مقدمه ای بر تحصیل و کار در رشته موسیقی در آلمان
کشور آلمان یکی از کشور های عضو اتحادیه اروپاست که پیشرفته، صنعتی و روبه رشد بود است. بر همین اساس در سال های اخیر شاهد این بوده ایم که اشخاص زیادی برای شروع تحصیل و کار در این کشور اقدام می کنند. تحصیل رشته موسیقی در آلمان یکی از علایق دانشجویان بین المللی رشته موسیقی می باشد که سعی داریم در این مقاله با بررسی شرایط تحصیل رشته موسیقی در آلمان و چگونگی بازار کار و موقعیت های شغلی تحصیل موسیقی در آلمان بعد از تحصیل بپردازیم. اگر شما علاقه مند به تحصیل رشته موسیقی در آلمان هستید، باید بدانید که پیدا کردن شغل در این رشته جذاب، بستگی به مقاطع تحصیلی و میزان مهارت تخصصی آن ها دارد و بازار کار در این رشته هیجان انگیز نسبت به سایر رشته های فنی و مهندسی یا کامپیوتر، دارای بازار کار کمتری است. اگر شما از علاقه مندان برای کار و تحصیل رشته موسیقی در آلمان هستید، موسسه ملکپور در کنار شماست تا با بررسی دقیق رزومه شما در امر پذیرش تحصیلی رشته موسیقی آلمان و مهاجرت تحصیلی، مشاوره رایگان دریافت کنید و از مزایای موسسه MIE بهرمند شوید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
شرایط تحصیل در آلمان
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 2 دقیقه
- 46 K
بررسی شرایط تحصیل موسیقی در آلمان
برای ادامه تحصیل رشته موسیقی در آلمان همچنین گرفتن پذیرش از دانشگاه موسیقی آلمان که دارای رنکینگ بالا هستند، دانشجویان و علاقه مندان میتوانند در مقاطع مختلف تحصیلی به ادامه تحصیل در آلمان بپردازند و بصورت تخصصی آموزش ببینند. آن ها میتوانند برای مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری رشته موسیقی در آلمان اقدام کنند که گرفتن پذیرش در مقاطع بالاتر بخصوص دکتری نیازمند یک رزومه ثوی می باشد. در ادامه مقاله سعی داریم به بررسی شرایط تمامی مقاطع تحصیلی رشته موسیقی در آلمان بپردازیم.
تحصیل لیسانس موسیقی در آلمان
به صورت کلی دانشجویان برای تحصیل رشته موسیقی در آلمان در مقطع لیسانس نیاز به ارائه مدرک زبان دارند اگر دانشجو در این مقطع بخواهد به زبان آلمانی در دانشگاه موسیقی آلمان تحصیل کند، ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح B1 نیاز است و اگر دانشجو علاقه مند به تحصیل رشته موسیقی به زبان انگلیسی باشد باید به دانشگاه مربوطه مدرک آیلتس با نمره ۶ ارائه دهد. معمولا طول دوره تحصیل لیسانس در رشته موسیقی در آلمان چهار ساله است و این امکان برای دانشجویان فراهم شده تا طول تحصیل رشته موسیقی در آلمان دانشجویان، اجازه کار دانشجویی به صورت پاره وقت در حدود ۱۵ الی ۲۰ ساعت در هفته را داشته باشد.
تحصیل فوق لیسانس موسیقی در آلمان
برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس موسیقی در آلمان دانشجویان بسته به علایق خود می تواند به صورت اختصاصی در یکی از گرایش های موسیقی به تحصیل موسیقی در آلمان بپردازند و برای اینکه این امکان برایشان فراهم شود بایستی اگر میخواهند به زبان آلمانی درس بخوانند مدرک B2 آلمانی داشته باشند و چنانچه مایل اند به زبان انگلیسی درس بخوانند باید مدرک زبان آیلتس ۶.۵ داشته باشند طول دوره مقطع فوق لیسانس معمولا دو ساله است و دانشجویان اجازه کار پاره وقت دارند. همچنین می توانید از طریق مقاله تحصیل در مقطع کارشناسی مجدد آلمان شرایط مربوط به اخذ ویزا و سایر موارد مربوط به آن را مطالعه بفرمایید.
تحصیل دکتری موسیقی در آلمان
مقطع دکتری برای علاقه مندانی که به موسیقی علاقه مند هستند و در این رشته تحصیل کرده اند بسیار هیجان انگیز و جذاب است. دانشجویانی که قصد تحصیل دکترا در آلمان را دارند و می خواهند از دانشگاه برای تحصیل رشته موسیقی پذیرش بگیرند باید در ابتدا یک سوپر وایزر یا استاد راهنما داشته باشند هم چنین دانشجو باید دارای مقالات ISI باشد. از طرفی دانشجویان برای گرفتن پذیرش از دانشگاه نیاز به داشتن آیلتس ۷ دارند. در این مقطع دانشجو می تواند در پروژه های استاد راهنما و سوپر وایزر خود شروع به کار کند و از حقوق وسایر مزایا بهرمند شود.
همچنین برخی از دانشگاه های آلمان هستند که شرایط تحصیل رایگان در آلمان به زبان انگلیسی را برای دانشجویان فراهم نموده اند. برای کسب اظلاعات بیشتر درباره این دانشگاه ها بر روی لینک مقاله مربوط به آن کلیک کنید.
فایل ویدئویی و پادکست موسسه MIE در خصوص
تحصیل در دانشگاه های آلمان
شرایط تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی و کار بعد از فارغ التحصیلی را در ویدئوی زیر تماشا کنید:
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 168 K
معرفی گرایش های موسیقی در آلمان
دانستیم که دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل رشته موسیقی در آلمان را دارند، بایستی در مقاطع تحصیلی بالاتر همچون فوق لیسانس و دکتری، در ابتدا گرایش های رشته موسیقی را شناخته و در ادامه در یکی از این گرایش ها به صورت اختصاصی و تخصصی به تحصیلات خود ادامه دهند. در تحصیل رشته موسیقی در آلمان، گرایش ها به صورت زیر می باشد که دانشچویان پس از تحصیل رشته موسیقی در آلمان می توانند با توجه به گرایش رشته و سطح استعداد و مهارت های خود در حوزه ها و گرایش های مربوطه در بهترین دانشگاههای آلمان یا در آموزشگاه موسیقی در آلمان به دنبال کار بگردنند. گرایش هایی که دانشجویان می توانند برگزینند، شامل موارد زیر می باشد.
- موسیقی کلاسیک
- موسیقی پاپ
- مسیقی راک
- جاز
بهترین دانشگاه های موسیقی در آلمان کدامند؟
کشور آلمان از لحاظ پیشرو بودن در علم و صنعت و هنر، با داشتن دانشگاه های معتبر و عالی همیشه در زمره بهترین دانشگاه های موسیقی دنیا و رده های بالای آموزشی قرار دارد و از همین رو این کشور در حوزه هنر و موسیقی برای دانشجویان این امکان را فراهم کرده تا برای تحصیل رشته موسیقی در آلمان و سایر رشته های تحصیلی از دانشگاه های عالی با استاد های برجسته استفاده کنند. در ادامه مقاله به بررسی دانشگاه موسیقی آلمان و آموزشگاه موسیقی در آلمان بپردازیم.
دانشگاه هنر برمن | دانشگاه برمن به عنوان یکی از عالی ترین و تاپ ترین دانشگاه های هنر در کشور آلمان شناخته
می شود و جزو دانشگاه های تراز اول آلمان است. این دانشگاه به دانشجویان اجازه میدهد تا در برخی از رشته ها بتوانند به زبان انگلیسی تحصیل کنند. |
دانشگاه هنر برلین | اگر بخواهیم در رابطه با معتبر ترین و بهترین دانشگاه های اروپا صحبت کنیم دانشگاه هنر برلین میتواند گزینه مناسبی باشد.
دانشگاه برلین توانسته رتبه جهانی ۴۰ را کسب کند و از این رو اساتید بزرگ و برجسته رشته موسیقی در دانشگاه هنر برلین مشغول به تحصیل هستند. |
آکادمی هنر مونستر | اگر بخواهیم دانشگاهی را معروفی کنیم که دوره های متنوع و عالی را در رشته موسیقی برای دانشجویان فراهم میکند آکادمی هنر مونستر یکی از این دانشگاه است این دانشگاه در سال ۱۹۷۱ در آلمان تاسیس گردید. |
دانشگاه موسیقی کلن | دانشگاه موسیقی کلن در سال ۱۸۵۰ به عنوان یک کنسرواتور تاسیس شد از آنجایی که اساتید بزرگ و برجسته ایی همچون یورک باور، آندراس آدورجان و … دراین آکادمی مشغول به تحصیل بودند دانشگاه موسیقی کلن در حال حاضر به عنوان یکی از آکادمی های بزرگ موسیقی در آلمان و اروپا محسوب میشود |
دانشگاه موسیقی و هنر های نمایشی مونیخ | در سال ۱۸۴۶ دانشگاه موسیقی و هنر های نمایشی مونیخ به عنوان یک موسسه خصوصی و کنسرواتور تاسیس گردید اما بعدها درسال ۱۸۶۷ این موسسه به مدرسه سلطنتی باوریا تغییر پیدا کرد. |
فایل صوتی مدیریت موسسه MIE
در پاسخ به یکی از کاربران محترم در خصوص تحصیل در آلمان
سوال کاربر:
من 18 سال دارم و دیپلم تجربی هستم. معافیت هم دارم. ضمنا دارای خانه و ماشین شخصی هستم و مدتی کار حرفه ای عکاسی می کنم. لطفا بنده را در زمینه ثبت نام در دانشگاه عکاسی در آلمان و شرایطش راهنمایی بفرمایید.
پاسخ به این سوال و بهترین تحلیل از شرایط این کاربر محترم را در فایل صوتی زیر بشنوید:
- دانلود
- 3 دقیقه
- 33 K
مدارک مورد نیاز برای اپلای تحصیل رشته موسیقی آلمان
شرایط تحصیل در رشته موسیقی در خارج از کشور به وِیژه دانشجویان بین الملی که خواستار گرفتن پذیرش از دانشگاه و آموزشگاه موسیقی در آلمان و تحصیل در رشته موسیقی در آلمان هستند، وابسته به ارائه مدارک خود به دانشگاه جهت اپلای در رشته موسیقی در آلمان می باشند تا از این طریق بتواند پذیرش مربوطه را اخذ نمایند.
مدارک مورد نیاز جهت اپلای و پذیرش تحصیلی آلمان از دانشگاه های آن، به شرح ذیل می باشد.
- مدارک شناسایی
- داشتن پاسپورت معتبر
- ترجمه مدارک تحصیلی از دیپلم تا آخرین مدرک تحصیلی به همراه نمرات هر کدام
- گواهی عدم سو سابقه
- گواهی سلامت متقاضی
- دو قطعه عکس
- فرم های تکمیل شده مربوط به پذیرش
- مستندات رزرو خوابگاه یا اجازه ملک
هزینه های تحصیل موسیقی در آلمان
افرادی که علاقه مند به تحصیل رشته موسیقی در آلمان هستند قبل از گرفتن پذیرش از دانشگاه باید از میزان هزینه ها که شامل هزینه های تحصیل در آلمان و شهریه به همراه هزینه های زندگی میشود آگاه باشد تا بتواند با توجه به میزان سرمایه خود در امر گرفتن پذیرش و ویزا برای تحصیل رشته موسیقی در آلمان اقدام کنند. در واقع تحصیل رشته موسیقی در آلمان به زبان آلمانی که زبان رسمی این کشور محسوب می شود، رایگان میباشد. از همین رو دانشجویان و علاقه مندان عضو اتحادیه اروپا و همچنین اتباع خارجی امکان تحصیل رایگان در رشته موسیقی را دارند. البته باید دانست که برای ثبت نام، خدمات و بیمه، دانشجویان باید مبلغ 1500 یورو در سال به دانشگاه های دولتی پرداخت کنند. هزینه های پایین شهریه دانشگاه در آلمان سبب شده تا سالیانه دانشجویان زیادی علاقه مند به تحصیل رشته موسیقی در آلمان باشند. همچنین اگر دانشجویان بخواهند به زبان انگلیسی در دانشگاه خصوصی در آلمان شروع به تحصیل نمایند شهریه دانشگاه در حدود 7000 یورو است.
هزینه زندگی دانشجویی موسیقی در آلمان
در باب تحصیل و زندگی، دانشجویان بین الملی باید بدانند، یکی از مهم ترین فاکتور ها و موارد بحث هزینه های زندگی در آلمان می باشد. در ادامه این مقاله سعی کردیم هزینه های معمول زندگی دانشجویی را برایتان توضیح دهیم. نکته قابل توجه این است که به صورت کلی اگر بخواهیم در رابطه با هزینه های زندگی دانشجویان و اتباع خارجی صحبت کنیم، باید در نظر داشته باشیم که نحوه زندگی دانشجویان رابطه مستقیم با مخارج آن ها دارد. اما معمولا هزینه های زندگی برای یک دانشجوی بین المللی در آلمان چیزی در حدود سالی 10 الی 12 هزار یورو به بالا می باشد.
موارد | هزینه ها به یورو |
رستوران ارزان قیمت | 10.00 یورو |
یک کیلو برنج | 1.93 یورو |
یک کیلوگرم کوشت گاو | 10.57 یورو |
یک کیلو گرم فیله مرغ | 6.99 یورو |
یک بطری آب معدنی | 2.10 یورو |
بیلط یک طرفه حمل و نقل | 2.80 یورو |
اجاره آپارتمان یک خوابه خارج شهر | 552.02 یورو |
اجاره آپارتمان 3 خوابه خارج شهر | 1.396.22 یورو |
اجاره آپارتمان 3 خوابه مرکز شهر | 1.055.32 یورو |
تحصیل رایگان موسیقی در آلمان به چه صورت است ؟
اکثر دانشجویان به دنبال آن هستند که مسیری را پیدا کنند که شامل کم ترین هزینه ها شود و از همین رو تحصیل رایگان داشته باشند. تحصیل رایگان یکی از گزینه های مناسب برای علاقه مندان به ادامه تحصیل رشته موسیقی در آلمان تحصیل در دانشگاه های رایگان آلمان است که نظام آموزشی رایگان این امکان را فراهم کرده تا دانشجویان و علاقه مندان به تحصیل در این کشور به صورت رایگان شروع به تحصیل کند. اما برای آنکه شخصی بتواند تحصیل رایگان داشته باشد ملزم به ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح B2 می باشد تا بتوان از دانشگاه مورد نظر پذیرش کسب کند. لازم است بدانید که دانشگاه های دولتی که نظام آموزشی رایگان را دارند هم شامل یکسری از هزینه ها می شوند و این هزینه ها شامل هزینه ثبت نام، هزینه بیمه و سایر خدمات دانشجو می باشد که در حدود 1500 یورو تا 3000یورو در سال است و این هزینه با توجه به دانشگاه متغیر میباشد.
معرفی بورسیه تحصیل موسیقی درآلمان
برای تحصیل رشته موسیقی در آلمان و اخذ بورسیه تحصیلی آلمان در این کشور، ابتدا باید دانست که اخذ بورسیه در آلمان نمی تواند چندان کار ساده ای برای دانشجویان باشد و این امر در اکثر اوقات بیشتر برای دانشجویان مقاطع فوق لیسانس و دکتری امکان پذیر است. در حال حاضر تنها بورسیه ایی که دانشجویان و افرادی که مشغول به تحصیل در رشته موسیقی در آلمان هستند می توانند از آن بهرمند شوند، بورسیه DAAD میباشد. بورسیه DAAD با پرداخت کمک هزینه تحصیلی در حدود 861 یورو در ماه به دانشجویان کمک میکند تا یک سری از هزینه های زندگی را پوشش دهد. این بورسیه در مجموع می تواند شامل بخشی از کمک هزینه از جمله هزینه سفر، پرداخت بیمه سلامت برای دانشجویان، هزینه های احتمالی حوادث و کمک هزینه های تحصیلی و همچنین کمک هزینه ماهیانه برای اعضای خانواده باشد.
شرایط اقامت پس از فارغ التحصیلی رشته موسیقی در آلمان
دانشجویان علاقه مند به تحصیل در رشته موسیقی در اکثر مواقع پس از مهاجرت به آلمان خواهان گرفتن اقامت دائم و تابیعت کشور آلمان میباشد از همین رو پس از پیدا کردن شغل در اقامت پس از تحصیل رشته موسیقی در آلمان میتوانند نوع اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری آلمان تبدیل کند تا سپس بتوانند به اقامت آلمان به صورت دائمی دست یابد. لازمه اخذ اقامت دائم در صورتی امکان پذیر است که شخص به صورت تمام وقت در کشور آلمان مشغول بکار شود و از حقوق و درآمد ماهانه خود به دولت آلمان مالیات و بیمه پرداخت کند. به طور کلی اشخاص پس از گذشت 4 سال اقامت خود در کشور آلمان میتوانند اقامت دائم را دریافت کند و بعد از گذشت اقامت دائم شخص یا به اصطلاح بعد از هفت سال اقامت در کشور آلمان افراد میتوانند برای گرفتن تابیعت، حق شهروندی و پاسپورت آلمان اقدام کند.
بازار کار موسیقی در آلمان
علاقه مندان و فارغ تحصیلان رشته موسیقی قبل از ورود و تحصیل رشته موسیقی در آلمان باید شرایط کار در آلمان و بازار کار موسیقی در آلمان را به خوبی بشناسند تا در این حوزه بتوانند موفق شوند به صورت کلی متقاضیان بعد از تحصیل میتوانند از موقعیت های شغلی مناسب و خوبی برخوردار شوند. آنها میتوانند در صورتی به شغل مورد نیاز و مناسب خود دست پیدا کنند که از رزومه خوبی برخوردار باشند. در ادامه مقاله برخی از مشاغلی که دانشجویان و فارغ تحصیل های رشته موسیقی در آلمان میتوانند در آن مشغول به کار شوند برایتان آمده است. مشاغل عبارت اند از مدرس خصوصی موسیقی، نوازندگی ساز، آهنگساری، معلم هنر، مهندس پخش و صدا، درمان گر موسیقی، دستیار موسیقی و مدیریت اماکن موسیقی. گفته می شود این مشاغل مورد نیاز در آلمان پس از تحصیل رشته موسیقی می باشد. دوره آسبیلدونگ های آلمان یکی دیگر از گزینه های مناسب برای دانشجویان است که امکان استفاده از آن برای آنان مهیا است. این دوره های آوسبیلدونگ موسیقی، دوره های آماده سازی برای شروع کار در کشور آلمان است که در واقع افراد به صورت عملی آموزش می بینند.
میزان درآمد در رشته موسیقی در آلمان
برای فارغ التحصیلان رشته موسیقی بعد از تحصیل و همین طور نوازنده ها یکی از مهم ترین ملاک ها برای ادامه تحصیل، میزان درآمد نوازنده در آلمان است. به صورت کلی میزان درآمد نوازنده در آلمان، هنرمندان و موسیقی دانان بعد از فارغ التحصیل، به مهارت های تخصصی فرد و نحوه بکار گیری او از این دانش بستگی دارد. معمولا در کشور آلمان میزان حقوق اشخاص هنرمند و برجسته به سالی 77000 یورو می رسد. این در حالیست که برای سایر مشاغل دیگر افراد ماهانه حدود 3770 یورو در ماه است. اگر بخواهیم میزان حقوق متوسط این اشخاص را در نظر بگیریم این مبلغ در حدود 35000 الی 50000 یورو در سال متغیر خواهد بود. برای اطلاع از پر درآمدترین مشاغل آلمان پیشنهاد می کنیم مطالعه مقاله مربوط به آن را از دست ندهید.
موقعیت های شغلی در رشته موسیقی در آلمان
برای اینکه دانشجویان بخواهند در زمینه های مربوط به رشته موسیقی شروع به کار کنند، آن ها در ایتدا باید در یکی از گرایش های موسیقی شروع به تحصیل رشته موسیقی در آلمان، نمایند. فارغ التحصیلان رشته موسیقی می توانند پس از تحصیل در حوزه گرایش مربوطه به دنبال کار بگرند. اما به صورت کلی افراد در رشته موسیقی در آلمان پس از تحصیل در حوزه هایی همچون آهنگسازی، کار در صدا و سیما، کار در کنسرواتور، دستیار تولید، تدریس موسیقی بصورت خصوصی و… شروع به کار می کنند.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه رشته موسیقی در آلمان
آیا برای دانشجویان رشته موسیقی امکان تحصیل رایگان وجود دارد؟
بله اما این امکان در صورت امکان پذیر است که دانشجو مدرک زبان B2 آلمانی را به دانشگاه ارائه دهد.
هزینه شهریه دانشگاه خصوصی به زیان انگلیسی چقدر است؟
اگر شخصی بخواهد در دانشگاه های خصوصی آن هم به زبان انگلیسی به تحصیل رشته موسیقی در آلمان بپردازد، شهریه ها چیزی در حدود 7000 الی 26000 یورو در سال متغییر است.
برای تحصیل رشته موسیقی در آلمان سن و گپ تحصیلی اهمیت دارد؟
بله، برای ادامه تحصیل رشته موسیقی در آلمان باید دانشجو سن مناسب و گپ تحصیلی پایین داشته باشند.
بهترین دانشگاه ها موسیقی آلمان کدام اند؟
دانشگاه های موسیقی از جمله: دانشگاه برلین، دانشگاه موسیقی کلن، دانشگاه هنر برمن.