پناهندگی در نروژ و بررسی شرایط و مراحل مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی
پناهندگی در نروژ ، وضعیت کمپ پناهندگان در نروژ ، هزینه رفتن به نروژ از طریق پناهندگی ، مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی، مراحل و خطرات روش پناهندگی و تمامی نکات مربوط به این روش مهاجرتی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی چگونه است؟ بهترین کیس پناهندگی در نروژ چیست؟ مهاجرت از طریق پناهندگی در نروژ چه مراحلی دارد؟ خطرات مهاجرت از راه پناهندگی در نروژ چیست؟ برای پناهندگی چه شرایطی را باید داشت و آیا پناهندگی در نروژ روش مناسبی است؟ برای پاسخ به این سوالات و هرگونه ابهام در خصوص پناهندگی در نروژ تا انتهای این مقاله با ما باشید.
نروژ کشوری در اتحادیه اروپا و جزء کشور های حوزه اسکاندیناوی می باشد که سطح رفاه بسیار بالایی دارد. کشور نروژ با داشتن منابع عظیم نفتی از کشورهای مطرح نفتی و اقتصادی دنیا به شمار می رود؛ همچنین سطح رفاه اجتماعی بالا در این کشور اروپایی و حوزه شنگن آن را به یکی از پر طرفدارترین مقاصد مهاجرت تبدیل کرده است. لازم به ذکر است که موسسه مهاجرتی ملک پور ( MIE) با داشتن سابقه طولانی در زمینه ی مهاجرت، هیچ گونه فعالیتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی به عموم در خصوص مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی، وضعیت کمپ پناهندگان در نروژ، مهاجرت غیر قانونی به نروژ و بطور کلی شرایط پناهندگی به نروژ افراد می باشد. شما می توانید از طریق تماس تلفنی با این موسسه، شرایط خود را با کارشناسان و مشاورین ما در میان بگذارید تا بهترین راه و کشور برای مهاجرت بنا بر شرایط تان به صورت رایگان بیان شود. مباحث زیر در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد. لطفا در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 259 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 712 K
شرایط پناهندگی در نروژ و مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی
آمار پناهندگی در نروژ در سال های اخیر به دلیل جنگ و ناآرامی افزایش یافته و « بهترین کیس پناهندگی در نروژ » به مسئله ای مهم برای متقاضیان مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی تبدیل شده است. طبق آمار، تا سال ۲۰۱۵ بالای ۳۱۰۰۰ پناهنده در نروژ وجود داشت که بیشتر آنها از اتباع سوریه بودند؛ به گونهای که در این سال ۳٫۶% از کل جمعیت نروژ را پناهندگانی که به صورت قانونی در نروژ زندگی میکردند تشکیل میدادند و این پناهندگان از ۱۶۹ کشور مختلف بودند. در سال ۲۰۱۷ این رقم به ۳۵۰۰ نفر کاهش یافت. این کاهش تعداد پناهندگان در نروژ به دلیل کنترل مرزی بیشتر در کشور های حوزه اسکاندیناوی بوده است. چنانچه از شرایط زندگی و مهاجرت به این کشور اطلاع چندانی ندارید، اکیدا پیشنهاد می کنیم به مقاله ای با عنوان « همه چیز درباره مهاجرت به نروژ و شرایط زندگی در نروژ » مراجعه بفرمایید. در طول دوره ده ساله، در مجموع 95000 پناهنده و اعضای خانواده شان در نروژ مستقر شدند. بزرگترین گروه های پناهندگان از سوریه (29800)، اریتره (17900)، سومالی (12300) و افغانستان (7400) بودند. در ادامه مطالب بیشتر درباره مهاجرت پناهندگی به نروژ صحبت خواهیم کرد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص پناهندگی بخاطر امنیت جانی
- دانلود
- 3 دقیقه
- 1
معرفی کنوانسیون ژنو برای مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی
به طور کلی تعریف پناهنده در کنوانسیون ژنو به این شرح است که شخصی که در کشور خود به دلایلی همچون نژاد، ملیت، دین و مذهب، عضویت در گروه اجتماعی خاص، داشتن عقاید سیاسی خاص، و یا بلا های طبیعی مانند زلزله، سیل و یا جنگ، مورد اذیت و آزار و شکنجه قرار بگیرد و یا ترس از شکنجه و یا مرگ داشته باشد و به کشوری دیگر پناه ببرد، پناهنده گفته می شود. کنواسیون ژنو پیمانی بین 143 کشور است و افرادی که در سایر کشورها، درگیر جنگ، آلودگی محیط زیست و سایر بلایای طبیعی باشند و زندگیشان تهدید میشود حمایت میکند و اجازه میدهد در کشور های عضو این پیمان ساکن شوند. شایان ذکر است که کنوانسیون ژنو مهمترین معاهده در سازمان ملل نیز محسوب می شود.
خطرات پناهندگی به نروژ ( ریسک های مهاجرت غیر قانونی به نروژ )
در مورد خطرات پناهندگی در نروژ باید این نکات را متذکر شد که پناهندگی پرریسک ترین روش مهاجرت کردن به حساب می آید. عموم افرادی که از راه پناهندگی وارد کشور های دیگر می شوند معمولا از راه دریایی یا زمینی وارد می شوند. برخی مردم در معرض سو استفاده ی قاچاقچیان انسان قرار میگیرند.
بعضی ها به محض ورود به یک کشور جدید توسط مقامات بازداشت میشوند، بعضی دیگر از سوی افراد در آن کشور هم مورد نژاد پرستی یا جنسیت و یا مسائل سیاسی مورد اذیت قرار میگیرند. افراد در این نوع از مهاجرت احساس تنهایی شدید، افسردگی، و جداشدگی میکنند زیرا پشتیبان های خود را از دست داده اند، پشتیبان هایی مثل جوامع، همکاران، بستگان و دوستان. افرادی که از راه های دریایی به کشور ها وارد میشوند معمولا با کشتی ها و قایق های نا مطمئن و خطرناک منتقل می شوند که بسیاری از این قایق ها در میانه ی راه خراب و یا به دلیل تعداد زیاد افرادی که در قایق حضور دارند غرق می شوند و جان خود را از دست می دهند. لذا توصیه می شود که برای از بین نرفتن مال و جان خود و با در نظر گرفتن خطرات مادی و معنوی روش پناهندگی از راه های قانونی مهاجرت کنید.
پروسه و مراحل پناهندگی به نروژ
متقاضیان مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی در طی مراحلی ابتدا باید به اداره ی پلیس در نروژ مراجعه کنند، پلیس نروژ اثر انگشت شخص متقاضی را ثبت میکند و همچنین درباره هویت و مسیر سفر به نروژ را از پناهجو سؤال می کند. متقاضی موظف است که گذرنامه و سایر اسناد هویتی خود را به پلیس ارائه كند.
لازم به ذکر است که انگشت نگاری به منظور اجرای قانون دابلین است. قانون دابلین مشخص میکند که اگر متقاضی در قبل از ورود به نروژ در کشور دیگری پناهنده شده باشد باید به همان کشور برگردد تا کارهای او در همان جا مورد بررسی قرار گیرد.
پس از اتمام ثبت نام، شخص به مرکز پذیرش پناهندگان در اسلو منتقل می شوند. این مراکز Refstad نام دارند که در چند روز ابتدایی شخص باید در این مراکز بماند. پس از این مدت، افراد به یک مرکز پذیرش دیگر در شهر اسلو یا مستقیماً به یک مرکز پذیرش پناهندگی معمولی منتقل خواهند شد. در مرحله ی بعد افراد باید آزمایش های سلامتی از جمله آزمایش بیماری سل را بدهند. این آزمایشات در محل پایگاه های سلامت انجام می شود. آزمایش هایی در مورد بیماریهای دیگر مانند HIV و هپاتیت داوطلبانه است اما توصیه می شود.
سازمان پناهجویان نروژ(NOAS)
NOAS سازمانی است که از حقوق پناهجویان در نروژ حمایت می کند. نقش NOAS ارائه اطلاعات به پناهجویان است. این ارائه اطلاعات در سه روز اول ورود پناهجو به Refstad رخ می دهد. این اطلاعات شامل نمایش یک فیلم و یک مکالمه فردی با کارمند NOAS است. در این سازمان، پناهنده می تواند یک مرور کلی در مورد روند پناهندگی و حقوق و تعهدات خود دریافت کند تا برای ارائه درخواست پناهندگی به UDI آماده شود. این مکالمات به زبان خود شخص پناهنده خواهد بود تا متوجه روند شود.
مصاحبه توسط اداره مهاجرت نروژ ( UDI )
این مهمترین مرحله از روند پناهندگی است، UDI یک سازمان دولتی است که تعیین می کند آیا متقاضی اجازه اقامت در نروژ را دارد یا خیر؟ شما باید در مورد دلیل درخواست پناهندگی در نروژ تا آنجا که ممکن است صادق باشید و آنچه را که فکر می کنید در صورت بازگشت به کشور خود، برای شما اتفاق می افتد بیان کنید. مصاحبه معمولاً سه تا پنج ساعت به طول می انجامد. در طی مصاحبه مترجمی برای ارائه ی صحبت های پناهجو به نمایندگان UDI وجود خواهد داشت و صحبت های او را انتقال می دهند.
بعد از انجام مصاحبه افراد به مرکز پناهندگان میروند و منتظر رای دادگاه می شوند. زندگی در مرکز پذیرش پناهندگی نروژ یک سرویس رایگان برای پناهجویان است. بعضی افراد نیز در صورت داشتن اقوام یا بستگانی در نروژ می توانند در کنار آنها باشند تا نظر اداره مهاجرت درباره ی پرونده شان اعلام شود.
اگر اداره مهاجرت نروژ تشخیص دهد که زندگی و آزادی شما به دلیل نژاد ، ملیت ، مذهب ، عضویت در یک گروه ویژه اجتماعی ، تلاش های سیاسی یا به دلیل وضعیت امنیتی در کشور شما در کشور خود در معرض خطر است ، به شما پناهندگی داده می شود، اما فقط به شرط اینکه هیچ کس در میهن تان نتواند از شما محافظت کند. اگر UDI تشخیص دهد که زندگی در چنین شرایطی در معرض خطر قرار نمی گیرد ، درخواست پناهندگی رد می شود.
در صورت قبولی پرونده ی پناهندگی شخص از سوی اداره ی مهاجرت نروژ، پس از چند هفته یا چند ماه به شهرداری منتقل خواهند شد و شخص برای یادگیری زبان نروژی و شیوه زندگی نروژی از جمله قوانین مهم این کشور در دوره هایی شرکت می کند. هدف از این دوره ها این است که افراد با جامعه ی نروژی ادغام شوند تا بتوانند برای خود کار پیدا کنند و مستقل شوند.
در صورت رد درخواست پناهندگی، به شما یک وکیل رایگان جهت اعتراض به رای دادگاه ارائه می شود که شکایتی رسمی از طرف شما تسلیم نماید. نامه شکایت فرد باید تا حداکثر 3 هفته بعد از اعلام نظر دادگاه به اداره مهاجرت نروژ ارسال شود.
شکایت فرد توسط اداره مهاجرت نروژ رسیدگی خواهد شد اگر دلیلی برای تغییر تصمیم وجود نداشته باشد، پرونده به یک سازمان دولتی دیگر یعنی هیئت تجدید نظر در امور مهاجرت (UNE) ارسال می شود. اگر UNE تصمیم را برگرداند، به شما اجازه اقامت داده می شود و اگر UNE شکایت را رد کند، شخص باید به کشور خود برگردد. اگر متقاضی اطلاعات و اسناد جدیدی را برای تعیین نتیجه پرونده خود داشته باشد ، می تواند درخواست تجدید نظر در تصمیم گیری را ارسال كند. همچنین شخص می تواند به دادگاه حقوقی شکایت کند ، اما این مستلزم هزینه های هنگفتی است و شانس برای لغو این تصمیم معمولاً بسیار بعید است.
هنگامی که درخواست پناهندگی فرد رد می شود، می تواند داوطلبانه از طریق سازمان بین المللی مهاجرت به کشور خود برگردد یا توسط پلیس به کشور خود بازگردانده میشود.
بازگشت داوطلبانه :
در صورت بازگشت داوطلبانه، یک دوره کمک هزینه به مدت سه هفته به پناهنده داده می شود که به کشور خود بازگردد. سازمان بین المللی مهاجرت IOM بلیط فرد را برای برگشت به کشورش تهیه می کند.
بازگشت اجباری (غیر ارادی) :
در صورت عدم بازگشت داوطلبانه بعد از سه هفته مهلت، پلیس نروژ شما را به کشور خود باز میگردد.
معرفی کیس های پناهندگی و آشنایی با بهترین کیس پناهندگی در نروژ
بهترین کیس پناهندگی در نروژ چیست؟ در پاسخ باید گفت افرادی که به عنوان پناهنده برای رفتن به نروژ اقدام میکنند، دلایل متفاوتی را دارند. به طور کلی کیس های پناهندگی به 3 دسته ی کلی تقسیم می شوند.
1-کیس های مذهبی
2-کیس های سیاسی
3- کیس های اجتماعی
پناهندگی مذهبی:
پناهندگی در نروژ از طریق کیس های تغییر دین و مذهب، متقاضی باید نشان دهد که دین و مذهب وی در کشور مورد قبول نیست و اگر مردم و یا نظام آن کشور از این موضوع اطلاعی داشته باشند ممکن است مورد اذیت و آزار و شکنجه قرار بگیرند. اطلاعات کافی در مورد دین خود، آداب و رسوم مربوطه و اطلاع از تمامی نکات مربوط به دین از الزامات این نوع از پناهندگی می باشد.
پناهنده ی سیاسی:
به طور معمول اکثر افرادی که کیس های پناهندگی سیاسی را انتخاب می کنند در معرض شکنجه و یا مرگ قرار دارند. این افراد به دیل تفاوت نظر و فکر یا عقیده با سیستم و نظام حکومتی کشورشان و انجام فعالیت هایی علیه حکومت خود درخواست پناهندگی می دهند.
پناهندگی اجتماعی:
کیس های پناهندگی اجتماعی بیشتر مربوط به افرادی از کشور های جنگ زده و قحطی زده می باشد که ساکنین این کشورها برای زنده ماندن و داشتن یک زندگی بهتر به کشور های دیگر پناه می برند. این نوع از پناهندگی در سال های گذشته بیشتر از کشورهای سوریه، عراق، سومالی، افغانستان و یمن بوده است. افرادی که از نظر جنسیت در کشور خود مشکلاتی دارند مانند دگرباشان جنسی، همجنس گرایان، دو جنسه ها و… نیز، از این روش برای پناهنده شدن اقدام میکنند. این افراد باید با داشتن مدارک و گواهی از پزشک معتبر علائم و شواهد را نشان دهند. علاوه بر داشتن مدارک دال بر این موضوعات، پزشک مخصوص نیز شواهد را مورد بررسی قرار می دهد. برخی از زنان اظهار می دارند که از ازدواج اجباری فرار می کنند یا بر خلاف خواست خانواده خود ازدواج کرده اند. این بیشتر در بین کردها و مناطق روستایی متداول است.
حال در باب اینکه « بهترین کیس پناهندگی در نروژ » چیست نمی توان یک نظر قاطع صادر کرد. بنا بر تابعیت متقاضی، شرایط وی، سن و سال، جنسیت و … بهترین کیس پناهندگی نروژ برای هر شخص متفاوت خواهد بود.
کمپ پناهندگی در نروژ
در نروژ یک قاعده اصلی وجود دارد که همه نهادهای عمومی در نروژ وظیفه ارائه خدمات به پناهجویان را به همان شیوه ای که به بقیه مردم ارائه می دهند، دارند. از جمله این خدمات این است که پناهجویان در کمپ های پناهندگی نروژ از حق برخورداری از خدمات بهداشتی و خدمات عمومی مانند سایر افراد در نروژ برخوردارند. چند نوع پذیرش در مورد کمپ ههای پناهندگی وجود دارد:
- پذیرش ترانزیت
پذیرایی که پناهجویان در ابتدای اقامت خود برای مدت کوتاهی در آن زندگی می کنند. - پذیرایی معمولی
اکثر مراکز پذیرش پناهندگی مراکز پذیرش معمولی هستند. پناهجویان معمولاً در مراکز پذیرش معمولی زندگی می کنند در حالی که درخواست آنها در حال بررسی است. - بخشهای سازگار
بخشی که متناسب با پناهجویان و نیازهای جسمی یا روانی آنها است. در درجه اول برای پناهجویان مبتلا به بیماری روانی می باشد که آنقدر بیمار نیستند که نیاز به درمان روانپزشکی داشته باشند.
در نروژ کمپ های مختلفی وجود دارد که از جمله آن ها می توان به دو کمپ Tuva’s Wagon و Aspelund Asylmottak اشاره کرد. در ادامه تصویری از کمپ Tuva’s Wagon را مشاهده می کنید.
راههای جایگزین پناهندگی به نروژ ( مهاجرت غیر قانونی به نروژ )
همانطور که می دانید پناهندگی یکی از روشهای غیر قانونی مهاجرت به نروژ است و در مورد پروسه و خطرات آن صحبت کردیم. حال که با ریسک ها پناهندگی به نروژ و آینده ی نه چندان درخشان آن آشنا شدیم، بهتر است به سراغ روشهای مهاجرت قانونی به نروژ برویم و با آنها آشنا شویم :
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 3992 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 576 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد نا امیدی در مهاجرت
- دانلود
- 6 دقیقه
- 575 K
فایل صوتی پر از انرژی مثبت موسسه ملک پور ( بدون محدودیت limitless )
- دانلود
- 11 دقیقه
- 575 K
کار در نروژ
یکی از روش های جایگزین پناهندگی، روش اخذ اقامت کاری در کشور نروژ است. اخذ ویزای کاری در صورتی امکان پذیر می باشد که شخص یک پیشنهاد شغلی یا (job offer) از یک کارفرمایی در کشور نروژ داشته باشد. در صورت دریافت یک پیشنهاد شغلی می توانید برای دریافت اقامت در این کشور درخواست دهید. در صورتی که روزمه خود را برای شرکت های نروژی ارسال کرده و جواب مثبت دریافت کردید، ممکن است لازم باشد که کارفرمای شما آگهی استخدام در سطح کشور یا حتی سطح اروپا منتشر کند. در صورتی که شخص مناسبی در اروپا وجود نداشته باشد، کارفرما اجازه دارد که با شما قرارداد کاری منعقد کند. در نموار زیر نرخ بیکاری کشور نروژ در چند سال گذشته را مشاهده می کنید که این نرخ 3.9 درصد بوده است که نشان دهنده ی پایین بودن نرخ بیکاری و وسیع بودن زمینه های شغلی در نروژ می باشد. شایان ذکر است که مهاجرت کاری به نروژ منجر به اخذ اقامت دائم و حتی تابیعت نروژ خواهد شد. به جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت کاری ، بازار کار و شغل های مورد نیاز و تمام مسائل مربوط به کار در این کشور پیشنهاد می کنیم به مقاله « کار در نروژ و ویزای کاری نروژ » رجوع کنید.
تحصیل در نروژ
تحصیل و مهاجرت تحصیلی یکی از آسان ترین و راحت ترین راههای برای ورود به کشورهای خارجی قلمداد می شود. مهاجرت تحصیلی به نروژ و تحصیل در نروژ می تواند برای بسیاری از افراد بهترین روش جایگزین برای پناهندگی در نروژ باشد. تحصیل در نروژ مانند سایر کشور ها در 3 مقطع ابتدایی. متوسطه و دبیرستان آغاز می گردد. تحصیل از سن 6 سالگی تا 16 سالگی در نروژ برای بچه ها اجباری است. تحصیل در مدارس نروژ برای کودکان خارجی در دو بخش خصوصی و دولتی امکان پذیر است. مدارس دولتی در نروژ رایگان است و مدارس خصوصی یا شبانه روزی که برای دانش اموزان بین المللی است هزینه در برخواهد داشت. افرادی که برای ویزای تحصیلی درمدارس نروژ اقدام میکنند باید یک قیم در این کشور داشته باشند تا سرپرستی فرد را بر عهده بگیرد.
تحصیل در مقطع لیسانس در نروژ نیز پروسه ای 3 الی 4 ساله دارد و از طریق کورس هایی به زبان انگلیسی و نروژی ارائه می گردد. تحصیل به زبان انگلیسی در دوره لیسانس به مدرک زبان IELTS با نمره ی 6 و تحصیل به زبان نروژی نیازمند مدرک سطح 3 زبان نروژی است.
با داشتن مدرک زبان انگلیسی IELTS با نمره ی حداقل 6.5 تحصیل در دانشگاه های نروژ به صورت رایگان برای مقطع فوق لیسانس برای متقاضیان وجود دارد. تحصیل در مقطع فوق لیسانس برای افرادی تا سن 29 سال امکان پذیر است. مهلت ثبت نام این کورس رایگان، از 1 تا 10 ژانویه می باشد.
اگر سطح سواد دانشگاهی تان فوق لیسانس است و باز هم سودای پناهندگی در نروژ را به سر دارید، باید گفت که برای متقاضیان خارجی نیز تحصیل در مقطع دکتری نیز در نروژ امکان پذیر است. افراد متقاضی در این مقطع تحصیلی باید از دانشگاه های این کشور استاد راهنما یا سوپروایزر داشته باشند. داشتن مدرک زبان IELTS با نمره ی 7 و داشتن رزومه ی قوی اعم از ارائه ی مقالات معتبر، تالیف و یا ترجمه ی کتاب و… از الزامات تحصیل در این مقطع می باشد. گفتنی است یکی از بزرگترین مزیتهای مهاجرت تحصیلی به نروژ ، امکان تحصیل رایگان در برخی از مراکز آموزشی این کشور است. به جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله « تحصیل رایگان در نروژ » رجوع بفرمایید.
رتبه در نروژ |
نام دانشگاه |
رتبه در جهان |
1 | University of Oslo | 135 |
2 | University of Bergen | 171 |
3 | Norwegian University of Science And Technology | 363 |
4 | University of Tromsø The Arctic | 369 |
رتبه در نروژ |
نام دانشگاه |
شهر |
5 | University of Agder | Kristiansand |
6 | University College of Southeastern | Norway |
7 | University of Stavanger | Stavanger |
8 | Østfold University College | Halden |
9 | The Norwegian University of Environmental and Life Sciences | Whoa |
فایل ویدئویی در خصوص خدمات موسسه MIE برای تحصیل در خارج از کشور
- دانلود
- 7 دقیقه
- 524 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 1709 K
سرمایه گذاری در نروژ
یکی دیگر از راههای قانونی مهاجرت و زندگی در نروژ سرمایه گذاری در این کشور می باشد که برای متقاضیان پناهندگی که از تمکن مالی خوبی برخودارند امکان پذیر است. در مورد سرمایه گذاری خارجی مهم ترین نکته این است که آیا کشور مورد نظر ما کشور مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی ( از لحاظ امنیت و ریسک سرمایه گذاری ) محسوب می شود یا خیر؟ برای دانستن این موضوع باید آمار بعضی از نکات مهم و تاثیر گذار مانند نرخ صادره ی اموال افراد سرمایه گذار، میزان رشد اقتصادی نرخ تورم و… را مورد بررسی قرار داد که بررسی همه این شاخص ها و استانداردها در حوصله این مقاله نمی گنجد و اگر تمایل دارید در این خصوص بیشتر بدانید می توانید بر روی لینک « سرمایه گذاری در نروژ » کلیک کنید.
کشور نروژ بنا بر گزارش بانک جهانی کشوری امن و کم ریسک برای سرمایه گذاری از نقطه نظر مصادره اموال سرمایه گذاران خارجی می باشد در نمودار زیر می توانید نرخ پایین مصادره اموال را در نروژ مشاهده نمایید :
پس از اطلاع از مطمئن بودن سرمایه گذاری و کمبود ریسک به طور خلاصه به بررسی بعضی از روش های سرمایه گذاری در نروژ می پردازیم:
خرید سهام و اوراق قرضه:
در روش خرید سهام و اوراق قرضه شخص سرمایه گذار می تواند از طریق سهام در صنایعی مانند صنایع نفت و گاز، و یا کشتی رانی، اقامت نروژ را به دست آورد. خرید سهام در نروژ به دو صورت انجام میشود. نوع اول شخص مبلغ مشخص شده از سوی دولت را به صورت سپرده در کشور نروژ قرار میدهد که با انجام این پروه اقامت 5 ساله را دریافت میکند و بعد از 5 سال میتواند سپرده ی خود را بردارد. در نوع دوم فرد بدون گذراندن 5 سال، اقامت نروژ را کسب می کند.
ثبت شرکت در نروژ :
برای ثبت شرکت در نروژ باید یک برنامه ی تجاری یا بیزنس پلان ارائه دادکه این برنامه ی تجاری باید مورد تایید اتاق بازرگانی کشور نروژ قرار گیرد و فرد متقاضی باید حتما مجوز سرمایه گذاری در نروژ را اخذ کرده باشد. در صورت ثبت شرکت و انجام مراحل خواسته شده توسط دولت، فرد اقامت 1 ساله دریافت میکند. در طی این یک سال شخص باید برنامه و گزارشی یک ساله از فعالیت شرکتش ارائه دهد. پس از سه سال فعالیت مداوم در نروژ و در صورت پا برجا بودن شرکت، اقامت فرد بعد از 5 سال می تواند اقامت دائم در نروژ را درخواست دهد.
خرید ملک در نروژ:
به واسطه ی خرید ملک در نروژ نیز میتوان به اقامت این کشور دست یافت. خرید ملک و مستغلات مانند هتل ها، کارخانجات، منازل مسکونی، رستوران های زنجیره ای و… باعث کسب اقامت در نروژ می شود. به طور کلی سرمایه گذاری در نروژ از راه های اصلی اخذ اقامت در این کشور است و راهی مطمئن تر از پناهندگی در نروژ می باشد.
تولد در نروژ
تولد یکی از راه های اخذ اقامت می باشد. به این معنا که اگر کودکی از پدر یا مادر نروژی متولد گردد، نوزاد تابعیت این کشور را اخذ خواهد کرد. سیستم اعطای تابعیت در کشور نروژ سیستم خون می باشد. این جمله بدین معناست که صرف تولد نوزاد در خاک این کشور نمی تواند سبب اعطای تابعیت به او شود، بلکه لازم است حداقل یکی از والدین تابعیت کشور نروژ را داشته باشد تا کودک متولد شده بتواند تابعیت این کشور را اخذ کند. حتی اگر کودکی که والد یا والدینش تابعیت کشور نروژ را دارد خارج از خاک این کشور متولد شود، باز هم به واسطه رابطه خونی با یک شهروند نروژی، تابعیت این کشور را بدست می آورد.
ازدواج در نروژ
ازدواج با تبعه نروژی یکی دیگر از راه های اخذ اقامت و تابعیت کشور نروژ می باشد. اگر یک تبعه نروژی و کسی که اقامت دائم این کشور را دارد ازدواج کنند، دقیقاً مانند این است که دو تبعه نروژی ازدواج کنند. اما اگر فردی که اقامت این کشور را ندارد با یک تبعه یا شخصی که دارای اقامت دائم این کشور است ازدواج کند، تحت شرایطی ممکن است منجر به اخذ اقامت و تابعیت فرد خارجی گردد. از جمله شرایط لازم که جهت اخذ اقامت از طریق ازدواج در نروژ، مورد نیاز است این است که فرد و همسر وی بالای 18 سال سن داشته و هر دو مجرد باشند. در صورتی که رابطه طرفین واقعی و صرفا به قصد اخذ اقامت نباشد و هم چنین درآمد مناسبی در یکسال گذشته داشته باشند، این ازدواج و اخذ اقامت برای فرد خارجی امکان پذیر است.
پرسش و پاسخ متداول در خصوص مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی
✅ شرایط مهاجرت به نروژ از طریق پناهندگی چگونه است؟
شخص باید در ادارات پلیس نروژ درخواست ثبت پناهندگی بدهد تا به وی برای تست ها و مصاحبه هایش زمان بدهند.
✅ هزینه پناهندگی به نروژ چقدر است؟
ثبت درخواست پناهندگی هزینه ندارد. اما کل پروسه پناهندگی جدای از هزینه های مادی که اتفاقا بسیار زیاد است ، هزینه های معنوی ( نظیر خطرات جانی و از دست رفتن عزیزان ) دارد که قابل جبران نیز نیستند.
✅ کیس های پناهندگی به نروژ کدامند؟
۱-کیس های مذهبی
۲-کیس های سیاسی
۳- کیس های اجتماعی
البته کیس های دیگر نیز مانند کشورهای جنگ زده و … وجود دارد که متقاضی می تواند از طریق آنها اقدام نماید.
✅ چه کسانی می توانند برای پناهندگی به نروژ درخواست دهند؟
کسانی که شرایط لازم برای پناهندگی مندرج در کنوانسیون پناهندگی 1951 سازمان ملل متحد را داشته باشند واجد الشرایط ارائه درخواست پناهندگی در نروژ هستند.
✅ آیا پناهندگی به نروژ با ویزای توریستی امکان پذیر است؟
بله این امکان وجود دارد اما توصیه نمی شود.
✅ آیا روشی بهتر از پناهندگی برای مهاجرت به نروژ وجود دارد؟
بله روشهای دیگری ( کار ، تحصیل ، سرمایه گذاری ، ازدواج ، تولد ) وجود دارد.
✅ چه راهی را بعنوان راه جایگزین پناهندگی به نروژ پیشنهاد می دهید؟
تحصیل در نروژ یکی از بهترین راههای جایگزین است که برای شما فرصت کاریابی را هم فراهم میکند. البته باید در نظر داشت که بهترین راه جایگزین پناهندگی به نروژ بسته به شرایط هر شخص می تواند متفاوت باشد. در کل باید شرایط شما بررسی و آنالیز شود تا بهترین راه مختص شما معرفی گردد.
✅ چگونه می توان با وکیل پناهندگی در نروژ ارتباط برقرار کرد؟
با درخواست پناهندگی، مشاوره های لازم را در نروژ، سازمان نروژی پناهجویان ارائه می دهد.
✅ آیا پناهندگی نروژ تضمینی حقیقت دارد یا کلاهبرداری است؟
خیر چنین چیزی وجود ندارد، زیرا اخذ وضعیت پناهندگی ریسک های زیادی خواهد داشت.
شما اقدام دارید برای پناهندگی؟
سلام دوست عزیز. خیر در این زمینه خدمات ارائه نمیشود
بسیار مقاله خوبی درباره پناهندگی بود سپاس
سلام دوست عزیز. سپاس از همراهی شما
سلام وقت بخیر. آیا میتونم با ویزای توریستی یه کشور نروژ سفر کنم و اونجا درخواست پناهندگی کنم؟آیابعداز پناهندگی در این کشور امکان کار رو دارم؟
سلام دوست عزیز. این روش را اصلا توصیه نمیکنیم
من قبلا برای نروژ رفته بودم پناهنده بشم خودم درخواست لغو دادم برگشتم، الان بخوام توریستی برم کانادا تاثیری داره روی پروندم؟
سلام دوست عزیز. این موارد میتواند تاثیر گذار باشد. الیته باید دقیق با وکیل بررسی کنید
سلام. میخواستم بپرسم که با توجه به جمیع شرایط، کدام راه مهاجرت به نروژ به نظرتون شانس موفقیت بالاتری دارد و ریسکش کمتر است؟
سلام دوست عزیز. در حال حاضر تحصیل در نروژ میتواند بهترین گزینه باشد
خیلی ممنون از سایت خوبتون بنده ک لیسانس هستم ک با تحصیل نمیشه یا کار ک شغل ازاد ساختمون هستم امکان مهاجرت هستش یا خیر یه کلام میشه یا ن
سلام. شما در خصوص سن و سطح زبان و میزان پشتوانه مالی چیزی بیان نکردید که بهتر بشه شمارو راهنمایی کرد. اما در کل شاید بهتر باشد که از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید
با سلام و عرض ادب و تشمر بیکران از زحمات تیم مهاجرتی ملک پور
بنده جوانی 29 ساله ، متاهل ، با مدرک کارشناسی و حدودا 5 سال سابقه کار هستم . زبان انگلیسی بنده زیاد خوب نیست و تمکن مالی چندانی هم ندارم . بهترین راه اخذ اقامت قانونی چی هست ؟ و کدام کشورها در صورت تولد فرزند در خاکشون ، به والدین هم اقامت میدن ؟
سلام دوست عزیز. در خصوص رشته تحصیلی چیزی بیان نکردید. اما برای اخذ اقامت از طریق کار یا تحصیلباید سطح زبان خوبی داشته باشید. در خصوص اخذ اقامت از طریق تولد فرزند در کشورهای محدودی قانون خاک هست. از جمله برزیل ، کانادا و آمریکا
با عرض سلام وًخسته نباشي
ايا ويزاي كاري نياز به داشتن مدارك زبان ميباشد
در خصوص ويزا ورزشي با داشتن حكم هاي ورزشي ميشود كار ورزشي در خواست كرد
سلام و عرض ادب
برای اخذ ویزای کاری نروژ شما می بایست دعوتنامه کاری داشته باشید و در اینصورت نیز می بایست سطم زبان شما خوب باشد . چنانچه شما از باشگاه و یا ورزشگاه خاصی دعوتنامه داشته باشید می توانید برای اخذ ویزای کاری اقدام نمائید.
با سلام
من دختر ٣٢ ساله با مدرك كاردانى هنرهاى تجسمى هستم بجز نقاشى كردن صنايع دستى هم انجام ميدهم كيفهاى بافتنى با نخ مخصوص، ميخواستم بدونم ميتونم از طريق خود اشتغالى يا ادامه تحصيل در كشور هاى اسكانديناوى اقدام كنم اگه ميشه منو راهنماييى كنيد ممنون ميشم
با سلام، بله از طریق ثبت شرکت میشه اقدام کرد که نیاز به سرمایه اولیه دارین و برای تحصیل هم میشه براتون اقدام کرد که نمونه کار نیاز هست . لطفا با دفاتر تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند.
سلام با ویزای توریستی میتوان در کشور نروژ درخواست پناهندگی داد؟ ایا به درخواست پناهندگی شما رسیدگی خواهد شد؟
با سلام و عرض احترام ، دوست گرامی موسسه ملک پور هیچ گونه مشاوره ای در امر پناهندگی ندارد.
سلام
من و همسرم با توجه به اینکه ویزای کانادا داریم میتونیم در ترانزیت اسلو تقاضای پناهندگی در نروژ رو بدیم ؟
مرسی
سلام و عرض ادب
دوست عزیز چندین روش برای مهاجرت به نروز وحود داره.چرا پناهندگی ؟
سلام
ببخشید یک سوال دارم ، با مهاجرت توریستی به نروژ چطور میشه اقامت این کشور رو گرفت؟؟؟
با سلام، با مهاجرت به نروژ با ویزای توریستی نمی توان برای اقامت این کشور اقدام کرد. شما باید از طریق کار ، تحصیل یا سرمایه گذاری اقدام کنید. در نظر داشته باشید که پناهندگی مشکلات خاص مربوط به خود را دارد و به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود.