بررسی جدیدترین قوانین و شرایط مهاجرت دندانپزشکان به آلمان
با توجه به این که آلمان جزو دسته کشورهای پیشرفته دنیا به شمار می رود، می تواند فرصت های شغلی بسیاری مناسبی را برای متقاضیان خود بوجود آورد. مهاجرت دندانپزشکان به آلمان می تواند برای این قشر از جامعه شرایط ایده آلی را فراهم آورد که در ادامه متقاضیان قادر باشند پاسپورت آلمان را دریافت نمایند. شرایط مهاجرت دندانپزشک متخصص به آلمان به چه صورت می باشد؟ فرآیند معادل سازی مدرک دندانپزشکی در آلمان از چه طریقی قابل اقدام می باشد؟ درآمد دندان پزشکان در آلمان چه میزان می باشد؟ در ادامه با پاسخ به سوالات مذکور به بررسی هر چه بیشتر مهاجرت دندانپزشکان به آلمان می پردازیم. در نظر داشته باشید که موسسه MIE به کمک وکلای بومی کشور آلمان و وب سایت های معتبر این کشور، نوشتار با محتویات مهاجرت دندانپزشکان به آلمان را تهیه نموده است. در صورت بررسی خدمات می توانید با کارشناسان خبره موسسه MIE تماس برقرار نمایید و پیرو شرایط خویش مشاوره اولیه رایگان دریافت نمایید.
تحصیل و معادل سازی رایگان به همراه تضمین کار پزشکان و پرستاران در آلمان
پزشکان ، دندانپزشکان ، پرستاران و ماماهای ایرانی غالبا مدرک شان برای کار در کشور آلمان و اکثریت کشورهای جهان قابل قبول نیست؛ و باید طی یک پروسه معادلسازی شوند؛ از طرف دیگر گرفتن وقت سفارت آلمان به جهت اخذ ویزا ، انجام امور معادل سازی و همچنین الحاق همراهان پروسه ای زمان بر و بی اغراق طاقت فرسا خواهد بود.
ما در این ویدئو راهی را به شما نشان می دهیم که چگونه به صورت رایگان و در مدت زمان کمتری **( با شرایطی فوق العاده )** به این امر اقدام نمایید :
- دانلود
- 16 دقیقه
- 44 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 16 دقیقه
- 129 K
آشنایی با شرایط مهاجرت دندانپزشکان به آلمان
از آنجا که جمعیت آلمان رو به پیری سوق پیدا نمود و نیاز به مشاغل همچون پزشکان و دندانپزشکان در کادر درمانی این کشور به شدت احساس می شد به همین خاطر سیاست های این کشور مبنی بر جذب نیروی کار دندانپزشکی در آلمان مهیا شد. مهاجرت به آلمان یکی از گزینه های مطرح صاحبان تخصص و تجربه در مشاغل مختلف است که تمایل دارند از طریق مهاجرت شرایط زندگی خود را بهبود ببخشند. همانطور که مستحضر هستید دندانپزشکان می بایست جهت بهبود هرچه بهتر بیمار خود قادر باشند با وی ارتباط خوبی برقرار نمایند و این موضوع مستلزم دانش به زبان بومی آن کشور می باشد. لذا جهت اقدام اولیه برای مهاجرت دندانپزشک متخصص به آلمان، دانش به زبان بومی این کشور می باشد. بدین ترتیب متقاضیان شغل دندانپزشکی در آلمان بتوانند جهت بهبود بیمار تمام تلاش خود را نمایند. همچنین در قدم بعدی، پروسه معادل سازی مدرک دندانپزشکی در آلمان نیز از الزامات برای مهاجرت دندانپزشکی متخصص به آلمان جهت متقاضیان خارجی به شمار می رود.
بررسی روش های مهاجرت دندانپزشکان به آلمان
از آنجا که بسیاری از دندانپزشکان به دنبال بررسی مسیر های مهاجرت خویش به کشور آلمان می باشند لذا بر خود دانستیم که مسیرهای مهاجرت دندانپزشک ایرانی در آلمان و شرایط کار در آلمان را به صورت کامل تر در این بخش بررسی نماییم. دندانپزشک ایرانی در آلمان می تواند به صورت فرایند یادگیری زبان آلمانی و معادل سازی مدرک تحصیلی برای این کشور اقدام نماید یا در صورت لازم جهت ورود به دوره های فلوشیپ اقدام داشته باشند.
همانطور که پیشتر توضیح داده شد، دندانپزشکان متقاضی خارج از اتحادیه اروپا از جمله ایرانیان جهت دریافت ویزای کار آلمان و ورود به بازار کار و طبابت در رشته دندانپزشکی می بایست در وهله اول به یادگیری زبان بومی این کشور بپردازند و در قدم بعدی جهت شرکت در آزمون های کلینیکال و بالینی اقدام نمایند. همچنین دوره فلوشیپ صرفاً دوره سه ماهه تا دو ساله می باشد که دندانپزشکان قادر خواهند بود جهت ارتقای دانش و آشنایی با جدیدترین متد های درمانی و تجهیزات دندانپزشکی روز دنیا اقدام نمایند. این دوره ها موجب می شوند که دندانپزشکان پس از گذراندن تحصیلات دندانپزشکی، برای کسب تجارب کاری و یادگیری عملی مبحث های تئوریک که در پیشرفته ترین کشورهای دنیا برگزار می شوند، ورود نمایند.
فایل صوتی مدیریت موسسه MIE
در پاسخ به یکی از کاربران محترم در خصوص بهترین کشور برای مهاجرت پزشکان
سوال کاربر:
سلام و عرض ادب. من پزشک متخصص زنان ۴۶ ساله باسابقه ۲۰ ساله کار تخصصی و دارای همسر و دو دختر ۱۸و۱۱ساله هستم. بهترین کشور برای مهاجرت خانوادگی بشرطی که خودم کار پزشکیم را داشته باشم کجا می تواند باشد.؟
پاسخ به این سوال و بهترین تحلیل از شرایط این کاربر محترم را در فایل صوتی زیر بشنوید:
- دانلود
- 6 دقیقه
- 9 K
اعتبار مدرک دندانپزشکی ایران در آلمان
همانطور که مشخص است جهت مهاجرت دندانپزشکان متخصص به آلمان می بایست در وهله اول ارزشیابی مدارک تحصیلی دندانپزشک ایران در آلمان مورد بررسی قرار گیرد. این موضوع از این جهت مورد اهمیت می باشد که صلاحیت علمی متقاضی بایستی به تایید نظام سلامت کشور آلمان قرار گیرد. این موضوع برای مهاجرت و کار پزشکان در آلمان نیز صادق است.
از آنجا که کشور آلمان به سلامت و جان شهروندان خویش اهمیت بسزایی قائل می باشد، لذا متقاضیان کار و یا ادامه تحصیل دندانپزشکی در آلمان باید قبل از ورود به این عرصه، صلاحیت کافی خویش را برای ورود به نظام بهداشت و سلامت این کشور اثبات نمایند. بدین ترتیب صرفاً متقاضیانی توانایی اخذ مجوز طبابت در این کشور را خواهند داشت که معادل سازی هر مقطع از تحصیلات پزشکی خویش را در این کشور با موفقیت به سرانجام رسانده باشند.
معادل سازی مدرک پزشکان در آلمان
رشته های پزشکی از جمله رشته های پر تقاضا در کشور آلمان محسوب می شود. آلمان نیز برای رفع نیاز خود مسیر معادل سازی را برای پزشکان ساده کرده است. در پروسه معادل سازی پزشکان می توانند به همراه خانواده به صورت همزمان به کشور آلمان مهاجرت کنند. جزئیات بیشتر را در ویدئو زیر می توانید مشاهده کنید:
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 3 دقیقه
- 18 K
مراحل معادلسازی مدرک دندانپزشکی در آلمان
نکته ضروری مهاجرت دندانپزشکان به آلمان، دانش به زبان آلمانی حداقل در سطح A2 و یا B1 را می بایست در نظر داشت، زیرا متقاضی کار در حیطه دندانپزشکی در صورت عدم تسلط کافی به زبان آلمانی هرگز قادر به اخذ اقامت از طریق مهاجرت کاری دندانپزشکان به آلمان نخواهد بود. این موضوع بسیار مشخص است که یک دندانپزشک در ابتدای امر بایستی بتواند به خوبی به مشکلات بیمار خود گوش فرا دهد تا قادر باشد در ادامه توصیه های پزشکی لازم خود را ارائه نماید.
از نکات مهم دیگر مهاجرت دندانپزشکان به آلمان، دارا بودن پیشنهاد کاری یا دعوتنامه کاری از یکی از بیمارستان ها و یا کلینیک های آلمان می باشد. تا بدین ترتیب دندانپزشک قادر باشد مجوز کار خویش را در همان منطقه یا ایالت از آلمان کسب نماید و در ادامه با مراجعه به اداره مهاجرت آن منطقه و احراز مجوز کار خویش جهت اقامت آلمان اقدام نماید. متقاضیان کار دندانپزشکی خارج از اتحادیه اروپا در وهله اول بایستی دوره های بالینی و یا کلینیکال خود را در دانشگاه های معتبر این کشور پشت سر می گذارند و پس از اتمام مراحل معادل سازی قادر خواهد بود توسط دعوتنامه کاری و به پشتوانه کارفرمای از پیش تعیین شده، اقامت کاری آلمان را دریافت نماید.
پروسه اجرایی مراحل معادلسازی:
- یادگیری و دانش به زبان آلمانی در سطح B2
- ثبت نام در آزمون MEDICAL German Exam
- یادگیری و دانش به زبان آلمانی مجددا تا سطح C1
- انجام کورس آمادگی برای Medical German Exam
- پاس کردن Medical German Exam
- سپس متقاضیان بعد از مرحله 5 قادر خواهند بود به عنوان دستیار دندانپزشک مشغول به طبابت گردند. و پس از آزمون نهایی به عنوان دندانپزشک مستقل مشغول به فعالیت خواهند شد.
فایل صوتی مدیریت موسسه MIE
در پاسخ به یکی از کاربران محترم در خصوص معادل سازی برای پزشکان
سوال کاربر:
سلام و وقت به خیر
می خواستم بدونم برای پزشکان باپایین تر از مدرک c1 امکان معادل سازی نیست ؟
ایا در دوره ی ausbildung پزشک درآمدی داره؟
من ۴۱ سال سن دارم و بیش از ۵ سال سابقه ی بیمه و متخصص هستم همکار مشاور شما گفت برای من احتمال ویزای کار گرفتن کمه و پیشنهاد نمی کنه نظر شما هم همینه
پاسخ به این سوال و بهترین تحلیل از شرایط این کاربر محترم را در فایل صوتی زیر بشنوید:
- دانلود
- 4 دقیقه
- 9 K
مدارک مورد نیاز ویزای کار دندانپزشکان در آلمان
حداقل سطح زبان آلمانی ارائه جهت سفارت A2 آلمانی می باشد ولیکن با این حال بایستی در نظر داشته باشید که ارائه سطح زبان آلمانی B1 آلمانی می تواند شانس اخذ ویزای کار دندانپزشکان در آلمان را افزایش دهد.
از دیگر مدارک قابل ارائه جهت اخذ ویزای مهاجرت کاری دندانپزشکان در آلمان، مدارک پزشکی شخص متقاضی به همراه ترجمه زبان آلمانی می باشد.
در نظر داشته باشید جهت مهاجرت شغل دندانپزشکی در آلمان بایستی گواهی تاییدیه مقام دندانپزشکی را جهت احراز به کشور آلمان ارائه نموده تا بدین واسطه اسناد و گواهی دندانپزشک ایرانی در آلمان جهت بررسی های لازم مورد تایید قرار گیرد.
دیگر مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت دندانپزشکان به آلمان و معادل سازی مدرک پزشکی در آلمان ارائه اسناد دال بر عدم سوء سابقه پزشکی در طول پروسه و فرآیند خدمات فرد می باشد. لازم به ذکر است ارائه مدارک به زبان آلمانی ضروری می باشد.
جهت ورود به شغل دندانپزشکی در آلمان، شخص متقاضی می بایست گواهی سلامت خویش را نیز به همراه ترجمه آن ارسال نماید.
همانطور که می دانید جهت معادل سازی مدرک دندانپزشکی در آلمان برای دندانپزشک ایرانی در آلمان، نیازمند ارائه سوابق کاری مرتبط در حیطه بیمارستان ها و کلینیک ها می باشد. به طوری که این سابقه کاری در کنار تحصیلات آکادمیک فرد متقاضی، می تواند تضمینی جهت معادل سازی مدرک دندانپزشکی در آلمان و مهاجرت کاری به این کشور باشد. در نظر داشته باشید که سابقه کار مورد نیاز برای مهاجرت و کار دندانپزشکان در آلمان حداقل سه سال به صورت مستمر می باشد.
ارائه مدارک هویتی من جمله پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار 6 ماه و … از جمله مدارکو اسناد مورد نیاز جهت مهاجرت دندانپزشکان به آلمان می باشد.
مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت و کار دندانپزشکان در آلمان
دندانپزشکان برای مهاجرت به آلمان می بایست دانش زبان آلمانی خویش را سطوح بالا ارتقا دهند، این سطح طبان حداقلی در سطح A2 می باشد. با این حال، ما توصیه می نماییم قبل از مراحل پایانی ویزا، سطح زبان آلمانی خود را به B1 آلمانی ارتقا دهید تا بدین واسطه شانس ویزای خویش را افزایش دهید و از طرفی فرآیند معادلسازی در آلمان و هزینه های پیرو آن را کاهش دهید. گفتنی است که دندانپزشکان در آلمان می بایست سطح زبان آلمانی خویش را در حدود B2 و یا در اکثریت موارد به C1 ارتقا دهند که بدین ترتیب واجد شرایط جهت ورود به بازار کار طبابتت آلمان گردند.
شرایط سنی مهاجرت و کار دندانپزشکان در آلمان
لازم به ذکر است برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان در نظام و قوانین بهداشت و سلامت آلمان مفهومی تحت عنوان میزان سن وجود ندارد. از این رو متقاضیان معادل سازی مدرک دندانپزشکی در آلمان می توانند بدون در نظر گرفتن بازه سنی مشخص، جهت این موضوع اقدام نمایند. در واقع شانس اخذ ویزای کار دندانپزشکان در آلمان بیشتر به مدارک نظیر؛ مدرک زبان آلمانی، تخصص و سوابق کاری کافی در رشته دندانپزشکی، مدرک دال بر عدم سوء سابقه پزشکی و … وابسته می باشد. هر چند که بایستی در نظر داشت که با این حال شرایط سنی زیر 45 سال شانس بیشتری جهت اخذ این نوع ویزا و مهاجرت دندانپزشکان به آلمان خواهند داشت. این نکته نیز قابل بررسی می باشد که پزشکان و دندانپزشکان بالای 45 سال سن، برای بیمه می بایست به صورت فردی اقدام نمایند.
فایل ویدئویی در خصوص
وضعیت مهاجرت کاری کادر درمان به آلمان
- دانلود
- 59 ثانیه
- 11 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 59 ثانیه
- 33 K
میزان تمکن مالی و هزینه های مهاجرت دندانپزشک به آلمان
از دیگر موارد مهم در هنگام اخذ ویزای کاری و مهاجرت دندانپزشکان به آلمان، میزان تمکن مالی می باشد. بدین ترتیب اگر فرد قصد داشته باشد به همراه خانواده جهت این نوع از ویزا اقدام نماید، می بایست به ازای خود و همسر به صورت مجزا در حدود 10 هزار یورو و به ازای هر یک از فرزندان در حدود 5 هزار یورو در حساب خویش و به مدت زمان معلوم ارائه نماید. از دیگر هزینه های مهاجرت دندانپزشکان به آلمان مربوط به بیمه وی در هنگام ویزا می باشد که با توجه به انواع آن هزینه های متفاوت خواهد داشت. همچنین می بایست هزینه های زندگی در آلمان مانند محل اقامت، خوراک و … نیز بررسی نمود که در جدول ذیل برخی از این موارد را مشاهده می نمایید.
هزینه های زندگی در آلمان | |
موارد | هزینه های به یورو |
رستوران ارزان | 10 |
1 لیتر شیر | 0.9 |
ا کیلوگرم برنج | 1.9 |
دوازده عدد تخم مرغ | 2 |
1 کیلوگرم پنیر | 10 |
1 کیلو گرم فیله مرغ | 6.99 |
1 کیلو گرم گوشت گاو | 10.63 |
بلیط یک طرفه حمل و نقل | 3 |
اجاره آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر | 740.72 |
اجاره آپارتمان یک خوابه در خارج شهر | 555.96 |
اجاره آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر | 1,406.41 |
اجاره آپارتمان سه خوابه در خارج شهر | 1,061.11 |
هزینه هر 1 متر مربع بابت خرید آپارتمان در مرکز شهر | 5,435.37 |
هزینه هر 1 متر مربع بابت خرید آپارتمان خارج از مرکز | 3,755.52 |
مشاغل مورد نیاز آلمان در حوزه دندانپزشکی
از آنجا که آلمان به عنوان بهترین کشور برای کار و مهاجرت کاری دندانپزشکان محسوب می شود و به دنبال بهبود و رفع کمبود نیروی کار کشورش در این حیطه می باشد لذا می توان به صورت جامع تر مشاغل مورد نیاز آلمان در حوزه دندانپزشکی را مورد بررسی قرار داد. بررسی این موضوع منجر به بررسی هر چه دقیق تر بازار کار دندانپزشکان در آلمان خواهد شد. از جمله رشته ها و تخصص های کاری مورد نیاز آلمان در زمینه دندانپزشکی می توان به موارد ذیل اشاره داشت:
- ارتودنسی
- ایمپلنت
- پروتز دندان
- لیزر دندان ها
- ریشه دندان ها
- پریدونتیک
درآمد دندانپزشکان در آلمان
موضوعی که باعث شده که به دنبال آن مهاجرت دندانپزشکان به آلمان رونق پیدا نماید؛ درآمد دندان پزشکان در آلمان می باشد. از آنجا که اطلاع و دانش از میزان درآمد دندانپزشکان در آلمان بسیار نقش موثری در مهاجرت دندانپزشکان به این کشور خواهد داشت به این ترتیب در این بخش به این موضوع می پردازیم. درآمد ماهانه دندانپزشکان به صورت معمول می تواند از 5 الی 15 هزار یورو متغیر باشد. این در حالی است که میزان متوسط درآمد مشاغل در آلمان به مراتب کمتر از این میزان می باشد. با این حال متقاضی دندانپزشکی که به تازگی کار خویش را در آلمان شروع کرده باشد متوسط درآمد 5000 هزار یورو در ماه را خواهد داشت.
لازم به ذکر است این میزان حقوق می تواند با توجه به سوابق کاری، تخصص فرد، منطقه کاری و … متغیر باشد. به صورت معمول دندانپزشکان با سوابق کاری بالای 8 سال در آلمان قادر به اخذ درآمد های نزدیک به 15000 یورو در ماه خواهند داشت. در ادامه نمودار میانگین درآمد دندانپزشکان در آلمان بر حسب مدرک تحصیلی مشاهده می نمایید:
شرایط اخذ ویزای همراهان دندانپزشک در آلمان
بایستی در نظر داشت که بسیاری از متقاضیان مهاجرت دندانپزشکان به آلمان، خواهان اقامت خانوادگی در این کشور می باشند. بنابراین می توان در نظر گرفت که همراهان شخص اصلی، اعم از همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال قادر خواهند بود بر روی پرونده متقاضی قرار داشته باشند. این در حالی است که موسسه MIE با درصد بالایی قادر به دریافت اخذ ویزای همراه آلمان به صورت همزمان با نفر اصلی خواهد بود. صلاح بر این است که همسر جهت شانس اخذ ویزا و جهت ورود به بازار کار آلمان برای حداقل مدرک زبان آلمانی A1 اقدامات لازم را انجام دهد.
اقامت دائم و تابعیت آلمان برای دندانپزشکان
از نکات مثبت مهاجرت دندانپزشکان به آلمان می توان به آثار ارزشمندی نظیر دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور با داشتن سوابق کاری در سالهای متمادی اشاره داشت. بدین ترتیب دندانپزشکانی که در حدود ۴ الی ۵ سال در این کشور اقامت کاری داشته باشند، بیمه و مالیات خویش را پرداخت نموده باشند، می توانند جهت اقامت دائم آلمان برای خود و اعضای خانواده من جمله همسر و فرزندان خویش اقدام نمایند. این موضوع در حالی است که می توان در ادامه شهروندی و پاسپورت آلمان را برای کلیه اعضای خانواده درخواست داد. بدین ترتیب فردی که دارنده پاسپورت آلمانی می باشد، نیازی به حداقل شرط حضور ۶ ماه در سال را نخواهد داشت و همانند یک شهروند آلمانی از تمامی مزایای این کشور برخوردار خواهد بود.
سوالات متداول در رابطه با مهاجرت دندانپزشک به آلمان
مدرک زبان مورد نیاز جهت اخذ ویزای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان در چه سطحی می باشد؟
حداقل مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت دندانپزشکان به آلمان حداقل در سطح A2 و یا B1 می باشد.
حداقل سابقه کاری جهت ورود دندانپزشکان برای آلمان چه میزان می باشد؟
حداقل میزان سابقه کار مورد نیاز برای مهاجرت برای دندانپزشکان آلمان 3 سال به صورت مستمر می باشد.
متوسط حقوق و درآمد دندانپزشکان در آلمان چه میزان است؟
متوسط حقوق و درآمد ماهیانه دندانپزشکان در آلمان 8 الی 10 هزار یورو می باشد.
هزینه دوره های زبان آلمانی برای متقاضیان خارجی دندانپزشکان چه میزان می باشد؟
هزینه دوره زبان آلمانی برای متقاضیان خارجی دندانپزشک از سطح A2 در حدود 4500 یورو می باشد.
پزشک هستم
میخوام بدونم دریافتی پزشکان خوب هست در آلمان؟
سلام دوست عزیز. بله در حال حاضر پذیرش بسیار بالایی در زمینه کادر درمان و نیروی پزشک و دندانپزشک و پرستار دارد
ببخشید این مرحله ای که در آلمان گفتید باید طی بشه تا فرد سر کار بره، حدودا چقدر طول میکشه؟
سلام دوست عزیز. پروسه معادلسازی منظور شما است؟
من شنیدم که دولت بعد از معادلسازی هزینه های معادلسازی رو به متقاضیا پس میده، درسته؟
سلام دوست عزیز. بله درست است
سلام و عرض ادب
آیا با مدرک زبان B2 آلمانی می شه اقدام کرد؟
با سپاس
سلام دوست عزیز. بله از ابران میشه اقدام کرد
بعد از معادلسازی کردن مدارک توی کشور آلمان امکان افتتاح مطب دندانپزشکی هست یا فقط میتونم جاب آفر بگیرم؟
سلام دوست عزیز. هر دو حالت قابل انجام است