تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و بررسی شرایط آن
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی ، مقایسه کشور های اسکاندیناوی ، شرایط اقامت در کشورهای اسکاندیناوی و بورسیه تحصیلی فنلاند، تحصیل رایگان در نروژ و دیگر کشورهای اسکاندیناوی را در این نوشتار، به تفصیل بررسی خواهیم کرد.
- چه شرایط و مدارکی برای تحصیل در دانشگاه های اسکاندیناوی مورد نیاز است؟
- هزینه های تحصیل در اسکاندیناوی برای مقاطع مختلف، چه میزان است؟
- امکان کار در حین تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و پس از فارغ التحصیلی مهیا است؟
- چه بورسیه هایی برای دانشجویان بین المللی در اسکاندیناوی، تدارک دیده شده است؟
همه این سوالات و همچنین به سوالاتی از این قبیل را در این مقاله، پاسخ می دهیم. به دلیل سیستم آموزشی در کلاس جهانی و کیفیت بالای زندگی و تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی، کشورهای شمال اروپا مقصدی کم نظیر برای دانشجویان به حساب می آیند. لذا همه ساله تعداد کثیری از دانشجویان بین المللی، درخواست مهاجرت تحصیلی به این کشورها را دارند. اگر تصمیم به تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی گرفته اید، می توانید با کارشناسان موسسه ملک پور تماس گرفته و از مشاوره رایگان و تخصصی آنها، استفاده نمایید. همچنین می توانید سوالات خود را در بخش دیدگاه ها بیان نمایید
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد
مقایسه تحصیل در سه کشور سوئد، فنلاند و نروژ
علاقه مندان به تحصیل در یکی از کشور های اسکاندیناوی با دیدن این ویدئو می توانند بهترین گزینه را از بین کشورهای مذکور انتخاب کنند. چرا که در این ویدئو مقایسه کاملی از شرایط تحصیل در دانشگاه های سه کشور سوئد، فنلاند و نروژ از لحاظ هزینه، سطح زبان، امکان ویزای همراه و شرایط کاریابی پس از تحصیل انجام شده است.
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 4 دقیقه
- 55 K
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و شرایط عمومی آن
اسکاندیناوی، شمالی ترین منطقه اروپا است که شامل سوئد، دانمارک، نروژ و فنلاند می باشد. این چهار کشور میزبان برخی از بهترین دانشگاه های اروپا و جهان هستند و شما میتوانید رشته تحصیلی خود را از میان بیش از ۲۰۰۰ برنامه کارشناسی و کارشناسی ارشد، انتخاب کنید. کشورهای حوزه اسکاندیناوی، در حالی که تنها 4 درصد از جمعیت اروپا را در خود دارند، هفتمین منطقه بزرگ جهان هستند. دانمارک، نروژ، سوئد و فنلاند یک تجربه آموزشی منحصر به فرد را به پشتوانه تاریخ غنی و فرهنگ پر جنب و جوش خود، به دانشجویان بین المللی ارائه می دهند. از این رو متقاضیان بسیاری برای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی اقدام میکنند.
سوئد با بیش از ده میلیون نفر جمعیت، پر جمعیت ترین کشور اسکاندیناوی است. این جمعیت در مساحتی بالغ بر 450 هزار کیلومتر مربع و به پایتختی شهر استکهلم زندگی میکنند. سه کشور دیگر تقریبا جمعیتی یکسان و نزدیک به پنج و نیم میلیون نفر دارند. اما مساحت این کشورها یکسان نیست و دانمارک با 43 هزار کیلومتر مربع، کوچک ترین آنهاست. سپس نروژ با 207 هزار کیلومتر مربع و در نهایت فنلاند با 338 هزار کیلومتر مربع، در رتبه بندی مساحت قرار میگیرند. پایتخت دانمارک، کپنهاگن، پایتخت نروژ، اسلو و در آخر پایتخت فنلاند، شهر هلسینکی است. سه کشور سوئد، نروژ و دانمارک، از لحاظ نظام حاکمیتی و واحد پولی، شرایط یکسانی دارند. هر سه با نظام پادشاهی اداره می شوند و کرون را به عنوان واحد پولی انتخاب کردهاند. اما فنلاند خود را جدا کرده و از یورو به عنوان واحد پولی و از نظام جمهوری، به عنوان نظام سیاسی و ساختاری، بهره میبرد.
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مدارس
بر خلاف تفاوت هایی که این چهار کشور در نظام سیاسی و اجتماعی دارند، تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی برای کودکان و مدارس، تقریبا یکسان و مشابه است. تحصیل کودکان از سن ۶ سالگی با مقطع دبستان آغاز، و تا سن ۱۸ سالگی در دو مقطع متوسطه اول و متوسطه دوم ادامه پیدا میکند. در کشورهای اسکاندیناوی نیز، همچون ایران، دانش آموزان مجاز به تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای و یا نظری هستند. آنها باید مسیر تحصیل خود را برای مقطع متوسطه دوم، از بین این دو رشته و مدارس آن، انتخاب نمایند. تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مدارس، برای شهروندان هر کدام از این کشورها که به زبان رسمی هر یک از کشورهای اسکاندیناوی تکلم می کنند، رایگان است. برای دیگر شهروندان و مهاجران خارجی، امکان تحصیل به زبان انگلیسی اما با هزینه نسبتا سنگین، وجود دارد.
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی
همانطور که قبلا گفته شد، دانشگاه های معتبری در اسکاندیناوی وجود دارند که آموزش هایی در کلاس جهانی ارائه می دهند و مدارک آنها نیز بسیار معتبر است. در این کشورها، آموزش ها علاوه بر زبان رسمی هر کشور، به زبان انگلیسی نیز ارائه میگردد. برای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی و به زبان انگلیسی، نیاز به مدرک آیلتس با حداقل نمره ۶ دارید. در بعضی کشورهای مانند سوئد، بلژیک یا اتریش شما این امکان را دارید اگر زبانتان خیلی قوی نیست و سطح یا مدرک زبان تان پایین تر از حد تعیین شده است، با دوره های زبان وارد این کشورها شوید و زبانتان را تقویت کنید. تحصیل به زبان انگلیسی در اکثر کشورهای اسکاندیناوی رایگان نیست و هزینه دارد. مدارک زیر برای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و پذیرش شما در مقطع کارشناسی، مورد نیاز است:
- پاسپورت و مدارک شناسایی
- مدرک دیپلم 12 ساله
- گواهی تمکن مالی برای اثبات توانایی پرداخت شهریه و هزینه های زندگی
- رسید پرداخت شهریه و هزینه های ثبت نام
- بیمه مسافرتی
- مدرک آیلتس با حداقل نمره ۶
البته در این میان، فنلاند همچنان خود را متمایز کرده است! زیرا برای تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی، نیازی به مدرک آیلتس ندارید. تحصیل رایگان در کشورهای اسکاندیناوی و بخصوص تحصیل رایگان در نروژ امکان پذیر است، به شرط آن که به زبان رسمی آن کشور تحصیل نمایید. نکته جالب این است که دانشگاه شما، آموزش زبان رسمی آن کشور را به رایگان در اختیار شما قرار می دهد. لیسانس در اسکاندیناوی ۴ تا ۴.۵ سال طول می کشد و دانشجو با هماهنگی دانشگاه و اداره مهاجرت، اجازه کار حین تحصیل را دارد.
بعضی از دانشگاهها در کشورهای اسکاندیناوی از جمله فنلاند برای تحصیل در مقطع کارشناسی نیاز به گذراندن آزمون ورودی دارند. اما در مقطع فوق لیسانس دارا بودن مدرک زبان آیلتس با نمره ۶.۵ امکان پذیر است. شایان ذکر است که هر دانشگاهی شرایط پذیرش متفاوتی دارد و پرونده هر متقاضی متفاوت می باشد بنابراین توصیه نویسنده مقاله این است که با استفاده از مشاوره مشاورین مجرب موسسه مشاوره ای MIE از راهنماییها و تجارب مشاورین موسسه مشاوره ای MIE با ارایه مدارک و شرایط خود ( همانطور که میدانید شرایط هر شخص متفاوت هست بنابراین پیشنهادات مشاور بسیار تاثیر گذار خواهد بود) به مشاورین موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه ملک پور) می توانید بهترین مشاوره را تجربه نمایید.بسیار خرسند می شویم چنانچه نواقصی را مشاهده نمودید با ما در میان بگذارید تا بتوانیم امروز بهتر از دیروز با ارایه کیفیت بالا در مشاوره در مسیری که در پیش رو دارید شما را یاری رسانیم.
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی ارشد
برای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی ارشد، نیاز به مدرک آیلتس با حداقل نمره ۶.۵ دارید. پیش نیاز دیگر تحصیل در این مقطع، داشتن لیسانس معتبر و قابل پذیرش برای دانشگاه های اسکاندیناوی است. البته امکان تحصیل بدون داشتن مدرک آیلتس نیز در صورتی که قصد شرکت در دوره های رایگان یادگیری زبان رسمی آن کشور حین یا قبل از تحصیل دارید، فراهم است. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس، در مدت دو سال تحصیل و تا زمان ارائه پایان نامه ای که ملزم به ارائه آن هستند، حق کار دانشجویی و کار حین تحصیل را دارند. شما می توانید در رشته هایی چون حقوق، مهندسی، داروسازی، مدیریت و… در مقطع ارشد، پذیرش بگیرید.
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع دکتری
شرط اصلی که برای پذیرش در مقطع دکتری و تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی مطرح است، داشتن استاد راهنما یا سوپروایزر است. تا زمانی که با مکاتبات فراوان ایمیلی و تماس با استاد، عموما پس از مصاحبه (می تواند از طریق اسکایپ باشد) تایید او را دریافت نکرده اید، نمی توانید اقدامی جهت تحصیل در مقطع دکتری در اسکاندیناوی داشته باشید. برای این امر نیز مسلما نیاز به مدرک کارشناسی ارشد معتبر، رزومه تحصیلی و تحقیقاتی چشم گیر و تسلط به زبان دارید. اگر موفق به دریافت تاییدیه یک استاد دانشگاه مورد نظر شده اید و تمام موارد گفته شده در بالا را دارید، می توانید برای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع دکتری اقدام کنید. پیشنهاد ما به شما این است که پیش از هر اقدامی، با مشاوران کاردان موسسه ملک پور تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی رایگان این موسسه بهره مند گردید. تحصیل دکتری در اسکاندیناوی، مدت زمانی بین ۳ تا ۵ سال به طول خواهد انجامید و اجازه کار حین تحصیل برای دانشجو فراهم است. اما از آنجا که عموما به دانشجو از طرف دانشگاه، پیشنهاد کار تحقیقاتی با حقوق داده می شود، نیازی به کار ندارد.
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی به همراه بورسیه تحصیلی
بورسیه های تحصیلی متفاوتی با عناوین مختلف به صورت اسکولارشیپ یا فاند در اختیار دانشجویان قرار میگیرد. از آنجا که در بورسیه فاند، تمام هزینه های تحصیل و زندگی و کارهای تحقیقاتی دانشجو به عهده دانشگاه یا نهاد بورس کننده است، این نوع بورسیه در همه جا و برای همه دانشجویان ارائه نمی گردد. برای بدست آوردن بورسیه های تحصیلی از هر نوع، رقابت های شدیدی وجود دارد و دانشگاه ها نیز، به دلیلی محدودیت در بودجه، اقدام به رتبه بندی دانشجویان متقاضی دریافت بورسیه بر مبنای شاخص هایی مشخص کردهاند. بدین ترتیب، دانشجویان نخبه با رزومه عالی و سطح دانش زبانی بالا (آیلتس ۷ به بالا)، شانس بیشتری برای دریافت بورس دارند. لازم به ذکر است که دریافت بورسیه برای مقطع دکتری راحت تر از بقیه مقاطع است. لیستی از بورسیه های تحصیلی جهت تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی را در زیر مشاهده می کنید:
بورسیه های تحصیلی کشور سوئد:
از بورسیه های تحصیلی سوئد می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- بورسیه تحصیلی موسسه فناوری بلکتینگ: مختص دانشجویان اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا که پنجاه تا هفتاد درصد از هزینه ها را شامل می شود.
- GUEST SCHOLARSHIP PROGRAM: این بورسیه برای هر سه مقطع تحصیلی در دسترس می باشد و مختص دانشجویان مناطق جنگ زده مثل لبان و غزه و… و دانشجویان رشته زبان و ادبیات سوئدی است.
- بورسیه تحصیلی ویسبی: مختص دانشجویان حوزه دریای بالتیک (لیتوانی، اوکراین، لهستان و…) است که برای هر سه مقطع تحصیلی در دسترس است.
- SWEDISH_TURKISH PROGRAM: مختص رشته های قضایی، حقوق و علوم اجتماعی است.
- سایر بورسیه های دانشگاه های لوند، مالمو، استکهلم، اومئو و اوپسالا که برای دانشجویان نخبه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در نظر گرفته شده اند و همگی آنها تنها بخشی از هزینه ها و شهریه را پوشش می دهند.
بورسیه های تحصیلی کشور نروژ:
بورسیه های تحصیلی نروژ را در لیست زیر مشاهده می نمایید:
- بورسیه آراسموس موندوس: مختص دانشجویان ارشد است که کارشناسی را در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و یا غیر اتحادیه اروپا گذرانده باشند.
- کمک های ترمی: کمک های مالی از سوی دانشگاه به دانشجویان برای هزینه های اجاره آپارتمان، رفت و آمد و … در هر ترم که برای هر سه مقطع تحصیلی دانشگاهی در دسترس است.
- لازم به ذکر است ه بورسیه تحصیلی نروژ بسته به رشته و هر مقطع مقداری متفاوت است.
بورسیه های تحصیلی کشور دانمارک:
بورسیه های تحصیلی دانمارک به شرح ذیل می باشند:
- Nordplus: مختص اتباع نوردیک و کشورهای حوزه بالتیک و اسکاندیناوی است.
- Erasmus: مختص دانشجویان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و سوئیس است که حداقل یک یا دو ترم را در کشور خود مشغول تحصیل بوده اند.
- بورسیه آراسموس موندوس: همانند بورسیه در نروژ است و تنها به رشته های خاصی در فوق لیسانس تعلق می گیرد.
بورسیه های تحصیلی کشور فنلاند:
اعطای بورسیه های تحصیلی در کشور فنلاند، برای هر سه مقاطع تحصیلی دانشگاهی امکان پذیر است. اما دانشجویان غیر اتحادیه اروپا، برای لیسانس و فوق لیسانس، ابتدا باید هزینه های تحصیلی سال اول را پرداخت نمایند و برای سال دوم و به بعد، در صورتی که شرایط مناسب و معدل بالا داشته باشند، می توانند برای دریافت بورسیه ثبت نام نمایند. این شرایط برای دوره دکتری صدق نمی کند و دانشجوی دکتری می تواند از ابتدا، برای اخذ بورسیه اقدام نماید.
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و هزینه های تحصیل و زندگی
هزینه های تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی بسیار متغیر است. هر کدام از این چهار کشور، هزینه ها و شهریه های متفاوتی دارند. برای مثال: از آنجا که اکثریت قریب به اتفاق دانشکده ها و دانشگاههای نروژ هیچ شهریه ای دریافت نمی کنند، تحصیل در نروژ، هم در مقطع کارشناسی و هم در مقطع کارشناسی ارشد، فارغ از اینکه تبعه اتحادیه اروپا هستید یا نه، رایگان است! البته نباید این تصور را داشته باشید که زندگی دانشجویی در نروژ یک امر کم هزینه است؛ زیرا هزینه های زندگی در این کشور، به دلیل سطح بالای رفاه و امکانات، چندان هم ارزان نیست و این کشور جزو گران ترین مکان های زندگی در جهان است.
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در سوئد برای شهروندان اتحادیه اروپا یا EEA رایگان است اما برای دانشجویان دیگر بسته به رشته تحصیلی و دانشگاه، بین ۸ هزار تا ۱۵ هزار یورو به شکل سالانه، هزینه در بر خواهد داشت. در دانمارک می توانید تقریباً از میان ۶۰۰ برنامه کارشناسی و کارشناسی ارشد که به زبان انگلیسی ارائه می شوند، یک برنامه را برای تحصیل انتخاب کنید، که همه این برنامه ها برای اتباع اتحادیه اروپا / EEA و سوئیس رایگان هستند و برای دیگر دانشجویان بین المللی، بین ۶ هزار تا ۱۶ هزار یورو در سال هزینه خواهند داشت. در فنلاند نیز، تقریباً ۵۰۰ برنامه تحصیلی ارائه می شود. در این کشور نیز همچون سایر کشورها، شهروندان اتحادیه اروپا و EEA به طور رایگان تحصیل میکنند و اتباع غیر اروپایی، معمولاً حدود ۷ هزار یورو در سال شهریه پرداخت میکنند.
هزینههای یاد شده تنها هزینههای شما برای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی نیستند و هزینههای زندگی در کشور های اسکاندیناوی نیز، علاوه بر تحصیل، باید تأمین شوند. هزینههای زندگی برای هر فرد، متناسب با دانشگاه محصل تحصیل، شهر محل اسکان، میزان رفت و آمد و عادات خاص زندگی و دیگر شرایط، با سایرین متفاوت است. اما در جدول زیر، هزینههای زندگی به شکل میانگین آورده شده است:
نوع هزینه در کشورهای اسکاندیناوی | مبلغ به یورو |
اجاره آپارتمان و سکونت | ۶۵۰ / ماه |
خورد و خوراک | ۳۰۰ / ماه |
رفت و آمد | ۱۰۰ / ماه |
سایر هزینه های جانبی | ۱۵۰ / ماه |
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و کار دانشجویی
همانطور که پیشتر گفتیم، در زمان تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی، دانشجو اجازه کار حین تحصیل را دارد. البته ساعات مجاز کار در هفته برای هر مقطع متفاوت است و در هر مقطع، ده ساعت به مجوز کار شما افزوده می شود. بدین ترتیب، ساعات کار مجاز حین تحصیل برای کارشناسی، ده ساعت و برای دکتری سی ساعت خواهد بود. کشورهای اسکاندیناوی از لحاظ اقتصاد و بازار کار در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارند. اما تفاوت هایی بین این چهار کشور از لحاظ نرخ بیکاری وجود دارد: نرخ بیکاری برای سوئد و فنلاند در حدود ۶ در صد است. نرخ بیکاری کشورهای نروژ و دانمارک نیز، کمتر از ۴ درصد است. پس می توان گفت که یافتن کار دانشجویی در نروژ و دانمارک راحت تر از سوئد و فنلاند است.
نمودار نرخ بیکاری سوئد:
نمودار نرخ بیکاری فنلاند:
نمودار نرخ بیکاری نروژ:
نمودار نرخ بیکاری دانمارک:
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و بررسی ویزای همراه
یکی از مهم ترین موارد برای تحصیل در هر کشوری، امکان الحاق همراهان در حین تحصیل است. طبق قانون، لفظ همراه تنها برای همسر و فرزندان زیر هجده سال اطلاق می گردد و سایر افراد خانواده را شامل نمی شود. تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی این امکان را به شما می دهد که حین تحصیل، برای همسر و فرزند زیر ۱۸ سال، ویزای همراه گرفته و در اسکاندیناوی به شما ملحق شوند. معمولا در کشورهایی که ویزای همراه ارائه می دهند، شرایط بدین ترتیب است که ابتدا دانشجو به کشور محل تحصیل، عزیمت نموده و بعد از یک یا چند ماه، می تواند برای همسر و فرزندان خود درخواست ویزای همراه نماید. در اسکاندیناوی نیز شرایط به همین شکل است. البته باید دانمارک را استثنا دانست؛ زیرا برای تحصیل در دانمارک، دانشجو می تواند برای خانواده ویزای همراه گرفته و با هم به دانمارک مهاجرت نمایند. نکته جالب آنکه همسر شما که به عنوان همراه وارد کشور های اسکاندیناوی شده است، می تواند مشغول به کار (گاها حتی کار تمام وقت) شود، مشروط به اینکه مجوز اداره مهاجرت آن کشور را دریافت نماید.
فایل ویدئویی در مورد خدمات موسسه MIE برای تحصیل در خارج
- دانلود
- 7 دقیقه
- 575 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 1770 K
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و معرفی دانشگاههای برتر
دوری از بستگان و زندگی در یک کشور غریبه، همیشه سختی های خاص خود را دارد. اطمینان از اینکه دانشگاه انتخاب شده برای تحصیل، جزو دانشگاه هایی با شرایط و رتبه مناسب است، می تواند خیال شما را بابت گذراندن سختی های مهاجرت راحت کند. همچنین نگرانی های شما بابت آینده تحصیلی و شغلی نیز کمتر می شود زیرا اگر مدرک شما از دانشگاه معتبری گرفته شود، دانشگاه های دیگر دنیا نیز آنرا قبول می کنند و می تواند در امر کاریابی و موفقیت در کار نیز بسیار موثر باشد. تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی شرایط گفته شده را دارد و در این کشورها، دانشگاه های معتبر با رتبه های جهانی اقدام به پذیرش دانشجوی بین المللی می کنند. در این میان کشور فنلاند از نظر شرایط سنی، پذیرش آسانتری نسبت به سایر کشورهای اسکاندیناوی دارد. در جدول زیر، لیستی از دانشگاه های اسکاندیناوی را مشاهده می کنید:
نام دانشگاه |
دانشگاه اوپسالا |
دانشگاه لاند |
موسسه کارولینسکا |
موسسه سلطنتی تکنولوژی |
دانشگاه گوتنبرگ |
دانشگاه استکهلم |
دانشگاه لینکوپینگ |
دانشگاه Umea |
دانشگاه صنعتی چالمرز |
دانشگاه علوم کشاورزی سوئد |
دانشگاه کپنهاگن |
دانشگاه آراهوس |
دانشگاه فنی دانمارک |
دانشگاه آالبورگ |
دانشگاه جنوب دانمارک |
مدرسه بازرگانی کپنهاگ |
دانشگاه راسسیلد |
دانشگاه فناوری اطلاعات کپنهاگ |
دانشکده رسانه و روزنامه نگاری دانمارک |
آکادمی تجاری کپنهاگ |
دانشگاه هلسینکی |
دانشگاه آلتو |
دانشگاه یواشکیله |
دانشگاه صنعتی تامپیر |
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی
بی شک، به منظور تصحیل در اسکاندیناوی در هر مطقعی نیاز به ارائه مدارکی جهت اخذ ویزای تحصیلی آن کشورها خواهد بود که ما در این بخش به معرفی آنها خواهیم پرداخت. قبل از معرفی مدارک مورد نیاز ذکر این مساله ضروری است که ارائه مدارک ناقص و جعلی ممکن است باعث ریجکتی ویزای شما شود و در ادامه راه شما را برای اخذ ویزای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی بسیار دشوار خواهد نمود:
- پاسپورت و مدارک شناسایی به همراه چند قطعه عکس در اندازه پاسپورت
- نامه تایید دانشگاه و رسید واریز هزینه های شهریه و ثبت نام
- انگیزه نامه یا SOP
- مستنداتی که نشان دهنده تمکن مالی باشد
- بیمه نامه مسافرتی
- بیمه درمانی
- پرداخت هزینه ویزا
تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و موقعیت کار پس از تحصیل
در هیچ کشوری تنها به صرف اینکه اقامت تحصیلی آن کشور را دریافت کرده اید، نمی توانید تابعیت آن کشور را بدست آورید. برای دریافت تابعیت، روندی پیش رو دارید و ابتدا باید نوع ویزای خود را از تحصیلی به ویزای کاری یا سرمایه گذاری و … تغییر دهید. تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و زمان جستجوی کاری که اسکاندیناوی به شما می دهد، فرصت بسیار عالی است که می توانید با یافتن شغل، ویزای خود را از تحصیلی به ویزای کاری تغییر دهید و مدت اقامت خود را تمدید نمایید. در اسکاندیناوی، می توانید پس از چند سال کار و پرداخت مالیات و رعایت قوانین و عدم سو پیشینه، اقامت دائم دریافت نمایید. سپس با توجه به اینکه اقامت دائم اسکاندیناوی را دارید، پس از گذشت زمان کوتاهی ( مثلا بین یک تا دو سال) می توانید برای دریافت پاسپورت و تابعیت آن کشور، درخواست دهید. روند دریافت تابعیت برای کشورهای اسکاندیناوی بین شش تا هشت سال طول می کشد ( نروژ و دانمارک ۸ سال، سوئد 6 سال، و فنلاند مدت 7 سال).
با سلام. من 36 سال سن و کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران دارم. مدرک آیلتس آکادمیک معتبر با نمره 8 هم دارم. به مدت 5 سال در کار خبر و خبرگزاری بوده ام و برای کارشناسی ارشد خبرنگاری، ژورنالیسم، رسانه، مطالعات فرهنگی علاقه مند به تحصیل در اسکاندیناوی هستم. لطفا راهنمایی کنید که چقدر شانس قبولی و از اون مهمتر پیدا کردن کار دارم؟ مطمئن هستم در صورت قبولی در ارشد برای دکترا اقدام خواهم کرد
سلام. شما شانس اقدام برای تحصیل در مقطع ارشد در این کشورها را دارید
بازار کار این رشته ها در اسکاندیناوی چطور است؟ خصوصا رشته ژورنالیسم؟
سلام. شرایط خوبی دارد
سلام خسته نباشید
بنده کارشناسی مدیریت بازرگانی دارم مدرک MBA هم دارم همسر بنده هم کارشناسی سخت افزار کامپیوتر داره ایلتس ۶.۵ داریم دوتاییمون
میتونیم اقدام کنیم برای ویزای تحصیلی نروژ؟؟
سلام بر شما. بله امکان اقدام برای این کشور وجود دارد. با توجه به ددلاین دانشگاه ها می توانید برای نروژ اقدام نمایید
با عرض سلام و خسته نباشید من لیسانس زیست جانوری با معدل 15 از دانشگاه سراسری گیلان دارم و ایلتس 7 دارم
میخواستم بپرسم برای تحصیل رایگان در کشور دانمارک چه اقداماتی باید کنم؟
با سلام، تحصیل رایگان در دانمارک نیازمند روزمه تحصیلی و پژوهشی خوبی هست. معدلتون شاید برای تحصیل رایگان مناسب نباشه اما اگر در فیلد تخصیی خودتون مقاله داشته باشید شانس بالا هست.
با سلام. من لیسانس کامپیوتر هستم و مدرک تافل دارم. 25 سال هم سنمه. میتونم اقدام کنم برای تحصیل در فنلاند یا سوِئد؟
با سلام ، بله میشه اقدام کرد. نمره تافلتون چند هست ؟ برای سوئد ما می تونیم کمکتون کنیم.
سلام وقت بخير
من ارشد فيزيك اتمي از دانشگاه علوم تحقيقات هستم.مقاله در ژورنال خارجي هم دارم ميخوام برا دكتري فيزيك پزشكي در كشور سوئد اقدام كنم.ميخواستم ببينم امكانش هست بورسيه بشم؟
من ٣٥ سال سن دارم و همسر و بچه هم دارم
لطفأ راهنماييم كنيد.
با سلام، برای دکترا در ابتدا باید سوپروایزر خود را تعیین کنید. سپس از طریق ارتباط با وی پذیرش دانشگاه را بدست آورید و با آن برای ویزا اقدام کنید. ارتباط با استاد راهنما از طریق سایت دانشگاه امکان پذیر است.
سلام ،،برای مقطع دبیرستان چگونه applyکنیم
با سلام، برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
سلام.
من پزشک عمومی هستم و تمایل به گرفتن تخصص در کشور های اسکاندیناوی دارم.
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید
با سلام و عرض ادب، برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
سلام
من 29 ساله با لیسانس مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد با معدل 17.1 با آیلتس 6.5 آکادمیک هستم
میخواستم ببینم تو کدوم کشورهای اروپایی یا اسکاندیناوی میتونم ویزای تحصیلی برای خودم و ویزای همراه برای همسرم بگیرم؟
ممنون از شما
با سلام در بسیاری از کشورها امکان اقدام را دارید و می توانید برای سوئد ، هلند ، دانمارک و . . . اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
سلام.خسته نباشید
من و همسرم میخوایم به یه کشور اروپایی برای اقامت و کار نقل مکان کنیم اما نمیدونیم از چه راهی به این عرصه وارد بشیم.کشورهای مد نظر ما کشورهای اسکاندیناوی هستش.هم من و هم همسرم دارای مدرک کارشناسی حسابداری هستیم البته من شروع کردم به ادامه تحصیل در همین رشته.اگه ممکنه خیلی خوشحال میشم زحمت بکشید به ما مشاوره بدین.ممنونم از شما
با سلام
دوست بزرگوار باید اطلاعات کامل خود را ذکر نمایید تا بتوان مشاوره و راهنمایی دقیق ارائه داد علاوه بر آن برای کشورهای اسکاندیناوی می توانید از طریق تحصیل اقدام نمایید و برای کار متاسفانه بدون کارفرما امکان پذیر نمی باشد . برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .
سلام.من لیسانس مهندسی صنایع دارم و میخام مدیریت بخونم ارشد اونجا.مسلط به زبان هستم ایلتس دارم.
خانمم هم لیسانس زبان داره.ایلتس هم داره میخواد ارشد حقوق بخونه.امکانش هست؟
با سلام
بله امکان پذیر است اما باید شرایط خود را به صورت کامل بیان نمایید تا مورد بررسی قرار گیرد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .
سلام
من میتوانم رشته پزشکی در کشور های اسکاندیناوی بخوانم به زبان انگلیسی؟
در کدام کشور؟
با سلام
بله امکان پذیر است اما باید شرایط شما برای اقدام بررسی گردد که می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.
سلام من لیسانس علوم تجربی دارم و رسمی آموزش و پرورش با ده سال سابقه ولی دوست دارم وارد کشور های اسکاندیناوی بشم چطور ممکنه
با سلام
از روش های متفاوتی می توانید برای مهاجرت اقدام نمایید اما شرایط شما از جمله سن ، تحصیلات و… باید به طور کامل بررسی شود که می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.
سلام من ارشد اموزش زبان انگلیسی هستم ایا ممکنه در فنلاند در مقطع دکترا مشغول ب تحصیل شم؟ و شرایط بورسیه چطوره؟
سلام
شما امکان ادامه تحصیل در فنلاند و در کشورهای دیگر را دارید اما برای ورود به مقطع دکترا باید در ابتدا سوپروایزر داشته باشید که می توانید برای راهنمایی بیشتر با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.
سلام. من ارشد بیوسیستماتیک جانوری با معدل هجده دارم، ایلتس ندارم ولی میتونم با نمره هفت قبول شم، یه مقاله پژوهشی دارم و اشنا به امور مدیکال ژورنالیسم هیتم و سابقه کار در این زمینه رو دارم، بنظر شما شانس گرفتن بورسیه رو دارم؟! تمایل به گرفتن بورسیه از کشورهای اسکاندیناوی هستم.
برای دریافت بورسیه باید در ابتدا از طریق دانشگاه های کشور مورد نظر وارد گفت و گو شوید . زیرا هر دانشگاه تعداد محدودی بورسیه صادر مینماید و خود دانشگاه تصمیم میگیرد که بورسیه اعطا نماید یا خیر
با تشکر
Slm vaght bekheyr mikhastam bebinam vase sweden reshtehaye bazargani mahdodiyat moadel daran vase arshad ya kheyr ya age daran che moadeli . Farghi ham mikone karshenasi azad bashe ya kheyr mamnon .
salam man hamrahe ba baradar va madaram ghaste mohajerat darim . man va baradram hardao mikhaym baraye lisans dar soed tahsil konim vali bedone madrake zaban mikhastam bebinam sharayrte tahsil va zendegi dar soed ba in sharayet emkan pazire ya khir va in ke hazine haye tahsil va zendegi dar onja be che sorat hast . mamnon misham agar javabamo bedid .
باسلام و عرض خسته نباشید ،من لیسانس فقه و مبانی حقوق هستم و دارم برای ازمون وکالت 95میخونم که با شرایط سختی که الان در ازمون وکالت هست ،قبولی یکم سخت شده ،اگه لیسانس حقوق داشتم صدردصد تلاش میکردم که به یکی از کشورهای اسکاندیناوی مهاجرت کنم ،سوال من اینه که ایا تحصیل با لیسانس فقه حقوق در اونجا امکان پذیر هست؟و ایا اگه ازمون وکالت امسال قبول شدم ،بعداز دوره کاراموزی میتونم در اونجا به شغل وکالت ادامه بدم و اینکه اگه ارشد حقوق خصوصی در ایران قبول بشم و مکالمه زبان انگلیسی رو قوی کنم امکانش هست که دانشگاه فنلاند یا نروژ و سوید پذیرای من باشند ،و حتی اگه نیاز به مقاله باشه من دریغ نمیکنم ،و اگه کشوری غیراز اسکاندیناوی باشه که شرایط منو بپذیره معرفی کنید ،من واقعا به راهنمایی شما احتیاج دارم واقعا ممنون میشم در این راه کمکم کنید ،خداقوت میگم ،پایدار باشید
Mn ba Che kasi mitoonm dar mored injoor masael mashvarat va dar ertebat basham?
پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاوران ارشد حقوق بین الملل موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان تماس حاصل نمائید و از مشاوره رایگان بهره مند شید
۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
Slm benaxshid mn madrak ields ba chanta rezomeye xoob daram mixastam bebinam chetori mitoonm bara karshenasi az keshvare sweden boorsiye ya paziresh begiram az yeki az daneshgahash?
با عرض سلام
شما می توانید با برقراری تماس و ارایه مشخصات تکمیلی با مشاورین ما شانس خود را برای پذیرش در رشته های تجارت و مهندسی اقدام نمایید.
۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶