شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع
تعداد مخترعانی که قصد دارند در خارج از کشور اختراع خود را ثبت کنند و آن را به تولید انبوه برسانند کم نیست. به همین علت می خواهیم در این متن مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع را مورد تحلیل و ارزیابی کامل قرار دهیم. در این مقاله چگونگی ثبت اختراع و دریافت ویزای مخترعین کانادا را برای مخترعینی که ممکن است روزی تصمیم به مهاجرت بگیرند، را مطرح می کنیم. روش های مهاجرتی متعددی برای ثبت اختراع در کانادا وجود دارد که هر فرد با توجه به شرایطی که دارد، شاید بتواند تصمیم خود به مهاجرت را عملی کند. اگر در پایان مطالعه این متن در مورد ثبت اختراع در کشور کانادا نیاز به دریافت مشاوره داشته باشید می توانید با مشاوران زبده موسسه ام آی ایی اتریش تماس تلفنی برقرار کرده و به صورت رایگان از خدمات این مجموعه استفاده کنید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد
بهترین روش های دریافت اقامت کانادا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو:
- دانلود
- 9 دقیقه
- 122 K
آیا از طریق ثبت اختراع می توان به کانادا مهاجرت کرد؟
سوالی که معمولا ذهن مخترعان را مشغول می کند این است که آیا می توانند از طریق اختراع خود مهاجرت به کانادا را تجربه کنند یا خیر؟ به طور کلی پاسخ این سوال مثبت بوده و امکان ثبت اختراع در کانادا و اخذ اقامت این کشور از طریق اختراع وجود دارد. اما ویزای به خصوصی برای ثبت اختراع در کانادا تعریف نشده و افراد می توانند از طریق ویزای سرمایه گذاری در کانادا از نوع استارت آپ، ویزای کاری با اخذ جاب آفر از کارفرما و یا با از طریق حامی مالی برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایند. اما باید در نظر داشت که هر اختراعی نمی تواند مورد تایید کشور کانادا قرار بگیرد و از طریق اختراع خود شاید نتوانید مهاجرت کنید. در واقع یک اختراع باید ویژگی های خاصی داشته باشد تا بتوانید آن را ثبت کنید و از طریق آن به کانادا مهاجرت کنید. از جمله این ویژگی ها این است که اختراع باید قابل ثبت، جدید و سودده باشد؛ در ادامه متن این ویژگی ها به طور کامل بازگو می شوند.
فایل ویدئویی در خصوص راههای اقامت در کانادا
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 13 دقیقه
- 81 K
مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع در ایران
معاهده همکاری ثبت اختراع (PCT) این امکان را فراهم می کند که هر شخص با ثبت اختراع در کشور خود بتواند در کشورهای دیگری که از این معاهده پیروی می کنند، همکاری کند و اختراع خود را به حمایت کشور مد نظر خود در بیاورد. خوشبختانه دو کشور ایران و کانادا از اعضای معاهده مذکور بوده و شما با ثبت اختراع در ایران می توانید به کانادا مهاجرت کنید. PCT می تواند به متقاضیان در جستجوی حمایت بینالمللی برای اختراعات خود و به دفاتر ثبت اختراع در تصمیمات مربوط به اعطای حق ثبت اختراع کمک کند. همچنین با اطلاعات فنی که در دسترس مخترعان قرار می دهد می تواند به کار مخترعان آسودگی بخشد. که همگی خبرهای خوبی برای سهولت در فرایند مهاجرت مخترعان به کانادا هستند.
ویژگی های اختراع ثبت شده برای مهاجرت به کانادا
در کانادا، اولین متقاضی که درخواست ثبت اختراع برای یک اختراع را ارائه می دهد، حق دریافت پتنت (ثبت اختراع) را دارد. شما باید در اسرع وقت پس از تکمیل یک اختراع در صورتی که شخص دیگری در مسیر مشابهی قرار دارد، پرونده خود را ثبت کنید. همانطور که پیش تر نیز بیان شد، هر اختراعی منجر به اخذ اقامت کانادا نشده و برای مهاجرت به کانادا اختراع شما باید یکسری ویژگی های خاص را داشته باشد. اختراع در صورتی واجد شرایط حمایت از حق ثبت اختراع است که جدید، قابل ثبت، مفید، غیر آشکار و امکان پذیر باشد.
فایل ویدئویی در خصوص بهترین روش های اقامت کانادا
کسب درآمد و اخذ اقامت از طریق بیزینس در کانادا
- 0 ثانیه
- 2 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 10 دقیقه
- 79 K
شرایط ثبت اختراع در کشور کانادا چیست؟
برای ثبت اختراع در کانادا قبل از هر چیزی باید مطمئن شوید که نوع اختراع شما ویژگی های ذکر شده در بخش قبلی را دارد. سپس باید اثبات کنید که اختراع شما یک ترکیب، یک فرایند، یک محصول و یا یک نوع ماشین را به ارمغان می آورد. هنگامی که برای ثبت اختراع در کانادا درخواست می دهید، باید شرح کاملی از اختراع خود را ارائه دهید تا دیگران بتوانند از این پیشرفت در فناوری و دانش بهره مند شوند. ثبت اختراع راهی برای افرادی است که می خواهند اطلاعات پیشرفته خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. هر سند ثبت اختراع جنبه جدیدی از یک فناوری را با عبارات واضح و مشخص توصیف می کند و برای خواندن در دسترس همه است. حفاظت از حق ثبت اختراع در کشور کانادا یا منطقه ای اعمال می شود که اختراع را صادر می کند. در کانادا، حق ثبت اختراع از تاریخ ثبت آن به مدت 20 سال اعتبار داشته و پتنت ها (اختراع ها) می توانند ارزش زیادی داشته باشند. در کانادا امکان فروش اختراع وجود دارد و می توانید مجوز های لازم را بگیرید یا از پتنت خود به عنوان دارایی برای جذب سرمایه از سرمایه گذاران استفاده کنید.
اداره ثبت اختراع کانادا
هر اختراعی برای اینکه بتواند در کانادا ثبت شود، نیاز به تایید از سمت دفتر مالکیت معنوی کانادا (CIPO) دارد که به آن اداره ثبت اختراع کانادا نیز گفته می شود. CIPO یک آژانس عملیاتی ویژه نوآوری، علم و توسعه اقتصادی کانادا است که مسئول اداره سیستم مالکیت معنوی کانادا (IP) می باشد. آژانس ذکر شده در اعطا کردن ثبت علائم تجاری و حق ثبت اختراع به همراه طرح های صنعتی و حق چاپ فعالیت دارد. وظیفه CIPO ارائه محصولات و خدمات IP با کیفیت بالا و به موقع به مشتریان و افزایش آگاهی، دانش و استفاده مؤثر کانادایی ها از IP است. CIPO بر اساس یک مدل بازیابی هزینه بر اساس درآمد حاصل از برنامه های IP و هزینه های تعمیر و نگهداری عمل می کند. ثبت اختراع بزرگترین خط تجاری CIPO است که 79 درصد از درآمد آن را تامین کرده است. شعبه ثبت اختراع CIPO و هیئت تجدید نظر ثبت اختراع، فرآیندهای درخواست ثبت اختراع و اعطای آن را مدیریت می کنند.
هزینه ثبت اختراع در کانادا
برای مهاجرت در کنار هزینه های زندگی در کانادا می بایست هزینه های متفاوتی را برای اعطای حق ثبت اختراع و درخواست آن باید در نظر داشته باشید. این هزینه ها شامل هزینه های مربوط به برنامه های کاربردی، هزینه های مربوط به برنامه های بین المللی و هزینه های مربوط به اختراعات می شوند. در لیست زیر مبالغ به روز برخی هزینه ها آمده که تمامی مبالغ به دلار کانادا (CAD) می باشد.
نوع هزینه | هزینه در سال 2022 | هزینه در سال 2023 |
هزینه درخواست برای تمدید زمان | 203.59 دلار | 210.51 دلار |
هزینه های درخواست برای برنامه های کاربردی (هزینه استاندارد) | 407.18 دلار | 421.02 دلار |
هزینه برای نگهداری یک برنامه کاربردی (هزینه استاندارد) | 100.00 دلار | 100.00 دلار |
هزینه بررسی درخواست ثبت اختراع (هزینه استاندارد) | قبل از 3 اکتبر 2022: 203.59 دلار
در 3 اکتبر 2022 یا بعد از آن: 204.00 دلار |
204.00 دلار |
مراحل ثبت اختراع در کانادا
برای اینکه بتوانید ثبت اختراع خود را به درستی انجام دهید، توصیه می شود که از یک کارشناس ثبت اختراع خبره کمک دریافت کنید. در این قسمت مراحل کلی را که باید پشت سر بگذارید را دسته بندی نموده ایم:
- حق ثبت اختراع به اولین فردی که برای آن نوع اختراع درخواست ارائه می کند، داده می شود. پس بهتر است در سریع ترین زمان ممکن درخواست خود را ارسال کنید.
- حفظ رازداری قبل از تشکیل پرونده برای جلوگیری از ثبت نام برای اختراع مشابه قبل از شما بسیار مهم است. با این حال، می توانید از مهلت 12 ماهه کانادا بهره مند شوید، که به متقاضیان اجازه می دهد پس از افشای اختراع پرونده خود را ثبت کنند.
- قبل از تشکیل پرونده، پتنت ها یا درخواست های ثبت اختراع موجود را جستجو کنید. از این طریق می توان وضعیت به ثبت رسیدن اختراع شما و یا نمونه مشابه آن توسط دیگران را بررسی کرد. برای این کار می توانید از وبسایت CIPO پایگاه داده ثبت اختراعات کانادا را جستجو نمایید.
- حال نوبت به ارسال ثبت اختراع برای سازمان CIPO است. (برای دریافت تاریخ تشکیل پرونده رسمی در کانادا، باید در درخواست خود را به گونه ای بنویسید که بیانیه ای که به دنبال ثبت اختراع است، سندی که اختراع شما را توصیف می کند، نام و آدرس شما، هزینه بایگانی و در صورت وجود، یک اعلامیه نهاد کوچک امضا شده را شامل شود.)
- ظرف 15 ماه از تاریخ تشکیل پرونده شما CIPO موظف است درخواست شما را دریافت کند.
- درخواست کامل شما معمولاً 18 ماه پس از ثبت در پایگاه داده ثبت اختراعات کانادا منتشر می شود.
- درخواست معاینه (درخواست های ثبت اختراع صرفاً به این دلیل که ثبت شده اند به طور خودکار بررسی نمی شوند. شما باید درخواست کنید که درخواست ثبت اختراع شما ظرف پنج سال از تاریخ ثبت کانادا بررسی شود و هزینه بررسی را بپردازید. در غیر این صورت درخواست شما متروک تلقی می شود. در نظر داشته باشید که فرآیند بررسی ممکن است تا چند سال طول بکشد زیرا CIPO تعداد زیادی درخواست ثبت اختراع را دریافت می کند.
- معاینه پیشرفته (شما می توانید برای تسریع در بررسی درخواست ثبت اختراع، علاوه بر درخواست هزینه معاینه، هزینه معاینه پیشرفته (500 دلار) بپردازید.)
- ثبت اختراع خود را دریافت کنید (اگر همه چیز مرتب باشد، یک اعلان کمک هزینه از طریق پست دریافت خواهید کرد و سپس شش ماه فرصت خواهید داشت تا هزینه نهایی خود را پرداخت کنید.)
مزایای ثبت اختراع در کانادا
برخی از مزایای صدور مجوز ثبت اختراع که می توانید از آن ها بهره مند شید را در لیست زیر قرار داده ایم:
- از معاملات و کانال های توزیع موجود استفاده کنید.
- به بازارهای موجود دسترسی داشته باشید و از نام های شناخته شده بهره مند شوید
- سرمایه گذاری مجدد در تحقیق و توسعه بیشتر
- از درآمدهای حاصل از کسب درآمد از حق ثبت اختراع خود برای تأمین مالی تحقیق و توسعه بیشتر برای شرکت خود استفاده کنید
- اختراع خود را صادر کنید
- برای هر کشوری که به دنبال حمایت هستید، باید یک حق اختراع جداگانه دریافت کنید.
- در کشورهایی که قصد انجام کسب و کار را دارید – برای فروش یا تولید محصولات، مجوز فناوری خود یا واگذاری IP خود به طرف دیگری، به طور استراتژیک برای حقوق ثبت اختراع خود اقدام کنید.
ویزای مخترعین کانادا
به طور اختصاصی ویزای مخترعین برای کانادا تعریف نشده و مخترعین می توانند از طریق ویزای کاری یا ویزای سرمایه گذاری به کانادا مهاجرت کنند. در صورتی می توانید واجد شرایط ویزای استارت آپ کانادا شوید که یک مخترع با یک ایده کسب و کار نوآورانه باشید. کانادا به دنبال مخترعانی بوده که با استعداد هستند و به راه اندازی کسب و کار در کانادا علاقه دارند. علت این موضوع این بوده که در این صورت نه تنها به اقتصاد کانادا کمک می شود، بلکه برای مردم کانادا نیز فرصت های شغلی ایجاد می شود. از طریق استارت آپ کانادا شخص مخترع این فرصت را دارد که به منظور ایجاد یک تجارت نو به کانادا مهاجرت کرده و در این میان می تواند از حمایت مالی برخی از سرمایه گذاران بهره مند شود. در این صورت فرد مخترع می تواند بدون داشتن دغدغه مالی بر روی اهداف خود تمرکز کند و اختراع خود را به ثمر برساند. در کنار جدید بودن ایده، فرد مخترع باید نشان دهد که کسب و کار وی در سطح جهانی رقابت پذیر است. شروط اصلی که برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا وجو دارد شامل:
- شما باید یک ایده نوآورانه با یک بیزینس پلن قوی باشید
- الزامات زبان را حداقل در سطح CLB 5 برآورده کنید
- بودجه کافی برای زندگی و ثبت اختراع خود در کانادا را داشته باشید.
اگر شخص مخترع شرایط اقدام از طریق ویزای سرمایه گذاری از نوع استارت آپ را نداشته باشد می تواند از طریق اخذ جاب آفر از طرف کارفرمای کانادایی ویزا دریافت کند. که برای دریافت نامه پیشنهاد شغلی لازم است در سایت های مختلف کاریابی در کانادا رزومه خود را قرار دهد.
فایل ویدئویی در خصوص بهترین روش مهاجرت به کانادا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 8 دقیقه
- 72 K
پاسخ به سوالات متداول در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع
ثبت اختراع در کشور کانادا چه ویژگی هایی دارد؟
در کانادا اختراع در صورتی واجد شرایط حمایت از حق ثبت اختراع است که جدید، قابل ثبت، مفید، غیر آشکار و امکان پذیر باشد.
ویزای مناسب مخترعین کانادا چه نوع ویزایی است؟
مخترعان برای اخذ اقامت کانادا و کار در این کشور می توانند از ویزای استارت آپ کانادا استفاده نمایند.
از چه طریقی می توان به اداره ثبت اختراع کانادا دسترسی داشت؟
اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید برای ثبت اختراع خود، باید به وبسایت دفتر مالکیت معنوی کانادا (CIPO) مراجعه کنید.
شروط اصلی ثبت اختراع از طریق ویزای استارت آپ کانادا چیست؟
- شما باید یک ایده نوآورانه با یک بیزینس پلن قوی باشید
- الزامات زبان را حداقل در سطح CLB 5 برآورده کنید
- بودجه کافی برای زندگی و ثبت اختراع خود در کانادا را داشته باشید.
سلام. من قصد دارم ایده خودم رو در ایران ثبت اختراع کنم. درباره خودرو هست. سوالم اینه آیا برای اخذ ویزای کاری آلمان در قالب یک مهندس و مخترع بازهم باید رزومه خوب و مدرک زبان آلمانی داشته باشم یا برای مخترعین شرایط خاص در نظر میگیرند و نیازی به رزومه هایی که در روش مهاجرت کاری معمولی می خواهند، نیست؟ . چون درباره این موضوع با شرکت فولکس واگن صحبت کردم و اونها گفتند حمایت میکنیم ولی باید ثبت اختراع کنی. تا بدونیم ایده ی شخص دیگه ای نیست. حالا اگر این ایده در ایران نه ولی در اروپا قبلا اختراع شده باشه یا مشابه اون باشه بازم ارزشی داره یا نه؟ ممنون میشم به این دو سوالم پاسخ بدید.
سلام، یک سری ویزاهای کاری مشخص دارد مثل ویزای جستجوی کار که باید مدرک زبان و سوابق کار مرتبط با رشته های فنی مهندسی ارائه داد ، در خصوص ایده هم اصولا باید جدید باشد