مهاجرت قاچاقی به آلمان و رویههای پناهندگی
رویههای پناهندگی در آلمان، مهاجرت قاچاقی به آلمان و خطرات قاچاقی رفتن به آلمان با هواپیما در این مقاله علمی مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. شرایط پناهندگی و مهاجرت قاچاقی به آلمان چگونه است؟ روش های قانونی مهاجرت به آلمان چگونه است؟ مهاجرت قاچاقی از ایران به اروپا چقدر هزینه دارد؟ بعضی از مردم کشورهایی که مشغول به جنگ هستند، یا مردمی که در کشور خود تبعیضات بسیار زیادی را تحمل می کنند و یا به دلیل مسائل سیاسی و امنیتی و… تصمیم به فرار از کشور خود و پناهندگی می گیرند و مسیر مهاجرت قاچاقی به اروپا و یا سایر کشورها را انتخاب می نمایند. برای افرادی که تمایل به مهاجرت قاچاقی به آلمان دارند نحوه ارائه درخواست پناهندگی و چگونگی آن از اهمیت بالایی برخوردار است که در ادامه در مورد آن بحث خواهد شد. قابل ذکر است افرادی که مهاجرت از این طریق را انتخاب می کنند آینده خوبی را پیش رو ندارند. بنابراین، روش های قانونی که در این مقاله بیان شده اند می توانند جایگزین های مناسبی باشند. موسسه مشاورره ای MIE هیچگونه خدمات و مشاوره ای در خصوص پناهندگی انجام نمی دهند و این مقاله تنها در جهت بالا بردن آگاهی عموم از مضرات و مخاطرات پناهندگی می باشد. عناوین زیر را می توانید در متن این مقاله مطالعه فرمائید.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 259 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 580 K
شرایط عمومی مهاجرت قاچاقی به آلمان
7 روش برای افرادی که تمایل به مهاجرت دارند، وجود دارد که 6 روش آن قانونی می باشد. روش های قانونی شامل مهاجرت از طریق ازدواج، تولد، کار، تحصیل، سرمایه گذاری و مهاجرت افراد خاص می باشد. پر ریسک ترین و بدترین روش برای مهاجرت، روش پناهندگی است که غیر قانونی می باشد. بر طبق گزارش ها در سال گذشته میلادی بیش از 473.000 نفر برای پناهندگی در قاره سبز برای اولین بار درخواست پناهندگی داده اند، که از این بین در پنج کشور مهم اروپایی، کشور آلمان با حدود 111.000 نفر متقاضی در صدر لیست قرار دارد. به مانند شرایط پناهجویان در اکثر مناطق، پناهجویان و مهاجران قاچاقی به آلمان به دلیل شرایط سخت کمپ های پناهندگی و زندگی در کنار دیگر پناهجویان با ملیت ها و فرهنگ های متفاوت در شرایط بسیار سخت و طاقت فرسایی به سر می برند. با وجود روش های قانونی مذکور برای مهاجرت، هنوز هم افرادی وجود دارند که می خواهند اقامت و شهروندی آلمان را از طریق پناهندگی به دست آورند. مهاجران قاچاقی به آلمان باید چندین سال را در شرایط انسانی و حقوقی نامناسبی به سر ببرند تا با درخواست پناهندگیشان موافقت شود.
نمودار فوق تعداد درخواستهای پناهندگی به کشور های اروپایی از سال 2008 تا سال گذشته را نمایش می دهد. نمودار آبی رنگ افرادی هستند که برای بار اول درخواست پناهندگی داده اند و نمودار نارنجی رنگ، تمام افرادی هستند که درخواست پناهندگی داده اند. با مقایسه این دو نمودار در می یابیم که در سالیان اخیر شرایط جنگ و… که موجبات امر مهاجرت و دادن درخواست پناهندگی در جهان می شود، مهاجرت از این طریق بیشتر شده است. بیشتر اشخاصی که از این طریق وارد آلمان می شوند، در کمپ ها زندگی نامطلوبی را با شرایط بد اقتصادی و کمبود امکانات بهداشتی و زندگی تجربه می کنند، تا در نهایت با پناهندگی آن ها موافقت شود.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص پناهندگی بخاطر امنیت جانی
- دانلود
- 3 دقیقه
- 1
مهاجرت قاچاقی به آلمان و کنوانسیون ژنو
در سال 1951 کنوانسیون وضعیت پناهندگان سازمان ملل متحد یا همان کنوانسیون ژنو تصویب شد که طبق آن مهاجرت قاچاقی به آلمان و پناهنده شدن به این کشور ممکن گشت. طبق این قرارداد دولت آلمان موظف است از حقوق افراد پناهنده حمایت کند. در متن این قرارداد کشورها وظیفه دارند بدون در نظر گرفتن ملیت افراد، مذهب آنها، نژاد آن ها و جدا از عقاید سیاسی آن ها یا عضویتشان در گروههای خاص اجتماعی، از آن ها حمایت کنند. این امر در صورتی تحقق می یابد که شخص در صورتی که در کشور خودش می ماند مورد اذیت و آزار قرار می گرفت و ممکن بود با خطرات جانی و مالی روبرو شود.
یکی از مهمترین قوانینی که کشورهای عضو در اتحادیه اروپا از آن پیروی می کنند و آلمان نیز از آن پیروی می کند قانون دوبلین است. بر طبق مفاد این کنوانسیون زمانی که پناهجو وارد اروپا می شود به محض ورود به خاک هر کشور و دادن درخواست پناهندگی باید از وی اثر انگشت گرفته شود و افسر مسئول درخواست پناهندگی اثر انگشت او را در فایل یورو داکeuro document به ثبت می رساند. بر طبق این قانون تنها کشوری حق دارد پرونده شخص را بررسی کند، که شخص به آن پناه برده است.
مهاجرت غیر قانونی به آلمان و خطرات آن
شرط لازم برای اعلام پناهندگی در آلمان رسیدن به مرز های این کشور و ورود از آن می باشد. بعضی از افراد پناهنده با ویزای توریستی وارد آلمان شده و به محض ورود به کشور آلمان اعلام پناهندگی می کنند و برخی دیگر از روش هایی مانند مهاجرت قاچاقی به آلمان استفاده می کنند. افرادی که از روش ویزای توریستی وارد کشوری می گردند به مدت محدود می توانند در آن کشور اقامت داشته باشند و در نهایت به احتمال قوی به کشور خود برگردانده می شوند. به دلیل عدم آگاهی افراد از عواقب قاچاقی رفتن به آلمان موسسه مشاوره ای MIE بر اساس حس بشر دوستانه ی خود، این مقاله را در خصوص خطرات این روش مهاجرتی ارائه داده است که شاید با آگاهی از خطرات مهاجرت قاچاقی، روش های دیگر مهاجرت را جایگزین آن کنید و خطرات پناهندگی را بر آینده خود تحمیل نکنید. این مقاله در این موسسه نگارش شده و کپی برداری از آن به هر شکلی شرعاً و قانوناً ممنوع است. هنگامی که افراد اقدام به مهاجرت غیر قانونی و قاچاقی می نمایند اطلاعات آن ها در هیچ مکانی ثبت نمی شود و این موضوع باعث می شود که در زمان بروز خطر و مشکل امکان دسترسی به اطلاعات فرد وجود نداشته باشد و یا سازمان حمایت از حقوق بشر از شخص و موقعیت وی اطلاعی نداشته باشد به همین دلیل نمی توانند پیگیر شرایط و احوال وی بشوند. معمولا قاچاقچیان انسان برای این که از طرف دولت ها شناسایی نشوند مهاجران غیر قانونی را از مسیر های دریایی و یا از مسیر های زمینی پر مخاطره عبور می دهند که در اکثر مواقع دچار حوادث و مشکلاتی می شوند که آسیب های مادی، معنوی و جانی فراوانی برای پناهجویان به همراه دارد.
گام به گام تا کار در خارج از کشور
⭐️ محصول ویدئویی بی سابقه برای مشتاقان پیدا کردن کار در خارج از کشور ⭐️
شما با تهیه و تماشای این محصول ویدئویی می توانید به تنهایی ( بدون کمک وکیل مهاجرت ) در خارج از کشور کار پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.
مراحل مهاجرت قاچاقی به آلمان
در سالهای اخیر درخواست پناهندگی به کشور آلمان افزایش چشمگیری داشته است. پناهجویانی که به کشور آلمان راه پیدا می کنند برای زندگی بین ۱۶ ایالت این کشور تقسیم می شوند و در تمام این ایالت ها در کمپ های مخصوص پناهندگان زندگی می کنند. مهاجران قاچاقی به آلمان و متقاضیان دریافت پناهندگی در کشور آلمان باید در زمان ورود به این کشور درخواست پناهندگی خود را در اداره کنترل مرزی و یا اداره پلیس محلی این کشور به ثبت برسانند پس از ثبت درخواست پناهندگی، فرد به یکی از کمپ های پناهندگی منتقل می شود و سپس در مورد وی تصمیم گیری می شود که به کدام ایالت منتقل شود.
طبق پیمان دوبلین در آلمان از طریق اثر انگشت و عکس افراد پناهنده مشخص می شود که فرد متقاضی غیر از آلمان به کشور دیگر درخواست پناهندگی داده است یا خیر. در آلمان کمپ های که برای این افراد در نظر گرفته شده شامل امکاناتی از قبیل سالن های خواب با ظرفیت بسیار زیاد، سالن غذاخوری، پزشک، ساختمان و ایستگاه پلیس می باشد. معمولا در کشور آلمان کارمندان اداره مهاجرت و پناهندگان با طرح سوالاتی از پناهجویان مانند این که چرا کشور خود را ترک کرده اند، پرونده اولیه پناهندگی شخص را تکمیل می کنند. بعد از این که اینکار را انجام دادند تصمیم می گیرند که برای فرد پرونده پناهندگی صادر کنند یا خیر. هم اکنون کشور آلمان بیشترین تعداد پناهنده را در مقایسه با سایر کشورهای اتحادیه اروپا می پذیرد. بیشتر این پناهندگان از کشورهای خاورمیانه مانند ایران، ترکیه، افغانستان، سوریه و عراق می باشند. معمولا راه ورود پناهندگان به کشورهای اروپایی از مسیر یونان و قبرس می باشد.
مراحل اخذ پذیرش زیر نظر کمیساریای عالی سازمان ملل در خصوص پناهندگان توسط اداره فدرال پناهندگی آلمان انجام می شود. در کشور آلمان پس از درخواست پناهندگی به پناهجویان یک گواهی نامه اجازه موقت اقامت در جمهوری فدرال آلمان داده می شود تا در طول روند پناهندگی بتوانند از حداقل های زندگی مانند بیمه های اجتماعی برخوردار شوند. پس از روند بررسی پرونده اگر به فرد اجازه اقامت داده شد این اجازه به اجازه موقت تبدیل می شود ولی اگر پرونده شخص رد شد باید سریعا کشور آلمان را ترک کند.
کیس های مهاجرت قاچاقی به آلمان
در خصوص مهاجرت قاچاقی به آلمان و کیس های پناهندگی به آلمان بهتر است بدانید که کیس پناهندگی در واقع همان دلیلی است که فرد برای پناهنده شدن می آورد. البته کیس پناهندگی باید در یکی از قالب های سیاسی، اجتماعی و گاهاً مذهبی قرار گیرد نکته با اهمیت در مورد کیس پناهندگی این است که فردی که درخواست پناهندگی می دهد باید به صورت شفاف و واضح علت پناهنده شدن خود را اعلام کند، زیرا اگر پرونده وی با تناقض و پیچیدگی همراه باشد ممکن است درخواست پناهندگیش مورد قبول واقع نگردد. دریافت پناهندگی آلمان مستلزم ارائه کیس واقعی از طرف شخص متقاضی و مطابق با قوانین کنوانسیون ژنو است. بعد از ارائه دلیل شخص باید بتواند با ارائه مستندات واقعی گفته های خود را به اثبات برساند. کیس های پناهندگی شامل یکی از موارد زیر می باشد :
کیس قومی و نژادی
طبق قانونی که در قرارداد ژنو نوشته شده است، افرادی که به دلیل عضو بودن در قوم و نژاد خاص مورد تهدید جانی و آزار قرار می گیرند، با اثبات این قضیه می توانند از طریق پناهندگی به کشور های عضو این کنوانسیون مهاجرت کنند.
کیس مذهبی
در صورتی که دین، مذهب و گرایش یک شخص مورد قبول کشوری که تابعیت آن را دارد نباشد و با ماندن در کشورش خطر جانی او را تهدید می کند می تواند به همراه خانواده برای پناهندگی درخواست دهد.
کیس عضویت در گروه یا فرقه خاص
فردی که عضو گروه و فرقه خاصی است و یا به دلیل شرکت در فعالیت اجتماعی، از طرف دولت مورد تعقیب است و خطر جانی او را تهدید می کند می تواند طبق قرارداد ژنو به یکی از کشور های طرف این قرارداد پناه ببرد.
کیس سیاسی
استفاده کنندگان کیس سیاسی برای پناهندگی کسانی هستند که فعال سیاسی شناخته شده اند و در گروهها سیاسی عضو هستند. این اشخاص در صورت عدم مهاجرت توسط کشورشان مورد تهدید جانی قرار می گیرند.
کیس وضعیت جنگی
افرادی می توان برای کیس وضعیت جنگی درخواست پناهندگی دهند که در کشور آن ها جنگ و درگیری رخ داده و خطر جانی آن ها را تهدید می کند.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
.
بررسی راههای اخذ اقامت آلمان و شرایط زندگی در آلمان
شما با مشاهده این ویدئو به پاسخ این قبیل سوالات دست خواهید یافت :
✅ آلمان چگونه کشوری است؟
✅ شرایط زندگی در آلمان چگونه است؟
✅ چه راههای برای اخذ اقامت آلمان وجود دارد؟
✅ شرایط کار در آلمان و مهاجرت کاری به آلمان چگونه است؟
✅ شانس کاریابی در آلمان چقدر است؟
✅ بهترین رشته ها برای کار در آلمان کدامند؟
✅ آیا می توان از ایران جهت کاریابی در آلمان آلمان اقدام کرد؟
✅ شرایط تحصیل در آلمان چگونه است؟
✅ وضعیت دانشگاههای آلمان چگونه است؟
✅ هزینه تحصیل در دانشگاههای دولتی و خصوصی آلمان چقدر است؟
✅ شانس کاریابی پس از تحصیل در آلمان چند درصد است؟
✅ آیا امکان اخذ اقامت آلمان پس از فارغ التحصیلی وجود دارد؟ چگونه؟
✅ آیا می توان در دوره های زبان آلمانی برای یادگیری زبان آلمانی شرکت و ادامه تحصیل کرد؟
✅ خلق و خوی مردم آلمان چگونه است؟
✅ شرایط سرمایه گذاری در آلمان چگونه است؟
✅ بهترین روش جهت اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟
✅ شرایط پناهندگی به آلمان چگونه است؟
و…
برای مشاهده این ویدئو و پاسخ سوالات بالا پیشنهاد می شود که ویدئو یا پادکست زیر را Play بفرمایید :
- دانلود
- 13 دقیقه
- 107 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 13 دقیقه
- 183 K
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 3992 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 461 K
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد نا امیدی در مهاجرت
- دانلود
- 6 دقیقه
- 462 K
فایل صوتی پر از انرژی مثبت موسسه ملک پور ( بدون محدودیت limitless )
- دانلود
- 11 دقیقه
- 462 K
روش های جایگزین مهاجرت قاچاقی به آلمان
با توجه به مخاطرات جدی مهاجرت قاچاقی به آلمان و پناهندگی در این کشور که در بالا توضیح داده شد، اگر شما همچنان جز آن دسته از افرادی هستید که به دنبال پناهندگی آلمان هستید پیشنهاد می کنیم که ابتدا انواع روش های جایگزین و قانونی مهاجرت به آلمان را مطالعه بفرمایید و سپس با بررسی شرایط خود تصمیم نهایی را در خصوص امر مهاجرت اتخاذ بفرمایید.
روش جایگزین مهاجرت از راه تحصیل
روش مهاجرت تحصیل در آلمان سریع ترین راه برای ورود به کشور آلمان می باشد. این کشور تعداد زیادی دانشگاه معتبر و معروف دارد که شامل دانشگاه ها و کالج های خصوصی و دولتی می باشند. زبان تدریس در دانشگاههای خصوصی معمولا انگلیسی می باشد. دانشگاه های دولتی تقریباً رایگان هستند ولی کورس ها اغلب به زبان آلمانی آموزش داده می شود. دانشجو می تواند بعد از تحصیل در کشور آلمان بماند و به دنبال کار بگردد و در صورت پیدا کردن کار می تواند اقامت این کشور را بدست آورد.
روش جایگزین مهاجرت از راه کاری
با توجه به اینکه نرخ بیکاری در کشور آلمان پایین است، بسیاری از افراد خواستار کار در آلمان و مهاجرت کاری به این کشور صنعتی هستند. نرخ بیکاری کشور آلمان از سال 2015 تاکنون عددی زیر 5 بوده است که این به آن معنی است که این کشور تشنه نیروی کار ماهر است. در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور آلمان در 10 سال اخیر مشهود می باشد:
برای دریافت ویزای کار در آلمان، در مرحله اول شما باید از یک کارفرما در این کشور پیشنهاد شغلی داشته باشید. این کارفرما باید مجوز استخدام نیروی کار خارجی داشته باشد. همچنین کارفرما در کشور آلمان باید ثابت کند که به عنوان اسپانسر از شما حمایت مالی می کند. در این صورت برای شما ویزای کاری صادر می شود. وقتی شما بتوانید با کار در آلمان به طور مداوم به دولت این کشور مالیات و بیمه پرداخت نمایید، می توانید اقامت دائم این کشور را دریافت نمایید.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد مقایسه ویزای کار آلمان و اتریش
- دانلود
- 5 دقیقه
- 45 K
روش جایگزین مهاجرت از راه سرمایه گذاری
مهاجرت از روش سرمایه گذاری یکی دیگر از راه های مهاجرتی برای اشخاصی است که می خواهند اقامت و پاسپورت کشور آلمان را کسب کنند. افراد می توانند به جای تحمل خطرات مهاجرت قاچاقی به آلمان راه های مختلف سرمایه گذاری مانند ثبت شرکت، خرید ملک و… که مسلما به دلیل پیچیدگی های آن نیاز به وکیل معتبر در این زمینه خواهد داشت را انتخاب کنند. پیشنهاد می گردد برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در خصوص سرمایه گذاری در آلمان با دفاتر موسسه ملک پور تماس بگیرید و اطلاعات لازم و تکمیلی را در این زمینه به دست آورید.
روش جایگزین مهاجرت از راه ازدواج
یکی دیگر از مسیر های جایگزین مهاجرت قاچاقی به آلمان روش ازدواج می باشد. اگر شخصی با تبعه کشور آلمان ازدواج نمایند می توانند در ابتدا اقامت و سپس تابعیت آن کشور را دریافت کند. معمولا با 3 الی 5 سال سکونت فرد می تواند برای دریافت پاسپورت اقدام کند. این روش برای دریافت اقامت و تابعیت کشور آلمان بسیار کم هزینه می باشد. افرادی که قصد مهاجرت از طریق ازدواج را دارند باید ثابت کنند که با هم در رابطه واقعی دارند و عکس و فیلم های مختلفی را برای اثبات این ارتباط ارائه دهند و همچنین شخص تبعه بایستی ثابت کند که توان مالی لازم برای هزینه های زندگی خود و همسرش را دارد. شایان ذکر است هر دو متقاضی قبل از ازدواج با هم باید مجرد باشند.
روش جایگزین مهاجرت از راه تولد
در تابعیت افراد، در سراسر جهان از دو سیستم خاک یا خون استفاده می شود. به موجب این دو سیستم تابعیت نوزاد از بدو تولد مشخص می شود. برخی از کشورها مانند: آمریکا، کانادا، پرتغال، برزیل و… طبق قانون خاک عمل می کنند به نوزادانی که در خاک این کشور متولد می شوند پاسپورت می دهند و برخی کشور های های دیگر بر حسب سیستم خون عمل می نمایند و تابعیت نوزاد را بر اساس تابعیت پدر یا مادر اعطا می کنند. طبق این توضیحات اگر پدر یا مادر آلمانی باشد، از این طریق اگر تولد در آلمان و یا خارج از آن رخ بدهد فرزند آن ها نیز تابعیت آلمان می گیرد.
مطالعه مقالات زیر می تواند برای شما بسیار مفید باشد و اطلاعات بیشتری در مورد نتایج و آثار مهاجرت به آلمان و دیگر کشورهای اروپایی در اختیار شما قرار دهد :
روشهای اخذ بلوکارت Blue Card اتحادیه اروپا
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص مهاجرت قاچاقی به آلمان
✅ شرایط مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی چیست؟
پناهندگی به آلمان طبق کیس های موجود در کنوانسیون ژنو ممکن است. در این مقاله در این خصوص بیشتر توضیح داده شده است.
✅ مهاجرت قاچاقی به آلمان از طریق موسسه ملک پور چه شرایطی دارد؟
موسسه مشاوره ایMIE هیچ گونه خدماتی و مشاوره ای در زمینه مهاجرت از طریق پناهندگی ندارد و اطلاعات موجود در متن این مقاله صرفا به دلیل آگاهی دادن به شما قرار داده شده است.
✅ روش های قانونی مهاجرت به آلمان کدامند؟
روش های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و مهاجرت افراد خاص
✅ کدام کشور بیشترین آمار مهاجرت قاچاقی به اروپا را به خود اختصاص داده است؟
آلمان با بیشترین تعداد پناهنده، بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.
سلام من با خانواده مون به دلیل سرباز بودن پدرم در دولت قبلی افغانستان مجبور به فرار از خونه مون شدیم حالا میخوایم با آلمان مهاجرت کنیم بدلیل در خطر بودن خانوادمون باید چه کارهایرو انجام بدیم برای مهاجرت به آلمان
سلام دوست عزیز. موسسه در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام اسما هستم اتباع افغانستان فعلا ایران هستم متاهل و ۲۴ سال سن دارم میخواهم برم کشور های اروپایی برای تحصیل و کار مدرک دارم بخش پرستاری لطفا کمک کنید چیکار باید کنم..
با خانواده هستم همسرم و دخترم..
ممنون؟؟
سلام، برای کار در زمینه پرستاری اصولا باید زبان خود همان کشور را مسلط باشید و بتونید پروسه معادلسازی را انجام دهید که پس از آن کار کنید
سلام ۲۰ سالمه از طریق ازدواج یا کار علاقه دارم برم آلمان اگه امکانش هست راهنماییم کنید ممنون
سلام. برای مهاجرت در این سن بهترین گزینه این هست که از طریق تحصیل اقدام کنید
با سلام بنده مهندس عمران هستم متاهلم و سوابق کاری در زمینه اجرای ساختمان هم دارم و ۴۳سال دارم خواستم راهنمایی بکنیدببینم چگونه میتوانم بهمراه خانواده ام به کشور آلمان مهاجرت کنم وباکمترین هزینه و کمترین ریسک وخطر ممنون میشم راهنمایی کنید البته قانونی وغیر قانونیش چطوره ممنون میشم اگه توضیح بدهید
سلام. موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد. برای راه های دیگه مثل ویزای تحصیلی و کاری هم باید سن خیلی پایینتر باشد
با سلام بنده مهندس عمران هستم متاهلم و سوابق کاری در زمینه اجرای ساختمان هم دارم و ۴۳سال دارم خواستم راهنمایی بکنیدببینم چگونه میتوانم بهمراه خانواده ام به کشور آلمان مهاجرت کنم وباکمترین هزینه و کمترین ریسک وخطر ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد. برای راه های دیگه مثل ویزای تحصیلی و کاری هم باید سن خیلی پایینتر باشد
سلام من ۲۰ سالمه و مدرک دیپلم و حدود ۶۰ هزار دلار میتونم هزینه کنم برای ادامه تحصیل در المان
سلام دوست عزیز. برای شما امکان اقدام وجود دارد
سلام از چه راهی غیر از پناهندگی میتونم به آلمان یا انگلیس مهاجرت کنم 32 سالمه مرد مجرد و حدود 60 هزار دلار هم میتونم هزینه کنم کابینت ساز حرفه ای هستم ولی مدرک ندارم تحصیلات دیپلم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز. شما در خصوص آخرین مدرک و رشته تحصیلی و مدرک زبان چیزی بیان نکردید. اما شاید بهترین گزینه براتون اخذ اقامت تحصیلی باشد و در داخل محیط کار که پیدا کردید اقامت تحصیلی رابه اقامت کاری تبدیل نمایید
میخوام قاچاقی برم آلمان باید چیکار کنم؟
سلام. موسسه ملک پور در خصوص پاهندگی هیچگونه خدمات و مشاوره ایی ندارد