پاسپورت کویت و بررسی شرایط و راههای اخذ تابعیت کویت
پاسپورت کویت ، شرایط و مراحل دریافت تابعیت کویت و همچنین شهروندی کویت ، در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. قانون تابعیت کویت و ترک تابعیت کویت چگونه است؟ آیا قانون اساسی کویت اجازه کسب شهروندی کویت به اتباع سایر کشور ها را می دهد؟ راههای اخذ تابعیت کویت چیست؟ چگونه به یک شهروند کویتی تبدیل شویم؟ آیا کویت بهترین کشور برای اخذ شهروندی است؟ در این مقاله سعی بر این نموده ایم تا به این قبیل سوالات شما عزیزان پاسخ بدهیم. همانگونه که حتما مطلع هستید، دینار کویت در حال حاضر گران ترین ارز در دنیا محسوب می شود و بسیاری از افراد تلاش می کنند تا با اخذ تابعیت این کشور و کار کردن در کویت درامد بالایی را بدست بیاورند. در صورتی که قصد کسب اطلاعات بیشتر پیرامون ارزش پاسپورت کویت و راه های دریافت آن دارید، می توانید با مشاوران موسسه MIE تماس حاصل نمایید و از مشاوره تخصصی رایگان در این خصوص بهره مند گردید. در ادامه عناوین زیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد انتخاب بهترین کشور دنیا برای مهاجرت
- دانلود
- 8 دقیقه
- 33 K
بررسی شرایط کلی اخذ پاسپورت کویت
کویت کشوری ثروتمند در غرب آسیا میباشد که با کشورهای ایران، عربستان و عراق مرز مشترک خاکی دارد. زبان رسمی مردم کویت زبان عربی و واحد پول آن دینارکویت می باشد. مساحت کشور کویت چیزی در حدود ۱۸ هزار کیلومتر مربع است و پایتخت آن شهر الکویت است. طبق آخرین محاسبات جمعیت کشور کویت چیزی در حدود شش ملیون نفر است. افرادی که بتوانند تابعیت کشور کویت را به دست آورند، می توانند از پاسپورت کویت استفاده نموده و به خیلی از کشورهای جهان مهاجرت یا مسافرت نمایند. برخی دیگر از افراد صرفاً اقامت این کشور را خواهند داشت؛ اقامت به این معنا است که فرد اجازه زندگی در کویت را دارد. تفاوت اصلی اقامت و تابعیت را میتوان در حق رای مشاهده کرد. بدین وسیله افرادی که تابعیت یک کشور را دارند میتوانند در آینده کشور سهیم بوده و حق رای داشته باشند و شهروندان درجه یک آن کشور به حساب می آیند.
پاسپورت کویت و اعتبار آن
پاسپورت کویت در رده سی و ششم پاسپورت های معتبر در جهان قرار دارد. افرادی که پاسپورت کشور کویت را دارند، می توانند به ۴۲ کشور دنیا بدون نیاز به ویزا سفر کنند؛ همچنین برای سفر به ۳۸ کشور دنیا صرفاً ویزای هنگام ورود را در این کشورها نیاز خواهند داشت. کشور کویت از جمله کشورهایی است که رابطه بسیار خوبی با همسایگان خود و سایر کشورهای جهان دارد و معمولاً خود را در مسائل بینالمللی و همچنین کشمکشهای سیاسی معمول بین کشورها وارد نمی کند، به همین خاطر از جمله کشورهای امن دنیا به حساب می آید. در تصویر زیر می توانید اخرین رتبه بندی ارزش پاسپورت کویت در وبسایت www.passportindex.org مشاهده نمایید.
پاسپورت کویت و روش های اخذ پاسپورت
اصولاً روشهای مختلفی برای اخذ پاسپورت کشورهای مختلف وجود دارد. این روشها شامل روش های اخذ پاسپورت از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و راه غیر قانونی پناهندگی می باشد. تمامی راه های اخذ پاسپورت کشور کویت را در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد.
اخذ پاسپورت کویت از طریق کار
یکی از جذاب ترین و بهترین راه های مهاجرت به کشور کویت مهاجرت از طریق کار به این کشور است. واحد پولی قدرتمند این کشور که با ارزش ترین واحد پولی دنیا می باشد و همچنین نرخ بیکاری پایین آن می تواند کشور کویت را به یکی از مقاصد جذاب برای مهاجرت از طریق کار تبدیل نماید اما این کشور ویزای کار به ما ایرانی ها ارائه نمی کند. نرخ بیکاری در کشور کویت بسیار پایین است و این آمار نشان دهنده این است که ظرفیت پذیرش نیروی کار خارجی از سوی دولت کویت بسیار بالا می باشد. در ادامه نمودار مربوط به نرخ بیکاری کویت را می توانید مشاهده نمایید :
گام به گام تا کار در خارج از کشور
محصول ویدئویی بی سابقه برای مشتاقان پیدا کردن کار در خارج از کشور
شما با تهیه و تماشای این محصول ویدئویی می توانید به تنهایی ( بدون کمک وکیل مهاجرت ) در خارج از کشور کار پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.
پاسپورت کویت از طریق تحصیل
یکی دیگر از راه های مهاجرت به کشور کویت راه مهاجرت تحصیلی است. توجه داشته باشید که صرف تحصیل در هیچ کشوری منجر به اخذ تابعیت نخواهد شد و قوانین سفارت ها به این صورت است که به دانشجوی خارجی پس از فارغ التحصیلی با فرض برگشت به کشور خودش ویزای دانشجویی داده می شود. البته در نظر داشته باشید که کشورهای مترقی غربی به دانشجویان بین المللی پس از اتمام تحصیلشان یک فرجه داده می شود تا در آن کشورها بمانند و دنبال کار برگردند و از این طریق به اقامت دائم و تابعیت را بدست آورند.
هر چند که عمده دانشجویان دانشگاه های کویت را اتباع کویت یا خارجیان مقیم در این کشور تشکیل می دهند. اما کویت دانشگاههای معتبر خاصی ندارد ؛ لذا مهاجرت تحصیلی به کویت آنچنان مورد استقبال دانشجویان خارجی قرار نمیگیرد. کشور کویت با استفاده از تجربیات تحصیلی کشورهای برتر دنیا همچون آمریکا و تاسیس شعباتی از دانشگاه های کشور های دیگر توانسته است سطح علم در کشور خود را بهبود ببخشد.
پاسپورت کویت از طریق سرمایه گذاری
یکی از مواردی که دولت کویت از آن حمایت می کند جذب سرمایه گذار از سراسر جهان است و افراد میتوانند با ثبت شرکت در کویت به این کشور مهاجرت نمایند. افراد میتوانند در این کشور سرمایه گذاری و ثبت شرکت نمایند اما باید به این نکته توجه کنند که بیش از ۴۹ درصد سهام شرکت را نمیتوانند تصاحب کنند و باید با یک نفر از اتباع کشور کویت به صورت شراکتی این مهم را انجام بدهند.حداقل هزینه برای ثبت شرکت در کویت ۱۰۰۰۰ الی 25000 دینار کویت می باشد.
پاسپورت کویت از طریق تولد
کودکان تازه متولد شده بر اساس دو اصل میتوانند تابعیت کشوری را دریافت نمایند. برخی از کشورها بر اساس سیستم خاک به واسطه اینکه فرد در آن کشور به دنیا آمده است می توانند تابعیت آن کشور را به دست آورد و برخی از کشورها بر اساس سیستم خون، پدر یا مادر کودک تابعیت هر کشوری را داشته باشند فرزند آنها نیز تابعیت آن کشور را دریافت می نماید. کشور کویت از جمله کشورهای است که بر اساس سیستم خون این تابعیت خود را اعطا میکند و در صورتی که فرزند شخص خارجی در کشور کویت متولد گردد، نمی تواند تابعیت کشور کویت را به این واسطه کسب کند.
پاسپورت کویت از طریق ازدواج
ازدواج با تبعه کویتی میتواند یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت کشور کویت باشد. افرادی که قصد اخذ اقامت کویت از طریق ازدواج با یکی از اتباع این کشور را دارند می بایست نشان دهند که در این کشور از درآمد مناسبی برخوردار هستند و بتوانند این نکته را اثبات نمایند که اگر با تبعه خارجی ازدواج نمایند، می توانند تمامی هزینههای زندگی وی را پوشش بدهند اما این در صورتی است که زن ایرانی بخواهد با تبعه کویتی ازدواج نماید. اما اگر مرد ایرانی بخواهد با زن تبعه کویتی ازدواج نماید، باید مرد ایرانی نشان بدهد از درآمد و سرمایه مالی خوبی برخوردار می باشد. نکته دیگر اینکه باید اثبات بکنند که ازدواج آنها به صورت صوری نمی باشد و این ازدواج کاملاً واقعی است. در صورتی که این زوج بتوانند ۵ سال با هم زندگی نمایند اقامت دائم کشور کویت را دریافت خواهند نمود.
پاسپورت کویت از طریق پناهندگی
راه مهاجرت از طریق پناهندگی بدترین نوع مهاجرت می باشد که به صورت غیر قانونی انجام می پذیرد. افرادی که قصد پناهندگی در کویت یا سایر کشورها را دارند می بایست جان و مال خود را در اختیار قاچاقچیان انسان قرار بدهند و متاسفانه در سالیان اخیر خیلی از هموطنان ما در این راه جان و مال خود را از دست داده اند. موسسه مشاوره ای MIE به واسطه تاکید بر راه های صحیح و قانونی مهاجرت هیچگونه خدماتی پیرامون پناهندگی در کویت یا سایر کشورها ارائه نمی کند.
پاسپورت کویت و تغییرات قانونی
پاسپورت کویت در سالیان اخیر دستخوش تغییراتی به ضرر ما ایرانیان شده است. مطابق دستور دولت این کشور به اداره گذرنامه کویت ، صدور روادید برای ۶ کشور از جمله ایران، سوریه، عراق، پاکستان و یمن با محدودیت مواجه شده است. این مقاله توسط مشاوران موسسه مشاوره ای MIE به نگارش و رشته تحریر درآمده و هرگونه کپی برداری از آن شرعاً عرفاً و قانوناً غیر مجاز به حساب می آید. متاسفانه در حال حاضر دریافت ویزای کویت چه به صورت حضوری و چه به صورت آنلاین برای ما ایرانیان با محدودیت بسیاری مواجه می شود. بنابراین توصیه می گردد هموطنان عزیزی که قصد کار، تحصیل یا سرمایهگذاری در خارج از کشور را دارند. کشورهای بهتری را برای این امر انتخاب نمایند.
پاسپورت کویت و نکات مهم درباره پاسپورت کویت
بطور کلی نمی توان گفت که پاسپورت کویت یکی از قدرتمندترین پاسپورت های دنیا است. شما حتی اگر بتوانید پاس کویتی بگیرید، تنها قادر خواهید بود که به 80 کشور دنیا بصورت آزادانه مسافرت نمایید که از این 80 کشور سفر به 38 کشور بصورت ویزای فرودگاهی یا Visa On Arrival خواهد بود. نکته مهم این است که متاسفانه کشور کویت برای اعطای پاسپورت و حتی اقامت موقت کشور کویت برای ما ایرانی ها سخت گیری بسیاری را اعمال میکند، به طوری که پیشنهاد می گردد که اگر قصد مهاجرت به کشورهای حوزه خلیج فارس را دارید، می توانید در صورتی که شرایط برای شما عزیزان فراهم باشد کشورهای دیگری را برای این امر انتخاب نمایید. به طور کلی در کشور کویت چهار نوع پاسپورت صادر می گردد. این پاسپورت ها به چهار رنگ آبی، سبز، قرمز و خاکستری ارائه می گردند که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.
پاسپورت آبی: پاسپورت آبی مخصوص شهروندان کویتی است و تنها افرادی که شهروندی کویت را داشته باشند پاسپورت آنها با جلد آبی همراه خواهد بود.
پاسپورت سبز: پاسپورت سرسبز مخصوص خانواده حاکم کویت و از اعضای پارلمان این کشور و افراد دولتی و مقامات عالی رتبه کشور کویت می باشد.
پاسپورت خاکستری: پاسپورت خاکستری پاسپورتی است که برای مسافرتهای بین المللی صادر می گردد.
پاسپورت قرمز: پاسپورت قرمز به پاسپورت دیپلماتیک معروف می باشد. این نوع پاسپورت برای دیپلماتهای مشغول به کار در سفارت های کویت که در کار خارج از کشور قرار دارند صادر می گردد و همچنین برای مقامات عالی رتبه قوه مجریه نیز این نوع پاسپورت اعطا می گردد.
پاسپورت کویت و وکیل معتبر برای اخذ پاسپورت کویت
اصولاً امر مهاجرت و اخذ اقامت یا تابعیت کشور های دیگر نیازمند انجام کارهای حقوقی متعدد برای رسیدن به این مقصود می باشد. بنابراین همواره توصیه می شود، افرادی که قصد مهاجرت و اخذ اقامت و پاسپورت کشور های دیگر همچون پاسپورت کویت را دارند حتماً با یک وکیل امور مهاجرت در این زمینه مشاوره نموده و کلیه امور مهاجرتی و اخذ اقامت خود را به واسطه وکیل حاذق در این زمینه انجام بدهند. موسسه مشاوره ای MIE به واسطه بیش از 15 سال فعالیت در زمینه امور حقوق بینالملل و مهاجرت از اعتبار بالایی در نزد هموطنان عزیزمان برخوردار گشته است. کلیه امور مهاجرتی از قبیل تحصیل، کار، سرمایه گذاری، سرمایه داری، ازدواج، تولد و مهاجرت افراد خاص توسط موسسه MIE به انجام می رسد. شما بزرگواران می توانید تمامی امور مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت خود را به واسطه این موسسه به انجام برسانید.
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص پاسپورت کویت
راههای اخذ تابعیت و شهروندی کویت چیست؟
راههای مختلفی از جمله سرمایه گذاری و ازدواج برای این امر وجود دارد که بعضاً شرایط دشواری برای ایرانیان دارند. پیشنهاد می شود این مقاله را مطالعه فرمائید تا با تمامی روش ها و شرایط آن ها آشنا شوید.
پاسپورت کویت اعتبار بالایی دارد؟
بطور کلی نمی توان گفت که پاسپورت کویت یکی از قدرتمندترین پاسپورت های دنیا است. شما حتی اگر بتوانید پاس کویتی بگیرید، تنها قادر خواهید بود که به 80 کشور دنیا بصورت آزادانه مسافرت نمایید که از این 80 کشور سفر به 38 کشور بصورت ویزای فرودگاهی یا Visa On Arrival خواهد بود.
چگونه به یک شهروند کویتی تبدیل شویم؟
به دست آوردن شهروندی کویت برای ایرانیان ممکن نیست.
آیا کویت بهترین کشور برای اخذ شهروندی است؟
طبق قوانین جدید کویت، به دلیل اینکه ایرانیان نمی توانند ویزای این کشور را به دست آورند، پیشنهاد می شود کشور های دیگر را مورد بررسی قرار دهید.
باعرض سلام من 5سالی می شود مقیم کویت هستم وشغلم معلم دریکی ازمدارس دولتی کویت درس می دهم
والان بازن کویتی ازدواج کرده ام و27ساله ام میتوانم به یک شهروند کویت تبدیل شوم بعد ازگذشت 12سال یانه
لطفا راهنمایی ام کنید منتظرپاسخ شما هستم
سلام دوست عزیز. در این خصوص باید با وکیلی که در خصوص ازدواج در این کشور اطلاعات کامل دارد صحبت نمایید