مهاجرت کاری به سوئیس
مهاجرت کاری به سوئیس
مهاجرت کاری به سوئیس در هنگام مهاجرت به سوئیس 2018 و پس از گرفتن وکیل مهاجرت برای چه کسانی ممکن است ؟ شرایط مهاجرت کاری به سوئیس و شرایط کار در سوئیس و یا شرایط اقامت کاری سوئیس و در نهایت اخذ اقامت سوئیس چیست ؟ آیا قوانین مهاجرت کاری به سوئیس را می دانید ؟ راه های مهاجرت کاری به سوئیس کدام است ؟ مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به سوئیس چه مدارکی است ؟ آیا مشاغل مورد نیاز سوئیس را مطالعه نموده اید؟ چگونه می توان از یک کارفرما در سوئیس پیشنهاد کاری (Job Offer) دریافت کرد؟ سریع ترین راه های اخذ ویزای کاری سوئیس کدام است؟
جهت اطلاع از سریع ترین راه های اخذ ویزای کاری سوئیس، قوانین اقامت سوئیس، قوانین زندگی در سوئیس، میزان حقوق و درآمد در سوئیس و شرایط کاری ایرانیان در سوئیس می توانید ضمن مشورت با مشاورین برجسته و کارشناسان مجرب موسسه ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش به صورت تلفنی و رایگان در خصوص شرایط و قوانین کار در سوئیس مشاوره ی تخصصی نیز دریافت نمایید.
کار در سوئیس: مجوزهای اشتغال در سوئیس
کشور سوئیس سهمیههای محدودی را برای کارگران خارجی در نظر دارد و هر فرد جهت کار در سوئیس مستلزم اخذ مجوز کار خواهد بود.
شرایط مختلفی جهت اخذ مجوز کار در سوئیس برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا وجود دارد که در مقاله ی حاضر در مورد آنها صحبت میشود. با این حال اخذ مجوز کار در سوئیس به تدریج مشکلتر میشود.
تغییرات اخیر قوانین کار ، اخذ مجوز کار در سوییس را مشکل نموده است، با این وجود اخذ مجوز کار در سوئیس برای افرادی که از شرایط لازم برخوردار هستند یا در صنایعی که با کمبود نیروی کار مواجه است اشتغال دارند امکانپذیر است.
چه کسی میتواند مجوز کار در سوییس را دریافت کند؟
در رابطه با مهاجرت کاری به سوئیس لازم به ذکر است که اتباع غیراتحادیه اروپا جهت کار در سوئیس نیاز به اخذ مجوز کار خواهند داشت. فرقی ندارد که قرارداد کاری با شرکتی خارجی یا سوئیسی باشد و کار با دستمزد باشد یا بدون دستمزد در هر صورت اخذ مجوز کار الزامی است و امکان اخذ این مجوز به شرایط مختلفی بستگی دارد از جمله سهمیههای کاری موجود، سطح تحصیلی و تجارب کاری شما، سطح زبان انگلیسی یا آلمانی شما و اینکه هیچ متقاضی از اتحادیه اروپا برای شغل مورد نظر وجود نداشته باشد.
پیش از مهاجرت کاری به سوئیس و ورود به سوئیس باید مجوز کار دریافت کنید، فرد متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس نمیتواند به عنوان توریست، بازدیدکننده یا برای یک سفر کاری به سوئیس سفر کند و سپس مشغول به کار شود.
پس از یافتن کار، کارفرما از جانب شما جهت اخذ ویزای کاری از مراجع قانونی در سوئیس درخواست میدهد، ضمناً شما در کشور مبدأ جهت اخذ ویزای کاری سوییس و ورود به سوئیس درخواست میدهید.
در حالی که اقامت موقت اخذ فرموده باشید، هنگام ورود به سوئیس مجوز کار و اقامت خود را دریافت خواهید کرد . راه های اخذ اقامت موقت سوییس را در سایر مقالات میتوانین در این وبسایت مطالعه فرمایید. اما به طور کلی اخذ اقامت سوییس این روز ها طرفداران بسیاری دارد.
فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق، عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب مهاجرت از طریق آرایشگری سوئیس
- دانلود
- 5 دقیقه
- 7 K
مهاجرت به سوئیس جهت اشتغال به عنوان کارمند
ابتدا متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس باید جهت کاریابی اقدام کند. به محض یافتن یک شغل مطمئن، کارفرما به خدمات اشتغال محلی درخواست میدهد، آنها درخواست اخذ ویزای کاری سوییس و مهاجرت کاری به سوئیس را بررسی کرده و به اداره مهاجرت فدرال (FOM) جهت تائید ارجاع خواهند دارد. اداره مهاجرت فدرال هنگام ارزیابی درخواست
عواملی نظیر مهارتهای زبان و توانایی برقراری ارتباط متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس را در نظر خواهد گرفت، ولی ویزای کاری سوییس و مجوز کار سوییس معمولاً فقط تحت شرایط زیر صادر خواهد شد:
شما یک مدیر، متخصص یا کارگری ماهر هستید، یعنی دارای مدرکی دانشگاهی هستید، تخصصی ویژه دارید و دارای چندین سال تجربهی کاری حرفهای هستید؛
سهمیه های مقرر امکان صدور آن را فراهم میکنند؛
هیچ فردی از اتحادیه اروپا یا سوئیس برای کار در آن شغل مورد نظر وجود نداشته باشد.
شما متقاضیان مهاجرت کاری به سوئیس برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای کاری سوییس و مهاجرت کاری به سوئیس می توانید با موسسه ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی در وین به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و به صورت تخصصی در خصوص اخذ ویزای کاری سوییس و مهاجرت کاری به سوئیس و چگونگی اخذ اقامت دائم سوییس مشاوره رایگان بدست آورید .
درخواست برای مجوز کار در سوئیس
در مهاجرت کاری به سوئیس فرمهای درخواست ویزای کاری سوییس و شرایط بخصوص در هر بخش متفاوت است، ولی به طور کلی ارائهی مدارک زیر الزامی خواهد بود:
- کپی گذرنامه متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس
- کپی آگهی کار (روزنامه چاپی یا اینترنتی)؛
- سایر مدارکی که حاکی از تلاش متقاضی برای کاریابی باشد
- رزومهی متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس
- کپی مدارکی نظیر مدارک تحصیلی که باید به زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شود و در صورت لزوم توسط یک مترجم رسمی ترجمه شده باشد؛
- اطلاعاتی دربارهی دانشگاه یا مؤسسه آموزشی عالی نظیر تاریخ تحصیلی، دروس و نمرات.
ضمناً متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کاری سوییس موظف است جهت اخذ ویزای ورود به سوئیس یا اقامت طولانی مدت به سفارت یا کنسولگری سوئیس در کشور مبدأ درخواست دهد.
در خصوص مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کاری سوییس شایان ذکر است که اداره مهاجرت فدرال تصمیم نهایی خود را در قالب نامه برای متقاضی ویزای کاری سوییس ، کارفرمای او و بخش (کانتون) مربوطه نامه ارسال خواهد کرد، اداره کانتون سفارت یا کنسولگری سوئیس را جهت صدور ویزای متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس مطلع خواهد کرد. هنگامی که متقاضی وارد سوئیس میشود، در مدت 14 روز وقت دارد که اطلاعات خود را از طریق اداره مهاجرت کانتون محلی در اداره ثبت اتباع خارجی ثبت نماید، پس از آن مجوز اقامت خود را اخذ میکند. به محض اینکه متقاضی مجوز اقامت خود را دریافت نمود میتواند شروع به کار کند.
انواع مجوز کار و اقامت در سوئیس
ممکن است یکی از مجوزهای کار و اقامت زیر جهت مهاجرت به سوئیس برای متقاضی صادر شود:
- مجوز L: یک مجوز اقامت کوتاه مدت که امکان اقامت متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس را در سوئیس به مدت یک سال فراهم میکند.
مجوز L به شرایط و ضوابط قرارداد اشتغال متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کاری سوییس بستگی دارد و در برخی موارد استثنا ممکن است یک سال دیگر نیز تمدید شود، ولی اگر متقاضی تحت نظر همان کارفرما به اشتغال خود ادامه دهد بیش از این مدت تمدید نمیشود.
- مجوز B: یک مجوز اقامت موقتی یا اولیه بشمار میرود که فقط به مدت یک سال اعتبار دارد، ولی به صورت سالانه امکان تمدید آن وجود دارد، البته اگر هیچ دلیلی نظیر دریافت مزایای رفاهی برای عدم صدور مجدد آن وجود نداشته باشد.
این مجوزها در مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کاری سوییس براساس سهمیه بندی صادر میشوند و تنها برای یک کارفرما در نظر گرفته میشوند. این مجوزها اغلب فقط مخصوص کانتون یا بخشی هستند که مجوز برای اقامت شما در آنجا صادر شده است و متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کاری سوییس نمیتواند از آنجا نقل مکان کند.
- مجوز C: افراد متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کاری سوییس لازم است بدانند که این مجوز اقامت برای افرادی است که به مدت 10 سال متوالی در سوئیس زندگی کردهاند؛ اتباع آمریکا و کانادا فقط باید به مدت 5 سال در سوئیس زندگی کنند تا موفق به اخذ مجوز اقامت شوند.
مهاجرت کاری به سوئیس و کار در سوئیس به عنوان خویشفرما
معمولاً فقط در صورتی که دارای مجوز اقامت باشید میتوانید به صورت خویشفرما در سوئیس اشتغال یابید. به عبارت بهتر شما متقاضی مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کاری سوییس باید قبلاً به مدت 5 سال یا در برخی موارد 10 سال در سوئیس زندگی کرده باشید. اگر با یک تبعهی سوئیسی ازدواج کرده باشید یا بتوانید ثابت کنید که کسب و کار شما موجب اشتغالزایی در سوئیس خواهد شد یا در جهت منافع اقتصادی این کشور خواهد بود، از این قانون مستثنی خواهید شد.
کار در سوئیس تحت مشاغل au pair
اگر 18 تا 25 سال سن داشته باشید میتوانید از طریق au pair وارد سوئیس شده و اشتغال یابید، البته فقط در صورتی که از طریق یک آژانس کاریابی معتبر یک موقعیت شغلی au pair یافته باشید.
موسسه ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش به شما متقاضیان مهاجرت کاری به سوئیس و ویزای کار سوییس گرامی جهت ساده تر نمودن روند کاری خود به کمک مشاوران مجرب و در صورت داشتن هر گونه پرسشی در ارتباط با راه های اخذ ویزای کاری سوئیس، شرایط کار و زندگی ایرانیان در سوئیس، راه های مهاجرت به سوئیس، مهاجرت به سوئیس از طریق تخصص در سال 2018، فهرست مشاغل مورد نیاز سوئیس در سال 2018، موسسات کاریابی در سوئیس ، شرایط کار در سوئیس و راه های دریافت پیشنهاد کاری (Job offer) از سوئیس و راه های مهاجرت به سوئیس و در نهایت شرایط اخذ اقامت سوئیس می توانید با موسسه ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از مشاوره ی رایگان و تخصصی کارشناسان مجرب این موسسه بهره مند شوید.
اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.
نظری بدهید!