معرفی ویزای استارت آپ پرتغال و شرایط آن
ویزای کارآفرینی در پرتغال ، ویزای استارت آپ کشور پرتغال یا Portugal Angel Visa ، شرایط دریافتPortugal Start-up Visa و هزینه مورد نیاز برای راه اندازی یک استارت آپ در پرتغال و شهروندی پرتغال در این مقاله به صورت کامل مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. ویزای انجل پرتغال یا ویزای استارتاپی پرتغال چیست؟ نحوه راه اندازی استارت آپ در پرتغال چگونه است؟ بهترین طرح ویزای استارتاپ در اروپا کدام است؟ هزینه راه اندازی کسب و کار در پرتغال چقدر است؟ در ادامه به بررسی این سوالات پرداخته و به دیگر پرسش های شما عزیزان در باب مهاجرت به پرتغال از طریق ویزای استارت آپ پاسخ خواهیم داد. ویزای استارتاپی پرتغال به برنامه تازه و بکری گفته می شود که به طور معمول شامل برنامه های مرتبط با تکنولوژی های تازه شکل گرفته است که امکان رشد خوبی در کشور مورد نظر یا کل دنیا دارند و هم چنین نمونه ای همانند آن پیش از این انجام نشده باشد. شما عزیزان می توانید به منظور بررسی شرایط خود جهت اقدام برای ویزای استارت آپ پرتغال و شرایط اخذ وکیل ویزای استارت آپ پرتغال با مشاورین ما در موسسه مشاوره ای MIE تماس برقرار نموده و مشاوره ابتدایی رایگان دریافت نمایید. همین طور در صورت داشتن هر گونه پرسشی در خصوص مهاجرت می توانید سوالات خود را در ابتدای همین سایت و در قسمت پرسش و پاسخ همگانی مطرح کنید تا مشاورین در کوتاه ترین زمان ممکن به آن ها پاسخ دهند. در ادامه به بررسی موارد زیر خواهیم پرداخت:
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
.
ویزای نوآفرینی پرتغال
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 8 دقیقه
- 29 K
شرایط اخذ اقامت start up پرتغال در 30 ثانیه
- دانلود
- 31 ثانیه
- 7 K
ویزای استارتاپی پرتغال چیست؟
در صورتی که تمایل به دریافت اقامت پرتغال از طریق ویزای استارت آپ پرتغال را دارید بهتر است در ابتدا با این ویزا بیشتر آشنا شوید. برنامه HQA Visa که در ژوئن سال 2019 با عنوان ویزای انجل پرتغال ارائه گردید و به تازگی توسط موسسه مشاوره ای MIE مفتوح گردیده است، جهت جذب متخصصان واجد شرایط برای برنامه های تحقیق و توسعه در پرتغال طراحی شده است. این روش در واقع ترکیبی از برنامه های استارت آپی و هم چنین برنامه های سرمایه گذاری می باشد که علاوه بر تقویت ظرفیت کشور جهت راه اندازی استارتاپ های نوآورانه فرا کشوری، فواید اقتصادی سریعی را نیز به همراه دارد. ویزای اقامت HQA باعث ایجاد مشارکت بین دانشگاه های پرتغال، تسهیلات برنامه تحقیق و توسعه تحت حمایت دولت، صنعت و سرمایه گذاران بین المللی می شود. این امر منجر به فعالیتهای ابتکاری در پرتغال می گردد و ارزش های اقتصادی و ابتکاری کارآفرینی بالایی را برای این کشور به ارمغان می آورد.
بسیاری از متخصصان در سراسر دنیا به دنبال برنامه های اخذ اقامت هستند. برای بسیاری از افراد، وعده آینده پایدار در اتحادیه اروپا برای متقاضیان و خانواده های آنها می تواند انگیزه ای کافی جهت سرمایه گذاری در یک برنامه معتبر اقامتی باشد. در حالی که اکثر طرح های اقامتی از طریق سرمایه گذاری معمولاً به خرید املاک و مستغلات محدود می شود، ویزای استارتاپی پرتغال بر ایجاد ایده تجاری در پرتغال تأکید دارد و گزینه ای بسیار ارزان تر و جذاب را ارائه می نماید.
فایل ویدئویی استاد ملک پور در خصوص یکی از سریع ترین راه های اقامت اروپا (برنامه استارتاپ پرتغال)
- دانلود
- 8 دقیقه
- 27 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 8 دقیقه
- 60 K
شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت پرتغال از طریق ویزای انجل
کشور پرتغال برنامه های مختلفی را جهت اخذ اقامت دائم، پاسپورت و تابعیت این کشور معرفی کرده است. از جمله برنامه های اقامتی پرتغال می توان به اقامت خود حمایتی، سرمایه گذاری از طریق خرید ملک و مستغلات یا همان گلدن ویزای پرتغال و هم چنین برنامه استارت آپ پرتغال اشاره کرد. این روش ها منجر به اخذ اقامت برای کل اعضای خانواده و فرزندان تا 18 سال (تحت شرایطی تا 24 سال) نیز خواهد شد. در روش استارتاپ پرتغال شخص در ابتدا یک اقامت 2 ساله دریافت می نماید و بعد از این مدت با یک بار تمدید می تواند اقامت خود را تا 3 سال دیگر تمدید نماید. جهت حفظ و تمدید اقامت محدودیتی جهت حضور وجود ندارد. افراد بعد از 5 سال می توانند جهت دریافت تابعیت و پاسپورت کشور پرتغال اقدام نمایند. لازم به ذکر است که پاسپورت این کشور اروپایی عضو حوزه شنگن بسیار معتبر بوده و در سال 2021 رتبه 3 دنیا را به خود اختصاص داده و در کنار پاسپورت کشورهای هلند، دانمارک، فرانسه، لوکزامبورک، نروژ و چند کشور دیگر قرار گرفته است. شما با دریافت پاسپورت پرتغال می توانید بدون نیاز به ویزا به کشور های حوزه شنگن و به طور کلی 97 کشور دنیا سفر نمایید. برای 35 کشور در فرودگاه درخواست مجوز ورود کنید و برای 66 کشور نیز می بایست درخواست روادید نمایید. در ادامه توجه شما را به جایگاه این پاسپورت در مقایسه با گذرنامه چند کشور دیگر جلب می کنیم.
فایل ویدئویی 1 دقیقه موسسه MIE در خصوص شرایط برنامه استارتاپ پرتغال
- دانلود
- 1 دقیقه
- 6 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 1 دقیقه
- 15 K
بررسی استانداردهای سرمایه گذاری در پرتغال برای راه اندازی استارتاپ
در صورتی که شرایط اقتصادی پرتغال را بررسی نمایید و به تحلیل امنیت سرمایه گذاری در پرتغال بپردازید، قادر خواهید بود تا با اطمینان خاطر بیشتری در طرح های مختلف این کشور سرمایه گذاری نمایید. این کشور از سال 1988 میلادی عضو آژانس تضمین سرمایه گذاری چند جانبه بوده و با بیشتر از 50 کشور، قرارداد سرمایه گذاری منعقد کرده است. با توجه به بستری که کشور پرتغال برای سرمایه گذاران خارجی مهیا نموده است می توان فهمید که این کشور تمایل بسیاری به جذب سرمایه گذاران خارجی دارد. یکی از دغدغه هایی که سرمایه گذاران ممکن است داشته باشند ریسک مصادره اموال شان در کشور مقصد است که امری طبیعی می باشد. این نرخ نشان دهنده رفتار دولت پرتغال با سرمایه شهروندان خارجی است که در این کشور اقامت دارند. این نرخ بازه ای در حدود 1 تا 7 را در بر می گیرد و هر چه میزان آن کمتر بوده و نزدیک به 1 باشد نشانگر ریسک کمتر و هر چه بالاتر باشد نشان دهنده ریسک بالای سرمایه گذاری می باشد. نرخ مصادره اموال در پرتغال در طی چند ساله اخیر همواره 1 بوده است. در ادامه توجه شما را به نمودار این شاخص بین کشورهای مختلف جلب می کنیم.
طبق آمارهایی که بانک جهانی اعلام نموده است و در نمودار زیر نیز مشاهده می نمایید شاخص کیفیت نظارت در پرتغال قوی می باشد و در حال حاضر رتبه 0.97 را دارد.
شاخص نرخ کنترل فساد نیز طی چند سال اخیر کاهش داشته و بر اساس اخرین امار منتشر شده در حدود 0.76 درصد می باشد که در نمودار زیر مشاهده می نمایید.
بررسی شاخص های اقتصادی تأثیرگذار پرتغال برای راه اندازی استارتاپ
علاوه بر استاندارد های سرمایه گذاری که در بخش قبلی به توضیح آن ها پرداختیم بررسی شاخص های مربوط به بخش های اقتصادی یک کشور نیز می تواند جهت انتخاب مکانی به منظور سرمایه گذاری و مقایسه کشورهای مختلف مفید واقع شود و آگاهی از آن برای افرادی که قصد سرمایه گذاری در پرتغال از طریق ویزای استارت آپ پرتغال را دارند مفید می باشد. یکی از این شاخص ها نرخ تورم می باشد. نرخ تورم در اکتبر سال اخیر در حدود 0.1 درصد بوده است که در ابتدای سال به 0.5 درصد رسیده است. در ادامه توجه شما را به نمودار تورم کشور پرتغال جلب می نماییم:
بر اساس اطلاعات رسمی که بانک جهانی منتشر کرده و پیش بینی های تجارت اقتصادی جهان، میزان تولید ناخالص داخلی در کشور پرتغال در سال گذشته به میزان 237.69 میلیارد دلار آمریکا رسیده است. جالب است بدانید که ارزش تولید ناخالص داخلی در پرتغال 0.20 درصد اقتصاد جهان را تشکیل می دهد. در ادامه این مطلب نمودار نرخ تولید ناخالص داخلی پرتغال را مشاهده می نمایید:
نرخ مالیات نیز از جمله دیگر شاخص های اقتصادی تاثیر گذار می باشد. مالیات انواع گوناگونی دارد. مالیات بر درآمد شرکت و مالیات بر فروش. نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها در پرتغال در چند ساله اخیر 21 درصد بوده است ولی نرخ مالیات بر درآمد اندکی بالاتر بوده و از سال 2013 48 درصد بوده است. در ادامه نمودارهای مربوط به هر دو شاخص را مشاهده خواهید کرد:
شرایط اخذ Portugal Start-up Visa
کشور پرتغال پذیرای استارت_آپ ها و سرمایه گذاران بین المللی است که تمایل به اخذ اقامت این کشور از طریق انتقال سرمایه خود را دارند و به همین منظور برنامه های سرمایه گذاری متفاوتی را به علاقمندان ارائه نموده است و افراد بر اساس شرایط و بودجه ای که دارند می توانند برای هر یک از این روش ها اقدام نمایند. در پروسه اخذ ویزای استارت آپ پرتغال که یکی از روش های جذاب برای سرمایه گذاران خارجی است در بدو اقدام شما نیاز به یک بیزنس پلن یا طرح تجاری دارید که توسط موسسات آکادمیک پرتغالی یا دانشگاه های این کشور مورد تایید قرار گرفته باشد. شما با مراجعه به سفارت پرتغال و ارائه بیزنس پلن تان در صورتی که مورد موافقت سفارت این کشور قرار گیرد می توانید با دریافت ویزای پرتغال به این کشور سفر نموده و اقامت خود را دریافت کنید. هم چنین از دیگر شرایط اخذPortugal Start-up Visa ارائه سرمایه مورد نیاز به ارزش 175 هزار یورو است. در واقع ارائه طرح تجاری مورد تایید موسسات آکادمیک و میزان سرمایه اشاره شده از شروط اصلی اخذ ویزای استارت آپ پرتغال می باشد.
هزینه های مهاجرت به پرتغال از طریق START UP
از جمله مواردی که افراد در خصوص سرمایه گذاری و راه اندازی استارتاپ در پرتغال به طور ویژه ای به آن توجه دارند سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی استارتاپ در پرتغال می باشد. متقاضیان دریافت ویزای Start up پرتغال می بایست علاوه بر طرحی که توسط یک موسسه آموزش عالی یا دانشگاه در پرتغال برای شروع کار تایید شده است، مبلغی در حدود 175 هزار یورو جهت ویزای استارت آپ پرتغال داشته باشند. این مبلغ شامل کل هزینه های ثبت شرکت و بیزنس پلن و سرمایه شرکت جهت شروع پروسه می باشد. همان طور که اشاره شد پس از اینکه شخص برای استارتاپ پرتغال اقدام نمود، در ابتدا اقامت 2 ساله ای دریافت خواهد نمود. در این دو سال بر روی طرح مورد نظر فعالیت صورت خواهد گرفت و در صورتی که متقاضی تمایل به استخدام شخص دیگری در شرکت ثبت شده خود داشته باشد می بایست بسته به شرایط شرکت، مبلغ سرمایه خود را به میزان مشخصی افزایش دهد.
مزایای اخذ ویزای Start up پرتغال
به طور قطع هر یک از روش های اخذ اقامت مزایا و معایبی نیز دارند. در این بخش به برخی از مزایا و امتیازاتی که از طریق اخذ ویزای استارت آپ پرتغال می توانید کسب کنید اشاره خواهیم کرد. این موارد عبارت هستند از:
- انتقال ساده به یک پایگاه عملیاتی حرفه ای در اتحادیه اروپا
- کسب شرکت و حساب بانکی منحصر به خود متقاضی در اتحادیه اروپا با سابقه اعتبار
- 3 سال خدمات کامل جهت حفظ و تداوم سرمایه گذاری، از ایجاد مفهوم کسب و کار تا تناسب بازار محصول
- تحقیق و توسعه تحت مالکیت شرکت اروپایی شما
- انعطاف پذیرتر و مقرون به صرفه تر از سایر گزینه های اخذ اقامت اروپا
- استرداد کامل هزینه ها در صورت عدم پذیرش ویزای اقامت
- هزینه این روش 25٪ از کل هزینه ویزای طلایی پرتغال می باشد.
- بدون هزینه های عملیاتی یا نگهداری اضافی
- بدون نیاز به عملکرد تجاری
- راهی مناسب جهت دریافت اقامت دائم یا تابعیت
- آزادی سفر بین المللی در صورت لزوم در حوزه شنگن
- پردازش سریع شروع پروسه تا زمان تأیید ویزای اقامت حدود 3 الی 4 ماه
- امکان دریافت اقامت برای کل خانواده
معایب اخذ استارتاپ ویزای پرتغال
در صورتی که تمایل به مهاجرت و اخذ اقامت کشوری دارید خوب است این نکته را حتما در نظر داشته باشید که در هر روشی ممکن است مزایا و معایبی نهفته باشد که بهتر است پیش از اقدام حتما بررسی و مقایسه نمایید. این امر در پروسه اخذ اقامت کشور پرتغال از طریق ویزای استارت آپ پرتغال نیز قابل تامل می باشد. در بخش قبلی در خصوص مزایای ویزای استارت آپ پرتغال صحبت کردیم. در خصوص معایب ویزای start up پرتغال شاید بتوان گفت که نوپا و جدید بودن این پروسه می تواند یکی از مشکلات و معایبی باشد که در این روش به چشم می خورد. همچنین علی رغم مناسب بودن مبلغ مورد نیاز جهت سرمایه گذاری برخلاف روش گلدن ویزا، در مقایسه با روش خودحمایتی فرد می بایست مبلغی را در این کشور در پروژه ی مربوطه سرمایه گذاری نماید که شاید برای همه افراد امکان پذیر نباشد.
وکیل اخذ اقامت از طریق استارت آپ در کشور پرتغال
همان طور که در این مقاله به طور کامل دریافتید یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت کشور پرتغال، سرمایه گذاری در این کشور از طریق ویزای استارت آپ پرتغال می باشد. در این روش یکی از مواردی که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است دارا بودن ایده ای نوین و بکر و هم چنین وکیلی است که از ابتدا تا انتهای مسیر و تا زمان اخذ اقامت پرتغال در کنار شما بوده و در تمامی مراحل یاری رسان شما باشد. یک وکیل مجرب و با تجربه با آگاهی از شرایط و قوانین حاکم بر کشور مورد نظر و همکاری با وکلا و متخصصان برجسته می تواند مسیر را برای شما هموار نماید و با اندیشیدن تدابیری مناسب با کمترین سرمایه ممکن بهترین شرایط را برای شما و خانواده تان مهیا نماید. موسسه مشاوره ای MIE با بیش از 15 سال سابقه در امر مهاجرت و همکاری با وکلای با تجربه و متعهد در سرتاسر دنیا آماده ارائه خدمات به شما سروران گرامی جهت اقدام برای اخذ ویزای استارت آپ پرتغال و اقامت دائم و شهروندی این کشور می باشد.
مراحل راه اندازی کسب و کار به صورت حرفه ای در پرتغال
همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم از جمله شرایط مورد نیاز جهت راه اندازی استارت آپ در کشور پرتغال ارائه طرح تجاری یا همان Business plan ای است که از طرف موسسات آکادمیک و دانشگاه های معتبر کشور پرتغال تاییده اخذ نموده باشد. در این روش یک پروژه تحقیقاتی یا research project مابین متقاضی و دانشگاهی که قصد انجام پروژه را دارد شکل می گیرد و دانشگاه به عنوان پارتنر شخص کارآفرین به منظور تبدیل شدن طرح به یک بیزنس پلن شروع به همکاری می نماید. در این روش یک سری سازمان ها که به اصطلاح انکوباتور نامیده می شوند کمک می کنند تا بیزنس شکل بگیرد. فعالیتی که در این پروسه انجام می پذیرد آن است که در طول 3 سال از زمان اخذ ویزا این پروسه شکل می گیرد و تمامی امور مربوط به پروژه توسط دانشگاه و تیم متخصص مربوطه انجام می شود. مبلغ مورد نیاز جهت راه اندازی استارت آپ در پرتغال 175 هزار یورو می باشد. در این روش هیچ شرط حضوری وجود ندارد و تمامی اعضای خانواده از جمله همسر و فرزندان تا سن 18 سال (و در مواردی سنین بالاتر) نیز در پرونده قرار خواهند گرفت. لازم به ذکر است که مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ پرتغال در حدود 3 الی 4 ماه می باشد.
نمونه طرح استارت آپ پرتغال
جهت اقدام برای ویزای استارت آپ پرتغال از جمله مواردی که می بایست ارائه شود و از اهمیت بسیار زیادی نیز برخوردار است بیزنس پلن یا طرح تجاری می باشد. یک طرح تجاری جهت این که بتواند تایید شود باید شامل موارد زیر باشد:
- ایده باید پتانسیل پیشرفت و خاصیت رشد بالایی داشته باشد و به اصطلاح پویا باشد.
- ایده باید بکر و نو باشد. به این معنا که همانند آن وجود نداشته باشد و پیش از آن اجرا نشده باشد.
- ایده مذکور باید با تمامی طرح هایی که در بازار وجود دارد متفاوت باشد و اصیل و نو باشد.
- ایده باید در دراز مدت سودآوری داشته باشد و به اقتصاد کشور مذکور کمک کند.
در روش ویزای استارت آپ پرتغال سرمایه گذاری در پروژه های تحقیقاتی دانشگاهی، در دانشگاه های مطرح پرتغال انجام می شود و بنابراین ایده ای که مطرح می شود می بایست در چارچوب خاصی باشد و بیزنس پلن بخش مهمی از این پروسه را شامل می شود. موسسه مشاوره ای MIE با سال ها تجربه در زمینه سرمایه گذاری در پروژه های مختلف می تواند راهنمای شما در این مسیر پر فراز و نشیب باشد و از ابتدای راه تا طراحی بیزنس پلن و تیم اجرایی، یاری رسان شما سروران گرامی خواهد بود.
مقایسه ویزای استارت آپ پرتغال با سایر روشهای اقامتی پرتغال
همان طور که به طور کامل در این مقاله توضیح داده شد یکی از روش های سریع و مطمئن که در کوتاه ترین زمان ممکن امکان اخذ اقامت پرتغال را برای متقاضیان فراهم می کند ویزای استارت آپ پرتغال می باشد. در این روش فرد می تواند با سرمایه گذاری مبلغ ۱۷۵ هزار یورو در پروژه های دانشگاهی ابتدا اقامت دو ساله و بعد از سال پنجم تمدید اقامت، پاسپورت پرتغال را اخذ نماید. این روش همانند روش گلدن ویزای پرتغال شرط حضور ندارد منتهی مبلغی که شخص نیاز به سرمایه گذاری دارد عملا یک سوم مبلغ سرمایه گذاری در گلدن ویزاست که ۵۰۰ هزار یورو می باشد. در مقایسه با روش خودحمایتی پرتغال که از دیگر روش های اقامتی این کشور است و نیاز به شرط حضور حداقل ۶ ماه در سال در پرتغال دارد، متقاضی در پروسه ویزای start up پرتغال جهت تمدید اقامت هیچ نیازی به زندگی در این کشور نخواهد داشت و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. البته باید خاطر نشان کنیم که در تمامی این روش ها همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال ( و تحت شرایطی سنین بالاتر ) نیز در پرونده شخص قرار خواهند گرفت و در تمامی موارد ذکر شده شخص نهایتا بعد از سال ششم اقامت می تواند جهت اخذ پاسپورت پرتغال اقدام نماید.
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص ویزای استارتاپ پرتغال
✅ ویزای استارت آپ چیست؟
ویزای استارت آپ در واقع ایجاد نوعی کسب و کار نوین با ارائه طرح تجاری است که همانند آن وجود ندارد و برای اقتصاد کشور مقصد سودآوری دارد.
✅ چه کشور هایی ویزای استارت آپ ارائه می دهند؟
در حال حاضر کشورهای کانادا و پرتغال شرایط مناسبی جهت دریافت ویزای استارتاپ دارند.
✅ بهترین طرح ویزای استارتاپ در اروپا کدام است؟
می توان گفت پرتغال شرایط مناسبی را در این روش برای متقاضیان فراهم نموده است.
✅ شرایط لازم برای اخذ ویزای استارت آپ پرتغال چیست؟
برای دریافت ویزای استارت آپ دارا بودن شرایطی نظیر ارائه طرح تجاری جدید و نو و سرمایه اولیه جهت سرمایه گذاری مورد نیاز می باشد.
✅ حداقل سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار در پرتغال چقدر است؟
175 هزار یورو
✅ مدرک زبان مورد نیاز برای اخذ Portugal Start-up Visa چیست؟
شما برای این پروسه نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید.
✅ مزایا و معایب هزینه های مهاجرت به پرتغال از طریق START UP چیست؟
شما در این روش، اقامتی بدون شرط حضور دریافت می کنید و مبلغی که سرمایه گذاری می کنید نیز به نسبت سایر روش ها نظیر گلدن ویزا در حدود یک دوم می باشد. البته از معایب این روش شاید آن باشد که به تازگی ارائه گردیده است.
✅ مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ پرتغال چقدر است؟
3 الی 4 ماه
✅ پس از چند سال از اخذ ویزای استارتاپ پرتغال می توان اقامت دائم گرفت؟
شما بعد از 5 سال می توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست نمایید.
✅ چگونه می توان با وکیل ویزای استارت آپ پرتغال ارتباط برقرار کرد؟
شما می توانید از طریق تماس با مشاورین ما با شماره 49196000 -021 جهت این امر اقدام نمایید.
سلام خدمت شما این طرح 175 هزار یورویی چقدر در ماه درآمد دارد ؟
سلام. بستگی به نوع بیزینس پلن افراد دارد کاملا
سلام خسته نباشید
ایا میشه ۱۷۵ هزارتا رو با کسی شریک شد؟
سلام. خیر
سلام. خسته نباشید.
امکانش هست این 175 هزارتا به صورت شریکی داده بشه؟
سلام دوست عزیز. خیر
سلام برای این ویزا نیازی به داشتم مدرک مدیریت یا سابقه مدیریتی نیست ؟ من با ۲۳ سال سن میتونم اینو بگیرم و اینکه میشه ۷ ماه دیگه تازه اقدام کنم این طرح تا کی هست ؟ و فقط از موسسه شما میشه اقدام کرد ؟ به جز ۱۷۵ تا هزینه جانبی هم داره ؟
سلام دوست عزیز
شما می توانید برای آگاهی از شرایط طرح و بررسی رزومه خود با مشاورین محموعه ارتباط برقرار نمایید.