اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
موسسه ملک پور هیچگونه خدماتی در راستای اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی ندارد و چون پناهندگی یکی از روشهای مهاجرتی است جهت اطلاع رسانی و ارتقا اطلاعات شما عزیزان این مقاله گردآوری شده است.
اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی به مانند دیگر کشورها دارای قوانین و شرایط خاصی است به همین جهت ما در این مقاله سعی بر آن داریم تا اطلاعات شما را در زمینه اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی ارتقا دهیم. با توجه به اینکه پناهندگی یکی از روشهای مهاجرتی است و ما در این مقاله در پی آن هستیم که اطلاعات کامل و به روز در زمینه اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم پیشنهاد بر این است پیش از هر اقدامی مقاله فوق را کامل مطالعه نمایید.
ما در این مقاله سعی داریم تا شرایط اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی را خدمت شما عزیزان شرح دهیم تا در صورتی در اندیشه مهاجرت از طریق پناهندگی به ترکیه هستید با شرایط این روش مهاجرتی آشنا شوید. این مقاله توسط کارشناسان مؤسسه ملکپور گردآوری شده تا اطلاعات شما نسبت به اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی ارتقا یابد.
- دانلود
- 7 دقیقه
- 63 K
- دانلود
- 6 دقیقه
- 56 K
- دانلود
- 6 دقیقه
- 2 K
- دانلود
- 7 دقیقه
- 11 K
- دانلود
- 15 دقیقه
- 2 K
مهاجرت از طریق پناهندگی یکی از موضوعاتی است که در چند سال اخیر اکثر افراد متقاضی مهاجرت در اندیشه آن هستند در راستای مهاجرت از طریق پناهندگی کشوری که اواخر در بحث پناهندگی تبلیغات زیادی درباره آن صورت گرفته است کشور ترکیه است. کشور ترکیه در سالهای اخیر میزبان پناهندگان بسیاری از کشور سوریه عراق و ایران و افغانستان بوده که بر اساس آمار اعلام شده در سال 2017 در حدود 3میلیون از کشور سوریه به دلیل وضعیت نابسمان کشور سوریه وارد ترکیه شده اند بر این اساس در حدود 44% از کشور افغانستان و 42% از کشور عراق و در حدود 10% نیز از ایران مراجعت کردن به کشور ترکیه افرادی که به واسطه پناهندگی وارد ترکیه شدند در در سال 2006 در حدود 4550 نفر بودن که این تعداد در سال 2011 چندین برابر شد و در حدود 16000 نفر وارد این کشور شدند.
شرایط حقوقی اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
با توجه به اینکه اکثرا کشورهای جهان جز اعضای امضا کننده های اصلی کنوانسیون 1951 حقوق پناهندگان می باشند کشور ترکیه یکی از اعضا این کنوانسیون می باشد البته این کشور با محدودیت جغرافیایی این کنوانسیون را تایید و امضا کرده است و کشور ترکیه بر این اساس مسئولیت پناهندگانی که از کشورهای عضو شورای اروپا وارد این کشور شده اند را برعهده گرفته است و افرادی که از خارج از اتحادیه اروپا وارد ترکیه شده اند را به صورت موقت و محدود مورد حمایتت قرار می دهد. بر اساس قانون سختگیرانه جدیدی که در سال 2013 در کشور ترکیه برای پناهندگان به تصویب رسید بسیاری از افرادی که درخواست اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی داشتند و در این کشور منتظر جوابیه درخواست خود بودند این کشور را ترک کردند.
شرایط و مشکلات پناهندگان سوری با اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
با توجه به شرایط بحرانی در کشور سوریه افرادی که از این کشور وارد خاک ترکیه شده اند مورد حمایت دولت ترکیه قرار می گیرند و به صورت موقت محل اقامت برای آنها تعیین می شود و گاها در صورت لزوم به کشور دیگری برای اقامت راهنمایی خواهند شد با توجه به اینکه در حدود 3 میلیون پناهنده در این کشور ساکن هستند کشور ترکیه به صورت موقت از این افراد حمایت می کند و شرایط زندگی را برای آنها فراهم می نماید.
شرایط پیش روی پناهندگان غیر سوری با اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
شرایط دیگر پناهندگان از کشورهایی مانند عراق و پناهندگان غیراروپایی مانند پناهندگان سوری نمی باشد و ممکن شرایط برای آنها سخت تر باشد البته آنها نیز بر اساس قوانین کنواسیون امکان و اجازه درخواست پناهندگی را براساس شرایط حال حاضر خود دارند و در صورتی بر اساس قانون UNHCR افراد متقاضی و خانواده آنها واجد شرایط ارائه درخواست پناهندگی شناخته شوند براساس قوانین موجود در کمیسیون عالی پناهندگی باید این افراد به کشور ثالث برای برخورداری از امنیت و دوری از آسیب های اجتماعی و معنوی منتقل شوند. با توجه به قوانین موجود افراد باید توجه داشته باشند تا زمانی که پرونده اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی آنها در حال بررسی می باشد آنها حق استفاده از خدمات درمانی و آموزشی را به صورت کاملا محدود دارند و ممکن است به صورت محدود نیز اجازه کار موقت و پاره وقتبه آنها داده شود.
- دانلود
- 6 دقیقه
- 35 K
شرایط و وضعیت پناهندگان افغان و ایرانی با اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
بر اساس آمار ارائه شده به سازمان ملل و کنواسیون در سال 2016 در حدود 35% پناهندگان حاضر در ترکیه غیر سوری بودند این آمار نشان میدهد که در حدود 120 هزار نفر از کشورهای دیگر مانند ایران و افغانستان اقدام به ورود به خاک ترکیه نمودند. مشکلاتت بسیاری از جمله عدم وجود اسکان پناهندگان پیش روی این افراد قرار دارد محدودتهای اعمال شده برای افراد به صورت عمدی نبوده بلکه له دلیل حجم بالای مهاجرین وجود دارد که برای افرا اعمال شده است. در سال 2016 در حدود 30هزار نفر از ایران وارد خاک ترکیه شدند و این تعداد ورودی از ایران به دلایل مختلف مانند اختلافات مذهبی و سیاسی و خشونتهای موجود در ایران مجبور به ترک خاک ایران نمودند و این شرایط به صورت وخیم تر در افغانستان وجود دارد.
شرایط و قوانین درخواست و اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
زمانی که افراد درخواست اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی را ارائه میدهند توسط سازمانی به نام DGMM بررسی و تایید خواهد شد.شرایط این سازمان به این صورت است که در صورتی که شرایط درخواست و وضعیت پناهنده بررسی شد و از سوی کارشناس سازمان تایید شد سازمان نیز با درخواست به صورت نهایی موافقت خواهد نمود و پرونده آنها به سازمانهای مربوطه و کمیسیون امور پناهندگان ارجاع داده خواهد شد و در این صورت برای آنها وقت مصاحبه و بررسی کیس به صورت نهایی گذاشته خواهد شد و پس از مصاحبه و تایید نهایی درخواست آنها به کمیسیون pdmm ارجاع داده می شود.فرایند بررسی و تعیین تکلیف پرونده افراد در حدود 6 ماه به طول می انجامد.
در این صورت افراد بر اساس طبقه بندیهای موجود در سازمان دسته بندی خواهند شد و بر اساس نیازها و شرایط و حقوق و مزایا اولویت بندی خواهند شد . بر اساس قوانین کمیسیون پس از درخواست و ارائه از سوی فرد متقاضی اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی باید مصاحبه وی طی مدت 30 روز انجام شود. مصاحبه انجام شده توسط افراد آموزش دیده در زمینه حقوق پناهندگی تحت نظارت سازمان انجام خواهد شد. با توجه قانون LFIP در کنواسیون شرایط و قوانین خاصی برای افرادی که شرایط عادی ندارند در نظر گرفته شده است.
افراد دارای شرایط خاص برای اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
- معلولین و افراد و افراد سالخورده و زنانی که باردار هستند و همچنین کودکان خردسال و افرادی که مورد شکنجه و آزار جنسی و فیزیکی قرار گرفته اند.
با توجه به اینکه شرایط این افراد خاص و فوری می باشد پروسه بررسی پرونده این افراد سریع تر و با دقت بیشتری انجام خواهد شد. حقوقی که برای افراد در نظر گرفته این است که می توانند در جلسه مصاحبه به همراه وکیل و مترجم و اعضای خانواده و یا یک روانشناس باشند.
پس از بررسی و انجام مصاحبه و انجام مراحل اداری نتیجه بررسی پرونده اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی را به صورت کتبی به فرد اعلام می کنند و در صورت منفی بودن و رد درخواست وی باید دلایل رد شدن پرونده به صورت کامل و واضح با دلایل قانونی قید شود. برای پرونده امکان تجدید نظر و اعتراض نیز پیش بینی شده است که در صورت رد درخواست تجدید نظر فرد باید خاک ترکیه را ترک نماید. تمامی هزینه های داشتن وکیل و روانشناس برای فرد در نظر گرفته شده است و سازمان و دولت این هزینه ها را متقبل می شود.
مخاطرات و مشکلات اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی
پناهندگی برای افراد متقاضی دارای شرایط و مخاطرات سخت و گاها ناگواری خواهد بود این شرایط سخت و مشکلات برای تمامی افراد وجود دارد چه افرادی که به صورت قانونی وارد خاک کشور مقصد شده اند و سپس درخواست پناهندگی داده اند و چه برای افرادی که به صورت غیر قانونی وارد شده اند و ما با توجه به این مشکلات به هیچ وجه پناهندگی را به افراد پیشنهاد نمی دهیم و پیشنهاد ما بر این است در صورتی که افراد شرایط لازم برای مهاجرت قانونی را دارند حتی الامکان به صورت قانونی اقدام نمایند.
با توجه به موارد ذکر شده در باب اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی و همچنین ذکر قوانین و موارد پیش روی افراد متقاضی پناهندگی در این کشور در صورتی که شما عزیزان تمایل دارید به کشور ترکیه مهاجرت کنید و قصد دارید به واسطه اخذ تابعیت ترکیه از طریق پناهندگی اقدام به مهاجرت به این کشور نمایید پیشنهاد بر این است پیش از هر اقدامی مقاله فوق را به صورت کامل مطالعه نمایید تا اطلاعات حقوقی شما ارتقا یابد در راستای اخذ تابعیت ترکیه از طرق قانونی پیشنهاد میکنیم با مشاورین موسسه حقوقی ملکپور مشاوره کامل و تخصصی داشته باشید.
سلام
مدت 5 است که در ترکیه در سازمان ملل اسم نویسی کردم,دارای کارت شناسای با همون کد 99 هستم.
به صورت قاچاق همراه با خانواده وارد خاک ترکیه شودیم.
حال میخواهیم که درخواست اقامت دائم بدهیم شرایط و مشکلات پیش رویمان به چه شکلی خواهد بود.
با داشتن وکیل ایا درخواستمان بهتر صورت نمیگیرد
سلا دوست عزیز. موسسه ملک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه خدمات و مشاوره ایی ارائه نمی دهد