مقدمه ای بر مهاجرت خبرنگاران به خارج از کشور
عجیب نیست که جهان به سرعت در حال گسترش است و هر روز راه های جدیدی برای فرصت های شغلی و حرفه ای باز می شود. در گذشته، رفتن به خارج از کشور به معنای تحصیل در یک کشور خارجی یا کار به عنوان مربی زبان انگلیسی بود، دو مسیری که هنوز قابل اجرا و مورد تقاضا هستند، اما مجموعهای از مهارتها را تامین میکنند. امروزه، رفتن به خارج از کشور فرصتهایی را برای کار یا تحصیل در زمینههای مختلف از کشاورزی و تاریخ هنر گرفته تا طراحی وب باز میکند و مشاغل روزنامهنگاری در خارج از کشور نیز به همان اندازه بخشی از این پیشرفت هستند. در مقاله مهاجرت خبرنگاران به خارج از کشور قصد داریم وضعیت رشته روزنامه نگاری در خارج از کشور را برای خبرنگاران عزیز بررسی کنیم و بهترین کشورها را برای تحصیل و کار این افراد معرفی کنیم. در صورتی که به مشاغل و بازار کار رشته روزنامه نگاری در خارج از کشور علاقه مند هستید و قصد دارید شرایط خود را بسنجید، می توانید با موسسه MIE اتریش تماس برقرار کنید و درخواست دریافت مشاوره رایگان دهید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
مقایسه کار در کشورهای مختلف
✅تفاوت ویزای کاری در کانادا و آلمان و استرالیا چیست؟
✅ویزای کاری کدام کشور بهتر است؟
✅چگونه در کشور آلمان، کانادا و استرالیا کار پیدا کنیم؟
✅برای به درآمد رسیدن در کشورهای خارجی با ویزای کاری باید چکار کنیم؟
- دانلود
- 24 دقیقه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 24 دقیقه
- 366 K
شرایط مهاجرت با رشته خبرنگاری به خارج از کشور
رسانههای خبری انگلیسی زبان در یک کشور در حال توسعه میتوانند فرصتهای غیرمنتظره و ارزشمندی را برای هر کسی که در نوشتن و ویرایش مهارت دارد، فراهم کند. داشتن یک رزومه تحصیلی و کاری مرتبط با خبرنگاری برای علاقه مندان به مهاجرت کاری می تواند مفید واقع شود. خبرنگاران همچنین باید زبان اصلی کشور مد نطر را بلد باشند تا با توجه به شغل خود راحت تر با مردم ارتباط برقرار کنند. داشتن دانش زبان انگلیسی معمولا برای خبرنگاران یک مورد ضروری است. از آنجایی که به نامه پیشنهاد شغلی برای کار در خارج از کشور به عنوان یک خبرنگار نیاز دارید بهتر است رزومه کاری پرباری داشته باشید تا شانس کاریابی خود را افزایش دهید. اگر قصد دارید ابتدا در یک کشور خبرنگاری بخوانید و سپس مشغول به کار شوید در نظر داشته باشید که روزنامه نگاری را می توان در سراسر جهان مطالعه کرد، اما قوانین رسانه ای یک کشور ممکن است بر نحوه تدریس مدرک روزنامه نگاری و محتوای برنامه تأثیر بگذارد.
پادکست موسسه MIE در خصوص ملاک سابقه کار برای مهاجرت کاری به خارج از کشور
“سلام خسته نباشید
آیا برای سابقه کاری ملاک فقط شرکت ها هستن ؟؟ یا امکانش هست از جاهای دیگه هم باشه …
مثلا من مکانیک خودرو کار میکنم و در حال گرفتن مدرک لیسانس مکانیک خودرو هم هستم.
برای مهاجرت کاری یا تحصیلی راهی هست برای کشور هایی مثل آلمان یا اتریش یا حتی نروژ؟”
- دانلود
- 3 دقیقه
- 75 K
موقعیت های شغلی رشته خبرنگاری در خارج از کشور
هنگام مطالعه روزنامه نگاری، مهارت های قابل انتقال زیادی از جمله تفکر انتقادی، داستان سرایی، نوشتن و دانش حقوق رسانه را به دست می آورید. پس از طی دوره تحصیلی خود گزینه های زیادی برای اشتغال خواهید داشت که شامل خبرنگار صدا و سیما، روزنامه نگار موضوعی خاص، ویرایشگر، خبرنگار، ارائه کننده، تهیه کننده و محقق است. یافتن شغل در خبرنگاری میتواند بسیار رقابتی باشد و بسیاری از اوقات به کسب تجربه خلاصه میشود. فارغ التحصیلان این رشته باید در حین تحصیل، از طریق فعالیت های رسانه ای فوق برنامه، یا کارآموزی در تعطیلات دانشگاه، تا جایی که می توانند تجربه کسب کنند. تحصیل خبرنگاری درهای بسیاری را به روی مشاغلی باز می کند که در آن خلاقیت، نوشتن، ارتباط و مهارت های تحقیقی شما ارزشمند است. به یاد داشته باشید که بسیاری از کارفرمایان درخواست های کاری فارغ التحصیلان با هر رشته تحصیلی را می پذیرند، بنابراین فکر خود را به مشاغل ذکر شده در اینجا محدود نکنید.
بهترین کشور برای مهاجرت خبرنگاران
افرادی که قصد دارند به عنوان یک خبرنگار به خارج از کشور مهاجرت کنند، می توانند ابتدا با تحصیل در بهترین کشور ها برای خبرنگاری به خارج از کشور بروند؛ سپس با استفاده از اقامت پس از تحصیل خود به کاریابی بپردازند و یا می توانند از طریق کاریابی در بهترین کشور ها به خبرنگاری بپردازند. کشورهایی همچون آمریکا، انگلستان و کانادا از جمله بهترین کشورها هستند که برای مشاغل و بازار کار رشته روزنامه نگاری در خارج از کشور مناسب هستند. در ادامه به بررسی جدا گانه این کشورها برای خبرنگاران می پردازیم.
فایل ویدیوئی موسسه ملک پور در مورد انواع ویزا های کاری
- دانلود
- 11 دقیقه
- 127 K
شغل خبرنگاری در آلمان
کشور آلمان یکی از کشورهایی است که سالیانه افراد زیادی را برای کار در سمت های شغلی مختلف به خود جذب می کند که یکی از آن ها مهاجرت کاری به آلمان با شغل خبرنگاری است. نرخ بیکاری در آلمان یکی از پایین ترین نرخ های بیکاری در اروپا است، به این معنی که پیدا کردن شغل پس از فارغ التحصیلی برای دانشجویان مشکلی نخواهد بود. اگرچه خبرنگاری از حرفه های مورد تقاضا در آلمان نیست، اما هنوز شرکت های زیادی در آلمان روزنامه نگاران و خبرنگاران را استخدام می کنند. شانس یافتن شغل برای خبرنگاران معمولاً در شهرهایی مانند برلین، فرانکفورت، مونیخ، اشتوتگارت و غیره بیشتر است. فارغ التحصیلان روزنامه نگاری می توانند طیف گسترده ای از مسیرهای شغلی را انتخاب کنند که برخی از آنها عبارتند از:
- خبرنگار صدا و سیما
- روزنامه نگار مجله
- روزنامه نگار
- مدیر محتوای وب
- دستیار تحریریه
- نویسنده محتوا
- سردبیر خبر
- کپی رایتر
- استراتژیست دیجیتال
- کارشناس روابط عمومی
شغل خبرنگاری در کانادا
کانادا یک کشور دموکراتیک است که در آن آزادی مطبوعات بسیار مورد قدردانی و به رسمیت شناخته شده است. خوشبختانه خبرنگاران خارجی واجد شرایط درخواست برای مهاجرت به کانادا تحت برنامه مهاجرت دولت کانادا هستند، زیرا تقاضا برای خبرنگاران در کانادا بسیار زیاد است که همین موضوع باعث شده این شغل در لیست مشاغل هدف کانادا قرار بگیرد و دارای کد ملی شغلی در مشاغل کمبود این کشور باشد. مهاجرت به کانادا به عنوان خبرنگار نیازمند برآورده کردن شرایط تحصیلی، سنی، مدرک زبان، مهارت های شغلی، تجربه کاری و تطبیق پذیری است. متوسط حقوق خبرنگار اخبار در کانادا 51.578 دلار در سال یا 26.45 دلار در ساعت است. تازه کارها می توانند با حقوق سالانه 39.500 دلار کار خود را شروع کنند، در حالی که اکثر خبرنگاران با تجربه تا 77.147 دلار در سال درآمد دارند. مقاله مهاجرت خبرنگاران به خارج از کشور محتوایی است که توسط گروه کاری موسسه ام آی ایی نوشته شده و هر گونه کپی از این متن با پیگرد شرعی و قانونی همراه خواهد بود.
گام به گام تا کار در خارج از کشور
⭐️ محصول ویدئویی بی سابقه برای مشتاقان پیدا کردن کار در خارج از کشور ⭐️
شما با تهیه و تماشای این محصول ویدئویی می توانید به تنهایی ( بدون کمک وکیل مهاجرت ) در خارج از کشور کار پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.
شغل خبرنگاری در انگلستان
هر ساله بسیاری از روزنامه نگاران و متخصصان رسانه برای پوشش رویدادهای خاص ورزشی یا بین المللی، یا برای ماموریت های طولانی مدت به انگلستان سفر می کنند. اگر قصد دارید در انگلستان خبرنگاری کنید باید از طرف یک کارفرما در این کشور پیشنهاد شغلی دریافت کنید و برای مجوز کار انگلستان درخواست دهید. به منظور واجد شرایط بودن برای کارمند یک روزنامه، خبرگزاری یا صدا و سیما در انگلستان باید نشان دهید که:
- قصد دارید تمام وقت برای یک سازمان کار کنید.
- قصد استخدام در مشاغل دیگر را ندارید.
- یک مأموریت بلند مدت در انگلستان دارید.
- قادر به صحبت به زبان انگلیسی تا سطح مورد نیاز هستید.
به عنوان یک خبرنگار ویزای اولیه شما به مدت 3 سال اعتبار خواهد داشت و پس از آن می توانید اقامت خود را برای مدت دو سال تمدید کنید. برای تمدید اقامت خود باید نشان دهید که هنوز مشغول به کار خبرنگاری هستید.
شغل خبرنگاری در آمریکا
اگر در حال حاضر در کشور خود خبرنگاری می کنید و علاقه مند به مهاجرت به ایالات متحده هستید، ممکن است بتوانید رویاهای خود را محقق کنید. ولی به طور کلی مهاجرت به آمریکا به عنوان یک خبرنگار یک فرآیند ساده نیست. زیرا قوانین آمریکا تا حدودی پیچیده هستند و به همین دلیل کمک گرفتن از یک متخصص مهاجرت برای کمک به شما می تواند موثر باشد. اگر در زمینه خبرنگاری باتجربه هستید و سابقه کاری خوبی دارید ممکن است بتوانید از طریق ویزای O-1 برای مهاجرت به این کشور درخواست دهید.
به عنوان یک خبر نگار بهتر است از آمریکا دعوت نامه شغلی داشته باشید تا بتوانید ویزای خود را راحت تر دریافت کنید. خبرنگاران میتوانند بهعنوان کارمند تمام وقت یک منبع خبری کار کنند. نرخ دستمزد بسته به موقعیت مکانی و سطح تجربه می تواند بسیار متفاوت باشد که به طور میانگین یک خبرنگار سالیانه در آمریکا می تواند 43.732 دلار درآمد داشته باشد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص گرین کارت آمریکا از طریق کاریابی
.
✅یکی از سریعترین روشهای اخذ گرین کارت آمریکا از طریق کاریابی است.
روش های اخذ گرین کارت امریکا به دو درسته کلی تقسیم می شود. اول روش هایی که مستقیما به افراد گرین کارت اعطا می کند و دوم روش هایی است که غیر مستقیم و پس از گذشت یک مدت زمان منجر به اخذ گرین کارت خواهد شد. در آمریکا روشی وجود دارد که هم می توانید کارپیدا کنید، حقوق بگیرید و هم گرین کارت بگیرید. در کشور امریکا اگر در برای مشاغل خاص جاب آفر داشته باشید می توانید برای گرین مسقیم اقدام کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص شما را به دیدن این ویدئو دعوت می نماییم:
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 5 دقیقه
- 75 K
دانشگاه های برتر رشته خبرنگاری در خارج از کشور
روزنامه نگاری و خبرنگاری در خصوص گزارش رویدادها و امور جاری است که برای یک مخاطب خاص اهمیت دارد. تحصیل خبرنگاری در خارج از کشور به شما بینشی در مورد نحوه متفاوت بودن آن در سراسر جهان و استفاده از رسانه های مختلف را می دهد. خبرنگاری را می توان در سراسر جهان مطالعه کرد، اما قوانین رسانه ای یک کشور ممکن است بر نحوه تدریس مدرک خبرنگاری و محتوای برنامه تأثیر بگذارد. هنگام تصمیم گیری در مورد محل تحصیل خبرنگاری، مهم است که تجربه عملی ارائه شده توسط یک دانشگاه را در نظر بگیرید، به عنوان مثال دوره های کارآموزی خبرنگاری، موقعیت های شغلی یا تجربه کاری بسیار مهم هستند.
نکته دیگر دسترسی به امکانات دانشگاه مانند استودیوهای رادیویی و تجهیزات فیلمبرداری خواهد بود. همچنین، بسته به برنامه شما، مدارک خبرنگاری معمولاً شامل کلاس های عملی با استفاده از ترکیبی از تجهیزات پخش و نوشتن است. همچنین سخنرانی ها، سمینارها، آموزش ها و زمان مطالعه شخصی نیز حائز اهمیت هستند. بهترین کشورها برای تحصیل در رشته خبرنگاری آمریکا، انگلستان، کانادا، نیوزلند و استرالیا هستند و بهترین دانشگاه ها را در جدول زیر لیست کرده ایم:
لیست بهترین دانشگاه های خبرنگاری در جهان |
دانشگاه بانک جنوبی لندن |
دانشگاه ویسکانسین-وایت واتر |
دانشگاه پورتسموث |
دانشگاه تیساید |
دانشگاه متروپولیتن لندن |
دریافت ویزای کاری برای مهاجرت با رشته خبرنگاری
افرادی که در زمینه خبرنگاری و یا روزنامه نگاری تحصیل کرده اند و اکنون قصد مهاجرت دارند، بسته به هدف آن ها انواع مختلفی از ویزاها وجود دارد. برخی از ویزا ها موقت بوده و صرفا جهت تهیه گزارش از مراسم ها، مسابقه ها، جشنواره ها و.. مورد استفاده قرار می گیرند که پس از اتمام اعتبار ویزا خبرنگاران باید به کشور خود برگردند. اما برخی دیگر از ویزا ها بلند مدت بوده و شخص برای اخذ آن باید ثابت کند که به صورت بلند مدت و حتی دائمی قصد خبرنگاری را در کشور مدنظر خود دارد. توجه داشته باشید که شرایط هر کشور برای ورود خبرنگاران متفاوت است و بهتر است جداگانه هر کشور را بررسی نمایید.
میزان درآمد خبرنگاران در کشورهای مختلف
خبرنگاری یک رشته شغلی است که برای بسیاری از افراد جذاب است؛ کسانی که میخواهند از یک خبر فوری مطلع شوند، حقایق پنهان را کشف کنند و کارهای اشتباه را افشا کنند. اگر دوست دارید به عنوان یک روزنامه نگار کار کنید، تنها چیزی که ممکن است شما را از پیگیری اشتیاق خود باز دارد، نگرانی در مورد درآمد است. در حالی که خبرنگاری به عنوان یک مسیر شغلی پرسود شناخته نمی شود، هنوز هم می توان به عنوان خبرنگار درآمد کسب کرد. برای انجام این کار، به آموزش مناسب، تجربه کاری کافی برای ایجاد مجموعه ای قوی از کلیپ ها و مهارت های مورد انتظار استثنایی نیاز دارید. در جدول زیر برای کشورهایی که در این مقاله با آن ها آشنا شدید میزان درآمد خبرنگاران ذکر شده است:
میزان درآمد سالیانه خبرنگاران در کشورهای مختلف |
|
آلمان | 48.000 یورو |
کانادا | 51.578 دلار |
انگلستان | 76.400 پوند |
آمریکا | 43.732 دلار |
استرالیا | 105.000 دلار استرالیا |
سوالات متداول درباره مهاجرت خبرنگاران به خارج از کشور
✅ میزان درآمد سالیانه خبرنگاران در کشورهای مختلف چقدر است؟
درآمد خبرنگاران از کشوری به کشور دیگر و بسته به شرایط کاری و سابقه فرد می تواند متغیر باشد.
✅ از چه ویزایی می توان در آمریکا خبرنگار شد؟
به طور معمول ویزای O-1 برای خبرنگاران قابل استفاده است.
✅ آیا شغل خبرنگاری در کانادا دارای ناک شغلی است؟
بله، خبرنگاری از جمله مشاغل مورد نیاز کانادا است که دارای ناک شغلی است.
✅ مهمترین ملاک برای شغل خبرنگاری در انگلستان چیست؟
داشتن پیشنهاد شغلی از طرف یک کارفرما و یا سازمان در انگلستان برای مهاجرت خبرنگاران به این کشور الزامی است.
سلام
وقت بخیر
من حدود ۲۵ سال سابقه روزنامه نگاری دارم.در حال حاضر منتقد فیلم هستم و در دو تا انجمن روزنامه نگاران و منتقدان داخلی عضو هستم.کار خبر را تجربی آموختم .درحال حاضر کارم بر نقد فیلم متمرکز است و می نویسم. نمونه کار نقد زیاد دارم
خودم ۵۰ سال سن دارم همسرم ۴ و پسرم ۲۶ ساله است امکان مهاجرت خانوادگی ما با این رزومه و با 01 ممکن هست.اگر ممکن بود میشود راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز. پلن ها و کشورهای مختلفی را میتوان برای شما بررسی کرد. سطح زبان و مدزک و رشته تحصیلی و …. خیلی مهم است
دستتود درد نکنه خیلی خیلی مفید بود
با سلام دوست عزیز
با تشکر از حسن نیت شما