیده می شود و ما در این مقاله به پاسخ آنها خواهیم پرداخت.
توضیح بیشتر آنکه در این مقاله علمی سعی نمودیم تا اهم مواردی که به پناهندگی سوئد، خطرات و آسیب های جبران ناپذیر پناهندگی سوئد را برای شما عزیزان و متقاضیان مهاجرت به سوئد به صورت جامع مورد بحث و تحلیل علمی قرار دهیم. لازم به ذکر است که موسسه ملک پور ( مؤسسه مشاوره MIE ) هیچگونه خدمات و مشاوره ای در خصوص پناهندگی ندارد. این مقاله صرفاً جهت بالابردن اطلاعات شما عزیزان درخصوص خطرات پناهندگی سوئد تهیه و تدوین گردیده است. توصیه می شود برای موفقیت در امر مهاجرت به سوئد با وکیل مهاجرت معتبر مشورت نموده و از راه های قانونی مثل کار در سوئد، تحصیل در سوئد، سرمایه گذاری و امثال آن اقدام گردد. شما عزیزان همواره می توانید سوالات مهاجرتی خود را از طریق مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان موسسه ملک پور بپرسید:
مؤسسه ملک پور همکار مؤسسه MIE، هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مقاله را صرفاً جهت افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص خطرات پناهندگی و نکات مهم پناهندگی به عرض شما عزیزان می رساند.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 259 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 579 K
شرایط سوئد برای پناهندگی
سوئد یکی از کشورهای مهاجر پذیری است که همواره مورد توجه شهروندان و اتباع کشورهای جهان سوم قرار گرفته است. شما می توانید از طرف مختلفی به این کشور هجرت کنید، که یکی از خطرات ترین و بد ترین روشها ، پناهندگی یا اصطلاحا مهاجرت قاچاقی به سوئد می باشد. پناهندگی سوئد و اخذ اقامت سوئد از طریق پناهندگی، یکی از راه هایی است که افراد زیادی بدون در نظر داشتن عواقب و خطرات جدی آن، به این کار مبادرت می ورزند. متقاضیان مهاجرت از طریق پناهندگی سوئد عموماً افرادی هستند که برای فرار از شرایط بد زندگی به دلایل متعدد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به منظور بهبود و ارتقاء کیفیت زندگی خود اقدام به این کار می کنند. اما در اکثر موارد با انتخاب اشتباه مسیر مهاجرت خود از طریق پناهندگی سوئد نه تنها نمی توانند به زندگی ایده آل خود دست یابند بلکه با این کار همیشه به عنوان یک شهروند درجه سوم شناخته خواهند شد. پیشنهاد می شود برای انتخاب بهترین مسیر برای مهاجرت، ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را حتماً تهیه نمایید.
درخواست های پناهندگی سوئد توسط اداره مهاجرت سوئد بررسی می شود. قوانین پناهندگی سوئد و نحوه رسیدگی به پناهجویان مطابق با کنوانسیون پناهندگان سازمان ملل، مقررات عمومی و قوانین سوئد می باشد. هرگونه درخواست پناهندگی در سوئد توسط اداره مهاجرت سوئد بطور جداگانه بررسی می شود و اگر به دلایل واقعی اعم از نژاد، اعتقادات مذهبی، عقاید سیاسی، جنسیت و گرایش های جنسیتی نیاز به حفاظت دارید، کشور سوئد اقامت موقت را به شما اعطا می نماید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص پناهندگی بخاطر امنیت جانی
- دانلود
- 3 دقیقه
- 1
پناهندگی سوئد و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)
کشور سوئد قرارداد کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی) سازمان ملل متحد را امضاء کرده و عضو کنوانسیون پناهندگی می باشد. کنوانسیون پناهندگی ژنو به پیرو کنوانسیون حقوق بشر تصویب شده است، مواد کنوانسیون مقرر داشته اگر شخصی در کشورهای عضو کنوانسیون، ترس واقعی بخاطر نژاد، مذهب، رنگ پوست داشته باشد و مورد لطمه روحی و روانی، شکنجه و آزار شدید قرار دارد و نمی تواند به کشورش برگردد، کشور مقصد، شخص را پناه می دهد.
پناهندگی سوئد و خطرات آن
همانطور که در ابتدای مقاله نیز عنوان شد پناهندگی آثار سوء و زیان باری برای شخص پناهجو و خانواده وی دارد. بسیاری از افراد با ادعاهای دروغین و جعلی، قدم در این مسیر می گذارند و پناهندگی سوئد را مسیری ایده آل برای زندگی و آینده خود تصور می کنند. این نگاه و بینش پوشالی معمولاً در زمان ورود به خاک کشور هدف، رنگ می بازد. چرا که شخص با واقعیات تلخ پناهندگی و زندگی نامناسب در کمپ ها روبرو می شود. بخشی از خطرات پناهندگی مربوط به مسیر از مبدأ تا ورود به آن کشور می شود (عموماً از راه های غیرقانونی و اقدام با قاچاقچی ها) و برخی نیز با ورود به خاک کشور مقصد شروع می گردد.
زندگی جمعی در محیطی با کمترین امکانات و حقوق طبیعی انسانی، همچنین نگاه دولت و جامعه سوئد به پناهندگانی که به دروغ از منابع مالی این کشور تغذیه می کنند، همه و همه می تواند نشانگر انتخاب اشتباه پناهندگی سوئد باشد. افراد می توانند با اقدام به طرق قانونی مهاجرت شرایطی به مراتب بهتر تجربه نمایند و آینده و افق روشن تری برای خود و خانواده خود ترسیم نمایند، در این خصوص می توانید با مشاوران موسسه ملک پور همکار موسسه مشاوره MIE تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمائید.
بخش دیگر مسائل مربوط به ریسک و خطرات پناهندگی، موضوع رد یا قبولی درخواست شماست. به این معنی است که اگر درخواست شما رد شود، شما دو گزینه دارید: شما می توانید تصمیم اداره مهاجرت را بپذیرید و به کشور خود برگردید یا درخواست تجدید نظر بدهید. اگر درخواست شما برای پناهندگی سوئد رد شود، شما به حکم دادگاه نامه اخراج دریافت خواهید کرد. این معمولاً به مدت چهار سال از تاریخی که تصدیق آن تصویب می شود معتبر است، یعنی 4 سال اجازه ورود به خاک سوئد را ندارید. اگر در این مدت به سوئد برگردید، ممکن است دوباره اخراج شوید. در چنین مواردی، شما حق ندارید پرونده را مجدداً به جریان بیاندازید یا به اداره مهاجرت اعلام پناهندگی کنید.
پناهندگی سوئد و مراحل آن
اولین قدمی که شخص پناهجو جهت درخواست پناهندگی سوئد بر می دارد، مراجعه شخصی به اداره مهاجرت این کشور است. نکات و مواردی در خصوص شرایط بعد از ورود به خاک سوئد به شرح ذیل می باشد:
- بهتر است پس از ورود به خاک سوئد شخص در ورودی فرودگاه ها درخواست خود را اعلام نماید.
- پس از این مرحله شخص به مراکز پناهندگی اداره مهاجرت در شهرهایی نظیر گوتنبرگ، سولنا، مالمو و یاوله معرفی می گردد تا مراحل عکس برداری و انگشت نگاری آغاز گردد.
- اولین سوالاتی که از شخص پرسیده می شود در زمینه ملیت، تولد و همین طور دریافت اطلاعات و اسناد هویتی می باشد.
- از شخص پرسیده می شود که آیا نیاز به وکیل در مسیر پیش رو دارد یا خیر.
- بازجویی شفاهی جهت اثبات صحت و سقم ملیت فرد انجام می شود.
- پس از تسلیم درخواست و طی کردن پروسه اولیه به فرد کارت LMA ارائه می گردد که به معنای قانون پذیرش پناهجویان می باشد.
- در صورت نداشتن پول جهت گذراندن فرایند دادگاه به شخص وجه نقد جهت هزینه های روزانه زندگی ارائه می گردد.
پناهندگی سوئد و قانون دوبلین:
کشور سوئد از معاهده دوبلین پیروی می کند و پناهندگی سوئد نیز مشمول شرایط این قانون می باشد که طبق آن اگر فرد ویزا یا اقامت کشوری را دریافت نموده باشد، باید در همان کشور شرایط و درخواست پناهندگی وی مورد بررسی قرار گیرد و اگر شخص پیش از این در یکی دیگر از کشورهای عضو دوبلین برای اولین بار ورود کرده و بعد وارد سوئد شده است، مشمول پناهندگی سوئد نمی گردد و می بایست به کشور قبل باز گردانده و پرونده وی از آنجا به گردش درآید.
پناهندگی سوئد و پروسه بررسی پرونده پناهندگی در دادگاه سوئد:
زمانی که درخواست پناهندگی ثبت می شود، از شخص بابت مصاحبه با مسئول پرونده پناهندگی وی دعوت می گردد تا در اداره مهاجرت حضور پیدا کند. شخص می تواند وکیل برای خود انتخاب نماید و در غیر این صورت اداره مهاجرت رأساً به انتخاب وکیل برای وی مبادرت می ورزد. در دادگاه تمام اسناد و مدارک شخص و دلایل وی جهت درخواست پناهندگی سوئد شنیده می شود و در صورت تأیید طبق قوانین پناهندگی سوئد به وی اقامت 3 ساله تعلق می گیرد و اگر جزو دسته نیازمندان به حمایت فرعی باشد، اقامت وی 13 ماهه خواهد بود. اقامت موقت بعد از 5 سال می تواند به اقامت دائم تبدیل شود و شخصی که مقیم دائم این کشور است می تواند تقاضای پاسپورت سوئدی نماید. اگر شخص در اداره مهاجرت، دلایل مستدل و مستندات لازم را نداشته باشد و منجر به ریجکت درخواست پناهندگی سوئد گردد، می تواند درخواست تجدید نظر نماید تا در دادگاه استیناف شرایط وی مجدد بررسی گردد. در صورت رأی منفی مجدد، شخص از کشور سوئد اخراج و به کشور مبدأ بازگردانده می شود.
پناهندگی سوئد و کیس های پناهندگی سوئد
- کیس مذهبی: بر اساس این کیس فردی که دارای مذهب خاصی است و این مذهب در کشور متبوع وی، پذیرفته نیست و مورد آزار و اذیت قرار می گیرد: مثل مسلمانان روهینگیا در میانمار، می توانند درخواست پناهندگی سوئد را نمایند.
- کیس قومی و نژادی: بر اساس این کیس، شخصی که در یک کشور بر اساس نژادش مورد آزار و تبعیض قرار می گیرد، می تواند در کشور دیگر پناهنده شود.
- کیس اجتماعی: بر اساس این، فردی که در یک گروه اجتماعی خاص فعالیت می نماید و این فعالیت ها علنی شده، ممکن است برایش خطرآفرین باشد، می تواند در خواست پناهندگی سوئد را داشته باشد.
- کیس سیاسی: بر اساس این کیس فردی که دارای عقاید سیاسی خاصی است و در این زمینه دارای فعالیت گسترده می باشد و به دلیل این فعالیت ها و عقاید سیاسی در معرض خطر است، می تواند اقدام به درخواست پناهندگی سوئد نماید.
- کیس وضعیت جنگی: اتباع کشورهایی همچون افغانستان، سوریه، عراق و… که کشور آنها جنگ زده و در حال جنگ می باشد، می توانند به کشور سوئد درخواست پناهندگی نمایند.
- کیس وضعیت اجتماعی: بر اساس این کیس پناهجو صرفاً به دلیل داشتن یک زندگی و شغل بهتر به یک کشور خارجی پناهنده می شود. این شخص باید مدارک محکمی مبنی بر سخت بودن زندگی در کشور خود نشان دهد، تا بتواند پناهندگی دریافت کند.
پناهندگی سوئد و روش های جایگزین
اخذ اقامت و تابعیت سوئد از طرق قانونی و مطمئن نیز میسر می باشد. باتوجه به اینکه پناهندگی سوئد و اقدام به مهاجرت به سوئد از طریق پناهندگی دارای ریسک و خطرات جبران ناپذیری می باشد، پیشنهاد می شود از راه های جایگزین و قانونی اقدام شود. راه های جاگزین اعم از کار در سوئد، تحصیل در سوئد، سرمایه گذاری در سوئد و یا ازدواج و تولد که با توجه به شرایط آن امکان پذیر می باشد، اقدام به مهاجرت به سوئد نمایید. در مقاله ای با نام ” rel=”follow” مهاجرت به سوئد ” نیز می توانید با تمام روش های مهاجرت و اخذ اقامت این کشور آشنا شوید.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 3992 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 460 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد نا امیدی در مهاجرت
- دانلود
- 6 دقیقه
- 462 K
فایل صوتی پر از انرژی مثبت موسسه ملک پور ( بدون محدودیت limitless )
- دانلود
- 11 دقیقه
- 462 K
پناهندگی سوئد و روش جایگزین آن از طریق کار
یکی از راه های مطمئن و ارزان برای مهاجرت به سوئد از طریق کار می باشد، اخذ اقامت سوئد از طریق کار چندین مرحله دارد و نهایتاً منجر به اخذ اقامت و تابعیت سوئد می گردد. شرایط مربوط به مهاجرت کاری به سوئد مشابه اکثر کشورهای اروپایی می باشد و از قانون حمایت از نیروی کار داخلی تبعیت می کند بدین معنی که شغل مورد نظر اول در کشور سوئد به مدت 3 ماه آگهی می شود، در صورت نبود نیروی کار در سوئد این آگهی باید در اتحادیه اروپا هم به مدت 3 ماه دیگر آگهی شود و پس از طی این مدت، نیروی کار خارجی مجاز به دریافت شغل می باشد.
متقاضیان خارجی کار در سوئد برای شروع این فرآیند نیازمند یک پیشنهاد شغلی، اخذ مجوز کار و دریافت یک ویزای اقامت بلند مدت برای کار (دریافت حداقل حقوق 13.000 کرون در ماه که نشان دهنده تامین زندگی فرد و همچنین پرداخت بیمه و مالیات) می باشند تا اقدام کنند. عموماً پروسه اخذ ویزاهای کاری بین 5 تا 9 ماه به طول می انجامد و فرد متقاضی بعد از چند سال (3 تا 5 سال)کار و پرداخت مالیات می تواند تقاضای اقامت دائم و بعد از 7 سال درخواست پاسپورت نماید.
گام به گام تا کار در خارج از کشور
⭐️ محصول ویدئویی بی سابقه برای مشتاقان پیدا کردن کار در خارج از کشور ⭐️
شما با تهیه و تماشای این محصول ویدئویی می توانید به تنهایی ( بدون کمک وکیل مهاجرت ) در خارج از کشور کار پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.
پناهندگی سوئد و روش جایگزین آن از طریق تحصیل
یکی دیگر از راه های جایگزین پناهندگی سوئد ، مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. مهاجرت تحصیلی به سوئد مستلزم پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی می باشد. متقاضی مهاجرت به سوئد از طریق تحصیل می تواند اقامت تحصیلی کشور سوئد را دریافت نماید که در سه مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری امکان پذیر می باشد. عموم دانشگاه های سوئد نیاز به مدرک زبان انگلیسی دارند (آیلتس 6.5) که بسته به دانشگاه متفاوت می باشد. هزینه تحصیل در سوئد دانشگاه به دانشگاه متفاوت است و بصورت سالیانه حدود 7.000 تا 20.000 کرون و هزینه های زندگی ماهانه حدود 3500 کرون می باشد. یکی از مزیت های تحصیل در سوئد این می باشد که دانشجویان حین تحصیل اجازه کار پاره وقت دارند و این فرصت بسیار مناسبی برای کار و کسب تجربه و دریافت پیشنهاد شغلی می باشد. از مزیت های دیگر ویزاهای تحصیلی این است که پس از دریافت شغل مناسب، دانشجو می تواند ویزای تحصیلی را به ویزای کار و اقامت تبدیل نماید.
پناهندگی سوئد و راه های جایگزین آن از طریق سرمایه گذاری
یکی دیگر از روش های مهاجرت درست و قانونی به سوئد، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری بجای پناهندگی سوئد می باشد. روش های مختلفی برای سرمایه گذاری در سوئد وجود دارد که یکی از این روش ها ثبت شرکت در سوئد می باشد، که منجر به دریافت اقامت 2 ساله می شود و پس از تمدید و گذشت 4 سال فرد می تواند اقدام به درخواست اقامت دائم نماید.
در این روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت در سوئد سرمایه اولیه باید حدود 50.000 کرون باشد. در صورتی با تمدید اقامت و دریافت اقامت دائم بعد از 4 سال موافقت می شود که فرد متقاضی به مدت چهار سال بیمه و مالیات پرداخت نمایدو طرح اقتصادی برای سرمایه گذاری و کسب سود در سوئد ارائه بدهد.
پناهندگی سوئد و روش های جایگزین آن از طریق ازدواج و تولد فرزند
یکی دیگر از راه های قانونی مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج و تولد فرزند می باشد که در این روش فرد متقاضی مهاجرت در ابتدا باید آثار نکاح در ایران و همچنین سوئد را مطالعه نماید و نسبت به آن آگاه گردد. برای مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج متقاضی باید نشان بدهد که از توانایی مالی مناسبی برای حمایت از خود و زندگی مشترک برخوردار می باشد. در این روش ابتدا یک اقامت موقت صادر می شود و پس از گذشت چند سال منجر به اقامت دائم و پاسپورت می گردد.
در خصوص تولد باید گفت، اخذ اقامت و تابعیت از طریق تولد، عموماً مبتنی بر دو سیستم خاک و خون می باشد. کشور سوئد به مانند کشور خودمان ایران از سیستم خون پیروی می کند. در کشور ما تابعیت با توجه به قانون مدنی ایران، از خون پیروی می کند، یعنی کسی که از پدر ایرانی در ایران یا بیرون از کشور متولد شود ایرانی است اگرچه مادرش غیرایرانی باشد. و اگر نوزادی در سوئد به دنیا بیاید که مادر یا پدرش تابعیت سوئدی را داشته باشد نوزاد نیز تابعیت سوئد را می گیرد.
پرسش و پاسخ متداول در خصوص شرایط پناهندگی به سوئد
✅ شرایط سوئد برای پناهندگی چگونه است؟
افرادی که خوف دارند و این خوف آنها دلیل منطقی از قبیل از دست دادن جانشان و شکنجه در کشور خود باشد واجد الشرایط ارائه درخواست برای اخذ اقامت پناهندگی سوئد خواهند بود.
✅ هزینه های مهاجرت قاچاقی به سوئد چقدر است؟
بسیاری از افراد با دریافت ویزای توریستی و یا به صورت قاچاقی از روش پناهندگی اقدام می کنند و در اکثر اوقات با توجه به شرایطشان با همان هزینه ها امکان اقدام از روش های قانونی را دارند. شایان ذکر است که هزینه های پناهندگی به سوئد تنها مادی نیست و هزینه های معنوی مانند خطر قاچاقچیان ، از دست دادن جان ، امکان تباهی عمر و آینده را نیز دارد.
✅ انواع کیس ها برای پناهنده شدن به سوئد کدام اند؟
کیس های پناهندگی سوئد معمولا شامل کیس های سیاسی، مذهبی، اجتماعی ، گرایشات جنسی خاص و … می شوند و افرادی که در این زمینه ها مشکل دارند و در جامعه خود در امان نیستند از این روش درخواست می دهند که می بایست قید گردد اکثر این افراد می توانند از روش های قانونی اقدام کنند.
✅ چه فرادی می توانند برای اخذ اقامت سوئد از طریق پناهندگی درخواست دهند؟
افرادی که در کشور خود از لحاظ سیاسی، مذهبی، اجتماعی خوف دارند و در جامعه خود در امان نیستند از این روش درخواست می دهند که می بایست قید گردد اکثر این افراد می توانند از روش های قانونی اقدام کنند.
✅ آیا می توان با ویزای توریستی به سوئد پناهنده شد؟
یکی از روش هایی که افراد درخواست پناهندگی می دهند از طریق ویزای توریستی می باشد و همین موضوع باعث شده که کشور های مختلف در اعطای ویزا های توریستی به ایرانیان تردید داشته باشند.
✅ روشهای قانونی مهجرت به سوئد کدامند؟
روش های مهاجرت قانونی نظیر تولد،ازدواج، کار، تحصیل و سرمایه گذاری روش هایی هستند که می توانید از طریق آنها با توجه به شرایط خود بصورت قانونی به کشور سوئد مهاجرت نمایید.
✅ چه راهی بعنوان راه جایگزین پناهنده شدن به سوئد را به من پیشنهاد می دهید؟
روش های قانونی نظیر کار، تحصیل و سرمایه گذاری و ازدواج می توانند جایگزین مناسبی برای روش پناهندگی باشند. اینکه کدام روش مهاجرتی مناسب شماست، باید ابتدا شرایط شما ( سن ، تحصیلات ، مدرک زبان ، سابقه کاری ، میزان تأهل و … ) مورد بررسی قرار گیرد تا بهترین پیشنهاد را به شما داد.
✅ آیا موسسه ملک پور وکالت پناهندگی من به سوئد را قبول می کند؟
موسسه ملک پور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و مطالبی که بر روی سایت قرار گرفته صرفا جهت اطلاع رسانی از مزایای این روش می باشد.
✅ آیا اخذ اقامت تضمینی پناهندگی سوئد حقیقت است یا شیادی و کلاهبرداری؟
در امور قانونی مهاجرت نیز هیچ تضمینی وجود ندارد چه برسد به پناهندگی که خود یکی از راههای غیر قانونی مهاجرت است.
آیا در صورت دریافت ویزای تحصیلی میشه درخواست پناهندگی داد؟؟؟
موسسه ملک پور در این خصوص هیچگونه توصیه و پیشنهادی نمیدهد اصلا
سلام من مقیم ایران هستم چطور میتوانم درخواست پناهندگی ب سوئد بدهم
ممنون میشم همراهیم کنید
سلام. موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام خسته نباشید
چجوری میشه با خود اقای ملک پور ارتباط داشت؟
سلام دوست عزیز
با مشاورین مجموعه تماس بگیرید تا راهنمایی کامل خدمت شما ارائه گردد.
سلام
من در سوئد هستم و اقامت ندارم می خوام برم انگلستان شما کار می کنید؟
سلام دوست عزیز موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی مشاوره و اقدامی ندارد.
کسی که اقدام به پناهندگی می کنه راهی برای خروج قانونی نداره طبیعتا… کمی واقع گرا باشید … من خودم به شخصه اگر درآمد آنچنانی داشته باشم هرگز جز ایران را برای زندگی انتخاب نمی کردم ،
متأسفانه روزانه تماس های بسیاری دریافت می شود که علی رغم امکان مهاجرت به طرق قانونی، به دلیل دریافت اطلاعات نادرست از اطرافیان، تمایل به پناهندگی سوئد یا کشورهای دیگر دارند. علاوه بر این، جهت اقدام به پناهندگی، باید شرایط نامطلوب زندگی یک پناهنده در کشور مقصد را نیز در نظر داشت و صرفاً به رهایی از شرایط زندگی در کشور مبدأ متمرکز نبود.