بهترین مسیر مهاجرت و بررسی روش های آن
فایل ویدیوئی موسسه MIE درباره:
بهترین روش های اخذ اقامت کدامند؟
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 0 ثانیه
- 695
بهترین مسیر مهاجرت و کلیات آن
بهترین مسیر مهاجرت ، مناسب ترین مقصد مهاجرتی و انتخاب آن در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. بهترین مسیر مهاجرت برای هر فرد متفاوت می باشد اما مهم ترین و اساسی ترین نکات مربوط به انتخاب بهترین مسیر مهاجرت و انواع راه های آن، در یک دسته بندی مدون به صورت ساده و خلاصه ارائه می شود تا رهنمون انتخاب بهترین مسیر مهاجرت برای شما باشد. مهاجرت از چه طرقی امکان پذیر است و بهترین مسیر مهاجرت کدام است؟ چه کشوری می تواند گزینه مناسبی برای مهاجرت شما باشد؟ اگر ذهن شما را سئوالاتی در باب مهاجرت و انتخاب بهترین مسیر مهاجرت مشغول کرده است، این مقاله دقیقاً همان چیزی است که می تواند به شما کمک نماید و با دسته بندی روش های مهاجرت در 6 دسته بندی اصلی، موضوعات پیرامون مهاجرت و انتخاب بهترین مسیر مهاجرت را برای شما روشن و مشخص گرداند تا با شناخت کاملی نسبت به بهترین مسیر مهاجرت و انتخاب آن گام بردارید. چرا که انتخاب یکی از روش های مهاجرتی کاملاً بستگی به شرایط شخص و سلیقه وی دارد.
- تولد
- ازدواج
- پناهندگی
- کار
- تحصیل
- روش های مبتنی بر سرمایه
- اشخاص خاص
دریافت تابعیت با تولد:
اصلی ترین تابعیتی که به افراد داده می شود از طریق تولد است. در همه کشور های دنیا دادن تابعیت بر اساس دو مورد است: 1.خاک 2.خون
اگر فرزند شما در کشوری که از قانون خاک تبعیت می کند به دنیا بیاید، از همان ابتدا می تواند تابعیت کشور را داشته باشد. کشور هایی مانند آمریکا، کانادا و برزیل از قانون خاک تبعیت می کنند.
اما در کشور هایی که از قانون خون تبعیت می کنند، فرقی نمی کند پدر یا مادر تبعیت آن کشور را داشته باشند. زیرا فرزند متولد شده شما طبق قانون خون از ابتدا تابعیت آن کشور را دریافت خواهد کرد. کشور هایی مانند آلمان، هلند و اتریش از قانون خون تبعیت می کنند.
ازدواج: در بسیاری از کشور ها پس از ازدواج با شخصی که تابعیت آن کشور را دارد به سرعت اقامت دریافت می کنید. این اقامت پس از چند سال می تواند زمینه اقدام شما برای دریافت تابعیت کشور باشد.
پناهندگی: پناهنده بودن جرم نیست اما روشی است که هرگز از طرف موسسه MIE پیشنهاد و تایید نمی شود. وقتی می توانید از روش های قانونی برای مهاجرت اقدام کنید دیگر نیازی به روش های غیرقانونی و پناهندگی نیست.
اقامت از طریق کار: این روش یکی از محبوب ترین روش های اقامت بین متقاضیان است. ویزا های کاری به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
– جاب آفر (Job Offer)
– جاب سیکر (Job Seeker)
– اسکیل ورکر ( Skill worker )
تحصیل: در بسیاری از کشور ها می توانید با تحصیل در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری ویزای تحصیلی دریافت کنید. در این کشور ها می توانید بین 10 تا 20 ساعت نسبت به قانون آن کشور همزمان با تحصیل، کار کنید. به این ترتیب می توانید تا حدودی هزینه های زندگی خود را پوشش دهید.
پس از فارغالتحصیلی هم می توانید دنبال کار بگردید و ویزای تحصیلی خود را به اقامت و نهایتا تابعیت تبدیل کنید.
روش های مبتنی بر سرمایه:
- کارآفرینی
- نوآفرینی
- خرید ملک
- سرمایه داری
در برخی از کشور ها مانند ترکیه و دومنیکا می توانید بلافاصله بعد از خرید ملک، پاسپورت آن کشور ها را دریافت کنید.
در برخی از کشور ها مانند اسپانیا، پرتغال و یونان پس از خرید ملک، اقامت دریافت کنید.
در برخی کشورها مهم نیست چقدر دارایی و سرمایه داشته باشید، مهم ایده شما است. بنابراین می توانید با ویزای استارتاپ مهاجرت کنید.
سرمایه داری: اگر سرمایه زیادی دارید، روش های خود حمایتی و تمکن مالی برای شما مناسب است.
کشور هایی مانند اتریش، پرتغال، سوسیس، آلمان از بهترین کشور ها برای مهاجرت خود حمایتی شناخته می شوند.
فایل ویدیوئی موسسه MIE درباره:
تمام آن چیزی که باید درباره 7 روش مهاجرت بدانید!
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 127 K
در ادامه با ما همراه باشید تا مختصراً راجع به هر کدام از روش های مهاجرت اطلاعات پایه ای خدمت شما عزیزان عرض نماییم تا چراغ راه شما در انتخاب بهترین مسیر مهاجرت باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی راجع به هر روش و شرایط هریک از کشور ها به طور جداگانه، می توانید نسبت به تهیه ویدئوی کامل “راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت” اقدام فرمایید تا با شناخت کامل نسبت به طرق اخذ اقامت و تابعیت و بدون نیاز به وکیل مهاجرت در مسیر مهاجرت خود گام بردارید.
انتخاب بهترین مسیر مهاجرت وظیفه شماست تا با در نظر گرفتن تمامی شرایط خود به سنجش راه های ممکن پرداخته و بهترین مسیر مهاجرت را گزینش کنید. پیش از آن باید اطلاعاتی راجع به هر روش داشته باشید که موسسه ملک پور شما را در این مسیر یاری مینماید و نتیجه 15 سال تحقیق و تجربه در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهد.
بهترین مسیر مهاجرت و مهاجرت از طریق کار
بهترین مسیر مهاجرت برای تعداد زیادی از افراد، مهاجرت از طریق کار می باشد که یکی از روش های پر طرفدار مهاجرت می باشد. ویزای کاری جهت مهاجرت به کشور مقصد از طریق کار، دارای انواع متفاوتی است که به اختصار به توضیح هر یک میپردازیم:
- مهاجرت با ویزای پیشنهاد کار (Job Offer)
انتخاب بهترین مسیر مهاجرت در صورت داشتن یک پیشنهاد شغلی کار سختی نیست. ویزای پیشنهاد کاری شرایط فوق العاده ای است که کارفرمای مجاز به استخدام مهاجر، شخص را قبل از مهاجرت به کشور مقصد، استخدام نموده و فرد با مجوز اقامت وارد خاک آن کشور می شود. با توجه به اینکه فرایند استخدام نیروی کار شرکت ها بر اساس اولویت می باشد و اولویت با تبعه آن کشور و سپس نیروی کار اتحادیه اروپاست، قبل از استخدام فرد خارجی، موقعیت شغلی ابتدا باید به مدت 3 ماه در خود آن کشور و پس از آن 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود. در صورت عدم وجود فردی با شرایط مشابه، کارفرما مجاز به استخدام مهاجر است. این روند به دلیل سختی آن، احتمال موفقیت چندانی ندارد و کارفرمایان عموماً خود را درگیر فرایند جذب نیروی خارجی با دشواری های خاص آن نمی کنند.
- مهاجرت با ویزای جستجوی کار (Job Seeker)
در ویزای جست وجوی کار که بهترین مسیر مهاجرت در مهاجرت کاری است، عموماً به فرد یک اقامت موقت 6 ماهه تعلق می گیرد و در صورت کاریابی در این مدت، اقامت وی تمدید می شود. این حالت متداول می باشد و روشی است که در کشورهای با کمبود نیروی کار، بهترین نوع ویزاست. امکان مهاجرت با این نوع ویزای کاری در حال حاضر در کشورهای اتریش و آلمان برای ایرانیان فراهم است که با استقبال خوبی نیز روبروشده است.
- مهاجرت با ویزای مهارت (Skilled Worker)
روش دیگر جهت مهاجرت با ویزای کاری، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که می تواند بهترین مسیر مهاجرت برای متقاضیان اقامت در بعضی از کشورها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک باشد. ویزای این روش معمولا به نام ویزای مهارت خوانده میشود. شرایط این ویزا در کشورهای مختلف متفاوت است. جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید به مقالات مرتبط رجوع نمایید.
مقاله مرتبط
- مهاجرت با ویزای تعطیلات کاری (Work Holiday)
تعدادی از کشورها یک ویزای کاری تعطیلات ارائه می دهند که “ویزای کار و سفر” و یا “ویزای کار و تعطیلات” نیز نامیده میشود. این ویزا اساساً یک اجازه اقامت کوتاه مدت (معمولاً یک سال) است که اجازه می دهد مسافران جوان با مجوز کار و تحصیل مهاجرت نمایند. انگیزه اصلی صاحبان این نوع ویزا از سفر به این کشورها نباید کار باشد و صرفاً مجوزی برای کمک به مسافران در تعطیلات طولانی است که بودجه سفر خود را تأمین کنند. به طور معمول برای تعطیلات، به افراد 18 تا 30 ساله بدون فرزند وابسته، این فرصت داده میشود که بهترین مسیر مهاجرت جهت زندگی در یک کشور خارجی بدون پشت سر گذاشتن فرایندهای پر دردسر اخذ کار میباشد. ویزای کار تعطیلات، موافقت نامهای متقابل بین کشورهای مختلف است. و صرفاً در برخی کشورها این نوع ویزا وجود دارد.
- مهاجرت هنرمندان
بهترین مسیر مهاجرت برای هنرمندان شزایط ویژه ای است که در برخی کشورها همچون کانادا وجود دارد. مسیر مهاجرت برای هنرمندان باز است و در مقاله ای جداگانه به این موضوع خواهیم پرداخت.
بهترین مسیر مهاجرت و مهاجرت از طریق تحصیل
برای بسیاری افراد با انگیزه های مختلف، بهترین مسیر مهاجرت گزینه مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. برخی به دنبال بهره گیری از امکات آموزشی سطح بالا در کشورهای پیشرفته هستند و برخی افراد تحصیل را مقدمه ای جهت کاریابی در کشور مقصد می بینند. با هر انگیزه ای که گزینه مهاجرت از تحصیل را برگزیده اید، باید گفت در صورت ارضای شرایط و تکمیل مدارک، این مهم امکان پذیر است.
- مهاجرت در تمامی مقاطع از ابتدایی تا پسا دکتری
چنانجه گفته شد امکان مهاجرت از طریق تحصیل به عنوان بهترین مسیر مهاجرت برای دوست داران مطالعه و تحصیل، فراهم است البته در برخی کشورها امکان تحصیل در مدارس و در پایه های متفاوت، ممکن است آسان نباشد. در ویدئوی تکمیلی انتخاب گام به گام مسیر مهاجرت، شما می توانید اطلاعات کاملی در این زمینه بیابید. در مقاطع دانشگاهی: کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری امکان ادامه تحصیل ساده تر بوده و در صورت نداشتن گپ تحصیلی بالا و سایر شرایط موجود، به آسانی ادامه تحصیل برای شما مهیاست.
شرایط در هریک از دوره های تحصیلی و در هر کشور متفاوت می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقالات مرتبط را مطالعه فرماییدو در صورت هر گونه ابهامی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
- مهاجرت با استفاده از بورسیه های تحصیلی
در برخی دانشگاه ها بورسیه های تحصیلی جهت جذب دانشجوهای برتر اختصاص یافته است. بورسیه بیشتر در مقطع دکتری به دانشجویان اعطا می شود اما در سایر مقاطع نیز این امکان وجود دارد. در مقطع دکتری برای دانشجویان ممتاز، این روش بهترین مسیر مهاجرت می باشد که همزمان با تحصیل شرایط کسب درآمد نیز برای شخص فراهم است. بررسی شرایط اخذ بورسیه در این مبحث نمی گنجد. مطالب تکمیلی در این باب روی سایت ملک پور موجود می باشد.
مقاله مرتبط
مقاله مرتبط
بهترین مسیر مهاجرت و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
در صورتی که هیچ یک از دو روش بالا مطلوب شما نمی باشد، بهترین مسیر مهاجرت دلخواه خود را در این دسته بندی خواهید یافت. در روش سرمایه گذاری با روش های جذابی امکان اخذ اقامت برای شما فراهم است که در ادامه بدان ها می پردازیم:
- مهاجرت از طریق خودحمایتی یا تمکن مالی
در افراد با توان مالی بالا این روش قطعاً می تواند بهترین مسیر مهاجرت باشد. در این حالت شخص با اثبات تمکن مالی خود می تواند اقامت کشور مدنظر را اخذ نماید. در این حالت فرد نمی تواند در کشور مقصد به کار مشغول شود. عموماً پس از گذشت بازه زمانی مقرر حدود 5 سال، اقامت وی دائم شده و محدودیت کاریابی ندارد.
- مهاجرت از طریق ثبت شرکت
قوانین ثبت شرکت در کشورهای مختلف متفاوت می باشد برای مثال در اتریش 3 نوع ثبت شرکت وجود دارد:
- ثبت شرکت با ارائه برنامه تجاری نوآورانه (50000 یورو)
- ثبت شرکت و امکان اخذ اقامت بوسیله استخدام همراه (35000 یورو)
- ثبت شرکت بدون نیاز به نوآوری (با حداقل 100000 یورو)
شرایط ثبت شرکت و قوانین آن در کشورهای مختلف متفاوت بوده و امکان اخذ اقامت بوسیله آن بستگی به قوانین هر کشور دارد. جهت مطالعه بیشتر در این زمینه به سایت ملک پور مراجعه نمایید.
- مهاجرت از طریق خرید ملک
روش دیگر اخذ قامت که می تواند برای افراد متمول بهترین مسیر مهاجرت باشد، خرید ملک در کشور مقصد می باشد که قوانین مربوط به آن در کشورهای مختلف متفاوت می باشد. جهت آشنایی بیشتر با پیچیدگی های این روش به ویدئوی راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت آقای ملک پور مراجعه نموده یا پاسخ خود را از کارشناسان ما جویا شوید.
- مهاجرت از طریق اهدای پول به دولت
در این حالت فرد با اهدای مقداری پول، برای مثال کشور مالتا با 100 هزار دلار، اقامت دائم اخذ می نماید که به دلیل مزایایی که کشور مالتا دارد مانند عدم شرط حضور جهت کسب تابعیت، می تواند گزینه ای برای بهترین مسیر مهاجرت شما باشد. یا در برخی جزائر کارائیب، اهدای پول حدود 100 تا 250 هزار دلار بسته به تعداد اعضای خانواده، موجب اخذ تابعیت آن کشور می شود.
- مهاجرت از طریق خرید اوراق قرضه
در این حالت فرد با پرداخت مبلغ بیشتری برای مثال در کشور مالتا با حدود 250 هزار یورو جهت اوراق قرضه، موفق به اخذ اقامت آن کشور می شود. این مبلغ پس از اتمام دوره حدوداً 5 ساله با سودی اندک به شخص برگردانده می شود و شخص می تواند اقامت خود را حفظ نماید که بهترین مسیر مهاجرت برای افرادی است که قصد ندارند هزینه بدون بازگشتی جهت اخذ اقامت داشته باشند. یا در کشور مجارستان با خرید 300 هزار یورو اوراق قرضه و به مدت 5 سال، که البته این روش هم اکنون برای ایرانیان بسته می باشد.
بهترین مسیر مهاجرت و اخذ تابعیت از طریق تولد
در برخی کشورها تابعیت به واسطه تولد در خاک آن کشور، به فرزند متولد شده در آن خاک می رسد. سیستم این کشورها بر اساس خاک می باشد و بستگی به تابعیت پدر یا مادر ندارد مانند کشورهای آمریکا، برزیل، کانادا و … که بهترین مسیر مهاجرت برای فرزندی است که والدینش در کشوری مطلوب از طریق کار یا تحصیل اقامت موقت دارند. با این شرایط فرزند پاسپورت آن کشور را دریافت می نماید. اما تأثیری در وضعیت پدر و مادر ندارد.
در مقابل کشورهایی هستند که اصل خون در آن ها رعایت می شود و تابعیت از پدر یا مادر به فرزند می رسد. البته قوانین مربوط به اخذ تابعیت دارای پیچیدگی هایی است که جهت مطالعه بیشتر می توانید به مقالات مرتبط رجوع نمایید.
- مهاجرت والدین از طریق فرزند
بر خلاف تصور عموم، امکان مهاجرت والدین از طریق فرزندی که دارای تابعیت کشور دیگری است درحالت کلی در زمان تولد فرزند وجود ندارد و صرفاً در بعضی کشورها مانند برزیل قانونی مبنی بر اخذ تابعیت از طریق فرزند برای والدین وجود دارد. در سایر کشورها فرزند بایستی به سن قانونی مشخص برسد تا بتواند برای پدر و مادر خود اقدام نماید. برای مثال در کشور کانادا فرزند پس از مدت 14 سال اجازه اقدام جهت اخذ اقامت برای والدین دارد.
مقاله مرتبط
مقاله مرتبط
بهترین مسیر مهاجرت و مهاجرت از طریق ازدواج
- مهاجرت به واسطه ازدواج با غیر ایرانی
در این شکل از مهاجرت، در صورت ازدواج با فردی از تبعه دیگر کشورها امکان اخذ تابعیت آن کشور امکان پذیر است. اخذ تابعیت از طریق ازدواج، همانطور که همگان بر آن اشراف دارند، روشی اصولی و قانونی است و بهترین مسیر مهاجرت برای فردی است که قصد ازدواج با تبعه کشور دیگر را دارد. در این حالت اقامت آن کشور و پس از گذشت زمان و رعایت شروطی، تابعیت آن کشور را به دست می آورد. البته در ایران، زن خارجی به واسطه ازدواج با مرد ایرانی تابعیت ایرانی کسب می کند ولی عکس آن برقرار نیست.
البته این روش مهاجرت نیز، پیچیدگی ها، شرایط و قوانین خاص خود را دارد که جهت مطالعه بیشتر می توانید مقالات مرتبط در این زمینه را مطالعه بفرمایید.
- مهاجرت از طریق ازدواج صوری
ازدواج صوری شاید به عنوان روش مهاجرت میانبری جهت اخذ تابعیت کشور موردنظر فرد نگاه شود. افرادی که از عواقب ازدواج صوری آگاهی کامل ندارند، ممکن است جهت اخذ اقامت سریع و تابعیت کشور مطلوب خود، به ازدواج صوری که روشی غیرمنطقی و غیر اصولی است، روی آورند.
ازدواج یک روش مهاجرت قانونی برای اخذ اقامت محسوب می شود اما زمانی زنگ خطر نواخته می شود که این ازدواج، صرفاً وسیله و ابزاری جهت کسب اقامت کشور مقصود باشد. ازدواج صوری نامی است که بر این ازدواج های مصلحتی گماشته شده و دولت ها با جدیت کامل و سختگیری زیاد با ازدواج صوری مقابله می کنند و با اعمال قوانین سخت برای هر دو فرد خاطی، مانع از تکرار ازدواج صوری می شوند. در ازدواج صوری هیچ رابطه عاطفی بین زن و شوهر نبوده و صرفاً یک معامله جهت اخذ تابعیت کشور موردنظر می باشد که با تبادل مبالغ هنگفتی همراه است. در صورت برملا شدن حقیقت ازدواج صوری، به عنوان شیوه ای خلاف قانون، عواقب ناخوشایندی پیشروی زن و شوهر صوری است.
بهترین مسیر مهاجرت و مهاجرت از طریق پناهندگی
مؤسسه ملک پور یا Mie اتریش، هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد. این مطلب صرفاً جهت بالا بردن اطلاعات شما و اطلاع رسانی در خصوص خطرات و نکات مهم پناهندگی به عرض شما می رسد.
- خطرات پناهندگی و بررسی کنوانسیون ژنو و قوانین آن
پناهندگی شیوه ای از مهاجرت می باشد که فرد با ارائه مدارکی دال بر این که در کشور خود از نظر جانی، مالی و روانی در امنیت نیست، اقدام به اخذ تابعیت کشور مقصد می نماید. به طور کلی طبق کنوانسیون 1951 ژنو یا پروتکل 1967 آن، پناهنده به فردی اطلاق می شود که به دلایل نژادی، طرز تفکر و دیدگاه، مذهب و عقیده و یا هر مورد دیگری امکان زندگی در کشور خود را ندارد و ترس از آزار و اذیت و عدم امنیت، زندان و یا حتی مرگ، او را مجبور به ترک وطن کرده است. بدین سبب کشور پناه دهنده موظف است حداقل امکانات زندگی را برای شخص پناهجو تأمین نماید که این خود هزینه های هنگفتی را به کشور پناه دهنده تحمیل می نماید. به همین دلیل اغلب کشورها از پذیرفتن پناهجویان سرباز می زنند یا قوانین سختی جهت پذیرش آنها لحاظ می نمایند. در صورتی که خلاف مورد ذکر شده در پرونده فرد بر دولت محرز شود، علاوه بر برگرداندن فرد، از مهاجرت وی به اتحادیه اروپا با سایر روش ها نیز، تا سال ها ممانعت به عمل می آید. لازم است دوستان گرامی از مضرات اقدام به این شیوه آگاهی یابند و با انتخاب شیوه های مهاجرت درست و مطمئن بر سایر مسیرهای قانونی مهاجرت تمرکز کنند تا عزت انسانی مورد لطمه قرار نگیرد و بعلاوه راه برای افراد نیازمند اضطراری پناهندگی هموارتر گردد.
سلام
موسسه ملکپور در خصوص برنامه ریزی برای مهاجرت در چند سال آینده هم خدمات میدن؟ من 15 سالمه و میخوام تا 18 سالگی از کشور خارج بشم
سلام دوست عزیز. باید همون زمانی که قصد اقدام دارید مشاوره دریافت نمایید