مهاجرت به کشورهای همسایه و بررسی آن
مهاجرت به کشورهای همسایه و مقدمه ای بر آن
مهاجرت به کشورهای همسایه، شرایط مهاجرت به امارات متحده عربی و قطر همچنین اخذ اقامت آن ها در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. شرایط مهاجرت به کشورهای امارات، قطر و سایر کشورهای ثروتمند عربی در سال 2019 چیست؟ آیا مهاجرت به کشور های سرمایه دار عربی حوزه خلیج فارس کماکان رونق خود را دارد؟ آیا گزینه های اقامتی بهتری نسبت به اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای همسایه وجود دارد؟ مهاجرت به کشورهای همسایه یا مهاجرت به کشور های غربی؟ این ها سوالاتی است که ممکن است برای بسیاری از شما عزیزان پیش آمده باشد که ما در این مقاله به پاسخ به این سوالات و سوالات دیگر در باب مهاجرت به کشورهای همسایه می پردازیم. همانطور که مستحضرید مهاجرت به کشورهای همسایه به ویژه کشور های عربی ثروتمند حوزه خلیج فارس علی الخصوص از طریق سرمایه گذاری و اقامت کاری، کماکان علاقمندان خاص خود را دارد. کشورهایی نظیر امارات و قطر علی رغم داشتن نظام پادشاهی با در اختیار داشتن بزرگترین ذخایر نفتی دنیا توانسته اند شرایط مساعدی برای مردم بومی خود فراهم نموده و عمران و آبادانی کشور های خود را ارتقاء دهند. همین مسئله باعث سرازیر شدن تکنولوژی، سرمایه و نیروی کار ماهر خارجی به این کشورها شده است. سرمایه گذاران و نیرو های کار ماهر ایرانی نیز با توجه به شرایط و فرصت هایی که در این دو کشور همسایه وجود دارد قصد مهاجرت به این کشور ها را دارند. در این مقاله سعی شده است تا به بررسی نحوه مهاجرت و شرایط اقامت این کشور ها بپردازیم. لطفا با ما همراه باشید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص نکات مهم مهاجرت
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 34 دقیقه
- 16 K
مهاجرت به کشورهای همسایه و شرایط عمومی آن
همانطور که عرض شد کشورهای همسایه حوزه خلیج فارس توانسته اند به پشتوانه فروش منابع نفتی و وارد کردن تکنولوژی و فرهنگ های مختلف، در سال های اخیر تغییرات عمده ای در زندگی اجتماعی و فرهنگی مردم خود به وجود بیاورند و همین امر باعث جذب مهاجرینی که خواهان سرمایه گذاری و اخذ اقامت کاری در این کشور ها می باشند، شده است. با اینکه سیاست های این کشور ها به ویژه کشور امارات برای جذب سرمایه گذار در سال های اخیر بسیار بهبود یافته بود، اما متاسفانه با وجود مسائلی از قبیل معلق بودن وضعیت سرمایه گذاران، عدم اعطای اقامت دائم به آنان، عدم رعایت برخی استانداردهای بین المللی سرمایه گذاری و همچنین پایین آمدن حقوق نیروی کار خارجی در این کشور، سرمایه گذاری و کار در امارات متحده عربی دیگر نسبت به گذشته رونق خود را ندارد. نکته مهمی که قبل از مهاجرت به کشور امارات باید به آن توجه داشت این است که سرمایه گذاران و متقاضیان کار امارات هرگز نمی توانند موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شوند؛ اما خبر خوب این است شما می توانید با حداقل سرمایه گذاری 50 هزار دلار ، در کشور های درجه یک اروپایی، اقامت دائم این کشور ها و در نهایت تابعیت و پاسپورت اروپایی را اخذ نموده و به عنوان شهروند اروپایی شناخته شوید. شرایط اخذ اقامت دائم در اروپا برای متقاضیان کار ماهر و متخصص نیز صدق می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت دائم اروپا با سرمایه کم و اخذ تابعیت کشور های اروپایی از طریق ویزای کار می توانید محصولات ویدوئی استاد ملک پور را مشاهده نموده یا با مشاوران موسسه ملک پور تماس برقرار کنید. همواره نیز میتوانید سوالات خود را در بخش دیدگاه های این مقاله مطرح کنید تا همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند.
مهاجرت به کشورهای همسایه از طریق کار
به گزارش Trading Economics نرخ بیکاری در امارات پس از سال 2015 به زیر 2 درصد کاهش پیدا کرده است. طبیعتا با این نرخ بیکاری پایین، امکان مهاجرت به امارات و اخذ ویزای کاری امارات وجود دارد؛ اما اخذ ویزای کاری امارات دارای شروطی است که متقاضی می بایست آن ها را برآورده نماید. دقت کنید که برای مهاجرت کاری به امارات در گام نخست می بایست شرایط و توانایی های فردی خود را سنجیده و امکان کاریابی در این کشور را بر اساس شرایط تان ازجمله سوابق تحصیلی، کاری، سن و توانایی های عملی مورد بررسی قرار دهید. مهاجرت کاری به کشور امارات مستلزم داشتن یک پیشنهاد کار از یک کارفرمای اماراتی می باشد. محدودیت سن برای متقاضیان ویزای کاری امارات 50 سال می باشد که گاهی اوقات در صورت ارائه دلایل مناسب می توان این مسئله را نادیده گرفت. شایان ذکر است که اقامت کاری امارات معمولا 3 سال بوده و تمدید آن ساده است. متقاضیان جهت کار در امارات تحت معاینه پزشکی قرار می گیرند و اگر جواب آزمایش پزشکی HIV آنان مثبت بود از این کشور اخراج خواهند شد.
نمودار نرخ بیکاری امارات در نه سال گذشته
بر اساس آمار، تعداد نیروی کار خارجی در قطر از تعداد نیروی کار بومی این کشور بیشتر است. برای مهاجرت به قطر از طریق کار حتما باید ویزای کار قطر را داشته باشید که اخذ آن نیز منوط به داشتن یک اسپانسر یا حامی مالی می باشد. حامی مالی در واقع همان کارفرمای قطری است که تمایل دارد شما را به استخدام خود در آورد. حامی مالی یا کارفرمای شما نقش کلیدی برای پروسه اخذ ویزای کاری شما ایفا می کند؛ به این صورت که وی می بایست درخواست ویزای کاری شما را به همراه تمام دسترسی های حقوقی مربوطه به وزارت کشور قطر ارائه کند، زیرا اگر بخواهید که یک حساب بانکی قطری برای خود افتتاح کرده یا محل سکونتی را برای خود اجاره کنید، کارفرمای شما باید به عنوان ضامن، برگه حساب بانکی و اجاره نامه منزل شما را امضا کند.
پس از اتمام این روند، شما می بایست یک ویزای ورود تک نفره ( بدون همراه ) به خاک این کشور را دریافت کرده و به قطر سفر کنید. ویزای ورود یا Entry Visa قطر تنها به مدت سه ماه معتبر بوده و تنها برای انجام مراحل الزام آور اداری جهت اخذ اقامت بلند مدت کاری تان می باشد. شایان ذکر است چنانچه در طول این سه ماه خاک قطر را ترک کنید، این مراحل می بایست مجددا از سر گرفته شود. در مورد کسب اطلاعات بیشتر برای Entry Visa قطر می توان با سفارت قطر تماس حاصل بفرمایید یا راهنمایی های لازم را از مشاوران ما دریافت کنید.
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد گلدن ویزای امارات
- دانلود
- 11 دقیقه
- 30 K
مقاله مرتبط
مقاله مرتبط
مقاله مرتبط
مقاله مرتبط
مهاجرت به کشورهای همسایه از طریق تحصیل
شرایط مهاجرت به کشورهای همسایه مانند کشورهای امارات و قطر از طریق تحصیل در این بخش از مقاله مورد بررسی قرار میگیرد.
اگر قصد تحصیل در کشور امارات را دارید نخست می بایست دانشگاه های این کشور را مورد بررسی قرار داده و از دانشگاه مورد علاقه تان در رشته تحصیلی مورد نظر پذیرش بگیرید. سپس می بایست از طریق نامه پذیرش دانشگاه اماراتی برای ویزای تحصیلی این کشور اقدام کنید. ویزای تحصیلی کشور امارات معمولا برای دوره های تحصیلی کوتاه مدت یک ساله صادر می شود و چنانچه دوره تحصیلی شما بلند مدت باشد، این ویزا به میزان کل طول دوره تحصیلی تان صادر خواهد شد. شایان ذکر است که دانشگاه های دولتی امارات مختص شهروندان اماراتی می باشد و متقاضیان خارجی تنها می توانند برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی این کشور پذیرش بگیرند. امکان دریافت بورسیه تحصیلی در امارات برای مقاطع فوق لیسانس و دکتری نیز وجود دارد. متقاضیان تحصیل در امارات پس از اتمام دوره تحصیلی خود در صورت داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای اماراتی و یا سرمایه گذاری می توانند اقامت خود را تمدید کنند؛ در غیر این صورت مدت اقامت آنها غیر قابل تمدید بوده و می بایست به کشور خود باز گردند. از نکات حائز اهمیت برای علاقمندان به تحصیل در خارج از کشور علی الخصوص علاقمندان تحصیل در امارات این است که هزینه تحصیل در امارات در مقایسه با هزینه تحصیل در اروپا بالا بوده و در حدود 12 هزار دلار در سال است.
برای تحصیل در کشور قطر نیز باید گفت که این کشور نمایندگی دانشگاه ها و موسسات آموزشی مطرحی در سطح جهان را کسب کرده و از همین رو یکی از گزینه های مناسب تحصیل برای متقاضیان تحصیلی خارج از کشور می باشد. امکان اخذ بورسیه تحصیلی در قطر علاوه بر مقاطع فوق لیسانس و دکتری، تحت شرایطی برای مقطع لیسانس نیز فراهم است. هزینه تحصیل در هر موسسه آموزشی متفاوت است اما دانشجویان خارجی و بومی به یک میزان شهریه را پرداخت می نمایند. معمولا امکان کار در قطر پس از تحصیل فراهم است که برای اخذ مجوز کار در این کشور نیاز به داشتن یک پیشنهاد کار از یک کارفرمای قطری را دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مهاجرت به کشورهای همسایه ، امارات و قطر می توانید به مقالات زیر رجوع کنید.
مهاجرت به کشورهای همسایه از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در کشورهای امارات و قطر در زمینه های مختلف امکان پذیر است. سرمایه گذاری در این کشورها از سرتاسر جهان علاقه مندان خاص خودش را دارد. دروازه های این کشورها بر روی سرمایه گذاران خارجی باز است و امکان سرمایه گذاری در زمینه های متنوعی در این کشور ها وجود دارد. اما همانطور که عرض شد سرمایه گذاری در کشور امارات در دوره کنونی در شرایط مساعدی قرار ندارد. زیرا به گواهی ایرانیان حاضر در امارات به دلیل عدم وجود حمایت کامل از ثبات سرمایه گذاری از طرف دولت امارات، سرمایه گذاران زیادی سرمایه خود را از این کشور خارج کرده اند. به عنوان مثال در طی مناقشاتی که بین دولت امارات و قطر در چند ساله اخیر به وجود آمد، دولت امارات در مدت کوتاهی دستور خروج سرمایه گذاران قطری از بازار سرمایه امارات را صادر کرد. مضاف بر این، قانون مدنی کشور امارات به هیچ عنوان به سرمایه گذاران خارجی خود اقامت دائم اعطا نمی کند و در نتیجه برای آنان اخذ پاسپورت و تابعیت امارات امری محال است. از نکات مثبت سرمایه گذاری در کشور امارات نرخ پایین مالیات آن نسبت به نرخ مالبات در دنیاست . مطابق آنچه که گفته شد می توان امارات و قطر را بعنوان سکوی پرش در حوزه سرمایه گذاری شناخت و نه به عنوان پایگاهی دائمی . برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در خصوص سرمایه گذاری در هر یک از این کشورهای همسایه، به مقالاتی با عنوان سرمایه گذاری در امارات و سرمایه گذاری در قطر از وب سایت ملک پور مراجعه فرمایید.
مهاجرت به کشورهای همسایه از طریق ازدواج
مهاجرت به کشورهای همسایه از طریق ازدواج جهت اخذ تابعیت این کشورها امری به شدت مشکل است. در خصوص مهاجرت به امارات از طریق ازدواج می توان گفت که روند ازدواج در این کشور بستگی به مذهب زوج مورد نظر داشته و اینکه حداقل یکی از طرفین باید شهروند این کشور باشد. بعنوان مثال در امارات چنانچه یک مرد خارجی با یک زن اماراتی الاصل ازدواج کند، به آن مرد تابعیت و شهروندی امارات تعلق نخواهد گرفت. اگر یک زن خارجی با یک مرد اماراتی الاصل ازدواج نماید، فرزند آنان تابعیت امارات را کسب خواهند نمود اما اعطای تابعیت امارات به آن زن جای بحث دارد. پروسه ازدواج در قطر نیز عمدتا بستگی به ملیت و مذهب همسر دارد. جهت ازدواج زوجی که دارای مذهب یکسانی هستند، مجوز صادر خواهد شد. ازدواج یک مرد قطری با یک زن خارجی توسط کمیته تنقیذ و اختیارات قطر اداره می شود. این مقاله توسط موسسه ملک پور همکار مؤسسه MIE تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد. ازدواج یک زن قطری مسلمان با یک مرد غیر مسلمان نیز ممنوع است؛ مگر اینکه نامه ای مبنی بر تغییر آیین مرد به اسلام ارائه شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توان با سفارت این دو کشور تماس برقرار نمود.
مهاجرت به کشورهای همسایه و اخذ تابعیت از طریق تولد
کشور امارات در اعطای تابعیت از سیستم خون پیروی می کند بدین معنی که صرفا با تولد فرزند در خاک کشور امارات به کودک تابعیت و شهروندی این کشور اعطا نمی شود؛ مگر اینکه پدر و مادر کودک نامعلوم باشند یا اینکه کودک، پدر یا مادر اماراتی داشته باشد. همینطور در صورتی که طفل از پدری نامعلوم و مادری اماراتی متولد شده باشد، به وی تابعیت امارات اعطا می شود. تنها در این حالت هاست که با تولد فرزند در خاک امارات به او تابعیت امارات داده می شود. در مورد تابعیت کشور قطر نیز باید چنین گفت که به افرادی که در خاک قطر به دنیا آمده و والدین آن ها معلوم الحال نیستند، تابعیت قطر تعلق می گیرد. فرزندانی که از یک پدر قطری به دنیا آمده باشند صرف نظر از اینکه در خاک کدام کشور به دنیا آمده باشند، نیز می توانند تابعیت کشور قطر را از طریق نسب و نژاد به دست بیاورند.
مهاجرت به کشورهای همسایه و اخذ تابعیت
اقامت امارات و اخذ تابعیت امارات از جمله دغدغه های مهم برای مهاجرانی است که از طرق مختلف نظیر تحصیل، کار و سرمایه گذاری برای اقامت امارات اقدام می کنند. اما آنچنان که عرض شد در هیچکدام از راه های ذکر شده نمی توان تابعیت و پاسپورت امارات را به دست آورد. اقامتی که در کشور امارات برای مهاجرین صادر می شود صرفا اقامت موقت بوده و فقط در شرایطی که شخص ۳۰ سال در امارات اقامت داشته باشد می تواند برای اخذ اقامت دائم امارات و تابعیت آنجا اقدام نماید. فقط با ازدواج با مرد اماراتی و پس از ۳ سال اقامت در امارات است که می توان اقامت دائم و سپس تابعیت امارات را به دست آورد که البته تابعیت در صورتی به زوجه اعطا می شود که تابعیت قبلی خود را ترک نماید. قانون تابعیت مضاعف در امارات به رسمیت شناخته نمی شود. چنانچه شخصی که تابعیت امارات دارد تابعیت کشور دیگری را بگیرد تابعیت امارات از وی سلب می شود.
در مورد تابعیت کشور قطر نیز باید چنین گفت که افراد خارجی که حائز شرایط زیر باشند، می توانند جهت اخذ اقامت دائم و تابعیت کشور قطر اقدام نمایند:
- 25 سال اقامت قانونی در قطر ضمن خروج از خاک این کشور تنها با فواصل زمانی کمتر از 6 ماه
- عدم سوء پیشینه یا محکومیت قضایی و برخورداری از حسن رفتار
- داشتن راه کسب درآمد قانونی برای گذران زندگی در قطر
- داشتن دانش کافی از زبان عربی
اگرچه قانون مدنی کشور قطر، مجوز تابعیت به افراد خارجی که مطابق شرایط مذکور با فرهنگ قطر خوگرفته اند را صادر می نماید، اما به ندرت به افراد خارجی و بیگانه تابعیت این کشور را اعطا می کند، حتی اگر از یک مادر قطری به دنیا آمده باشند.
شایان ذکر است که افرادی که دارای شرایط زیر باشند نیز ممکن است تابعیت و شهروندی قطر را از دست بدهند:
- افرادی که به ارگان های نظامی کشور های خارجی پیوسته باشند.
- افرادی که کارمند دولتی کشوری باشند که در جنگ با قطر می باشد.
- افرادی که تابعیت کشور دیگری غیر از قطر را بگیرند.
در واقع قانون مدنی کشور قطر تابعیت دو گانه را به رسمیت نمی شناسد و داشتن تابعیت یک کشور دیگر ممکن است منجر به از دست دادن تابعیت قطر شود اما برای شهروندان قطری این امکان وجود دارد که از تابعیت و شهروند بودن کشور قطر صرف نظر نمایند.
مهاجرت به کشورهای همسایه ، مزایا و معایب آن
مطابق آنچه که تا کنون ارائه شد مهاجرت به کشورهای همسایه یعنی کشور های امارات و قطر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. سرمایه گذاری در این کشور ها برای بسیار مطلوب است زیرا سطح امنیت فیزیکی در این کشورها برای سرمایه گذاران بالاست. از معایب سرمایه گذاری در این کشور ها می توان به عدم اجرای استاندارد سرمایه گذاری National Treatment و سیستم قضایی نامناسب در خصوص حمایت از حقوق افراد و کمپانی های خارجی اشاره کرد. میزان در آمد نیروی کار ماهر خارجی در امارات نیز مانند گذشته بسیاری را به تکاپو برای اخذ ویزای کاری این کشور وا نمی دارد. تحصیل در این کشور ها نیز از بُعد نزدیکی به کشور ما و همچنین داشتن نمایندگی از موسسات آموزشی مطرح دنیا از مزایای تحصیل در کشورهای همسایه است اما هزینه تحصیل در این کشور ها نسبت به کشور های دیگر بالاست. نتیجه اینکه این کشورها ضمن داشتن قوانین مدنی سختگیرانه برای اعطای تابعیت به افراد خارجی، در های کشور خود را برای ورود موقتی دانشجویان، نیروی کار ماهر و متخصص و سرمایه گذاران خارجی باز نگه داشته اند. در واقع تحصیل، کار و سرمایه گذاری در این کشور ها می تواند به عنوان سکوی پرش جهت پیشرفت و کسب درآمد بالا باشد، اما باید این نکته را مد نظر قرار داد که شما در این کشور ها تنها به عنوان یک رهگذر شناخته می شوید و نمی توانید بر روی اقامت و تابعیت آن ها بعنوان یک پایگاه دائمی حساب باز کنید. گزینه های بسیار بهتری برای تحصیل، کار و سرمایه گذاری در کشور های خارجی وجود دارد که می تواند منجر به اقامت دائم و تابعیت و ارتقا سطح رفاه اجتماعی و اقتصادی برای شما و خانواده تان شود. برای شناخت هرچه بیشتر این گزینه ها می توانید با مشاوران مجرب موسسه ملک پور تماس برقرار کرده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. دیدن ویدئو های قرار داده شده در این مقاله نیز می تواند شما را به سمت گزینه های بهتر در زمینه تحصیل، کار و سرمایه گذاری سوق دهد. همواره نیز می توانید در بخش دیدگاه های این مقاله سوالات خود را مطرح کنید تا مشاوران ما هرچه سریعتر پاسخگوی شما باشند.