مقدمه ای بر معرفی دانشگاه بنگلور و شرایط تحصیل در آن
هدف از نگارش این مقاله معرفی دانشگاه بنگلور (به انگلیسی: (Bangalore University می باشد. همچنین شرایط لازم جهت اخذ بورسیه Bangalore University را بررسی می کنیم و به سوالات زیر نیز پاسخ می دهیم:
امتحانات ورودی دانشگاه بنگلور در چه تاریخی برگزار می شود؟
ددلاین دانشگاه بنگلور چه زمانی است؟
برای دریافت پذیرش دانشگاه بنگلور چه مدارکی مورد نیاز است؟
این دانشگاه تحقیقات در مناطق مرزی با ارتباط اجتماعی را با آموزش و تشویق، با کیفیت بالا ارائه می دهد که نمایانگر رسالت و اهداف آن است. همچنین با ایجاد تفاهم نامه با اعتبار دانشگاه های ملی و بین المللی به نقاط عطفی دست یافته است. در این مقاله به بررسی این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه های معتبر هند می پردازیم و اطلاعات لازم جهت آگاهی را در اختیار متقاضیان قرار می دهیم. شما می توانید از طریق برقراری تماس با موسسه مشاوره ای MIE؛ به طور رایگان اطلاعات لازم را در این زمینه کسب نمائید.
فایل ویدئویی در خصوص خدمات موسسه MIE برای تحصیل در خارج از کشور
- دانلود
- 7 دقیقه
- 524 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 1275 K
درباره دانشگاه بنگلور
در سال 1964، دانشگاه بنگلور در شهر بنگلور واقع در کشور هند، به عنوان یک دانشگاه دولتی تاسیس شد. دانشگاه بنگلور عضو AIU، انجمن دانشگاه های هند می باشد. AIU از انجمن های دانشگاه هایی است که منافع مشترک دارند و وابسته به کمیسیون کمک های مالی دانشگاه می باشند. پس از تأسیس دانشگاه بنگلور سازماندهی مجدد دستورالعمل دوره ها، اولین قدم آن بود و دوره های ممتاز را در سال 66 – 1965 معرفی کرد. دوره های سه ساله افتخار در گیاه شناسی، شیمی، اقتصاد، انگلیسی، زمین شناسی، ریاضیات و جانورشناسی که فقط در گروه های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارائه شده است، دانشجویان درخشان بسیاری را جذب کرده است. از سال 1964، دانشگاه بنگلور از نظر اندازه و قدرت تحصیلی رشد کرده است. همزمان با این گسترش، دانشگاه به یک پردیس جدید به نام (Jnana Bharathi (JB واقع در 1100 هکتار زمین گسترده نقل مکان کرد و بسیاری از بخشهای تحصیلات تکمیلی خود را به این دانشگاه تازه تاسیس منتقل کرد. کالج های مهم وابسته به دانشگاه بنگلور UVCE، کالج سنت جوزف، کالج ریاست جمهوری، کالج کوه کارمل، کالج پزشکی سنت جان، کالج پزشکی بنگلور و کالج ملی هستند.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص بهترین کشور برای تحصیل ایرانیان
- دانلود
- 6 دقیقه
- 567 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 1419 K
رتبه Bangalore University و دانشکده های آن
دانشگاه بنگلور در شش دانشکده هنر، علوم، بازرگانی و مدیریت، آموزش، حقوق و مهندسی ساختار یافته است. دانشگاه بنگلور شامل 43 بخش در مقطع کارشناسی ارشد، تعدادی مرکز و دبیرخانه آموزش عالی و یک مرکز کارشناسی ارشد را تحت نظر خود قرار داده است. این دانشگاه دوره های دیپلم و گواهینامه اشتغال و همچنین 50 دوره تحصیلات تکمیلی را ارائه می دهد. دوره های پنج ساله علوم اجتماعی، علوم زمین و مطالعات بازرگانی، مجتمع علوم زیستی را راه اندازی کرده است. دانشگاه بنگلور به عنوان یک دانشگاه معتبر توسط NAAC در سال 2001 شناخته شد و پنج ستاره دریافت کرد. سپس دانشگاه مجدداً تحت سیستم درجه بندی جدید با درجه A اعتبار مجدد دریافت کرد. رتبه بندی دانشگاه جهانی QS دانشگاه بنگلور را در 351-400 در آسیا قرار داده است همچنین unirank رتبه کشوری این دانشگاه را 135 اعلام می کند و رشته جهانی آن را 5378 در نظر گرفته است.
شرایط اخذ پذیرش از Bangalore University
برای پذیرش از دانشگاه بنگلور ابتدا فرم پذیرش را پر کنید و سپس آن را ارسال کنید. در صورت نیاز متقاضیان باید برای آزمون ورودی حاضر شوند و همچنین اگر از طرف دانشگاه، متقاضی دعوت به مصاحبه شد باید در این مصاحبه شرکت کند. مدارک مورد نظر دانشگاه را ارائه دهید. داوطلبان انتخاب شده باید هزینه ثبت نام را بپردازند. پذیرش نهایی پس از بررسی دقیق فرم درخواست ارائه شده توسط داوطلبان ارائه می شود. بر اساس نمرات در آزمون صلاحیت، دو لیست شایستگی جداگانه بر اساس شایستگی و رده بندی داوطلبان منتشر می شود. پس از اعلام شایستگی، داوطلبان برای تأیید نهایی توسط کمیته پذیرش دعوت می شوند.
لیست اسناد مورد نیاز:
گواهینامه تحصیل – گواهی درآمد – گواهینامه های درجه تحصیل – گواهی مهاجرت – رونوشت رسمی از مدارک تحصیلی – مهارت های انگلیسی
ددلاین و آخرین مهلت ثبت نام در دانشگاه بنگلور
دانشگاه بنگلور به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های آسیا مورد ستایش قرار گرفته است. اگرچه در ابتدا قصد داشت یک دانشگاه فدرال باشد، اما در نهایت به عنوان یک دانشگاه وابسته ظاهر شد. در دانشگاه بنگلور داوطلبانی که درخواست داده و پذیرش شده اند باید مراحل پرداخت آنلاین را تا پایان ماه ژانویه تکمیل کنند. در این دانشگاه در طول سال امتحانات دو بار برگزار می شوند. امتحانات نیمسال اول در ماه های نوامبر و دسامبر و امتحانات نیمسال دوم در ماه های مه و ژوئن انجام می شوند. همچنین نتایج آن ها، برای نیمسال اول در ماه فوریه و برای نیمسال دوم در ماه ژوئیه اعلام می شوند. همچنین آن دسته از دانشجویانی که نیاز به تکمیل اطلاعات دارند می توانند در ماه دسامبر نسبت به تکمیل مدارک و ثبت نام خود اقدام کنند.
مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاه بنگلور
دانشگاه بنگلور دارای دپارتمان مرکز زبان های خارجی است که به زبان آموزان اختصاص داده شده است تا از اشتیاق آنها استقبال کنند. CGL ، که توسط دانشگاه مرکزی بنگلور (BCU) تازه تاسیس شده اداره می شود، به دانشجویان اجازه می دهد تا چندین زبان محبوب مانند تایلندی، عربی، لهستانی و هلندی را مطالعه کنند. این دانشگاه دوره های دیپلم، دیپلم عالی و دیپلم پیشرفته را به زبان های مختلف خارجی ارائه می دهد. مدت زمان هر دوره هشت ماه است. در دانشگاه بنگلور زبان های رسمی هندی و انگلیسی است، اما با بسیاری از زبان های دیگر در سراسر کشور صحبت می شود. با این حال، تمام دوره های دانشگاه به زبان انگلیسی تدریس می شوند، اگر این زبان مادری شما نیست، ممکن است از شما خواسته شود که در یک آزمون مهارت شرکت کنید.
رشته های تحصیلی دانشگاه بنگلور
دانشگاه بنگلور دوره های مختلفی ارائه می دهد. دوره ها همراه با برنامه های آموزش از راه دور در زمینه های هنر، بازرگانی، مهندسی، معماری، تجارت، آموزش، مدیریت، علوم، مهندسی و حقوق است. پذیرش در بیشتر دوره ها به صورت ورودی انجام می شود در حالی که تعداد کمی از دوره ها مانند MA ، M.Sc ، MSW و غیره نیاز به شایستگی در آزمون مقدماتی قبلی دارند. در زیر دوره های ارائه شده توسط دانشگاه در سطوح مختلف ذکر شده است:
جرم شناسی، طراحی مد و لباس، علوم توان بخشی، شنوایی سنجی و گفتار و آسیب شناسی زبان، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، برق و الکترونیک، علوم و مهندسی اطلاعات، مهندسی ارتباطات، اقتصاد، انگلیسی، فرانسوی، هندی، تاریخ، فلسفه، علوم سیاسی، توسعه روستایی، موسیقی، مطالعات زبان، هنرهای تجسمی، زمین شناسی کاربردی، شیمی، گیاه شناسی، علوم کامپیوتر، بیو شیمی، رسانه های الکترونیکی، علوم محیطی، غذا و تغذیه، ریاضیات، جانور شناسی، آمار، مهندسی عمران، مهندسی علوم کامپیوتر، مهندسی محیط زیست، علوم مکانیکی، فناوری نساجی، علوم پلیمر، علوم کامپیوتر و غیره.
هزینه و شهریه تحصیل در دانشگاه بنگلور
سال تحصیلی دانشگاه بنگلور شامل دو ترم است. هزینه های دوره های مختلف در دانشگاه بنگلور متفاوت است. به طور مثال:
- هزینه دوره های MCA از 25170 روپیه برای مدت یک سال تحصیلی شروع می شود.
- هزینه دوره های کارشناسی به مدت یک سال حدود 11095 روپیه است.
- هزینه یک سال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد 31070 روپیه می باشد.
- هزینه تحصیلی M.COM حدود 9520 روپیه برای یک سال تحصیلی در نظر گرفته شده است.
- هزینه دوره های تحصیلی MBA تقریبا 31070 اعلام شده است.
با مراجعه به وب سایت دانشگاه می توانید اطلاعات دقیق تری در مورد شهریه برنامه های مختلف پیدا کنید. در طول تحصیل دانش آموزان این فرصت را دارند که در برنامه های تبادل بین المللی شرکت کنند. دانشجویان دانشگاه بنگلور می توانند هزینه های تحصیلی را به صورت آنلاین و از طریق بانک پرداخت کنند. برای پرداخت هزینه ها از طریق حالت آنلاین، دانشجویان باید از درگاه هزینه آنلاین دانشگاه بنگلور استفاده کنند.
شرایط اخذ بورسیه های تحصیلی از Bangalore University
امتیاز شایسته به معنای اعطای بورسیه توسط دانشگاه بنگلور به دانشجویان شایسته ای است که دوره های مختلفی را در دانشگاه دنبال می کنند. بنابراین، دانشجویان متعلق به طبقه مختلف یا دانشجویان شایسته، در صورت داشتن شرایط لازم، می توانند از بورسیه های مختلف ایالتی و دولت مرکزی استفاده کنند. آنها همچنین می توانند برای وام های آموزشی از بانک های برتر کشور درخواست دهند. همچنین، بورس های تحصیلی مختلفی به دانشجویان مانند بورس تحصیلی پس از اندازه گیری دولت هند، بورس تحصیلی اقلیت ها، بورسیه تحصیلات تکمیلی ایندیا گاندی و غیره ارائه می شود. به غیر از این، دانشجویان عالی رتبه می توانند از بورس تحصیلی ملی شایستگی هند که توسط دولت هند ارائه می شود نیز بهره مند شوند.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص شرایط تحصیل رایگان و بورس تحصیلی در خارج از کشور
- دانلود
- 3 دقیقه
- 298 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 3 دقیقه
- 755 K
کمپس های دانشجویی دانشگاه بنگلور و امکانات آن ها
دانشگاه بنگلور در جاده میسور واقع شده است و قسمتی از آن به عنوان پردیس Gyana Bharathi نامگذاری شده است. دانشکده حقوق ملی دانشگاه هند در پردیس Jnana Bharathi واقع شده است. امکانات آن شامل یک پارک زیستی احداث شده است و در این روند، دانشجویان تجربه مدیریت زمین برای جنگلداری اجتماعی را کسب کرده اند. در پردیس JB نیز کتابخانه ای وجود دارد که این کتابخانه امکاناتی از قبیل بازنویسی، ویدئو، اینترنت، صوت، کاست را برای دانشجویان فراهم کرده است. واحد انتشارات آن به نام پراسانگا است که در همین پردیس قرار دارد. انتشارات، مجلات دانشگاهی، کتاب ها و نشریات دوره ای را منتشر می کند. مرکز بهداشتی که توسط دو پزشک ماهر اداره می شود در این پردیس وجود دارد که خدمات مورد نیاز بیماران را ارائه می دهند. همچنین دارای سالن های ورزشی با امکانات زمین های بسکتبال، استخر، بازی های داخل سالن و غیره می باشد. سالن اجتماعات بزرگی در محوطه دانشگاه بنگلور وجود دارد که برای فعالیت های فرهنگی، سخنرانی ها، کارگاه ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. مراکز خرید و غذاخوری ها از امکانات دیگر این موسسه هستند.
سوالات متداول در مورد دانشگاه بنگلور هلند
✅چه مدارکی جهت پذیرش در دانشگاه بنگلور نیاز است؟
گواهینامه تحصیل – گواهی درآمد – گواهینامه های درجه تحصیل – گواهی مهاجرت – رونوشت رسمی از مدارک تحصیلی – مهارت های انگلیسی
✅هزینه تقریبی تحصیل در دانشگاه بنگلور چه مقدار است؟
هزینه ها از 9520 روپیه شروع می شود و ممکن است به 31070 روپیه در سال هم برسد.
✅ آیا دانشگاه بنگلور، دانشگاه معتبری است؟
رتبه بندی دانشگاه جهانی QS دانشگاه بنگلور را در 351-400 در آسیا قرار داده است همچنین unirank رتبه کشوری این دانشگاه را 135 اعلام می کند و رشته جهانی آن را 5378 در نظر گرفته است.
✅ چه دانشکده هایی زیر نظر دانشگاه بنگلور هند فعالیت می کنند؟
دانشکده هنر، علوم، بازرگانی و مدیریت، آموزش، حقوق و مهندسی.