مقدمه ای بر مهاجرت کاری تراشکار
مهاجرت به خارج از کشور مورد توجه اشخاص مختلفی که شرایط متنوعی دارند قرار می گیرد. از همین رو کسانی که در یک حرفه به صورت آزاد مشغول به کار هستند، از این قاعده مستثنا نیستند. در این مقاله قصد داریم مهاجرت کاری تراشکار را به عنوان یک شغل آزاد بررسی کرده و شرایط کار تراشکار خارج از کشور را با ذکر مدارک، وظایف و مهارت های مورد نیاز بیان نماییم. شاید برای شما سوال باشد که برای یک تراشکار مهاجرت به چه کشوری مناسب است یا حقوق تراشکار در کشورهای مختلف چقدر است؟ با مطالعه این متن می توانید به پاسخ تمام سوالات احتمالی خود دست یابید و جهت دریافت مشاوره رایگان مهاجرتی و بررسی شرایط خود می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس تلفنی برقرار کنید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص:
نکات مهم کاریابی در یکی از بهترین کشور اروپایی
- دانلود
- 15 دقیقه
- 17 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 15 دقیقه
- 144 K
بازار کار تراشکاری در خارج از کشور
یک تراشکار ماشین تراش را برای انجام عملیات ماشینکاری مانند تراشکاری، سوراخ کردن، روکشی و رزوه کاری قطعات مانند ریخته گری، آهنگری، و استوک میله آماده می کند. برگههای فرآیند، نقشهها و طرحهای قطعه را میخواند تا کار به درستی انجام شود و مشخصات ابعادی، راهاندازی و الزامات عملیاتی را تعیین میکند. مشاغل فنی معمولا در هر جایی از دنیا مورد استفاده قرار می گیرند و یکی از این مشاغل تراشکاری می باشد.
تراشکاران در کشورهای مختلف شانس کاریابی دارند اگر بتوانند به درستی در خصوص نرخ بیکاری کشورها و میزان نیاز آن ها به تراشکاری تحقیق کنند. کشورهایی همچوه آلمان، استرالیا، کانادا با توجه به کمبود نیروی کاری که دارند می توانند بازار کار تراشکاری در خارج از کشور را رونق دهند و فرصت های شغلی ایده آلی را برای مهاجران فراهم آورند. اگر بتوانید در یکی از این کشورها کاریابی کنید و مشغول به کار شوید قدم مهمی را برای آینده شغلی خود برداشته اید.
مدارک معتبر برای شغل تراشکاری
شاید در ایران بتوان از طریق آموزش عملی و اخذ مدرک از فنی و حرفه ای برای ورود به حرفه تراشکاری آماده شد. اما اگر قصد مهاجرت کاری به عنوان یک تراشکار را دارید از مدارک لازم برای شغل تراشکاری، داشتن مدرک تحصیلی مرتبط الزامی است. در صورت نداشتن مدارک تحصیلی ممکن است بتوانید از طریق روش های دیگر مهاجرتی همچون مهاجرت تحصیلی وارد کشور دیگر شوید و با نشان دادن رزومه کاری خود به کارفرمایان مختلف به کاریابی بپردازید در این روش استخدام تراشکار پس از مهاجرت صورت می گیرد. در برخی از کشورها گواهینامه اعتبار فنی اپراتور تراش وجود دارد، که با استفاده از این دوره دانشجویان برای استفاده و راه اندازی ماشین تراش و سنگ زنی ابزار تراش آماده می شوند. در این دوره تاکید بر برش نخ ها، سوراخ های حفاری تا اندازه های دقیق و برش های مخروطی است و موضوعات دوره شامل مقدمه ای بر فناوری ماشین ابزار، خواندن نقشه برای ماشین ابزار، و عملیات تراش اولیه و پیشرفته می باشد.
وظایف و مهارت های تراشکار
شناخت مهارت ها و وظایفی که در یک شغل وجود دارد بسیار مهم است زیرا از این طریق می توانید خود را محک بزنید و برای ارتقای مهارت های خود گامی بردارید. به همین علت ما در این قسمت به شرح وظایف و مهارت های تراشکارن می پردازیم. مسئولیت های اصلی یک تراشکار کارکردن و نظارت بر ماشین های تراش و CNCها می باشد که می تواند شامل انجام عملیات ماشینکاری مانند تراشکاری، حفاری، رزوه کاری و روکش کردن است. مهارتها و شایستگیهای لازمی که یک تراشکار باید داشته باشد شامل آشنایی با عملکرد کلی ماشین تراش و مهارتهای مکانیکی خواهد بود. افرادی که در حرفه تراشکاری مشغول به کار هستند معمولاً وظایف زیر را انجام می دهند و در این زمینه ها مهارت دارند. این لیست می تواند به کارفرمای آینده نگر کمک کند تا از طریق بررسی این موارد به جذب نیرو بپردازد.
تصمیم گیری برای حل مشکلات
جابجایی اشیا
شناسایی اطلاعات دسته بندی شده، مقایسه یا تشخیص تغییرات در شرایط مختلف
نظارت بر اطلاعات از منابع مختلف برای یافتن مشکلات
ارزیابی اطلاعات برای تعیین انطباق با استانداردها
جمع آوری اطلاعات از منابع مختلف
بازرسی تجهیزات، سازه ها یا مواد برای یافتن یا رفع مشکلات
کنترل ماشین آلات و فرآیندها
بهترین کشور برای شغل تراشکاری
یکی از سوالات مهمی که هر مهاجر می تواند قبل از مهاجرت خود بپرسد این است که کدام کشور برای هدف او بهترین است. تراشکاران نیز از این سوال غافل نیستند و بهتر است کشوری را انتخاب کنند که از طریق آن بتوانند از مزایای تراشکاری بهره مند گردند. به طور کلی بهترین کشور برای افرادی که قصد دارند از طریق روش کاری مهاجرت کنند، کشوری است که درآمد بالایی داشته باشد، کاریابی در آن راحت باشد، متقاضی راحت بتواند خود را با محیط جدید وفق دهد و در نهایت بتواند از اثرات اقامتی و تابعیتی آن کشور استفاده ببرد.
به همین علت و با در نظر گرفتن این شرایط و شرایط مشابه می توان کشورهایی همچون آلمان، کانادا، آمریکا، انگلستان و… را در نظر گرفت. همینطور از کشور های عربی مانند امارات و مشاغلی مانند جوشکار در عمان غافل نشوید.
نکته ی دیگری که جهت انتخاب بهترین کشور برای جوشکاران باید در نظر گرفت میزان نرخ بیکاری و مالیاتی است که شخص باید پرداخت کند. امیدواریم با در نظر گرفتن تمامی این پارامترها بتوانید راحت تر به کاریابی در خارج از کشور بپردازید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص:
بهترین روش های مهاجرت به آمریکا و اروپا نسبت به تخصص و سرمایه ای که دارید!
- دانلود
- 6 دقیقه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 71 K
روش های دریافت ویزای کار برای تراشکار
روش اخذ ویزای کاری برای تراشکاری در اروپا با تراشکاری در آمریکا و کانادا یا حتی کشورهای عربی متفاوت است. به همین خاطر تصمیم گرفتیم در این بخش راجع به تمام روش های موجود برای اخذ ویزای کاری صحبت کنیم. یکی از شناخته شده ترین روش ها برای مهاجرت کاری داشتن پیشنهاد شغلی تراشکاری از طرف کارفرما است که با داشتن این نامه شغلی فرایند اخذ ویزای کاری برای هر کشوری که باشد راحت تر صورت می گیرد. این روش یکی از سخت ترین روش های کاریابی است زیرا کارفرما باید اثبات کند که هیچ نیروی تراشکار واجد الشرایطی در کشور و در برخی موارد در منطقه وجود ندارد که برای استخدام در آن شغل وجود ندارد. هرچه رزومه کاری شما قوی تر باشد شانس کاریابی شما به عنوان یک متخصص تراشکار بیشتر خواهد شد.
جدا از این روش می توان از طریق اسکیل ورکر که برای کارگران ماهر در نظر گرفته شده است جهت مهاجرت به استرالیا و کانادا اقدام کرد که در این روش شما می توانید از طریق سن، پیشنهاد شغلی، مدرک زبان، مدرک تحصیلی، سابقه کاری خود و همسرتان امتیاز دریافت کنید و در صورت به دست آوردن امتیاز لازم در نظر گرفته شده برای هر کشور امکان اخذ ویزای کاری برای شما فراهم خواهد شد. روش آخری که می توان به آن اشاره کرد روش ویزای جستجوی کار است که تنها برای آلمان و اتریش در دسترس است. در این روش متقاضی می تواند به مدت 6 ماه در یکی از این کشورها حضور پیدا کند و به صورت فیزیکی کاریابی کند اگر از این طریق اقدام می کنید برای دریافت ویزا حتما باید رزومه تحصیلی و کاری خوبی را ارائه دهید.
درآمد تراشکاری در کشورهای مختلف
تراشکاران در کشورهای مختلف می توانند سمت های شغلی متنوعی را داشته باشند و در هر کشور بسته به ساعات کاری، تجربه کاری، میزان تحصیلات، تخصص و مهارت، محل کار و چندین معیار دیگر میزان حقوق دریافتی متفاوت خواهد بود. به صورت سالیانه میانگین درآمد دریافتی یک تراشکار در کشورهای مختلف را در جدول زیر قرار داده ایم. مقاله شرایط مهاجرت کاری تراشکار به خارج از کشور توسط مجموعه مشاوره ای MIE اتریش نگارش گردیده و دارای حق کپی رایت می باشد.
نام کشور | درآمد تراشکاری در کشورهای مختلف |
حقوق تراشکار در آلمان | 45.836 یورو |
حقوق تراشکار در کانادا | 43.875 دلار کانادا |
حقوق تراشکار در انگلستان | 29.000 پوند |
حقوق تراشکار در امارات | 38.093 دلار آمریکا |
حقوق تراشکار در آمریکا | 120.912 درهم |
سوالات متداول درباره مهاجرت کاری تراشکار
✅ استخدام تراشکار پس از مهاجرت از چه روشی ممکن است؟
تراشکاران اگر از طریق روش تحصیلی اقدام کنند می توانند بعد از یک مدت در کشور محل تحصیل خود کاریابی کنند و با استفاده از این روش استخدام تراشکار پس از مهاجرت ممکن است.
✅ شرایط کار تراشکار خارج از کشور چیست؟
داشت مدرک تحصیلی دانشگاهی، سابقه کار تراشکاری، داشتن پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما، سن و مدرک زبان از جمله اصلی ترین شرایط کار در خارج از کشور می باشند.
✅ روش های دریافت ویزای کار برای تراشکار کدام اند؟
جاب سیکر، جاب آفر و اسکیل ورکر اصلی ترین روش های کاریابی در خارج از کشور برای تراشکاران می باشند.
✅ حقوق تراشکار در آلمان چقدر است؟
سالیانه دستمزد دریافتی یک تراشکار در آلمان به طور متوسط 45.836 یورو می باشد.
✅ حقوق تراشکار در کانادا چقدر است؟
سالیانه دستمزد دریافتی یک تراشکار در کانادا به طور متوسط 43.875 دلار کانادا می باشد.
سلام آقا درآمدها به ساعت یا روز
سلام. با کارشناسان دقیق تر بررسی نمایید