شرایط دریافت ویزا برای پسران زیر 18 سال
خروج از کشور برای پسران با توجه به مشکل سربازی همواره یکی از دغدغه های مهم اکثر خانواده های ایرانی به شمار می رفته است. از این رو بسیاری از افراد متقاضی به فکر خروج از کشور در سن زیر 18 سال می افتند. ما در مقاله پیش رو سعی داریم تا برخی از نکات مهم در خصوص شرایط خروج از کشور پسران زیر 18 سال را خدمت شما عزیزان عنوان داریم. یکی از راه های پرطرفدار و رایج جهت خروج از کشور افراد زیر 18 سال اخذ پذیرش از یک مدرسه بین المللی در خارج از کشور می باشد که به واسطه آن پذیرش بتوانند درخواست ویزای دانش آموزی نمایند. لازم به ذکر است که شرایط خروج از کشور برای پسران زیر 18 سال نیازمند رضایت قیم و یا پدر متقاضی می باشد. در ادامه به شر جزییات بیشتری در این خصوص می پردازیم. جهت کسب اطلاعات تکمیلی تر در خصوص شرایط خروج از کشور پسران زیر 18 سال شما عزیزان می توانید با مشاورین موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و به صورت مجانی مشاوره رایگان دریافت نمایید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص صفر تا صد مهاجرت
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 31 دقیقه
- 8 K
شرایط خروج از کشور پسران زیر 18 سال
شرایط گرفتن ویزا برای افراد زیر 18 سال از طرق مختلفی امکان پذیر می باشد. دو روش عمده که معمولا برای خروج از کشور پسران زیر 18 سال استفاده می شوند عبارتند از:
- خروج به منظور تحصیل در مدارس یا کالج
- خروج همراه با والدین یا قیم قانونی
یکی از متداول ترین روش های موجود جهت خروج از کشور پسران زیر 18 سال اخذ یک پذیرش از کالج ها و یا مدارس شبانه روزی در خارج از کشور می باشد. بعد از اخذ پذیرش، متقاضیان بایستی درخواست ویزا نمایند. از دیگر شرایط گرفتن ویزا برای افراد زیر 18 سال، داشتن رضایت کتبی از والد و یا قیم خود می باشد، که بتواند به واسطه آن اقدام به اخذ ویزا نماید. این شرایط برای پسران بالای 18 سال کاملا متفاوت می باشد. با توجه به اینکه پسران بالای 18 سال مشمول سربازی می شوند، جهت خروج از کشور باید مجوزهای لازم را کسب نمایند. به صورت کلی افراد بالای 18 سال با داشتن وثیقه می توانند مسئله خروج از کشور خود را حل نمایند. در ادامه به شرح جزئیات بیشتری در این خصوص می پردازیم.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص مهاجرت اصولی
- دانلود
- 5 دقیقه
- 63 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 135 K
شرایط مهاجرت پسران زیر 18 سال با اخذ ویزای دانش آموزی
اخذ ویزای دانش آموزی به منظور خروج پسران زیر 18 سال، از رایج ترین روش های مهاجرت به این کشور به شمار می رود. برای این منظور دانش آموز پسر زیر 18 سال میبایست مراحل زیر را طی کند:
- در ابتدا می بایست در یکی از مدارس بین المللی برای فرد متقاضی پذیرش گرفته شود.
- پس از آن دانش آموز متقاضی مدارک لازم را برای اخذ پذیرش آماده می کند.
- با در دست داشتن نامه پذیرش و رسید پرداخت شهریه کامل سال اول، می تواند جهت اخذ ویزای دانش آموزی به سفارت مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت نماید.
شرایط عنوان شده برای خروج از کشور پسران زیر 18 سال مشابه شرایط دختران می باشد و از این حیث هیچ تفاوتی با هم ندارند. پسران زیر 18 سال پس از اخذ پذیرش از یک مدرسه معتبر در خارج از کشور جهت درخواست ویزا بایستی گذرنامه معتبر داشته باشند.
نکته مهم: با توجه به اینکه دانش آموزان زیر 18 سال به سن قانونی نرسیده اند، لذا جهت دریافت این ویزا نیاز رضایت پدر دارند و با داشتن رضایت نامه از قیم می توانند درخواست گذرنامه نمایند.
در ادامه می توانید برای اطلاع از شرایط تحصیل برای افراد زیر 18 سال مقاله زیر را مطالعه نمایید:
شرایط مهاجرت والدین به همراه پسران زیر ۱۸ سال
با توجه به وابستگی های عاطفی موجود بین والدین و فرزندان زیر 18 سال، موضوع اخذ ویزای همراه یکی از مسائل مهم در هنگام مهاجرت پسران زیر 18 سال به شمار می رود. در خصوص این مسئله باید گفت با توجه به اینکه افراد زیر 18 سال هنوز به سن قانونی نرسیده اند، بنابراین نیاز به یک قیم و یا سرپرست دارند. لیکن در اکثر موارد خود مدرسه به عنوان قیم فرزند شناخته می شود. این بدان معناست که مهاجرت پسران زیر 18 سال تاثیری در اخذ اقامت والدین نخواهد داشت. البته در برخی از کشورها نظیر کانادا، والدین می توانند درخواست ویزای توریستی مولتیپل نمایند و بدین ترتیب 6 ماه از هر سال را در کنار فرزند خود باشند. به طور کلی اخذ ویزای گاردین به خصوص برای ایرانی ها همواره پیچیدگی های خاص خود را به همراه دارد. بنابراین چنان چه در جست و جوی روش مهاجرتی برای کل اعضای خانواده هستید، بهتر است که از طریق یکی از والدین اقدام شود و فرزندان به عنوان همراه در کنار والدین باشند تا هم بتوانند از شرایط تحصیل رایگان در کشور مقصد بهره ببرند و هم مهاجرت خانوادگی برای کل اعضای خانواده به صورت هم زمان صورت پذیرد.
شرایط تهیه بلیط برای پسرهای زیر ۱۸ سال
یکی از مراحل مهم در هنگام مهاجرت پسران زیر 18 سال و خروج آن ها از کشور تهیه نمودن بلیت کشور مقصد می باشد. جهت تهیه بلیت بهتر است که متقاضی از چندین ماه قبل اقدام به رزرو بلیت کشور مقصد نماید. چرا که بسته به کشور مقصد و زمان بندی موجود ممکن است ترافیک خطوط هوایی وجود داشته باشد. علاوه بر آن در فصول پرتردد عموما هزینه بلیت نیز بالاتر می رود. بنا به کشور مقصد هزینه تهیه بلیت نیز متفاوت می باشد. جهت تهیه بلیت برای پسران زیر 18 سال تفاوت فاحشی با سایر افراد وجود ندارد و متقاضیان با داشتن یک گذرنامه معتبر می توانند اقدام به تهیه بلیت نمایند. ممکن است برای برخی از والدین این دغدغه وجود داشته باشد که پس از رسیدن فرزندشان به کشور مقصد چه اتفاقی برای وی خواهد افتاد. چنان چه با موسسه MIE اقدام به مهاجرت فرزند خود نمایید، می توانید از خدمات ترنسفر فرودگاهی برای فرزندان خود بهره مند شوید.
شرایط و مراحل دریافت گذرنامه برای پسران زیر ۱۸ سال
داشتن پاسپورت معتبر از مهم ترین مدارک مورد نیاز اخذ ویزا می باشد که دریافت آن برای پسران زیر 18 سال شرایط خاص خود را دارد که موضوع بحث این قسمت از مقاله می باشد. طبق قوانین سابق افراد زیر 18 سال گذرنامه مجزایی نداشتند و گذرنامه آن ها در دل گذرنامه والدینشان قرار می گرفت. لیکن بر اساس قوانین جدید حتی فرزندان زیر سن قانونی نیز بایستی گذرنامه جداگانه ای برای خود داشته باشند. جهت تهیه گذرنامه فرد متقاضی بایستی لیست کاملی از مدارک خواسته شده را تهیه نماید و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به پلیس +10 مراجعه نماید. جهت اطلاع یافتن از لیست کامل مدارک مورد نیاز می توانید به صورت حضوری به نزدیک ترین مرکز پلیس +10 از محل سکونت خود مراجعه نمایید و یا با مراجعه به سایت لیست کامل را مطالعه نمایید. داشتن رضایت نامه محضری که بایستی در دفترخانه اسناد رسمی گرفته شود، از مهم ترین اسناد و مدارک مورد نیاز جهت دریافت گذرنامه به شمار می رود.
شرایط گرفتن پاسپورت برای افراد زیر 18 سال
در نهایت اخذ پاسپورت و شهروندی کشور مقصد، یکی از اهداف مهم مهاجرت پسران زیر 18 سال می باشد که در ادامه به شرح جزئیات آن می پردازیم. در این خصوص باید گفت که ویزای تحصیلی و دانش آموزی به تنهایی و به خودی خود منجر به اخذ پاسپورت برای پسران زیر 18 سال نخواهد شد. جهت اخذ پاسپورت متقاضیان در ابتدا از طریق ویزای دانش آموزی اقدام می نمایند و پس از پایان یافتن دوره تحصیل در مدارس و گرفتن دیپلم وارد انشگاه های آن کشور می شوند. سپس پس از فارغ التحصیلی جذب بازار کار در خارج از کشور می شوند و پس از چند سال از پرداخت بیمه و مالیات می توانند درخواست اقامت دائم و پس از آن درخواست پاسپورت نمایند. قوانین اخذ شهروندی و پاسپورت هر کشوری شرایط خاص خود را دارد. در برخی از کشورها نظیر کانادا با توجه به مهاجر پذیر بودن آن، متقاضیان پس از فارغ التحصیلی می توانند به واسطه سابقه تحصیل در خارج از کشور و سابقه کار دانشجویی وارد سیستم اکسپرس اینتری شده و با کسب امتیازات لازم مستقیما اقامت دائم دریافت نمایند. چنان چه متقاضیان زیر 18 سال به همراه پدر و مادر خود اقدام به اخذ اقامت می نمایند، بنا به روشی که اقدام نمودند پس از گذشت چند سال به همراه والدین خود می توانند درخواست پاسپورت نمایند. جهت اخذ پاسپورت کشور مقصد افراد باید شرایط زیر را رعایت نمایند:
- مدت زمان حضور در کشور مقصد مهم است و شرط حضور را رعایت کنند.
- بایستی آزمون شهروندی آن کشور را پاس نمایند و به طور کلی به دولت مقصدشان دهند که با فرهنگ آن کشور خو گرفته اند.
- تسلط بر زبان کشور مقصد از دیگر الزامات گرفتن پاسپورت آن کشور می باشد.
شرایط خروج از کشور برای پسران بالای ۱۸ سال
تا حدودی با شرایط خروج از کشور پسران زیر 18 سال آشنا شدید. حال در این قسمت به شرایط مهاجرت و خروج پسران بالای 18 سال را مورد بررسی قرار می دهیم. پسران بالای 18 سال با توجه به رد نمودن سن قانونی جهت دریافت گذرنامه و خروج از کشور دیگر نیازی به رضایت والدین ندارند. ناگفته نماند با توجه به اینکه پسران بالای 18 سال مشمول نظام وظیفه می گردند، بایستی یک سری مجوزها و مدارکی را ارائه نمایند تا بتوانند اجازه خروج از کشور را داشته باشند. شرایط کلی پسران بالای 18 سال جهت خروج از کشور به شرح زیر می باشد:
- جهت خروج از کشور وثیقه ارائه نمایند.
- متقاضی دارای یک وضعیت تحصیلی مشخص شده ای داشته باشد. برای مثال در یک مقطع تحصیلی گواهی اشتغال به تحصیل ارائه نماید.
- متقاضیانی که مشمول خدمت هستند، نباید غیبت داشته باشند.
فایل ویدئویی در خصوص چطور یک مهاجرت موفق داشته باشیم؟
در فایل زیر جناب آقای ملک پور مدیریت محترم موسسه درباره راه های یک مهاجرت موفق صحبت کرده اند. شما را به دیدن این ویدئو دعوت می نماییم :
- دانلود
- 27 دقیقه
- 162 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 27 دقیقه
- 396 K
سن ممنوعیت خروج پسران از کشور
پسران زیر 18 سال هیچ ممنوعیتی برای خروج از کشور نخواهند داشت و صرفا با داشتن رضایت نامه از قیم خود می توانند نسبت به خروج از کشور اقدام نمایند. لیکن سن مشمولیت خروج از کشور برای پسران همان 18 سالگی می باشد و افراد به محض اینکه به این می رسند شرایط متفاوتی را برای خروج از کشور بایستی داشته باشند. پسران مشمول جهت خروج از کشور بایستی وضعیت نظام وظیفه خود را تعیین تکلیف نمایند. به عبارتی دیگر سن ممنوعیت خروج پسران از کشور همان سن قانونی 18 سال می باشد. ناگفته نماند این محدودیت فقط برای پسران می باشد و از این حیث دختران هیچ مانعی برای خروج از کشور نخواهند داشت. برای اینکه پسران بعد از سن مشمولیت خروج از کشور بتوانند مهاجرت نمایند، بایستی وثیقه ارائه نمایند و یا به دلیل اشتغال به تحصیل معافیت از نظام وظیفه را داشته باشند و یا کارت پایان خدمت ارائه نمایند.
قوانین خروج از کشور مشمولان نظام وظیفه
قوانین مهاجرت مشمولین سربازی به خارج از کشور تا حدودی در قسمت های بالا شرح داده شد. در ادامه باید گفت افرادی که دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری باشند می توانند به مدت 6 ماه خارج از کشور باشند. هم چنین برای افرادی که به سفرهای علمی می روند مدت زمان مجاز حداکثر تا 30 روز برآورد می شود. همان گونه که گفته شد، افرادی که مشمول نظام وظیفه هستند می توانند با ارائه وثیقه این پروسه را پشت سر بگذرانند. هم چنین مشمولان نظام وظیفه ای که در کنکور ایران شرکت نموده و قبول شدند و مشغول به تحصیل در دانشگاه های ایران هستند، با پرداخت مبلغ وثیقه خروج آن ها از کشور بلامانع می باشد. مبلغ وثیقه بنا به طول مدت سفر و نوع سفر متفاوت می باشد. در جدول زیر به شرح جزییات مبالغ قابل پرداخت توسط متقاضیان می پردازیم:
نوع وثیقه | مبلغ وثیقه |
سفرهای سیاحتی | 30 میلیون |
سفرهای زیارتی | 5 میلیون |
سفرهای ورزشی | 30 میلیون |
سفرهای مطالعاتی | 8 میلیون |
دوره های مشترک | 15 میلیون |
پاسخ به سوالات متداول در زمینه شرایط خروج از کشور پسران زیر 18 سال
✅ سن ممنوعیت خروج پسران از کشور چند می باشد؟
پسران از سن 18 سال مشمول نظام وظیفه می شوند و نمی توانند به راحتی از کشور خارج شوند.
✅ پسران زیر 18 سال راحت تر می توانند از کشور خارج شوند یا پسران بالای 18 سال؟
افراد زیر 18 سال به مراتب شرایط راحت تری برای خروج از کشور دارند.
✅ آیا با داشتن وثیقه می توان از کشور خارج شد؟
بلی، افراد می توانند با داشتن معافیت تحصیلی از طریق ثبت نام در دانشگاه های ایران و پرداخت مبلغ وثیقه از کشور خارج شوند.
✅ پسران زیر 18 سال برای خروج از کشور باید چه شرایطی داشته باشند؟
پسران زیر 18 سال با داشتن رضایت نامه محضری از قیم و یا سرپرست خود می توانند به راحتی از کشور خارج شوند.