ویزای استارت آپ انگلستان و بررسی شرایط آن
ویزای استارت آپ انگلستان یکی از انواع ویزاهای سرمایه گذاری محسوب می شود و افرادی که قصد راه اندازی یک کسب و کار جدید در انگلستان دارند می توانند از این روش اقامت انگلیس را به دست آورند. به طور کلی Start-up به کسب و کار نو و بکری می گویند که عموما حول محور تکنولوژی های جدید شکل گرفته و برای پیشرفت و رشد در یک کشور یا کل دنیا پتانسیل خوبی دارد و معمولا نمونه ای همانند آن از پیش شکل نگرفته است. دارندگان ویزای استارتاپ انگلیس در ابتدا یک اقامت 2 ساله به دست می آورند و سپس تحت شرایطی می توانند آن را به اقامت دائم تبدیل کنند. در این نوشتار به بررسی شرایط اخذ ویزای استارت آپ انگلستان و هم چنین هزینه ویزای start-up انگلیس، نحوه راه اندازی استارت آپ در انگلیس و همه اطلاعات مفید در این زمینه پرداخته ایم.
در صورتی که پس از مطالعه این مقاله سوالات بیشتری در خصوص شرایط سرمایه گذاری در انگلستان از طریق استارت آپ داشتید می توانید از راهنمایی و مشاوره رایگان مشاوران مجرب موسسه MIE بهره مند شوید.
ویزای استارتاپ انگلیس چیست؟
ویزای استارتاپ انگلیس برای آن دسته از افرادی است که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارند. این افراد باید خلاق بوده و ایده ای نو برای کارآفرینی در انگلستان داشته باشند. ایده باید طوری باشد که منطقی، قابل اجرا و نوآورانه باشد و برای اقتصاد کشور سوددهی داشته باشد. ویزای استارتاپ انگلیس که به مدت 2 سال معتبر است، یک ویزای سینگل می باشد. این ویزا به طور مستقیم به شخص دارنده آن اقامت دائم نمی دهد. دارندگان ویزای استارتاپ انگلیس می توانند از طریق ویزای نوآور اقامت این کشور را اخد نمایند. به این صورت که تمدید اقامت خود را از طریق ویزای نوآوری انگلیس انجام دهند و مدت سه سال پس از آن برای اخذ اقامت دائم انگلیس اقدام نمایند.
ویزای نوآوری انگلیس یکی از ویزاهای سرمایه گذاری انگلیس است که برای افراد با تجربه در زمینه تجارت صادر می شود. ویزای scale up نیز برای افراد بسیار ماهر و باتجربه است که کسب و کارهای سودآور را در انگلیس راه اندازی می کنند.
ویزای استارتاپ انگلیس برای چه افرادی مناسب است؟
به طور کلی 4 گروه برای ویزای استارتاپ انگلیس مناسب هستند و می توانند از طریق آن برای مهاجرت به انگلیس و اخذ ویزا اقدام نمایند که در ادامه به آنها اشاره شده است:
- دارندگان ویزای فارغ التحصیلان کار آفرین Tier1
- دارندگان هر نوع از ویزای Tier2
- دارندگان ویزای Tier4 General
- دارندگان ویزای توریستی انگلستان که این دسته می بایست یک نامه حامی از یک شخص تایید شده توسط دولت داشته باشند که نشان دهنده آن است که فرد مورد نظر به دنبال کمک هزینه مالی می باشد.
در ادامه نحوه شرایط اخذ اقامت از طریق این ویزاها را با هم بررسی خواهیم کرد.
مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ انگلیس
متقاضی ویزای استارتاپ انگلیس باید درخواست خود را به سفارت تحویل دهد. مدارک مورد نیاز را تهیه و ارائه داده و همچنین مراحل انگشت نگاری و مصاحبه را انجام دهد. پس از انجام این مراحل مدت زمان 3 تا 4 هفته طول می کشد تا ویزای متقاضی صادر شود. ممکن است در برخی موارد به دلایل گوناگون این مدت زمان کم یا زیاد شود.
لازم به ذکر است که این مدت زمان فقط برای اخذ ویزا در نظر گرفته شده است. مورد دیگری که باید مد نظر داشت، مراحل گرفتن نامه تایید ویزا می باشد. چرا که از مهم ترین شرایط برای راه اندازی استارتاپ در انگلیس گرفتن نامه تاییده از طرف یک سرمایه گذار یا موسسه در این کشور است. به این صورت که طرح متقاضی توسط سازمان یا موسسه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید طرح، نامه ای صادر می کند. داشتن نامه تاییده برای اخذ ویزای استارتاپ بسیار مهم است و در صورت نداشتن نامه، درخواست ویزا رد خواهد شد.
شرایط اخذ اقامت با ویزای استارت آپ انگلیس
مدت اعتبار ویزای استارت آپ انگلیس 2 ساله می باشد و می توانید به مدت 2 سال در انگلستان ساکن شوید. در صورتی که با ویزای Tier1 کارآفرینی اقدام نموده باشید مدت زمان اقامت شما از ویزای start-up انگلیس کاسته خواهد شد. ویزای استارت آپ انگلستان قابلیت تمدید ندارد. با این ویزا امکان کار در هر شغل دیگری به غیر از پزشکی و دندانپزشکی را دارید اما نمی توانید از این طریق مقیم دائم انگلستان شوید. در رابطه با این پرسش مهم که آیا اخذ پاسپورت با ویزای استارتاپ انگلیس امکان پذیر است؟ نیز قابل ذکر است که از طریق ویزای استارتاپ انگلیس نمی توان پاسپورت انگلستان را دریافت کرد.
شرایط همراهی خانواده با ویزای استارتاپ انگلیس
با اخذ ویزای استارتاپ انگلیس می توانید همسر، فرزندان تحت تکفل زیر 18 سال خود، پارتنر و شریک عاطفی خود را نیز به انگلیس ببرید. مهم ترین شرط همراهی این افراد با شما داشتن سند معتبری است که نوع رابطه شما را مشخص و اثبات کند. در کنار این شرط مهم باید نشان دهید که توانایی و تمکن مالی کافی برای تامین مخارج زندگی همراهان خود را در انگلیس دارید. همزمان با درخواست برای ویزای استارتاپ انگلیس می توانید برای ویزای همراهان خود درخواست دهید که این موضوع می تواند خبر خوبی برای شما باشد.
ویزای استارت آپ انگلستان و طرح تجاری (بیزنس پلن)
به منظور اقدام برای ویزای استارت آپ انگلستان می بایست یک ایده نوآورانه داشته باشید که شامل سه حالت زیر می شود:
- ایده ای نو و بکر که باید ثابت کنید که امکان پیوستن و یا سرمایه گذاری در بیزنس فعال دیگری را ندارد
- ایده ای خلاقانه که نو و اصیل باشد و با تمامی طرح های موجود در بازار تفاوت کند
- این ایده باید پویا باشد و دارای پتانسیل رشد و پیشرفت باشد.
همان طور که می دانید شما می توانید با دارا بودن ویزای کارآفرینی انگلیس نیز برای ویزای استارت آپ انگلستان اقدام نمایید. برای نیل به این امر ایده شما باید توسط موسسات آموزشی عالی و یا سازمانهای تجارتی با سابقه حمایت از کارآفرینان تایید شود که قطعا مسیر طولانی را برای یافتن یک سرمایه گذار میبایست طی نمایید. طرح تجاری یا ایداه نوآورانه در این روش مهم ترین مورد است و باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید.
جدول امتیاز استارتاپ انگلیس
اگر تمایل دارید استارت آپ انگلیس را برای عملی کردن ایده نوآورانه خود انتخاب کنید، باید طبق جدول امتیاز بندی که برای استارت آپ انگلیس وجود دارد، پیش بروید و امتیازات لازم را کسب کنید. در جدول زیر تمامی پارامترهایی که از طریق آن ها می توان کسب امتیاز کرد را با ذکر توضیحات قرار داده ایم:
معیارها | توضیحات | امتیاز در نظر گرفته شده |
داشتن ایده جدیدی که قابلیت اجرا و گسترش داشته باشد | ایده متقاضی باید کاملا نو و خلاقانه بوده، بتواند اقتصاد انگلیس را رونق ببخشد و در کنار عملی شدن آن بتواند چندین شغل را در انگلیس ایجاد کند. | 25 امتیاز |
توانایی مالی | برای استارت آپ انگلیس به سرمایه خاصی نیاز نخواهید داشت، کافی است نشان دهید از پس هزینه های زندگی خود و اعضای خانواده تان در انگلیس بر می آیید. داشتن تمکن مالی برای ویزای استارت آپ انگلیس باید به صورت وجه نقد در حساب اثبات شود. | 10 امتیاز |
تسلط بر زبان انگلیسی در سطح B2 | در صورتی که متقاضی از یک کشور انگلیسی زبان به انگلیس بیاید باید ثابت کند که تابعیت یک کشور انگلیسی زبان را دارد. در غیر این صورت متقاضی باید از طریق مدرک زبان معتبر نشان دهد که به سطح B2 زبان انگلیسی در بخش های صحبت کردن، نوشتن، خواندن و گوش دادن تسلط دارد. | 10 امتیاز |
فرد قصد تجارت در انگلستان را برای اولین بار داشته باشد | متقاضی باید ثابت کند که پیش از این هیچ گونه کسب و کار تجاری را در انگلیس انجام نداده است. البته در این میان اگر قبلا دانشجو تمدید طرح دکتری بوده اید یا از طریق کارآفرینی فارغ التحصیلی و یا استارتاپ تجارت کرده اید، موردی ندارد. | 25 امتیاز |
ویزای استارت آپ انگلستان و استانداردهای سرمایه گذاری در آن
به منظور اخذ ویزای استارت آپ انگلستان و راه اندازی startup در انگلستان از جمله مواردی که میبایست در نظر گرفته شود استانداردهای سرمایه گذاری در انگلستان و رفتارهای سیاسی و دیپلماتیک انگلیس با سایر کشورها علی الخصوص کشور مبدا شما می باشد. به این شکل که بررسی نمایید در صورت بروز هر گونه اختلافی در روابط بین کشورها دولت انگلستان چه رفتاری با شهروندان کشور شما خواهد داشت. اولین مورد نرخ مصادره اموال انگلستان است که شاخص فوق بیانگر رفتارهای دولت انگلیس با شهروندان و سرمایه گذاران خارجی ساکن در این کشور می باشد. (مقاله حقوق رقابت و انحصار در سرمایه گذاری خارجی می تواند شما را در این زمینه بهتر راهنمایی کند.) در نمودار مصادره اموال هر چقدر اعداد به 1 نزدیکتر باشد نشانه رفتار منصفانه و عادلانه با ساکنین خارجی می باشد:
مورد دیگر نمودار شاخص کنترل فساد در انگلستان می باشد که میزان توانایی دولت این کشور در برخورد با فساد موجود در دستگاه های مختلف را نشان می دهد. اعداد این نمودار در بازه ای بین 2.5 و 2.5- قرار دارد و هرچه از صفر بالاتر باشد نشانه وضعیت مثبت و عملکرد درست در برخورد با فساد در سیستم و هرچه به سمت پایین میل کند نشانگر آن است که کشور مورد نظر در وضعیت درستی به سر نمی برد. در ادامه نمودار کنترل فساد در انگلستان را مشاهده خواهید نمود.
ویزای استارت آپ انگلستان و شاخص های اقتصادی تأثیرگذار
از جمله دیگر شاخص هایی که در هنگام سرمایه گذاری اخذ ویزای start-up انگلیس می توانید مورد بررسی قرار دهید شاخص های اقتصادی و مالی مانند انواع مالیات (درآمد شخصی یا شرکت)، نرخ تورم، نرخ بیکاری و… می باشد. بررسی میزان مالیات بر درآمد از آن جهت اهمیت دارد که بالا یا پایین بودن این نرخ نسبت مستقیمی با تمایل یا عدم تمایل سرمایه گذاران خارجی به انتقال سرمایه شان به انگلیس خواهد داشت. بر اساس نمودارهای زیر میزان مالیات بر درآمد شخصی از سال 2013 تا سال 2019 میزان ثابت 45 درصد بوده است. در حالیکه میزان مالیات بر شرکت در طی ده ساله اخر کاهش شدیدی داشته و به میزان 19 درصد در سال 2019 رسیده است
مورد بعدی نرخ تورم انگلیس است که با قدرت خرید ساکنین این کشور رابطه مستقیمی داشته و هر چقدر میزان آن پایین تر باشد نشان دهنده ثبات اقتصادی و بازار کشور مورد نظر می باشد. در ادامه نمودار نرخ تورم انگلستان را مشاهده خواهید نمود :
نرخ بیکاری از جمله دیگر شاخص های اقتصادی موثر است که نشانگر نسبت تعداد افراد شاغل نسبت به جمعیت کل کشور می باشد. نرخ بیکاری انگلستان در سال 2018 به میزان 4 درصد بوده که نشانگر وضعیت مناسب این کشور در بحث اشتغال می باشد. در ادامه نمودار مربوط به این شاخص را مشاهده می کنید:
مدارک مورد نیاز اخذ ویزای انگلستان
مدارک مورد نظر برای درخواست ویزای start up انگلیس عبارتست از:
- دارا بودن پاسپورت معتبر و یا مدارک مسافرتی معتبر
- نامه تمکن مالی با حداقل 945 پوند اعتبار به مدت 3 ماه کامل قبل از اقدام
- نتیجه آزمایش سل (در صورت نیاز)
- مدرک زبان انگلیسی به منظور اثبات دانش زبانی
هم چنین به منظور دریافت این ویزا باید حداقل یک صفحه خالی در پاسپورت خود داشته باشید. هم چنین باید ترجمه تمامی مدارکی که به زبان انگلیسی نیستند را با خود به همراه داشته باشید. علاوه بر مدارک فوق بر اساس شرایط تان ممکن است به مدارک دیگری نیز نیاز داشته باشید که در صورت اقدام با وکیل معتبر می توانید از تمامی این مدارک آگاهی پیدا نمایید.
مراحل ثبت ویزای استارت آپ انگلستان
در صورتی که تمایل به سرمایه گذاری استارت آپ انگلستان و اخذ اقامت استارت آپ انگلستان دارید در ابتدا باید بررسی نمایید که واجد شرایط لازم برای این ویزا هستید. از جمله شرایط مورد نیاز برای ویزای start up انگلیس عبارتست از:
- سن شما بالای 18 سال باشد
- سطح زبان مورد نیاز را داشته باشید
- اثبات نمایید که تمکن مالی کافی به منظور حمایت مالی خود و خانواده تان در حین اقامت با این ویزا را خواهید داشت.
دانش زبان خود را می توانید از طریق یکی از راه های زیر اثبات نمایید:
- قبولی در یکی از آزمون های زبان انگلیسی تایید شده با حداقل CEFR در سطح B2 در خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن
- دارا بودن مدرک تحصیلی آکادمیک که به زبان انگلیسی تدریس شده باشد و توسط UK NARIC به رسمیت شناخته شده باشد در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا.
برای دریافت ویزای استارت آپ انگلستان دو راه مطرح است. یا قصد اقدام جدید دارید و یا قصد تغییر نوع ویزای خود را دارید. در صورتی که میخواهید از ابتدا برای این ویزا اقدام کنید می بایست به صورت آنلاین برای ویزای استارت آپ ثبت نام نمایید و بعد از آن در یکی از مراکز درخواست ویزا اقدام به ثبت اثر انگشت و بیومتریک نمایید و مدارک فوق را طی 10 روز از زمان اعلام شده که به انگلستان می رسید جمع آوری نمایید. در صورتی که قصد دارید ویزای خود را به ویزای استارت آپ تغییر دهید میبایست از قبل دارای یکی از انواع ویزاهایTier1 کارآفرینی، Tier2، Tier 4 بزرگسالان و یا ویزای توریستی با نامه حامی مالی باشید.
هزینه اخذ ویزای استارتاپ انگلیس
برای دریافت ویزای start-up انگلیس میبایست حداکثر از 3 ماه قبل سفرتان به این کشور برای ویزا درخواست نمایید. نحوه پرداخت هزینه ویزای start-up انگلیس با توجه به مبدا و نوع وضعیت شما متفاوت می باشد. از انجا که می توانید هم از داخل انگلستان و با ویزای Tier 1 کارآفرینی و هم خارج از این کشور برای ویزای استارت آپ انگلستان اقدام نمایید، هزینه ویزا به چند دسته تقسیم می شود که در زیر جدول مربوط به آن را می توانید مشاهده نمایید.
شخصی که برای ویزای او اقدام می کنید | اقدام از خارج انگلستان | تغییر ویزا از داخل انگلستان |
خودتان | 363 £ | 493 £ |
شهروند ترکیه یا مقدونیه هستید | 308 £ | 438 £ |
همه همراهان | 363 £ هرنفر | 493 £ هرنفر |
تمکن مالی مورد نیاز ویزای استارتاپ
یکی از بزرگ ترین مزایای ویزای استارت آپ انگلستان آن است که در صورت داشتن طرح نو و ایده خلاقانه نیازی نیست که خودتان برای شروع سرمایه گذاری هزینه کنید و در صورتی که توسط یک موسسه آموزش عالی در انگلستان و یا یک سازمان تجاری با سابقه حمایت از کارآفرینان انگلستان تایید شوید می توانید برای این ویزا اقدام کنید. البته در ابتدا و به منظور ورود به انگلستان اثبات اینکه توانایی حمایت مالی خود حین اقامت در انگلستان را دارید از اولویت ها می باشد. میزان این تمکن مالی برای شخص اصلی مبلغ 945 پوند و به ازای هر فرد همراه 630 پوند می باشد و این مبلغ را باید به مدت حداقل 3 ماه در حساب بانکی خود حفظ نمایید.
مزایای ویزای استارت آپ انگلیس نسبت به سایر کشورها
هر کدام از راه های مهاجرتی دارای نقاط مثبت و همین طور نقاط منفی هستند که افراد با توجه به شرایط خود و بررسی این موارد اقدام به انتخاب روش مد نظر خود می کنند. در صورتی که قصد دارید برای ویزای استارت آپ انگلستان اقدام کنید دانستن این نکات به شما در انتخاب بهتر و مقایسه صحیح با روش های دیگر کمک خواهد نمود تا بتوانید بهترین انتخاب را در میان راه های مختلف دنیای وسیع مهاجرت داشته باشید. از جمله مزایای ویزای start-up انگلیس نسبت به سایر کشورها عبارت است از:
- داشتن اقتصاد قوی
- نزدیک بودن انگلیس به ایران و شرایط آسان تر رفت و آمد
- انگلیسی زبان بودن این کشور
- عدم نیاز به سرمایه گذاری توسط خود متقاضی
- اخذ اقامت 2 ساله از ابتدا
- امکان اخذ ویزا برای همسر و فرزندان زیر 18 سال و یا فرزندان بالای 18 سالی که در انگلستان حضور دارند
میزان احتمال موفقیت استارتاپ
به طور کلی واقعیت مخاطرهآمیزی که در مورد استارتآپها وجود دارد این است که بیش از آنچه که فکر کنیم در برابر ریسک آسیبپذیر هستند. اگر به این موضوع نگاه مثبتی داشته باشیم 10 درصد از استارت آپ ها هر سال موفق می شوند و می دانند که برای شکست نخوردن چه کاری را باید انجام دهند. حال نوبت آن است که میزان احتمال موفقیت استارتاپ در انگلیس را تحلیل کنیم. هیچ شکی وجود ندارد که لندن مکانی مناسبی برای رشد هر استارتاپ انگلیسی است. زیرا لندن یک جامعه پر رونق با نقدیندگی بالا و تمرکز فوق العاده بر استعدادهای خارجی می باشد. از سال 2021، شرکت های تجاری تاسیس شده در سال 2020 در انگلیس دارای نرخ بقای یک ساله 92.9 درصدی بودند، در حالی که این میزان در سال قبلش 94.6 درصد بوده و از کسب و کارهایی که در سال 2016 تأسیس شدند، تنها 38.5 درصد هنوز در سال 2021 فعالیت داشتند. در جدول زیر میزان بقای شرکتهای جدید در انگلیس از سال 2007 تا 2020 را می توانید مشاهده کنید.
سال تاسیس شرکت | 1 سال بعد | 2 سال بعد | 3 سال بعد | 4 سال بعد | 5 سال بعد |
2020 | 92.9% | – | – | – | – |
2019 | 94.6% | 74.6% | – | – | – |
2018 | 94.8% | 74.1% | 57.6% | – | – |
2017 | 93.7% | 72.9% | 56.1% | 46% | – |
2016* | 95.2% | 71.1% | 54.1% | 44.9% | 38.4% |
2015 | 89.7% | 71.3% | 55.3% | 46% | 39.6% |
2014 | 92.2% | 75.7% | 61.2% | 49.3% | 42.5% |
2013 | 93.5% | 75% | 60.8% | 51.2% | 42.4% |
2012 | 91.2% | 73.8% | 59.4% | 50.4% | 43.2% |
2011 | 93.1% | 75.6% | 60.5% | 51% | 44.1% |
2010 | 86.7% | 72.5% | 57.1% | 48.1% | 41.4% |
2009 | 90.8% | 73.8% | 59.6% | 48.9% | 41.7% |
2008 | 92% | 74% | 58% | 48.9% | 41.3% |
2007 | 95.4% | 81.1% | 63% | 52% | 44.6% |
ویزای استارت آپ انگلستان و معایب آن
همان طور که در بخش قبلی گفتیم هر یک از روش های مهاجرتی قطعا معایبی نیز دارند. این امر در خصوص کشور انگلستان هم صدق می کند که قبل از هر شروعی با بررسی تک تک این موارد می توانید شرایط خود را بهتر بسنجید و برای بهترین راهی که با وضعیت شما همخوانی دارد اقدام کنید. از جمله نقاط منفی که در خصوص ویزای استارت آپ انگلستان وجود دارد تاکید بر ارائه ایده ای نوین و بکر که با تکنولوژی همسو باشد و هم چنین یافتن موسسه یا نهادی است که از لحاظ مالی حاضر به حمایت مالی طرح مورد نظر باشد. از جمله دیگر معایب ویزای استارت آپ انگلستان می توان به موارد زیر اشاره کرد. شرایطی همانند:
- هزینه های بالای زندگی در انگلیس
- الزام به ارائه ایده نوآورانه
- عدم امکان سرمایه گذاری و شروع کار بدون حمایت نهاد ها مشخص شده با موضوع طرح تجاری مورد نظر
- متفاوت بودن واحد پول این کشور با اتحادیه اروپا
- خروج این کشور از اتحادیه اروپا
ویزای استارت آپ انگلستان وکیل آن و خدمات مؤسسهMIE
همان طور که طی این مقاله دریافتید ویزای استارت آپ انگلستان یکی از راه های اخذ اقامت این کشور و سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار می باشد. در روش سرمایه گذاری استارت آپ انگلستان نکته ای که بیش از همه اهمیت دارد داشتن ایده ای نو و بکر و یافتن اسپانسر یا حامی است که در تمام طول این مسیر شما را حمایت نماید. اگر هدف شما از این روش اخذ اقامت اروپا است راه های مطمئن تر و با پیچیدگی های کمتری نیز وجود دارد که بتوانید از طریق آن به اقامت اروپا برسید و در ادامه تابعیت و پاسپورت اروپایی دریافت نمایید. موسسه ملک پور با بیش از 15 سال سابقه در امر مهاجرت به کشور های رده بالای دنیا و همین طور همکاری با وکلای برجسته، مجرب و متعهد در کشور های مختلف می تواند در این مسیر یاری رسان شما عزیزان بوده و با در دست گرفتن صفر تا صد امور تا پایان این مسیر با شما همراه باشد. به منظور بررسی سایر راه های مهاجرتی می توانید به مقالات کارآفرینی در کانادا و ویزای استارت آپ کانادا مراجعه نمایید.
ویزای استارت آپ انگلستان و نکات مهم نهایی
کشور انگلیس همواره مورد توجه سرمایه گذاران و علاقمندان به ایجاد کسب و کار بوده است و افراد زیادی تمایل به ورود به انگلستان از طریق راه اندازی بیزنس با کمترین میزان هزینه را دارند. در خصوص ویزای استارت آپ انگلستان و سرمایه گذاری در انگلیس از طریق استارت آپ توجه به این نکته ضروری است که بدون یافتن سازمان یا موسسه ای که از طرح تجاری یا ایده نوآورانه شما حمایت کند نمی توانید اقدام نمایید و البته حتی در صورت موفق شدن از این روش و دریافت اقامت دو ساله اولیه به هیچ عنوان نمی توانید این اقامت را تمدید نمایید و تنها امکان تغییر آن به ویزای Tier 1 کارآفرینی را دارید. در صورتی که به اروپا علاقه دارید پیشنهاد میکنیم برای کشورهایی که شرایط اعطای ویزا و اقامت آسان تری دارند مثل اتریش سوئیس، هلند و… اقدام کنید و یا در صورتی که تمایل به زندگی در یک کشور انگلیسی زبا را دارید می توانید برای طرح های کارآفرینی کانادا و یا حتی کارشرکت و استارت آپ کانادا اقدام نمایید.
پاسخ به سوالات متداول در خصوص ویزای استارت آپ انگلستان
❓ آیا می توان با ویزای استارت آپ انگلیس اقامت دائم گرفت؟
خیر از طریق این ویزا نمی توان اقامت دائم انگلیس را اخذ نمود و مدت اعتبار آن 2 ساله است.
❓ ویزای استارت آپ انگلیس برای چه افرادی مناسب است؟
کسانی که ویزاهای زیر را دارند برای اخذ ویزای استارتاپ انگلیس مناسب هستند:
- ویزای فارغ التحصیلان کار آفرین Tier1
- دارندگان هر نوع از ویزای Tier2
- دارندگان ویزای Tier4 General
- دارندگان ویزای توریستی انگلستان
❓ آیا برای اخذ ویزای استارت آپ انگلیس نیاز به سرمایه اولیه می باشد؟
خیر در صورت داشتن یک طرح و ایده خلاقانه نیاز نیست خودتان هزینه کنید و سرمایه اولیه خاصی داشته باشید.
❓ آیا در ویزای استارتآپ انگلیس همراهی خانواده امکان پذیر است؟
بله. با اخذ ویزای استارتاپ انگلیس می توانید همسر، فرزندان تحت تکفل زیر 18 سال خود، پارتنر و شریک عاطفی خود را نیز به انگلیس ببرید.
سلام و روز بخیر. من مهندس کامپیوتر هستم و همسرم کار صنایع دستی انجام می دن. برای اخذ ویزای استارتاپ به نظر شما از طریق شغل همسرم اقدام کنیم چقدر احتمال موفقیت داریم؟ در ضمن من خودم چندتا اپ طراحی کردم که در ایران حداقل نو به حساب میان و در این باره هم لطفا یه توضیحی بدید که چطور امکان سنجش نوآورانه بودن اپ هام رو دارم؟
سلام رزومه و ایده افراد در ابتدا باید توسط وکیل کامل بررسی شود ، شانس پرونده افراد هم بررسی می شود
با سلام
با توجه به توضیحات شما یعنی هیچ امتیاز بندی برای اخذ ویزای استارت آپ انگلستان برخلاف ویزاهای دیگه سرمایه گذاریش نیاز نداره؟