شرایط پناهندگی در دانمارک + وضعیت کمپ های پناهندگی + مزایا و معایب
در این مقاله به بررسی شرایط پناهندگی در دانمارک و مزایا و معایب مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی خواهیم پرداخت و به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد :
- آیا کشور دانمارک برای پناهندگی گزینه خوبی است؟
- شرایط پناهندگی در دانمارک چیست؟
- پناهنده کیست و در دانمارک چه حقوقی دارد؟
- وضعیت کمپ پناهندگی دانمارک چگونه است؟
- شرایط و راههای مهاجرت قاچاقی به دانمارک چگونه است؟
- رفتار مردم دانمارک با ایرانیان چگونه است؟
- فرم درخواست پناهندگی سازمان ملل را از کجا پیدا کنیم؟
- معایب و مزایای پناهندگی در دانمارک چیست؟
موضوع پناهندگی به دانمارک از جهات مختلفی قابل بحث خواهد بود، که به صورت ساده و خلاصه، اصلی ترین و مهم ترین نکات پیرامون آن، خدمت شما دوستان گرامی ارائه می گردد. مهاجرت به دانمارک راه های مختلفی دارد که پناهندگی یکی از روش های مهاجرت به دانمارک محسوب می شود، روش پناهندگی هیچ گاه مورد تایید وکیل معتبر مهاجرت به دانمارک نبوده است چراکه این روش خطرات و ریسک های فراوانی دارد. امید است این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه ملک پور به نگارش در آمده، تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما را برطرف نماید و اطلاعات کاملی در باب پناهندگی دانمارک و خطرات آن خدمت شما دوستان ارجمند ارائه دهد. توجه داشته باشید که مؤسسه ملک پور یا MIE، هیچگونه خدماتی در زمینه مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی و بصورت کلی پناهندگی ندارد و این مقاله صرفاً جهت افزایش آگاهی شما و اطلاع رسانی در خصوص خطرات و نکات مهم پناهندگی به عرض شما می رسد.
در ادامه موضوعات زیر مورد بررسی قرار می گیرد :
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
مشکلات و عواقب پناهندگی
- دانلود
- 17 دقیقه
- 17 K
موسسه ملک پور همکار مؤسسه MIE، هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مقاله را صرفاً جهت افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص خطرات پناهندگی و نکات مهم پناهندگی به عرض شما عزیزان می رساند.
شرایط پناهندگی در دانمارک و مهاجرت قاچاقی به دانمارک
دانمارک کشوری در شمال اروپا و به پایتختی کپنهاگ و زبان رسمی دانمارکی است. واحد پول این کشور کرون دانمارک است، دانمارک جنوبیترین کشوراسکاندیناوی است و تنها مرز زمینی که دارد با کشور آلمان است، دانمارک از اعضای مؤسس سازمان ملل و ناتو است. کشور دانمارک دارای دولت رفاه است و از نظر کم بودن اختلاف درآمد مردم، در رتبه اول جهان قرار دارد. دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و در بررسیهای سالانه، مردم آن مکرراً به عنوان «راضیترین» مردم جهان اعلام میشوند. این کشور به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان بهشمار میآید، همه این مسائل شاید برای کسانی که قصد پناهندگی به این کشور را دارند، اغوا کننده باشد اما باید دانست که مهاجرت به دانمارک از راه های گوناگونی می تواند صورت بگیرد که پر خطرترین آنها، پناهندگی به دانمارک است که بسیاری از افراد بدون آگاهی لازم تن به این روش می دهند در حالی که با کمک مشاوران موسسه ما و به دست آوردن آگاهی های لازم ، می توانند راه های ایمن تر و مناسب تری برای مهاجرت را انتخاب کنند . مطابق کنوانسیون مربوط به وضعیت پناهندگان سازمان ملل متحد، شخص پناهنده کسی است که درکشور خود یا مبدا به یکی از دلایل نژاد، مذهب، ملیت، تعلق به یک گروه اجتماعی معین و یا به دلیل عقاید سیاسی خود مورد آزار و اذیت جدی قرارگرفته است. در حالی که بسیاری از پناهجویان از جمله فرد متقاضی پناهندگی دانمارک با توسل به دروغ خود را فردی با این شرایط نشان می دهند.
تعریف پناهندگی
پناهنده شخصی است که بالاجبار و به یکی از دلایل زیر مجبور به ترک کشور خود شده است.
این دلایل عبارتاند از:
۱. تبعیض نژادی بهطور مثال پناهندگی شهروندان رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی
۲. تبعیض مذهبی بهطور مثال پناهندگی شهروندان بهایی ایران
۳. تبعیض ملیتی بهطور مثال پناهندگی اتباه دوگانهای که تابعیت دو کشور در حال منازعه با یکدیگر را دارند.
۴. تبعیض جنسیتی به طورمثال پناهندگی دگرباشان جنسی و تراجنسهای ایرانی به کشوری که حقوق آنها در آن کشور پذیرفته شده باشد.
۵. تبعیض اجتماعی بهطور مثال پناهندگی افرادی که شرایط اقتصادی خوبی در کشور خود ندارند.
۶. عقاید سیاسی بهطور مثال پناهندگی وبلاگنویسان ایرانی
۷. جنگ بهطور مثال پناهندگی شهروندان عراقی و سوری که کشور آنها در جنگ است.
راهی غیر از پناهندگی را برای مهاجرت برگزینید!
- دانلود
- 19 دقیقه
- 5 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 19 دقیقه
- 21 K
فرم درخواست پناهندگی سازمان ملل
کسانی که به دنبال فرم درخواست پناهندگی سازمان ملل هستند باید مطلع باشند که اداره کل مدیریت مهاجرت که به عنوان یک نهاد ملی شناخته شده و از قوانین حمایت بین المللی از پناهندگان خارجی برخوردار است؛ مسئول Register و بررسی کیس های پناهندگی می باشد. کمیساریای عالی پناهندگان حین ثبت نام و بررسی کیس ، « اداره کل مدیریت مهاجرت » را پشتیبانی خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این لینک مراجعه نمایید.
پناهندگی دانمارک و کنوانسیون ژنو
کنوانسیون پناهندگان 1951 جزء اصلی ترین اسناد قانونی است که مبنای کار کشورها در ارتباط با پناهندگی را تشکیل می دهد. به تصویب 145 کشور عضو درآمده است و اصطلاح پناهنده را تعریف می کند و حقوق افراد آواره را مشخص می نماید و همچنین تعهدات قانونی دولت ها برای محافظت از آنها جز اصلی ترین اصول آن است که ادعا می کند که یک پناهنده نباید به کشوری بازگردانده شود که در معرض تهدید جدی برای زندگی یا آزادی قرار گیرد. این موضوع در حال حاضر به عنوان قاعده ای عرفی حقوق بین الملل پذیرفته شده است، دانمارک نیز عضو این کنواسیون می باشد. موسسه ملک پور و موسسه مشاوره اي MIE اتريش هيچگونه خدمات و مشاوره اي در زمينه ي پناهندگي انجام نمي دهند و اين مقاله تنها جهت اطلاع و آگاهي شما دوستان عزیز درباره پناهندگي در دانمارک مي باشد.
معاهده دوبلین در دانمارک
معاهده دوبلین، معاهدهای است که میان تعدادی از کشورهای اروپایی نوشته شده است و هدف آن ساماندهی پناهجویان در اروپا میباشد؛ کشور دانمارک نیز عضوی از این معاهده میباشد.
یکی از اساسیترین اصلهای این معاهده این است که شخص متقاضی پناهندگی، پس از ورود به اولین کشور امن، باید درخواست پناهندگی خود را ارائه کند و وی نمیتواند بگوید که قصد رفتن به کشوری دیگر و اعلام پناهندگی در آن کشور را ندارد.
یکی دیگر از قوانین این معاهده به این صورت تدوین شده است که شخص پناهجو، بلافاصله پس از ورود به اروپا باید اعلام پناهندگی کند و نباید این عمل را به تعویق بیاندازد.
کمپ پناهندگی دانمارک
در ادامه چند مورد از عکس های کمپ پناهندگی در دانمارک را مشاهده می فرمایید :
پناهندگی دانمارک و خطرات آن
در عمل تنها راه برای پناهندگی دانمارک «ورود غیر قانونی» است که یا با اسناد جعلی و یا بدون اسناد صورت می پذیرد. تقریبا همیشه ورود غیر قانونی به دانمارک یا هر کشور دیگری نیاز به کمک قاچاقچیان انسانی دارد که قیمت های سنگینی را بابت این کار دریافت می کنند. قاچاقچیان انسانی در گروه هایی کار می کنند که بخش خاصی از کل سفر را برعهده می گیرند. سپس، مهاجران اغلب مجبورند یک قاچاقچی جدید پیدا کنند که بتوانند در بخش بعدی سفر آنها را کمک کنند؛ قاچاقچیان به مهاجران به عنوان یک کالا نگاه می کنند و اغلب با آنها غیرانسانی رفتار می شود. اغلب خانواده ها در طول سفر از هم جدا می شوند. بسیاری از مهاجران پس انداز و اسناد شخصی و اموال خود را از دست می دهند و در خلال راه ممکن است که مورد خشونت و تجاوز قرار گیرند. تعداد زیادی از مهاجران طی سفرهای خود جان می دهند، یکی از شناخته شده ترین علل مرگ غرق شدن در دریای مدیترانه است و تعداد ناشناخته ای از مهاجران در صحرا و در مناطق کوهستانی دور افتاده، کامیون ها و انبارها به دلیل گرسنگی، تشنگی و بیماری جان می دهند. این یک حق انحصاری برای درخواست پناهندگی است اما افراد باید در نظر داشته باشند که در راه به دست آوردن این حق ممکن است قانون را زیر پا بگذارند و موقعیت خود و خانواده خود را در معرض خطر قرار دهند. تعداد کمی از مهاجران که با گذرنامه و ویزا معتبر وارد می شوند و پس از آن درخواست پناهندگی در دانمارک را می کنند، به سختی می توانند پناهندگی خود را دریافت کنند، زیرا کشور خود را به طور قانونی ترک کرده اند. اغلب ویزای دانمارک به عنوان یک ابزار سوء استفاده شناخته شده است و می تواند منجر به قرنطینه شخصی که مهاجر را به دانمارک دعوت کرده است، شود.
در حال حاضر مسیر اصلی ورود قاچاقی به اروپا، دریای مدیترانه است، از طریق مراکش به اسپانیا، از طریق لیبی و مصر به ایتالیا، از طریق ترکیه به یونان و یا از طریق ترکیه به بلغارستان. علاوه بر این، تعداد کمی از مهاجران از روسیه، ارمنستان و چین از طریق اروپای شرقی وارد می شوند. تعداد افرادی که در دریای مدیترانه غرق شدند، در سال 2016 حداقل 5000 تن بوده است و در سال 2017 شانس زنده ماندن بیشتر شده است به طوری که یکی از 49 تن در راه جان داده اند.این تعداد در واقع بسیار بالاتر است ، چرا که همه مرگ ها ثبت نشده است. گزارش از IOM نشان می دهد که 363،348 پناهنده و مهاجر سفر را به صورت زنده انجام دادند. اکثر آنها به ایتالیا (184،366) و یونان (173،561) رسیدند. تاکنون 140،000 نفر در سال 2017 وارد اروپا شده اند. بسیاری از مهاجرانی که به دنبال پناهندگی دانمارک هستند بیش از یک سال قبل از ورود به دانمارک در مسیر هستند. اقامت غیر قانونی برای چند ماه در نقاطی که در طول سفر وجود دارد، مانند طرابلس، استانبول یا آتن، بسیار شایع است. بعضی از کسانی که به دنبال پناهندگی دانمارک بودند دانمارک را به عنوان اخرین مقصد خود در نظر نداشتند اما توسط مقامات دانمارک در فرودگاه یا قطار متوقف شده بودند زیرا آنها سعی داشتند به کشورهای دیگر مانند سوئد، نروژ یا انگلیس بروند. به دلیل مقررات دوبلین، آنها باید پرونده خود را در دانمارک رسیدگی کنند.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 259 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 704 K
پناهندگی دانمارک و مراحل آن
هنگامی که یک فرد خارجی به پایگاه پناهجویان در دانمارک مراجعه می کند، اولین گام در روند درخواست برای اداره مهاجرت در مورد پناهندگی در دانمارک این است که تعیین کنند که آیا مسئولان مهاجرت دانمارک مسئول پردازش درخواست هستند یا مسئولان کشور دیگر؟ توضیح بهتر آنکه مقررات دوبلین تعیین می کند که کدام کشور مسئول پردازش درخواست ها است. اگر مشخص شود که درخواست در دانمارک پردازش شده است، مرحله بعدی فرآیند پناهندگی دانمارک درخواست واقعی است. ادراه مهاجرت مسئول بررسی پرونده ها است. بیشتر پناهجویان خود به دانمارک سفر می کنند. گام اول این است که پناهجو برای ثبت نام به مرکز پناهجویان ساند حولم (Sandholm) مراجعه می کند، سپس پلیس دانمارک یک عکس از پناهجو می گیرد و اثر انگشت او را ثبت می کند. آنگاه از پناهجو خواسته می شود نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و کشور مبدا ( وطن خود ) را اعلام کند. پلیس کارت پناهندگی را صادر می کند که به عنوان شناسه شخصی وی عمل می کند. پس از ثبت نام، توسط صلیب سرخ دانمارکی پناهجو خواهد شد. پس از یک مدت کوتاه، از پناهجو درخواست خواهد شد تا یک درخواست پناهندگی کتبی را با اداره مهاجرت دانمارک در مرکز ساند حولم و یا در اردوگاه پر کند. این فرم درخواست پناهندگی را می توان به هر زبانی پر کرد. مدت کوتاهی پس از آن، پناهجو به اولین مصاحبه با اداره مهاجرت دانمارک احضار خواهد شد که مترجم نیز حضور خواهد داشت. در حال حاضر زمان انتظار زیادی برای قبل از این مصاحبه اول با توجه به تعداد زیادی از تازه واردان وجود دارد. اداره مهاجرت به تازگی نیروهای جدید استخدام کرده است و سعی دارد زمان انتظار را کاهش دهد. معمولا مصاحبه 3-5 ساعت طول خواهد کشید. برای شروع، اداره مهاجرت دانمارک تعیین خواهد کرد که کدام یک از چهار روند برای پرونده پناهندگی استفاده خواهد شد : روند دوبلین ،روند ظاهرا بی اساس، دلایل واضح پناهندگی، یا روند عادی.
مرحله اول(ورود) :
- کمک هزینه نقدی بسیار کم، غذا توسط کافه تریا ارائه می شود
- بدون کارآموزی یا آموزش
- زندگی در مرکز پذیرش ساندحولم
اگر پناهجو دارای ویزا است، دارای خانواده ی درجه یک در اتحادیه اروپا است، یا اثر انگشت او توسط یک کشوری که مقررات دوبلین در ان حاکم است ثبت شده است، در نتیجه پرونده پناهجو به بنابر قانون دولین به کشوری که اولین بار اثر انگشت او در آن ثبت شده است، ارجاع داده می شود. در واقع دانمارک از کشوری که اثرانگشت اولیه را گرفته است، درخواست می کند که پرونده پناهندگی را رسیدگی کند . پناهجو می تواند شکایت خود را در مورد حکم اداره مهاجرت دانمارک و شورای پناهندگان دانمارک (Dansk Flygtningehjælp) که دارای اداره ویژه ای است که می تواند در مورد این شکایت ها کمک کند ،اعلام نماید. هیئت تجدید نظر پناهندگی (Flygtningenævnet) بر پرونده های شکایت حکم می کند و تغییر تصمیم بسیار نادر خواهد بود.
اگر پرونده در روند دوبلین قرار نگرفته باشد، بررسی پرونده در دانمارک آغاز خواهد شد. اکنون پناهجو در مرحله 2 در نظر گرفته شده و به یک مرکز مسکونی منتقل می شود.
مرحله دوم (بررسی پرونده):
- به محل اقامت در Jutland برده می شوند
- پول به هزینه های خانوار بسته به مرکز نگهداری، کمک هزینه نقدی (پول جیبی)
- آموزش کارآموزی + زبان (دانمارکی یا انگلیسی)
مواردی وجود دارد که مشخص است که به طور آشکارا بی اساس است، اگر کشور مبداء پناهجویان تقریبا هرگز به پناهندگان اجازه ورود ندهد یا اگر زمینه پناهجویان برای درخواست پناهندگی به طور واضح ضعیف یا نامناسب باشد، شورای پناهندگان دانمارک می تواند وتو را در مواردی که آشکارا نامشخص است اعمال کند و برای یک جلسه پناهجویان را دعوت خواهد کرد. با این وجود، در اکثر موارد شورا موافقت می کند که رد شود و بنابراین پرونده پناهندگی نمی تواند به هیئت تجدید نظر پناهنده (Flygtningenævnet) رفته و مورد تجدید نظر قرار گیرد. پناهجویانی که پرونده آنها به طور آشکار بی اساس است، هیچ کمک مالی دریافت نمی کنند و در یک مرکز با یک کافه تریا زندگی می کنند.
مجوز پناهندگی یک روش جدید و سریع برای رسیدگی به پرونده های پناهندگی است و با این روش به احتمال زیاد به پناهجو پناهندگی داده می شود. این روش گاهی فقط نیاز به یک مصاحبه دارد. دلایل آشکار پناهندگی تقریبا در چند ماه بسته به زمان انتظار عمومی، بررسی می شود.
اکثر پرونده های پناهندگی از طریق روند عادی اجرا می شود که شامل مصاحبه دوم با اداره مهاجرت دانمارک می باشد که بعد از چند ماه اتفاق می افتد. در این مصاحبه دوم، از پناهجو خواسته می شود که در مورد پاسخهای خود در اولین مصاحبه توضیحات کامل تری ارائه دهد و نتایج تحقیقاتی که پس از اولین مصاحبه انجام گرفته بود، مشخص خواهد شد. اگر دولت پناهندگی پناهجو را به وی اعطا کند، پناهجویان با شهرداری قرار داد 3 ساله منعقد می کنند، تا جذب جامعه شوند. پناهنده می تواند بعد از پایان این دوره 3 ساله به شهرداری دیگری منتقل شود و اگر حکم بر رد تقاضای پناهندگی باشد، پرونده به طور خودکار به دادگاه تجدید نظر پناهندگان برده خواهد شد. پناهجو می تواند برای خود وکیل انتخاب کند و وکیل، پناهجو را به جلسه دعوت می کند و پرونده را آماده می سازد. معمولا، جلسه هیئت مدیره، چند ماه پس از رد شدن، برگزار خواهد شد و پناهجویان به همراه وکیل و مترجم خود به طور شخصی حضور خواهند یافت.
یکی از NGO هایی که در زمینه پناهندگی در دانمارک فعالیت گسترده و اثبات شده ای دارد، Danish Refugee Council می باشد؛ برای مراجعه به وبسایت این سازمان مردم نهاد بیشتر به این لینک رجوع کنید.
مرحله سوم (اگر پناهجو رد شده است و دستور اخراج را عملی نکند):
- بازگشت به مرکز Avnstrup، و شاید بعدا به مرکز خروج Sjælsmark یا Kærshovedgård ( که توسط زندان دانمارک اداره می شود)
- بدون کمک نقدی (پول جیبی)
- بدون کارآموزی و بدون اجازه تحصیل
- ریسک زندانی شدن در زندان Ellebæk
- پناهنده لازم است هر هفته خود را به پلیس معرفی کند
پناهندگی دانمارک و روش های جایگزین
راه های کسب اقامت و تابعیت در هر کشوری بسیار متنوع می باشد و به طور کلی به 6 دسته ازدواج، تولد، تحصیل، کار، سرمایه گذاری و پناهندگی تقسیم می شود. باید به این نکته توجه داشت که پناهندگی تنها باید به عنوان روشی که در شرایط اضطراری پیش می آید، مورد بررسی قرار گیرد و همیشه روش بهتری برای مهاجرت وجود خواهد داشت که با تماس با مشاوران مجرب ما در امر حقوق بین الملل و دریافت مشاوره رایگان می توانید، راهی مناسب و ایمن و با آگاهی های لازم انتخاب نمائید. یکی از این راه ها ویزای کاری است. شرایطی که فرد می تواند با پیدا کردن شغل، با توجه به تخصص خود، در کشور دانمارک اقامت این کشور را به دست آورد و روشی برای جایگزینی پناهندگی در دانمارک است . راه های دیگری مثل مهاجرت تحصیلی به دانمارک، به عنوان یکی از راه های اخذ اقامت دانمارک نیز پیش روی شما است. افراد عضو اتحادیه اروپا و کشور سوئیس می تواند به صورت رایگان در دانمارک تحصیل نمایند. علاوه بر آن افراد غیر اروپایی که خود یا خانوادهشان اقامت دائم یا موقت دانمارک را دارند، می توانند تحصیل رایگان در دانمارک داشته باشند. سایر افراد متقاضی برای هزینه های تحصیل و زندگی در دانمارک باید سالیانه به طور متوسط ۱۲۰۰۰ یورو بپردازند. دانشجویان در کشور دانمارک به منظور پوشش برخی از هزینههای خود مجازند که مدت 10 تا 30 ساعت در هفته کار کنند. همان طور که مشاهده می کنید گزینه های دیگری به جز پناهندگی در دانمارک نیز وجود خواهد داشت.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقالاتی با عناوین اقامت دانمارک و راههای مهاجرت به دانمارک از همین وبسایت مراجعه نمایید.
پناهندگی دانمارک و کیس های پناهندگی دانمارک
اصولا در اکثر کشورها کیس های پناهندگی به انواع مختلفی تقسیم می شوند. از جمله براساس عقاید سیاسی ،به دلایل اجتماعی، به دلایل مذهبی ، بر اساس نژاد، بر اساس جنگ در کشور متقاضی پناهندگی، بر اساس فعالیت در گروه های اجتماعی یا سیاسی خاص. میزان موفقیت در اداره مهاجرت طی سال های اخیر ثبات نداشته است. در سال 2015، این رقم به 85٪ رسیده است، در سال 2016 به 72٪ رسیده و در انتهای سال 2017 به 36٪ رسیده است. البته چند ماه در سال تا 28٪ هم کاهش یافت. در طی 10 ماه اول سال 2018 متقاضیان پناهندگی در دانمارک به 58 درصد رسید. اما تعداد واقعی افراد تازه وارد شده 35 درصد بوده است. بدون در نظر گرفتن افرادی که اجازه اقامت برای الحاق به خانواده را داشته اند ولی بعدا تقاضای پناهندگی کرده اند. پس از آن، امکان الحاق مجدد خانواده ها نیز بستگی دارد به اینکه ازکدام کشور آمده اند.
احتمال پناهندگی برای افغانها، ایرانیان، عراقی ها و سومالی ها نیز کاهش یافته است. تنها 16٪ از افغان ها در سال 2017 در دانمارک پناهندگی دریافت کرده اند. روند مشابه ای در سراسر اتحادیه اروپا دیده می شود، گرچه دانمارک دارای روند سخت تر از سایر کشورهای است. هیئت تجدید نظر پناهندگان (دومین مورد) 19 درصد از حکم های منفی از خدمات مهاجرت دانمارک در سال 2017 را لغو کرد.
به رغم نرخ بالای به رسمیت شناختن پناهندگی در سالهای اخیر، پناهندگی در دانمارک از بسیاری از کشورها سخت تر است، همانطور که در جدول بالا نشان داده شده است. به ویژه افغانها، عراقی ها و سومالی ها در دانمارک نسبت به اتحادیه اروپا، از جمله آلمان و سوئد، دارای شانس کمتری هستند. با این حال، از یک نظر، دانمارک نسبت به سوئد برخورد سخاوتمندانه تری نسبت به سوری ها و اریتره ایی ها داشته است که سوئدی ها آن را انجام نمی دهند.
پناهندگی دانمارک و آثار آن
به عنوان یک پناهجو در دانمارک، هزینه های زندگی شما به طور معمول تحت پوشش اداره مهاجرت قرار می گیرد. اداره مهاجرت مزایا و خدمات زیر را ارائه می دهد:
کمک هزینه های نقدی برای لباس، اقلام بهداشت شخصی و همچنین برای غذا (مگر اینکه شما در یک مرکز با یک غذاخوری که در آن غذای رایگان داده می شود حضور داشته باشید، مراقبتهای بهداشتی و خدماتی ضروری، آموزش برای کودکان، آموزش بزرگسالان و سایر فعالیت ها، اقامت در یک مرکز پناهندگی، هزینه حمل و نقل برای جلسات با مقامات دولتی، ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و غیره
ارزش کالاها (لباس، اقلام بهداشت شخصی و غیره) برای پناهجویان در بسته های مزایای اقلام اساسی سالانه تنظیم می شود. نرخ های بخری اقلام و کالاهای اساسی را مشاهده کنید:
هزینه های نقدی که می توانید به عنوان یک پناهجو در دانمارک دریافت کنید، عبارتند از: کمک هزینه اولیه، کمک اضافی (در صورت امکان)،کمک هزینه مراقبتی برای تا دو فرزند،کمک هزینه مراقبتی برای دو فرزند اضافی. که این کمک هزینه به طور سالانه در نظر گرفته می شود. در حالی که درخواست شما در مرحله اولیه قرار داشته باشد و هنوز بررسی نشده باشد که آیا باید در دانمارک مورد بررسی قرار گیرد یا خیر؟ کمک هزینه اضافی 8.73کرون دانمارک در روز به شما تعلق می گیرد. اگر تصمیم گرفته شود که درخواست پناهندگان در دانمارک بررسی شود، کمک هزینه اضافی به مبلغ 30.55 کرون دانمارک در روز افزایش خواهد یافت.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ای با عنوان هزینه های زندگی در دانمارک از همین وبسایت مراجعه نمایید.
پناهجویان و اتباع خارجی که بدون اقامت قانونی در دانمارک هستند، تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار نمی گیرند. در عوض هزینه های مراقبت های بهداشتی توسط اداره مهاجرت دانمارک تامین می گردد. اداره مهاجرت هزینه های مراقبت های بهداشتی را تامین می کند، در صورتی که اورژانسی باشد .
در مورد موقعیت تحصیلی در پناهندگی دانمارک باید گفت که اگر شما بیش از 18 سال داشته باشید، باید یک قرارداد با مرکز پناهندگی خود تهیه کنید. با امضای قرارداد، شما موافقت می کنید که در فعالیتهای خاصی در مرکز پناهندگی شرکت نمایید، در کلاسها شرکت کنید و در اطراف مرکز فعالیت کنید و اگر شما از قرارداد با مرکز پناهندگی پیروی نکنید، کمک هزینه اضافی شما می تواند کاهش یابد یا لغو شود. اگر شما در سن مدرسه اجباری هستید، می توانید در مدرسه ای در مرکز پناهندگی شرکت کنید. اگر شما بیش از 18 سال داشته باشید، شما ملزم به حضور در کلاس های مرکز یا پناهندگی می باشید. دوره ها برای حفظ و افزایش مهارت های کلی و مهارت های تجاری و حرفه ای شما طراحی شده اند. هنگامی که مرحله اولیه تکمیل شده و تصمیم گرفته شده است که درخواست شما در دانمارک مورد بررسی قرار گیرد، شما باید دوره های خود را در دانمارک، به زبان انگلیسی، دانمارکی یا زبان مادری بگذرانید. دوره ها همچنین ممکن است شامل موضوعاتی باشند که مهارت های شما را افزایش دهند تا زمینه ی سازگاری شما در دانمارک را بهبود یابد، تا زمانی که در مراحل مختلف پناهندگی دانمارک اجازه اقامت خود را دریافت کنید. این دوره ها حتی می تواند در آماده سازی شما برای زندگی در کشور خود نیز کمک کند، در صورتی که درخواست شما برای اجازه اقامت رد شود. شما باید در مدت سه ماه پس از درخواست پناهندگی، دوره های آموزشی خود را شروع کنید. بعلاوه می توانید به طور متوسط 10 ساعت در هفته به کلاس درس بروید و اگر اجازه اقامت در دانمارک را کسب کرده اید تا زمانی که به شهرداری منتقل شوید، دوره های زبان دانمارکی به طور فشرده ارائه می شود.
شما سروران عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر و جامع تر در زمینه مهاجرت و اخذ اقامت و همچنین پناهندگی دانمارک می توانید ویدیوی راهنمای گام به گام تا اخذ اقامت را تهیه فرمایید و به طور کامل با انواع روش های مهاجرت به کشورهای مختلف آشنا شده و مقایسه فرمایید و بهترین راه را برای مهاجرت انتخاب کنید. با مشاهده این ویدیو دیگر نیاز به وکیل نخواهید داشت و خودتان می توانید کارهای مهاجرت خود را انجام دهید.
پرسش و پاسخ متداول در خصوص شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی
شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی چگونه است؟
افرادی که قصد پناهندگی در این کشور را دارند بایستی در مرز این کشور و با ارائه کیس خود برای پناهندگی درخواست نمایند.
هزینه پناهندگی به دانمارک چقدر است؟
هزینه ها شامل هزینه اقدام ( فرم ها و…) و هزینه پنهان از این جهات که فرد سه الی چهار سال برای اخذ پناهندگی زمان و وقت خود را صرف مینماید. از اینها هم که بگذریم، هزینه های معنوی و خطرات جانی هستند که می توانند غیر قابل جبران و غیر قابل بازگشت باشند.
کیس های پناهندگی به دانمارک کدامند؟
کیس های پناهندگی شامل، عضویت در گروه های اجتماعی خاص، داشتن عقاید سیاسی، تبعیض های نژادی و گرایشات جنسی خاص و شرایط کشور های جنگ زده و … می گردد.
چه کسانی می توانند برای پناهندگی به دانمارک درخواست دهند؟
افرادی که اگر در کشور خود بمانند ( در صورت برخورداری از شرایط کنوانسیون ژنو ) جان و مال آنها مورد تهدید قرار میگیرد می توانند برای پناهندگی اقدام کنند. هر چند که این روش مهاجرت مناسب نیست.
آیا پناهندگی به دانمارک با ویزای توریستی امکان پذیر است؟
بله این امکان وجود دارد اما در اکثر موارد در خواست متقاضیان از طریق ویزای توریستی مردود میگردد.
آیا روشی بهتر از پناهندگی برای مهاجرت به دانمارک وجود دارد؟
روش تحصیل، کار، سرمایهگذاری و… روش های جایگزین پناهندگی محسوب می گردد.
چه راهی را بعنوان راه جایگزین پناهندگی به دانمارک به پیشنهاد می دهید؟
تحصیل در دانمارک، کار و سرمایه گذاری در این کشور راه های جایگزین هستند. اگر می خواهید بدانید که کدام یک از این راهها برای شما بهترین است باید شرایط شما ( تحصیلات ، سن ، سابقه کاری ، سطح زبان و … ) بررسی شده و آنگاه بهترین مسیر برای شما انتخاب گردد.
چگونه می توان با وکیل پناهندگی در دانمارک ارتباط برقرار کرد؟
پس از وارد شدن به این کشور در اداره مهاجرت و پناهندگان دانمارک می توان از وکیل استفاده نمود. اگر به دنبال وکیل پناهندگی در دانمارک در داخل کشور می گردید، باید خدمتتان عرض شود که موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی هیچ گونه خدماتی ندارد.
آیا پناهندگی دانمارک تضمینی حقیقت دارد یا کلاهبرداری است؟
در دنیای مهاجرت و اخذ ویزا تضمینی وجود ندارد علی الخصوص که برای روش پناهندگی از آنجایی که غیر قانونی است سودجویان بسیار زیادی وجود دارند.
اینکه فرمودید روش جایگزین کاری، تحصیل و … هست، خواستم بدونم کمک می کنید بتونم جاب آفر بگیرم برای دانمارک؟
سلام دوست عزیز. برای دانمارک باید مدرک و رشته تحصیلی ، سطح زبان، سن و … باید دقیق تر بررسی شود
ممنون از مطالب مفیدتون. راه خطرناکیه واقعا
سلام دوست عزیز. بله . ممنون از همراهی شما
سلام وقت بخیر
با اعلام پناهندگی بعد از چند سال میتونیم پاسپورت دریافت کنیم ؟
سلام دوست عزیز. موسسه این روش را اصلا پیشنهاد نمی دهد
من از خواهش میکنم که درخواست مرا قبول کنید تا در آنجا فراهم تحصیل پیدا کنم
سلام. موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد دوست عزیز
من از سفارت دانمارک خواهش میکنم که درخواست مرا قبول کنید تا در آنجا فراهم تحصیل پیدا کنم
سلام، موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد
آیا مهاجر میپذیرد یا خیر اگر میپذیرد لطفا درخواست مرا قبول کنید
سلام. موسسه در خصوص پناهندگی خدمات مشاوره ندارد
من از شما تقاضا دارم که درخواست مرا قبول کنید
سلام، موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد
در حال حاضر برای مهاجرت افغان قبولی و یا پناهندگی میدهد
آیا مهاجر می پذیرد و یا خیر
سلام دوست عزیز. موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد
سلام من سال ۲۰۱۵ در دانمارک پناهده شدم وبچه ام تو دانمارک به دنیا آمده و برگشتم به ایران ببخشید الان نمی توانم از دانمارک در خواست پناهندگی بکنم
سلام دوست عزیز. موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد
سلام داداش چطورکشوری است منم میخوام بیام بابچه ام
سلام، موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد
سلام ممنون از سایت خوبتون و مورد اطلاع قرار دارم که هیچگونه خدماتی ارائه نمیکنید در خصوص پناهندگی ولی سوال من اینه که شرایط برای افرادی که بی سرپرست هستند و زیر سن قانونی (18) قرار دارند شرایط پناهندگی در دانمارک چگونه است؟!
اگه پاسخ بدید ممنون میشم.
دوست عزیز ممنون از حسن توجه شما. متاسفانه خدمات و اطلاعات مشاوره ایی هم وجود ندارد
سلام احمد زاهد هستم و در افغانستان زندگی میکنم. به دلیل حمایت من از کشورهای ناتو که قبلا من در پایگاه نظامی آمریکا در بگرام افغانستان از کشورهای ناتو حمایت کردم. اکنون جان من و خانواده ام در معرض خطر بسیار جدی قرار دارد اکر طالبان من را شناسایی کند دیگر فکر نمیکنم که زنده بمانم پس لطفا زندگی من و خانواده ام را نجات بدهید. تشکر
سلام، موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد
من م خواهم که مهاجرت کنم به دانمار
سلام. موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام ببخشید من یک سوال داشتم. من افغان هستم و همسرم ایرانی هست من باهمسرم نکاح یعنی عقد افغانستانی انجام دادیم در ایران بخاطر شرایطی که داشتیم نتونستیم عقد رسمی کنیم الان اومدیم المان من پناهندگی دارم همسرم نداره و اینا نکاح نامه من رو چون جایی ثبت رسمی نشده بودم قبول نکردن من هم نه سفارت افغانستان عقد من رو ثبت میکنن نه ایران هر دو میگن اول باید در المان بصورت المانی عقد کنم و من بخاطر اینکه همسرم دولدونگ هست نمیتونم عقد المانی کنم یکی از دوستان من گفت که اگه در دانمارک به یک وکیل وکالت بدیم بدون حضور ما میتونن مارو عقد کنن یا عقد مارو در کشور دانمارک ثبت کنن چون ایشون میگن در کشور دانمارک خیلی راحت ادم میتونه عقد کنه میشه بگین که یه همچین چیزی امکان داره یانه ؟ممنون ازتون
سلام. در این خصوص باید با یک وکیلی که در خصوص قوانین پناهندگان میتواند خدمات ارائه دهد صحبت نمایید. موسسه ملک پور در این خصوص هیچگونه خدمات مشاوره ایی ارائه نمی دهد
دانمارک مهاجر شوم اما نه میفهمم که چی کار کنم
موسسه لک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
این فیلم منو خیلی روشن کرد
فکرشو نمیکردم شرایط بدی داشته باشه
واقعا ممنون بابت ویدیویی ک گذاشتید
سلام دوست عزیز
شما خیلی لطف دارید. ما در این ویدئو واقعیت های موجود را مطرح کردیم.
ممنونم هستیم که حس خوبتون را با ما تقسیم کردید.🌹
سلام
وقت بخیر، اگر کسی درخواست پناهندگی بدهد و در کمپ در صف انتظار باشد برای مطمئن شدن میتواند وکیل بگیرد؟ و هزینهی آن چقدر میشود؟
با سلام و احترام. بزرگوار در خصوص پناهندگی خدماتی ارایه نمیشود. همچنین برای پاسخ گویی به این سوالات نیاز به اطلاعات جامع تری است. اگر قصد دارید از طرق قانونی مهاجرت کسب اطلاعات نمایید پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.
سلام میخواستم بپرسم وکیل مهاجرتی وجود داره که در مورد پناهندگی بخواد جواب سوال بده؟ به کسی میتونم اعتماد کنم؟
سلام. در موسسه ملک در این خصوص کسی پاسخگو نیست. در موسسات دیگر می توانید تحقیق بفرمایید. اما به راحتی اعتماد نکنید دوست عزیز
سلام و عر ضادب
دوست عزیز موسسه mie در خصوص پناهندگی مشاوره و اقدامی ندارد .
وکیل به طور اتوماتیک و رایگان به همه تعلق میگیرد مگر اینکه وکیلی را از قبل در نظر داشته باشید که میتوانید مراحل پناهندگی را به او بسپارید
شلام دوست عزیزو موسسه ملک پور در این زمینه هیچگونه خدمات و مشاوره و کمکی ارائه نمی دهد
ممنون از توضیحاتتون
ممنون از شما که وقت میزارید و اطلاعاتتون رو افزایش میدید
با سلام
من مدت ۷سال سابقه کار تو ی شرکت معتبر تو زمینه اشباع کاغذ تو ایران دارم در حال حاضر هم مشغول به کار تو همین شرکت به عنوان اپراتور برق کار هستم می خواستم بدونم راهی برای مهاجرت کاری تو همین زمینه کاری به دانمارک وجود داره؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سلام برای اخذ ویزای کار دانمارک باید کارفرما داشته باشید تا بتوانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.