ویزای بازنشستگی چیست؟ اقامت بازنشستگان در خارج از کشور چه شرایطی دارد؟
در این مقاله قصد داریم در خصوص ویزای بازنشستگان یا اقامت بازنشستگان و هم چنین بهترین کشورها برای مهاجرت بازنشستگان و مزایا و معایب این روش صحبت کنیم.
- ویزای بازنشستگی چیست؟
- چه کشورهایی ویزای بازنشستگی ارائه می دهند؟
- حداقل سن افراد برای دریافت ویزای بازنشستگی چقدر می باشد؟
- پروسه دریافت اقامت بازنشستگی در کشورهای مختلف چگونه است؟
- حداقل سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت بازنشستگان چقدر است؟
در ادامه به بررسی این سوالات و دیگر پرسش هایی که ممکن است در ذهن داشته باشید خواهیم پرداخت. اقامت بازنشستگی که با نام retirement visa و یا اقامت خودحمایتی نیز شناخته می شود روشی است که در آن نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری نیست. مراحل و شرایط دریافت این ویزا در هر کشوری متفاوت بوده و در ادامه شرایط کشورهای محبوب را مورد تحلیل قرار می دهیم. شما عزیزان می توانید به منظور دریافت مشاوره رایگان با مشاورین ما در موسسه مشاوره ای MIE تماس حاصل نموده و مشاوره اولیه رایگان دریافت کنید. هم چنین این امکان را خواهید داشت تا در بخش پرسش و پاسخ همگانی این سایت سوالات تان را مطرح کنید.
فایل ویدئویی در خصوص نکاتی که باید قبل از اقدام برای اقامت تمکن مالی بدانید
- دانلود
- 4 دقیقه
- 7 K
شرایط مهاجرت بازنشستگان به خارج از کشور
در سال های اخیر یکی از روش های محبوب مهاجرتی اقامت بازنشستگی بوده است. شاید سوال تان این باشد که اصلا ویزای بازنشستگی چیست؟ این ویزا که در برخی کشورها با عنوان اقامت خودحمایتی یا تمکن مالی نیز شناخته می شود نوعی اقامت بدون نیاز به سرمایه گذاری است که شخص متقاضی در آن اثبات می کند نیازی به دریافت کمک هزینه از دولت کشور مورد نظر جهت گذران زندگی خود ندارد و تنها تمایل به دریافت اقامت کشور مذکور دارد. کشورهای متعددی این اقامت را در برنامه های اقامتی خود دارند نظیر اسپانیا، پرتغال، اتریش، فرانسه، ایتالیا و… که در ادامه به طور کامل شرایط هر یک را مطالعه خواهید کرد. میزان تمکن مالی که فرد می بایست نشان دهد و هم چنین پروسه دریافت اقامت بازنشستگی نیز با توجه به کشوری که قصد اقدام دارید متفاوت بوده و ممکن است از حداقل 6 ماه الی 15 ماه بعضا بیشتر به طول بیانجامد. در قوانین اکثر کشورها به غیر از سوئیس و استرالیا که حداقل سن متقاضیان اخذ ویزای بازنشستگان 55 سال است، هیچ حداقل سنی برای این ویزا در نظر گرفته نشده و با توجه به شرایط مالی و دیگر موارد فرد می تواند برای دریافت ویزای افراد بازنشسته اقدام نماید. در ادامه لیستی از برخی کشورهای جهان که ویزای بازنشستگان ارائه می نمایند را مشاهده خواهید کرد.
کشورهایی که ویزای مربوط به بازنشستگی ارائه می دهند |
اسپانیا |
پرتغال |
اتریش |
فرانسه |
ایتالیا |
یونان |
بلژیک |
ایرلند |
سوئیس |
بریتانیا |
آرژانتین |
پاناما |
نیکاراگوئه |
مکزیک |
فیلیپین |
تایلند |
مالزی |
ویزای بازنشستگی کانادا
علی رغم اینکه برنامه ویزای بازنشستگان یکی از راه های اخذ اقامت در بسیاری از کشورهاست اما باید ذکر کنیم که اقامت بازنشستگی کانادا وجود ندارد. البته شهروندان کشورهایی نظیر آمریکا، اکثر کشورهای اتحادیه اروپا، استرالیا و نیوزلند در صورتی که قصد اقامت کمتر از 6 ماه در کانادا داشته باشند نیازی به اخذ ویزای این کشور نخواهند داشت.
ویزای بازنشستگی استرالیا
اقامت بازنشستگی استرالیا که با نام ساب کلاس 410 شناخته می شود، برای بازنشستگان و همسر یا پارتنر ایشان به منظور سپری نمودن سال های بازنشستگی در استرالیا طراحی شده است. متقاضیانی که تمایل دارند ویزای بازنشستگی استرالیا را دریافت نمایند می بایست حداقل 55 سال سن داشته باشند. افراد در این ویزا نمی توانند به غیر از همسر همراهی داشته باشند و پس از درخواست ویزا در مرحله اول ویزای موقتی دریافت می کنند که مدت اعتبار آن 4 سال می باشد و در واقع باید به این نکته اشاره کنیم که در اولین درخواست ویزا، این ویزا به افرادی که سابقه ویزای دیگر استرالیا و یا اقامت این کشور را نداشته باشند، اعطا نمی گردد. از تاریخ اول جولای سال 2009 افراد از طریق بازنشستگی می توانند برای ویزای معتبر 10 ساله ای اقدام کنند که از زمان دریافت آن اعتبار داشته و دارنده ویزای مذکور می تواند بدون محدودیت ساعتی، به کار در استرالیا بپردازد.
اقامت بازنشستگی استرالیا یک ویزای موقت بوده که به دارنده این ویزا و همسر ایشان اجازه می دهد تا:
- هر زمان که تمایل داشت از استرالیا خارج شده و مجددا به آن ورود کند
- در استرالیا به تحصیل بپردازد
- در استرالیا کار کند.
البته باید به این نکته اشاره کنیم که این ویزا موقت بوده و منجر به اقامت دائم استرالیا و یا پاسپورت این کشور نخواهد شد.
ویزای بازنشستگی اتریش
اتریش یکی از کشورهای زیبا و آرام جهت گذراندن دوره بازنشستگی می باشد. اقامت بازنشستگی اتریش دارای ظرفیت و سهمیه است و همه ساله افراد زیادی برای دریافت ویزای بازنشستگان اتریش اقدام می نمایند. از جمله شرایط این ویزا که می توان به آن اشاره داشت عدم داشتن اجازه کار برای متقاضی است. البته افراد اجازه سرمایه گذاری و هم چنین کارآفرینی در اتریش را خواهند داشت. جهت دریافت اقامت بازنشستگی اتریش بایستی فرد اثبات کند که از لحاظ تمکن مالی شرایط مالی مناسبی دارد. مبلغ تمکن مالی در حال حاضر در حدود 22 هزار یورو برای نفر اصلی می باشد که به ازای اضافه شدن هر نفر همراه به این مبلغ اضافه خواهد شد. علاوه بر این میزان تمکن متقاضی می بایست درآمد ماهیانه ای در حدود 2500 یورو الی 3000 یورو در سال را نیز نشان دهد که می تواند از مواردی نظیر حقوق بازنشستگی، اجاره ملک، سودهای سپرده بانکی و مواردی از این دست باشد. در صورت درخواست برای ویزای بازنشستگی اتریش شخص در ابتدا یک کارت اقامت یکساله و در صورت تمدید مجدد کارت اقامت یکساله دیگری دریافت می کند. بعد از گذشت این مدت کارت اقامت 3 ساله و بعد از گذشت 5 سال قادر به دریافت اقامت دائم اتریش خواهد بود. در این ویزا امکان همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال وجود دارد.
فایل ویدئویی در خصوص خودحمایتی اتریش – تمکن مالی اتریش
- دانلود
- 18 دقیقه
- 1
فایل صوتی این ویدیو
- دانلود
- 18 دقیقه
- 4 K
ویزای بازنشستگی آلمان
برخلاف کشورهایی نظیر پرتغال، اتریش و یا اسپانیا، آلمان برنامه ویژه ای به نام اقامت بازنشستگی آلمان جهت اقامت بازنشستگان ندارد. کسانی که قصد دارند فراتر از طول دوره 90 روزه ویزای توریستی آلمان در این کشور اقامت داشته باشند، می بایست درخواست اجازه اقامت موقت عمومی یا به اصطلاح Aufenthaltserlaubnis را ارائه نمایند.
ویزای بازنشستگی پرتغال
از جمله بهترین کشورها برای مهاجرت بازنشستگان می توانیم به اقامت بازنشستگی پرتغال اشاره کنیم. پرتغال کشوری زیبا با آب و هوای مناسب است که هزینه های زندگی و مالیات پایینی دارد. ویزای بازنشستگان پرتغال همانند سایر ویزاهای بازنشستگی به متقاضیانی اعطا می گردد که پشتوانه مالی خوبی ارائه نمایند. در ابتدای درخواست یک ویزای دو ساله ارائه می کند و بعد از گذشت 5 سال متقاضی می تواند برای دریافت اقامت دائم و یا مستقیما تابعیت پرتغال اقدام نماید. متقاضی با درخواست این ویزا برخلاف سایر کشورها اجازه کار در پرتغال را خواهد داشت. متقاضیان ویزای بازنشستگان پرتغال می بایست اثبات کنند که دارای تمکن مالی مناسبی بوده و هم چنین درآمد ثابت به اندازه دو سال دارند. اجازه زندگی، کار، تحصیل رایگان فرزندان و سرمایه گذاری در اروپا از جمله دیگر مزایای این ویزا می باشد. در نظر داشته باشید که حداقل سن افراد برای دریافت ویزای بازنشستگی پرتغال توسط دولت این کشور اعلام نشده و محدودیتی از این جهت وجود ندارد. در این ویزا امکان همراهی همسر و فرزندان وابسته وجود دارد.
فایل ویدئویی در خصوص اقامت خودحمایتی پرتغال همراه با خانواده
- دانلود
- 5 دقیقه
- 7 K
فایل صوتی این ویدیو
- دانلود
- 5 دقیقه
- 15 K
ویزای بازنشستگی اسپانیا
یکی از کشورهایی که آب و هوای مطبوع دارد و از جذابیت های بصری زیادی برخوردار است، کشور اسپانیاست. این کشور در میان ایرانیان طرفداران زیادی داشته و اقامت بازنشستگی اسپانیا از جمله اقامت هایی است که بعد از 5 سال می تواند منجر به اقامت دائم اسپانیا گردد. متقاضیان دریافت ویزای بازنشستگی اسپانیا می توانند با نشان اثبات توانایی خود جهت پرداخت هزینه های زندگی در این کشور این ویزای ارزشمند را دریافت نمایند. اقامت بازنشستگی اسپانیا شرایط سنی خاصی نداشته و البته به این نکته نیز توجه نمایید که به متقاضی اجازه کار در اسپانیا را نیز نخواهد داد. حداقل درآمد مورد نیاز ماهیانه که شخص می بایست نشان دهد 2500 یورو برای نفر اصلی می باشد که به ازای هر همراه به آن مبلغی افزوده خواهد شد. علاوه بر این ارائه تمکن مالی 30.120 یورو برای نفر اصلی، 8 هزار یورو برای همسر و 7 هزار یورو برای هر فرزند از جمله الزامات این روش است. در این ویزا شخص اصلی و همسر فرزندان زیر 18 سال ایشان باید حداقل 184 روز در سال در اسپانیا اقامت داشته باشند. در ابتدا فرد یک اقامت یکساله و در صورت تمدید، ویزای 2 ساله دریافت خواهد نمود. در این ویزا امکان همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال وجود دارد.
ویزای بازنشستگی ایتالیا
از جمله راه های اخذ اقامت اروپا، ویزای بازنشستگی ایتالیا می باشد. در این اقامت متقاضی به هیچ عنوان اجازه کار فعال در ایتالیا را نخواهد داشت و می بایست هزینه های زندگی خود را بدون کمک از دولت ایتالیا تامین کند. میزان تمکن برای نفر اصلی 31 هزار یورو و برای هر همراه مبلغی در حدود 12 هزار یورو می باشد که می بایست به صورت پرینت بانکی نشان داده شود. جهت دریافت اقامت بازنشستگی ایتالیا هیچ نیازی به ارائه مدرک تحصیلی و یا مدرک زبان وجود نداشته و تنها میزان دارایی و درآمد شخص است که مورد توجه قرار می گیرد. از جمله مزایای این روش دسترسی آزاد به 26 کشور حوزه شنگن بوده و در صورتی که شخص شرط حضور 6 ماه در سال را رعایت نماید می تواند با ویزای انتخابی ایتالیا بعد از 5 سال به اقامت دائم و بعد از 10 سال به پاسپورت ایتالیا دست پیدا کند. در این ویزا امکان همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال وجود دارد.
ویزای بازنشستگی فرانسه
از جمله اقامت های محبوب اقامت بازنشستگی فرانسه می باشد که یکی از بهترین روش های مهاجرت می باشد. در ویزای بازنشستگی فرانسه متقاضی می بایست اثبات نماید که از لحاظ مالی تمکن کافی داشته و امکان پشتیبانی مالی خود و خانواده اش را دارد. در این روش شما نیازی به انتقال سرمایه و اموال خود به فرانسه نخواهید داشت و تنها می بایست دارایی های خود را در کشور مبدا به اثبات برسانید. هم چنین شخص می بایست ثابت کند که در ماه درآمد معین و مشخصی در کشور مبدا خود خواهد داشت. از جمله امتیازات اقامت بازنشستگی فرانسه عدم نیاز به رعایت شرط حضور می باشد و این بدان معناست که در صورت نیاز به حضور در کشور محل زندگی تان می توانید هم چنان اقامت فرانسه را نیز حفظ نمایید و بعد از گذشت 5 سال برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایید. جهت دریافت ویزای بازنشستگان فرانسه متقاضی باید مبلغی را به عنوان تمکن مالی در حساب بانکی خود نشان دهد که این مبلغ برای متقاضی اصلی 40 هزار یورو، برای همسر 20 هزار یورو و برای هر فرزند زیر 18 سال 10 هزار یورو است. محدودیت سنی توسط دولت برای این ویزا اعلام نشده و هم چنین نیازی به اثبات دانش زبان فرانسه نخواهد بود. تنها متقاضی باید نشان دهد که قبلا سفری به فرانسه داشته است. افرادی که تمایل دارند با اقامت بازنشستگی فرانسه در این کشور سرمایه گذاری کنند می توانند در پروژه های ملکی و دولتی به این مهم دست یابند.
فایل ویدئویی در خصوص خودحمایتی فرانسه
- دانلود
- 6 دقیقه
- 6 K
فایل صوتی این ویدیو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 14 K
ویزای بازنشستگی نروژ
برخلاف برخی از کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا و فرانسه، نروژ اقامتی به نام اقامت بازنشستگی نروژ یا ویزای بازنشستگان به متقاضیان مهاجرت به این کشور اعطا نمی کند. بنابراین افراد به منظور زندگی در این کشور می بایست از سایر روش ها نظیر اقامت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و… اقدام کنند.
ویزای بازنشستگی سوئد
سوئد یکی از کشورهای پرطرف دار و محبوب حوزه اسکاندیناوی است اما متاسفانه نظیر کشورهای نروژ و آلمان، کشور سوئد نیز ویزایی به نام اقامت بازنشستگی سوئد ارائه نمی کند. بنابراین در صورت تمایل به اخذ اقامت این کشور پیشنهاد می کنیم سایر روش های اقامتی این کشور را بررسی نمایید.
ویزای بازنشستگی یونان
برای دریافت اقامت بازنشستگی یونان همانند اقامت بازنشستگی سایر کشورها متقاضی می بایست تمکن مالی لازم جهت پوشش هزینه های زندگی در یونان را اثبات کند. جهت دریافت ویزای بازنشستگان یونان متقاضی باید مبلغی در حدود 30 هزار یورو برای نفر اصلی، 15 هزار یورو برای همسر و هم چنین چیزی در حدود 7 هزار یورو به ازای هر فرزندی که زیر 18 سال است، در حساب خود نشان دهد. هم چنین اثبات درآمد ثابت ماهیانه ای در حدود 2500 یورو نیز الزامی است که به ازای همسر 20 درصد و هر فرزند 15 درصد مبلغ این درآمد افزایش پیدا خواهد کرد. با اثبات موارد فوق در ابتدا اقامتی 2 ساله به متقاضی و اعضای خانواده ایشان اعطا خواهد شد که بعد از 5 سال امکان دریافت اقامت دائم و بعد از سال هفتم امکان درخواست پاسپورت یونان مقدور خواهد بود. رعایت شرط حضور حداقل 6 ماه در سال از جمله دیگر موارد مورد اهمیت جهت تمدید اقامت بازنشستگی یونان می باشد.
ویزای بازنشستگی ترکیه
ترکیه ویزای خاصی به نام اقامت بازنشستگی ترکیه برای اقامت بازنشستگان ندارد، بنابراین شما جهت زندگی در این کشور باید درخواست اجازه اقامت نمایید. پس از اینکه به مدت حداقل هشت سال تحت ویزای کوتاه مدت در ترکیه بدون وقفه زندگی کردید، می توانید برای اخذ اقامت طولانی مدت این کشور درخواست دهید.
ویزای بازنشستگی بلژیک
تبعه خارجی که از لحاظ مالی امکان ساپورت مالی خود و همسر و فرزند زیر18 سال را بدون آن که باری اضافی بر دوش سیستم تأمین اجتماعی دولت بلژیک شود، داشته باشد امکان اقدام برای اقامت بازنشستگی بلژیک را خواهد داشت. متقاضی در این روش باید اثبات نماید که امکان تامین هزینه های خودش را دارد و هم چنین باید نشان دهد که پیوند قبلی با بلژیک دارد و درآمدش به این کشور منتقل خواهد شد. متقاضی خارجی می بایست:
- هزینه دولتی 215 یورو به اداره مهاجرت جهت فرم 75 بپردازد.
- وابستگی به بلژیک نشان دهد.
- از درآمد کافی در بلژیک برخوردار باشد.
- تهدیدی برای سلامت و بهداشت بلژیک نباشد.
- تهدیدی برای امنیت عمومی نباشد.
ویزای بازنشستگی مالزی
امت MM2H یا اقامت بازنشستگی مالزی یکی از ابتکارات عمل دولت مالزی برای تشویق خارجی ها به ماندن طولانی مدت در این کشور است. اگر واجد شرایط طرح MM2H یا خانه دوم مالزی هستید، یک ویزای بازدید مجدد 10 ساله و چندبار ورود دریافت خواهید کرد. اقامت بازنشستگی مالزی مناسب افرادی است که می خواهند از بازنشستگی در مالزی لذت ببرند.
ویزای بازنشستگی تایلند
اقامت بازنشستگی تایلند اصطلاح محبوب “تمدید اقامت بر اساس بازنشستگی” در این کشور است. این ویزا در واقع زیرشاخه ویزای غیر اقامتی O و یا ویزای غیر اقامتی OA می باشد. این ویزا می تواند برای یک بار ورود یا چندین بار ورود معتبر باشد. از جمله الزامات این ویزای بازنشستگی چیست ؟ متقاضی می بایست حداقل یکی از موارد زیر را داشته باشد:
- حداقل 800000 بات تایلند در حساب بانکی تایلند که به نام وی است داشته باشد.
- حداقل 65000 بات تایلند درآمد یا بازنشستگی ماهانه داشته باشد.
- درآمد، مستمری و پول در یک بانک تایلند داشته باشد که مجموعاً حداقل 800000 بات تایلند می باشد.
ویزای بازنشستگی مکزیک
امکان دریافت ویزای بازنشستگی مکزیک از دو طریق وجود خواهد داشت. روش اول که از ابتدا منجر به اخذ اقامت دائم می شود آن است که شخص نشان دهد حداقل مبلغی در حدود 130 هزار دلار به مدت یکسال در حساب بانکی خود داشته و یا در 6 سال اخیر درآمد ماهیانه 3200 دلاری اثبات نماید. در اقامت بازنشستگی مکزیک متقاضی و خانواده ایشان از ابتدا اقامت دائم بدون شرط حضور دریافت می کنند و بعد از 5 سال امکان درخواست پاسپورت را خواهند داشت. در روش دوم که در ابتدا اقامت 1ساله و بعد 3 ساله و بعد از 4 سال امکان دریافت اقامت دائم مکزیک می باشد، فرد می بایست مبلغ 32 هزار دلار را به مدت یکسال در حساب بانکی خود نشان دهد و در 6 ماه اخیر حداقل درآمد 2 هزار دلار را اثبات نماید. در این روش هیچ گونه محدودیت سنی عنوان نشده است و امکان همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال وجود دارد.
ویزای بازنشستگی اکوادور
اقامت بازنشستگی اکوادور یا ویزای بازنشستگی اکوادور یکی از معمول ترین انواع اقامت این کشور است که متقاضیان به هنگام مهاجرت به اکوادور درخواست می نمایند. این ویزا، نوعی ویزای اقامت موقت بوده که به مهاجران اجازه می دهد برای طولانی مدت در کشور اکوادور مستقر شده و همچنین این ویزا را به ویزای اقامت دائم تبدیل نمایند. متقاضیان دریافت اقامت بازنشستگی اکوادور می بایست درآمد ثابت ماهیانه حداقل 400 یورو یک منبع مالی مشخص و مستمر نظیر اجاره ملک یا حقوق بازنشستگی نشان دهند.
ویزای بازنشستگی دبی
امارات یکی از کشورهای محبوب جهت دریافت اقامت است که همواره شرایط خاص و سختی را برای متقاضیان در نظر گرفته است. در سپتامبر 2018، کابینه امارات قانونی را تصویب کرده است که ساکنان بازنشسته بالای 55 سال این کشور می توانند در صورت احراز شرایط مد نظر دولت برای مدت 5 سال ویزای دبی برای بازنشستگی را دریافت نمایند. برای اینکه یک بازنشسته واجد شرایط اقامت بازنشستگی دبی باشد باید یکی از معیارهای زیر را داشته باشد:
- در یک ملک به ارزش 2 میلیون درهم سرمایه گذاری کند.
- پس انداز مالی حداقل 1 میلیون درهم در امارات داشته باشد.
- درآمد فعال حداقل 20،000 درهم در ماه داشته باشد.
- ویزای بازنشستگی دبی در صورت واجد شرایط بودن، به مدت 5 سال معتبر می باشد.
مزایا و معایب اخذ اقامت بازنشستگان
در این مقاله به این موضوع پرداختیم که اصلا ویزای بازنشستگی چیست و در هر کشوری چه آثاری دارد. اقامت بازنشستگان نیز همانند سایر روش های مهاجرتی از مزایا و معایب خاص خود برخوردار است. از مزایای ویزای بازنشستگی می توان به عدم نیاز به سرمایه گذاری در بدو ورود اشاره نمود. همچنین از اجازه تحصیل رایگان و سرمایه گذاری در محیط نیز می توان به عنوان مزایای دیگر این ویزا نیز یاد کرد. این نکته که اقامت خودحمایتی در نهایت منجر به دریافت اقامت دائم و تابعیت می شود نیز از مزایای این ویزا می باشد. هم چنین از خوبی های دیگر این روش آن است که متقاضی می تواند تمکن مالی لازم را برای اخذ ویزای بازنشستگی در حساب بانکی خود قرار دهد و نیازی به انتقال پول و سرمایه به حساب دیگری نیست. از معایب ویزای بازنشستگی می توان به عدم اجازه کار (به جز در کشور پرتغال) اشاره نمود.
بهترین کشور برای مهاجرت بازنشستگان
به طور کلی، انتخاب میان یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت بازنشستگان به معیارها و ایده آل های متقاضیان بستگی زیادی دارد. برای مثال، اقامت خودحمایتی پرتغال به متقاضیان اجازه کار می دهد و از سوی دیگر، اقامت خودحمایتی فرانسه شرط حضور ندارد. در موارد دیگر، کشورهایی مانند ایتالیا و یونان از شانس ویزای بالایی برخوردار هستند و بسیاری از افراد تمایل دارند تا به علت کیفیت زندگی بسیار بالای اتریش، اقامت این کشور را اخذ نمایند. برای انتخاب بهترین کشور جهت دریافت ویزای بازنشستگان ، می بایست در ابتدا معیارهای متقاضی و شرایط وی با دقت مورد بررسی قرار گیرد و سپس، بهترین گزینه با توجه به شرایط به وی معرفی گردد. اینجا کلیک کنید تا با شرایط مهاجرت بازنشستگان به خارج از کشور بیشتر آشنا شوید.
پرسش و پاسخ متداول در خصوص ویزای بازنشستگی چیست
✅ ویزای بازنشستگی چیست؟
این ویزا که در برخی کشورها با عنوان اقامت خودحمایتی یا تمکن مالی نیز شناخته می شود نوعی اقامت بدون نیاز به سرمایه گذاری است که شخص متقاضی در آن اثبات می کند نیازی به دریافت کمک هزینه از دولت کشور مورد نظر جهت گذران زندگی خود ندارد و تنها تمایل به دریافت اقامت کشور مذکور دارد.
✅ شرایط مهاجرت بازنشستگان به خارج از کشور چگونه است؟
بازنشستگان می توانند با اثبات تمکن مالی از طریق ویزای بازنشستگی جهت دریافت اقامت اقدام نمایند.
✅ چه کشورهایی ویزای بازنشستگی ارائه می دهند؟
کشورهای متعددی در اروپا، آسیا، امریکا و… هستند که این ویزا را ارائه می کنند که از جمله آن ها می توان به پرتغال، اتریش، ایتالیا، فرانسه، مکزیک، اسپانیا و… اشاره کرد.
✅ سرمایه مورد نیاز برای اقامت بازنشستگان در خارج از کشور چقدر است؟
حداقل میزان سرمایه با توجه به کشوری که اقدام می کنید متفاوت خواهد بود.
✅ حداقل و حداکثر سن برای اخذ ویزای بازنشستگی چند سال است؟
به غیر از استرالیا و سوئیس و یکی دو کشور دیگر در اکثر کشورها حداقل و حداکثر سن برای ویزای بازنشستگی تعیین نشده است.
✅ بهترین کشورها برای مهاجرت بازنشستگان کدامند؟
اتریش، پرتغال، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، سوئیس و مکزیک شرایط خوبی برای بازنشستگان فراهم نموده اند.
سلام وقتتون بخیر. برای کشور اتریش درامد ماهیانه باید ۲۵۰۰ یورو باشه یا سالیانه؟ بعد کشور های ایتالیا و فرانسه و استرالیا فقط تمکن مالی کافی کفایت میکنه یا باید حقوق ماهیانه هم بالا باشه؟
سلام. ماهیانه. باید حقوق ماهیانه هم باید بالا باشد