مقدمه ای در خصوص سوال ویزای استارت آپ یعنی چه؟
احتمالا تا کنون برای بسیاری از شما این سوال پیش آمده است که ویزای استارت آپ یعنی چه؟ در این مطلب قصد داریم که به این سوال پاسخ دهیم و شما را در خصوص چگونگی اخذ ویزای start-up راهنمایی کنیم. ممکن است که در ذهن افراد در زمینه start-up ابهاماتی مانند پرسش های زیر وجود داشته باشد که در متن پیش رو سعی داریم به تمامی آن ها پاسخ دهیم:
- اقامت استارت آپ چیست؟
- برای سرمایه گذاری استارتاپ چه مقدار سرمایه نیاز است؟
- سرمایه گذاری start-up در کشور هایی امکان پذیر می باشد؟
- کجا سرمایه گذاری کنیم که سود داشته باشیم؟
- آیا سرمایه گذاری از راه استارت آپ در نهایت منجر به اخذ اقامت دائم خواهد شد؟
روشهای مختلفی جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور وجود دارد که از بین آنها می توان به پمپ بنزین، برگر کینگ و مک دونالد اشاره نمود؛ اما استارتاپ یکی از روش های سرمایه گذاری می باشد که برای راه اندازی و شروع یک بیزینس یا یک ایده تجاری نوین از این روش استفاده می شود. در این متن قصد داریم توضیحات مختصر و مهمی را در این زمینه به شما ارائه دهیم. موسسه مهاجرتی ام آی ایی اتریش همه روزه آماده است که به سوالات شما از طریق تماس تلفنی پاسخ دهد و شما را در خصوص امور مهاجرتی به صورت رایگان راهنمایی کند. برای یافتن پاسخ سوال ویزای استارت آپ یعنی چه؟ عناوین زیر در متن این مقاله مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است:
آموزش برنامه های اقامتی استارتاپ در 30 ثانیه
- دانلود
- 31 ثانیه
- 4 K
شرایط کلی سرمایه گذاری start-up
در مقدمه مقاله توضیح داده شد، که سرمایه گذاری استارتاپ به معنی ارائه یک ایده نو و یک بیزینس پلن جدید می باشد که به وسیله راه اندازی کسب و کار مورد نظر تان در یک کشور خاص، افراد شهروند آن کشور مشغول به کار شوند. بعنوان مثال یکی از بیزینس پلن هایی که در ایران راه اندازی شده است و اکنون بسیار مورد توجه قرار گرفته است، تاکسی های اسنپ می باشد که در ابتدا نیازی به سرمایه زیادی برای راه اندازی این شغل نبوده است، اما افراد بسیاری بدین وسیله مشغول به کار و کسب درآمد شده اند. مانند استارت آپ اسنپ در ایران، در کشورهای اروپایی نیز استارتاپی با نام « اوبر » مشغول به فعالیت می باشد. شخص سرمایه گذار باید روشی را برای سرمایه گذاری استارتاپ انتخاب کند که بهترین سود دهی را برای وی در پیش داشته باشد. اگر ایده ای برای start-up ندارید نگران نباشید، شرکت هایی وجود دارند که مورد تایید می باشند و صفر تا صد یک بیزینس پلن را به شما ارائه می دهند و در مقابل کارمزد دریافت می کنند.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد اینکه :
.
اقامت استارتاپ چیست؟ کجا سرمایه گذاری کنیم که سود داشته باشیم؟
- دانلود
- 12 دقیقه
- 4 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 12 دقیقه
- 5 K
فایل صوتی موسسه MIE
در پاسخ به یکی از کاربران محترم در خصوص میزان سرمایه گذاری در استارت آپ
سوال کاربر:
با درود و سپاس از جناب دکتر ملک پور . ممنون میشم اگه بفرمایید کل مبلغ مورد نیاز سرمایه گذاری در روش استارت چند هست؟
پاسخ به این سوال و بهترین تحلیل از شرایط این کاربر محترم را در فایل صوتی زیر بشنوید:
- دانلود
- 4 دقیقه
- 199
شرط اجازه کار در پلن های استارتاپ خارج
اگر هدف شما سرمایه گذاری در کشور های خارجی می باشد باید به روشی که برای مهاجرت انتخاب می کنید بسیار دقت داشته باشید. چرا که در بسیاری از روش های مهاجرتی شخص متقاضی اجازه سرمایه گذاری و یا کار کردن در کشور مقصد را نخواهد داشت. به طور مثال: پناهندگی از جمله روش هایی است که برای مهاجرت اصلا توصیه نمی گردد چرا که در این روش تا زمان دریافت جواب، حتی اجازه کار کردن نیز نخواهید داشت و یا در صورتی که از طریق خود حمایتی سوئیس جهت مهاجرت به این کشور اقدام کنید، اجازه کار ندارید. در روش خود حمایتی سوئیس فقط اجازه سرمایه گذاری در اموری دارید که Passive هستند و نیازی به حضور فیزیکی شما در آن کار نیست؛ مانند اجاره دادن ملک. شایان ذکر است که اگر از روش سرمایه گذاری start-up برای مهاجرت اقدام کنید، مجوز همه کارهای قانونی به شما داده می شود. بنابراین، یکی از مزیت های روش سرمایه گذاری استارتاپ می توان به مجوز انجام کار های Active در بسیاری از موارد اشاره نمود.
کشور های مناسب جهت انجام سرمایه گذاری start-up
تا این قسمت از مقاله با توجه به توضیحاتی که ارائه داده شد دریافتیم که ویزای استارت آپ یعنی چه و همچنین در این خصوص یاد گرفتیم که باید روش مهاجرتی مناسبی را برای انجام این امور انتخاب کنیم. برای دریافت ویزای start-up در کشور های مختلفی می توانید اقدام کنید که از مهم ترین آن ها می توان به کشور کانادا ، نیوزلند و کشور های اروپایی ( هلند ، انگلستان ، پرتغال و … ) اشاره نمود. موسسه مشاوره ای ام آی آیی در زمینه استارت اپ می تواند به متقاضیان کمک کند که بهترین صنف و بهترین کشور را جهت سرمایه گذاری انتخاب کنند. سرمایه گذاری استارتاپ در هر یک از کشور های کانادا و یا کشور های اروپایی مزایای بسیاری را در بر خواهد داشت که در این مقاله به معرفی و توضیح درباره آن ها خواهیم پرداخت.
شرایط اخذ اقامت کانادا با سرمایه گذاری start-up
کشور کانادا یکی از کشور هایی است که می توانید برای سرمایه گذاری استارتاپ در آن اقدام نمایید. در عنوان قبلی مقاله توضیحاتی در مورد مزایای سرمایه گذاری Start up در کشور کانادا توضیح داده شد. در این قیمت نیز به بررسی سوال اقامت استارت آپ چیست می پردازیم و این موضوع را در کشور کانادا بررسی خواهیم کرد. طبق مطالبی که توضیح داده شد دریافتیم که اگر از این روش برای مهاجرت به کشور کانادا اقدام کنید در این کشور مجوز انجام کارهای قانونی و به صورت اکتیو به شما داده خواهد شد. از مهم ترین مزیت این امر می توان به دریافت اقامت در همان ابتدای کار اشاره نمود. در واقع این موضوع به این معنا می باشد که در صورتی که ایده شما مورد تایید قرار بگیرد، همان ابتدا شما می توانید اقامت دائم خواهید داشت و پس از گذشت حدود 3 سال می توانید برای دریافت پاسپورت کشور کانادا اقدام کنید. به وسیله انجام این پروسه اجازه به همراه داشتن فرزندان تا 21 سال را نیز خواهید داشت و فرزندان شما می توانند به صورت رایگان در کشور کانادا به تحصیل بپردازند. در مبحث هزینه ها می توان گفت که هزینه کل پروسه استارت اپ کانادا برای کسانی که لیسانس رشته هایی مانند شیلات و کشاورزی دارند از 100 هزار دلار کانادا کمتر می شود.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
دریافت اقامت دائم کانادا با کمتر از 50000 دلار
با دریافت اقامت نوآفرینی در کشور کانادا می توانید به صورت مستقیم، ویزای دائم این کشور را دریافت کنید. در این نوع اقامت گاهی پیش می آید که نه تنها نیازی به سرمایه گذاری شخصی ندارید، بلکه از طرف ارگان مورد نظر سرمایه ای برای عملی کردن استارتاپ شما تعلق می گیرد.
اطلاعات تکمیلی را در خصوص این روش در ویدئو زیر مشاهده کنید:
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 17 K
شرایط اخذ اقامت اروپا با سرمایه گذاری start-up
مطمئنا تا کنون یاد گرفته اید که ویزای استارت آپ یعنی چه؟ پس در این خصوص نیاز است که به بررسی سرمایه گذاری استارت آپ در کشور های اروپایی بپردازیم. در صورتی که از این روش برای سرمایه گذاری در اروپا اقدام کنید، می توانید در برخی شرایط فرزندان وابسته خود را تا سن 24 سالگی به همراه داشته باشید و آنها را در پرونده مهاجرت خود قرار دهید. همچنین تحصیل فرزندان شما در کشور های اروپایی کاملا رایگان در نظر گرفته می شود. در این روش نیز مانند start-up کانادا، به شخص متقاضی مجوز انجام کارهای اکتیو و قانونی داده می شود و در این روش نیز شرط حضور برای متقاضی وجود نخواهد داشت. با توجه به نکاتی که تا کنون ارائه شد نتیجه گرفتیم که سرمایه گذاری استارتاپ در کشور های اروپایی نیز می تواند انتخاب مناسبی برای اشخاص دارای شرایط باشد و با انجام این پروسه می توانید از مزایای زیادی بهره مند شوید.
ویزای استارتاپ تضمینی | واقعیت یا دروغ؟
اگر برای شما سوال است که آیا در مهاجرت از روش استارت آپ و سرمایه گذاری تضمین وجود دارد یا خیر؟ باید توضیح دهیم که در هیچ مسیر و روشی تضمین 100% وجود ندارد. طبق قانون کانادا وکیل کانادایی نمی تواند پول متقاضی را به وی برگرداند. بنابراین، اگر وکیلی به شما وعده دهد که در صورت نگرفتن نتیجه پول شما را برمی گرداند، تخلف کرده است. اما اگر از طریق موسسه ام آی ایی اقدام می کنید نگرانی بابت از دست رفتن سرمایه خود نداشته باشید، در صورتی که از یکی از روش ها نتیجه منفی بگیرید و ریجکت شوید، این موسسه روش دیگری را برای شما امتحان خواهد کرد و تا انتهای مسیر مهاجرت شما را همراهی می کند. این موسسه در اروپا، کانادا، امریکا، استرالیا، نیوزلند و… می تواند برای شما اقدام کند.
پرسش و پاسخ های رایج درباره ویزای استارت آپ
.
✅ اقامت استارت آپ چیست؟
استارت اپ ویزا یکی از روش های زیر مجموعه سرمایه گذاری می باشد که برای راه اندازی و شروع یک شغل یا یک ایده جدید در کشور مورد نظر به متقاضیان اعطاء می گردد. در برخی از کشور ها به این وسیله به شخص متقاضی اقامت و در نهایت پاسپورت داده می شود.
✅ آیا در روش سرمایه گذاری start-up می توان به همراه خانواده مهاجرت کرد؟
بله شما از این طریق می توانید به همراه همسر و فرزندان خود مهاجرت کنید. در برنامه استارتاپی برخی کشورها فرزندان حتی تا 24 سال نیز می توانند در پرونده شما جای گیرند.
✅ وضعیت تحصیل فرزندان در روش سرمایه گذاری از طریق استارت آپ چگونه است؟
درصورتی که طرح یا بیزینس پلن شما تایید گردد، فرزندان شما می توانند به صورت رایگان در کشور مقصد به تحصیل بپردازند.
✅ آیا سرمایه گذاری start-up در اروپا نیازی به شرط حضور دارد؟
خیر در این روش نیازی به حضور شخص متقاضی در کشور مورد نظر وی نمی باشد.