پاسپورت لیتوانی و بررسی آن
پاسپورت لیتوانی ، راه ها و شرایط اخذ شهروندی و اقامت لیتوانی و همچنین مدارک و پروسه مورد نیاز جهت اخذ تابعیت و پاسپورت لیتوانی در این نوشتار مورد بررسی و تحلیل علمی خواهد گرفت. از چه راهی اخذ پاسپورت کشور لیتوانی راحت تر است؟ آیا می توان از طریق کار و یا سرمایه گذاری پاسپورت لیتوانی را اخذ نمود؟ چه مدارکی به جهت اخذ پاسپورت لیتوانی مورد نیاز است؟ در این مقاله که به همت کارشناسان مجرب در امور مهاجرت تهیه گردید است به کلیه سوالات شما در زمینه پاسپورت لیتوانی به صورت کامل و مفصل پاسخ داده خواهد شد. کشور لیتوانی از جمله کشورهایی به شمار می رود که کمتر نامش شنیده می شود و در مورد آن صحبت می گردد به همین دلیل بسیاری از افراد آشنایی چندانی با این کشور اروپایی زیبا ندارند. در ابتدا در صورت تمایل به آشنایی با کشور لیتوانی می توانید نوشتار ذیل را مطالعه نمایید و در صورت بروز هرگونه سوال و یا ابهام و یا کسب اطلاعات تکمیلی در رابطه با مهاجرت به کشور لیتوانی و اقامت کشور لیتوانی می توانید به کلیه دفاتر موسسه ملک پور، همکار موسسه مشاوره ای MIE تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان تلفنی توسط کارشناسان متخصص در امور مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در قسمت دیدگاهها در ذیل همین مقاله مطرح نمائید تا کارشناسان موسسه ملک پور در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند.
در ادامه به مطالب ذیل خواهیم پرداخت:
پاسپورت لیتوانی و شرایط عمومی
به منظور اخذ پاسپورت لیتوانی و کسب اقامت و تابعیت این کشور باید به کلی بر شرایط و قوانین حاکم بر این کشور آگاهی کامل داشته باشید. لیتوانی کشوری است واقع در شمال شرقی اروپا که از شمال در همسایگی کشور لتونی، از مشرق و جنوب شرقی در همسایگی بلاروس، از جنوب در همسایگی لهستان و از جنوب غربی به منطقه برون بومیکالینینگراد منتهی می گردد. کشور لیتوانی بزرگترین و جنوبی ترین کشور در میان سه جمهوری حوزه بالتیک در اروپاست. کشور لیتوانی عضو اتحادیه اروپاست واز ۲۱ دسامبر ۲۰۰۷ به عضویت پیمان شنگن درآمده است. جالب است بدانید کشور لیتوانی در سال ۲۰۰۹، تحت عنوان پایتخت فرهنگی اروپا شناخته شد. حکومت لیتوانی جمهوری چند حزبی با یک مجلس قانونگذاری است. مهمترین شرکای اقتصادی کشور لیتوانی در زمینه صادرات و واردات را در سالهای گذشته کشورهای روسیه، لتونی، آلمان، لهستان، استونی، بلاروس و هلند تشکیل میدهند. لیتوانی همچنین به دلیل برخورداری از اسکله مجهز بندری کلایپدا و موقعیت جغرافیایی خاص این کشور در کنار دریای بالتیک، نقش ترانزیتی مهمی بین اروپای شرقی و غربی ایفاء میکند. صادرات لیتوانی را بعضی تولیدات معدنی، تجهیزات مکانیکی، الکتریکی و شیمیایی، پارچه، مواد غذایی و صنایع چوبی و مبلمان تشکیل میدهد. در مقابل نیز اقلامی چون بعضی تولیدات معدنی، تجهیزات و ماشین آلات، تجهیزات حمل و نقل، پارچه و مواد فلزی وارد میکند. در ادامه جدولی تهیه شده است که می تواند شرایط کلی کشور لیتوانی را مطالعه نمایید. همچنین شما می توانید با کلیک روی لینک ویزای توریستی لیتوانی به مقاله ای کامل در این خصوص وارد شوید.
پاسپورت لیتوانی و اعتبار آن
دریافت اطلاعات در رابطه با پاسپورت لیتوانی می تواند به شما سروران در رابطه با انتخاب این کشور برای مهاجرت و کسب اقامت آن کمک نماید. رتبه پاسپورت هر کشور و میزان اعتبار آن از این منظر مورد بررسی قرار خواهد گرفت که به وسیله پاسپورت لیتوانی می توان به چه کشورهایی بدون نیاز سفر نمود و یا برای ورود به چه کشورهایی نیاز به ویزاست. در آخرین رتبه بندی اعتبار پاسپورت ها در سال ۲۰۱۹ پاسپورت لیتوانی در همسایگی پاسپورت کشورهای لتونی، لهستان، اسلوونی، اسلواکی و مالزی در رتبه هفتم قرار دارد. افرادی که به اخذ پاسپورت لیتوانی تمایل دارند باید بدانند که با پاسپورت این کشور می توان به 121 کشور دنیا بدون اخذ ویزا سفر نمایند، برای ورود به ۴۳ کشور می توانند به محض حضور در فرودگاه ویزا اخذ نمایند و برای ورود به ۳۴ کشور در ابتدای امر و قبل از سفر نیاز به ویزا دارند.در نقشه ذیل خواهید دید که به وسیله پاسپورت لیتوانی به چه کشورهایی امکان ورود بدون ویزا می باشد ، به چه کشورهایی نیاز به اخذ ویزاست و چه کشورهایی با ویزای فرودگاهی می توان ورود کرد.
پاسپورت لیتوانی و روش های اخذ پاسپورت
مهاجرت به لیتوانی از طرق متفاوتی امکان پذیر است. این مهاجرت می تواند از طریق تحصیل، سرمایه گذاری، کار، تولد، ازدواج و پناهندگی باشد که هر کدام از این طرق را بصورت کامل شرح خواهیم داد. پاسپورت لیتوانی را می توان بعد از اخذ اقامت دائم دریافت نمود که از طریق روش های ذیل می توان در ابتدا به اقامت موقت و در ادامه به اقامت دائم و سپس به پاسپورت دست یافت.
اخذ پاسپورت لیتوانی از طریق کار
به منظور اخذ پاسپورت لیتوانی از طریق کار داشتن دعوتنامه کاری(job offer) از یک کارفرمای تبعه لیتوانی برای اخذ ویزای کاری این کشور و در نهایت اقامت کاری در لیتوانی الزامی است که همانطور که در نمودار ذیل که نشان دهنده نرخ بیکاری است می بینید کشور لیتوانی دارای نرخ بیکاری بالایی می باشد و احتمال کاریابی و یافتن کارفرمایی که تمایل به استخدام نیروی کار از خارج از لیتوانی و در نهایت خارج از اتحادیه اروپا داشته باشد، بسیار پایین و تا حدودی غیرممکن می باشد. زیرا کار فرمای تبعه لیتوانی باید به اداره مهاجرت لیتوانی اثبات نماید که در موقعیت شغلی مورد نظر هیچ فرد دارای شرایطی در لیتوانی یافت نمی شود. در صورتی که متقاضی اخذ پاسپورت لیتوانی از طریق کار دارای رزومه کاری بسیار قابل توجه و قوی باشد که هیچ متقاضی از اتباع لیتوانی و در نهایت اتحادیه اروپا برای موقعیت کاری مورد نظر داوطلب نشود، کارفرما می تواند دعوتنامه کاری برای متقاضی ارسال نماید که از طریق آن می توان ویزای کاری لیتوانی اخذ نمود. کار در لتونی می تواند حتی منجر به دریافت شهروندی این کشور شود.
ارایه این مدارک به جهت اخذ ویزای کاری لیتوانی الزامی است:
در صورتی که متقاضی موفق به اخذ ویزای کاری لیتوانی شود با توجه به قرارداد کاری که بین متقاضی و کارفرما منعقد شده به مدت یک و یا دو سال اقامت کاری در لیتوانی صادر خواهد شد. در صورتی که متقاضی اخذ پاسپورت لیتوانی به مدت ۵ سال در لیتوانی مشغول به کار باشد و مالیات به این کشور پرداخت نماید می تواند درخواست اقامت دائم این کشور را به اداره مهاجرت لیتوانی ارائه دهد. پس از سپری شدن ۳ الی ۵ سال از دریافت کارت اقامت دائم کشور لیتوانی ، متقاضی می تواند درخواست دریافت پاسپورت لیتوانی را به اداره این کشور ارائه کند. لازم به ذکر است شرایط کلی فرد متقاضی نظیر شغل، درآمد و مالیات پرداختی در دریافت پاسپورت لیتوانی بسیار حائز اهمیت می باشد.
پاسپورت لیتوانی از طریق تحصیل
مهاجرت تحصیلی می تواند یکی از راههای مهاجرت محسوب گردد در صورتی که پس از فارغ التحصیلی کار مناسبی در کشور مقصد یافته شود و پس از مدت معلومی کار در کشور مقصد و پرداخت مالیات به این کشور موفق به اخذ اقامت دائم و در نهایت پاسپورت و تابعیت شد. کشور لیتوانی نیز تابع این شرایط در رابطه با متقاضیان تحصیل در این کشور می باشد. این بدین معنی خواهد بود که متقاضیان اخذ پاسپورت لیتوانی در صورت داشتن پیشنهاد کاری پس از اتمام تحصیل در این کشور قادر به تبدیل ویزای تحصیلی به کاری خواهند بود که با 5 سال کار در کشور لیتوانی و پرداخت مالیات این کشور در ابتدا موفق به اخذ اقامت دائم و در نهایت موفق به اخذ پاسپورت لیتوانی خواهند شد. در کشور لیتوانی تعداد ۱۴ دانشگاه دولتی، ۹ دانشگاه خصوصی، ۱۳ کالج دولتی و ۱۱ کالج خصوصی و دانشگاه های فنی و حرفه ای موجود می باشد که متقاضیان تحصیل در لیتوانی قادر خواهند بود در این مراکز به تحصیل بپردازند. تحصیل در کشور لیتوانی در تمامی مقاطع در دانشگاهها امکان پذیر خواهد بود. همچنین شما می توانید با ورود به لینک تحصیل در لیتوانی از مطالب ارزشمند این مقاله بهره مند شوید.
تحصیل در مقطع لیسانس در کشور لیتوانی به زبان لیتوانیایی می باشد و بسته به رشته بین ۳ الی ۴ سال زمان خواهد برد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حدود ۲ سال به طول می انجامد که برای دانشجویان بین المللی امکان تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاههای خصوصی امکان پذیر خواهد بود. تحصیل در مقطع دکترا در لیتوانی طی مدت زمان ۳ تا ۴ سال به طول می انجامد و در برخی دانشگاهها برای دانشجویان مقطع دکترا ارائه موضوع پایان نامه از همان ابتدای شروع تحصیل الزامی خواهد بود موضوع پایان نامه خود را در همان ابتدا به استاد راهنمای خود ارائه نمایند همچنین لازم به ذکر است به جهت تحصیل در مقطع دکترا حضور یک استاد راهنما که تمایل به استفاده متقاضی در یک پروژه علمی دارد الزامی می باشد. در لیتوانی اجازه کار پارت تایم ضمن تحصیل در تمامی مقاطع امکان پذیر می باشد. شهریه های تحصیل در لیتوانی بسته به مقطع تحصیلی و رشته های تحصیلی بین ۳۰۰۰ الی ۱۰.۰۰۰ یورو می باشد. چنانچه تمایل به تحصیل در اروپا هستید و می خواهید کشورهایی با هزینه های زندگی و تحصیل پایین تر را انتخاب نمایید توصیه می کنیم در رابطه با تحصیل در کشورهایی نظیر جمهوری چک و مجارستان نیز مطالعه بفرمایید که مقالاتی کامل و مفصل در کلیه سایتهای موسسه ملک پور موجود می باشد. از جمله مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی لیتوانی عبارتند از:
در ادامه به معرفی برخی دانشگاههای لیتوانی پراداخته شده است:
مقاله مرتبط
پاسپورت لیتوانی از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری می تواند یکی از راههای کسب اقامت دائم لیتوانی و در ادامه به اخذ پاسپورت لیتوانی منجر گردد. سرمایه گذاری در کشورها بسیار حائز اهمیت است چرا که افراد سرمایه خود را از کشور خود به کشور مقصدی که انتخاب می نمایند انتقال خواهند داد. پس باید با داشتن اطلاعات کامل در رابطه با رشد اقتصادی این کشور و ریسک آن و میزان حمایت دولت لیتوانی از سرمایه گذار خارجی و میزان مالیات ها در این کشور اطلاعات کاملی داشت. همچنین شما می توانید با ورود به لینک سرمایه گذاری در لیتوانی از مطالب ارزشمند این مقاله بهره مند شوید.
در نمودار روبرو میزان رشد اقتصادی کشور لیتوانی را خواهید دید که در سال ۲۰۱۷ به میزان ۳.۸۳ درصد می باشد که در مقایسه با سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ رشد قابل توجهی داشته است.
ریسک مصادره اموال نیز از جمله عوامل مهم در رابطه با سرمایه گذاری در کشورها خواهد بود چرا که میزان حمایت دولت ها را در مواجه با سرمایه گذاران خارجی نشان خواهد داد. همانطور که در نمودار روبرو مشاهده می کنید بین 1 تا 7 کشور لیتوانی از نظر نرخ مصادره دارای سطح 1 می باشد که نرخ قابل قبولی محسوب می گردد.
مالیات در کشورها از جمله موارد بسیار مهم است که سرمایه گذاران خارجی توجه ویژه ای به آن دارند چرا که به میزان درآمد باید به دولتها مالیات بپردازند. پس هر چه نرخ مالیات ها کمتر باشد سود سرمایه گذاران خارجی بیشتر خواهد بود. در نمودار روبرو نرخ مالیات کشور لیتوانی را مشاهده می نمایید. در بازه زمانی سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ نرخ مالیات بسیار افزایش یافته است که در سال ۲۰۱۷ به میزان ۱۷.۰۱ درصد رسیده است که نسبت به دیگر کشورهای اروپایی عضو شنگن بسیار پایین محسوب می گردد.
از جمله راههای سرمایه گذاری در لیتوانی عبارتند از:
پاسپورت لیتوانی از طریق تولد
فرآیند اخذ پاسپورت از طریق تولد در یک کشور تحت تابعیت آن کشور از قانون اصل خاک و یا خون است. در کشور لیتوانی می توان گفت قوانین مبتنی بر قانون اصل خون وضع گردیده است، بدین معناست که در صورت تولد کودکی که والدینش ( هم پدر و هم مادر و یا یکی از آنها) تابعیت کشور لیتوانی را داشته باشند قادر به اخذ تابعیت و پاسپورت لیتوانی خواهد بود و این امر که محل تولد کودک در لیتوانی و یا در کشور دیگری باشد حائز اهمیت نخواهد بود و کودک در هر صورت شهروند لیتوانی محسوب می گردد. تنها در صورتی قانون خاک شامل حال افراد می شود که کودکی در خاک لیتوانی یافته شود و پدر و مادرش مجهول باشند در این صورت کودک می تواند تابعیت و پاسپورت لیتوانی را اخذ نماید.
فایل صوتی موسسه ملک پور در قواعد تولد
- دانلود
- 6 دقیقه
- 162 K
پاسپورت لیتوانی از طریق ازدواج
پاسپورت لیتوانی را می توان از طریق ازدواج با تبعه این کشور دریافت نمود. همچنین در صورت ازدواج با فردی که اقامت دائم این کشور را دارد نیز می توان به پاسپورت لیتوانی دست یافت. از جمله مدارکی که برای ازدواج در لیتوانی نیاز است ارائه مدارکی دال بر تجرد هر دو طرف متقاضی و همچنین دارا بودن تمکن مالی مناسب به جهت تامین همسر خود است. فردی که مقیم یا تبعه لیتوانی است باید مدارک دال بر تجرد، داشتن شغل و توانایی مالی جهت تامین هزینه های اقامت همسر خود را داشته باشد. سن ازدواج در کشور لیتوانی ۱۸ سال می باشد و در صورتی که فرد متقاضی ازدواج در لیتوانی بین بازه ۱۶ الی ۱۸ سال باشد، می تواند با مراجعه به دادگاه و کسب تاییدیه جهت ازدواج اقدام نماید. در صورت ازدواج با تبعه لیتوانی برای متقاضی اخذ پاسپورت لیتوانی از طریق ازدواج در مرحله اول اقامت یکساله صادر می گردد و پس از مدت زمان ۳ سال زندگی با تبعه لیتوانی قادر به اخذ کارت اقامت دائم خواهد بود. پس از سپری شدن ۴ سال از دریافت کارت اقامت دائم متقاضی اخذ پاسپورت لیتوانی از طریق ازدواج می تواند درخواست اخذ پاسپورت خود را به اداره مهاجرت لیتوانی ارائه دهد و ان را دریافت نماید.
از جمله مدارک مورد نیاز به جهت ازدواج با اتباع لیتوانی عبارتند از:
فایل صوتی موسسه ملک پور در خصوص ازدواج با خارجی
- دانلود
- 5 دقیقه
- 51 K
پاسپورت لیتوانی و پناهندگی
پناهندگی از جمله خطرناک ترین و نامناسب ترین راههای مهاجرت محسوب می گردد که در این روش شخص پناهنده آینده مشخصی ندارد چرا که قوانین پناهندگی روز به روز شامل تغییرات گسترده ای می گردد که در اکثر کشورها به هیچ عنوان به نفع پناهندگان نخواهد بود. پناهنده به شخصی گفته می شود که در کشور خود به دلایل سیاسی، عضویت در گروه های خاص و دارا بودن شرایط خاص مورد آزار و اذیت روحی و جسمی قرار گرفته شده باشد و از نظر جانی ومالی در خطر باشد. در خواست پناهندگی تنها را تنها می توان از کشورهای عضو کنوانسین ژنو داشت. کشور لیتوانی با توجه به این مطلب که عضو کنوانسیون ژنو می باشد اما در اکثر موارد از پذیرش پناهجو امتناع می ورزد چرا که شامل هزینه های مالی و خدماتی بسیار خواهد شد. در کشور لیتوانی بررسی شرایط پناهجویان بسیار سخت گیرانه و دشوار خواهد بود و روند پرونده شخص ممکن است سالها زمان ببرد. در صورتی که با حضور در جلسات دادگاه بررسی پرونده پناهندگی شخص پناهنجو منجر به قانع نمودن قاضی پرونده نشود از کشور لیتوانی اخراج خواهد شد. موسسه ملک پور به هیچ عنوان مهاجرت به لیتوانی از راه پناهندگی را پیشنهاد نمی کند و هیچ گونه خدماتی در این زمینه ارائه نخواهد داد، چراکه همواره شما می توانید از راه های قانونی و بی خطر اقامت لیتوانی و پس از آن پاسپورت لیتوانی را اخذ نمایید.
پاسپورت لیتوانی و نکات مهم درباره آن
پروسه اخذ پاسپورت لیتوانی به مدت ۷ الی ۱۰ سال با توجه به روش مهاجرت به طول می انجامد. لازم به ذکر است کشور لیتوانی تابعیت دوگانه را تنها شرایطی خاص قبول می کند و در شرایط عادی متقاضی اخذ پاسپورت لیتوانی به جهت اخذ تابعیت لیتوانی، تابعیت قبلی خود را لغو کند.
.از نکات مهم در رابطه با اخذ پاسپورت لیتوانی عبارتند از:
پاسپورت لیتوانی و وکیل معتبر برای امور مهم
در صورت تمایل به اخذ پاسپورت لیتوانی بهتر است وکیل مجرب و آگاه به امور بین الملل به جهت انتخاب مناسب ترین مسیر مهاجرت اقدام نمایید. وکلا و کارشناسان مجرب در امور مهاجرت با توجه به شرایط متقاضی بهترین مسیر مهاجرت را به همراه کلیه مراحل و هزینه ها مربوطه شرح خواهند داد و متقاضیان اخذ پاسپورت لیتوانی را یاری خواهند نمود. استفاده از یک وکیل مجرب درصد موفقیت شما سروران در مرحله اخذ ویزا را بالاتر خواهد برد. نوع چینش مدارک جهت ارائه درخواست ویزا و طی نمودن درست و بجای کلیه مراحل جهت اخذ ویزاهای مهاجرتی متفاوت از جمله دلایل عمده در شکست بسیاری از پرونده های مهاجرتی می باشد. چنانچه به اقامت اخذ پاسپورت اوکراین و دیگر کشورها علاقمند هستید موسسه ملک پور با بهره مندی از وکیل مهاجرت مجرب در امور بین الملل آماده است تا شما سروران را در این امر خطیر و هزینه بر یاری رساند.