اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج و مقدمه ای بر آن
اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج و روند اخذ اقامت و تابعیت ایران و عراق این مقاله مورد بررسی علمی قرار می گیرد. آیا اخذ تابعیت ایران از طریق ازدواج امکان پذیر است؟ اخذ اقامت عراق از طریق ازدواج به چه صورت است؟ برای گرفتن تابعیت عراق از طریق ازدواج چه شرایطی می بایست فراهم باشد؟ اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج از آنجا اهمیت می یابد که در سالهای گذشته با توجه به بهبود روابط میان ایران و عراق و تسهیل ورود به این کشور و همچنین افزایش حضور افراد عراقی در ایران، ازدواج های زیادی میان اتباع این دو کشور وقوع یافته است. از جمله آثار ازدواج می توان به اعطای تابعیت همسر به زوج تبعه خارجی اشاره نمود. البته در ایران به محض وقوع ازدواج مرد ایرانی و زن خارجی تابعیت ایرانی به زن خارجی اعطا می گردد و این در حالی است که برای ازدواج زن ایرانی با فرد خارجی قوانین متفاوتی اعمال میگردد که در ادامه به بررسی قوانین و مقررات مربوط به اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج می پردازیم. قابل ذکر است که قوانین برای همه اتباع خارجی یکسان بوده و تفاوتی در این موضوع بین کشورهای متبوع همسر خارجی وجود ندارد. امید است مطالب این مقاله پاسخگوی سوالات شما در خصوص اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج باشد. شما عزیزان می توانید با برقراری ارتباط با مشاورین موسسه مشاوره ای MIE به صورت رایگان در زمینه مهاجرت اطلاعات دریافت نمایید. در ادامه مطالب ذیل مورد بررسی قرار می گیرد:
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
.
مهاجرت از طریق ازدواج
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 4 دقیقه
- 72 K
بررسی شرایط کلی اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج
قانون اخذ اقامت تبعه خارجی از طریق ازدواج در کشورهای مختلف وجود دارد اما شرایط هر یک ممکن است متفاوت باشد. طبق ماده 1050 قانون مدنی، زن مسلمان ایرانی تنها با مرد مسلمان خارجی می تواند ازدواج نماید. با این حال مطابق ماده 1060 قانون مدنی، زن ایرانی برای ازدواج با تبعه خارجی مسلمان که ممنوعیت قانونی نداشته باشد، می بایست اجازه مخصوص را از طرف دولت ایران اخذ نماید. برای اخذ تابعیت و اقامت ایران از طریق ازدواج در هر حال در نظر داشته باشید در کشور ایران روش ازدواج با تبعه ایرانی برای زنان خارجی سبب تابعیت می شود اما برای مردان خارجی به صرف ازدواج با زن ایرانی اقامت و تابعیت دریافت نمی کند. در خصوص ازدواج برخی از مامورین رسمی و مستخدمین و محصلین دولتی با زنان تبعه خارجی نیز دولت می تواند اخذ مجوزهای خاصی را الزام نماید.
زنان ایرانی در صورتی می توانند با مرد مسلمان خارجی ازدواج کنند که مجوزهای لازم را از وزارت کشور دریافت نماید. برای اخذ مجوزهای لازم از وزارت کشور شرایط و موارد زیر می بایست فراهم باشد:
- درخواست زوجین برای صدور گواهی اجازه ازدواج
- گواهینامه بلامانع بودن ازدواج و به رسمیت شناختن آن از سوی دولت متبوع زوج
- مسلمان بودن زوج
- گواهینامه ای مربوط به وضعیت تاهل مرد. مامورین سیاسی و کنسولی کشور متبوع مرد در ایران و یا مقامات محلی مجرد یا متاهل بودن زوج را مشخص نمایند
- گواهی عدم سوء پیشینه مرد و زن در کشور متبوعشان
- گواهی استطاعت مالی زوج و تعهد نامه وی برای پرداخت حقوق مالی زوجه مانند مهریه، نفقه و …
- وزارت خارجه می تواند از مرد تضمینی برای حسن رفتار زوج در طول زندگی مشترک اخذ نماید تا در صورت طلاق حقوق مالی زوجه محفوظ بماند و زوج می بایست نسبت به امضاء فرم هایی که جهت اخذ تضمین از سوی وزارت کشور ارائه می گردد اقدام نماید.
در صورتی که شرایط و مقررات فوق رعایت گردد، وزارت کشور به فرمانداری ها و استانداری ها در سراسر کشور اجازه می دهد تا مجوز ازدواج زنان ایرانی با مرد خارجی را صادر نمایند. زوجین می توانند با اجازه مذکور به پلیس ناجا، اداره ثبت احوال امور خارجه و همچنین برای ثبت واقعه ازدواج به ثبت احوال مراجعه و دفاتر مخصوص را امضا کنند. برای ثبت ازدواج زنان ایرانی که در خارج از کشور به سر می برند، وزارت کشور با موافقت وزارت خارجه اجازه صدور مجوزهای لازم برای ثبت ازدواج زن ایرانی و مرد خارجی را به نمایندگان سیاسی و کنسولی ایران اعطا می نماید و سپس جهت ثبت در دفاتر مخصوص ازدواج در ثبت احوال اقدامات لازم را انجام می دهند.
برای صدور مجوز از سوی استانداری و فرمانداری ها می بایست مرد اقامت قانونی داشته و پاسپورت وی 4 یا 5 سال اعتبار داشته باشد.
در هر صورت زنان خارجی که با مردان ایرانی ازدواج می کنند تابعیت ایران را اخذ می نمایند. جهت اخذ مجوزهای لازم برای ثبت واقعه ازدواج شرایط و مدارک ذیل می بایست وجود داشته باشد:
- فرم تکمیل شده درخواست ثبت ازدواج
- اصل شناسنامه معتبر زوج
- اصل پاسپورت معتبر زوجه
- اصل گواهی تولد زوجه
- اصل گواهی سلامت زوجین مبنی بر عدم وجود بیماری واگیردار و بیماری هایی که مانع ازدواج است. ایدز، اعتیاد، تالاسمی، هپاتیت و بیماریهای مقاربتی
- ارائه گواهی تشرف به دین اسلام در صورت غیر مسلمان بودن زوجه
- اصل گواهی ازدواج شرعی زوجین که از مراکز اسلامی مورد قبول صادر شده باشد.
- اصل گواهی ازدواج محلی زوجین که مقامات ذی صلاح کشوری که ازدواج در آن صورت گرفته است صادر نموده باشند.
- عکس زوج (سه قطعه) و عکس زوجه (6 قطعه)
- واریز هزینه ثبت واقعه ازدواج طبق تعرفه کنسولی
اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج و شرایط ازدواج در عراق
قوانین و شرایط ازدواج در عراق درقانون وضعیت اجتماعی (قانون مدنی) تعیین گردیده است. شرایط و قوانین ازدواج کاملا برگرفته از فقه است و ازدواج زن مسلمان عراقی با مرد غیر مسلمان امکان پذیر نمی باشد. با این حال خارجیانی که در عراق ازدواج می کنند مشمول مقررات قانون وضعیت اجتماعی هستند. همانطور که قبلا گفته شد ازدواج های بین ادیان مجاز است مگر در مورد یک زن مسلمان و یک مرد غیر مسلمان.
ازدواجی که بین اتباع این کشور و خارجیان صورت می گیرد می بایست ثبت شده و زوجین نسبت به اخذ سند ازدواج اقدام نمایند. برای گرفتن سند ازدواج مراحل ذیل می بایست رعایت و انجام گردد:
- حضور زوجین در دادگاه مدنی برای ارائه درخواست ازدواج الزامی است.
- انجام مراسم و گواهی تشرف به دین اسلام برای زوجی که مسلمان نیست.
- اخذ گواهی سلامت
- پس از اخذ گواهی سلامت زوجین می بایست مجدد به دادگاه مدنی مراجعه نمایند.
- حضور یکی از والدین و یا سرپرست زن عراقی در دادگاه
- صدور قرارداد ازدواج توسط دادگاه که امضا طرفین رسیده باشد.
منطقه کردستان عراق که در همسایگی سه استان ارومیه، کردستان و کرمانشاه قراردارد، منطقه ای خود مختار است که برای ورود به این منطقه نیازمند تهیه ویزا جدا از ویزای کشور عراق است. از مشهورترین شهر های این منطقه شهر اربیل هست که در سال های گذشته بسیاری از ایرانیان برای کار و سرمایه گذاری به این شهر مهاجرت کرده اند. به همین دلیل ازدواج پسر ایرانی با دختر عراقی در این منطقه رویداد شایعی است و شرایط ازدواج در کردستان عراق برای ایرانیان نیز تسهیل شده است. ازدواج دختر عراقی با پسر ایرانی خیلی سریع منجر به اخذ تابعیت ایرانی برای زوجه عراقی می شود و ظرف 48 ساعت پس از ثبت ازدواج در منطقه نمایندگی می توانند شناسنامه و پاسپورت ایرانی خود را اخذ نمایند.
اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج و شرایط اخذ تابعیت
به موجب بند 6 ماده 976 قانون مدنی، هر زن خارجی که با مرد ایرانی ازدواج کند می تواند تابعیت ایران را اخذ نماید. این اختیار به مرد خارجی که با زن ایرانی ازدواج می کند داده نشده و هر مرد خارجی که با زن ایرانی ازدواج می کند نمی تواند بلافاصله تابعیت ایران را اخذ نماید و برای اخذ تابعیت می بایست 5 سال از زمان وقوع ازدواج گذشته باشد. مرد خارجی که با زن ایرانی ازدواج کند و از همسر ایرانی خود صاحب فرزند شده باشد، می تواند قبل از اتمام 5 سال در خواست تابعیت خود را به دولت جمهوری اسلامی ایران تقدیم نماید. چنانچه هیئت وزیران با این درخواست موافق باشد، به مرد خارجی تابعیت ایران اعطا میگردد. در خصوص ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی این نکته حائز اهمیت است که چنانچه طبق قانون کشور مرد با ثبت ازدواج، تابعیت مرد به زن ایرانی اعطا نمی شود وی می تواند انتخاب کند که تابعیت ایرانی خود را حفظ نماید و یا تابعیت کشور متبوع مرد را اکتساب نماید.
افراد غیر عراقی که با زن یا مرد تبعه عراق ازدواج می نمایند، می توانند 5 سال پس از ثبت ازدواج و دریافت سند نکاحیه درخواست تابعیت نمایند.
اخذ تابعیت ایران و عراق ازطریق ازدواج و بررسی آثار حقوقی و شرایط آن
زن خارجی که با مرد ایرانی ازدواج می کند و تابعیت ایران را اخذ می کند از تمامی حقوق شهروندی و همچنین حقوق ناشی از ازدواج برخوردار بوده و می توانند مانند سایر ایرانیان مالکیت اموال غیرمنقول را داشته و همچنین از حقوق مادی رابطه زوجیت مانند حق دریافت نفقه، مهریه، اجرت المثل، ارث و … برخوردار گردد. البته زنان خارجی پس از فوت شوهر و یا طلاق از وی می توانند درخواست دهد که به تابعیت پیشین خود باز گردند که این درخواست می بایست مورد تایید وزارت خارجه قرار گیرد. قابل ذکر است که زنان خارجی که همسر ایرانی آنان فوت شده در صورتی می توانند درخواست ترک تابعیت ایران و رجوع به تابعیت پیشین خود نمایند که فرزندان آنان بالای 18 سال باشند. درغیر اینصورت با درخواست آنان موافقت نخواهد شد. زنانی که از این طریق تابعیت خارجی کسب می نمایند حق داشتن اموال غیر منقول نیز از ایشان سلب می گردد و مانند دیگر اتباع خارجه با آنها برخورد می شود. بنابراین ایشان تا میزانی که دیگر اتباع خارجه می توانند مالکیت اموال غیر منقول را داشته باشند، حق مالکیت خواهند داشت و می بایست ظرف یکسال از خروج تابعیت و یا دارا شدن ملک بواسطه ارث مازاد اموال غیر منقول خود را منتقل نمایند.
اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج و بررسی ازدواج صوری
تمامی دولت ها اصل را بر پایه صحت و حسن نیت زوجین و تصمیم آن ها بر استمرار رابطه زوجیت بنا نهاده و تمامی ازدواج ها را به رسمیت شناخته و برای افراد خارجی که از طریق ازدواج واجد شرایط اخذ اقامت و تابعیت می باشند حقوق و تکالیفی تعیین می نمایند. بنابراین چنانچه مشخص گردد افراد صرفا برای اخذ تابعیت و یا برخورداری از حقوق شهروندی مانند حق مالکیت بر اموال غیر منقول اقدام به اخذ تابعیت نموده اند، با برخورد شدید دولت ها مواجه شده و در برخی موارد علاوه بر اینکه اقامت و یا تابعیت سلب می گردد و شخص با مجازات های قانونی مواجه می شود، شخص خاطی نیز از کشور اخراج می گردد. بنابراین به هیچ عنوان توصیه نمی گردد که از طریق ثبت ازدواج های صوری برای اخذ اقامت و با تابعیت اقدام نمایید.
اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج و روند اخذ اقامت و تابعیت
همانطور که پیش از این گفته شد، هر زن خارجی که با مرد ایرانی ازدواج نماید تابعیت ایرانی بر وی تحمیل می گردد و پس از ثبت واقعه ازدواج می بایست برای اخذ تابعیت و دریافت شناسنامه ایرانی اقدام نماید.
مراحل اخذ تابعیت و دریافت شناسنامه ایرانی به شرح ذیل می باشد:
- در صورتی که زوجه دارای کارت هویت ویژه اتباع خارجی باشد و به طور قانونی در ایران حضور داشته باشد، وزارت کشور و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی با توجه به درخواستی که مرد تبعه ایران برای ثبت ازدواج تقدیم می کند، مجوزهای لازم را صادر نماید.
- وزارت کشور نیز برای صدور مجوز ثبت ازدواج از وزارت اطلاعات در قسمت امور بیگانگان استعلامات لازم را در خصوص هویت و همچنین صلاحیت زن خارجی انجام می دهد.
- مراجع مربوطه نیز پس از صدور مجوز ثبت ازدواج، واقعه ازدواج را در دفتر مخصوص ثبت کرده و اقدام به صدور شناسنامه برای زوجه می نمایند.
برای اخذ تابعیت کشور عراق از طریق ازدواج زن خارجی پس از 5 سال زندگی مشترک در عراق می تواند درخواست اخذ تابعیت خود را به وزارت کشور ارائه نماید. پیوند زناشویی می بایست تا زمان ارائه درخواست ادامه داشته باشد. با این حال چنانچه زن خارجی از شوهر فوت شده خود و یا شوهری که وی را طلاق داده دارای فرزند باشد، می تواند درخواست تابعیت نماید. برای مردان غیر عراقی نیز در صورت تایید دولت در صورتی که شرایط ذیل را داشته باشند تابعیت صادر می گردد
- به طور قانونی وارد عراق شده باشند.
- حداقل 5 سال از ازدواج با زن عراقی گذشته و این ازدواج مداومت داشته باشد.
- حسن رفتار داشته و سوء پیشینه کیفری نداشته باشد.
- وضعیت درآمد وی در عراق مشخص بوده و از لحاظ درآمد وضعیت مناسبی داشته باشد.
- گواهی سلامت اخذ نماید.
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص اخذ تابعیت ایران و عراق از طریق ازدواج
✅ شرایط اخذ تابعیت ایران از طریق ازدواج چیست؟
هر زن خارجی که با مرد ایرانی ازدواج کند تابعیت ایران به وی اعطا می گردد. مرد خارجی که از همسر ایرانی خود صاحب فرزند باشد نیز می تواند درخواست تابعیت نماید.
✅ شرایط اخذ تابعیت عراق از طریق ازدواج چیست؟
افراد خارجی که با مرد یا زن عراقی ازدواج می کنند، می توانند 5 سال پس از ثبت ازدواج و دریافت سند نکاحیه برای درخواست تابعیت عراق اقدام نمایند.
✅ شرایط تابعیت کردستان عراق از طریق ازدواج چیست؟
قوانین تابعیت عراق برای منطقه کردستان اجرا می گردد و افراد می توانند 5 سال پس از ازدواج در این منطقه برای اخذ تابعیت کشور عراق اقدام نمایند.
✅ شرایط ازدواج پسر ایرانی با دختر عراقی چیست؟
پسر ایرانی در صورتی می تواند با دختر عراقی ازدواج کند که مسلمان باشد و رضایت نامه رسمی پدر دختر نیز ارائه گردد.
✅ آیا مرد ایرانی می تواند با زن خارجی ازدواج کند و برعکس؟
بله، در هر دو صورت امکانپذیر است با این حال ازدواج زن ایرانی مسلمان با مرد خارجی غیر مسلمان امکانپذیر نمی باشد.
سلام وقتتون بخیر
سوالی داشتم خدمتتون
پدر و مادر همسر من تابعیت عراقی دارند
ولی همسر من تابعیت نگرفته است و در حال حاضر در حال روند اداریش هستیم.
سوال من از شما این است که با توجه به اینکه از زمان ازدواج ما ۷ سال می گذرد آیا به محض گرفتن تابعیت همسرم من می تونم اقدام کنم یا نه؟؟
ممنون از لطف شما
سلام. این موضوع رو باید با یک وکیل بر اساس قوانین آن کشور بررسی کتید
با سلام من تبعه افغانستان هستم که در ایران کارت آمایش دارم و میخواهم با دختر یکی از اقوام که در عراق هست ازدواج کنم آیا امکانش هست یا خیر
سلام. باید با وکبل مربوظه در این کشور بررسی نمایید
سلام و عرض ادب خدمت شما مشاورین گرامی
من مدتی هست با آقای محترمی که ساکن کردستان عراق هستن آشنا شدم، ما هنوز تصمیم نگرفتیم که باهم ازدواج کنیم و فقط در حال آشنایی باهمدیگه هستیم. حالا سوال من اینه که آیا این نوع ازدواج اگر با منطق باشه درسته و در آینده چه مشکلاتی میتونه سر راهمون باشه؟ آیا فرزندان این نوع ازدواج دچار سردرگمی میشن؟ آیا دختر ایرانی بعد از ازدواج با این شخص میتونه برای همیشه بعنوان یک ایرانی شناخته بشه و از مزایای ایرانی بودنش استفاده کنه؟ چون من دوست دارم فقط بعنوان یک ایرانی شناخته بشم
سلام. تابعیت ایرانی شما از بین نمی رود و طبق قانون جدید فرزندان شما هم می تونند تابعیت ایران را داشته باشند
سلام برای ازدواج با مرد عراقی که زن و فرزند داشته باشه ، بدون رضایت همسر اول آیا پروانه ی زناشویی صادر می شود ، چه راهکاری هست که بتونیم پروانه ی زناشویی بگیریم بدون اطلاع همسر اولش
سلام. باید از مراجع مربوطه این کشور سوال بفرمایید دوست عزیز
سلام و وقت بخیر.
آیا مرد خارجی (تابعیت یک کشور اروپایی) که با زن ایرانی ازدواج میکند می تواند بعد از صاحب فرزند شدن از زن ایرانی درخواست تابعیت ایرانی بدهد؟ و آیا باید حتما ازدواج شرعی و رسمی ایرانی داشته باشند یا با مدرک ازدواج رسمی که در کشور مرد خارجی صورت گرفته هم شدنی است؟
با تشکر
سلام. طبق قانون جدید اگر ازدواج قانونی در ایران داشت باشند میتوانند تابعیت بگیرن
اگر مرد عراقی زن و همسر داشته باشد ، می تواند با زن ایرانی ازدواج کند ،
آیا در عراق رضایت و اجازه ی زن اول نیاز است ، یا مرد می تواند بدون اطلاع و اجازه ی همسر اولش ازدواج مجدد و رسمی داشته باشد
سلام. باید قوانین حقوقی هر دو کشور را با یک وکیل متخصص بررسی نمایید
سلام من با یک مرد عراقی آشنا شده ام و قرار است با هم ازدواج کنیم ، اما او زن و فرزند دارد که ساکن عراق است ، الان ایشون به من می گویند که در ایران تمام مراحا ازدواج و ثبت را انجام میدهیم و چون من همسر دارم برای حداقل مدت ۳ سال در ایران برای تو منزل میگیرم که زندگی کنی تا من مراحل ثبت ازدواج رسمی در عراف را طی کنم چون می گوید من همسر دارم و قدری زمان میبرد اینکه تو را با خود به عراق ببرم ،آیا این صحبت های ایشون صحت دارد و راست می گوید چون که زن و همسر دارد چند سال طول میکشد که در عراق من بتوانم ساکن شوم
سلام. در این خصوص باید خودتون از ایشون و از طرق مختلف تحقیق و بررسی نمایید
سلام من دختر ایرانی هستم میخواهم با پسر عراقی که قبلاً در ایران دانشجو بود ازدواج کنم، آیا امکان تابعیت پسر عراقی در ایران وجود دارد؟
سلام. طبق بند 6 ماده 976 قانون مدنی به تبع زن ایرانی به مرد خارجی تابعیت اعطا نمی شود
سلام من میتونم از طریق کیس تغییر جنسیت ،اقامت عراق و دریافت کنم اگه امکانش هست،لطفا راهنمایم کنید ممنون🙏
سلام دوست عزیز
تغییر جنسیت آثاری در تغییر جنسیت شما ندارد.
سلام من دختر ایرانی هستم میخواهم با پسر عراقی که قبلاً در ایران دانشجو بود ازدواج کنم، آیا امکان تابعیت پسر عراقی در ایران وجود دارد؟
سلام. طبق بند 6 ماده 976 قانون مدنی به تبع زن ایرانی به مرد خارجی تابعیت اعطا نمی شود
سلام
ایا یک دختر تبعه خارجه از طریق ازدواج با یک مرد ایرانی میتواند شناسنامه ایرانی بگیرد؟
سلام. این امکان وجود دارد
مجردم،۴۵ساله ودرخواست مهاجرت ازاسان ترین راه دارم.ممنونم
سلام دوست عزیز برای مهاجرت به اطلاعات خیلی بیشتری از شما نیاز است ، لطفا با موسسه تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید
سلام
من در سال ۱۳۹۳ با همسرم که از اتباع عراق بوده ازدواج کردم و تمامی مدارک شناسایی ایرانی برایشان اخذ کردم، حال سوال من این است آیا به خود من در کشور عراق مدارک شناسنامه ای و تابعیت میدهند
سلام دوست عزیز. باید قواعد حقوقی این کشور را از طریق یک وکیل مورد بررسی قرار داد.
من ۱۳ سال است در کردستان عراق ازدواج کردم و میخواهم ازدواج خود را در ایران ثبت کنم آیا این امکان هست که شوهرم و بچه هام شناسنامه ایرانی بدهند
سلام. این موضوع را باید با یک وکیل داخلی مطرح و پیگیری نمایید
سلام.برای گرفتن تابعیت عراقی سریعترین راه چیست؟پول هم بخواد خرج میکنم.
میخوام تو عراق شرکت بزنم.ترجیحأ اربیل.لطفأ راهنمائی کنید.
هر راهی هم باشه برام مهم نیست
سلام تابعیت کشورهای عربی امکان پذیر نیست
سلام دوست عزیزهرشرکتی بخوای بزنی باید زیرنظریه شرکت عراقی پشتیبانی بشه
باسلام
بنده نامزدم اهل کوردستان عراق هستند و خودم ایرانی هستم،ایا تابعیت کردستان عراق را میتوانم بگیرم،یا فقط اقامت؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز در خصو ص اخذ تابعیت کشور عراق ق می بایست با وکیل عراقی صحبت بفرمایید .
باعرض سلام و خسته نباشيد
من ايراني هستم و در عراق مشغول به كار هستم مي خواستم ببينم مدارك لازم و يا شرايط ازدواج با دختر آمريكايي در عراق چيه؟ آيا اطلاعي داريد؟
سلام و عرض ارادت
دوست عزیز مشاوره و خدمات موسسه ملک پور در زمینه مهاجرت می باشد.
سلام دختر ایرانی با مرد عراقی ساکن ایران ازدواج کنه تابعیت ایران رو میدن به اقا؟
سلام و عرض ارادت
بله تحت شرایطی امکانپذیر می باشد .لطفا با موسسه تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند
سلام .
میخواهم با دختر عراقی ازدواج کنم .
من ایرانی هستم ساکن ایران و او عراقی است ساکن عراق.
آیا من میتوانم بعد از ازدواج اقامت عراق را دارا شوم و بالعکس همسرم اقامت ایران.
سلام بر شما دوست عزیز یکی از راه های اخذ اقامت ازدواج می باشد. با توجه به قانون شهروندی ایران در صورتی که مرد ایرانی با زن تبعه کشور دیگری ازدواج نماید، همسر اقامت ایران را اخذ خواهد نمود
سلام خسته نباشید اگر شخصی به صورت قاچاق رفته باشه کشور عراق وبایک زن عراقی ازدواج کند ایا میتواند تابیعت عراق رابگیرد
با سلام، خیر باید نحوه ورود و اقامت ایشان مشخص باشد.
با سلام و خسته نباشید خدمت شما . یک سوالی که مدت هاست ذهن مرا مشغول کرده است که مادر بزرگ پدری بنده عراقی بوده و فوت کرده ولی پدرم در ایران بدنیا آمده با این وجود هنوز میشود پاسپورت و یا اقامت عراق را بگیرم ؟!
با سلام، اگر پدر گرامی پاسپورت عراقی داره میشه برای شما اقدام کرد ولی باید چند سال رو در عراق زندگی کرده باشین
با سلام من ساکن سوئد هستم میخواهم با یک دختر افغان ساکن ایران ازدواج کنم و ایشان رو به سوئد بیاورم. میخواستم بپرسم اگر به ایران بروم و عقد کنیم بعد از چه مدت ایشان میتوانند شناسنامه و پاس ایرانی را دریافت کنند؟
سوال دوم اینکه ایا موسسه شما میتواند در این زمینه برای سرعت دادن به کارها کمکی به ما بکند ؟
با تشکر
با سلام، اگر شما تابیعت ایران رو دارید و همسر ندارن به همسر تابعیت نمیدن. اگر شما پاسپورت سوئدی دارید میشه برای اقامت همسر اقدام کرد. با دفتر وین تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
با سلام آیا ازدواج مرد ایرانی با زن عمانی به تابعیت منجر خواهد شد؟ برای من یه کیس وجود داره میخوام ببینم عمان دابل تابعیت قبول داره؟ اصلا به من اقامت یا تابعیت بر اساس ازدواج با شهروند عمان میده یا خیر
با سلام خیر این امکان وجود ندارد
سلام من و همسرودختر1ساله ام قصد مهاجرت به هند را داریم لطفا بفرمایید با100میلیون تومان میشه مهاجرت کرد؟
با سلام و عرض ادب، با علم به شرایط شما می توان به این سوال پاسخ درخوری داد. لطفا برای دریافت اطلاعات کاملتر با شماره 02149196000 تماس جاصل فرمایید و یا از طریق صفحه مشاوره مهاجرتی رایگان اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
با سلام و خسته نباشید
من دختری مجرد و ۲۹ ساله هستم و قصد ازدواج با یک پسر هندی رو دارم ولی خانوادم به شدت مخالف هستن و حتی اجازه نمیدن این آقا به دیدنشون بیاد. با این شرایط گرفتن ویزا هم برای من مقدور نیست تا با ویزای توریستی به هند برم. لطفا راهنمایی کنید… ممنون
با سلام
دوست گرامی می توانید با دفتر MIE برای راهنمایی تماس حاصل نمایید.
سلام ببخشید من ۵ سال یک مرد عراقی ازدواج کردم ایا میتوانم اقامت کشور ایران را برای بگیرم
سلام. بر اساس جدیدترین قانون مصوب این امکان وجود دارد. اما باید با یک وکیل مرتبط در این خصوص صحبت نمایید
سلام