مقدمه ای بر شرایط مهاجرت برای بیماران خاص
کسانی که می خواهند مهاجرت کنند باید یک سری الزامات را رعایت کنند تا با درخواست ویزای آن ها موافقت شود. یکی از عواملی که در این زمینه بسیار اهمیت دارد، وضعیت سلامت مهاجران است. به همین خاطر در این متن قصد داریم شرایط مهاجرت برای بیماران خاص را از جوانب مختلف مورد بررسی قرار دهیم و مشکلات مهاجرت برای بیماران خاص را بیان کنیم. اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید یا می خواهید بیماری و مهاجرت را برای یکی از نزدیکان خود بررسی کنید، با مطالعه این متن اطلاعات جامعی را کسب می کنید و در پایان نیز اگر سوال یا ابهامی داشته باشید می توانید با مشاوران موسسه ام آی ای اتریش تماس برقرار کنید و تقاضای مشاوره اولیه رایگان دهید.
شرایط مهاجرت برای بیماران خاص
مهاجرت از طریق روش هایی همچون کار، تحصیل، سرمایه گذاری و سایر روش ها برای افرادی که دارای بیماری خاص هستند، وجود دارد. اما باید توجه کرد که همه کشور ها با مهاجرت بیماران خاص موافقت نمی کنند و از قبل باید شرایط کشورهای مختلف را بررسی کنید. به طور کلی افرادی که به بیماری خاصی مبتلا هستند در صورتی می توانند مانند سایر افراد مهاجرت کنند که هزینه پزشکی سرسام آوری را نداشته باشند و بیماری آن ها واگیر دار نباشد. اگر فکر می کنید بیماری شما به گونه ای است که این خطرات را ندارد می توانید با توجه به شرایط خود یکی از روش های مهاجرتی را انتخاب کنید و مراحل اخذ ویزا را برای روش دلخواه خود پیش ببرید. در ضمن لازم است به این نکته توجه ویژه داشته باشید که بیمه درمانی در برخی از کشورها به خوبی عمل نمی کند و شما باید هزینه دوا و درمان خود را از جیب بپردازید. بنابراین اطمینان حاصل کنید که برای درمان و یا کنترل بیماری خود در خارج از کشور تمکن مالی لازم را دارید. در ادامه بهترین کشورها را برای مهاجرت بیماران خاص معرفی می کنیم که شما می توانید یکی از آن ها را متناسب با شرایط خود انتخاب کنید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
با تحقیق مهاجرت کنید!
- دانلود
- 6 دقیقه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 17 K
محدودیت های مهاجرت برای بیماران خاص
از طریق هر روشی که بخواهید اقدام به مهاجرت کنید یک چک لیست وجود دارد که رعایت نکردن آن ممکن است مانع اکسپت شدن ویزای شما شود. یکی از موارد مندرج در این لیست مربوط به سلامت شخص می شود به این صورت که فرد باید سالم باشد و به بیماری هایی که واگیر هستند یا هزینه های درمان بالایی دارند مبتلا نباشند. درست است بیماری های خاص بیماری هایی هستند که واگیردار نیستند ولی برای کنترل و درمان هزینه های زیادی دارند و به همین خاطر در برخی کشورها اجازه مهاجرت به چنین بیمارانی را نمی دهند. کانادا یکی از کشورهایی است که در مهاجرت بیماران خاص سخت گیری می کند و در بیشتر مواقع ویزای مبتلایان به این بیماری ها را ریجکت می نماید. بنابراین برای این کشور از طریق هر روش مهاجرتی که بخواهید اقدام کنید به خاطر ابتلا به بیماری همچون ام اس ممکن است محدود باشید و نتوانید ویزای خود را دریافت کنید. در ادامه قصد داریم بهترین روش و بهترین کشور را برای مهاجرت بیماران خاص معرفی کنیم تا راحت تر بتوانید برای مهاجرت خود تصمیم گیری کنید.
بهترین روش مهاجرت برای بیماران خاص
اگر با انواع روش های مهاجرتی آشنا باشید، قطعا می دانید که روش خاصی برای مهاجرت بیماران خاص وجود ندارد و این افراد مانند سایر افراد جامعه می توانند از طریق روش های کار، سرمایه گذاری، تحصیل، روش افراد خاص و ازدواج برای مهاجرت اقدام کنند. با این تفاسیر، بهترین روش مهاجرتی، روشی است که با شرایط فرد بیمار همخوانی داشته باشد. همچنین به خاطر هزینه هایی که شخص بیمار برای بهبود خود باید در نظر بگیرد، بهتر است از طریق روشی مهاجرت کرد که با کمترین هزینه همراه باشد. اما در خصوص بهترین کشور برای مهاجرت بیماران ام اس و سایر امراض خاص باید گفت که پوشش بیمه درمانی در کشور هدف از عوامل مهمی است که باید به آن توجه داشت. زیرا اگر سیستم درمانی و پوشش درمانی در کشور مقصد خوب نباشد، برای کنترل و یا درمان بیماری خود باید هزینه های گزافی را بپردازید. به همین خاطر مهاجرت به کشورهای اروپایی به دلیل توجهی که به بیماران دارند مناسب تر از کشوری همچون کانادا خواهد بود.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
بهترین روش های مهاجرت به اروپا و آمریکا را بشناسید
- دانلود
- 6 دقیقه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 82 K
هزینه های مهاجرت برای بیماران خاص
با توجه به روش انتخابی برای مهاجرت هزینه ها می تواند از روشی به روش دیگر تفاوت داشته باشد. لازم به توجه است کسانی که به بیماری خاصی مبتلا هستند علاوه بر هزینه ویزا، هزینه تحصیل (درصورت اقدام از طریق روش تحصیلی)، هزینه سرمایه گذاری (در صورت اقدام از طریق روش سرمایه گذاری)، هزینه های مربوط به اجاره و مخارج زندگی باید هزینه های بیمه و درمان خود را نیز پیش بینی کنند. هزینه درمان نیز با توجه به عوامل زیادی تعیین می گردد که برخی از کشورها ممکن است بیمه درمانی قوی نداشته باشند و داروهای شما را پوشش ندهند در این صورت برای خرید داروهای خود باید هزینه زیادی را پرداخت کنید. در عوض کشورهایی که بیمه درمانی خوبی دارند و شما می توانید بیمه کاملی را با پرداخت حق بیمه دریافت کنید، می توانند هزینه های شما را پوشش دهند. مقاله شرایط مهاجرت برای بیماران خاص توسط گروه کاری موسسه MIE نگارش و منتشر شده لذا کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.
چگونگی دریافت ویزای پزشکی برای بیماران خاص
اگر به فکر انجام درمان پزشکی در کشور دیگری هستید، مهم است که نحوه اخذ ویزا و خطرات مربوط به آن را درک کنید. اگر روش های صحیح را دنبال نکنید، ممکن است مجبور شوید تمام هزینه های درمان بیماری خاص را خودتان بپردازید. اغلب بیماران خاص برای درمان به کشورهای اروپایی سفر می کنند به همین خاطر در این قسمت شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پزشکی در شینگن را بررسی می کنیم که روش اعزام بیمار به آلمان را نیز شامل می شود. ویزای پزشکی آلمان جزو ویزاهای شینگن بوده که با دریافت آن می توانید به هر کشور عضو شینگن ورود کنید و مراحل درمان خود را تکمیل نمایید. اعتبار این ویزا 3 ماه بوده و برای افرادی مناسب است که بتوانند در این مدت خود را درمان کنند. اگر به مدت زمان بیشتری برای درمان خود نیاز دارید می توانید از ویزای ملی درمان استفاده کنید. برای اخذ ویزای درمانی کشورهای شینگن ارائه یک سری مدارک معتبر لازم است که در لیست زیر آن ها را قرار داده ایم:
2 قطعه عکس با رعایت شرایط تصویر برداری
فرم چاپ و پر شده برای درخواست ویزا که باید امضا شده باشد.
بررسی اعتبار پاسپورت
ارائه سندی که زمان رفت و برگشت شما به خارج از کشور را نشان می دهد.
از صفحه اصلی پاسپورت خود کپی تهیده کنید.
هزینه بیمه پزشکی شما باید 30 هزار یورو را پوشش دهد.
در صورت تقبل هزینه های درمان شما توسط وزارت بهداشت کشور، باید مدرکی را برای اثبات این موضوع نشان دهید.
شما باید نشان دهید که از پس هزینه های درمان و هزینه های زندگی خود در طول مراحل درمان برمی آیید.
هزینه ویزا را که برای بزرگسالان 60 یورو می باشد را نیز باید پرداخت کنید. این مبلغ برای کودکان و برخی افراد کمتر است.
گواهی که وضعیت تاهل شما را مشخص می کند.
اجاره نامه یا مدرکی که وضعیت اقامت شما را مشخص می کند.
پاسخ به سوالات متداول درباره شرایط مهاجرت برای بیماران خاص
✅ آیا مهاجرت بیماران خاص به خارج از کشور ممکن است؟
بله بیماران خاص هم می توانند مانند سایر افراد مهاجرت کنند. اما به دلیل نوع بیماری خود ممکن است اخذ ویزای این افراد با چالش همراه باشد.
✅ روش اعزام بیمار به آلمان چیست؟
برای اعزام بیماران به آلمان می توان ویزای درمانی شینگن را دریافت کرد و سپس برای مداوای بیمار اقدام کرد.
✅ آیا بیماران خاص می توانند با اخذ ویزای درمانی مهاجرت کنند؟
ویزای درمانی تنها برای مداوا و درمان کاربرد دارد و بیمارانی که قصد مهاجرت دارند باید از طریق روش های کاری، افراد خاص، تحصیلی، ازدواج و یا سرمایه گذاری اقدام کنند.
✅ بهترین کشور برای مهاجرت بیماران ام اس کدام است؟
مهاجرت به کشورهای اروپایی به دلیل توجهی که به بیماران دارند و به خاطر پوشش های بیمه ای، مناسب تر از کشوری همچون کانادا خواهد بود.
با سلام
من هپاتیت بی مادرزادی دارم آیا کشورهای اروپایی یا آمریکایی اینگونه بیماران رو می پذیره؟
سلام دوست عزیز. در کل بیماری های واگیر سخت گیری برای اعطای ویزا دارند
سلام وقت بخی من تبعه کشور افغانستان هستم و در طول مسافرتی که به ایران داشتمدجار تشنج شدم و بعد از مراجعه به دکتر اگاهی پیدا کردم که دچار تومور مغزی هستم و شروع به درمان کردیم بامصرف دارو و نتیجه نگرفتم سپس مجبور بهرعمل جراحی شدم ودر عمل جراحی هم موفقیت کامل به دست نیامد و بعد از عمل شروعربه لیزر درمانی و مصرف کپسولهای تیموزولامد شیمی درمانی کردم ولی هنوز خوب نشدم یک طرف بدنم دچار مشکل است نیاز به کمک برای ادامه درمان خود را دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام وقت شما بخیر باشه
برای ویزا پزشکی اقدامی نداریم
سلام وقتتون بخیر من 25 سالمه و الان دوساله بیماری ام اس دارم، بعضی اوقات گزگز و گرفتگی دارم ولی بیشتر موقعا علائم خاصی ندارم و دارو خوراکی مصرف میکنم،
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستم ومعدل ارشدم 17/5و کارشناسی14/5
میخواستم بدونم کدوم کشور بورسیه تحصیلی فول فاند با بیمه درمانی واسه دکترا یا ارشد باوجود بیماری ام اس رو داره..؟آیا بیماری ام اس توی گرفتن بورسیه تحصیلی تاثیر میزاره؟
و
سلام دوست عزیز. برنامه های بورسی را باید در سابت خود دانشگاه ها بررسی کرد. و اصولا بسته بر اساس رزومه افراد اعطا میشود
سلام متاسفانه من مبتلا به هموفیلی هستم و میخواستم به کانادا مهاجرت کنم از طریق ازدواج آیا ممکنه بیماریم مانع بشه😮💨
سلام دوست عزیز. این موضوع رو باید با یک وکیل مربوطه دقیق تر بررسی کنید
سلام. من 7سالی هس بیماری ام اس دارم تشخیص داده شده و دارو استفاده میکنم. مشکلی هم ندارم فعلا. یه جاهایی نوشتن کانادا بیماران ام اس رو قبول نداره درسته این قضیه؟ چون من اینجا مهندس ساختمانم عضو نظام مهندسی استانم. از طریق سرمایه گذاری تاسیس صرافی میخواستم برا کانادا اقدام کنم. مانع هس بخاطر ام اس یا نه؟ ممنون
سلام. خیر دوست عزیز این موضوع ممانعتی برای اقدام ایجاد نمیکند
سلام. کاش در انتهای مقاله اشاره میکردید کدوم کشورها بهترین پوشش بیمه درمانی رو دارن.
سلام. بیمه های اروپا خیلی قوی هستند
سلام من ده سال هست بیماری ms دارم علایمم فقط به صورت گز گز دست و پاهام هست و مشکل دیگری ندارم هفتگی سینوکس میزنم ،قصد مهاجرت به همراه همسر و پسر ۱۶ سالم دارم بیشتر کانادا مد نظرم هست چون پسرم ۱۶ ساله هست خیلی فرصت ندارم لطفا من رو راهنمایی کنید چگونه میتونم اقدام کنم که بتونم pr بگیرم و ریجکت نشم
سلام. دوست عزیز باید شزایط دقیق تر مانند سن و مدرک و رشته تحصیلی و… کامل بررسی شود
سلام من دیابت نوع یک دارم
و دارای مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه ازاد خواستم به فرانسه مهاجرت کنم
از طریق تحصیل که کارشناسی ارشد اونجا بخونم
ولی می ترسم به خاطر دیابت م که وابسته به انسولین هست
منو قبول نکنن
همه چی سالم هست الا این دیابت
نظر شما چیست؟
عمرمو بزارم تا فرانسه یاد بگیرم و برم؟
سلام. این بیماری مانع مهاجرت نیست دوست عزیز
واقعا ممنونم ایشالا خوشبخت بمونید خیلی متشکرم که گفتید
موفق باشید دوست عزیز
سلام من بیماری قلبی(تنگی دریچه میترال) دارم و میخوام از طریق تحصیل به فرانسه مهاجرت کنم آیا امکان ریجکت شدن ویزای من هست؟
سلام .دوست عزیز این موضوع مانع مهاحرت نمی باشد و امکان درخواست هست
سلام . این موضوع مانع مهاحرت نمی باشد و امکان درخواست هست
سلام .من خودم بیماری خاص ms دارم .قصد مهاجرت ندارم .فقط دوس دارم با کسی غیر ایرانی که این مشکل رو داره بتونم صحبت کنم وشاید با تعامل بفهمم چه کارهایی برا من مناسب تر هست که توی کشوری غیر از ایران باشه و انجام میده.
سپاس
سلام دوست عزیز در این خصوص باید بتونید در سایت کشورهای مختلف سرچ و بررسی نمایید
با احترام
با وجود بیماری ام اس هیچ راهی برای مهاجرت بدون دردسر وجود ندارد متاسفم مگر اینکه $ داشته باشیم
سلام دوست عزیز ، راههای مهاجرت در صورت کلی به پشتوانه مالی مورد نیاز بستگی دارد
سلام من ده سال هست بیماری ms دارم علایمم فقط به صورت گز گز دست و پاهام هست و مشکل دیگری ندارم هفتگی سینوکس میزنم ،قصد مهاجرت به همراه همسر و پسر ۱۶ سالم دارم بیشتر کانادا مد نظرم هست چون پسرم ۱۶ ساله هست خیلی فرصت ندارم لطفا من رو راهنمایی کنید چگونه میتونم اقدام کنم که بتونم pr بگیرم و ریجکت نشم
سلام. دوست عزیز باید شزایط دقیق تر مانند سن و مدرک و رشته تحصیلی و… کامل بررسی شود
سلام
من تالاسمی ماژور دارم، کارشناسی مامایی دارم و اخیرا فارغالتحصیل شدم
۲۲ سالمه
امکان مهاجرت برای من وجود داره؟
سلام دوست عزیز. اصولا محدودیتی وجود ندارد برای این دسته از افراد