آشنایی با بندهای ریجکتی ویزای دانشجویی آمریکا
ریجکتی ویزای تحصیلی در آمریکا دلایل متعددی دارد که به هنگام تشکیل پرونده برای شخص می بایست به آنها توجه شود. از جمله مهمترین این دلایل که به نوعی سیاست اداره مهاجرت آمریکا برای پذیرش مهاجر است، کشور مبدا فرد متقاضیست. کشورهای جهان سوم حتی با بالاترین و بهترین شرایط تحصیلی و تمکن مالی هم امکان ریجکت شدن را پیش روی پرونده خود می بینند. از طرفی صدور ویزا در کشور آمریکا کاملا بسته به نظر افسر پرونده بوده و قدرت رد یا پذیرش این نوع ویزا کاملا در اختیار این شخص است. سایر دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی آمریکا نیز شامل مواردی نظیر عدم تمکن ناکافی، زمانبندی نامناسب، دلایل ناکافی برای بازگشت به کشور مبدا پس از اتمام دوره تحصیل و …. اشاره کرد که در ادامه به این موارد اشاره خواهد شد.
بررسی دلایل ریجکت شدن ویزای دانشجویی آمریکا
برای هر کسی که قصد مهاجرت به آمریکا و تحصیل در کشور آمریکا را داشته و فکر فارغ التحصیلی در این کشور را در سر می پروراند، آگاهی از علل ریجکتی ویزای تحصیلی آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. در این بخش از نوشتار دلایل ریجکت شدن ویزای دانشجویی آمریکا بدان پرداخته ایم:
طریقه اعتراض به ریجکت شدن ویزا
پس از اعلام نتیجه ویزای تحصیلی آمریکا، اگر نتیجه مورد نظر بدست نیامده و افسر پرونده شما را ریجکت کرده باشد، اولین گام، بررسی علل ریجکتی ویزای تحصیلی آمریکا است. پس از بررسی تمام دلایل و حصول اطمینان از ایراد وارده، با هماهنگی وکیل و متخصصین این امر، می توانید با رفع ایراد وارده به تصمیم افسر ویزا و سفارت اعتراض کرده و درصدد رفع ریجکتی برآیید. برای اعتراض به ریجکتی ویزا معمولا یکماه فرصت وجود دارد و شخص تنها در مدت تعیین شده اجازه ثبت اعتراض به این تصمیم را خواهد داشت. بخاطر داشته باشید که از مهمترین موارد در هنگام اعتراض به ریجکتی اعمال تغییرات مورد نیاز است.
فایل ویدئویی در خصوص رفع ریجکتی ویزا – اگر ویزا ریجکت شد چه راهکاری در پیش داریم؟
- دانلود
- 10 دقیقه
- 6 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 10 دقیقه
- 38 K
طریقه رفع ریجکتی ویزای دانشجویی آمریکا
اصلی ترین شیوه رفع ریجکتی ویزای دانشجویی آمریکا به کار گیری یک وکیل مجرب و بررسی پرونده بوسیله فردی است که مسلط به قانون می باشد. هرچه مدارک بارگذاری شده و اعلام شده به هنگام درخواست برای رفع ریجکتی قوی تر باشد، احتمال برگرداندن رای بالاتر است. در واقع هنگامی که ویزای شخص ریجکت می شود شاید بالاترین شانس ممکن برای تغییر رای زمانی باشد که پرونده از سوی یک وکیل قانونی پیگیری می شود. به طور کلی مراحل رفع ریجکتی ویزای تحصیلی آمریکا عبارتند از:
- پر کردن مجدد فرم درخواست
- پرداخت مجدد هزینه درخواست
- رزرو تایم مصاحبه از طریق سفارت یا کنسولگری
- انجام مصاحبه مجدد
سایر دلایل مرتبط با ریجکتی ویزای تحصیلی آمریکا برای ایرانی ها
- سن
از عواملی که به هنگام اقدام برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا باید بدان توجه کرد، سن شخص متقاضی است. این عامل عبارتست از سن متعارف برای تحصیل در مقاطع مختلف که معمولا بیشترین اهمیت برای تحصیل در مقاطع کارشناسی می باشد. سن مناسب برای ورود به مقطع کارشناسی 18 الی 21 سال و سن مناسب جهت ورود به مقطع کارشناسی ارشد 21 تا 28 سال می باشد.
- گپ تحصیلی
گپ تحصیلی نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار در اخذ ویزای تحصیلی آمریکا است که غالبا در قوانین ذکر نمی شود و اگر شخص اطلاعی از تاثیر این عامل نداشته باشد ممکن است به راحتی با یک ریجکتی در پرونده مواجه شود. معمولا بهترین میزان گپ تحصیلی برای مقطع کارشناسی 2 سال و برای مقطع کارشناسی ارشد 5 سال در نظر گرفته می شود.
- هدف از تحصیل
معمولا افراد با هدف ماندگاری در خاک امریکا و کار و زندگی به این کشور مهاجرت می کنند اما راه ورود به آمریکا برای همه هموار نیست. از این رو بسیاری از افراد برای تحصیل هدف گذاری کرده و به قصد ماندگاری برای تحصیل اقدام می کنند. حال اگر افسر ویزا به هر دلیلی به این موضوع شک کرده و متوجه غیرواقعی بودن هدف شا از تحصیل بشود، ریسک ویزای شما به شدت بالا خواهد رفت.
- خدمت سربازی
گذراندن خدمت سربازی در ارگان هایی که مورد تحریم های آمریکا قرار گرفته اند می تواند بدون نیاز به هیچ دلیل دیگری منجر به ریجکتی ویزای تحصیلی شخص شود.
- ملیت ایرانی
ایران و چند کشور دیگر نظیر افغانستان، ازبکستان، ارمنستان، عراق و چند کشور دیگر، در زمره کشورهایی قراردارند که به خودی خود می توانند ماهیت پرونده شما را با ریسک همراه کنند. به دلیل ارتباطات سیاسی ایالات متحده با این کشور ها، این ریسک برای همه درخواست های ویزایی که از این کشورها صادر می شود وجود خواهد داشت.
پاسخ به سوالات متداول
مهمترین عامل ریجکتی ویزای تحصیلی اتباع ایرانی چیست؟
اصلی ترین عامل ریجکتی برخی از درخواست های ثبت شده توسط متقاضیان ایرانی صرفا دلیل سیاسی داشته و می تواند به نقص مدارک ارتباطی نداشته باشد.
فاکتورهای موثر در بررسی ویزای تحصیلی چه چیزهایی هستند؟
فاکتورهایی نظیر سن، گپ تحصیلی، تمکن مالی، هدف از تحصیل و مدارک کافی از موثرترین عوامل هستند.
آیا در صورت ریجکتی احتمال درخواست مجدد وجود دارد؟
بله. اگر دلیل ریجکت شدن شخص نقص مدارک بوده باشد امکان صدور درخواست مجدد وجود دارد.
پس از چه مدت از ریجکت شدن ویزا می توان درخواست مجدد صادر کرد؟
از لحاظ قانونی امکان اقدام پس از 3 روز کاری وجود دارد اما قاعدتا بعید است در این مدت تغییر خاصی در پرونده شخص صورت گیرد.