مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و بررسی شرایط آن
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس ، خود حمایتی سوئیس و سرمایه مورد نیاز برای اقامت بازنشستگان به سوئیس در این مقاله مورد بررسی علمی قرار خواهد گرفت. شرایط اخذ ویزای بازنشستگی سوئیس چیست؟ آیا اقامت بازنشستگان در سوئیس امکان پذیر است؟ مزایا و معایب زندگی بازنشستگی در سوئیس چیست؟ کیفیت زندگی بازنشستگی در سوئیس چگونه است؟ سرمایه مورد نیاز برای اقامت بازنشستگان در سوئیس چقدر است؟ آیا مهاجرت از طریق خودحمایتی سوئیس با پلن مهاجرت از طریق تمکن مالی سوئیس متفاوت است؟ تجربه مهاجرت به سوئیس چگونه است؟ آیا سوئیس بهترین کشور برای اقامت بازنشستگان است؟ در این مقاله سعی بر این نموده ایم که به این قبیل سوالات شما پاسخ بدهیم جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت بازنشستگان به سوئیس می توانید با موسسه ملک پور(اتریش MIE) تماس حاصل نموده و از مشاوره تلفنی رایگان در این خصوص بهره مند گردید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص شرایط اقامت خودحمایتی سوئیس ( تمکن مالی سوئیس )
- دانلود
- 6 دقیقه
- 8 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 17 K
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و شرایط عمومی آن
متقاضیان مهاجرت بازنشستگان به سوئیس باید از شرایط عمومی این کشور فوق العاده پیشرفته اطلاعاتی را به دست آورند تجربه مهاجرت به سوئیس برای آنها توام با موفقیت باشد. کنفدراسیون سوئیس یکی از کشورهای غربی قاره اروپا است که با کشورهای اتریش، آلمان، ایتالیا، فرانسه و لیختناشتاین مرز مشترک دارد. سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان می باشد که جمعیتی در حدود ۹ میلیون نفر در این کشور زیبا زندگی میکنند. مساحت کشور سوئیس حدود ۴۲ هزار کیلومتر مربع است و پایتخت آن شهر برن می باشد، علاوه بر شهر برن دو شهر ژنو و زوریخ شهرهای مهم آن به حساب می آیند که از قضا قطب های صنعتی و اقتصادی این کشور قدرتمند هستند. کشور سوئیس از جمله کشورهایی است که در آن به چند زبان تکلم می گردد زبان های فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی و آرمانش زبان های رسمی کشور سوئیس هستند. این کشور از جمله کشور های حوزه اتحادیه اروپا نمی باشد. به همین دلیل واحد پولی این کشور فرانک سوئیس می باشد.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد شرایط و مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری در کشور سوئیس
- دانلود
- 6 دقیقه
- 11 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 34 K
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و پروسه اخذ اقامت
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس منجر به اخذ اقامت این کشور خواهد شد. برای مهاجرت و اخذ اقامت از این طریق فرد باید ویژگیهای خاصی داشته باشد. اولین ویژگی این است که فرد می بایست حداقل ۵۵ سال سن داشته باشد و سرمایه مورد نیاز برای اقامت بازنشستگان در سوئیس برای هر سال زندگی تا مدت زمانی که به سن ۸۲ سال برسد سالیانه ۵۰ هزار یورو به ازای هر سال درآمد خالص داشته باشد. و اگر فرد پایین تر از ۵۵ سال سن داشته باشد میتواند با پرداخت مالیات اقامت سوئیس را از این طریق به دست آورد. اصطلاحاً به زبان انگلیسی به این روش Lump_sum TaxTion می گویند. اگر شخص می خواهد در سوئیس کسب و کاری را برای خود راه اندازی بکند و درآمد کسب کند این امکان برای وی فراهم است، اما اجازه کار به صورت کارگر یا کارمند برای کارفرما را ندارد. از دیگر مواردی که پیرامون مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و یا تمکن مالی سوئیس مورد نیاز است این است که فرد بتواند خود و خانوادهاش را در این کشور بیمه نماید و همچنین سابقه سفر به سوئیس را هم می بایست داشته باشد. افرادی که از این طریق اقدام به مهاجرت میکنند، ابتدا یک اقامت موقت تا مدت زمان ۱۰ سال را دریافت کند و پس از ۱۰ سال که از اقامت آنها در این کشور گذشت، اقامت آنها به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. پس از دو سال که از اخذ اقامت دائم کشور سوئیس گذشت می توانند تابعیت این کشور را به دست بیاورند.
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و استانداردهای سرمایه گذاری
یکی از مهمترین اصولی که متقاضیان مهاجرت بازنشستگان به سوئیس باید به آن توجه داشته باشند، استانداردها و شاخص های اقتصادی تاثیرگذار این کشور است، چرا که ممکن است فرد پس از مدتی که از اقامت خود در این کشور گذشت به دنبال سرمایه گذاری و کارآفرینی در این کشور باشد. استاندارد های سرمایه گذاری شامل نرخ بیکاری، کنترل فساد، نرخ مصادره اموال و کیفیت نظارتی هستند که در ادامه می خواهیم این موارد را مورد بررسی قرار دهیم تا متقاضیان ویزای بازنشستگی سوئیس اطلاعات بیشتری پیرامون این موضوع داشته باشند.
نرخ بیکاری: یکی از مهمترین مواردی که نشاندهنده موفقیت سرمایه گذاری در یک کشور است این است که آیا این کشور نرخ بیکاری پایینی دارد یا خیر. بیشک هنگامی که کشوری نرخ بیکاری پایین داشته باشد می توان متوجه شد که سرمایه گذاری در آن کشور آن چنان موفقیتآمیز بوده است که توانسته است منجر به ایجاد اشتغال برای اتباع آن کشور گردد. اصولاً کشورهایی که نرخ بیکاری کمتر از ۷ درصد را دارند بهترین کشور ها برای اقامت بازنشستگان و سرمایه گذاری می باشند. در ادامه میتوانید جدولی که برای شما تهیه شده است نرخ بیکاری کشور سوئیس را مشاهده نمایید:
نرخ مصادره اموال: نرخ مصادره اموال، قدرت دولت هنگامی است که اگر تبعه خارجی با تبعه آن کشور دچار مشکل حقوقی شود بتواند اموال شخص خارجی را به نفع تبعه خود مصادره نماید. افرادی که قصد سرمایه گذاری را دارند یکی از مهمترین مواردی که باید به آن توجه نمایند نرخ مصادره اموال است تا ریسک مصادره اموال خود را جهت کشور که قصد سرمایهگذاری در آن را دارند بسنجند. بر طبق مصادره اموال کشورها به ۷ رتبه تقسیم بندی می شوند که کشورهای رتبه 1 امن ترین کشورها برای سرمایهگذاری و عدم مصادره اموال تبعه خارجی خواهد بود:
کنترل فساد: کنترل فساد میزان توانایی های دولتی کشور در جلوگیری از فسادهای مالی و اقتصادی در آن کشور است. اگر در کشوری فساد مالی افراد پرنفوذ دولتی که این فسادهای مالی را ایجاد می کنند وجود نداشته باشند بی شک سرمایه های سرمایه گذار خارجی را مورد تهدید قرار خواهند داد. در جدول زیر میتوانید شاخص کنترل فساد در کشور سوئیس را مشاهده نمایید:
کیفیت نظارتی: اینکه چه میزان یک کشور بتواند سرمایه گذاران داخلی و خارجی خود را و همچنین بخش خصوصی را قدرتمندتر سازد و بتوانند از سرمایه گذاران حمایت کند در شاخصی به نام شاخص کیفیت نظارتی مورد بررسی قرار می گیرد همچنین پیرامون این موضوع می توانید میزان استاندارد کیفیت نظارتی در سوئیس را مشاهده نمایید:
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و شاخصهای اقتصادی تاثیرگذار
از دیگر مواردی که متقاضیان مهاجرت بازنشستگان به سوئیس باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند شاخص های اقتصادی تاثیر گذار سوئیس است. سه شاخص اقتصادی تاثیر گذار از اهمییت بالاتری نسبت به سایر شاخص ها برخوردار هستند که عبارتند از نرخ تورم، نرخ مالیات و رشد اقتصادی هستند. در ادامه این شاخص ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
نرخ تورم: منظور از نرخ تورم میزان افزایش هزینه های زندگی در یک کشور است که به صورت سال به سال و مقایسه بین دو سال متوالی تعیین می گردد. کشور هایی که نرخ تورم پایین تر از 3 دارند بهترین کشور ها از این باب می باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون نرخ تورم کشور سوئیس می توانید نمودار زیر را مشاهده نمایید:
نرخ مالیات: منظور از نرخ مالیات در این شاخص نرخ مالیات بر اساس درآمد ها و سودهای خالص فرد یا شرکت می باشد. این نرخ مالیات پس از محاسبه میزان سود سالیانه فرد تعیین می گردد که می توانید نمودار مربوط به آن را در ادامه مشاهده فرمایید:
رشد اقتصادی: میزان رشد اقتصادی کشورها بر اساس موفقیت این کشور در جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی همچنین میزان صادرات محصولات تولیدی در آن کشور تعیین می گردد. یکی از سرآمد ترین کشورها به لحاظ رشد اقتصادی کشور سوئیس می باشد که از جمله ثروتمندترین کشورهای جهان قرار دارد در ادامه طی نموداری که برای شما ترسیم شده است می توانید میزان رشد اقتصادی این کشور را مشاهده نمایید:
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و بررسی کامل شرایط آن
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و یا مهاجرت خودحمایتی سوئیس به دو روش امکان پذیر است. در روش اول برای افراد بالای ۵۵ سال و اصطلاحاً بازنشستگان است و در شکل دوم برای افراد زیر ۵۵ سال می باشد که در ادامه این دو را مورد بررسی قرار می دهیم:
افراد بالای 55 سال:
افراد بالای ۵۵ سال که می خواهند برای خود حمایتی یا مهاجرت بازنشستگان به سوئیس اقدام کنند باید نشان بدهند که از ثروت و تمکن مالی خوبی در کشور خود برخوردار هستند. فردی که بالای ۵۵ سال سن دارد می بایست سالیانه ۵۰ هزار یورو را به به صورت سالیانه تا سن 78 سالگی که میانگین امید به زندگی در کشور سوئیس است نشان بدهد. به عنوان مثال اگر شخصی ۶۰ سال سن داشته باشد باید به میزان ۱۸ سال و به ازای هر سال ۵۰ هزار یورو پول در حساب وی باشد که مجموعاً چیزی در حدود ۹۰۰ هزار یورو را باید در حساب بانکی خود نشان بدهد.
افراد کمتر از 55 سال:
افرادی که کمتر از ۵۵ سال سن داشته باشند میتوانند از این راه اقدام نمایند چنین افرادی باید اثبات کنند که توانایی های مالی برای زندگی در کشور سوئیس را دارا هستند و می توانند به میزان زیادی به کشور سوئیس مالیات بپردازند. همچنین افراد اجازه کار هم ندارند و صرفاً برای گرفتن اقامت و زندگی در سوئیس در این کشور حضور دارند، همچنین فرد باید اثبات نماید که درآمد سالیانه به میزان ۴۰۰ هزار فرانک سوئیس دارد. در این روش نیز فرد پس از ۱۰ سال اقامت دائم و دو سال بعد از آن تابعیت سوئیس را به دست میآورد.
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و مزایای آن
روش خود حمایتی یا مهاجرت بازنشستگان به سوئیس دارای مزایای بسیاری است که می خواهیم در ادامه برخی از آنها را برشماریم تا بدانیم کیفیت زندگی بازنشستگی در سوئیس چگونه است:
- یکی از مهم ترین موارد و ویژگیهای مهاجرت بازنشستگان به سوئیس این است که شما نیاز به سرمایه گذاری در این کشور ندارد، بلکه به واسطه اینکه در کشور خود دارای تمکن مالی بالایی هستید می توانید در سوئیس زندگی کرده و اقامت و سپس تابعیت این کشور بی نظیر در سطح جهان را به دست آورید.
- در صورتی که از شرایط خود در این کشور و قوانین آن آگاه شدید می توانید کسب و کاری را برای کسب سود در این کشور راه اندازی نمایید.
- کشور سوئیس یکی از بهترین و پیشرفته ترین کشورهای جهان از لحاظ رفاه اقتصادی، رفاه سیاسی و رفاه اجتماعی در سطح اروپا را دارا می باشد. این مقاله توسط موسسه ملک پور به نگارش و رشته تحریر در آمده است و هرگونه کپی برداری از آن شرعاً و قانوناً غیر مجاز می باشد.
- از آخرین ویژگیهایی که میتواند این پلن مهاجرتی برای فرد به ارمغان بیاورد این است که این امکان برای وی فراهم است تا اقامت دائم و سپس تابعیت کشور سوئیس را به دست آورد.
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و معایب آن
روش مهاجرت بازنشستگان به سوئیس یا روش خود حمایتی سوئیس علاوه بر ویژگی ها و مزایای که دارد دارای معایبی نیز می باشد. یکی از بزرگترین معایب موجود برای مهاجرت از طریق این پلن این است که میزان تمکن مالی که فرد باید برای مهاجرت به این کشور داشته باشد بسیار زیاد است و میتوان گفت نسبت به سایر کشورهایی که پلان خودحمایتی را ارائه میکنند کشور سوئیس گرانترین و سنگینترین تمکن مالی را از افراد تقاضا می نماید. از دیگر معایب پلن خود حمایتی در کشور سوئیس می توان به زمان اقامت دائم آن یعنی مدت زمان ۱۰ سال پس از اقامت اشاره نمود. علاوه بر معایب فوق الذکر محدودیت سنی موجود برای مهاجرت از طریق پلن مهاجرت بازنشستگان به سوئیس است که فرد می بایست بالای ۵۵ سال سن داشته باشد و اگر فرد کمتر از این میزان سن داشته باشد می بایست هزینه هنگفتی برای اعطای مالیات به دولت سوئیس نماید. این پلن مهاجرتی در سایر کشور های اروپایی همچون اتریش، فرانسه، پرتغال، اسپانیا و یونان امکان پذیر است و شرایط بسیار راحت تری را نیز دارا هستند،
مهاجرت بازنشستگان به سوئیس و خدمات موسسه ملک پور
یکی از خدمات برجسته موسسه ملک پور پیرامون مهاجرت بازنشستگان به سوئیس یا همان پلن خودحمایتی سوئیس است. موسسه ملک پور توانسته است با نزدیک به دو دهه فعالیت در زمینه حقوق بین الملل و امور مهاجرتی از اعتماد بالایی نزد هموطنان ما و همچنین ساکنین کشورهای خاورمیانه به دست بیاورد. شما عزیزانی که قصد مهاجرت بازنشستگان به سوئیس را دارید می توانید از مشاوره رایگان با مشاورین موسسه ملک پور استفاده نموده و شرایط خود را برای مهاجرت از طریق تمکن مالی سوئیس بررسی نمایید. در صورتی که شرایط شما برای این راه مهاجرتی مناسب باشد پس از برگزاری مشاوره تخصصی خود در این زمینه و آشنایی با مزایا و معایب زندگی بازنشستگی در سوئیس می توانید با موسسه ملک پور قرارداد این راه مهاجرتی را منعقد نموده و از خدمات موسسه و وکلای اروپایی ما برای رسیدن به به اهداف و آینده ای بهتر برای خود و خانواده محترمتان استفاده نمایید. تمامی مراحل پروسه مربوط به خودحمایتی سوئیس و ویزای بازنشستگی سوئیس توسط موسسه ملک پور انجام خواهد گرفت. جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون راه های مهاجرتی به سوئیس و یا سایر کشور ها می توانید با تهیه پکیج ویدیویی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت که تدریس استاد ملک پور است به دریایی از اطلاعات در این زمینه دست پیدا نمایید.